Hirdetés
Hirdetés
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Olyan kérdésem van, hogy ha csak thome-os ( és nem t-mobilos) előfizetésem van és aranykártyás vagyok akkor is tudok részletre venni telefont?
Bármelyik előfizetéssel lehet választani a részletfizetést, vagy csak azzal ami fel van tüntetve a honlapjukon? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A T-is korlátozza mobilnetnél a Viber és a Skype hanghívását 500megás adatforgalomnál?
A voda korlátozza és lehet átmennék a T-hez. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Ha T-home előfizető vagyok, akkor a vezetékes telefonról ingyen tudom hívni a T-mobile ügyfélszolgálatát úgy mint a thome-ot? Vagy pénzbe kerül?
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha számhordozással akarok új előfizetést a T-nél új telefonnal, akkor az elbírálás után kapom meg az új sim kártyát a telefonnal, vagy egyből odaadják és egyszer csak aktiválódik az új előfizetés? -
Lehiñito
senior tag
válasz Soulfly842 #25005 üzenetére
Ez jól hangzik.
Köszönöm a válaszod. -
Lehiñito
senior tag
válasz Soulfly842 #25132 üzenetére
Szia.
Nekem a Thome-nál 1235 pontom van de még mindig arany tagnak ír.
Ezek szerint már platina tagnak kellene lennem? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Egy hete kötöttünk egy új előfizut egy SGS Advace telefonnal.
Most nézem, hogy nem kaptunk garancia levelet a telóhoz, szoktak adni hozzá?
A másik kérdésem, hogy nem kellett volna valami ügyfélbiztonsági kódot kapnunk az előfizetéshez, mert a szerződésben nincs ilyenről semmi infó? -
-
Lehiñito
senior tag
Átnéztem a szerződést és nem találtam erre utaló papírt.
A4-es? Akkor ezek szerint nem gyári samsung garancialevelet ad a készülékek mellé a T?
Ha ne adj isten, szervizbe kell vinni a telefont, akkor elvihetném a samsung márkaszervízbe is? Elfogadják a szolgáltató A4-es garancialevelét is? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Kb. 3-4 hete vettünk egy sgs advance-t új előfizetéssel és ez idő alatt 2 szer volt olyan, hogy nem érzékelt hálózatot. Se hívni sem smseket nem tudtam fogadni.
Ez mitől lehet?
Így olyan mintha ki lenne kapcsolva a telefon.
Újraindítás után természetesen megtalálja a hálózatot, de elég kellemetlen.Van rá valami gyógyír erre a hibára, vagy javaslat, hogy mit lehetne tenni ez ügyben?
-
Lehiñito
senior tag
Megkérdezem ott is, hátha...
Elég szomorú, hogy egy pár hetes telefont szervizbe kell vinni, de lehet nem fogom tudni elkerülni.
Köszi Nektek. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Egy illetékestől szeretném kérdezni, hogy ha nem kaptam új készülék vásárláskor garjegyet a telefonhoz és ha ez kb. hét múlva tünt fel, akkor pótolja a mulasztást a szolgáltató?
Azt hozzáteszem már ki volt bontva a doboza amikor elénkhozta a telefont. -
Lehiñito
senior tag
Szia.
Reméltem, hogy felbukkansz.
Olynkor mi van, ha az ügyintéző elfelejti odaadni a garancialevelet?
Megtudnád erősíteni a többiek infóját abban, hogy az Sgs advance telóhoz T-s nyomtatott garancialevelet ad a szolgáltató? Ha valóban így van, akkor azt érvényesíteni tudom a samsung márkaszervizben is?[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz Soulfly842 #26163 üzenetére
Köszi a választ. Voltunk bent azóta és kaptunk A5-ös méretű garlevelet. Nem feltétlen szeretném a Tnél gariztatni, inkább beviszem a márkaszervízbe, ha már adott ez a lehetőség is.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Arra van lehetőség online rendelésnél, hogy szám hordozással kössek új előfizetést részletre?
Vagy ezt személyesen kell megtennem?
Már csak azért, mert szeretnék majd élni a 10%-os kedvezménnyel.
A t-home-os aranykártyás vagyok. Ezzel lesz valami kedvezményem pluszba, vagy a két szolgáltatás aranykártya programja "külön fut"? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Aki számhordozással hozza a T-hez a számát, az szenved valamiben hátrányt az eredetileg is tmobilos előfizetőkhöz képest? -
Lehiñito
senior tag
válasz Varszegig #31305 üzenetére
Nem nyomoros vagyok. Egyébként nincs bajom a jelenlegi szolgáltatóm szolgáltatásaival, csak azt vettem észre, hogy a T inkább a lakossági ügyfeleket támogatja jobban a vodka meg a céges ügyfeleket.
Snooker: szerintem időarányosan számlázzák az adott hónapban a két csomagodat.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha egy készüléket 0Ft-ért árulnak next s díjcsomaggal 2év hűséggel havi 7990ft-os előfizetéssel, akkor ha társkártyával kérem ezt a konstrukciót aranykártyásként, akkor havi 5490 lesz a havi előfizetésem és marad nulla forint a készülék ára? -
Lehiñito
senior tag
válasz adequate_cou #35819 üzenetére
Én péntek este rendeltem pik pak pontra, és ma reggel kilenckor kaptam a mailt, hogy jóváhagyva és szállításra vár. szerintem hamarosan várhatod a mailt.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz adequate_cou #36061 üzenetére
Hali.
Nekem reggel 10.32 perctől írja azt, hogy a csomag járaton van. (igaz vidékre jön)
Fél7kor bezárt az átvevőhely, talán holnap megkapom.
Úgyhogy nem kizárt a csúszás ha nem a fővárosba kérted. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha egy készüléket 0Ft-ért árulnak next s díjcsomaggal 2év hűséggel havi 7990ft-os előfizetéssel, akkor ha társkártyával kérem ezt a konstrukciót aranykártyásként, akkor havi 5490 lesz a havi előfizetésem és marad nulla forint a készülék ára? -
Lehiñito
senior tag
válasz lord.lakli #36479 üzenetére
wtf? megnéztem.
Inkább hanyagolom ebben a formában ezt a lehetőséget.
83k az Expresszért 2 év hűséggel next s társkártyával? Maaargit noormális?[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Azon gondolkodtam, ha jellebb váltok a mozaik s-ről az áremelés miatt, akkor már szerintetek csomagváltással együtt tiltják a voipot is? Eddig ment szépen a viber. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Még mindig az ügyintézőn múlik hogy ingyen cseréli e a simet ha mikro kellene?
Attol tartok ha elpanaszolom, hogy dobálja a hálózatot és kicseréli, nem kitörhetőt kapok hanem simát.
Másfél éves az előfizum, de független telóra cserélném a készüléket, ezért kellene a mikro sim. -
Lehiñito
senior tag
A szervizeltetést tuti nem a T-n keresztül intézném, ha prémium garis samum lenne (van is).
Nincs annál gyorsabb és kényelmesebb, hogy a saját otthonodban végzi el a javítást a szakember. Csak akkor viszik el, ha minden kötél szakad. Természetesen cserekészüléket hátrahagyva, ha van rá igény. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Az s4et azért lehet csak online rendelni, mert lassan kifut?
Ezért nem lehet már az üzletekben kapni?Volt itt valaki aki s4et vett pár hete online, de hibás volt ahogy emlékszem és nem akarták cserélni neki.
Ő azóta volt itt fejleményekkel? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha a webshopból rendeltem úgy, hogy nem jelentkeztem be, akkor milyen formában tudok hozzájutni a termék gar. papírjához és a számlához? -
Lehiñito
senior tag
sziasztok.
Ha nem jelentkezek be a telekom oldalára és úgy rendelek terméket, akkor milyen formában kapom meg a számlát? -
Lehiñito
senior tag
válasz Ateszpapa #62425 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy nem ad semmit, vagy csak vaktában teszed a kijelentéseidet?
Rengeteg filmet néztem meg féláron a párommal keddenként a moziban. pl.62426 ForRedGlory: ezen kár vitatkozni. Nem vagyunk egyformák. Valakinek fekszik a kajája valakinek nem. Én régóta csak eper shake-et szoktam náluk vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Tegnap csak visszaküldtem a használt s4-et. Várható hogy visszarakják a használtak közé, akit esetleg érdekli majd nézzen rá a napokban, bár nem tudom mikor fog visszakerülni a rendszerbe.
Annyi baj van vele, hogy frissíteni kell a romot mert a legelső megrendelőnek megszakadhatott a frissítés és kies csatlakozást kér.
T megcsinálta volna szavatosság keretein belül , de közben sikerült egy jó akció alkalmából rendelnem független.Csak gondoltam szólok, hátha valaki lát benne fantáziát.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok
Ha ottthoni előfizetésem van csak, akkor a pontjaimat le tudom vásárolni mobil tartozékokra a webshopban? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Erről a telekom mese tabletről tudtok valami infót, hogy milyen lehet?
Ez egy teljes értékű tab az összes funkcióval?Nem lehet valahol megtudni a pontos tipusát?
Gyereknek szánnám játszós tabletre, hogy ne az enyémet amortizálja le.[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Péntek este sikeresen megtörtént a számhordozásom a telekomhoz. Domino fix csomag.
A kérdésem az lenne, hogy kezdjek aggódni, hogy a mobil alkalmazásban még mindig nem mutatja az egyenlegemet? Vagy legyek továbbra is türelemmel, kellhet még neki pár nap?
Csak az látszik, hogy mennyivel töltöttem fel, de se a perceket se az adatforgalmat nem mutatja.
Továbba beaktiváltam feltöltés elött a bónusz szolgáltatást is. Mutatni szokta külön a bónuszban kapott (egyenlegfeltöltés után) perceket és a mobilnetet?[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha a mobil alkalmazáson keresztül töltöm fel az egyenlegem bankkártyáról, akkor is megkapom a bónuszt? Eddig csak a honlapon keresztül töltöttem egyenleget, mert azt biztosra tudtam, hogy így megkapom a bónuszt. De az alkalmazáson keresztül nem tudom, hogy megadja e. -
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha a telekom alkalmazásban töltöm fel a domino egyenlegemet, akkor is megkapom a feltöltés után járó bónusz netet meg a bónusz perceket? -
Lehiñito
senior tag
válasz norberto_th #100520 üzenetére
Nálam sem újult meg, de érdekes, hogy a feleségemé meg igen. Mind ketten domino csomagban vagyunk.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A telekom oldalán a domino egyenleg feltöltésnél mióta szünt meg a 2500ft után járó bónusz?
Már nem lehet kiválasztani mint eddig, és már csak 3500ft a legkisebb összeg amiért ad bónuszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen