-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz
Keem1 #120634 üzenetére
Nálam 2 Telekomos kártyával a Note9 ugyanezt a hibát produkálta, a topikjában tavaly írtam róla részletesebben. Már csak egy kártyával használom, így nincsenek anomáliák, de akkor az egyik kártya 2G/3G módba kapcsolása tűnt az egyetlen biztos megoldásnak. A Samsung dual SIM kezelése nem a legjobb, nálam SMS-ek is elakadtak, mobilnetet is néha lecsapta 1/0 megabitre...
-
4Grider
félisten
-
-
tibi970307
tag
válasz
Keem1 #110248 üzenetére
Igen, azt én is néztem, ráadásul hűség nélkül hozzá lehetne csatolni az otthoni előfizetéshez és akkor csak 2800 Ft lenne, plusz nekem járna +2GB mobilinternet is, mivel 25 év alatti vagyok. Viszont nem szoktam annyit telefonálni, hogy megérjen 3000 Ft költséget minden hónapban, mobilinternet is inkább csak az autóban Spotify-nál fogy, egyébként minimálisat böngészek. Ha pedig telefonálok, akkor sokszor előfordul, hogy nem Telekomos számot hívok.
-
válasz
Keem1 #109564 üzenetére
"Közel 20 éve van lehetőség számhordozásra."
Na ezt nem gondoltam volna, úgy emlékeztem, hogy ennél valamivel újabb keletű. Emlékszik valaki, hogy pontosan mikor lett bevezetve? Úgy értem, melyik évben? Rákerestem a neten, mintha 2004-et írna, ledöbbentem, hogy tényleg ilyen távlatokban volt valamikor. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Keem1 #109045 üzenetére
Én egy régi telefonom (10+ éves) előszedtem (full gyári dobozában, számlával, stb..) és bevittem a szolgáltatóhoz, függetlenítési szándékkal, elvileg az is lett (rendszerbe azt mutatta *UNLOCKED) de amúgy nem lett az, csak Telenoros kártyát vette be, erre most van már 2 hónapja, hogy a bolt elküldte a szervizbe, ottani függetlenítésre és még mindig nincs kész.
-
thomas77
senior tag
válasz
Keem1 #108551 üzenetére
A feltétel nélküli átirányítás ingyenes hálózaton belül. A meglévő számodat átirányítod az új dominódra és elérhető maradsz az új számodon is. Miután hazajöttél, kikapcsolod az átirányítást.
Egyetlen szépséghibája, hogy az sms-t nem lehet átirányítani, de ha nem szoktál sms-t kapni senkitől, akkor ez sem gond. -
válasz
Keem1 #107397 üzenetére
"(1) a csomagelemeket úgy kombinálná bárki, ahogy csak szeretné (0 orális csomag, max net, vagy ezek bármilyen kombinációja), valamint (2) a beszédet nem tartalmazó csomag a nevetséges 35 forintos helyett 15 forintos percdíjas lenne "
Oké, ez gyakorlatilag egy feltöltős csomag (ha 0-t forgalmazol, 0 a havi költséged), amit havonta utólag akarsz fizetni. Azaz adott esetben (0 Ft-os számla) nem fizetni.
Ne legyen igazam, de szerintem ilyen sosem lesz. Ez nem éri meg a szolgáltatónak. Vannak pl hívásvégződtetési díjak, amikor téged hívnak csak, éveken keresztül, kártyaérvényességi idő, kötelező feltöltés nélkül 0 Ft lehetne a havi számlád, ezért nem fog egy szolgáltató sem előfizetőt tartani. Ezért van a feltöltő a kötelező évi legalább egy feltöltéssel, hogy legalább minimális bevétel legyen a kártyán, ami fedezi a rá jutó költségeket. Ha 0 Ft-os előfizetés lenne, akkor az nem fedezné ezeket, így ez a csomag nagy valószínűséggel nagyobb eséllyel lenne ráfizetéses, mint bármely más csomag. Ilyet "ütni" nem hiszem hogy akarna egy szolgáltató.
-
törölt tag
válasz
Keem1 #107411 üzenetére
Ehhez képest mindent megtesz a Telekom a ksiebb előfizetésesek levesébe beleköpni, hogy inkább váltsanak drágább csomagra vagy Dominora. Én a 80 perces csomagommal mikor olvastam mindig a dominosok 9-ért beszélnek, hány GB ajándék net, most is van valami 600 forintért 300 perc egy hétre akció. Viszont az is igaz, adtak havi ezer forint kedvezményt, részletre telefon és nem kell adategyeztetéssel szórakozni. 80 perc + 1 GB csomagom van 2 ezer forintért. Az új csomagokkal ismét azt látom a keveset beszélő kisebb előfizetéseket leszarják, fizessenek többet vagy irány a Domino.
Semmi hangot nem tudsz mobilra, hiszen akkor mindenki neten keresztül hívna appokkal. Ezért nem tudod azt kilegozni.
-
törölt tag
válasz
Keem1 #107397 üzenetére
Bántaná a hasznukat. Azért muszáj hangcsomagot is választani. Ha szabadon legoznál csak 4 ezret látnak tőled, a mostani rendszerben min. 2500+4000 vagy ha elég a 3GB akkor is 2500+2300 és még ráadásul hálón kívül amit telefonálsz. Én nem örülök az új díjcsomagoknak, korlátlan hálón belül köntösbe bújtatott áremelés ez. Mert nincs szükségem korlátlanra, ha lenne akkor már régen váltottam volna nagyobb csomagra. Aki korlátlant akart eddig is megvolt a lehetősége, a keveset beszélőkkel pedig jól kicsesztek. A 80 perc bármilyen irányba egyszerű és jó volt. (félretéve azt min. 160 percnek kellett volna lennie)
-
törölt tag
válasz
Keem1 #107402 üzenetére
Szerintem nem nagyon mozdultam el a realitás talajáról
- szerintem sem
A percdíj Dominosoknál mennyi? 9 forint. Akkor? Hol a probléma?
- nincs probléma
Iiimádom, ha valaki úgy gondolja
- én kifejezetten nem szeretem. Oda jutottunk, hogy már csak kevesen tudnak egyenesen beszélni, kis hazánkban 9 millióan képzelik magukat Kurt Vonnegu-nak...
ha valaki úgy gondolja magát önkéntes rendőrnek
-szó nincs erről
azt hiszi, lehetetlent akarok
- nem akarsz lehetetlent
Nem találtam fel a spanyolviaszt, csupán az elnyomás ellen küzdök
- photoshoppal? -
törölt tag
válasz
Keem1 #107397 üzenetére
És ennyivel megelégedtél? Én tovább photoshopponám: 5% áfát a hang alapú szolgáltatásokra.
+ photoshop ötletek: az általad alkalmazott árcsökkentés mintájára mindenhol csak az első számjegyet kellene lecserélni:
- bkv jegy 150 Ft-ért,
- benzin 205 Ft....
...stb
Sőt lehetne nyitni egy: photoshoppoljuk ki az árakat című topikot isNincs baj azzal, hogy a vágyaidnak hangot adsz, de nem hiszem, hogy ilyen (photoshoppolt) formában kellene.
-
válasz
Keem1 #106848 üzenetére
Ez sajna ilyen, én ma érdeklődtem díjcsomagváltással kapcsolatban, de a majomgyerek egyetlen szóval nem említette, hogy holnaptól új díjcsomagok lesznek, vegyem azokat is számításba. Csak össze-vissza mismásolt a kérdéseimre, mintha nem azért tartanák.....épp csak azt nem mondta, hogy ne fárasszam már a hülye kérdéseimmel. Lassan úgy néz ki, Vanda hasznosabb lesz, mint ezek a léhútők.
Amúgy, ha nincs a félrevezető hamis csomaginformáció az oldalon, nem is váltottam volna, így azzal nem nyertem semmit, viszont most meg nem tudok kedvezőbb csomagra váltani emiatt.
Lehet nem is kéne ezt annyiban hagynom.......
-
-
törölt tag
válasz
Keem1 #103034 üzenetére
Ok,kösz ill javítva...
Nem szeretek várni.Meg boltban még millió dolgot Rád akarnak sózni,s van akit megzavar.Jó ez a munkája(van jobban jössz ki),de Én inkább sürgettem,hogy gyorsan kész legyünk.
Soulfly842:Értem,köszi.
Igazán lényeg üzletben sikerül jártunk,csak amit lehet szeretek itthon elintézni.
Meg biztos volt már szó itt,ezért bocsánat! -
-
EmberXY
veterán
válasz
Keem1 #100154 üzenetére
Ez a 3 giga tényleg érdekes, én már teljesen összezavarodtam.
Egyszer aktiváltam, el is fogyott, nem engedi újra, ez eddig tiszta sor és rendben is van. De ha rámegyek a részletekre, ott több érdekesség is van:Én úgy tudtam, hogy ez egyszeri opció, akkor milyen fordulónapról beszél és milyen egyenlegről, ha eleve ingyenes? A 61/alkalom jelentését eleve nem is próbáltam értelmezni...
-
válasz
Keem1 #100151 üzenetére
Jelentsétek be hibára, mert ez így nem járja!
Megtenném én is (vagy nem), de a korlátlan mobilinternet mellé nem aktiváltam, viszont a feleségem által hasznát előfizetésemen megteszem holnap, mert indul az utazgatás (az ország egyik felében esküvői hosszú hétvége, aztán a másikban 11 nap nyaralás) és most biztos nem fog megmaradni a szokásos bő fele a keretnek.
-
-
-
Akkoriban nem voltak még úgy VoLTE képes telefonok, hogy érdemes lehetett volna foglalkozni vele.
Nagyjából olyan ez, mint most az 5G, a Telekom már tesztelte a gyakorlatban is, de hiába vezetnék be, néhány évig a felhasználók nem tudnák használni, mert nincs hozzá megfelelő készülékük. -
viktorhu
veterán
Magyarul volte, ahogy írom - és vegyes hangrendű szavakhoz alapesetben mély hangrendű toldalék jár: matekos, baleknak, Volte-val / voltéval - igen, ez a marketinges kevert nAGYkisbeTű sem része a magyar helyesírásnak, szóval ha jelezni akarod a tulajdonnév jellegét, akkor az első betű nagy, ha intézménynév lenne, akkor lenne komplett nagybetű is, de az ilyen iPhone meg VoLTE csak játék a betűkkel, nem részei a helyesírásnak.
-
Soulfly842
addikt
A 400MB-s csomag már nem létezik/lezárt. Arra már nem fogsz tudni. Hasonló áron (minimális árdifferencia) van már az 1 GB -s csomag is... Főleg, ha azt nézzük milyen díjcsomaggal szerződött (akkori 18%-os ÁFA tartalommal) ill. most az 5%-os áfatartalommal minimális az eltérés.
(Az akkori árakat nézve és a mostanit 90 Ft az eltérés (akkor volt 1000 Ft, az 1GB 1090 Ft kedvezmények levonása nélkül))
-
Zeki
nagyúr
Naja, a negatívan érintő változásnak magad nézz utána, mert annyira nem viszik túlzásba a közlést.
Így lehet szép hasznot lehúzni milliónyi emberről a világban, akik annyira elfoglaltak, hogy a banki/mobil/tv/akármi hátrányos változásokat nem böngészik hetente a szolgáltatóik weboldalán, és csak néznek nagyot a számlán. Már ha, foglalkoznak azzal, vagy észreveszik. Ha nem, extra haszon a szolgáltatónak. -
Mr.Csizmás
titán
milyen kedvesek, feltételezik azt hogy a havi 3-4e ft-os számlámat tételesen böngészem a pdf-ben...dehogy, appban fizetem be
köszi a választ, mostmár megnézem...
(#96486) Sofian az adatforgalmam 90%-ban facebook app, messenger, chrome-ben a PH, meg talán néha más im appok (skype, viber)
-
tonyrulez
őstag
Ha jól értem az olvasottakat, ez egy iMessage Androidosoknak. Legalábbis remélem hogy automatikusan választja ki az üzenetküldő hogy SMS-t vagy "RCS-t" küld, ami díjmentes megfelelője az SMS-nek, és csak adatot használ. Nem látom hátrányát, csak előnyét. iMessage sem nyírta ki az SMS-t, attól még szeressük.
-
4Grider
félisten
Te is tudod, hogy ettől árnyaltabb a helyzet.
Egyrészt eddig ha elfogyott a 3 vodka, lehetett tovább vedelni a sört.
Másrészt pedig a 3 vodkára nem csak a saját szomjas szád a veszélyes, hanem a szomszédok is időnként beleisznak. Azaz a 3. vodkát innentől kezdve nem igazán kezdheted meg, ha sört akarsz vedelni.... -
rankesz
veterán
Már ne haragudj de az egyik az hogy 30 mega kb attól elfogy ha fingasz egyet és a google meg épp fülel az app-on keresztül,, nem kell ide extrém használat...
A másik meg hogy a példad a kocsmával rohadtul sántít.Volt egy felhasználási módom amivel tökéletesen elegedett voltam, és az anno kötött szerződési feltételeknek teljesen megfelelt. Erre utólag változik valami az én jelentős hátrányomra. Hát engedtessék már meg hogy ne tapsikoljak örömömben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest