Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Asus Rog Ally(RC71L)
lo Szép Napot Mindenkinek Szemezgettem ezzel a RoG Ally(ejtsd: Rodzs Eláj)-al, hogy kéne valami, ami hordozhatóbb mint egy...
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz 4Grider #64155 üzenetére
Például egy ilyen konkrát szempont alapján valahol megvan ez táblázatba szedve, hogy melyik díjcsomagnál milyen a számlázás alapja? Feltöltőkártyás díjcsomagok esetében ezt találtam: ..."mérése 60 másodperces egységekben történik, minden megkezdett egység díjköteles."
-
prozodus
őstag
válasz 4Grider #64269 üzenetére
Igen, elvileg a hétvégén kéne életbe lépnie, csak éppen nem találok smi rendes idevonatkozót, és most pláne nincs időm órákig ezt vadászni. A tré meg küldözgeti az sms-eit, h változás, csak éppen a honlapon az aug-i változások között nem ír smit erről.
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
törölt tag
válasz 4Grider #66069 üzenetére
És akkor mit csináljon az akinek nincs "4G only" menü a telefonján? Egyáltalán miért vált vissza a telefon ha van használható 4G hálózat? És mint a példádból látjuk: van.
Nekem amúgy is kezdenek erős kétségeim lenni a hazai 4G hálózatok minőségével kapcsolatban, mert a 800MHz-es a jobb terjedés ellenére gyengébb lefedettségű mint a 900MHz-es GSM, valamint az 1800MHz-es 4G cella térereje fele az 1800MHz-es GSM cellának.[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
válasz 4Grider #67193 üzenetére
Itt kell az embernek komprumisszumot kötnie.Megveszem töredékáron a telefont és lemondok akkor kb. a 4G-ről vagy nézek olyat ami itthon is megy. Egyébként miért jó ez nekik, hogy még az EU-n belül is más a használt tartomány országonként? Nem lenne egyszerűbb ezt egységesen kezelni?
-
anderledani
őstag
válasz 4Grider #69110 üzenetére
December végén fizeti ki az utolsó részletet.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
luttyo
csendes tag
válasz 4Grider #70231 üzenetére
köszönöm a segítséget!
kipróbáltam mindent, manuális módban átállítottam a két említett dolgot...sajnos utána egyátalán nem volt net, ezért visszakapcsoltam automatára
holnap bemegyek az üzletbe és rákérdezek h most akkor hogy is van ez, milyen minőségű szolgáltatásról is beszélünk? -
szabonagyur
félisten
válasz 4Grider #70587 üzenetére
Nem tudtam, hogy működik...
Tehát akkor bemegyek Telenorhoz, megmondom melyik flottához akarok csatlakozni, igazolom magam és intézik?
Telekom küldi majd a számlát azzal a nappal zárva amikor a Telenor bejelenti dolgot nekik? Telenor aznap ad egy SIM kártyát? Mennyi idő lehet vajon az átállás?
-
szabonagyur
félisten
válasz 4Grider #70591 üzenetére
Tehát akkor ha 27-én jár le (közben kiderült nem január 27 hanem február 27) akkor is el lehet indítani most hétvégén már? Az, hogy mikor lesz a fordulónap mitől függ?
Nekem a flottába lépéshez a kiküldött levél alapján belépőkártya kell csak, itt a városban tudni fogja a szolgáltató a dolgokat.
-
-
313313
addikt
válasz 4Grider #70651 üzenetére
Pedig árul független készülékeket, pár hónapja még a specifikációk között volt, hogy melyik függő melyik független...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tomy86
addikt
válasz 4Grider #70651 üzenetére
Ez nagy tévedés. A webshopban is be tudsze jelölni olyan szűrőt, hogy csak a független készülékeket mutassa. Van egy pár.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz 4Grider #70905 üzenetére
Viszont nincs rajta tiltva a voip. Egész stabil a net rajta, mostanában próbálgatom egy feltöltőssel. Így voippal az első időkben megoldható a pár Ft-ért telefonálás percenként. Egy 3000-es lebeszélhető feltöltés 500 mega net. Az elég sok voipra elég, és ha az nem megy, akkor 60 perc beszélgetésre emellett még mindig futja. Szerintem nem rossz.
-
qdak
addikt
válasz 4Grider #71183 üzenetére
de teljesen idegen 30 as is fel tudja hivni, vmint pl az apja aki tuti nem alitgatott semmit a feltoltosen...
es senki mast nem tud hivni egyik 30 as sem, de a parom szamat barmikor feltudjak hivni 0 ft egyenleggel. lehet vmi bug?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
goop
őstag
válasz 4Grider #71100 üzenetére
Megnéztem ma, Pécs, 10 emeletes panel, ablak mellett 1800 as 4G, a szobák belseje felé haladva megy le a térerő, majd hirtelen felugik maxra, és lőn, abban a másodpercben vált át, 800 as LTE-re. Szóval ezért van pár hete még a liftben is 4G.
Sebességet is mértem hirtelen, 1800: 33/6 Mb , b20 800Mhz: 47/20 Mbit/s. Ezek szerint jó sok embernek van, b20 at nem tudó kínai telefonjaszerk: offba teszem, mert amit írtam a telenorra vonatkozik:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #71702 üzenetére
Itt sem értem ilyen esetben miért nem használják a mikrós felhordót ők sem. A baj nem is ez, hanem, hogy a Telenornál és a Vodánál 2-3 évenként van 1-1 kisebb leállás, a Telekomnál meg 3-4 havonta, de egy évben egy fél országot érintő több órás mindenképp az utóbbi 4-5 évben már menetrendszerűen. Pedig az övéké VOLT a legjobb vezetékes és mobilhálózat az országban. A baj ez.
-
legenda
válasz 4Grider #72011 üzenetére
pont ezen gondolkodtam én is az utóbbi hozzászólók esetén, hogy miként tapasztalhatták, hiszen a vidéki 800 MHz 4g/lte közös a két t-nek, így lefedettségben nem lehet különbség, akik eltérést észlelnek, azoknak a saját eszközi oldalukon valószínűsíthető az ok, illetve sebességben is inkább csak annak függvényében, hogy milyen előfizetésük/díjcsomagjuk van.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PainKiller13
őstag
válasz 4Grider #72011 üzenetére
Én is csodálkozom rajta, én Telekomos vagyok, de osztálytársammal épp hétvégén tárgyaltuk a fősulin hogy neki itt fejér megyében sehol sincs 4G és a 3G is borzalom. Egyébként Oneplus One-ja van, ami tudtommal tudja a 4G-t. Battán a finomítóban pedig simán megy neki a 4G elég jó tempóval.
-
válasz 4Grider #72032 üzenetére
Sajnos változtatni nem lehet, mert a jelenlegi előfizetésem nagyobb díjcsomagba van, mint amire szeretném váltani, ezért nem lehetséges azt az előfizut. (valahogy így van...) lefelé nem lehet, csak felfelé... akkor max az megszűnik és lesz egy teljesen új számom..... /KAP pontjaim talán megmaradnak, mert az névre szóló nem?/
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz 4Grider #72036 üzenetére
igaz!
Most néztem és 04.25.-n jár le a hűségem...
26.-n ingyenesen átvihetem a számom céges csomagba?L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen