Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
-
erdoke
titán
"sebességben viszont nem lesz különbség a 3G-hez képest."
Az a "vakított földműves", aki elhiszi, hogy a 42 Mbps HSDPA+ tényleg annyival megy. Vagy hogy többnyire egyforma lesz a sebesség le-feltöltés irányba, ha mindkettőt ugyanannyira korlátozzák.A legjobb aláírás a héten
-
legenda
drágább lte díjcmsomagokban gyorsabb a sebesség, 21 illetve 60 megabit/sec, ez van...
sebességben iesz különbség még a leglomhább lte kontra leggyorsabb 3g sebesség között is, mérj csak rá a westend city center kajáldás részén esti csúcsforgalomban, vagy most a szigeten a rendezvény ideje alatt...[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
ForRedGlory
félisten
Olyan SMS-es tájékoztatást tévesen kaptál, bár a tartalma nyilván jó Meg van határozva, hogy mikor mehet SMS üzenet levél helyett és ez pont nem az az eset. Egyébként meg ilyennél pont hogy panasz sem kell, mert az ügyfélszolgálatos csak ki tudja számolni, hogy az aktiválás hónapjában és utána 1 hónapig mennyi a többlet, aztán azt saját hatáskörben jóváíratja. Persze sokan tesznek rá és sima panaszt rögzítenek, jóváírási igény helyett. Amúgy nem kell értened.
(#54833) petipetya: Ez konkrétan egy hivatalos kérdés volt, mert ha senkinek sem lett jóváírva, az eléggé szopóka... nem mindegy, hogy mindenki egyesével reklamál, vagy elé megyünk és mondjuk - ha tényleg nagy a baj - akkor központilag mindenki megkapja a jóváírást. Ha holnap 20.000 ermber felveszi a kagylót, akkor lesz várakozási idő
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Annak idején amikor még nem volt film, Gyűrük ura-t simán olvastam, persze Hobbit-ot is, de Szilmarillokat nem bírtam 80-100 oldal után, erre most megkaptam barátoktól még egy példányban
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
prozodus
őstag
Ez teljesen jogos, uakkor ha pl többnapos/hetes/hónapos munkád eredménye, v nagyobb pénzed el úszna el emiatt, te is kevésbé lennél megértő, amikor hirtelen tehetetlenül állsz és csak a veszteeséget számolhatod...
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
syl5
őstag
Nekem se volt egy ideig még hang kapcsolatom se, sőt éppen munkával kapcsolatos hívás közben szakadt meg a vonal.
És, mi van akkor?
Megvártam míg újra jó lett, és folytattuk tovább a dumát. Ha nincs ez a hívás, és nem vagyok éppen szabadnapon, amikor jó lett volna BKV-n a mobilnet, akkor észre sem veszem az issue-t. De nem haltam bele, ment tovább az élet.Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
lugosi
MODERÁTOR
Sok mindenben igazad van, és valóban rávilágított arra, hogy mennyire függünk a mobiltól.
Az általad írt helyzetekre igyekszünk felkészülni, pl édesapámnak és nekem is van powerbankunk, plusz eleve minden napot feltöltött akksival kezd az ember. Az ellopás / elvesztés ellen nincs persze igazi orvosság, mondjuk annyi, hogy relatíve kicsi az esélye, hogy mindketten egyszerre veszítjük el (mert ha pl én vesztem el, akkor őt még el tudom érni egy telefonfülkéből, és viszont). Tehát úgy érzem, hogy szinte mindenre, amit én user szinten elkövethetek, megpróbálok felkészülni, illetve arra van orvosság, de erre amikor a szolgáltató részéről merül fel a hiba, arra nem tudtam felkészülni (illetve azzal tudnék, ha más szolgáltatós backup telefon lenne nálam, ami azért már erősen túlzás lenne). Sőt, a nagyobbik probléma, hogy éppen a fenti helyzetben, amikor nem utal semmi arra, hogy ne tudnánk egymást elérni, mind a ketten várhatjuk a másik hívását, térerőt és szolgáltatót jelez a telefon, csak éppen nem lesz bejövő hívás (meg kimenő se). Ezért érintett elég kellemetlenül. -
legenda
ma reggel frissítettem a telefonon a rendszert teljes visszaállítással és a telekom alkalmazás nincs most/még telepítve, így nem tudom kipróbálni a friss verziósat, de korábban engedett belépni a fiókos e-mail cím + jelszó párossal is, nem csak külön a telefonszámokkal. ez változott volna?
a jelszósdival csak óvatosan, valakinek mindenhová azonos jelszó van beállítva!taip; inkább csak nem foglakozom a felesleges részletekkel, nem bosszantom magam filléres dolgokon...stb.
ami hirtelen beugrik, mint általam esetlegesen hívott szolgáltató/szolgáltatás (mobilos szolgáltató, bank, taxi...stb.), mindenhol van 06 1/20/30/70 xxx-xxxx, így nincs pláne nincs min görcsölnöm.[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
legenda
igen, jelenleg iphone 6s plus - mondanám, hogy telekomos, de ios esetén nincs külön szolgáltatós firmware verzió, amiben alapban benne van a telekom alkalmazás.
efi99; akkor érdemes lehet rákérdezni a telefonos ügyfélszolgálaton, mert szerveres gond is lehet.
-
törölt tag
Szerintem hamarosan (vagy a távoli jövőben) a telkó cégeknél a személyes üszi elcsökevényesedik és megszűnik majd. Nem hatékony, drága és sokszor már felesleges is.
Amíg (Magyarországon) minden apró szarságért személyesen befutkozik a többség (aztán vár fél órát egy számlabefizetés vagy egy hangposta kikapcsolás miatt), biztos hogy nem jön el ez mostanában. Itt valamiért ez be van ültetve az emberek fejébe az az agyrém, hogy csak személyesen lehet ügyet intézni. Aztán miattuk meg szív az aki olyan miatt megy be, amiért muszály, mert nincs más opció. Ugyanez postán a sárga csekk befizetés, mikor fél órát állsz egy levéllel a kezedben, mert a többség előtted kártyával fizet be sárgacsekket. És a fiatal generáció is. Agyrém.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Részarányos lesz a Februári számlád! Telefonon is letudod mondani! Helyszínen csak a Januári számlát fogják kérni! Arra viszont készülj fel, hogy majd telefonon fog keresni egy T-Mobilos munkatárs, hogy lebeszéljen a lemondásról, akár még ingyen telefont is felfog ajánlani csak, hogy megint aláírjál két évet! Velem ezt tették!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey
-
szabogabor10
veterán
NetPluszra lehet egyáltalán hűséget vállalni? Tudtommal nem.
A NetPlusz XL csomag oldalán már ezt írják:"Az akció 2016. március 1-től visszavonásig vagy legkésőbb 2016. május 31-ig érvényes, NetPlusz és Domino NetPlusz új előfizetés és mobilinternet csomagok közötti váltás esetén. A négyszeres havi adatmennyiség az első 2 hónapban jár."
Szerintem a 2 év hűség csak a Net&Roll csomagokra érvényes. De cáfoljon meg Soulfly, ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
313313
addikt
Az a "kedvezményed", hogy ha részletre veszel telefont, nem fognak bekérni bődületes összeget biztosítéknak...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
találomra megnéztem néhány drágább készüléket és mindegyiknél felkínálja meglévő előfizetés meghosszabbításával is a részlefizetéses konstrukciót;
Ateszpapa; a mobil otthon díjcsomagot lezártnak írja az ászf kapcsolódó melléklete; link
[ Szerkesztve ]
-
bandi20
aktív tag
Koszi ! Hogy írtad ! Ez a hercehurca mar hétfő óta megy ! Szerintem rohadtul nem érdekük megcsinalni ! De ezt ok tudjak ! Menjek be egy üzletbe es ott megvehetem részletre! De volt egy chates segítő aki az idénre mar nem ígérte a javítást ! Na akkor most döntsd el!
[ Szerkesztve ]
bandi
-
addikt
Annyira kedves volt a hölgy reggel, hogy nem volt szívem megkérdezni tőle, mikor az új oldalra terelődött a szó, hogy minek rontották el, ha a régi legalább eddig működött?....
Nem baj, 13-án lejár a hűségem nullára, aztán ha addig sem változik megy Domino-ra a 17 éves előfizetés. Vagy veszek egy Red-et, aztán ingyen pofázok mindig, mindenkivel...
Jó szerencsét!
-
-
-
taip
senior tag
Kinek mi az igénye. Nekem pl. nem kell havidíjas előfizetés, nagyon jól megvagyok nélküle.
Inkább megveszem a független készüléket, mint a függőt. Nem elég, hogy 2 évig nem válthatsz szolgáltatót (sőt olcsóbb díjcsomagba sem mehetsz), még a készüléked is kevesebbet ér azzal, hogy függő. Alacsony díjcsomagnál alig kapsz kedvezményt, kb. annak éri meg aki prémium készüléket akar közép- vagy felső kategóriás díjcsomaggal.Szóval én megvettem a független dual SIM-es készüléket kamatmentes részletre, köszönöm megvagyok. A telefon részlete és a beszélgetés díja havonta 5-6 ezer Ft összesen. És úgy váltogatom a szolgáltatókat ahogy akarom. Igaz, főleg VoIP alapon beszélek, szóval elmehetnek a fenébe a 40Ft-os perc és SMS díjaikkal.
De persze ez nem csak erre a szolgáltatóra igaz.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Mondjuk én alapból nem adnék negyed milliót egy telefonért, de ha már igen, akkor nem sajnálnám azt a plusz pár tízezret, hogy kötöttség nélkül legyek. Szóval ha a szolgáltató adja 230-ért a függő telefont, akkor megérne nekem 260-at a független.
De persze ez csak elmélet, mert 100-at se adok ki telefonra. Plusz mivel nekem a dual SIM-es a praktikus, így eleve csak a független jön szóba. Még szerencse, hogy sokszor adják ezt is kamatmentes részletre.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Black Myth: Wukong
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen