Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
lugosi #77613 üzenetére
Egyetértek. Az itthoni boltok követhetnék a külföldiek példáját. Azt hiszem, az Amazon csinálta azt egyik évben, hogy már hónapokkal előre betankolt raktárra, rengeteg terméket, alig fértek el a raktárban és óriási akcióban szinte az egészet kiürítették. Gyakorlatilag minden termékük akciós volt, még az is, ami amúgy nem képezte a normál készlet részét, de most abból is bevásároltak.
Telekomnál idén akartam venni egy Samu töltőt kuponnal, de elnéztem a kupon dátumát: 06.30 volt, amit 07.05-én akartam felhasználni (úgy rémlett, 07.30 a határidő). Így a 12 ezres töltő 7 lett volna (-5.000 Ft). Na jó, majd BF. És persze benne sincs.
Edigital dettó. Chromecast (II.) 15 ezer, na majd BF alkalmával lesz az 9-10 is, megveszem a sógoromnak. Persze, még raktáron sincs nekik, így nyilván nem akciós. Igazán bevásárolhattak volna abból is, mint az Amazon tette. Ez így csak szerény földművesek szemének fotonokkal való bombázása. Csalódás...Direkt félretettem pár tízezret BF-re, hogy majd Telekom, Emag, Edigital felé elszórom, egyelőre semmit nem vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest