- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai112
senior tag
Amikor jó mutkorában nem volt nálam a telefon, csak az óra.
kártyával fizetem és réggeben jött a banki sms-es hogy xy enyi maradt!telekom oldaráról másoltam ki.
Az üzenetek fogadásához a MultiSIM-et kezelő eszköznek SMS üzenetek fogadására és küldésére alkalmas eszköznek kell lennie. -
goop
őstag
Újabb gyorsteszt, telekom vonalas és mobil ill. digi mobilra tökéletes, írja a számot jól, voda számot hívva írja ki a technikait, telenort nem tudom tesztelni. Fura, ritkán használom a multit, eddig nem szólt senki, hogy gond lenne, mondjuk legtöbb ismerősöm telekomos.
-
Zeki
nagyúr
Oké, úgy már van értelme. És Magentás is vagyok, így díja sincs.
Viszont azt mondta az üfsz-os lány, hogy nincs olyan csomag, amiben az a 35Ft/perc van, és csak a netet fizeted. Akkor ez csak online van?
Mert én olyan keveset beszélek és azt is csak pár számmal, hogy megérné felmondani a még csak 1 hónapja megkötött előfizut (1 év hűség), és újra kötni csak a nettel. Ha ahhoz is lehetne rendelni a Családi mobil opciót, ász lenne. Havi 1323Ft Magentában, csak a 3+3 giga net. -
Van két Domino előfizetés, de csak az egyik van folyamatos használatban - a másik havi 1 - 2 alkalommal kerül csak bekapcsolásra, amikor valóban szükség van arra néhány órára, vagy mondjuk fél napra -, annál meg megér annyit, hogy ha elvétve hív minket, mint havi díjasokat, akkor kinyomjuk és visszahívjuk, de jellemzően amúgy is mi hívjuk őt.
-
betyarr
veterán
én is hívtam a 1414-et,átkapcsoltak a vowifi ügyemmel egy másik üi-hez,aki dettó ezt mondta.annyi kiegészítéssel,hogy 12-e után keresni fognak,hogy akarom-e még a vowifi szolgáltatást,mert ha igen akkor valszeg bekapcsolják nálam teszt jelleggel,alighanem csak egy rövid időre.
-
betyarr
veterán
sajnos nem vagyok ebben annyira biztos
inkább csak a netet fogják fejleszteni.persze ez szigorúan szvsz.
Annak érdekében, hogy a Telekom Wi-Fi Fon hálózat használata még nagyobb élménnyel járjon, a szolgáltatást hamarosan megújítjuk. Emiatt 2019. augusztus 1-je után a jelenlegi Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel (Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető.
-
bopeti98
őstag
Nekem a munkahelyemen van egy pálcás térerő. -114 dBm-el. 3G még gyengébb. A letöltési sebesség 4-5 Mbit körül van ami nem probléma csak néha ledob 2G-re és híváskor engem zavar a VoLTE hiánya. Ilyenkor hallatszik leginkább a minőségbeli különbség. Amikor alapból 2G-s hívást indítok annyira nem zavaró, de amikor 4G hívásból lesz hirtelen 2G hívás az nagyon feltűnő.
Mondjuk ezen nem tudom mennyire segítene itt a WiFi hívás. Eduroam-os wifi van itt. Van hozzáférésem is, egyszer próbáltam csatlakozni. Play áruházból kellett valami appot letölteni hozzá, meg volt valami tanusítvány is amit telepíteni kellett, egy darabig működött aztán nem és tovább nem is foglalkoztam vele. Meg talán elég sok minden tiltva volt. Facebook sem ment rajta. Lehet a wifi hívás sem menne. Meg van valami guest wifi is de az is valami bejelentkező oldalra dob csak.
-
-
thomas77
senior tag
-
-
Várom én is.
Volt már szerencsém kipróbálni másik szolgáltatónál, nagyon jó, a hívásfelépülés kb. ugyanolyan gyors, mint VoLTE-n. Meg ami még nagyon jó, az az iPhone-os visual voicemail, kár, hogy egyetlen magyar szolgáltató se vezette be, és mostmár valszeg nem is fogja. -
-
radio100jozs
őstag
Mos került be március 1-től, mert a Multi SIM díjszabás változott:
"Havi díj Korlátlan Net és Net Korlátlan díjcsomag mellé, kínált le és feltöltési sebességében 1/1 Mbit/s-ra korlátozva 990 Ft/ mellék SIM kártya
Havi díj Korlátlan Net és Net Korlátlan díjcsomag mellé, sebességkorlát nélküli MultiSIM szolgáltatás esetén 3990 Ft/ mellék SIM kártya""A MultiSIM szolgáltatás sebességkorláttal rendelkező verziója esetén a Korlátlan Net és a Net Korlátlan díjcsomagokban legfeljebb 1/1 Mbit/s kínált le- és feltöltési sebesség érhető el. A Korlátlan Net és Net Korlátlan díjcsomagokra vonatkozó igénybevételi feltételeknek való megfelelés céljából a sebességkorláttal rendelkező MultiSIM szolgáltatást jellemzően kis adatfogyasztású eszközökben történő használatra javasoljuk."
Ez meg nem változott:
"A hang díjcsomagok közül a Mobil XXL díjcsomag önállóan igénybe vehető."
-
-
-
Attól még leárazhatják persze az S8-at, de akkor sok százalékot kell rányomniuk, hogy valóban megérje.
Nekem is van szabad előfizetésem, de néhány hónapja cseréltük le a telefonjainkat aktuális csúcsra, így nem is nagyon tudnánk most jobbra váltani, ezért nem valószínű, hogy tudnak akkorát akciózni, amire ellövöm, meg nem is az új, csúcskategóriás telefonokat szokták ilyenkor olcsósítani. -
Tegnap beszéltem pont valakivel aki Harkányban van, ugyanez a hiba! Egyébként a telefonja máshol tökéletesen működik. Harkányban pedig mint ha víz alól beszélne, vagy időnként másképp torzul a hangja, illetve néha egyáltalán nem hallani semmit. Erős a gyanúm akkor hogy ez valamilyen helyi hiba lehet és nem a készülék hibája.
-
goop
őstag
Új fejlemény, leadtam hibára asszony számát, közben most beszéltem vele, és füles nélkül ugyanaz a hiba jött elő neki, mint ami nála volt, azaz elmegy a hang, elnémul, stb, mondom jó, bedugom a fülest erre megint tisztán hall,kiveszem megint szar, bedugom megint jó. Most akkor mi van?
A huawei / honor vonal ennyire kaka volte fronton vagy a microfon rossz mindkettő telefonban? -
Nálam mindig tökéletes a hang 4G-n, Budapesten és vidéken sem tapasztaltam problémát az elmúlt 18 hónap alatt.
German_TD: A VoLTE képes félnél a központig VoLTE van, onnan meg a másik előfizetőig olyan, ami részéről adott. (Ebben, illetve adott feltételekben eltér szerencsére a VoLTE és a 3G HD.)
-
törölt tag
-
tsteve
senior tag
nem kell ehhez semmiféle csomag váltás, alapból minden magenta1-esnek dupláznak... nekem sem látszik semmi sehol, a 1414 szerint mégis megtörtént, nekik ez látszik -állítólag- egy másik adatbázisban... de az nyilvánvaló hogy megint csak zavar van az erőben, mert ez sok esetben nem látszik ott ahol kellene...
-
Soulfly842
addikt
Ügyintéző segítségére lesz még egyelőre szükséged.
Amióta ezek az új legózható díjcsomagok vannak, azóta soha nem díjcsomagra, hanem csak szerződésértékre vállal az ember hűséget. A szerződésbe foglalva mindig a szolgáltatás listára van feltüntetve (E-pack kedvezmény és telekom kedvezmény/integrált kedvezmény levonása nélkül értve (tehát a 20-25%-os havidíj-kedvezmények nélküli ár adja a vállalt szerződésértéket))
-
-
-
Nálam is megszűnt létezni a hívásvárakoztatás a volte bevezetése óta. Azóta talán 2 alkalommal működött. Másik számomon meg a foglaltságjelzés szűnt meg, ha foglalt akkor hangpostára megy. Én már feladtam ennek a kijavítását (hónapok), így marad és kész. Pár év múlva megint döccen egyet a gépezet és akkor helyreáll. Vagy nem.
-
-
-
-
ferob
őstag
Próbáltam anno, le se fut a Speedtest, szóval kár is megpróbálni.
(#95527) tsteve: Az a tapasz sokat nem jelent, mert a régi csomagoknál a lassítás már olyan mértékű, hogy sokszor a google.hu is háromszori frissítésre jön be, ami korlátlan böngészés és e-mail mellett is ugyanúgy használhatatlan lesz.
A korlátlan TV és film opció minden szempontból használhatatlan lesz, mert az lassított csomagokkal nem is érhető el, mondjuk nem mintha segítene rajta, így a közel 8200 forint nevetséges még egy 15 gigabyteos csomag esetében is. -
ferob
őstag
Persze, annyira nem rossz a helyzet, de gondoljunk csak bele, hogy egy lezárt csomagban egy 30 megabyte mennyire hamar elfogy, vagy netán egy új csomagban a Net 200 MB milyen hamar elfogy és a korlátlan opciók nem kevés pénzbe kerülnek havonta, így szerintem az a korlátlanság mégis csak korlátos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- Posta, csomagküldés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest