Hirdetés
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
üdv!
van ez a domino go net dolog.jól értelmezem,hogy ha elküldöm az aktiváló sms-t,akkor 2x30 napon át 90/990 ft-ért használhatom?
amennyiben szeretném visszamondani a szolgáltatást,akkor azt hogyan lehet?vagy egyszerűen csak nem generálok adatforgalmat?
köszönöm a választ előre is!
-
betyarr
veterán
a 1430 másnak sem elérhető?
-
betyarr
veterán
üdv!
ugye jól értelmezem,hogy ha igénybe veszem az egyik ilyen dominós mobilnetet és eltelik 2 hónap a lejáratot követően úgy hogy addig nem vettem igénybe újból,akkor újból az akciós árban használhatom ugyanazt?
vagy túl naív vagyok és csak álmodtam,hogy olvastam ezt valahol?
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
valahol a T oldalán meg lehet nézni a hívásaim adatait?dominós vagyok.
-
betyarr
veterán
üdv!
ezt nézegetem és az a kérdés merült fel,hogy ha a domino surf-ös simkártyát rendelem meg,akkor azzal van aktiválva a kártya és én már nem is módosíthatom úgy,hogy ne vonja le a 890ft időszaki díjat?
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
mi a helyzet abban az esetben,ha én most telekom dominósként elhordozom a számomat a blue mobile-hoz,de mondjuk pár hónap vagy év elteltével meggondolom magam és vissza akarom hordozni a számom a telekomhoz?lehetséges?ha igen,akkor milyen plusz díj terheli?én csak EZT TALÁLTAM itt csak a 20-as és a 70-es számokat részletezik.
-
betyarr
veterán
válasz St3ven #59985 üzenetére
pusztán csak azért érdekel a dolog,ha valami csoda folytán a T-nél akarnék mondjuk mobilt venni (feltéve,de meg nem engedve).nem sok esélyt látok rá,de bármi megtörpénhet.
szerk.: még annyi,hogy gondolom ha elhordozom a számomat,akkor a meglévő,az előzőekben feltöltött egyenlegemet buktam,ugye?vagyis érdemes csontra fogyasztani?
[ Szerkesztve ]
-
-
betyarr
veterán
üdv!
ennél a simnél nano simet is lehet törni,vagy csak microt?ha nem lehet nano simet kitörni,akkor lehet kérni eleve nano simet?vagy tudják cserélni a helyi ügyfélszolgálaton?
-
betyarr
veterán
ezt a domino 5 sim kártyát lehet kérni,hogy üzletbe szállítsák ki?mert napközben nem szoktam otthon tartózkodni.vagy lehetséges munkahelyre is kérni a szállítást?
-
betyarr
veterán
ez a napi net ahogy látom ingyenes.tényleg ad naponta 10MB netet (ingyen)?
-
betyarr
veterán
válasz joelke HU #76846 üzenetére
tegnapelőtt rendeltem én is 2 darabot.az volt feltűntetve,hogy ma várható a szállítás,de a T honlapján azt írják,hogy szállításra vár.eddig még nem jött a futár.most nem tudom,hogy egyáltalán várható-e ma... ráadásul munkahelyre kértem,de már mennék elfele.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
homályosítsatok fel pls: tegyük fel,hogy van ez a 490ft-os simem 1gb leforgalmazható adattal,amihez kötelezően(???) aktiválni kell a napinetet.ok,pl. mindez megtörténik.telik-múlik az idő és egyik nap elfogy az 1gb adat.ámde a T annyira "rendes",hogy semmiképp nem akarja a kedves ügyfelet net nélkül hagyni,ezért minden szó nélkül(?) aktiválódik a napinet és szépen pörög az egyenleg erejéig és majd ha már szárazra szívta az egyenleget ez a drágajó napinet,akkor majd talán küldenek egy sms-t,hogy sry,de mennyé m@rha és tegyél még az egyenlegedre jóféle feltöltést,ha neagyisten telefonálni (vagy bármi mást) szeretnél.
mennyire állja meg a helyét a fentebbi teória?
+1: mennyibe kerül ez a "végtelenségig felhasználóbarát" napinet/nap?bocsi,ez megvan.
+2: az adatforgalmat hol lehet nyomonkövetni T-nél?mert a weblapon a fiókomban úgy látom erre nincs lehetőség.
+3: mi a helyzet ha a fentebbi szövegben az 1gb/3 hó leforgalmazható net-et helyettesítjük az új maraton opcióval?az automatikusan újraaktiválódik,amint elfogyott az 1gb x idő elteltével,vagy ha lenullázódik,akkor a napinet lép életbe?[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz St3ven #76861 üzenetére
első alkalommal aktiválódik automatikusan
ööö,az ilyet nem úgy hívják a szlengben,hogy "lehúzás"?én szimplán paréjságnak tudnám becézni.mennyire jogos egy ilyen húzás alkalmazása?
joelke HU és AliasB: hát,mit ne mondjak,elég nagy sza*f@szúság ez így ahogy van ezzel a lehúzós napinettel...
amúgy nehezen tudom elképzelni,hogy a maratont csak netpluszhoz lehet használni.mert akkor minek lenne a netplusz aktiválásához kötve?[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
akkor újból kiderült,hogy káosz a köbön van a T-nél.
---
pénteken végül felhívtam a 1430-at,hogy mi a helyzet a szerdán rendelt domino 5 simmel és amit péntekre ígért a weblap.hát,mit mondjak,vagy bő 5 percig kutatott a hölgy,aztán bejelentette,hogy valamikor a jövő hét folyamán fogja hozni a futár.
éppen nem mintha annyira sürgős volna,de akkor most napokig igazodjak a futárhoz?ez régebben azért nem így működött. -
betyarr
veterán
válasz AliasB #76983 üzenetére
sztem,az az értelme,hogy a mérete akkora,mint egy sd kártyának.és ugyebár a fantasztikus fejlesztésnek köszönhetően (fiókos sim/sd tartó) vagy egyik vagy másik helyezhető bele a megfelelő helyre.ez a fejlesztés is a tervezett elavulást hivatott elősegíteni,mert egyrészt a teló akkuja beépített és nem,vagy nem egyszerűen cserélhető,illetve,így erőltetik rá a júzerekre a minél nagyobb tárhellyel rendelkező telefonokat (nyilván jó pénzért),de ha a kisebbet veszi,akkor meg szív,ha nyilván nem elég (brutál méretű felbontás=sokmegás kép/videó) a hely,ergo vesz egy másikat.ki van találva ez...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz zoomcns #77091 üzenetére
hehe,ez az egész már annyira gáz...tiszta szégyen egy ekkora cégtől,hogy nincs egy épkézláb információ egyes szolgáltatásaikról,illetve azok működésének a feltételeiről.ez szerintem egyáltalán jogilag is megkérdőjelezhető.milyen már,hogy a napinetnek is aktívnak kell lennie,hogy igénybe vehess egy másik netszolgáltatást.egyszerűen nonszensz.nincs itt valami jogász/vagy valakinek jogász ismerőse erről a területről?
-
betyarr
veterán
na kész,elegem van.most jött meg a domino 5 sim-em és próbálom a weblapon a fiókomban "új előfizetés hozzáadása" alatt felvenni,de nem fogadja el a jelszavam (gondolom az a jelszó kellene,amivel belépek a fiókomba.vagy nem?).másnak se megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG BX: teszten az LG belépőszintű OLED tévéje
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Valami baja van a tápomnak
- iPhone topik
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Meta Oculus Quest 2 128GB + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen