Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bánj finoman a Pixel 9 Pro Folddal!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte minden lecserélhető lesz az EU-s iPhone-okon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Tablettel is készül a Huawei Barcelonában
ma Azért nem úgy fogalmaztunk, hogy "mutat be", mert valószínűsíthetően a kínai piacon már elérhető MatePad Pro 12.2 érkezik.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Az Amazonnak gyárt AI-chipeket az Intel, leállnak a gyárépítések
it Leszerződtek: az Intel chipgyártó részlege egyedi AI-chipeket gyárt majd az Amazon felhős részlegének.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz SUPREME7 #28628 üzenetére
Próbáld meg itt (bár mivel nem forgalmazott típus, lehet nem lesz találat), vagy a W200i leírása alapján.
kengyel
Akkor próbáld meg a szervizt. Szerintem szoftverfrissítéssel fognak próbálkozni, azt rendszerint helyben elvégzik.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
nagyúr
válasz SUPREME7 #68309 üzenetére
Természetesen él személyes átvételnél, a kérdés az volt, hogy kipróbálhatod-e a boltban. Ha a boltban kibontod, megnézed, bekapcsolod, stb., akkor nem biztos, hogy él. Ha otthon, minden jogod megvan a használatra, pont ezért van az elállás.
A 14 napos elállás az egyik legjobb dolog a fogyvédben szerintem. Végre valami, ami a népnek kedvez. Persze nem kell visszaélni vele.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz SUPREME7 #68667 üzenetére
Na akkor helyzetjelentés.
- Samsung 32" smart tv használtként véve nullaperces, bontatlan minden, csak a garijegy nincs
- Idol 3 4.7 látszik, hogy felbontott, de szerintem csak vevőknek mutogatós darab mert mikrokarcmentes, bontatlan tartozékok, még a sim tű is a helyénLG G4 kirakott bemutató darab lehetett de látszólag full újszerű, bontatlan tartozékok, mikrokarc-kopásmentes fekete bőr hátlap + bontatlan arany hátlap, fóliás kijelző és keret. Viszont lehet mókolni vele mert retail mode-ban van és valaki vicces volt, arcalapú lezárás van bizonyos funkciókon (kikapcsolás, reset )
+1 samsung mini 2 mikrokarcmentes állapotban, dobozban tartozékok "behányva" de 700 forintot megért ajándékba
Amik meg újként lettek véve azok valóban újak teljesen, viszont kettőhöz nincs garijegy, arra majd rá kell kérdeznem.
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz SUPREME7 #68810 üzenetére
webshop rendelés esetén nem kell kiadniuk üzletben, az online feltöltést kell pótolniuk, amennyiben az elmaradt.
a számláról adnának az üzletben másolatot, ha azt kellene pótolni - a jótállás első (közelező) évében azt is kötelesek elfogadni mindenhol a jótállási jegy helyett.
új termékről van amúgy szó, vagy használtról?
amennyiben utóbbi és csak szavatosság van rá, úgy ahhoz csak számla van, de ha új, vagy használt de jótállással is rendelkező, akkor pótolniuk kell majd a jótállási jegyet a számla meglététől függetlenül is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Zoty4
őstag
válasz SUPREME7 #69052 üzenetére
Ez a "bohóc" nem mondott semmi olyat, amiért így kellett volna bánni vele. Mellesleg, ha mondott volna, akkor is szólásszabadság van. Ő nem azt mondta, amit Kövér, mellesleg én még Kövérrel is egyetértek, nemhogy a sokkal szofisztikáltabban nyilatkozó Ákossal
Amúgy én voltam tegnap a koncertjén és azok a fa******pó k*****g b***i bérencek akik ott fütyörésztek meg beszólogattak a koncertre menőknek, na azokat kellett volna megbüntetni.[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz SUPREME7 #69335 üzenetére
Miért lesz letiltva?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
legenda
válasz SUPREME7 #69344 üzenetére
ez akár a gls miatt is lehet, rosszul vitték fel, vagy ilyesmi.
az én esetemben is ezen gondolkodtam - és érdelkődtem ismerősnél - először a ppp tekintetében, de az csak az átvételt követő csúszásra fogható rá, az azt megelőző átvehetőség kapcsán elmaradt értestés másként működik állítólag.polonic; telefonálnék a helyedben.
iMagic7; többször kell néha próbálkozni.
frozzyZTE; szia, nem feltétlenül kell várni, ismételhetsz bármikor.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz SUPREME7 #69379 üzenetére
a szolgáltató azt teszi, amit a gyártó meghatároz.
hirtelen csak az apple és a samsung ugrik be, akik ezt jól kezelik, előbbi a jótállási időintervallumon belül bármikor, de 3 (munka)napon belül utóbbi is cseréli bármilyen pixelhiba esetén, nem kell annak elérni a kapcsolódó iso szabvány szerinti mértéket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Hosszabb bemutatót kapott a Starfield: Shattered Space
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ThinkPad T460 14" FHD IPS i5-6300U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv dupla akku gar
- DJI Air 3 drón koffer - ÚJ - Siwuxe
- DJI Air 3 drón táska - ÚJ - StartRC
- Eladó Precision Tower 5810 Xeon E5-2699 v3 (18 mag - 36 szál) 32GB 480 GB 2,5" SSD Radeon HD 7470
- SEGA Dreamcast HKT-3030 PAL Made in Japan VA1 + játékok
- Denon AVR-X4500H, 4k, Dolby Atmos, DTS:X, Auro3D, IMAX, Dolby Vision, HDR, eARC.
- Bomba ár! Dell Inspiron 5579 2-in-1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SZEGED BÉKÉSCSABA OROSHÁZA Apple Watch Ultra 2 100% akku, 1 hónap apple garancia BESZÁMÍTOK!
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- HP 3420 AiO
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen