Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz zoltan6 #76597 üzenetére
Ha hívsz valakit megkérdi melyikkel. My number vagy DID.
@[ChelloZotya: Fix
@CineDog1: Én a mindenféle SMS ( általában google, ms, stb ) a +36 30 555 5508 ról szoktam kapni.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
válasz zoltan6 #77642 üzenetére
Már nálam is... eddig jó volt!
Köszi!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
-
bernel
tag
válasz zoltan6 #81121 üzenetére
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-maraton
Több simes telefonba lehet, hogy olcsóbb mindig új simkártyát venni, ha elfogy, bár nem tudom, egy névre hányat engednek venni.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz zoltan6 #81121 üzenetére
Nagyon egyszerű, ott vannak a Telekom weboldalán a Domino net opciók, vehetsz hozzá Netplusz netet, vagy Maraton netet.
És mivel a Fixhez nem jár alapból megújuló net, így ha Netplusz netet nézel, a drágább ár a tiéd.bernel
1 évben szolgáltatónként 10db a max.[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz zoltan6 #95712 üzenetére
A t-email alap díjmentes, 500 MB tár van hozzá, a t-email plusz 1000 MB táras és 274 Ft, de voltak/vannak olyan díj-, illetve adatcsomagok, amikhez utóbbi is díjmentes - jóváírás képében -, viszont ha valaki azon díjcsomagokból átvált másmilyenbe, akkor már nem írja jóvá a rendszer a 274 Ft-ot, így lehet fizetős külön bekapcsol(tat)ás nélkül is.
Nekem is így lett fizetős a plusz, régebben díjmentes volt már az 1 GB-os adatcsomaghoz is - korábban talán már az 500 MB-hoz is -, most meg már a korlátlanhoz sem az, viszont használom és kihasználom, így megér havi 274 Ft-ot.
Telefonon lemondható amúgy, ha nem használod, vagy elég a díjmentes alap is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
válasz zoltan6 #97919 üzenetére
A rendelés/domino előfizetési szerződés megkötésének évében nem kell adategyeztetést csinálni, csak a tárgyévet követő évben! Téves.
(#97801) schulc99
Egyedi adózási szabályok illetik meg az univerzális egyenlegét érintő feltöltéseket. Egyszer volt egy ügyfelem, aki cégvezetőként úgy gondolta, hogy a cég számláját úgy fogja kifizetni, hogy ennek megfelelő feltöltést csinál. ~150 Ezret töltött rá és akkoriban támogatói csoportok vezetőivel is kokettáltam erről, s sajnos nem lehetséges egyenlegbe a fenti okok miatt átvezetni
Akkor úgy oldottuk meg, h. áttöltötte egy másik domino kártyára, s azt váltotta át előfizetésre... így a későbbi számlában jóváíródott....
Ergo, lehetőségeket tekintve
1, van rá SMS formátum - áttölti egy másik dominos számra
2, Felhasználja autópálya matrica/mobil parkolás/szerencsejáték, stb-re...[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz zoltan6 #98157 üzenetére
Tudod, a legtöbb cég ad olyat, amit nem is a dolgozó fizet, hanem cég... elköltségelés szempontjából sem lehetnek ezek a típusú szerződések magán néven
Te mondtál egy általános igazságot, hogy nem kell, ami így nem igaz. Az egyes eset nem cáfolat, hanem csak részigazság, de az egyes esetre vonatkozó csak.
Egy-egy munkáltató olyat ad csak, ami magánnéven van s aminek a költségeit a flottába belépő viseli, de az esetek 95%-ban azért adnak egy olyan kártyát is ami a cég nevén van, s aminek a költségeit a cég fizeti... (akár a munkavállaló nevére köthető előfizetéseken túl).[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz zoltan6 #98206 üzenetére
?? Miköze van a GDPR-nek ahhoz, hogy valaki vagy valakik, a Telekom nevében küldözgetnek orrba-szájba ilyeneket, hogy hátha lesz olyan hülye, aki ilyet be is akar fizetni? Mondjuk aki ennyire hülye, az ne netezzen.
A facebookon ezrével vannak ilyen iszonyat marhák, akik azt hiszik, hogy mert egy facebook profil azt mondja hogy pl lájkolásért meg megosztásért autót, házat, nyaralást sorsol ki, akkor be is veszik, és lelkesen osztogatják megfele.
-
qwertly
addikt
válasz zoltan6 #98893 üzenetére
Köszi a választ,úgy látszik evvel a t-comal mindig csak szopás van,teljesen átláthatatlan a csomagjaik.De lehet ez is a céljuk .Ha nem akarok havi előfizető lenni akkor maradok a blue mobilnál ott egyértelmű a dolog ha időszakosan kell mobil nett,nincsen ilyen sunyi pénz lehúzás.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zoltan6 #98907 üzenetére
Pedig de, ő a havonta megújuló netet írta, tehát jól csinálta, te keverted bele a maraton 4 gigát, nem is tudom hogyan, szó sem róla a részéről. Jól félreinformáltad a srácot, ahogy elnézem ő jól csinálta, fel kellene hívnia az ügyfélszolgálatot, valami hiba jöhetett közbe, te meg jól bekavartad.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
legenda
-
Kam1kaze
tag
válasz zoltan6 #101439 üzenetére
Én is kapom az SMS-eket meg hívásokat, Invitel, meg valamilyen pénzintézettől és behajtótól, hogy fizessem ki a tartozást. Bementem a Telekomhoz, hogy szeretnék egy új számot, meg hogy nem tudom miért csak rövid ideig szüneteltetik a számokat, azt mondta, hogy ez a szám több mint fél éve pihentetve van. Akkor nem hiszem, hogy még kapnék ilyen SMS-eket, több mint fél év után. Ami "vicc" az egészben, magánszemélyek is hívnak, egy csajt nevét mondják, legutóbb, amikor mondtam, hogy téves, visszakérdezett, hogy nem XY-al beszélek. Ekkor az én nevemet mondta. Mondom de, miért, a csaj férjét is így hívják, akié volt a szám, mondja igen. Lehet a pasi nevén volt a szám, és akkor ezért zargattak többször is az Inviteltől, mert ugyan azt a nevet mondtam nekik.
Szerencsére a másik fő számom már szerintem 15 éves, így az újon tudom tiltani a bejövő hívásokat, úgy is csak net miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
HoaryFox
őstag
válasz zoltan6 #137091 üzenetére
Igen, de ahhoz kell hogy legyen egy Samsung telefonod és ugyanazzal a Samsung accounttal kell hogy bejelentkezve kell hogy legyél mindkét eszközön, ez ilyen Samsung-feature
[link]De ez itt már erősen off
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Eladó Galaxy S20 8GB/128GB Dualsim SM-G980F/DS
- HP Victus 16 - ÚJ - 16" GAMER notebook - Ryzen 5-7640HS, 16GB, 512SSD, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen