Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Megjelent a The Elder Scrolls: Castles (Mobil)
gp A régiós tesztek után mostantól elérhető lett a teljes kiadás Android és iOS rendszerekre.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Összevonja gyorsítóarchitektúráit az AMD
ph Az RDNA és a CDNA után jön az UDNA! De miért?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
Azt tervezem, hogy t-mobilnál veszek 2 előfizetést, 1 eco-xs, ill. egy fun aranytárskártyát.
Új előfizetőként ez megoldható vajon?
Hűséget nem vállalnék, inkább kifizetem a 2x5000 Ft-ot a belépésre, amennyiben ez így működik. -
goop
őstag
Üdv!
Vettem ezt a 490 Ft-os domino simet, ma megjött, telefonba betéve hívás is megy róla, hívni is lehet, viszont a telekom online rendszerébe nem tudom regisztrálni, már próbáltam a saját fiókhoz hozzáadni úgy sem megy, külön mobilszámmal belépni, úgy sem jó. Ügyfélkód természetesen már létre lett hozva.
Szóval a kérdésem, hogy ez csak ideiglenesen nem működik, és mondjuk pár nap múlva már menni fog, vagy kezdjem hívni a 1430-at? -
goop
őstag
-
goop
őstag
Amit a telekom oldalán veszel 490 Ft ért az micro és nano sim egyben. És 3D-s azaz 4g-s. Tesztelve.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Nektek megy a telekom online rendszere? Volt ugye a nyűgöm az új dominós számmal, betelefonáltam, hogy hozzá kellene adni a fiókomhoz, na azóta a fiókom se megy.
Általános hiba, meg technikai karbantartás egyebek.
-
goop
őstag
Biztos most élesítik a VoLTE-t.
Amúgy viccen kívül, lehet ez is benne van a pakliban ...
-
goop
őstag
Az mitől lehet, hogy wifin és telenor mobil neten egyből szinkronizál a gmail(imap), ellenben telekomos mobilneten csak 5-8 perc késéssel jönnek meg a levelek?
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Lool, átírtam apn-t, wnw-re, és megszűnt a nat.
Megy a 4G ugyanúgy.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz bihariszabi #71076 üzenetére
Sosem észleltem ilyet, fura. Mióta megy a 4G hasít a net, még az isten háta mögötti részeken is, akár a szántóföld kellős közepén. Talán a telefonoddal lehetett baj. (b20?)
-
goop
őstag
válasz bihariszabi #71081 üzenetére
Jó, látom neked hiába mondunk bármit is. no1 voda, köszi-puszi-pá.
szerk: A b20 amit írtam, az lenne amúgy a városokon kívüli 4G, amit sok kínai telefon nem tud ...
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz bihariszabi #71084 üzenetére
Oké. (Nem tízig számoltam, ezen hsz megírása előtt)
Amúgy meg legkevésbé sem érdekel, hogy neked mennyire jó v nem jó a telekom, sőt továbbmegyek a telekom sem érdekel, mivel telenoros vagyok, tartalék kártyám telekomos csak, semmi érdekem nem fűzödik egyik céghez sem. Nem kell válaszolnod, köszi.
-
goop
őstag
válasz 4Grider #71100 üzenetére
Megnéztem ma, Pécs, 10 emeletes panel, ablak mellett 1800 as 4G, a szobák belseje felé haladva megy le a térerő, majd hirtelen felugik maxra, és lőn, abban a másodpercben vált át, 800 as LTE-re. Szóval ezért van pár hete még a liftben is 4G.
Sebességet is mértem hirtelen, 1800: 33/6 Mb , b20 800Mhz: 47/20 Mbit/s. Ezek szerint jó sok embernek van, b20 at nem tudó kínai telefonjaszerk: offba teszem, mert amit írtam a telenorra vonatkozik:
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz Scrake^;DD #72559 üzenetére
Valószínűleg félre lett értve valami, azt nem merem feltételezni, hogy szándékosan vezettek félre. A lényeg, van dominó sim továbbra is, rendeld neten, ingyen kiszállítással kemény 490 Ft. 1 évig érvényes, azon elérnek, meg talán valamennyi ingyenes hívás is van mellé.
-
goop
őstag
válasz Scrake^;DD #72569 üzenetére
Na elmész ám...
490 Ft 1 évig elérhető, ingyen házhoz szállítás, ingyen percek. Mi kéne még 490 Ft-ért?!
Töltsd fel 10.000 Ft -ért, aztán beszélhetsz több mint 10 percet, sőt még ingyen netet is adnak mellé.
szerk.: de mondjuk ha ennyit akarsz beszélni, miért nem előfizetést kötsz? Lehet hűség nélkül is, telefont úgysem akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz Scrake^;DD #72573 üzenetére
Jól van, értjük, de én nem lennék a magam ellensége, biztos neten vettem volna, fene aki ezért mászkál, + online ott a sok kedvezmény, mondjuk most már mindegy.
-
goop
őstag
válasz Scrake^;DD #72578 üzenetére
Én nyugodt vagyok.
Te pedig max. a 3000 Ft-os feltöltés után kaptál kedvezményt, nem az online rendelés után. (Ami jóval több)
-
goop
őstag
Június 1-től érvényes telekom ászf idézet a korlátlan tematikus opciókból: "Nem minősül az adott forgalomtípusnak megfelelő korlátlanul használható forgalmazásnak az adott forgalom szabványos protokolloktól eltérő módon történő megvalósulása (pl. addícionális, nem a protokoll részéhez tartozó, SSH vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás) vagy a virtuális magánhálózaton (VPN) keresztül megvalósított forgalmazás" 13. oldal.
Lakossagi_aszf_5a_melleklet_dijak_mobil_Domino_ertekesitheto_20160601.pdf ebben találtam, ami ugyan domino, de gondolom a többi csomagra ugyanúgy áll.
Ez gondolom eddig nem volt benne.
És ez: "A Szolgáltató a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának érdekében az Általános Szerződési Feltételek 4.3 pontja alapján jogosult a szolgáltatást korlátozni, az opciós vagy az előfizetői szerződést felmondani, különösen azokban az esetekben, ha az előfizető a korlátlan tematikus adatopciót több eszközön megosztja vagy harmadik személy számára biztosít hozzáférést."
Nekem ez is új.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz Teko001 #72697 üzenetére
Ahha, köszi, ennyire nem merültem bele, nem érint a dolog, csak voip tiltások miatt néztem aszf et, akkor tűnt ez fel.
@flegga92: annyira nem könnyű, még a kínaiak is csak most próbálkoznak ilyennel, max. a titkosított adatot veszi ki ebből a körből, de az meg nagyjából öngól lenne, mert egyre több oldal használ titkosítást.
Vagy a sok forgalom miatt max. kivág a csomagból.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz flegga92 #72826 üzenetére
Várható volt, lehet hogy inkább belepakolják egy fehér listába az userek által látogatott https oldalakat, legalábbis amit az emberek döntő többsége használ, ami viszont nem is olyan sok. A maradék meg a hibahatáron belül van, írják is aszf-ben, hogy nem biztos, hogy tökéletes a rendszer, mármint a korlátlan böngészős opció.
Vagy B verzió, az ismertebb vpneket tették fekete listára.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Nem jól érted. Ha kötsz 1 év hűséget akkor ha előbb elmész/felmondod akkor kell kifizetned, ha eleve nem kötsz hűséget, akkor már a szerződés kötéskor ki kell fizetned az 5000 Ft-ot, de akkor bármikor elmész, már nem lesz több költséged. Belépési díj, vagy milyen néven fut végülis.
-
goop
őstag
A fene beléjük. Beleszámít az adat forgalomba a speedtest telekom szerveren is.
-
goop
őstag
válasz Remekelek28 #75770 üzenetére
Ja, de másfél év hosszú idő, majd előtte érdeklődj azért.
-
goop
őstag
válasz szabogabor10 #75773 üzenetére
Jó, a telekomnak akkor át kell variálni a csomagjait ha át akarnak állni ők is, mert különben a feltöltős net csomagok halottak, 200Mb 1000Ft, 1Gb 2500, lassítás nélkül ki venne ennyiért ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
-
goop
őstag
válasz Vangelis #76110 üzenetére
Én netem rendeltem (volna), de az utolsó lépésnél mindig hibát dobott, ezért telefonon lett véglegesítve a rendelésem, és a végén még az ügyintéző hölgy hívta fel a figyelmem, hogy 14 napig elállhatok a szerződéstől.
Update: jut eszembe, az T-home rendelés volt.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Nagyon jók lettek az új opciók, főleg, akinek kevés net kell, rendelsz 1 gigát és hónapokig elvagy vele. Határozottan nagyon jó.
-
goop
őstag
válasz milenda #76138 üzenetére
Nem felejtjük, kb a népesség 1%-t érdekli is.
Ettől még nem lesz jobb ajánlat a voda, mivel telekom előfizetők sokkal többen vannak, és arra érvényes a 9 Ft.
Roaming az emberek nagy részét max. nyaraláskor érdekli, aki pedig sokat jár külföldre gyanítom nem feltöltős kártyával megy ki, vagy ha azzal akkor van neki ottani száma is.Ejnye páran beelőztek, de igen, kb. ugyanrra jutottunk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Targus 15,6" notebook hátizsák, piros női notebook táska s pár apró tablet, RFID mobil tok
- Oneplus Open Emerald Dusk
- Fujitsu Lifebook E752 laptop Intel Core i5-3210M 2,5GHz 4/8GB RAM 3. gen. notebook
- AMD Ryzen 5 8600G 4.3GHz Box Processzor Eladó.
- Fujitsu Lifebook E746 laptop Intel Core i5-6200U 2,3GHz 4/8GB RAM 6.generációs notebook
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen