- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #102290 üzenetére
Dehogy, összevisszaság, s az átutalás akkor ajánlott, ha pontos számlaösszeget (1 számla), pontos törlesztőt (egy törlesztőt fizetsz). Ezért is javasoltam ezt a módot... ha értetlenkedik, hogy honnan melyiket is akarod, akkor nálunk meg is szokták mutatni... s segítek
Így a biztos! Hidd el, tapasztalat
-
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #102287 üzenetére
Szia!
Akkor csak összevisszaság lesz, mivel az eltérő összeg miatt nem rendeli hozzá egyértelműen a törlesztőhöz.
Az a legjobb és legegyszerűbb megoldás, hogy biztos pontos legyen a könyvelés, ha beugrasz az egyik olyan postára, ahol van közvetlen telekom számla befizetés (általában 10-es pont a sorszámosztókon)
Ott még azt is megmondhatod, hogy a most következő törlesztőket akarod befizetni, vagy a végéről szeretnél xyx db havi törlesztőt kifizetni.
Telekom közvetlen számlabefizetési pontokEgy MT ügyfélazonosítót, vagy egy mobil folyószámlaszámot (MT alatt van a számlaképen) célszerű vinni, mivel titkosított telefonszámra nem tudnak rákeresni a postákon adatvédelem miatt.
(#102288) dptrsk
Utólag kell inkább, mert ha nem talál ugyanolyan törlesztőt, akkor nagy valószínűséggel csak szimplán bekönyvelik a folyóra, de a törlesztő meg akár ugyanúgy érkezhetne ugyanúgy hónapig...
A kalamajka elkerülése miatt én inkább a fenti megoldást ajánlom
és ez esetben nem kell sehova sem telefonálgatni
-
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #95061 üzenetére
Az nem a használt börzénél volt?
Értelek, akkor csak kupon, meg használt börze...
Szerintem azért is, mert az egyes gyártók egyedi jótállási paraméterei ezt felül írhatják (pl. egy Plantronics termék)
(#95058) SUPREME7
Ha már Telemax, a telemaxot úgy érzem, h az elmúlt 4 évben brutálisan sokat fejlődött, ezerszer összetettebb és komplexebb lett, de a régi nívó mély nyomokat hagyott az emberekben
De ha pl. a Sony márkaszervizére, a Concorde-ra gondolok... Oda fotóznék bármit, ha én küldenék pl
és elküldeni se nagyon merném nekik
-
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #95058 üzenetére
A Telekom ezzel sosem vacakolt, a normál teljes árát veszi alapul, s nem a kedvezményezetett. Viszont az adott termékek ára, értékesítéskori TELJES ára a mérvadó tartozékok esetében. A jótállási időket nem színezi át a termékek sokasága...
A musiz Group termékekkel pl. nem xaroznak, ált. helyszíni cserések (JBL, Harman, stb-stb) - ezek készletről.
De ha egy másik gyártó ezt nem adja feltételként egy 10E alatti termékre, akkor itt a Telekomnak is elszámolási kötelezettsége van, hogy mi alapján cseréli, hiszen erre nincs semmilyen alapja.
#95059) T_chris
Az se ma vót'
-
sellerBP
tag
válasz
SUPREME7 #93675 üzenetére
Persze,hogy túl pörögtem,mivel csak probléma volt ezzel rendeléssel.... Customer support egyenlő 0-val. Ennyit még egy webshoppal sose szívtam,mondtam nekik nem kell domino sim se, mivel előfizetéses vagyok náluk,csak telefon kell... Dominoson mikell vizsgálni? Inkább előfizetésest kéne piszkálni, Példa: Mivel valaki megveszi hitelre telefont a legnagyobb csomaggal,aztán nem tudja fizetni...
Dokumentumokat december 1-én azaz tegnap töltötték fel,de gari papírom meg rendelés dátuma van, 11.24 ugye. Miért nem lehetett volna garancia papírt is 12.01-től írni? Bezzeg számlát azt sikerült akkora 12.01-re írni.
Én ezt átverésnek tartom,mondom futár miatt hétfőig várnom kell ok, de 1 hét eltelt és ketyeg a garancia.
Remélem legalább telefon az jó lesz és Samsung oldalán lehet regisztrálni terméket +1év garira.
Semmi jóra nem számítok már tőlük....
Bezzeg ha én dolgoznék így melóba mint ők már rég kibasztak volna francba. -
Maist
senior tag
válasz
SUPREME7 #93517 üzenetére
Köszönöm a tippet, bementem, de sajnos ez nem jött össze. Nem tudta kiadni a rendelést, mert nehezítő tényező a Coop klub kártya, mivel azzal csak on-line mehet a rendelés, üzletben nem tudják a kupont elfogadni. A fő baj viszont, amiért nem halad a dolog, az az, hogy mint elmondta (miután értekezett valakivel), hogy a terrorista prepaid sim kártyákat néha nem tudja összeadni a gép, hogy kinek-mennyi van, hogy ne legyen több tíznél, (esetemben nehezítő körülmény lehet, hogy Blue mobile kártyám is van), ezért a rendelés jóváhagyásra fut ki, amikor is a webshop részlegen foglalkoztatott munkaerőnek manuálisan kell összeadnia, hogy az adott kedves vásárlónak 10-nél kevesebb, netalán 10-nél több Telekom alatt futó prepaid kártyája van-e. Ezt a szintet nem sikerül tehát kb. 60 órája megugrani a Telekom-nál.
Ajánlottam pedig a kollégának, hogy segítek, nézze meg a Telekom fiókomban mennyi telefonszámom van, és adjon hozzá még egyet, a Blue mobile-ost, aztán haladjunk valamire, de sajnos nem tudott segíteni, talán gyenge volt matekból...
(Jó, mindenkinek van valami gondja, nekem meg az írás esik nehezemre.) Holnap felhív reggel majd valaki magasabb beosztásban lévő webshop környéki úriembert az ügyintéző, és megpróbálja elintézni, hogy azok kerüljenek a rendelésem közelébe mihamarabb, akik összeadni tudnak valamennyire. Azért nehezen tudom elképzelni, hogy létezik ilyen, Kr. u. 2017 hosszú évvel...
-
tylerddd
veterán
válasz
SUPREME7 #91694 üzenetére
Abban egyet értek, h olcsóbb a kékek ajánlata, de a szolgáltatás minősége kérdéses számomra. Alig van ismerősöm, aki náluk van, kollégám családjával (4 fő) gyakorlatilag menekült tőlük a pirosakhoz, mert nem csak a hanghívásokkal volt problémája, hanem az ügyintézéssel is. 2001 óta megelégedéssel használom a Telekom szolgáltatásait, térerő problémám szinte soha nem volt, 4G lefedettség is remek a környéken, brutál jó sebességgel. Én rendes szolgáltatásért hajlandó vagyok többet fizetni, mint olcsóbb, de hitvány megoldásokkal fortyogni.
Ugyanakkor mivel nincs hűség az említett csomagra, igazából nincs veszíteni valóm, h megnézzem, nekem hogy válnának be. A készülékem is elvileg független lesz néhány napon belül az új módosítások révén.
-
törölt tag
válasz
SUPREME7 #90928 üzenetére
Te nem értesz engem? Leírtam, hogy más termékeknél is ugyanaz a hiba: csak egy példa, az általatok említett samsung autós telefontartó + sim kártya kombináció.
De az értetlenséged...hát ide vezet.Arra meg +1 nagy piros pont, hogy szerinted azzal nem hívom fel a figyelmet, ha a webshoposoknak írok, de ha az ügyfélszolgálatot hívom telefonom, azzal igen.
Meg azzal is felhívom a figyelmet ha itt érdeklődök általánosságokról, de azzal ha leírom a kérésednek megfelelően melyik cikkel volt a gond, azzal nem.Beírtam ide a problémám, hátha más is járt hasonló cipőben és ismeri a megoldást.....de hsz gyűjtögetők és okoskodók mindig is voltak/lesznek....
-
törölt tag
válasz
SUPREME7 #90926 üzenetére
nem értelek: végignéztem az akciós tartozékok menüpontot, és nincs benne az általam kiválasztott. Ezt a 1414-en is megerősítették.
Írjam le....?! Miért? Hogy majd pár perc múlva az akciós listába kerüljön át? Emlékszem még arra, hogy az alig használt telefon-bazárosdi is amiatt lett bezárva, mert a fórumon nagy nyilvánosságra lettek hozva a részletek. Ebbe a hibába azért nem esnék bele.... -
pinnacle
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #86582 üzenetére
Nem, mert azzal nincs megoldva. Dominóba átváltva, majd vissza váltva szintén nem tudja átvinni egy másik előfizetésre a hívószámot, amin hűségidő van. Az sem megoldás ebben az esetben.
S akkor sem lehet a két kártyából egyet csinálni
De úgy legalább nincs két havidíj, kis forgalomnál tényleg talán az a legjobb megoldás.
más:
Egy kedves fórumtárs rákérdezett egy kedvezményre privátba, talán másnak is érdekes lehet.
ÁSZF-ben talált rá, mivel a weboldalon nincs kommunikálva a promóció.
Ha valaki eszközvásárlás nélkül szeretne vásárolni egy 10 GB-s internetet és vállal rá két év hűségidőt, akkor kap havi 1500 Ft kedvezményt:
- Ez a 6500 Ft-ból lemegy.
- Csak SIM ONLY kedvezménynél jár (eszközzel nem jár egyedi kedvezmény)
- 25% kedv. is érvényesül rá.
- Jelenleg csak személyesen köthető meg ezzel a kedvezménnyel, interneten nem!! Ezért nem is taglalja a weboldal (félreértések elkerülése végett)Otthoni csomag mellé ez 3750 Ft
-
tsteve
senior tag
válasz
SUPREME7 #85681 üzenetére
amig a diginél csak mókolva lehet rögzíteni, addig nálam nem buli... dvb-c ide vagy oda... elvből nem töltöm reklámokkal az időm...itt Telekomnál 3 programot rögzitek gombnyomással akár egyszerre.. a hd meg se reccen, kimaradás is csak egy volt pár hónapja... a digi féle reklámnézegetéses tv kb. a 20. század, s nem a 21-edik
-
gianone
őstag
-
tsteve
senior tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #82346 üzenetére
Akkor csak az az új.
A korlátlan tv és film opció a Magenta1 kedvezmények miatt meg ugyebár szükséges.
(#82349) bedibazsa
1, az csak egy kiegészítő szolgáltatás a hűségidőbe foglaltakhoz semmi köze
2, Nem kivezetésre, hanem csak lezárásra kerül. Ergó, akinek az van, nem vált csomagot - annak valószínűleg még hosszú-hosszú ideig maradhat. -
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #82299 üzenetére
Annyira várakoztak már itt sokan, hogy muszáj volt fokozni kicsit a kedélyeket
Ha beteljesedett volna a Di(g/d)i várás, akkor kitudja, lehet a mai nap is máshogy szólt volna
bár ez már csak spekuláció
Abból a szempontból mindenképpen kedvezőbb lett, hogy:
- Az ügyfél választhat, hogy a készülékkedvezmény választja, vagy ha készüléket nem szeretne vásárolni, akkor a havidíj kedvezményt
- Havi 250 Ft-ért vásárolható most már szabadabban konfigurálható költségkontroll opció
- A havidíjak nem csak belföldön, hanem külföldön is felhasználhatóak minden díjcsomag esetében. A percek, az sms-ek és az adat is!
-Diákoknak (18 év felett, új portfóliós díjcsomagokra) bármelyik díjcsomaghoz ingyenesen igényelhető a diák opció (Ingyenes 2 GB belföldi adatforgalom), ami a diákigazolvány bemutatását követően két évig él.
- Szabaddá válik a mozgástér! Tehát ha valaki egy nagyobb lebeszélhetőségű díjcsomagot választ kisebb internettel, de a 'költésen/költségen belül' átakar utólag váltani a nagyobb internet kisebb lebeszélhetőségű díjcsomagra - akkor szabadabb lesz a mozgástér.
- Sokan hiányolták (többek között itt is), hogy miért nem kaphatnak arra készülékkedvezményt, hogy nekik csak egy kisebb lebeszélhetőség kell és egy nagyobb internet... Most már ez a koncepció is kedvezőbb készülékkedvezményekbe lesz átváltható.
- A nagyobb internetek 'megadattak', de a 'Cut Off' logika érvényesül, ahogy várható is volt. Ergó, ha elfogyott az internet akkor vagy nagyobb internetre vált az ügyfél, vagy extra netet vesz igénybe az ügyfél (a nagyobbra váltás szerintem költséghatékonyabb, mint az extra net).
Extra Net 200 MB adatopció: 700 Ft
Extra Net 1GB adatopció 1990 Ft(#82309) dptrsk
Tripla szolgáltatás esetén automatikusan megkapja a 25% kedvezményt mobil hűség nélkül is. De a készülék kedvezmények, illetve a további havidíj kedvezmények csak két év hűségidő esetén érvényesülnek a mobilra is.
-
glaci
őstag
válasz
SUPREME7 #81804 üzenetére
Ez pontosan így van. Nálam is csak egyik pillanatról a másikra megjelent. Soha nem rendeltem meg, nem használom és azt sem tudom mi ez egyáltalán.
Eddig különösebben nem is foglalkoztam vele, mert úgyis vissza volt minuszolva, de ha haza érek megnézem a számlámat, hogy még mindig ott van-e és ha igen, akkor a minuszolás is rajta van-e, mert nem szívesen fizetnék valamiért, amit nem kértem és nem is használok. -
goop
őstag
válasz
SUPREME7 #81686 üzenetére
Vannak gondok, nekem is mikor vettem a telefont személyesen intézem az atk miatt, otthon neten kinéztem a telefont, részletre 24*990 Ft. Az ügyintéző kis hölgy állította, hogy most csak 24*490 Ft, mondom ok, legyen így. Otthon átnézve a számlát persze, 24*990 Ft volt, nem izgatott, én ennyivel is számoltam. De nem sírtam tele a fórumot reggeltől estig, ez van, mindegyik cégnél vannak sajnos hiányosságok az üfsz terén.
-
Blackmirror
őstag
válasz
SUPREME7 #81596 üzenetére
Úgy kell rendelni mint ahogy a mester szokott
Vagy két-három hónapot küzdöttem velük mire tiszta lett az egyenlegem.
De a legnagyobb meglepi az volt amikor lekapcsolták a kimenő hívásokat úgy hogy valójában túlfizetésem volt nem is tartozás. ( hiába telefonáltam előtte hogy rosszul számláznak, hiába írtam e-mailt nekik ők küldték a 7-800 forintos felszólító SMS-t és elvették az epack bónuszom is) -
Fifi
őstag
válasz
SUPREME7 #81052 üzenetére
Szerintem a készletfigyelő semmit nem ér
Én december óta szeretnék venni egy jóárasított JBL Horizon ébresztőórás hangszórót.
Már 11db értesítést kaptam, hogy most van, de az e-mailben érkezett készletértesítőben kapott linken soha nem jelent meg a termék. Az e-mail érkezése után 5-10 perccel benézek a webshopba, akkor már egy darab sincs, csak újabb készletértékesítést kérhetek
Nem tudom, hogy egy-egy alkalommal mekkora készletet kaphatnak, de ez így vicc ...
Bye, Fifi
-
tomy86
addikt
válasz
SUPREME7 #80824 üzenetére
Inmedio is PPP. Csomagkövetés
Azt nem tudom, hogy a T-s csomagra is dob-e találatot, de eddig más megrendelés esetén működött. -
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #80688 üzenetére
Basszus, de - csak az utóbbi időben a háttérbe tolódott
Régen nem volt ezzel baj.
Hirtelen ki is maradt, húzós nap volt
Elvileg arra is van 30 nap :S
Az lenne a legjobb, ha az előfizetést tudnád valahogy átíratni...
1, az a díjcsomag úgysem maradhat, publikus csomagot kell helyette választanod
2, A meghatalmazás csak az úgyis arra jó, amire adják (ha rajta van a meghatalmazáson) (esetek 90%-ában nem szoktak ebből problémát csinálni)Az irány akkor is jó lehet, hogy félsz attól, ha a cég nevére váltogatják, akkor megszüntethetik a számodat, mivel 30 Sim lehet dominóban csak egy jogi személy nevén az új szabályok miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest