Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
"A Next S, M (fő- és társkártyás) díjcsomagok tartalmazzák a Telekom Wi-Fi Fon Alap csomagot, azaz a szolgáltatás belföldi használatát, amennyiben a díjcsomagot új előfizetésként vagy a Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás bevezetése után, magasabb díjcsomagra történő váltással használod."
Most váltott/vagy vásárolt Next M csomag?
-
keshudioo
csendes tag
válasz
-secret-
üzenetére
Eredetileg Gy-S megye, Kapuvár, de érdekes módon Bp-en sem működött eddig sosem. Először a telefonra gyanakodtam, de áttettem egy másik, dual simes készülékbe, abban viszont anyu kártyájáról ugyanúgy volt 4g, enyémen nem. Sim kártyát akartam cseréltetni próba szerencse alapon, mert a T-s kolléga nem tudta megmondani, hogy szerinte miért nem elérhető nálam a 4G, de nem jutottam végül el oda. Most kipróbáltam, és működik.

-
r3dsnake
nagyúr
Apumnak Next M díjcsomagja van. Ehhez jár alapból Fon szolgáltatás? Ha igen, hogyan lehet megtudni a felhasználót/jelszót? Köszi!
-
Fifi
őstag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!

Esetleg azt is tudod, ha domio 5 SIM-mel rendeli az ember, akkor ezeket is megkapom (1GB net, 12 hónapon át 10 perc beszéd)?
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/sim-kartyak/dominoAkkor érdemesebb domino 5 kártyával megvenni on-line, mint előfizetés nélkül.
Bye, Fifi
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Az tudja valaki, hogy a Samsung Galaxy S7 előfizetés nélkül vásárolva 179.990,-Ft-ért független vagy Telekom függő?
Ugyanezen összegért lehet megvenni domino 5 kártyával, abban az esetben kap az ember hozzá valami lebeszélhető összeget/internetet, hogy érdemesebb kártyával megvenni?Előre is köszönöm!
Bye, Fifi
-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
csak a webshop nem mutatja hogy van.

-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
lehet tudni mikor lesz Mate 8-ból nagyobb készlet ezen az áron?

-
Soulfly842
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Miért vonatkozna csak előfizura itt? Egy adott díjcsomagértékre vállalt hűséggel veszel egy készüléket. Válthatsz lentebb, de attól függetlenül, hogy kifizetted a készüléket (amit azért kaptál olcsóbban, mert vállaltad az adott havidíjjal az előfizetést) az igénybe kedvezményeket ilyen esetben vissza kell fizetned (ergó, amennyivel olcsóbban elviszed a listaárhoz (nem akciós!) képest).
Elébe megyek a kérdésnek: Nem, fradi csomagra sem válthatsz, ha így veszed meg. Ahogy írtam is fentebb, végigtárgyaltuk az összes lehetőséget.
-
Vangelis
félisten
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Ez nagyon lehet így, mert a tarifára is aláíratják a 2 év hűséget.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ne offoljuk szét ennyire a T topicot, mindjárt megírom priv...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
MittuDomain_
üzenetére
részletre is van csak előfizetéshűség?

btw. nekem Move S (? 3490 ft) + közösségi korlátlan net 1890-ért van....
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem teljesen tiszta.
Akkor megtehetem, hogy Next S-re (8e) vagy sokkal inkább Move M-re (5,5e) váltással lecsapok népszerű 8. Máté barátunkra 60e-ért, de a hűség csak előfizura vonatkozik, így visszaváltom a csomagot alacsonyabbra?
A 60e-t kifizetem egy összegben, nem gond. Viszont ha a váltás alapból nem lehetséges, csak részletre vett telefon előtörlesztése után, akkor 1hó Move M után kifizetek mindent, és pápá drága díjcsomag.És hová érdemes váltanom? Okt. 31-el lejárt a diákom, Like S kiesett, ezen kívül nincs értelmes csomag "sok" nettel, csak a fradista, az meg hűségmentes flotta csomag, szerintem oda nem enged a rendszer. Mit ajánlotok.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Előre lehet fizetni törlesztést? Kétlem.
-
goop
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ah, köszi. Meggondolom mi legyen.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
MittuDomain_
üzenetére
miért nem veszed meg részletre, aztán később előre befizeted a részleteket? én így tervezek most venni telót, 2-4 hónap alatt behordanám az árát.

-
Soulfly842
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
-
goop
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Egy gyors kérdés, magenta 1 be azt írják bármely huawei, Honor, stb telefonra él az 50.000Ft os kedvezmény, de egy árlistát böngészve pl a mate 8 nem volt benne. Most akkor hogy is van ez?

-
MittuDomain_
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
És a fradista csomag mellé (min havi 4230,- Ft ugyebár) szerintetek be lehet vinni atk-ba? Azt gyorsan meg tudnánk oldani.
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
A dominos SIM mehet Move XSbe, s a te előfizetésed Next S ATKba.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Anyukám SIM-ét évente kétszer feltöltjük 3e-rel (régen elég volt egyszer is, ő még a vezetékes éra gyermeke), de gondolom nem elég átrakni előfizura, hanem Next S-be be is kell léptetni, ami nagyon nem deal.
-
Soulfly842
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Aranykártyás feltöltőkártyás szám nincs esetleg valakinek?
Ha azt egyébként is töltitek 2-3 E-vel, akkor azt érdemes még megfontolni, hogy átváltjátok előfizetésre (előfizetésesre történő átváltással megmaradt a kiemeltségi szint, fordított irányba nem). Ez esetben is mehetne mellé társkártyás előfizetés.
Ha ez sem pályázik, akkor kifogytam a tanácsokból/lehetőségekből, s neked marad a mérlegelés lehetősége

Szerk:
Ott csak azért hozza az értesítőt, hogy ha te szeretnél a meglévő mellé egy aranytárskártyát, de az csak új előfizetéssel működne a meglévő előfizetésed mellé. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nincs sajnos, a komplett fővárosi infrastruktúra UPC lett a mobilt kivéve...

Vidéki unokatesót (160km) nem kérem meg ezért, abból csak gebasz lenne, ha bármit ügyintézni kell.Más:
A T rendszere hagyja, hogy belépve a saját acc-ommal díjcsomagváltással értesítőt kérjek az ATK-s Mate 8 érkezéséről. Hogy-hogy? Tuti nem hagyja mégis, de nem dobja fel, hogy új számot/SIM-et küldene.Szerk: a manóba, hogy move xs tarifaérték csak

-
Soulfly842
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Családtagnak, rokonnak - aki felvállalja a felelősséget, hogy a nevén legyen az előfizetés - nincs esetleg otthoni, vagy mobil szolgáltatás a nevén?
Ez esetben kicsit egyszerűbb lenne.
1, Mobil előfizetés esetén egy egyszeri 4500 Ft-os átírási díj mellett mehetne is a történet
2, Otthoni szolgáltatásnál, ha Magyar Telekom szintű regisztrációval egyidejűleg történik az átírás, akkor díjmentes a folyamat (Otthoni és mobil szolgáltatás egybe regisztrálása).Igen, a társkártya, amiatt lett így nevesítve, mert szükséges hozzá egy 'főkártya' is, ami a kedvezményezi a társkártyás előfizetést.
"Ha megkapom Sas-sal 55k-ért, pláne lecsapok rá, leszarom, h egy összegben ki kell fizetni. Csak nem tudom, a mellé a csomag mellé mennyiért adja a T."
Move xs-nek megfelelő tarifaérték.

-
balint82
senior tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Kell egy főkártya, meg egy társkártya is.
2 előfizetés lesz:
NEXT S készülék nélkül 6490 HUF
NEXT S ATK készülékkel és készülék nélkül is ugyanaz 5490 HUF -
MittuDomain_
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Olvasd el újra, mit írtam.
Félreértesz.
Next S ATK-val megvenném 60k-ért azonnal, de mivel ez ATK-s, gondolom kell hozzá főkártya. (Kell? Tényleg nem értek hozzá, mitől társ a társ.) Na nekem olyanom nincs, a családi tv-net-telefon is fél éve költözött upc-re, mert féláron adták a T-hez képest.
Ha a nélkül is vehetek készüléket ATK-s áron, van egy vevőjük.Szerk:
#77761 Soulfly842:
Ha megkapom Sas-sal 55k-ért, pláne lecsapok rá, leszarom, h egy összegben ki kell fizetni. Csak nem tudom, a mellé a csomag mellé mennyiért adja a T. -
Soulfly842
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
A készülékkedvezmény a készülék egyösszegű árából, vagy a kezdőrészletben érvényesíthető... Most tárgyhavi kezdő és az azt követő két törlesztő 0Ft, ergo, igaz - igénybevehető a kedvezmény most is, de csak, ha egy összegben veszi meg valaki a készüléket.
-
Soulfly842
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
1, tévedésben vagy, Next S Atk-val 59800 Ft. a készülék ára - te a next S-es árat nézted (ahogy havidíjban van eltérés, úgy a készülékkedvezményben is)
2, Szerintem érthető, hogy miért van ekkora szórás. Ez így is brutálisan jó áron van, még flottásban is, de pl. az euronics-ban, vagy a mediamarkt-ban is megvehető
Tudom, hogy ha már lúd akkor legyen kövér, s persze, lehetne akár 40 ezerért is 2000-es csomaggal, de ez nem reális.
Nem kötekedni akarok, félre ne értsd, hanem szélsőséges végleteket prezentálva akarom veled közölni, hogy ez egy rohadt jó akció, s le kell rá csapni, amíg lehetőség van rá.
-
válasz
balint82
üzenetére
Esetleg a készülékek nem megfelelően működtek?
Kizárt az eszközök hibás működése?A küldő SIM adott időszakon belül küldött másik azonnal megérkezett SMSt?
A fogadó SIM adott időszakon belül kapott másik azonnal megérkező SMSt?Ha a két kérdésre igen a válasz, akkor lehet rendszerhiba, más esetben akár készülék hiba is lehet.
Nálam banki SMS, illetve Telenor->Telekom SMS szombat napközben megérkezett azonnal. -
Zeki
nagyúr
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Épp a flottákban nincsenek jó készülék árak, mert nagyon alacsonyak a percdíjak.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Most, hogy beesett az ára, szeretnék egy Mate 8-at venni, viszont zavar, mekkora a szórás az árban.
105e hűség nélkül, és sajnos ennyi akkor is, ha hosszabbítom a meglévő - jelenleg hűség nélküli - előfizum. (Move XS + 1GB BIS, összesen 2680,- Ft/hó)
A következő szintű előfizukban nincs rendes mobilnet, egészen a Next S-ig. Még azt is bevállalnám (az Aranytárs árat (5500/hó, ezzel csak 40e lenne a telefon)), csak nincs főkártya a családban, ami mellé igényelhetem, így 8e lenne a sima Next S (a jelenlegi háromszorosa, gáz).
Alig beszélek, a mobilnet a fontos, még 2gb is elférne, de ez is elég (ld díjcsomagom, nem véletlen párosítás, ez volt anno a legolcsóbb, ami mellé BIS-t lehetett venni). Van valami jó flotta, amivel emberi áron hozzá lehet jutni?
Lehet tőlem bármi, Fradi-Sas pl, tényleg mindegy, csak megálljon a Mate 40-60e-ből. -
balint82
senior tag
Arra van valakinek ötlete, hogyan lehetséges az, hogy a szombat reggel 9kor elküldött SMS szombat eset 19kor érkezett meg? - Azért ez több mint bosszantó...
-
KZP
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Látogass át a Mate 8 topikjába gyorsan.

-
Bazsee71
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De már csak az ezüst, a fekete elfogyott.
-
Ludovicus
aktív tag
Blue Mobile -> Domino márkaváltás, hétvégi személyes tapasztalat: a maglódi bevásárlóközpontban található partnerüzlet hozzá sem fogott, ügyintéző először azt sem tudta, hogy mi az a márkaváltás, majd a "központtal" történő egyeztetés után a legközelebbi t-pontba küldött (onnan ~20 km bármely irányba). Így a honlapon, a GyIK-ben, a márkaváltásnál található infó sem pontos, mert az üzletkereső az összes partnerüzletet is kidobja...
-
Mr.Csizmás
titán
Honor 7 még mindig BF áron megy, 40-50 díjcsomagtól függően 2 évre. Mate 8-at meg sikerült kifosztani, mindkét szín elfogyott.

-
T fejlesztett megint hálózatot? Végre van nálunk 4G.
-
válasz
Vangelis
üzenetére
2.8k -s ár az Céges előfizetéshez tartozik.- amúgy 4.490 Ft mint belépési díj , Havidíj meg 3.592 Ft normál esetben, normál előfizetés esetén
Hűséges? Fogalmam nincs, de 200MB -os csomagról váltottam most (ami 800MB volt) és azelőtt 1GB -os csomagom volt (ami 4GB volt) de asszem csak 2x vagy hányszor négyszereződik a megrendelés után.L
-
Vangelis
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez hűségidős?... nincs kedvem átolvasni

-
Most váltottam havi net csomagot NetPlusz XL -re és még van rá "Adat Négyszerező Promóció" ? -most nézem, 12GB felhasználható adatforgalmam van-
(2.828 Ft -ért nem is rossz !) 
Sajnos kábeles netem behalt (ebéd után óta nincs...) és le is mondom, mert megyek vissza T-hez ilyen téren is... GelkaTech -el már tele a hócípőm!L
-
joelke HU
őstag
válasz
gboszi
üzenetére
Király. És ezt sokadszori kérésre sikerült elárulnod. Gondolom fene nagy titok. Egyébként továbbra sem hiszem, hogy a tré a saját ellensége lenne. Ha változik is a dolog inkább havidíjas lesz, mintsem eltöröljék. De ahogy fentebb is írták akkor marad a voda tuti annak aki egy kicsit is élelmes, a többiek meg fizessenek csak akkor ha ehhez van kedvük. Te sem az én pénzemet költöd, szóval továbbra is mobilozz nyugodtan 33 Ft-ért ha már három hónapig nem akartál 9-ért vagy 19-ért.
-
bkca
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Olyan jó lenne, ha bevezetnének egy egyszerűen csak Domino nevű díjcsomagot, és telekomos normál díjas vezetékes/mobil számokat mondjuk 15- (na jó, üsse kő, lehetne 18 is), nem telekomos belföldi normál díjas számokat meg mondjuk 18 (na jó, üsse kő, lehetne 21 is) ft/percért lehetne hívni.

-
glaci
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Szerintem 40 Ft -os percdíjra gondolt, nem havira. (Gondolom úgy értette, hogy vissza áll az eredeti percdíj.)
Bár szerintem ennek semmi értelme nem lenne, hiszen akkor mindenki húzna el a Tutiba.
Más:
A BF akciós kérdésemre esetleg valaki?
Várható, hogy jövő héten is lesz esetleg valami? Netán értelmesebb, mint a mostani?
(Milyen teló az a Honor7? Nagyon ratyi?) -
gboszi
senior tag
válasz
joelke HU
üzenetére
1. Segitsegert jottem, hogy hogyan tudok szamot valtani, segitettek, köszönöm.
2. Kaptam egy olyan valaszt egy Ts dolgozotol hogy megszunik dragabb lesz, higgyek neki ne valtsak, gondoltam segitek s megosztom.
3. Senki nem hiszi el, hogy igy lesz, sőt nekem se hogy ezt mondták, de én vagyok a troll. Az vigasztal hogy sokan kerestek privatban, akiknek leirtam mi tortent és eldönti, hogy vált-e vagy sem.Ui.: 40 Ft-ot mondott.
-
gboszi
senior tag
válasz
St3ven
üzenetére
Azért durva, (és sajnálatos) hogy szerintetek csak és kizárolag ez a verzió lehetséges, hogy egy profitorientált vérszomjas karierista vámpir hazudozik csak azért hogy jutalékhoz jusson...
Én akkor is köszönöm, hogy segitett, hogy ne vátsak arra, mert hamarosan emelni fogják. -
glaci
őstag
Srácok, ill. valaki a Telekomtól!
Akkor most ez a BF akció ennyi volt és vége vagy lehet rá számítani, hogy a jövő hét végén is lesz még valami?
Igazából nagyon vártam, de csak egy óriási csalódás volt ez nekem.
Szerettem volna egy Samu S6 -ot vagy S7 -et venni jó áron, de nem hogy ezek, de még más értelmes sem volt.
Az S3 -am és az S4 -em is halódik már, jó lett volna frissíteni.Még ezen a Honor7 -en gondolkodtam, de sajnos nem ismerem, így nem tudom hova pozicionálni.
Ráadásul (és ez a legnagyobb gondom) a Gear S nem működik más készülékkel, csak Samsunggal. (Pedig a dual active Cat6 -os 4G, a dual band AC WiFi és a tanulni is képes infra port még tetszene is.)Szóval, érdemes még várni a jövő hét végét vagy nem lesz már semmi és vegyek gyorsan egy ilyen régi kifutó Honort, hogy ne maradjak egy évig "normális" telefon nélkül?
Köszönöm előre is az információt és a tanácsokat!
-
gboszi
senior tag
válasz
[P]laci
üzenetére
Csak nem akartam azzal szivni, hogy januárban megint megyek máshova, hogy most éppen hol nem emelnek árat...
Nem értem hogy miért blöffölt (hazudott volna) hisz neki pont az a dolga, hogy mindenkit beszippantson. Ez a nem akart dolgozni meg netto baromság, mert pláza péntek délután, pontosan addig kell (folyamatosan) dolgozni amig nyitva van. Szóval, nem akart dolgozni, hogy jöhessen a következő...
-
joelke HU
őstag
válasz
Oroszlánom
üzenetére
Személyesen kell márkaváltást kérni. Valszeg annyi lesz amennyi egy új sim a telekomnál lebeszélhetőséggel. Talán olyan 3 ezer körül. De kötni kell az ebet a karóhoz, mert könnyen elhajthatnak vele, ha olyan ügyintézőt fogsz ki, akinek nincs kedve órákig bíbelődni a dologgal.
-
Családi opcióban vagyunk barátnőmmel, telekom app mégis számlázza a hívásokhoz a közös hívásunkat pedig elvileg ingyen lenne. Ez normális?
-
Oroszlánom
tag
Sziasztok! Meg tudná Valaki mondani, hogyha a Telekomhoz/domino most / akarok átmenni és szeretném megtartani a bluemobilos számomat,akkor az hogyan lehetséges és mennyibe kerül? gondolom csak személyesen lehetséges.Köszönöm!!!!
-
Bazsee71
őstag
válasz
betyarr
üzenetére
Az szinte biztos. Nekem egy garanciális ügyintézés során a jótállás jegyemet vesztették el (használtan vettem a fényképezőgépet, nem tudtam pótoltatni), szerencsére lefotóztam leadás előtt, a szerviz pedig elfogadta, de a T magasról tett az egészre. Legutóbbi levelem kapcsán - amiben a sokadik himi-humizást megunva jeleztem, hogy felettestől várom a választ, de az összes mondatra, aminek a végén kérdőjel szerepel - már válaszra sem méltattak. Amikor eladtam a masinát, csak 15 ezret buktam nekik köszönhetően, mert ki vesz meg nyugodt szívvel egy olyan eszközt, amihez nincs jótállás jegy, de állítja, hogy a szerviz a fotót is elfogadja...

Szerk.:
erikviking: nincs, de üzletbe vidd vissza, és indoklás nélkül állj el a vásárlástól, más módon jön a mókuskerék. Nálunk egy frissen kicsomagolt készülék kijelzőjén éktelenkedett egy karc, az ügyfélszolgálatot felhívva pedig még a hölgy is azt javasolta, hogy ha nem akarjuk hetekig ügyezni, akkor csak simán vigyük vissza. -
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha vettem csütörtökön egy mobilt online, személyes átvétellel, de ha szeretnék élni a 14 napos elállással és másikat szeretnék választani (i7 ről i7 plus -ra), akkor van bármilyen büntetés, hogy pl. legközelebb bekérnek mobilelőleget?
Köszi előre is.
-
St3ven
addikt
válasz
joelke HU
üzenetére
Írásban tettem panaszt, képernyőképekkel illusztrálva. Két hete hallgatás, pedig azóta még egyszer rájuk írtam, hogy mi a helyzet. A két NapiNet jóváírását kértem.
De semmi gond, harminc nap a panaszkezelés határideje, aztán kedvezőtlen vagy semmilyen válasz esetén továbbítom a levelezést az NMHH-hoz, opcionálisan megfejelve egy Homárposzttal.
-
joelke HU
őstag
Elméletileg így kellene működnie. Gyakorlatilag amikor megjelent akkor akik megrendelték azoknál furcsa dolgokat művelt. Csak meglevő netnél ment. Minimum napinettel, csak éppen minden nap először a napinetet használta a rendszer. Azaz folyamatosan vonta a 195 Ft-ot a 10 mega netért és annak elfogyása után volt aktív a maraton. Ja és sehol nem volt követhető, hogy még mennyi van vissza az 1 gigából. De azóta lehet valamit varázsoltak vele a telekomosok. Tény vele egy próbát. De készülj fel a fenti esetleges kényelmetlenségekre.
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van egy 2015. novemberi v decemberi kisker árlistája? én csak a 2016ost találtam meg a telekom oldalán.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Köszi, nekem is flottás benne foglalt 100mb-al ami kb azonnal elfogy. Akkor kiprobälom

-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
üzenetére
Korábbi hozzászólásokat olvasva mindenkinél más megy vagy nem megy. Speciális dolgozói tarifám van és netplusz mellé van ez bekapcsolva, így nem tudom publikus csomaggal hogy működik. Nálam is régebbi telefonomon ami nem ment, a mostanival pl. igen. Egy próbát szerintem megér, én is úgy kezdtem, és azóta ki sem kapcsoltam. Ha azt nézzük kb. 1GB-os csomag ára, bőven ki lehet használni. Az, amikor órákig tölt be egy oldalt, már nem hiányzik. Arról nem is beszélve, hogy pl. visszalépéskor is gyakorlatilag újra betölti az előző oldalt, ami vinné az adatkeretet. Így meg nem érdekes. Nálam megy amúgy a legkedveltebb (?) oldal. Arra kell figyelni, hogy lemondáskor teljes hónapot számláznak.
-
Maist
senior tag
Nézegetem a domino maraton adatopciót, látom írják már, hogy "domino díjcsomagok mellé" aktiválható.
Ez azt jelentené, hogy nem szükséges rendelkezzek semmiféle egyéb internet csomaggal, hogy be tudjam kapcsolni? Másik kérdés, ami felmerült bennem: Ha megrendelem, és két hónap múlva elfogy, akkor megrendelhetem újra ugyanezt a csomagot (1GB)?
A díjcsomagban foglalt adatmennyiség fogyását meg lehet valahol nézni? Telekom alkalmazás mutatja esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(2.828 Ft -ért nem is rossz !)