- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ennél kevesebbet a mobilszolgáltató nem adhat!
A 12hónap csak a jogszabályi minimum. A chates ügyintéző nem volt kellően tájékozott a témában. -
m1lan
őstag
Feltöltőkártyásként egy szimpla adategyeztetéssel megoldható az átírás másik névre, nem kerül semmibe. Ha már a Telenornál megcsinálják, akkor elég a flotta tulajnak bemenni a belépéshez szükséges papírokkal a Telekomhoz, hogy egy Telenoros számot szeretne áthordozni a csomagjába, aztán utólag átadni az öcsédnek a kapott kártyát. Választhat későbbi időablakot is, ha ritkán találkoznak.
-
Igen, amiatt is javasolt, meg a legújabb csúcstelefonok közül némelyik érzékeny is ilyesmire - mondjuk a Telekom kapcsán pont van is ilyen pozitív tapasztalatom, mert bár megfelelő méretű SIM kártyám volt már több éve, de a Mate 10 Pro rendelésekor például attól függetlenül is tettek egy új SIM kártyát a csomagba, aktiváltam és azóta azt használom - most a Note9-ben is.
Amikor csak úgy küldték az új SIM kártyát, az akkor használt 4 éves lehetett nagyjából - ha jól emlékszem, iPhone 5s-re váltáskor cseréltettem -, szóval csereérett korba hajlott (volna és intézem, ha nem előznek meg). -
dptrsk
Topikgazda
Ha átíratod öcséd nevére, az valószínű pénzbe fog kerülni kb. 5000/SIM, itt ugye az is kérdéses, hogy öcséd flottája fogad-e meglevő havidíjas SIMeket...
illetve a te flottádban lehet-e az öcséd az előfizető(gondolom neki semmi köze ahhoz a flottához amiben most vagy)Az egyik megoldás, te kiviszed dominoba, átírjátok öcséd nevére, s ha lehet dominos számot bevinni, beviszi a flottájába.
A másik megoldás átvinni a Vodához/Telenorhoz a számot, ott öcséd nevére átiratni, majd ő kéri az új flottába a hordozást.
Annak utána kell járni, hogy hol egyszerűbb feltöltős számot átíratni, lehet a második megoldásnál is érdemesebb előbb dominoba kivinni és átiratni majd utána 2 hordozás... -
4Grider
félisten
A hűséghosszabbítások 80%-a új díjcsomagra történik.
De az elállási jogot nem azért találták ki, mert nem tudják az emberek, hogy távolról mit vesznek. Ha így lenne, rendesen dokumentált, vagy teljesen hétköznapi/minden háztartásban előforduló termékeknél nem lehetne elállni... -
-
törölt tag
Értem - persze, ez így szokott lenni. Épp az nincs mentve, ami évek sora után pont kellene... ismerős.
Azért egy telefont esetleg megérhet, hátha elő tudnak valamit bányászkodni neked. Bár ahogy olvasom a posztokat... pfff.
* * *
Más.
A hétfőn rendelt Dominó SIM szerződését ma hagyták jóvá és tették a virtuális papírokat a fiókomba. Elvileg pénteki a szállítás, meglátjuk. Nyugodt vagyok felőle, mert nem sürgős, de látom, hogy a többiek mennyit bosszankodnak a mostani, eddig nem éppen megszokott tempó miatt. Valami nem kerek a rendszerükben. -
törölt tag
Ha - mondjuk - holnapra sem áll helyre és fontosak a doksik, akkor hívd fel őket.
Tipp: titokban én sem bízom abban, hogy bármikor a rendelkezésemre fog állni, amikor hirtelen kell elérnem. Ezért én minden, számomra fontos doksiból tartok egy másolatot a One Drive-on (tehát felhőben) és egyet pendrive-on. Az ördög nem alszik. -
Szia,
A Dokumentumok szekcióban nem stimmel most valami, mert nálam sem enged régi rendelésekhez kapcsolódókat megtekinteni, de úgy megoldható, hogy a Rendelések részlegben beállítom a korábbi intervallumot (ahogy nézem, 10 évre visszamenőleg lehetséges), majd a kiválasztott terméknél lenyitom Megrendelt termékek és szolgáltatások fület és ott szerepelnek alul a Kapcsolódó dokumentumok.
-
Cs1csó
titán
Természetesen hiszek neked ez egyfajta hitetlenkedés volt a TRÉ kom szerencsétlenkedését látva. Úgymond nem fogom fel, hogy ez az igazság, ehhez a szinthez már nincs elég agysejtem, vagy türelmem.
PERSZE: lehet csak altatnak aztán egyszer csak jön egy váltás és buktuk
Egy kérdés: Mindkét TCOM APP (a régebbi és az újabb) is ezt mutatja? Mert én csak a régivel próbáltam.
-
Cs1csó
titán
Üdv, ezen pörgök én is - nagyon felbaxták az agyam - lényeg:
- az SMS-ben az jött hogy CSAK az okostelefonos alkalmazásban lehet majd 30 napos ciklusban megújítani és ha nem teszed akkor ELVÉSZ ez a szolgáltatás
- LEHET ERRE SOK PANASZ ÉRKEZETT és az alkalmazásban már finomították a szöveget, az ott leírtakból ugyanez van nekem is - a régebbi app-al -7,8-assal próbáltam az újjal még nem - pedig az jön le hogy GYAKORLATILAG NEM változik semmi, neked nem kell tenni semmit automatikuan aktiválódik tehát ugy megy tovább a dolog ahogy eddig.Ami valószínű, hogy októberb 1-je után pontosítani fogják, hogy mi is a helyzet. úgyhogy addig nyugi.
-
Soulfly842
addikt
A te flottád ott volt az elsők között, akiket letiltottak az online vásárlásról köszönhetően azoknak a kollégáknak, akik már nem annak a cégnek a kötelékeiben voltak, s online vásároltak
Mára a flották nagy része le van lőve az online vásárlásról (mivel a vásárláshoz igazolni kell arra, hogy jogosult vagy még a flottára (munkáltatói, szolgálattevői, egyéb igazolás/igazolvány)). Ezért - a munkáltató és a Telekom közötti megállapodás értelmében - a legtöbb esetben csak személyesen lehet vásárolni.
(elég csak telefonon aktiváltatni a VoLTE szolgáltatást, nem kell hozzá plusz igazolás, S7-hez be fogják kapcsolni)
-
Nemrég módosítottam én is a flottámat. Összes dokumentumom,szerződés,jótállás eltűnt a fiókomból. Nem látom a havidíjat és ,h mennyiért tudnék az előfizetésemhez telót venni. 1,5 hete rájuk írtam,de még nem szóltak vissza,h rajta lennének a probléma javításán, gondolom 30 napon belül kell visszajelezniük.
-
törölt tag
Ja-ja, az ember fia próbál tenni érte... én is ki/be léptem, de hasztalan. Kicsit el van szúrva ez a dolog, persze lehet mondani, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de akkor sem korrekt, hogy hibásan működik a promóció. Visszatetszést kelt, ebben a formában.
Pont most érkezett meg az Otthoni előfizetésem számlája, mellé tették a vonatkozó szórólapot, az ajándék netről. Hogy aktiváljam.
Hát persze, repült is a kukába...
-
Soulfly842
addikt
Egyszer aktiválod és onnan el kell felejteni
nincs semmilyen időkorlát.
Kivétel, ha pl. ukrán határnál kalandoznál és nem akarsz váratlan tételeket... Határon célszerű odafigyelni a roamingra (vagy a készülék beállításokra, hogy a roaming használat ki legyen kapcsolva) ott erősek lehetnek az interferenciák és dobál sokszor a külföldi és a magyar hálózat között.
(#98866) thomas77
Azért csodákat ne várj
Közelmúltban virított független tesztek szerint a Magyar Telekom 4G hálózata világviszonylatban a top 3-ban volt
Én is kalandoztam februárban asszonypajtással, bérelt kocsival Szicíliában (keleti részen) - néha azért hegyes-dombos tájékokon nézegetni kellett a térerőt (na jó, pl. az Etna-n nem is vártam csodákat
), ill. a 4G-t - de általában azért nem volt probléma
-
thomas77
senior tag
Igen, köszi. Beírtam a naptáramba.
Visszatérve a sebességre, március 15-ei hosszú hétvégén is voltunk olaszban a tengerparton. Ugye az infrastruktúra ki van építve, de nem csak szezonban. Hasított a net 1000-rel, mert senki sem volt ott. Tök üres volt az egész, így volt is kapacitás bőven. Júli végén nyilván más lesz a helyzet.
A megújuló domino net csomagok amúgy is korlátozva vannak 30/10-re. Majd mérek egy párszor sebességet. Abból látszódni fog, hogy mit tudnak az ottani szolgáltatók. -
Bogyó bá'
nagyúr
Kösz, akkor nem: a Maraton 4GB nekem nagyon megfelel, és elég is (A Maraton miatt váltottam szolgáltatót, a havonta lejáró, havonta fizetős adatcsomag miatt jöttem át a Telenortól). Azt hittem, esetleg tudok valahogy "potyázni" egy kicsit a nyáron - bár tulajdonképpen sok szükségem nem lenne rá.
-
thomas77
senior tag
Először a megújuló fogy. Ezt jól mondod.
De az opció díja háromezerakárhányszáz per hó. Tehát ha 2 hónapig akarod, akkor 6e valamennyi. És 2x16 GB-ot kapsz érte. Fontos, hogy júni 30-ig meg kell rendelni és a fordulónapig ne mondd le. Ha elfogy a 16 GB, akkor utána a maratont fogod fogyasztani. Ha nem fogy el, akkor a fordulónapnál a fel nem használt adat elvész.
A havi opció és a maraton is 100%-ban felhasználható eu-roamingban. -
-
Robi_73
őstag
Szia!
Szerintem nem fogsz kedvezményt kapni...
Már nem éri meg előfizetésesnek lenni, a kártyások jobban megvannak becsülve és a percdíjaik is jobbak. Még mi előfizetésesek egy köszönő sms-t kapunk az év végén, a Dominósok több gigabyte internetet.
Nekem is szeptemberben jár le a 2 év hűségem és már nézem, hogy mire váltsak.1996 óta vagyok előfizető, 5db előfizetést fogok felmondani szeptemberben. 2 éve is hasonló szándékaim voltak, de akkor előfizetésenként 1500-1000 Ft kedvezménnyel és 1 db 0Ft-os P8 Lite-al megtudtak tartani. Dominó + Maraton lehet a befutó első lépésként, onnan meg bármikor lehet váltani. A Domino Most opció megszüntetésével várhattak volna még egy kicsit, mert a 9/19 Ft-os percdíjak már majdnem a flották percdíjait nyújtották.
Viszont a 25 Ft/perc még mindig jobb a 35 Ft/percnél, és jobb a ténylegesen lebeszélt percek és a felhasznált adatmenyiség után fizetni.
-
thomas77
senior tag
A dominósoknak 2017 végére ígérték, de azóta se lett belőle semmi.
Azóta ígérték a flottásoknak is 2018 végéig. Ha úgy vezetik be, mint a dominósoknak, akkor sok jóra nem lehet számítani.
Holott sokszor leírtam már hogy nagyon jól működik. Mindenkinek adni kellene mind a 3 szolgáltatónak. A diginek meg nem nagyon lesz más lehetősége ha csak 4G hálózatot épít... -
-
EmberXY
veterán
-
Keem1
veterán
Én 3 ezres csomagban vagyok, ami hálón belül korlátlan. Gyakran kb. 8 számot hívok, mind telekom. A múlt hónapban nem is volt hálón kívüli hívásom, tehát a gyakorlatban én abszolút korlátlan csomagban vagyok, 3 ezret (plusz net) fizetek. Korlátlanságért az szerintem nem sok.
-
Soulfly842
addikt
egy mobil S díjcsomag 500 MB nettel 2990 Ft, 2 GB nettel 4090 Ft.
(80 perc + net, de a 80 percen túl a percdíjak drágábbak lesznek - nézz rá egy számlaképre, h. mennyit beszéltetek, de azt se felejtsd el, hogy ott másodperc alapú, lakosságinál perc alapú - ezek minimálisan torzíthatják a képet)(a legmagasabb havidíjúra nem jár havidíjkedvezmény, de a többi kártyára 20% lemegy a havidíjból)
Ebben 80 perc van, de a 2 GB hez viszont jár a korlátlan facebook, instagram, Waze (videólejátszás nincs benne, facebooknál az automatikus videolejátszást le kell lőni).
Emellé egy családi mobil opció 190ft/szám.
Hátránya: egy néven legalább két előfizetés, más nevén nem lehetnek előfizetések, flottás nem vonható be
Családbarát opc. a hívásátirányítást kizárja.
Előnye: Domino kártyák is bevonhatóak (ezek már lehetnek más néven is).Én már a demo időszakok óta használom a VoLTE-t... volt egy rövid időszak (1-2 hét, meg egyszer 1-2 nap), amikor a hívások nem minden esetben épültek fel elsőre, de ezt leszámítva brutális a különbség, ég és föld a hívások felépülési ideje, s mivel sokat beszélek headsetről, s ha valamit meg kell néznem a mobilon neten közben, akkor nem mellékes a 4G sem egy rövid hívásban.
Én szeretem, s azt az időszakot leszámítva ég és föld a különbség.
(#95421) lugosi
Milyen készülék és hol vásároltad?
Ha nem Telekomos, s mégis megy rajta a VoLTE, akkor az amiatt is lehet, hogy az adott készülék ill. szotver-változat nincs rendesen a magyar hálózatra optimizálva.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest