Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
"A HyperOS felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joker_5x
tag
Hali.
Nem tudom jó helyen járok e. Adott egy xiaomi pad 6. Nem igazán volt használva egy ideig. Na most előkerült a polc melyéről és az fogadott minket, hogy az egész rendszer megváltozott ( lefrissítette magát). A fő probléma ez a lebegő ablakos baromság...., minden appot kis ablakban nyit meg. Minden egyes alkal. indítás után ki kell tennem teljes méretbe.
Meg lehet e azt oldani, hogy teljes képernyőbe dobjon fel mindent. Ezt a kis ablakos vackot pedig jégre tenni? Beállításokban nem találtam opciót erre. Fejlesztői beállításokban sem.Köszi előre is.
-
oli987
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Akkor sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni. A gyártó levédte "törlés" ellen.
-
oli987
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Talán az, hogy ez egy 8 éve nem frissülő program. ADB AppControl ajánlott helyette. [link]
-
janakbacsi
őstag
-
NiceCube
csendes tag
adb logcat és online / offline teszt után ja...a google zárja a speech kapcsolatát pár mp után.
English (US) -> net megy -> ugyanúgy szakad
English (US) letölt -> net kikapcs -> tökéletesen műxik
Magyar nyelv nincs offline...igy bukó, marad az angol.
Nem hiszem, hogy nagyon kiakarják majd javítani... -
NiceCube
csendes tag
Sziasztok!
Kezdek teljesen kifogyni az ötletekből, az AI-k se érnek semmit, és lassan a földhöz vágom a telefont, úgyhogy inkább itt kérnék segítséget.
Készülék: Xiaomi 17 Ultra
Rendszer: HyperOS 3.0.11.0
Pár napja a voice typing / hangalapú bevitel elkezdett furán viselkedni: elindul, majd néhány másodperc után magától leáll, miközben még beszélek (jegyzet, keresés, Gemini, bármi alatt ugyanaz a jelenség).
Találkozott már valaki ezzel? Van rá bármi értelmes megoldás?
Amit eddig próbáltam (mindig teszteltem egy-egy kör után, semmi nem segített):
Round 1–3: Cache törlések
Beállítások → Alkalmazások → Gboard / Google Beszédfelismerés / Google → Tárhely → Gyorsítótár törlése.
Round 4–6: Akkukorlátozások ellenőrzése
Beállítások → Alkalmazások → Gboard / Google Beszédfelismerés / Google → Energia → Nincs korlátozás (csak a Google appnál állítható, a többinél nem).
Round 7: Telefon újraindítás.
Round 8–10: Összes adat törlése
Beállítások → Alkalmazások → Gboard / Google Beszédfelismerés / Google → Tárhely → Összes adat törlése
Round 11: Telefon újraindítás.
Round 12: Mikrofonengedélyek átnézése
(a mikrofon elvileg jó, pár másodpercig működik is a diktálás)
Beállítások → Biztonság és adatvédelem → Adatvédelmi beállítások → Engedélykezelő → Mikrofon – mindhárom appnak van engedélye.
Round 12: Nyelvek és bevitel ki-be kapcsolása
Beállítások → További beállítások → Nyelvek és bevitel → Billentyűzetek kezelése → Gboard / Hangvezérelt írás – ki/be kapcsolás, hátha, de semmi változás.
Round 13–16: Microsoft SwiftKey telepítése, alapértelmezetté tétel, akku „nincs korlátozás”, mikrofonengedély oké – ugyanúgy szarakodik.
Round 17: Factory reset, teljesen tiszta indulás.
Round 18: Földhöz vágás előtt inkább fórumozás. 🙂
Ha bárkinek van ötlete (pl. ismert HyperOS bug, valami rejtett beállítás), nagyon megköszönöm. -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
ginola
üzenetére
Ez a nem semmi! A 64Gb Kingston kártyát nem látja egyik fájl kezelő sem, de a 16Gb Toshiba kártyát mindegyik látja. Most azt csinálom hogy a betettem a 64
Gb Kingston kártyát a Huawei telóba, és lementem az adatokat a gépemre. Ha lementette, akkor csatlakoztatom a Redmi telót a géphez, és felrakom a belső tárhelyre a cuccot
Köszönöm a segítséget, és az ötletet!
-
ginola
addikt
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Próbáld meg másik kártyával.
-
SárkánySzív
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
A telóm Redmi Note 14 Pro 4G.
Ma reggel az OTA feldobta a HyperOs 3 frissítést, ami rendben el is készült. A verzió száma 3.0.3.0. Mióta ezzel fut a teló egyik fájl böngésző sem látja az SD kártyát. Maga az értesítési sávon megjelenik hogy SD kártya érzékelve, viszont a böngészők egyike sem látja csak a belső tárhelyet.
Lehet választani egyébként ha az értesítési sávon megjelenő üzenetre bökök, hogy Sd- kártya formázása hordozható tárhelyként, vagy formázása belső tárhelyként. Már megtettem mindkettőt, de semmi eredmény.
Most jön a csavar az egészben. Ha átteszem az SD kártyát a Huawei P20 Lite telómba az egyből látja a kártyát, és a rajtalevő adatokat is. Tehát a Redmi le sem formázta egyik lehetőséggel sem a kettő közül, csak ezt üzente.
Járt már így valaki esetleg? Már átnéztem mindent a Redmi telómba, hogy nem -e kell engedélyezni valamit valahol. Nem találok semmi ilyesmit, vagy elsiklottam felette esetleg.
Szerintetek? Előre is köszönöm ha foglalkoztok vele, és az ötleteket! -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
POCO M6 Pro 4G készüléken megjelent egy frissítés után az a funkció, hogy alul van egy kereső sáv, és a kezdőképernyő bal oldalán lefelé húzva szintén ezen kereső rész jön elő, nem az értesítések, mint eddig.
Xiaomi 14 készüléken ennek se híre, se hamva. Aminek örülök. Pedig ugyanúgy friss a rendszer.
Ha törlöm ezt a kereső appot ADB-vel, a helye akkor is ott marad alul, és a balról való lehúzásnál is csak egy hibaüzenetet kapok, hogy az alkalmazás nincs telepítve.
A célom teljesen kigyomlálni ezt, ha lehetséges, vagy kikapcsolni, ha valaki rájött már esetleg miként kell.
A csomag neve: com.mi.appfinder
App neve: AlkalmazáskeresőMeglett a válasz a kikapcsolásra:
[link] -
Dare2Live
félisten
válasz
RVR400
üzenetére
Végül megtaláltam a leszedhetetlen bloatware theme app egyik almenüjében sikerült megtalálni, kikapcsolni. lock screenné kerestem eszembe se jutott a theme app, 30perc volt mire megtaláltam....
@yanna
Poco F4 lett cserélve. 10 perc alatt kigyomláltam, leszedtem, kikapcsoltam. Poco F5 detto.
Ezen az X8 PROn meg ott tartok, hogy ADBzni kellene. -
Dare2Live
félisten
Egész elképesztő, hogy megnézem, hogy kell minden reklámot letiltani ami bloatware van letörölni... de mindig van új és új.
Ezt pl tegnap fotóztam. Célzott reklám 10évesnek lock screenen.
"Gyerekek! Ismerd meg a titokzatos tinédzserek bőrápolási rutinját!"
[kép]
Ott tartok, hogy kezdem bánni a megvételt. -
Orgi
addikt
válasz
Mersant_le
üzenetére
Minden ki van kapcsolva a Zene alkalmazásnál (is), hirdetések megjelenítése, személyre szabott ajánlatok, online tartalomszolgáltatás
-
Orgi
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet, bár már megtanultam vele élni. Ébresztéskor feljön mindig a gyári Zene alkalmazás ("ébredjen minden nap egy új dalra" meg " koppintson a napi időjárás meghallgatásához" opciókkal)... és a Váltakozó háttérképek alkalmazás is vhogy állandóan random elindul a háttérben, pedig ki van kapcsolva ez a funkció.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt hiszem, hogy csak az egyik ébresztőhangnál hozza be
-
-
donmackó
addikt
Érdeklődnék hogy ki lehet-e kapcsolni, hogy ébresztéskor felhozza a Xiaomi zenelejátszót? Roppant módon idegesítő hogy ébresztés után bekapcsolja a zenét. Hyperos 3.0.3.0 Redmi note 14 pro+ 5g
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
2 napja erről volt szó az one mobil topikban.
-
-
-
spike70
tag
Sziasztok. Redmi Note 15 5G. HyperOS 2.0207.0
Ázsiai utazás során belerakram egy helyi sim-et is a telefonba. Az adatforgalmat átkapcsoltam arra a kártyára. Az hogy lehet hogy One-os kártyán (ami eredetileg is benne volt) számlázták végig az adathasználatot?
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
Az is meg volt és semmit semmit sem ért, mint ahogy az sem hogy az összes telepített alkalmazást töröltem, a gyári sw update nem volt, mert eol státuszú telefonról valt szó. Volt hogy rendben lévőnek tűnt pár óra erejéig, aztán megint kezdődött a merülés, és melegedés. HR után mintha elvágták volna, minden rendbe jött és akinek oda lett ajándékozva, tudtommal a mai napig használja.
A HR elött egy youtube videótól is abnormálisan melegedett, de egy sima web böngészés is abnormális hőmérséklet emelkedéssel járt, a cache és egyebek törlése csak annyit segített, hogy nem melegedett fel annyira, hogy levegye a fényerőt, kikapcsolja a wifit..stb
-
playmore
tag
Újraindítás után még egy darabig meleg volt, utána kihűlt és minden jó. Eléggé zavar mert pár hónapja volt már egy olyan, hogy lemerült a semmiből és csak azt vettem észre, hogy se kép se hang. Akkor mondjuk nem nagyon volt feltöltve. Az akku menüben nem láttam semmi furcsát. Viszonylag keveset használom a telefont, munkába meg hazafelé böngészgetés meg ha valami fontos van így három napig is simán szokta bírni. Elvileg a Brave viszi messze a legtöbbet az Akkumulátor szerint, de az normál esetben is úgy van. A részletezésnél nem volt, hogy sokat futott volna.
Azért is zavar mert semmi újat nem telepítettem vagy használtam, max frissítek alkalmazásokat. Évtizedes Windows rémálmok térnek vissza amikor valami néha úgy gondolta és nem ment aztán meg igen. Vagy elromlott a semmiből
Ez a cache törlés hogy van? -
Dare2Live
félisten
válasz
this is life
üzenetére
Kovnek hr helyett érdemes cache torlessel inditani.
-
Nem feltétlenül látszik, hogy melyik alkalmazás eszi a háttérben az energiát, gyermekem telefonja anno el kezdett merülni, mint egy balta nyél nélkül, a többszöri újra indítás, és az alkalmazások törlése se segített, egy HR hozta helyre, és azóta is gond nélkül működik.
Az accubattery pro appal se jutottam érdemlegesen előrébb. -
-
-
playmore
tag
Van egy X7 Prom HyperOS3al. Most vettem a kezembe és érezhetően meleg. Az akku meg feltűnően alacsony. Az akkumulátor menü szerint pontban 13 órakor elkezdett nagyon merülni és négy óra alatt olyan 20%ot esett. Elvileg semmi sem futott, nincs semmi extra progi telepítve, újraindítás után is meleg. Valami ötlet? Előre is kösz.
-
Dare2Live
félisten
Xiaomi telefonok (Poco X8 PRO) bloatwarementesítéséről/+hírdetésmentesítéséről van valahol jó leírás/cikk?
Ki xeltem minden ajánlott appot, de teli van bloatwareeval, hírdetéssel... full idegesítő
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerencsés vagy, a 17-nél nincs:
-
ÖregMackó
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem is ott van. Poco m6 pro 4g, global verzio 3.0.5.0. a legfrissebb
-
-
ÖregMackó
tag
válasz
mizoli
üzenetére
Azzal a vonallal jelzi a rendszer, hogy gesztusvezérlés van és nem három gombos. A rendszervezérlés beállításnál el lehet tüntetni a "Teljes képernyő jelzésének elrejtése" gomb bekattintásával....
Egyébként azt a vonalat kell nyomni amíg előjön a goggle kereső és akkor a képernyőn bekarikázással lehet kérdezni a bekarikázott részről
Az a vonal a "Teljes képernyő jelzése"
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Gyarmati_
üzenetére
Fekete filccel húzz egy fekete csíkot a képernyő alján a fehér vonalban.
Bocs.. Tudom, hogy idegesítő, én már majdnem földhöz vágtam asszony telefonját is, hogy nem sikerült eltüntetni.
Mondjuk ott még azért is, mert lapos kijelzője van és a tok oldalt feljön és a gesztusvezérlésnél állandóan elakadt az ujjam a tokban.
Fú, nem szeretem a lapos kijelzős telefonokat. -
Xiaomi 17 készüléken hogy lehet elérni hogy a gmail értesítések megjelenjenek?
Lakat, összes pipa mindenhol, akku beállítások megvannak.
Köszönöm -
-
bizmark6
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A play áruházból mindig manuálisan frissítem az alkalmazásokat,most a 192. valahányas verzió van fent a telefonomon.Eddig is ez volt.A legfrissem amit felajánlana 211......
-
-
-
bizmark6
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát még mindig b....szakodik,pedig megcsináltam amit írtál,és egy ideig jó is volt.Fogja magát és random elállítódik.Nem értem.Valami ötlet,hogy mit kell még állítanom?
-
ÖregMackó
tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Jól jegyezd meg, mert a 3.0.5.0 verzióban már egészen másképpen van :-) előtte még én is megtaláltam de most már sehol sincs, igaz a szövegbox sincs a zárképernyőn....
Én is megtaláltam, beállítások/ujjlenyomat, arcadatok és képernyőzár/adatvédelem/hirdetési szolgáltatások - személyre szabott hirdetések.... Poco m6 pro 4G
-
bizmark6
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm,sikerült.
-
-
bizmark6
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Belefutottam én is ebbe a problémába.Egy katyvasz a híváslistám.Potosan hol törölted a frissítését ennek az appnak? ( redmi note 13 pro 5G - hyper os 3.0.3.0 )
-
-
Landsmann
addikt
Nem. Rákattintva utazással kapcsolatos weboldalat nyit meg. Redmi 13-on nincs ilyen, a Redmi 13 Pro 5G-n meg ez van.
A petronu.com oldalt nyitja meg, vagy egy vilykke blogszerű oldalt.Megvan! Beállítások/Képernyőzár/Váltakozó háttérképek/Adatvédelmi irányelvek/Zárképernyő-hirdetések
Hogy ezt mi a francért kell így ide eldugni, nem értem. Illetve értem, nehogy kikapcsolja az ember. -
Orgi
addikt
válasz
Addel12
üzenetére
A névjegyeket ha le tudod menteni egy vcf fájlba a telón és utána elküldöd magadnak mailban, be lehet importálni a Gmail fiókodba és onnantól azok örökre meglesznek minden telón. A Google Playben van egy "sms backup and restore" nevű progi (zöld ikonja van), az sms-t és híváslistát is tud menteni, azt is átküldöd utána az új telóra és ott meg vissza lehet importálni.
-
RVR400
veterán
válasz
laracroft
üzenetére
Igen, ahogy a tárcsázó is még a MIUI-s van neki, és az Üzenetek app is MIUI-s a régi, azért nem megy a költöztetés.
Bár a névjegyeket elvileg be lehet tolni a Mi Fiókba, az életképes megoldás lehet, a Naptárat meg még most átszinkronizálni a régi telón a Google Naptárba.Nem írom, hogy tajvani/indonéz ROM-mal működne, mert megint meg leszek szólva.

-
laracroft
senior tag
-
Addel12
újonc
Sziasztok!
Redmi Note 5 Proról váltok Redmi Note 15 Pro 5G-re, azaz MIUI Global 11.0.3-ról HyperOS 2.0.204.0-ra. Az átköltözés viszont problémával jár. A Mi Átköltözés appal a legtöbb simán ment, de "ismeretlen hibát" írt ki a következőnél:
üzenetküldési beállítások
naptár
névjegyek és tárcsázóAzt írta, hogy az átvitel nincs kész, és valóban, az új készüléken a Naptárban semmilyen bejegyzés nem jelent meg.
Nekem fontosak lennének pedig ezek, főkét a Naptár (Mi Calendar) szinkronizálása.
Az appal a telefonbeállításokat, a rendszerbeállításokat és a kezdőképernyő-elrendezést nem költöztettem át, mert azokat nem akarom átvinni az új telefonra.
A Xiaomi Cloudba szinkronizálva van minden, viszont ott csak 2 részben lehet importálni az adatokat, azaz nem tudom a rendszerbeállításokat kihagyni. Szóval a felhős szinkronizálás így ki van zárva.
Kérlek segítsetek, hogy miként tudnám a fenti 3 területet átmenteni az új telefonra, főként a Naptárét. Semmi más rendszeradatot nem akarok már átmenteni.
Köszi szépen!
-
-
oppo
csendes tag
Üdv.
Poco HyperOS3 One-TV alkalmazás újra lett telepítve új jelszóval. Minden egyes alkalmazás indításkor kéri a jelszót. Kérdésem miért nem jegyzi meg? -
csferke
senior tag
Sziasztok!
True Phone 2.0.23-al kapcsolatos kérdésem lenne.
Ha itt beálítom, hogy bejövő híváskor emelkedő hangerővel csengjen akkor felemeli a hangerőt 2-300%-ra (ezt a telefon beálításaiban olvastam ki) és sajnos ezen az értéken marad. Tehát a következő bejövő híváskor ezen a 2-300%-on kezd jelezni. Idegesítő
.
Ez normális?
Valahogy lehet ezt korigálni?
kösziRedmi Note 15 Android 15 + HyperOS 2.0.210.0
-
ÖregMackó
tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm, sikerült.
-
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Sosem próbáltam, de találtam egy ilyet: https://convert.guru/xapk-converter
-
Atomgeszi
nagyúr
Android 16 alatt HyperOS 3.0-án hogy kell apk-t telepíteni?
Sem Totalcommanderből, sem böngészőből letöltve nem tudom telepíteni..
Van egy futópadom, aminek én barom lefrissítettem az appját... na azóta kínkeservesen kapcsolódik a telefon a futópadhoz.
Gondoltam, hogy felrakom egy pár hónappal ezelőtti apk-t. Hát persze a saját hyperos fájlkezelő sem látja konkrétan az apk-t a mappában, ahova másoltam.

Szerk: most nézem, hogy ez valami xapk fájlt szed le, amihez valami másik apkstore-ral való telepítés kell.
[link] apkmirroron meg nincs fent a futópad apk-ja.
-
Nem vagy maradi, magamnak én is úgy csinálom, ahogy fentebb felvázoltad.
Gyermekem telefonja más lap, kb 30 fényképmappa 7000 képpel, 10-15 videó , mappa kb 70 db rövidebb, hosszabb videóval, 5 zene mappa kb180 számmal, plusz az apróságok, ezek átvitelét nagyban gyorsítaná a beépített költöztető funkció.Az alkalmazásokkal nincs gond, mindenhez is van fiók, tiszta telepítéssel kerülnek majd fel a telefonra, a vibernél lesz talán némi visítás, hogy miként szerzi be ismét az utálom a family linket emojikat, giffeket.

A mikor lesz már kész cincogást meg se említem.
-
-
Orgi
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Lehet én vagyok maradi, én sosem használtam ezeket, névjegyek Gmailba szinkronizálva, azokat átviszi, az sms-eket SMS backup és restore progival viszem át, a fotókat meg kézzel átmásolom a szükséges könyvtárakból (lassú de ez van).
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is vak voltam, a téma indító poszt felet emlegette Atomgeszi a Pc kapcsolatot, alatta én a költözés bonyodalmát....stb
Laptop/pc adatmozgatásra a Wifi pro ftp server használom, csak az sajnos most nem játszik, köszi a fájlkezelő tippet.
A biztonsági mentés se opció, gyermekem 80%-ig tele pakolta a költözendő telefont cc.: 100GB. Próbakép a saját telefonom dobta volna az új eszközre.
Közben olvasgattam és lehet, hogy meg van a megoldás [link]
A telefonomon csak minimál google van (play áruház és a hozzá kapcsolódó service, talkback, keyboard) lehet hogy ez a hiba oka. -
válasz
this is life
üzenetére
OK, ez lehet, de megmondom őszintén telefon - telefon kapcsolatot én sosem használtam, szóval inkább a telefon - PC kapcsolatra reagáltam.
Mondjuk én nem szeretek a laptoppal se kábeles kapcsolattal vacakolni, telepítve van a telóra a Material Files, ennek van beépített FTP szervere ami egy gombnyomással indítható ha felül lehúzod az állapotsávot, így ezt használom WiFi-n file átvitelre.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A gond nálam is ugyan az, a telefont tölti, látja is a másikat a xiaomi (megjelenik a fájlkezelőben) és mégse dobja fel a költözéshez szükséges ablakot.
-
válasz
this is life
üzenetére
Én nem neked válaszoltam.
-
válasz
ÖregMackó
üzenetére
Ha rá kattintok, csak annyit ír, hogy "koppints ide a fájlok megtekintéséhez", ha rá nyomok akkor pedig az alábbi üzenet fogad "nem található fájl, lehet hogy a másik eszköz zárolva van...stb". Olyat mint töltés, vagy egyébb mód, fel sem kínál, vsz mtp módban csatlakoztatná az összekötött telefonnal.
Jobb híján marad marad a share me

Intruder2k5
Zsír új telefon, a pc gond nélkül látja a C-->C kapcsolatot, adatot is mozgat..stb
A xiaomi látja az új telefont, csak olvasni nem tudja engedélyek hiányában, illetve nem dobja fel a belakáshoz szükséges beállítást.
Bezzeg ha másik xiaomi kerül a közelébe, azt egyből kiszúrja és indítaná a költözést. -
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Ezz az.. De asszony redmi note14 nem ajánlja fel, csak tölti.
-
Sziasztok.
HyperOs-ről miként lehet stock droidra költözni?
Az első indításkor usb C type C kapcsolattal költözés nálam elhasal valamiért, a Xiaomi 11 lite 5 ne-n nem ugrik fel semilyen ablak, a QR kódot se sikerül beolvasni (gyári kamera, szkenner, edge keresője) semmit sem reagál rá.
Előre is köszönöm a tippeket. -
-
Atomgeszi
nagyúr
Hogy lehet előhozni azt a menüt, ha rádugja az ember a telefont egy PC-re, akkor megkérdezze, hogy Töltés - Fájlátvitel - MTP mód?
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert máshogy néz ki. Kicsit máshogy is működik.
Évekig ott és úgy volt, megszokták az emberek.
Mint windows-on a startmenü, win 11, tegyük középre mert (majmoljuk az almást) az milyen nagy ötlet. Értelme nincs.
Nincs ezzel gond, de lehessen választani, maradsz a régi megjelenésnél vagy kell az új.
Felraktam az MRV patch-ert (vagy mit) kerek a chatfej, csak bosszant hogy időnként manuál kell frissíteni a Messengert és a FB appot és néha az MRV-t mert frissült az Hyper és már nem kerekíti a fejet. -
-
Atomgeszi
nagyúr
Igazából az volna a terv, hogy este mikor ellenőrzöm a másnapi ébresztőt, akkor leveszem a fényerőt, hogy reggel mikor feloldom, akkor ne sugározzon ki nagy fényerővel.
Igazából a mögöttes programozást nem értem, mert szó szerint denevérbarlang szintű sötétben alszom, tehát semmi nem indokolja azt, hogy a fényérzékelő egy magasabb fényerőszinttel indítson reggel az ugyanolyan sötét szobában, mint amikor utoljára volt a képernyő lezárva. -
Ricardo
titán
Egyelőre Android-alapokon, de saját architektúrával jön a HyperOS 4
Elindulnak ők is külön úton?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, kikapcsolva vissza állt " alapra "

Bocs.. Tudom, hogy idegesítő, én már majdnem földhöz vágtam asszony telefonját is, hogy nem sikerült eltüntetni.