- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #126807 üzenetére
Részlettől függetlenül vehette készülékkedvezménnyel a telefont(pl.200K helyett 100K-ért),így hiába fizeti ki a részleteket egyösszegben,amennyiben a hűségidőt nem teljesíti,akkor tiltható lesz a készülék.
Biztosan akkor vásárolhatsz,ha listaáron lett vásárolva a készülék,vagy letelt a készülékre vállalt hűségidő és nincsen tartozás.[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz ANDROID??? #126807 üzenetére
Adásvételi szerződésel, bemondot adat nincs kártyáról le írod
Mellékelve az eredeti számlávalItt egy adás-vételi szerződés. Írd be valahova a szerződésbe, hogy az eladó letiltás esetén (ami azt jelenti, hogy a készülék lopott) köteles visszatéríteni a termék árát.
A szerződés:ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
AMELY LÉTREJÖTT EGYRÉSZT: …………………………………………………………….
………………………………………………………... szám alatti lakos (továbbiakban eladó)
születési hely: …………………………… anyja neve: ………………….………….
szem ig. száma: ………………………………….,
MÁSRÉSZT: ……………………………………….…………………………..……………….
………………………………………………………… szám alatti lakos (továbbiakban vevő)
születési hely: …………………………… anyja neve: …….……………………….
szem ig. száma: ………………………………….,
között az alulírott helyen és időben az alábbi feltételekkel:
Az eladó eladja a tulajdonában lévő ……………..………………………..……… típusú,
………………………………….. IMEI számú mobiltelefonját.
A kölcsönösen kialkudott …………….. Ft, azaz ….……………………………………….
………………………………………………………….. forint vételárat a vevő a szerződés aláírásának megtörténtekor készpénzben és egy összegben kifizeti az eladónak.
Az eladó a vevőt a mobiltelefon műszaki állapotáról, (esetleges) sérüléseiről részletesen tájékoztatta, aki ezt tudomásul vette.
Az eladó kijelenti, hogy a mobiltelefon per-, és tehermentes, valamint annak tulajdonjogával szabadon rendelkezik. Továbbá kijelenti, hogy a mobiltelefon jövőben előforduló hibáiért szavatosságot NEM VÁLLAL.
Készülék hibái:………………………………...…………, 2021…... év ……………….…………. hó ….. nap
………………………………… …………………………………
eladó vevő
Előttünk, mint tanúk előtt:
1. tanú: ………….………………………. 2. tanú: ..….…………………………….
cím: .…………….………………………. cím: ……….…………………………….
szem. ig. szám.: ….…………………….. szem. ig. szám: …..…………………….[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz ANDROID??? #126781 üzenetére
A választott csomag által biztosított készülékkedvezmény.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Taktoj
aktív tag
válasz ANDROID??? #126717 üzenetére
Abszolút nem értem minek sírni. Melyik szolgáltató becsüli meg a régi ügyfeleket?
Simán egyik sem, vagy kb mindegyik.
Otthoni szolgáltatások esetén ha benyögöd hogy váltasz..főleg ha van partner szolgáltató a területeden.. online ugyfelmegtartó esetleg ajánl jobbat... Mobilos oldalon nincs ilyen, ha jól tudom.
Lehet válogatni a voda ...mindjárt felveszem 55 perc után úgyis ráérsz , s nem biztos hogy megoldom aupportja, a telenor meg simán nincs otthonija, tehát nagyobb kedvezményeket mobilos oldalon se várjon az ember.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #126543 üzenetére
Nem közlik a készletetet.Az üzletben tudod meg.Amennyiben nem lenne,akkor megmondják hol van a közelben.
-
Ateszpapa
addikt
válasz ANDROID??? #126531 üzenetére
Sajna az már elfogyott (S10+) Asszonynak jó lett volna, de emiatt a fos weboldal miatt nem tudtam előfizu hosszabítással megvenni.
Kipróbáltam, átírtam a címet, nem semmi, szerintem így majd legközelebb összejön.
Köszi szépen az ötletet!
-
válasz ANDROID??? #126399 üzenetére
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #126245 üzenetére
Amennyiben az ügyedet nem oldja meg egy ügyintéző,úgy egy másik napszakban újra telefonálsz,egy másik ügyintéző már megoldja.
-
blueye
veterán
válasz ANDROID??? #126243 üzenetére
Sajnos ez mar a ceg es nem "csak" a fejlesztok
-
félisten
válasz ANDROID??? #126140 üzenetére
Bármennyire is hihetetlen, de ez a kettő együtt jár, sajnos.
Ha neki is ellátási gondjai vannak, tehát 100 helyett 50 készüléket tud eladni akkor persze, hogy kedvezmény csökkenni fog, hiszen ő a 100 készülék bevételével számolt.
Ez minden területen így van sajnos, bemész egy boltba vennél akciós csokit, de nem tudsz mert nincs, amit akciósnak szántak mennyiség elfogyott. Következő nap akció vége hirtelen lesz csoki. Ezen semmi meglepő nincs, nem lehet minden akciós.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #126129 üzenetére
Tegnap vettem ágyat...pont ugyanolyat mint 2 évvel ezelőtt.
+40% az árkülönbség.
Most akkor nekem is vernem kellene a fejem a falba?
Elsőre fájt a dolog, mert nekem 2 év alatt nem nőtt 40-kal a fizetésem.
De nem hiszem, hogy attól olcsóbban megkaptam volna az ágyat, ha a "sérelmemnek" hangot adok valamielyik fórumon. -
félisten
válasz ANDROID??? #126125 üzenetére
De mit tud tenni a Telekom (de akár bármelyik szolgáltatót írhatnám, mert hasonló a helyzet)? Ahogy látod, meg megírták páran hetek óta inkább csak fogynak a cuccok normál áron is, akkor akciósba mit fog berakni? Telefonokra az emberek heteket várnak, sokan már megvennék más színben is csak legyen és majd valahogy tokkal elrejtik stb.
Ezért leszek én kíváncsi a többi Black Friday és társaira, hogy milyen lomokat fognak előkotorni majd azért, hogy lehessen adni 50%-al olcsóbban 1-2 esetben, amúgy meg kb. normál árban.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz ANDROID??? #126100 üzenetére
Nem számolok semmit. Az esetek 99%-ban kápéra vásárolok, és akkor amikor kell a dolog. Nem akciókat várok… De ha valami csak egy ezressel olcsóbb valamilyen kedvezmény/akció miatt, már örülök.
Ellehet menni másik szolgáltatóhoz, ott hátha nagyobbat szakíthatsz…
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz ANDROID??? #126093 üzenetére
Most egy 300k-s telefonnál ez is ~14000 forint kedvezmény.
Miért kell telhetetlennek lenni?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
félisten
válasz ANDROID??? #126086 üzenetére
Mégis mennyien bele fognak ugrani...
Ahogy fentebb is írták készülék is alig van, nincs mit adni jó áron, plusz megveszik így is. Amik régen voltak beragadt készülékek is elfogytak.
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #126007 üzenetére
A Telekomnál jelenleg kisebb a készlet és a felhozatal,mint a korábbi években volt,ezenkívül mindenhol szállítási nehézségek vannak,így valamivel szerényebbek lesznek az idei ajánlatok.
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #125832 üzenetére
Amúgy már javítva lett.
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #125829 üzenetére
Előfordul,beviteli hiba a többi helyesen van írva.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz ANDROID??? #125682 üzenetére
Az van, hogy új embert találni csak drágábban lehet. De mindenki bérét nagy cégnél emelni nem lehet, mert oda lenne a nyereség. Ezért van sokfele lemorzsolódás, színvonal esés.
-
4Grider
nagyúr
válasz ANDROID??? #125547 üzenetére
Ha erőltetnék, akkor nem itt tartanának.
Rengeteg helyen, ahol van 4G, kevés lett. Ha elmész egy olyan helyre, ahol időszakonként sok ember összegyűlik, akkor rájössz, hogy miről van szó. (Pl. Balaton part nyáron.) Vagy olyan helyre, ahol nincs rendes vezetékes net, és minden második házban működik egy 4G/LTE router. -
legenda
válasz ANDROID??? #125387 üzenetére
Annyira kicsi az előfizetők ugrálási hajlandósága, hogy a szolgáltatók kihasználják azt, pont azon a határon lavíroznak, hogy még ne legyen nekik gond.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #125419 üzenetére
És még mindig nem logaritmus...
-
viktorhu
veterán
válasz ANDROID??? #125342 üzenetére
Vandára gondoltál? (Nem látom a törölt előzményt.) Azért a régi menürendszerhez képest eléggé felgyorsította a folyamatot.
Azt meg már többször megírtuk, hogyan kell beszélni vele. Csak egy vagy két szóban, hogy mit szeretnél, utána meg igennel vagy nemmel kell válaszolni a kérdéseire:
- Hiba.
- Jól értem, hogy hibát szeretne bejelenteni?
- Igen.
- A vezetékes szolgáltatással kapcsolatos a bejelentése?
- Nem.Kb. ennyi, már kapcsolja is.
Ha elkezdesz vele beszélgetni, hogy "elnézést, az volna a gondom, hogy nem jönnek be az oldalak, most is már fél órája várok a .... betöltésére, és tuti nem a telefonnal van a gond, mert a barátnőmével se megy", akkor persze nem fog érteni semmit.
-
Winne
nagyúr
válasz ANDROID??? #125342 üzenetére
Mivel ez egy logaritmus, valójában tényleg hallásképtelen és félkegyelmű sem tud lenni.
Rengetegszer le lett írva a trükkje, nem szólsz bele a telefonba és egy rövid idő után kapcsol valaki élő embert az ügyfélszolgálaton, aki viszont hall és nem félkegyelmű.
@ #125346 Gubu0101 : én mire észrevettem ("Rekord lehet: 2008 óta nem volt ilyen súlyos Facebook-leállás") volna már újra működik, ezt is átaludtam, mint a napfogyatkozást.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
válasz ANDROID??? #125333 üzenetére
Nem hiszem... Bár én jobban hiszek a NOAA-SWPC-nek mint a HVG-nek és ha lehet hinni a NOAA-nak, akkor az elmúlt 24órában nem volt jelentős naptevékenység a Föld irányába.
Vagy ha volt is, akkor az máson is érződne, nem csak az interneten hibákon... Szerintem...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz ANDROID??? #125315 üzenetére
Szerintem más állhat a háttérben. Nem mobilszolgáltatói oldalon lesz netgond, nekem se tölt be pár dolog, se mobilneten, se wifin, mind2 telekomos.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
aktív tag
válasz ANDROID??? #125317 üzenetére
Nekem súlyos agykárosodásom van*1*, de tök jól tudok a Telekom rendszerével (Vanda) kommunikálni. Lehet, hogy most Vanda súlyos agykárosodott szinten van.
*1*100%-os munkaképesség csökkenés agykárosodás miatt.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #125317 üzenetére
A chaten is tudsz ügyet intézni,ha a Vanda nem az eseted.
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #125315 üzenetére
A Vanda az nem akadály,tárcsázd a nullát,vagy halgass egy percig és jelentkezik egy ügyintéző.
-
m1lan
őstag
válasz ANDROID??? #125189 üzenetére
A Mobil L + Gigaerős Net 41.000 forint volt alaphelyzetben, most 51.000 forint. Még a lejjebb pozicionált Mobil L + 25GB is kicsit többet ér, az most 45.000 forint. A legnagyobb csomagért jelenleg 91.000 forintot adnak, az is több, mint az előző portfólióban. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a 2020-as csomagok is nagyobb kedvezménnyel indultak anno, mint amennyivel ki lettek vezetve.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #125170 üzenetére
Az IPTV az optikán nem vesz el a sávszélességből.A 200-as koaxon is bőven jó,mivel max 8-9 Mbit/s sávszélességet igényel(sokan még a rézvezetéken is használják).
-
nexus6
aktív tag
válasz ANDROID??? #125166 üzenetére
én is beleestem abba a csapdába, hogy kicsit várok hátha jobb ajánlatot kapok... aztán csak rosszabb lett, néha nem megy a webshop (pl egy készülékre ugrik alapból vagy nem tölti be hibakóddal), és kedvezmény jóformán nulla normál magenta 1 előfizetésel és 2 éves hűséggel. szerintem így lehet maradok a régi atomkedvezményes előfizetésemnél... készüléket szerettem volna venni de így kb olyan áron van mintha bemegyek a mm-be, tényleg csak a részlet miatt érné meg
Indian74 én is excelben számoltam menyit fizetek ki összesen 24 hónap alatt egyes előfizetések választásával, minél nagyobb előfizetés választok annál rosszabb lett[ Szerkesztve ]
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Indian74
senior tag
válasz ANDROID??? #125166 üzenetére
Hát valahogy igy +1.
Sajnos nekem se érné meg venni,max várok,de hogy pl a xiaomi 340e FT listaáron
Néztem s20-at reggel volt,és s20 fe Sanpdagon processzor-ost....már nincs kivették....ilyen hamar elkelt...
Alig van olyan termék ami meg is érné,de nem is ez bosszant a legjobban,hanem kb 1,5 hónapja várok egy jó készülékre,most LG velvet van,bár az is megfele (ne)....dehogy minden egyes belépésnél már ha rányomok a készülékek mobiltelefon részre,már be is akar jelentkezni a fiokomba,és feldobja a elöfizetéseimet,amit már egyböl változtassam meg,mert más net elöfizetések lettek(otthoni+telefon=MAGENTA)és csak úgy enged tovább ha mind megváltoztatom....ez igy számomra érthetetlen,és nem logikus,egyeten egy jó kb 18e ft al többet add ha otthoni 2000Mbit net elöfizetésemet feljebb viszem( BÁR NEM ÉRTEM HOVA,MAX PÉNZBEN MEGY FEJEBB),igy kb 600ft al lesz több,a telefonoknál csak meg kell változtatnom de minden úgyan annyi marad a dijcsomagban...nagyon érdekesNAGYPAPA
-
viera
őstag
válasz ANDROID??? #124128 üzenetére
Cyber November.
Ott minden készülék benne lesz.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #124125 üzenetére
A készüléktípusokra adott online extra kedvezmény eltérően változik,lehet az a mobil amit keresel,nem is lesz benne.Ezt az ügyintézők sem tudják mi fog változni.(óránként biztosan nem változnak).Amennyiben nem sürgős a legjobb akciók BF környékén és az adventi időszakban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #124123 üzenetére
A következő akció az ősz elején lesz,addig marad az online kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz ANDROID??? #88865 üzenetére
Szerintem, nem.
Ha webshop-ból rendeled, azt ugyanúgy kiszállítja a GLS az adott üzletbe, nem a bolt készletéből fogják kivenni. Így pedig már nem fog menni azonnal az átvétel, csak 1-2 nappal később. -
Soulfly842
addikt
válasz ANDROID??? #88802 üzenetére
Rendelés? Milyen rendelés?
A mobilvásárlásokat itt tudod ellenőrizni, ill. itt ellenőrizhető, h. elsődlegesen a pontokat használta-e a mobilvásárlás, s ha igen, akkor mire..
[link][ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz ANDROID??? #88800 üzenetére
Az a pontos dátum.
Alapértelmezés szerint abból vonja
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz ANDROID??? #88798 üzenetére
09.30.
Mobil parkolás, autópálya, szerencsejáték volt-e a mobilról? Elsődlegesen abból vonja le.
Nem lehet, hogy az utóbbi időkben jelentősen megváltozott a forgalmad és ezek több, mint két éve termelt pontok?
-
Sterilzona
senior tag
válasz ANDROID??? #79033 üzenetére
Tökmindegy. Persze.
Nem panaszkodásként írtam. -
Nordik
őstag
válasz ANDROID??? #78929 üzenetére
Köszi!
Konkrétan a Honor 8-rol lenne szó. Erről van informacio, hogy függő e?
-
313313
addikt
válasz ANDROID??? #78662 üzenetére
Kérdőívet töltöttem ki vagy 3-4* az elmúlt negyedévben. Szépen válaszoltam mindenre, saját gondolatok is voltak, változás persze semmi nem történt...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
St3ven
addikt
válasz ANDROID??? #78566 üzenetére
Nekem feldobta a kuponkód mezőt tartozék rendelése során.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
313313
addikt
válasz ANDROID??? #78566 üzenetére
Van, promócióban, ha kártyával veszel Dominó csomagos készüléket, 5k.
Meg kaptak a Note7-ek is 40-50k értékben.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
vwpolopg
őstag
válasz ANDROID??? #78443 üzenetére
2 oldalas a számla is és a garijegy is, de a garijegy második oldala egy üres lap, a számláé meg a részletfizetés részletezője.
-
vwpolopg
őstag
válasz ANDROID??? #78440 üzenetére
Megnéztem újra, végignéztem a számlát, a telefon garijegyét, semmi nincs a hangfalról. A dokumentumoknál ott van minden korábbi vásárlásom cucca, de ehhez az ajándék hangfalhoz semmi.
(#78437) -secret- : Köszi, beviszem akkor holnap a garjegyet egy t-pontba, mert tényleg semmi nincs a letölthető doksik között ami erre vonatkozna.
-
norberto_th
aktív tag
válasz ANDROID??? #78353 üzenetére
1430-at szoktam hívni, vagy már nem ezt kell?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
embe
nagyúr
válasz ANDROID??? #77995 üzenetére
Nem igazán követem a mai trendeket... De az én emlékeimben még az élt, hogy a havidíj a különböző előfizetéseknél egységes volt, és hűséget csak akkor vállalt az ember ha készüléket vett.
De hát változik a világ, mint a mellékelt ábra is mutatja.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
zeg74
aktív tag
válasz ANDROID??? #77955 üzenetére
Már az Edge-t sem lehet megvenni.... készlet hiány.
Mennyit raktak be akcióba? 5 db ot???
Ez tényleg káprázatos blekfrájdéj!" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
tabaga
tag
válasz ANDROID??? #77934 üzenetére
Már elkezdődött: pl S7 vagy S7 edge sokkal olcsóbb, csak ki kell választani a telefonok közül.
-
gretzky77
veterán
válasz ANDROID??? #77500 üzenetére
Nem is olyan típus amúgy de egyszerűen azt mondta olyan mereven elzárkóztak bármiféle megoldástól,hogy hiába borította volna rájuk az asztalt! Először nem is vette át,csak aztán úgy volt megy a biztosítóhoz inkább minthogy hónapokat szívjon a fogy véddel csak ugye az sem nyert így viszont végig viszi a T-vel meg fogyasztóvédelemmel
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Sanki
addikt
válasz ANDROID??? #76585 üzenetére
Már nem volt kedvem ott maradni tovább, munka után voltam ott, 6 óra körül volt, inkább siettem haza. Így jártam.
Ha még a 30k-t rá is kellett volna fizetnem, még akkor is jól jártam volna, mert akkor 95k-ért lett volna egy új telefonom, de így még jobb.
Köszi. -
Sanki
addikt
válasz ANDROID??? #76582 üzenetére
Itt szerintem inkább az volt a baj, hogy az ilyen dolgok nincsenek leszabályozva és nem tudták, hogy mit kellene csinálni.
Az együttműködés az látszott.Vangelis: de, de azt nem fogadta el, lekértem még külön a 1430-ről a puk kódot, az se volt jó (ugyanaz jött, mint a kártyán lévő) utána egy ügyintézőt kerestem, ő is elmondta ugyanazt a puk kódot és azt mondta, hogy akkor személyesen be kell menni és egy új kártyát csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
milenda
tag
válasz ANDROID??? #75830 üzenetére
Igen, ingyen szokták, de akkor oda is van írva. Most meg nincs, ezért kérdeztem. Köszönöm a választ.
-
206 cc
senior tag
válasz ANDROID??? #75790 üzenetére
Szia!
Nem is tudom,hogy most mitévő legyek....igazából az bosszant,hogy szerintem nem lesz értesítés ,ha érkezik óra !!! Most azért nem indulok el újra 100 km-t hogy máshol rendeljem meg. Ott egye meg a fene a Telekomot....nem is èrtem minek menjek,ha ennyi a személyes megrendelés ,hogy egy cetlire felírnak?!
Jelentsem be valahol,hogy ez történt vagy írjak egy panaszos email-t??..kinek,minek?....attól még azt hiszem nem lesz órám!...csesszék meg!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
alexander12
aktív tag
-
SUPREME7
addikt
válasz ANDROID??? #75728 üzenetére
Ha szarul töltik fel az adatlapot és kihagyják azt az opciót akkor persze, hogy kihagyja a listázó. Ez nem rég kerülhetett fel.
-
kertsa
senior tag
válasz ANDROID??? #75717 üzenetére
Ez utobbira gondoltam, hogy ugyan mindegy.
-
kertsa
senior tag
válasz ANDROID??? #75715 üzenetére
Köszi!
-
zoli62
addikt
válasz ANDROID??? #75684 üzenetére
Múltkor egy jól felkészült ügyfélszolgálatos mondta, hogy a düggetlen készülékek értékesítése lesz a jövő iránya. Huawei-t azért vettem máshol, mert a Telekom a második SIM-et szoftveresen tiltja, és egy tizessel drágább volt náluk feltöltőkártyásként. Viszont hogy jót is írjak, a P8 Lite-on LTE hálózaton a mért letöltési sávszélesség 130 Mbs körül volt.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz ANDROID??? #75676 üzenetére
A Telekomnak egyre inkább üzleti érdeke hálózatfüggetlen telefonok forgalmazása, mert a webáruházak és boltok jó részében azonos, vagy alacsonyabb áron kaphatók ezek a készülékek.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz ANDROID??? #75581 üzenetére
Ja már nem idegeskedek... Több mint két hónapja nincs telefonom miattuk, már lassan meg is szokom, hogy nem csörög, nem érnek el, nem tudok hívni senkit.
Szerviz éppenséggel kiesik, mert veszprémi vagyok. Igaz járok fel havonta pestre, de egy egy napon annyi dolgom van, hogy nem tudnám belesűríteni a szerviz látogatást..
Egyébként úgy tudom, hogy a Huawei kihátrál a TMX-től és saját gyártói szervizt fog nyitni.. Szóval már várom, hogy valami történjen, mert ez kész katasztrófa amit a TMX csinál..
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz ANDROID??? #75404 üzenetére
oda kell költözni amúgy 40€ havidíjjal ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
veterán
válasz ANDROID??? #75422 üzenetére
Nem előnyös , de kényelmes
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bopeti98
őstag
válasz ANDROID??? #75399 üzenetére
Sajnos ez elég szomorú. Komplett otthoni szolgáltatáscsomag, egy mobilnetet, 2 mobiltelefon havidíját és egy készülék havi részletét hagyom náluk havonta, ami nem kevés pénz, és mégis magasról szarnak rám, meg még sokan másokra is.
Amiről legutóbb beszéltem egy ismerősömmel hogy az ügyfélszolgálatukon még székeket sem raknak ki az ügyfeleknek, inkább álldogálj ott 1-2 órát ha hosszabbra sikeredik az ügyintézés. Jó, talán van 3-4 db puff, amire a várakozók leülhetnek, és ennyi. A piros szolgálatótnál érdekes módon tudtak székeket rakni az ügyfeleknek is, sőt amikor legutóbb ott voltam még kávéval is kínálgattak. A T-nél ilyet még nem tapasztaltam.
-
bopeti98
őstag
válasz ANDROID??? #75394 üzenetére
Nem, de egyébként hazudoznak össze-vissza. Egyik nap még azt mondják hogy már 2x is postázták a levelet, reklamáljak a postánál, aztán másnap már azt mondják hogy nem postázták csak e-mailbe küldték el, de aztán kiderül hogy még ki sem vizsgálták. Elvileg rossz cím volt a rendszerükbe, azt módosították de még mindig nem jönnek azok a levelek. Szóval én már semmit nem hiszek el nekik.
-
embe
nagyúr
válasz ANDROID??? #75391 üzenetére
Én is várom, de hiába.
Erre esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
tabaga
tag
válasz ANDROID??? #75348 üzenetére
Félreértesz. Pont azt mondom én is, hogy igazságosan kell nézni, nem pedig az árlisták között ugrálni a szolgáltató kénye és érdeke szerint.
Az meg, hogy valaki akciós áron vette a készüléket ne jelentse már azt, hogy olyan áron is választhat, ha önhibáján kívül megy az tönkre. Azért, hogy ő kedvezményesen vette megdolgozott: felkelt sokkal korábban black friday-en, stb. Emiatt őt nem érheti később az a hátrány, hogy olcsóbb készülékek közül választhat, szerintem. -
addikt
válasz ANDROID??? #75348 üzenetére
Tényleg nem érted amit írtam?
Pont azt mondtam,ha 200000 ret fizettél,mindegy,hogy most 50000 Ft az ár, 200000 ret kell visszakapj.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
lowzor
veterán
válasz ANDROID??? #75261 üzenetére
Voltam a siófoki T-pontban. Ráment az egész napom megint, plusz az utazási költségem, mert már 2 helyen is próbáltak átverni, de ez most mellékes.
Előadtam, hogy Kanizsán is félrevezettek. Azt mondták hogy utánaérdeklődnek, hogy tudnak-e nekem még Note 3-at adni (2 éve kifutott készülék, szóval érdekes lenne) és 15 napjuk van erre. Ha nem tudnak adni, akkor visszafizetik az árát. Persze ha azt mondják, hogy tudnak adni, akkor elfogadom inkább a partner ajánlatát, hogy ráfizetek egy S7-re. Ha viszont Note 3-at adnak, akkor előfordulhat, hogy valami használt/tákolt készüléket adnak? Mert nem tudom elképzelni, hogy abból van még raktáron bontatlan.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz ANDROID??? #75251 üzenetére
Gondolom a gyártó kifizeti a teljes vételárat a szolgáltatónak a szolgáltató meg próbál még hasznot húzni rajtad és benyögi, hogy nem úgy van az, hogy Te mindent megkapsz..
Az ügyintézők meg akiknek sikerül lehúzni téged, azok meg szépen elteszik a fölét a pénznek..
Simán kinézem belőlük.. -
dptrsk
Topikgazda
válasz ANDROID??? #75203 üzenetére
Én így értelmezem igen.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ANDROID??? #75200 üzenetére
Level up esetén 12.31ig tart az 1GB
Vagy ameddig le nem fogyasztod.Turbo 1GB, 3GB opcionál megrendeléstől 30 napig tart a keret.
100mb esetén 7 napig.A sorrend tudtommal:
Bónusz netadat(pl. feltöltési bónusz, fesztre hajtok stb.)
Tarifa csomag netje.
Bővítő csomag netje(netplusz csomagok)
Turbo opcio netje -
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #75199 üzenetére
"1) Havidíjas és Domino bennefoglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagok mellé, adatdíjcsomagok mellé és havidíjas mobilinternet csomagok mellé egyaránt megvásárolható. Kínált sávszélesség le-/feltöltés esetén:150/50 MBit/s. Az akció időtartama 2016.08.15 - 2016.09.30, az így vásárolt adatmennyiség 2016. december 31-ig használható fel. Egy telefonszámra csak egyszeri alkalommal rendelhető meg."
Úgy értendő, hogy egyszeri ktg ennyi és addig tart az 1GB amíg fel nem használom?
Melyik lesz az elődlegesen felhasználandó, a havi alap hozzátartozó, vagy az 1GB kieg.??
(ezt nem találtam leírva sehol..)[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz ANDROID??? #75197 üzenetére
Köszi. S akkor magyarul amit ebben az ATK csomagban adnak 1GB-ot azt "közösen" használhatjuk.
Gondolkodok ebben a 2 év hűségben, de nem szívesen kötöm le magam.
-
Arcképgyáros
válasz ANDROID??? #75122 üzenetére
Na visszatérve, ugye ez a csomag mellé adnak 1GB netet. Ha én lekötöm, azaz lekötjük magunkat 2 évre akkor tudok mellé venni net bővítőt, ugye?
-
Schizoka
aktív tag
válasz ANDROID??? #75174 üzenetére
köszi!
-
lowzor
veterán
válasz ANDROID??? #75167 üzenetére
Hűséget biztos nem vállalok, mert Domino csomagban veszem.
Szóval azt mondjátok, ide ne menjek vissza elintézni, hanem inkább menjek el egy T-pontba?
Ha partner nem számíthat be, akkor miért mondták, hogy menjek be és elintézik?
Nagykanizsán van T-pont (guglival keresve nem egyértelmű)? Mert akkor bemennék oda holnap. -
Vangelis
félisten
válasz ANDROID??? #75167 üzenetére
Legalább beigazolódott az, hogy nem véletlenűl éreztem/tapasztaltam, hogy át akarnak verni vagy megvezetni.
De ki tudja, hogy hány ilyen eset van.
A csereutalványt meg ellövik horror áron.. vagyis ráírnak amit akarnak!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ANDROID??? #75122 üzenetére
Magenta otthoni, mint fő szolgáltatás + akár a magenta mobilszám is lehet ATK + lehet még ATK számot kérni.
-
Arcképgyáros
válasz ANDROID??? #75119 üzenetére
Magenta 1-ben van az én mobil előfizetésem. Az megfelelne főkártyának?!
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #74842 üzenetére
Biztosat nem tudok mondani,de szerintem független!
(#74847) tabaga Több helyen is azt írják hazai oldalak, hogy a magyar piacra szánt 32GB kapacitású 4GB RAM-al kerül forgalomba.
Nálam két versenyző van jelenleg S7 Edge és Huawei P9 Plus
-
Ateszpapa
addikt
válasz ANDROID??? #74842 üzenetére
Nem látom, hogy /SL jelölés lenne a leírásban így lehet, hogy független.
-
t1
addikt
válasz ANDROID??? #74355 üzenetére
Azt írja rá mobilhálózat nem elérhető.
Másik Simről hívjuk? -
mirci18
addikt
válasz ANDROID??? #74220 üzenetére
Köszönöm a választ akkor holnap be is viszem egy T-pontba.
Elnézést a pontatlanságért igazad volt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #74188 üzenetére
Nincs mit. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb az egész. Üzletben ha jól tudom kötelező az ügyintézőnek az ügyfelet terelni az ügyfélmegtartós csoporthoz, ezért is mondhatta neki az ügyintéző hogy majd hívni fogják.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #74186 üzenetére
Igen és? Erre írtam hogy telefonon is intézhető, ha nincs rajta hűség, én mindig a 1430-on intézem a megszüntetést.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #74165 üzenetére
Lejárt hűség idejű előfizetést 1430 is meg lehet szüntetni, nem kel befáradni az üzletbe, telefonon át kapcsolnak az ügyfélmegtartó csoporthoz, vagy vissza hívják az ügyfelet 1 napon belül, el regélik hogy miért maradj stb, aztán ha nemet mondd a kedves ügyfél akkor pár perc és megszűnik az előfizetés.
-
Tomyyy93
tag
válasz ANDROID??? #74165 üzenetére
az javíthat a helyzetemen, hogy nincs semmilyen papír arról, hogy én kértem a megszüntetést (gondolom alá kell, vagy kellett volna írni valamilyen papírt)?
-
Ateszpapa
addikt
válasz ANDROID??? #74128 üzenetére
Egy 12 ezres telefont minek részletre?
Felesleges előfizetésre váltania ezért, később csak fogná a fejét, hogy emiatt majd 19 hónapig nem vehet másikat.Ha nem tudja megvenni egyszerre, akkor inkább várjon, ezért nem érdemes előfizetést kötni.
-
mirci18
addikt
válasz ANDROID??? #74125 üzenetére
Feltöltősre csak egyben lehet a telefont megvenni.
Az a baj ha most átváltom előfizusra a számot akkor két évig nem tudok rá telefont venni részletre.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz ANDROID??? #74122 üzenetére
Köszi a választ.
Az a bajom vele hogy a telefont részletre akartam megvenni.
Így nem tudom megrendelni meglévő előfizetés nélkül.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
313313
addikt
válasz ANDROID??? #74093 üzenetére
Ha ennyi embert hívogatnak kedvezményekkel, csak kössön újra, meg akad 1-2 jó kedvezmény a kártyásoknak is, akkor igazán előrukkolhatnának valamivel a meglévő ügyfeleknek is...
Esetleg kitalálhatnak valami jót a Családbarát opció helyett is...
Meg mintha említette volna valaki, hogy lesznek új díjcsomagok/kedvezmények...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
KubanitoS
veterán
válasz ANDROID??? #73764 üzenetére
Köszönöm, felhívom őket.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
addikt
válasz ANDROID??? #73514 üzenetére
Szerintem meglévő hűség mellett ATK-ra nem tudsz váltani. Készülékkel meg biztosan nem. Persze ha a kötbért kifizeted akkor igen.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz ANDROID??? #73509 üzenetére
Szerintem Magentában lehet az otthoni telefon is "főkártya", azaz lehet mellette ATK Next S. A meglévő hűség nem releváns, attól Magentába be lehet vonni, a megszüntetésnél kell figyelnie.
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest