- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intel fan11 #119547 üzenetére
Tegnap a Digi oldalára néztem fel, hasonló módon én is nyertem iPhone 12-t. Tényleg olyan hihető volt.
Volt valami próbaidőszakos dolog, amit, ha nem tetszik lemondhatsz, de persze bankkártya adatokat megadod és elég sokan elfelejtik lemondani. Ilyenek gyakorta vannak.
Nem kell semmit tenni ilyenkor, vagyis de, pár sec gondolkodás és ha bármennyire is hihetőnek tartasz egy ilyen nyereményt, már írhatod is be a kártyaszámokat!Ja igen, menet közben jön még az is elő talán, hogy akár meg is nyerheted a készüléket. Szerinted?
-
4Grider
félisten
válasz
Intel fan11 #119561 üzenetére
Nem találsz Magyarországon olyan hatóságot, aki néhány millió Ft-os csalásnak olyan szinten utána menjen, hogy megtalálja az x réteg off-shore cég mögé bújó csalókat.
Itthon csak az amatőrök buknak le, vagy azok, akiknek valamilyen okból nagyon utána kell menni. Utóbbiaknak is sok hibát kell elkövetniük... -
Zeki
nagyúr
válasz
Intel fan11 #119554 üzenetére
KAMU a hozzászólások mindegyike.
Nem tudsz mogöttük valódi személyt találni.
Vagy emeltdíjas sms-re mennek, vagy add meg adataidat, akár bankkártya is. Aztán eladják, meg mindenki visszaélhet vele. Mondjuk küldenek a címedre "ajándékot", csak épp jön egy sokezres csekk is mellé, utána meg fenyegetés, hogy fizesd be. Stb... Aljasságnak és kapzsiságnak ugyanúgy nincs határa, mint a hiszékenységnek. -
4Grider
félisten
válasz
Intel fan11 #119554 üzenetére
A mobilszámod pontosan add meg, akkor megkapod a jól megérdemelt jutalmat. Hetente többször is küldik, egyesével néhány száz Ft-ért. Tanulópénznek nem rossz ..
-
viktorhu
veterán
válasz
És gondolom kiváló magyarsággal fogalmazott a google translate
-
Top cat
addikt
válasz
A szifon már nem menő? Csamcsungal etetik a balekokat?
-
South Velen
addikt
válasz
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Intel fan11 #103409 üzenetére
Nem cserélik ki, hanem el tudsz állni a vásárlástól 14 napig, visszaállítják az eredeti állapotot (pár nap) és újból nyílik a lehetőség vásárlásra.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intel fan11 #103205 üzenetére
Elképzelhető, hogy csak az újhoz adják, mint az előző példa is mutatja, részleteket nem néztem. Én dolgozói flottában vagyok, publikus dolgok csak net részen érintenek. Publikus, de már lezárt netcsomag van hozzá bekapcsolva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intel fan11 #103201 üzenetére
-
negroo
aktív tag
válasz
Intel fan11 #103202 üzenetére
Köszönöm akkor nem boltban veszem.
Van elöfizetésem, de nincs magentám.
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #103196 üzenetére
Jó, persze előfizetőknek BF, de másoknak nem annyira.
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #103190 üzenetére
Nekem egyébként nem nagyon tűnt fel, alig van akciójuk.
-
Aaron14
őstag
válasz
Intel fan11 #103157 üzenetére
A GLS rendszerében már rögzítve van. Kiváncsian várom, holnap megérkezik-e. A dokumentumok is fel lettek már töltve.
-
Aaron14
őstag
válasz
Intel fan11 #103032 üzenetére
Persze. De azert az nonszensz, hogy eloszor egy hetig nem tudjak atadni futarnak. Ervenytelenitik, majd masodjara megint nem sikerult jovahagyniuk 1 munkanap alatt. Itt a forumon tobben is jeleztek, hogy megrendeltek reggel es masnap kezhez kaptak. Nem baj, majd megy a panaszlevel a Telekomnak es kerek egy havi keszulektorleszto reszlet jovairasat. Mikor hasznalt keszuleket adtak el nekem egy T-Partnernel, akkoris irtam nekik. Persze letagadtak, hogy mar hasznalt volt, de milyen erdekes, kaptam 12.490 Ft jovairast.
-
Aaron14
őstag
válasz
Intel fan11 #102937 üzenetére
Online, de nekem a kedvezmeny osszege a kovetkezokbol epult fel: keszulekkedvezmeny+online kedvezmeny+magenta kedvezmeny.
-
Aaron14
őstag
válasz
Intel fan11 #102935 üzenetére
Otthonira nincs. Nem, nekem megadtak, sot elcileg nagyobbat is kaptam.
-
Aaron14
őstag
válasz
Intel fan11 #102933 üzenetére
iPhone Xr, Mobil L + 6GB-ra. Van plusz 3 otthoni szolgaltatasunk es plusz egy mobil.
-
Aaron14
őstag
válasz
Intel fan11 #102931 üzenetére
Nekem atfutott a rendszeren a 100.000 ft kedvezmeny, csak meg at kell irniuk a regi kodot az ujra. 😅 Rovasirassal. 😅 Az a baj, hogy az egesz folyamatot mar egy nagy gep kezeli es ha baki van, azt iszonyat nehez helyrehozni. Elvileg. Szerintem meg csak szimplan analfabetak az IT-sok.
-
Aaron14
őstag
válasz
Intel fan11 #102928 üzenetére
Azt maximum jovohetre varhatod, de en inkabb utana valo hetre tippelnek. Most az egy het csuszas a minimum, de inkabb masfel het, szoval jovo het pentek realis kb. Nekem hetfore irta a rendszer es meg el se kuldtek. 😅
-
btudos
nagyúr
válasz
Intel fan11 #102925 üzenetére
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Az egyik online kedvezmény, ez csak akkor él, ha weben rendelsz készüléket, a másikat pedig akkor kaphattad vona, ha mindegyik otthoni szolgáltatásod szabad, erre járt volna az extra kedvezmény.
-
válasz
Intel fan11 #102925 üzenetére
Írásban kérj tájékoztatást itt, kiválasztva a megfelelő kategóriát: [link]
Jellemzően hozzáértőbbek szoktak válaszolni, az üzletben nem mindenki van teljesen képben. -
válasz
Intel fan11 #102922 üzenetére
Szia,
Létezhet, vannak esetek, amikor a rendszer túl engedékeny - vagy épp ellenkezőleg - az előírtakhoz képest, mert nem minden feltételt vizsgál, pláne ha az valamilyen szinten egyedi.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #102812 üzenetére
Ha minden igaz megtaláltam. Van online extra készülékkedvezmény ami nov5- 30ig tart. itt 30140 ftért kapnám meg a nokiát. Meg van a magenta 1 extra készülékkedvezmény ami max 62ezer ft körüli összeg lehet, de ebben le van írva nem lehet készülék tartozásom.
-
borbelyfer
csendes tag
válasz
Intel fan11 #102569 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak akkor ha új előfizető vagy új számmal és nem hűség hosszabbítós. Én nekem ez volt a válaszuk 3hónapja
-
válasz
Intel fan11 #102398 üzenetére
Meg kell mondani, hogy jottel lemondani az egesz elofizetest. Utana hirtelen tudnak jobb arat is adni, aztan legvegso esetben elinditod a lemondast, akkor majd felhiv az ugyfelmegtartos osztalyuk akik meg nagyobb kedvezmenyt tudnak adni.
-
válasz
Intel fan11 #102396 üzenetére
Be kell menni alkudozni. Nekem vagy 10 eve egyedi csomagom van, legutobb a Magenta akarmi komboval sem tudtak olyan ajanlatot adni, mint amiben jelenleg vagyok... Ha megint lejar, majd ujra megnezzuk melyik jon ki jobban.
-
glacious
addikt
válasz
Intel fan11 #102383 üzenetére
Igen. De szerintem ebben az árlistábam benne van a 30 ezer kedvezmény, amit nem fogsz megkapni (mert már voltál magentás korábban) és most az online rendeléshez jár 10 ezer kedvezmény és a kettő között pont 20 ezer a különbség.
-
glacious
addikt
válasz
Intel fan11 #102378 üzenetére
Persze, mert te még a régiben vagy, amint lejárt a hűséged, azok a csomagok megszűnnek és gyakorlatilag újat kötsz. A tévés csomagot is át kell váltanod amin még marad az 1 év hűség, csak óvatosan melyikre, nehogy kötbért kelljen fizetned.
Fura ez az árlista.
-
glacious
addikt
válasz
Intel fan11 #102372 üzenetére
Rád akkor a 30% havidíj kedvezmény vonatkozik majd és a netduplázás.
-
glacious
addikt
válasz
Intel fan11 #102370 üzenetére
Az a kérdés, hogy most van-e a régi magenta 1-ed, mert akkor valószínűleg nem fogsz kedvezményt kapni.
Nálam rosszabb a szitu, mert még a 9000Ft-os mobil korlátlanom van másfél év hűséggel, és ha válatni szeretnék az új csomagok egyikére, durván kötbért kéne fizetnem, mert a legdrágábbal is válallt összeg alá mennék.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Intel fan11 #102362 üzenetére
ÚJ MAGENTA1 csomagod van, október 1 utáni csomagok, ha jól tudom?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Intel fan11 #102265 üzenetére
Semmi.
4 napig nem lesz hűséged. -
válasz
Intel fan11 #102263 üzenetére
Magára az előfizetésre nem rémlik, hogy valaha is lett volna ilyen.
Termékek kapcsán volt, hogy például egy telefon akciós volt és 2 év hűséges előfizetésre is arányosan olcsóbban adták. -
válasz
Intel fan11 #102261 üzenetére
Szia,
Nem valószínű, hogy ha valaki tud is valami infót, azt csak úgy kiszivárogtatja nyilvánosan, a Nokia 7 Plus meg szerintem túl új készülék ahhoz, hogy máris bedobják az akcióba.
-
válasz
Intel fan11 #101476 üzenetére
Lehet, hogy számodra az tűnik logikusnak, de a szolgáltató másként gondolja.
Mivel korábban hozzáértő(bb) szolgáltatós illetékes is írta itt, amit én is, ezért csak nem hagyott nyugodni a dolog és megnéztem, mi is a helyzet a szerződés alapján.
Van egy külön melléklet, ami erről szól, az a konkrét neve, hogy Szerződés kiegészítés kötbér kikötéséről, abban részletesen kitérnek a feltételekre a 24 hónapos határozott idő kapcsán, idézem:2) az 1) pontban foglaltakon túlmenõen a jelen Szerzõdés-kiegészítés hatályba lépésétõl számított fent megjelölt hûségidõn belül az Elõfizetõ olyan díjcsomag kombinációba, mellyel a vállalt költési szint nem teljesül nem válthat. Elõfizetõ felelõssége az esetleges díjcsomagváltás esetén figyelemmel lenni arra, hogy amennyiben valamely szolgáltatás díjcsomagját alacsonyabb havidíjra módosítja, úgy azzal egyidejûleg más szolgáltatása tekintetében magasabb díjcsomagba váltson, annak érdekében, hogy a vállalt költési szint megmaradjon.
-
br4adam
aktív tag
válasz
Intel fan11 #101476 üzenetére
Három hónapon belül válthatsz bármilyen csomagba ha újabb hűségidőt vállalsz.
-
válasz
Intel fan11 #101474 üzenetére
Nekem hűség hosszabbításra is írja a kötbért, ha a vállalt minimum alatti csomagokat választok.
A Mobil XXL + 3 GB Net bőven a vállalt minimumod felett van (de még az 1 GB-os csomaggal is), úgy biztos nem lesz gond a váltás. -
válasz
Intel fan11 #101472 üzenetére
A vállalt minimumra nem vonatkozik elvileg az a kedvezmény, ami a platina/arany kiemeltség okán az előfizetésre vállalt hűségre igen, hogy a 24 hónapos hűségből ha 21 letelt, akkor lehet újból hosszabbítani és úgy új készüléket vásárolni.
Igen, az új díjcsomagoknál a listaárakat kell nézni, azt írtam korábban én is, úgy ha felette vagy a vállalt minimumnak, akkor nyugodtan válthatsz, nem lesz gond. -
válasz
Intel fan11 #101470 üzenetére
-
válasz
Intel fan11 #101465 üzenetére
Érdemes akkor úgy csinálni, hogy megnézed a jelenleg kiírt vállalt minimum összeget, aztán az alá nem mész addig, amíg a hűség le nem jár, például az új Mobil XXl díjcsomag listaárához hozzácsapsz egy olyan adatcsomagot, amivel együtt eléri a kívánt összeget, aztán a következő hónap meghatározott napján utóbbit kiiktatod, vagy tetszés szerint lejjebb veszed.
Arra érdemes figyelni, hogy díjcsomagot naptári havonta csak egyszer lehet váltani. -
válasz
Intel fan11 #101388 üzenetére
Szia,
Nem csak az előfizetésre, hanem a költési szintre is van hűség, a vállalt minimum azt jelenti, hogy a hűség intervalluma alatt nem lehet az összeg alapján lejjebb váltani, ellenkező esetben a szerződésben meghatározott kötbér fizetendő.
Külön nem kérdezik, mert már minden díjcsomaghoz tartozik hűségszerződésnél egy meghatározott vállalt minimum (költési szint). -
törölt tag
válasz
Intel fan11 #101199 üzenetére
Erre a kérdésre van dedikált topik: [link]
-
Kbali
nagyúr
válasz
Intel fan11 #92764 üzenetére
Valszeg elírás.
-
tomy86
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Intel fan11 #88901 üzenetére
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #88894 üzenetére
Erre vki vmit?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Intel fan11 #81321 üzenetére
2500-nál is. Ha jól emlékszem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Intel fan11 #81318 üzenetére
180 nap.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Intel fan11 #81151 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a részlet befizetési határideje, hó utolsó napja általában, tehát nem a számlával egyszerre terhelik be, hanem csak hó végén szerintem.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Intel fan11 #81151 üzenetére
Egyértelmű, semmi teendőd.
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #79455 üzenetére
Nálam sincs gond.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Nekem is megy.
-
válasz
Napi szinten.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Én be.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Intel fan11 #78200 üzenetére
sztem nem. ma van dec1, max ha szarul allnak a ho kozepen akkor inditanak meg valami kisebbet de nagyobb dolgot nem varok.
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #78160 üzenetére
Még nem érkezett hír róla.
-
keshudioo
csendes tag
válasz
Intel fan11 #77998 üzenetére
A Honor 7, a P8 és a P9 Lite majdnem teljesen megegyező telefonok, mindhármat 60ezerért kínálták az elmúlt héten (Honor 7-et és P8-at a T-nél, P9 Lite-ot más webshopokban), de én személy szerint úgy döntöttem, 60-at _már_ nem érnek meg. 40, talán max. 50-ért ugrottam volna, 60-ért már annyira nem vonzott egyik sem (meglévő előfizetéssel nekem is mindegyik 60e lenne).
Inkább várok, hátha lemegy a P9, vagy megint jön esetleg egy Mate 8 készlet akcióban vagy hasonló.
-
alexander12
aktív tag
válasz
Intel fan11 #78008 üzenetére
P8-at már nem vennék a helyedbe. 2 éves konstrukció. Inkább gyűjts még egy kicsit és vegyél kilencet. Jobb hardver :-)
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #77998 üzenetére
Erre vki vmit?
-
keshudioo
csendes tag
válasz
Intel fan11 #77606 üzenetére
Elég közel vannak szerintem, szinte ugyanaz. P9 Lite egy évvel fiatalabb telefon, én inkább azt vettem volna függetlenül 60-ért, mint Honor 7-et 2 év hűséggel, de sajnos az Edigitalnál már 7 órára elfogyott belőle az összes szín.
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #77587 üzenetére
Idő kell mire lefrissül az egész.
Ezek vannak 18-20 között:
Laptop:
ASUS X554 + Huawei E3372H 179.990 Ft helyett 99.900 Ft,
TV:
SONY KDL48WD650BAEP 188.790 Ft helyett 129.900 Ft,
SAMSUNG UE48J5200 158.190 Ft helyett 119.900 Ft,
SAMSUNG UE40J5000 115.290 Ft helyett 69.900 Ft,Telefonok Move M csomaggal:
Honor 7 39.800 Ft,
Huawei Y6 0 Ft,
Sony Xperia M4 Aqua +fejhallgató 13.800 Ft,
HTC Desire 825 39.800 Ft,
Microsoft Lumia 950 29.800 Ft,Tartozékok:
Huawei Watch okosóra acél+bőr szíjjal Okosóra 69.900 Ft,
RHA S500 fülhallgató,fekete Fülhallgató headset 5.990 Ft
Harman Kardon Esquire mini,arany BT hangszóró 19.990 Ft
Harman Kardon Esquire mini,fekete BT hangszóró 19.990 Ft
Harman Kardon Esquire mini,bronz BT hangszóró 19.990 Ft
Harman Kardon Esquire mini,fehér BT hangszóró 19.990 Ft
Sony fejhallg. headset ZX310APL,kék Fejhallgató headset 5.990 Ft
Sony fejhallg. Headset ZX310APR,piros Fejhallgató headset 5.990 Ft,
SanDisk Wireless Stick 16GB USB Flash drive 4.990 Ft
TDK A12 Bluetooth Hangszóró, fekete BT hangszóró 4.990 Ft
TDK A12 Bluetooth Hangszóró, piros BT hangszóró 4.990 Ft
Fitness aktivitásmérő,ocean wave Aktivitásmérő óra 2.490 Ft
Fitness aktivitásmérő,malibu blue Aktivitásmérő óra 2.490 Ft
Fitness aktivitásmérő,hot coral Aktivitásmérő óra 2.490 Ft
Fitness aktivitásmérő,cool gray Aktivitásmérő óra 2.490 Ft
Huawei Talkband B2 Sport, fekete Okosóra 19.990 Ft -
[P]laci
senior tag
válasz
Intel fan11 #77587 üzenetére
na erre kíváncsi vagyok, hogy, hol?
-
St3ven
addikt
válasz
Intel fan11 #77357 üzenetére
Dettó. Most viszont direkt kipróbáltam másik számommal, azzal meg beenged, annál nincs karbantartás.
-
Örni
senior tag
válasz
Intel fan11 #77110 üzenetére
Hát én például feltöltöm szerencsejáték számlámra, lehet belőle lottózni meg bármit csinálni, én tippmixelek vele
-
nobiand
aktív tag
válasz
Intel fan11 #77108 üzenetére
Látom megelőztek.
3000 pont, 3000 forint. -
gyuromoj
veterán
válasz
Intel fan11 #77106 üzenetére
(#77108) Intel fan11
1ft-1pont
Véglegesítés előtt lehet felhasználni. -
törölt tag
válasz
Intel fan11 #77104 üzenetére
Az app fake infókat írogat, pl. az egyenlegem és a felhasználható adatforgalmam se stimmel...Az oldal meg ennyit ér. Azért ez nevetséges, lassan 2017-et írunk, és nem akarom felhozni, de a Telekomos netünk se ér egy kalap...
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #77102 üzenetére
Ezeknél karbantartás van mindig. Évek óta egy rakás sz*r az egész oldal.
-
válasz
Intel fan11 #75429 üzenetére
Szifon, samsung, sony, nexusok, lg szerintem kb.
-
taip
senior tag
válasz
Úgy tűnik, jövője az Androidnak van. Windowsos teló mostanában nem lesz új, a választék kb. a Lumia 950 és a Lumia 650. Nem lenne ez rossz platform szerintem, csak a fejlesztők nem nagyon foglalkoznak vele, de néha úgy tűnik, hogy a MS-nak is csak nyűg a mobilos részleg.
Az iOS-ről az a véleményem, hogy nekem átláthatatlan káosz, alap dolgokat nem tud, de cserébe méregdrága, nálam szóba se jöhet.
Az olcsó androidos telóval is csak a szívás van, a drágát meg nem mindenki engedheti meg magának. De a Huawei P8Lite, de még inkább a P9Lite jó vétel lehet és nem is megfizethetetlen.
dokee78:
Ha csak a részletfizetés lehetősége miatt fogadnál hűséget, gondold meg, hogy a nagy áruházak (főleg az ED és MM) rendszeresen hirdetnek 0% THM-es akciókat, tehát ott is meg tudnád venni részletre, bár tény, hogy 10-15 hónapnál hosszabb időre nem szokták adni. Cserébe viszont nem kell hűséget és magas havidíjat bevállalni csak a telefon miatt és a választék is nagyobb. -
MK VII
veterán
válasz
Bármi ami nem windows.
IOS felhasználóbarát, egyszerű kezelhetőség. Szinte semmi állíthatóság. Kamera képességei jók, de fapados.Android jól testreszabható, mindent tudsz rajta mókolno ,ha ilyen igényeid lennének.
IOS-ből minimum az Iphone SE. Androidból, ha jót akarsz akkor 100 alatt nem nézelödsz. Esetleg Huawei P9 lite, de annak meg a kamera képességeivel nem leszel elégedett, ha Lumia 950-es szintet szeretnél.
Nehéz döntés, de windowsos telefonra 100-at már biztos nem költenék.
-
StLui
veterán
válasz
Intel fan11 #75408 üzenetére
3 éve szivatom magam, elsőre 920, utána 650 XL, ne tedd ha nem muszáj
Alig várom hogy leteljen a 2 év, annál rövidebb időn belül nem dobok ki mobilt, csak ha tönkremegy.
-
mirci18
addikt
válasz
Új Lumiák nem jönnek sőt lassan a jelenlegi Lumia modellek gyártása is leáll.
Októberben lesz egy Surface bemutató.
Ott elvileg nem csak a Surface tabletokról lesz szó hanem az új Surface mobilvonalról. -
SUPREME7
őstag
válasz
Lumia? Miért akarsz fixen lumiát, amikor semmi előnye? Hátránya annál több...
Még az ájfónokat is többre tartom, mert bár full hülyének nézik az embereket (és azok is) az árazással, de legalább használható a rendszer. Lumiára egy valamire való böngésző sincs. De ez nem az a topik, röviden szerintem ne lumiázz.
Persze nem akarok hittéríteni, csak vélemény.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Intel fan11 #75405 üzenetére
Ha mindenképp 950-nel szeretnéd szívatni magad, akkor siess a dokkolósat megvenni, webshopban jelenleg az utolsó darab kerül annyiba. Egyébként a dokkolóval monitorra kötve bizonyos alkalmazások képesek asztali módban futni.
-
313313
addikt
válasz
Intel fan11 #68411 üzenetére
Az elmarad kali válaszából, hogy 1 pont 1ft-t ér. Tehát olyan sok/nagy kedvezményre ne számíts.
-
válasz
Intel fan11 #68413 üzenetére
igen
-
válasz
Intel fan11 #68411 üzenetére
megérheti gyűjtögetni, de arra figyelni kell, hogy amikor a pontot megkapod, onnantól 2 évig használható fel, utána lejár az érvényességi ideje és elveszik a semmibe, ezért érdemes követni a lejáró pontok számát a my telekom...stb. felületen.
az m-com (m-commerce) külön egyenleg/fizetési mód. -
válasz
Intel fan11 #68409 üzenetére
szia,
a kapcsolódó beállítást kellene ellenőrizni, mert van olyan opció, hogy amennyiben van rendelkezésre álló kapcsolat pont, úgy az vonja le elsődlegesen; link
-
vwpolopg
őstag
válasz
Intel fan11 #68355 üzenetére
Kártyás fizetés volt.
Az alábbi a szitu:
Volt 990 túlfizetésem. A 1430-on azt mondták, mivel úgyis rendeltem egy tartozékot, amikor megyek átvenni, szóljak az ügyintézőnek és levonja a túlfizetésem a fizetendőből. Időközben rendeltem egy újabb dolgot, összevártam mire mind odaér a t-pontba és egyszerre vettem át. Az ügyintézőnek mondtam mi a szitu, erre közölte, hogy nem tudja a tartozékokból levonni, csak a havi számlámból, így ha azt akarom, hogy eltűnjön a túlfizetés, be kell fizessem a számlát ott helyben... Én ezt kétlem, hogy így lenne, de belementem a dologba, előtte rákérdeztem, hogy de akkor ha most befizetem, kövi hónapban bukom az e-packet nem? Azt mondta nem, annak annyi a lényege, hogy ne küldjenek nekem papír alapú számlát... ráhagytam, úgy voltam vele ha hazudott majd megreklamálom...
kali&Intel fan11: Köszi
-
válasz
Intel fan11 #68318 üzenetére
szia,
érdemes lehet várni néhány napot, amíg a számla betöltésre kerül és megnézheted/letöltheted, úgy kiderül majd a dolog, bár ha így is biztos vagy az eltérésben, akkor rákérdezhetsz például a telefonos ügyfélszolgálaton.
Intel fan11; nekem okés, ilyen kerek összegű számlám nem volt még a bő 18 év alatt!
-
313313
addikt
válasz
Intel fan11 #66606 üzenetére
Nekem 10k volt a teljes hónapra, amit jóváírtak.
Amúgy ha aláírtál 2 évre, no para. Már őket is köti a 2 év, semmit nem emelhetnek/szedhetnek ki az előfizuból, mert jogszabály tiltja. -
TheMarci
addikt
válasz
Intel fan11 #66604 üzenetére
A tvgo funkció (program) van Samsung TV-kre is, az élő tv adás megy, a filmeket még sosem próbáltam.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Intel fan11 #66599 üzenetére
sehogy.
Csak Androidra, iOSra és PCre van.
-
taip
senior tag
válasz
Intel fan11 #65780 üzenetére
Már írtam, hogy a Telekomnál nem ingyenes helyből, csak ha korlátlan csomagod van.
És nyilván nem fogok ezért a Telekomnál vezetékes telefonra előfizetni.
-
taip
senior tag
válasz
Intel fan11 #65760 üzenetére
Vezetékesről akkor hívhatod ingyen, ha korlátlan csomagod van (ha a többi vezetékes számot is ingyen hívod), nem hinném hogy külön ki lenne emelve. Amit mindenképp ingyen hívsz, az a zöld szám.
-
taip
senior tag
válasz
Intel fan11 #65743 üzenetére
A kék számot hiába hirdetik úgy, hogy "helyi hívás díjáért hívhatod", mindegyik mobilszolgáltató külön tarifáért, egyfajta emelt díjas számként kezeli. Szerintem ez megérne egy hatósági vizsgálatot, bár évek óta nem tesznek ez ellen semmit...
-
hurenzon
senior tag
válasz
Máshol sincs benne a kék szám. Pl voda
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #65746 üzenetére
már azt az okot nem rtem, hogy 3150 ftot fizetek 1 vezetékes telóért amiről mindent hívhatok 10es meg 1 mobil amiről megszívat a kék szám ! Tiszta vicc
-
anadroid
senior tag
válasz
Miért nem a kék számok vezetékes (általában budapesti) megfelelőjét hívod? Az ingyen lenne. A szolgáltatók honlapján megtalálod külföldről hívható számként.
-
Teko001
őstag
válasz
Intel fan11 #60936 üzenetére
-
Teko001
őstag
válasz
Intel fan11 #59120 üzenetére
Igen. Persze mivel ő roamingol, így neki költségei keletkeznek. De az téged nem érint.
-
cris78
őstag
válasz
Intel fan11 #55943 üzenetére
Én hívtam is őket és emailt is küldtem rögtön. Pénteken hívtak, hogy két héten belül küldik. Itt már csak az a jó, hogy mivel nem tudom melyik nap jön hova kérjem.....
-
migabi24
nagyúr
válasz
Intel fan11 #55955 üzenetére
Webshop
-
Logeeen
senior tag
válasz
Intel fan11 #55943 üzenetére
Én sem kaptam meg még.
Ma hívtam őket, hívni fog a WS csoport ezügyben... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intel fan11 #55001 üzenetére
Azzal szokás, amilyen eszközből használod. Mivel gondolom telóban használod, ezért annak a menüjéből.
kali: és lassítanak?
-
club1
veterán
válasz
Intel fan11 #54975 üzenetére
Miért nem kapcsolod ki a telefonon az adatforgalmat, vagy változtatod meg rajta az apn-t olyanra, amit nem ismert a Telekom? (Csak azért kérdem, mert vannak olyan csomagok, amiről a napinet nem mondható le.)
-
Teko001
őstag
válasz
Intel fan11 #54951 üzenetére
Nem ingyenes, van tranzakciós illeték elvileg...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest