Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Fejlesztői bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster
gp Az új változatok alig több mint egy hét múlva érkeznek, a lemezes verziók novemberben futnak be.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Amint elmarad a telefon mellé kötött előfizetéssel, abban a pillanatban tilt a szolgáltató.
Ha telefont vettél részletre és azt nem fizeted, abban az esetben nem korlátozhatja a szolgáltató a ki és bemenő hívásaid.Ha megveszed és letiltják, akkor úgy oldhatod fel, hogy beballagsz az illetővel akitől vetted, kifizeted a tartozásait és a készülék aktiválását és ekkor újra használhatod a telefont.
polonic: +1, főleg ha jó áron adja a készüléket, senki se szeretet szolgálat....
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
embe
nagyúr
Ok. Fáradt és kicsit ideges vagyok. Ott a vízbeesés is. Választ megkaptam. Csak arra lennék kíváncsi továbbra is, hanem javítható, akkor valami használtat adnak, vagy az újkori áron választhatok?
Hogyan járok jobban?
Vagy az jobban jár akinek javíthatatlanul rongálódik meg a telója?[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
313313
addikt
Azt tudom, hogy valamivel vékonyabb a nano a többitől.
De attól még láttam 4 in 1 simet, lestem is, hogy az micsoda...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Soulfly842
addikt
Nincs, de veszélyes a telefonokra nézvést ilyenekkel legózni
Sok üzletben pl. van nano-micro sim adapter. Addig amég más szolg.-nál horror áron adják a Magyar Telekomnál ingyen, ha van készleten, ill. ha kér az ember
(#66249) Prien
Persze, beleszámít.
Kivételt képez a Magenta 1-es kedvezmény, mert abban korlátlan tv nézés van "bármikor, bárhol"
[ Szerkesztve ]
-
legenda
nem lenne miért szépíteni, de a füles néhány csatlakoztatása és lemerül akkumulátor még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a dobozolás után bárki is hozzányúlt.
igaz, én pont az ilyen hibalehetőségek kizárása miatt szoktam csak bontatlan, gyári matricával lezárt készüléket átvenni, de olyannál is találkoztam már lemerült akkumulátorral, vagy gyárban ellenőrzött usb és/vagy jack csatlakozós példánnyal.
a *#12580*369# kóddal is nézz rá.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
nem teljesen értem akkor a problémát, ha ki is próbálta valaki, attól még nem feltétlenül van gond a készülékkel, ajándékba meg úgy adod, hogy te is kipróbálod előtte, nem?
akit zavar - mint engem is -, az pedig nem veszi át bontottan, de ezért is nem utaznék nagyobb távolságot semmiért, hogy amiatt bosszankodnom kelljen, ha csak bontott készülék van.
én nem szoktam üzletben kibontatni csak megtekintés és kipróbálás miatt a készülékeket, csak ha már megvásároltam, cserébe én sem kérek a bontottból, de azt elfogadom, hogy sokan csak kíváncsiságból is megnézik, illetve kipróbálnak bizonyos funkciókat, mert például több típus közül választanak épp és kíváncsiak a kijelzőkre, a hangra...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
nagyúr
El lehet adni mivel a készülék már a te tulajdonod. Attól, hogy részletre vetted. Mivel ha nem fizeted nem a telefont kérik vissza csak kiszámlázzák a küötbért meg letiltják a telefont.
Meg feket listára tesznek. De a telóva félhivatalosan azt csinálsz amit akarsz,
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
SUPREME7
őstag
Szerintem eladhatod, hiszen nincs olyan helyzet, hogy a szolgáltató megkérdezné, hogy hahó, hol a telefon amit adtunk? Ha nem fizeted a részletet, akkor fizetheted kamattal-kötbérrel együtt. Ha elemi csapás éri és megsemmisül az is a Te dolgod, a szolgáltatót csak az érdekli, hogy fizesd. A függetlenítés amit hivatalosan nem csinálnak meg, csak ha már tehermentes a telefon, de ha máshol függetleníted nemhivatalosan az is a Te dolgod. Szerintem.
De ha telefonon kifogsz egy értelmesebb ügyintézőt, megmondják talán a hivatalos álláspontot. Vagy ha biztosra akarsz menni, akkor email az üfsz-nek, megkapod a hivatalos választ, és akkor le vagy védve.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
-
bopeti98
őstag
Nem jött meg az e-mail, szóval felhívtam őket újra, és kiderült hogy az e-mailt, meg a postai levelet is rossz címre küldték.
Azt nem tudom, hogy hova, csak megkérdezte hogy melyik lenne a jó levelezési cím, elmondtam, pár másodperces csönd, majd mondta hogy a nyilvántartásban nem ez van, de akkor módosítja. El nem tudom képzelni, hogy mi lehetett az a másik cím.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Vannak olyan rovatok, amit egyszerűen nem látsz. Nekem is ott bújt meg a régi címem, és az oda érkező levelek miatt végül is kikapcsolták a szolgáltatást. És van olyan is, ahol nem állíthatod át a címed, csak ügyfélszolgálat, vagy T-Pont tudja átállítani. Lásd #74881.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen