Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Ezt hogy kell értelmezni?
”A promóció a Telekom által indított kimenő hívás során aktiválható”
Magyarul hogyan aktiválható?
-
St3ven
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
-
St3ven
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Átirányítást nem lehet beállítani csak a multi SIM-en? Mondjuk egy kikapcsolt számra.
-
St3ven
addikt
A legegyszerűbb egy képernyőképet készíteni a kártyáról, és azt mutatni a Galériából.
-
St3ven
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
A Domino feltöltős konstrukciókat is érinti majd vajon az emelés?
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Ugyanazt a Domino számot hozzá lehet kapcsolni több Telekom fiókhoz?
Tehát hogy egyszerre több ember is tudja kezelni az adott szám szolgáltatásait. -
St3ven
addikt
A mai korlátlan beszélgetést Telekom alkalmazáson kívül lehet aktiválni, pl. SMS-ben?
-
St3ven
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Hogyhogy mi?
Az eredetileg is linkelt cikk szerint:
"Az idei adategyeztetés határideje minden kártyatulajdonos számára más és más, hiszen attól függ, ki mikor kötötte meg a szerződését. Az adategyeztetést a szerződéskötéstől számított fordulónapig kell elvégezni – fogalmaznak a hatóság közleményében." -
St3ven
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Úgy, bizony!
"A határozott idejű szerződés lejáratát követően, valamint az Előfizető általi egyenlegfeltöltéssel a szerződés megszűnik. Az előre fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatások esetében az Előfizető általi egyenlegfeltöltés új határozott idejű szerződés ráutaló magatartással történő megkötésének minősül. Az Előfizető általi egyenlegfel-töltéssel az előző határozott idejű szerződés megszűnik, azzal, hogy az Előfizető hívószáma változatlan marad. Ebben az esetben és az előre fizetett szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a Szolgáltató az Előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt díjat az új Domino előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja."
-
St3ven
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Nem lehet, hogy a Domino jelszavad ismeretében valaki szívat téged?
-
St3ven
addikt
Tényleg régi, minden más viszont működik benne.
-
St3ven
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
A feltöltési bónusz netet még sosem láttam az appban.
-
St3ven
addikt
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Miert akarnak huseget vallalni? Mit kapnak a Telekomtol a husegert cserebe?
-
St3ven
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Remek. Akkor nem egyedi eset.
Még jó, hogy ránéztem elseje után, és megnyugodtam, hogy minden oké, kitart októberig a Most, aztán úgyis küldenek SMS-t.
-
St3ven
addikt
Az SMS-ben beígértek ellenére nem kaptam értesítést a Most opció kikapcsolásáról, mégis ma reggel azt látom, hogy kikapcsolták a számaimon.
Járt még valaki így? Csak mert hónap közepéig és végéig még aktívnak kellett volna maradniuk, direkt megnéztem elseje után a lejáratukat.
-
St3ven
addikt
Szerintem egyesek túl sokat gondolnak bele ebbe a Most dologba.
Annyi várható, hogy nem újul meg automatikusan, hanem havonta kell egy gombot megnyomni, mint az ingyenes 50 MB net esetében.
Eddig még szó sem volt róla, hogy elveszik, ha nem aktiválom újra a fordulónapon. Az 50 MB-ot is forduló után egy héttel kapcsoltam be újra.
Egyszerűen az alkalmazás használatát akarják elterjeszeni, amire valljuk be, egy ilyen széles körben használt opció kapcsolgatásánál jobb módszert mi sem tudnánk kitalálni.
És igen, az lehet hogy hamarosan megszüntetik a Mostot. De akkor azt szépen be fogják jelenteni, mert be kell nekik jelenteni.
-
St3ven
addikt
válasz
halapidori
üzenetére
Nem kellene, hogy előfizetéses legyél a folyamat során, egy percre se. Hacsak a zavarosban nem jön jól esetleg valakinek egy kis jutalék a sok adminisztráció közepette.

-
St3ven
addikt
válasz
halapidori
üzenetére
A kérdésedre nem tudom a választ, de ez nekem kicsit gyanús:
"először lesz előfizetéses aztán egyből dominós"
A Vodafone-nál előfizetéses voltál?
-
St3ven
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Jó hallani ezt a rugalmasságot.
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azt írja a telekom.hu/adategyeztetes oldalon, hogy
"Ha van Telekom Fiókod, azon keresztül is bármikor elvégezheted az adategyeztetést! Belépek a Telekom Fiókba"
De azon belül hol?
-
St3ven
addikt
A Maraton 4GB egyszeri díja így 3559 Ft. (0,87 Ft/MB)
-
St3ven
addikt
Van egy olyan korlátozási lehetőség a telefonomban, hogy tiltsam például a nemzetközi hívásokat, vagy a bejövő hívásokat stb. Beállításkor azonban egy négyjegyű kódot kér. Nem emlékszem, hogy nekem lenne ilyenem. Dominósként elérhető ez a szolgáltatás?
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven
üzenetére
Hívásértesítő problémával kapcsolatban van valakinek ötlete, vagy ami még jobb, tapasztalata?

-
St3ven
addikt
Honnan lehet tudni, hogy a telefonom támogatja-e a HD hangot? A linkelt oldalon az Alkalmas mobiltelefonok hivatkozás lényegében a webshopba visz.
-
St3ven
addikt
Beállítottam a Hívásátirányítás menüpontban, hogy minden hívásomat irányítsa át a +36309876543-as hívásértesítő számára, mégsem kapok SMS-t a bejövő hívásokról. Másnak is így működik ez? Csak mert a hívónak bemondja, hogy ha hozzájárul hívószáma kijelzéséhez, SMS-t küldenek nekem.
-
St3ven
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Értem.

-
St3ven
addikt
Mi lesz ma...

-
St3ven
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nekem is újra elszállt a Telekom fiókom, mint amikor anno aktiváltam a Maratont. Karbantartás, technika hiba, blabla. Akkor emlékeim szerint hónapokig nem működött, miközben minden más számmal meg vígan beengedett.
-
St3ven
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nekem is felajánlja a Fixre váltást, de emlékeim szerint az ÁSZF-ben írják, hogy csak Net&Roll-ra (?) lehet váltani.
-
St3ven
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha nem annál van a SIM, aki nem hajlandó részt venni az adategyeztetésben, akkor a kártya birtokosa simán a nevére veszi az adategyeztetés során és kész.
-
St3ven
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kinél van a SIM?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még a korlátlan hétvégi beszélgetésről is megérkezett rá az SMS.