-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
flottás előfizuhoz van havi 240 perc lebeszélhetőség.ezt nem lehet nyomon követni valahol?a webes fiókban csak netet tudom követni.
-
betyarr
veterán
mondjuk ha most elhordoznám a dominós számom a digihez (náluk ugye előfizetés van),de tételezzük fel,hogy a későbbiekben valamikor meggondolnám magam és szeretnék visszatérni dominóra,az lehetséges?lenne díja?ha igen,akkor mennyi?
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #120788 üzenetére
annyit megtudtam az üi-től,hogy egy hálózatra feljelentkezett,aktív,dominós szám.kérdés,hogy mire használja.lehet riasztóban van...
-
betyarr
veterán
üdv!
véletlenül rossz számra töltöttem fel egyenleget.amire felakartam tölteni az egy tmobilhoz hordozott 20-as szám,de véletlenül a 20-as körzet helyett 30-ast adtam meg.
ilyenkor bukta van,vagy lehet valamit tenni?otp-n keresztül ment a feltöltés,ha ez számít valamit. -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
válasz Top cat #116539 üzenetére
a digi a legjobb csak időnként muszáj vagyok az eredeti,tkomos számomról hívni,mert az az ismert.
sőt,a dellmont voipos hívások a legjobbak 4ft/perc mobilra,ingyenes digis neten keresztülviccet félretéve,sztem ez a domino most jóféle volt,főleg amíg nem kellett vele havi szinten bohóckodni.de a té-nek semmi nem elég.
-
betyarr
veterán
dominóra még mindig nem sikerült senkinek sem kikönyörögni a vowifit?
-
betyarr
veterán
én is hívtam a 1414-et,átkapcsoltak a vowifi ügyemmel egy másik üi-hez,aki dettó ezt mondta.annyi kiegészítéssel,hogy 12-e után keresni fognak,hogy akarom-e még a vowifi szolgáltatást,mert ha igen akkor valszeg bekapcsolják nálam teszt jelleggel,alighanem csak egy rövid időre.
-
betyarr
veterán
válasz Nordik #109227 üzenetére
ugyanúgy fizetsz érte,csak a hálózatról veszi le a terhet.amúgy ugyanaz a lényege,mint a volte-nak,csak ez nem mobil adat,hanem wifi-n keresztül megy.
nem kell hozzá T-s wifi,bármilyen jó.
illetve,még azért is kellemes dolog,mert ha véletlenül olyan helyen vagy,ahol nuku térerő,de wifi van,akkor onnan is vígan telefonálhatsz (egy mély pincében pl.). -
betyarr
veterán
ügyintézővel akartam beszélni a 1414-en,de sehogysem sikerült.csak droid meg géphang.hogy lehet előhozni az üi-t?
UHHH: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
sajnos nem vagyok ebben annyira biztos inkább csak a netet fogják fejleszteni.persze ez szigorúan szvsz.
Annak érdekében, hogy a Telekom Wi-Fi Fon hálózat használata még nagyobb élménnyel járjon, a szolgáltatást hamarosan megújítjuk. Emiatt 2019. augusztus 1-je után a jelenlegi Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel (Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
nagy csend van a vowifi-ről a T-nél,pedig úgy volt,hogy hamarosan indul.valaki nem tud valami belsős infót?mióta soulfly lelépett a T-től,azóta nem nagyon csepegnek az infók
-
betyarr
veterán
az ügyfélszolgálati számokat hívva lehet tesztelni a voltét?tehát hd hang a "beszélgetés"?
-
-
betyarr
veterán
hol érdemes szólni annak érdekében,hogy kapcsolják be nálam a volte szolgáltatást?úgy értem,ahol nem fognak sokat akadékoskodni (domino csomag,a telefon oneplus 6t).
illetve,a T-nél van vowifi is?[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
az egy hétre 3gb ingyenes net havonta már megszűnt?
-
betyarr
veterán
ha külföldön van egy magentás előfizető (lengyelország),akkor a hívás fogadásáért kell fizetnie?
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
domino fix mellett van olyan akinek megújult az ingyenes 50 mega?nekem még nem egyelőre.
-
betyarr
veterán
az új magenta mikor derül ki?csak jövő héten,vagy már ezen a héten?
-
betyarr
veterán
11 napot követően ma kaptam választ a TRÉkom-tól,hogy postai levélben fogják megküldeni a válaszukat arra az emailben írt panaszomra,hogy nem vehetem igénybe az 50 megás ingyen netet
gratulálokemeseTRÉkom,ülj le egyes.ja,hogy elvileg 3 napon belül válaszolnak...
és ide a rozsdást,hogy valami általános lerázó blabla lesz benne -
betyarr
veterán
nnna,én is írtam egy panaszlevelet a trékomnak,hogy milyen már,hogy nem használhatom domino fixes előfizetőként az ingyenes 50 megás netet.tűkön ülök,hogy mit fognak válaszolni...
-
betyarr
veterán
érdekes.van egy domino sim-em,amit már csak addig tartok meg,amíg le nem jár.nincs rajta semmilyen egyenleg sem.nem volt rajta bekapcsolva a most opció.érdekes módon az előbb simán engedte aktiválni
-
betyarr
veterán
válasz Soulfly842 #96818 üzenetére
való igaz,nem az lett törölve
-
betyarr
veterán
válasz #86564352 #96803 üzenetére
szerintem sem törlik a meglévőknek.tegnap este írt valami homályos dolgot az egyik hsz-ra Soulfly842 fórumtárs,aminek nagyjából az volt a lényege,hogy ha még nem aktiválta a dominón a kedvezményeket,akkor most tegye meg.csak aztán mikor rákérdeztem,utána töröltette a hsz-t,mert gondolom elhamarkodottan írt.
de mindez csak feltételezés... -
betyarr
veterán
válasz Soulfly842 #96788 üzenetére
S ha sebtében mecsináljátok, akkor a fontos kedvezményeket is állítsátok be MOST!
milyen kedvezményekre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz gyarmatinic #96681 üzenetére
jó neked.én ezt sem igazán értem,hogy miért nem jelenik meg mindenkinek ez a dátum mitől függ vajon?miért van ez a megkülönböztetés előfizető és előfizető között
-
betyarr
veterán
válasz Soulfly842 #96279 üzenetére
-
betyarr
veterán
a középső szám valóban egy újabb szám (erre hirtelen nem is gondoltam),de a másik kettő már régi darab.
mod.:azaz az első (fő szám) tavaly augusztusban lett újra a t-hez márkaváltva a bluemobile-tól.akkor lehet ezért nem mutatja annál.illetve,mivel a sorban az első a fő szám és a blue-s egyeztetést követően nem sokkal lett megint t-s,lehet azért nem mutatja a 3. szám adategyeztetési dátumát.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Soulfly842 #94104 üzenetére
augusztusi.
azóta helyre jött -
betyarr
veterán
válasz Soulfly842 #94095 üzenetére
nyíregyházán nekem jött elő (egyetem,örökösföld),nagykállóban pedig a feleségemnek és a kolléganőjének is.
-
betyarr
veterán
van most valami gebasz a T hálózattal?nem lehet felvenni a hívást,meg a mobilnet is sz@rakodik.más is tapasztalta?
-
betyarr
veterán
úgy látom,hogy már az app is mutatja a netes fennmaradó adatforgalmat,meg a hang egyenleget.nekem három szám is hozzá van csatolva a T fiókomhoz,de akármit csinálok,csak az egyik számhoz tartozó egyenlegeimet mutatja.miért
-
betyarr
veterán
válasz fornettisuti #90287 üzenetére
...meg idióta reklámot kupon képében
-
betyarr
veterán
azt már lehet tudni,hogy a most opció marad vagy kifogják vezetni?
-
betyarr
veterán
válasz vpanangin #89494 üzenetére
az tény,hogy értesíteni biztosan kell az ügyfeleket.lehet ez lesz a következő lépésük.de azért még reménykedem,hogy ez megint csak valami kis mocskos húzása a trének,hogy így eldugja a maratont,gondolván,hogy a kevésbé rutinosak csak legyintenek egyet és az új,30 napos netet rendelik meg.
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
jól értem,hogy a volte azért jó,mert a mezei gsm hívással ellentétben hd minőségű lesz a hang telefonálás közben és a net sem szakad meg?ennyi?vagy még van valami előnye?
hátránya van valami?
ha felhívom a 1430-at,akkor be is aktiválják nekem azonnal,vagy azért nem ilyen egyszerű?dominó fixem van.[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
valami akció van a T-nél jelenleg,vagy megint "jól" működik a rendszerük?a márkaváltásért nem kellett fizetnem.pedig ez ha jól tudom,akkor a domino fix díjcsomag díját ki kell fizetni.na nem mintha baj lenne...
más: beállítottam a domino jelszót a 1777-en,de vagy nem fogadja el az előfizetés hozzáadásánál a honlapon,vagy "az előfizető felfüggesztésre került" üzenetet dobja be.ilyenkor mi van?
-
betyarr
veterán
blueról való márkaváltás esetén mennyi idő míg aktiválódik az új T-s sim?most vetődött fel bennem,hogy ez lehet nem azonnal történik meg a T ügyfélszolgálaton?holnap jár le a 365. nap már nem akartam feltölteni a bluenál
-
betyarr
veterán
márkaváltás blueról már simán megy az ügyfélszolgálatokon (990ft/sim)?vagy még mindig van zavar az erőben?ászf-ben szerepel ennek a menete pontosan?mert akkor az orruk alá tolom.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
volt már olyanra élő példa,hogy bluemobilról egyenleggel együtt sikerült valakinek a márkaváltás T-re?
-
betyarr
veterán
egy olyan kérdésem lenne,hogy feleségemnek van most olyan lehetősége,hogy kérhet a munkahelyén simet a hozzátartozójának,vagy nekem mint hozzátartozónak igényelhet simet (valami köztisztviselői flotta a ténél).
1. a sim az én nevemre kerül?
2. lehet rá hordozni számot?
3. ha valamilyen okból megszüntetem az előfizut,akkor a számot lehet tovább hordozni mondjuk feltöltőkártyás megoldásra? -
betyarr
veterán
ti is észre vettétek,hogy már nem lehet követni a fiókban az adatforgalmat?mi retekért vették le?
-
betyarr
veterán
én is átváltottam az egyik domino 5-ös simet fixre és nem kaptam meg az 1giga adatot meg a 80 percet
illetve a novemberben vásárolt domino 5 simemnél nem is ajánlja fel a rendszer a díjcsomagváltás lehetőségét hogy ez mitől lehet... arra tippelek,hogy teljesen nulla az egyenleg rajta.még nem volt feltöltve sosem. -
betyarr
veterán
válasz [P]laci #81579 üzenetére
hát igen.ez is érdekes dolog,hogy ha digi és t szövetség készül,akkor minek antennáznak digiék?vagy ez csak egy ideiglenes szövetség lenne és ha kiépülnek és vesznek újabb frekvenciákat a jövőben,akkor önállósodnak?
sok még a kérdés.na de ne offoljuk szét a topikot.[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
megteheted a fiókodban,csak először hozzá kell adni a fiókodhoz.ehhez kell majd domino jelszó,amit a 1777-en tudsz beállítani.amúgy aktiválni nem kell a fixes simet,mert eleve úgy kapod.
át lehet hozni bluetól,de ahhoz meg kell venned egy fixes csomagot.meglévőre sztem nem lehet vinni.
-
betyarr
veterán
ezt a 4 gigás maratont mikortól lehet rendelni? én csak 1 gigásat látok még csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest