- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
Mr.Csizmás #128945 üzenetére
Igen, ez sajna így megy. Nekem azért veszett el a garijegyem és a számlám a Telekom fiókból, mert megszüntettem azt az előfizetést, amire vettem a készüléket. Postán pótolták. Ilyenkor minden olyan irat röpül, ami az adott előfizetéshez tartozott. Ezt szerintem jogilag ki lehetne kezdeni.
Az IT rendszerekben nem ártana rendet tenni, mert ez így vérciki, de most legalább annak örülök, hogy kb. fél év alatt sikerült elérni, hogy ismét látszódjanak a negatív végösszegű számlák a Telekom fiókban (az appban még nem), azaz azok, amelyeken túlfizetés történt.
-
szemesi69
addikt
válasz
Mr.Csizmás #128948 üzenetére
Kaposvár telekom üzlet, ott van kettő nagyon jó ügyintéző, akik már jó pár meglepetést okoztak, mennyire tudják, mit hogyan kell csinálni. Most utoljára egy kezdőhöz kerültem, aki hívta a tapasztaltabbat, de simán ment minden. Ott jó tapasztalataim vannak, nem úgy mint a másik üzletükben, ott mondjuk átvertek egyszer, másodszorra nem sikerült nekik
Azóta csak a másikba járok.
-
szemesi69
addikt
válasz
Mr.Csizmás #128945 üzenetére
1-2 hónapja gariztattam telefont, az üzletben rögtön kinyomtatták a számlát, garijegyet, mert elfelejtettem kinyomtatni. Miért nem mész be?
-
Kaba
veterán
válasz
Mr.Csizmás #128940 üzenetére
Mindenkinek eltűntek, már nem lehet őket úgy visszakeresni, mint korábban. Kérd a chaten vagy a 1414-en a keresett számlát/garanciát.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #117240 üzenetére
Szia!
Mert beleszólt a hatóság! (nettsemlegesség)
És ezért így kellett döntenie minden (magyar) ISP-nek!
"
Mivel a 2019 augusztus 1-jétől érvényes NET díjcsomagunkban korlátlanul elérhető a közösségi média, chat, navigáció és zene a legnépszerűbb applikációkkal, így belföldön korlátlanul hallgathatod az Apple Music, a Spotify, a Deezer és a Tidal zeneszolgáltatások mobilalkalmazásaiban elérhető zeneszámait úgy, hogy ennek használata nem csökkenti a díjcsomagodban foglalt keretedet.
Ha elfogy a csomagodba foglalt neted, akkor természetesen ezeket a zeneszolgáltatásokat sem fogod tudni használni."Ui:
De jó hogy nem frissítettem az oldalt.
-
4Grider
félisten
válasz
Mr.Csizmás #117244 üzenetére
Telefonodon nincs mobiladat használati statisztika?
-
válasz
Nem tom, de utóbbi hetekben elég sokan írták, hogy az addigi megszokottakhoz képest sokat eszik az eszközük. Valami változott, az tuti és ez ritkán történik a felhasználó javára, ha mégis, az a csapból is folyik hetekig, mint promó.
Ezzel egy időben kb megjelenik az előfizetésre az 5000 ft-os korlátlan 30 napos opció...... hmmm
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nálam is ez van
6gbtal kijöttem egy hónapra, váltottam 8gbra, és épp hogy belefértem, pedig a szokásaim nem változtak -
dptrsk
Topikgazda
válasz
VPN, Chrome adatforgalom optimalizáló?
Beágyazott előtöltött videók? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
A fentiekhez kis kiegészítés: ha engedné a Spotify-t 0 kerettel is, akkor az összes Spotifyhoz hasonló szolgáltatást is engednie kell 0 keret esetén, különben nem tesz eleget az EU-s szabályozásnak. Ha van adatkereted, akkor mindet eléred azonos sebességgel, csak van ami nem csökkenti a keretedet.
Azt nem tiltja a szabályozás, hogy bizonyos forgalmak ne csökkentsék a keretet.
-
4Grider
félisten
válasz
Mert EU-s jogszabály előírja, hogy így történjen.
-
válasz
Hi!
Ha elfogy a mobilneted, akkor nincs netezés. Az OK, hogy nem számolja a keretedből, de ha nincs kereted, akkor bakfitty.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Kérdezd a Telekomot. Minimális adategyenlegnek kell lennie ahhoz, hogy ezek is menjenek.
-
glacious
addikt
válasz
Mr.Csizmás #115828 üzenetére
Úgy ellepték az aprót a bontatlan 5T-k, hogy már fel se merem tenni az enyémet használtan
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás #115826 üzenetére
Igazából esetedben (a mai nap) 8196 Ft és nem 5K, annyit kell kifizetned, és efelé még jön az a 3K készülékkedvezmény ami helyett nullát kapsz...
Persze ha van valami jó ajánlat, így is megérheti. Mindenesetre elvi probléma van ezzel az egésszel, ilyen alapon akár meg is szűnhetne ez a 3 hónappal korábban hosszabbíthasz egykori aranykártyás előny, mert időarányosan még többet számoltatnak el veled, mint amennyit a 3 hónap alatt többletként kifizetnél. Ráadásul mint említettem, azonos díjcsomagban maradásnál is elszámolják. Akkor már töröljék el a francba, hosszabbíts akármikor, csak fizesd be az időarányos különbözetet. Nonszensz.
-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #115823 üzenetére
18-nál időarányos kötbér kellene, hohy legyen, 21 után semmi plusz, ha 2 évre kötsz megint.
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás #115823 üzenetére
Tehát egyszeri díjról van szó , de azért kérdezd meg az üfsz-t, lehet hogy bug.
Elég pofátlannak tartom.Mindenesetre úgy tűnik rohadtul nem akarják, hogy hosszabbítsak náluk.
-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #115820 üzenetére
Ha újra két évre írsz alá akkor nem kellene kötbérnek lennie.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #96490 üzenetére
1 nagy ÁSZF van, így a mobilos efi is kap értesítést a kábeles változásokról is.
Sőt az otthoni efi is kap a mobil változásokról.A tájékoztató szöveg nem az alapján kerül rá, hogy van vagy nincs adott szolgáltatásod
-
radio100jozs
őstag
válasz
Mr.Csizmás #96483 üzenetére
Ha számlás vagy? Mert akkor a számlában benne volt. Ha meg Dominos, akkor meg kaptál sms-t az ÁSZF változásról.
-
Keem1
veterán
válasz
Mr.Csizmás #96485 üzenetére
Én se nézem át, itt értesülök a változásokról
-
Sofian
őstag
válasz
Mert a weboldalak betöltésé során vannak olyan tartalmak protokollok amik nem esnek a korlátlan hatáskörébe es szépen elfogyasztják az alapneted.
-
Keem1
veterán
válasz
A számla végén értesítettek az ÁSZF változásról.
-
4Grider
félisten
válasz
Mr.Csizmás #96481 üzenetére
Már többször leírtuk, hogy a korlátlan opciók EU-s szabályzás miatt már csak addig korlátlanok, amíg van még rendelkezésedre álló alap adatmennyiség. Ha az elfogy, akkor a korlátlan opció is úgy kell működjön, ahogy az alap neted.
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.Csizmás #90113 üzenetére
-
Joe123
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #89748 üzenetére
)
Túl sok rezgés nehogy szétrázza. -
snyper990
őstag
válasz
Mr.Csizmás #89072 üzenetére
Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki mobilvásárlással szeretné elpattintani a maradék hűségpontjait, de nem a KAP pontok terhére kapja a visszaigazolást:
Végre megoldódott a probléma egy kedves ügyintéző hölgy segítségével. Kiderült, hogy azért nem akarta elfogadni a beállításokat, mert még nem változtattam meg a hűségkártyám jelszavát (még az alap, gyári volt).
Tehát:
1.) Itt bejelentkezés után át kell állítani a mobilfizetésnél az elsődleges fizetési módot (vagy valami ilyesmit, mióta megcsinálták, azóta azt írja, nincs jogosultságom az oldal eléréséhez. De könnyen meg lehet találni) a kapcsolat pontokra, majd mentés
2.) Meg kell változtatni a hűségkártya jelszavát/kódját. Telefonon viszonylag egyszerű, ha sikerült a 1414 menürendszerén átvergődve beszélni egy ügyintézővel, gyorsan meg tudja oldani, csak az alap adatok kellenek.
(3.) Elvileg újra kell indítani a telefont. Én újraindítottam, de lehet, hogy megy anélkül is.) -
dragon1993
őstag
válasz
Mr.Csizmás #89400 üzenetére
Kér pinkódot csak hálózatra nem lép fel úgy tudom
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #89385 üzenetére
Sőt, postán befizetésnél látja a rendszer a részleteket is, így ott személyesen be lehet előre fizetni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mr.Csizmás #89282 üzenetére
Jó lenne valós korlátlan, kiegészítők nélkül
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mr.Csizmás #89155 üzenetére
És? Itthon is szokott vihar lenni, mégsem lassú
Ráadásul Fenyvesen nem volt túl nagy vihar, és még vasárnap is hulladék volt a net
Szerintem szimplán megfeküdt a nyaralóktól
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #89113 üzenetére
Rendszeroldali fejlesztések, illetve teljesen új vezetékes internet portfólió az újdonság
-
RaZroX
addikt
válasz
Mr.Csizmás #89083 üzenetére
Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt 2017. augusztus 10-én 22 órától augusztus 11-én 8 óráig egyes oldalak, funkciók korlátozottan elérhetőek. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #89083 üzenetére
Kedves Ügyfelünk!
Karbantartás miatt 2017. augusztus 10-én 22 órától augusztus 11-én 8 óráig egyes oldalak, funkciók korlátozottan elérhetőek. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #89072 üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás #89032 üzenetére
Igen, úgy tűnik hogy a cégcsoporton belül vannak informatikai problémák.
-
poli27
veterán
válasz
Mr.Csizmás #88915 üzenetére
ez mióta wireless charger?.....
amit keresek ez : [link] van 5k kuponom ma bementem, és a boltban tudtam venni ilyet, csak ugye a kupont nem tudtam beváltani... szval nem értem miért nincs a webshopban fent... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #88917 üzenetére
Nem en vagyok a gondviseloje.
En a régi berloje vagyok, es miután eladta a házat, hogy ne kelljen neki kötbért fizetni hogy lemondja az elofizetest, elhoztam magammal.
Meg amugy is kellett nekem az elofizetes, igy mindenki jól járt.
A családja külföldön el, es amikor, két éve, mobil netet intézetünk a szoci otthonba, mivel nem vihette be az elofizeteset, akkor még hasznalta is a netet Skypera.
Sajnos két év alatt ennyit épült le az állapotaAz ügyvéd ha menne, akkor mehetne akár a személyes ügyintézés vagy a telefonos is...
-
Carlos Rey
csendes újonc
válasz
Mr.Csizmás #88917 üzenetére
Ügyvéd által ellenjegyzett meghatalmazás. De ha szerencséje van, elfogadják a simát is. Azzal simán le is lehet mondani.
-
punky10
addikt
válasz
Mr.Csizmás #88830 üzenetére
Köszi! Itt volt a szemem előtt, de hála a "remekül"működő oldaluknak, mostanában leszoktam az oldaluk böngészéséről...
-
punky10
addikt
válasz
Mr.Csizmás #88828 üzenetére
Úgy néz ki nálam is a lotto lesz a megoldás.Viszont még nem csináltam ilyet.Röviden leírnád a menetét?
-
MK VII
veterán
válasz
Mr.Csizmás #88820 üzenetére
Napokban én is akartam vásárolni pontokra valamit az oldalon és nincs pont beváltása opció sehol. Aztán annyiban is hagytam...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #88751 üzenetére
Van.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #88732 üzenetére
Ha összeregisztráltatod az otthoni és mobil oldalt egyben lesznek a pontok.
Régebben csak a mobil és az összeregisztrált otthoni pontokat lehetett elkölteni online, ha csak otthoni szolgáltatásod volt az csak személyesen volt beváltható.
Most nem tudom mi a helyzet, de ilyen akciós- nem akcios megkötés nem volt. -
#TOTTI
őstag
válasz
Mr.Csizmás #88165 üzenetére
Tapasztalatból nem tudom, nem fogyott el.
-
tsteve
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #86817 üzenetére
te sem olvasol.. nem értem, front van ma?
-
Keem1
veterán
válasz
Mr.Csizmás #86817 üzenetére
Nem lezárt, Mobil S a mostani
Viszont ugyanerre visszajönnék, ha letelt a nyári korlátlanság. -
tsteve
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #86804 üzenetére
a mostanira természetesen vissza tud váltani, mivel a régi hűsége él tovább
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás #86708 üzenetére
Lehet azért csinálták, hogy inkább másfélszeres áron vegyem?
Szerintem így is drágán vettem (volna). Ennyiért meg nyilván eszembe nem jutna átvenni mint amennyi most.
Ez a T egyre viccesebb, pedig még tavaly BF-kor a Mate8-at milyen jó volt 60-ért kihozni 4000-es előfizuval.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mr.Csizmás #86699 üzenetére
Jó lenne, én most egy Lamax kamerának örülnék, de semmi.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mr.Csizmás #86435 üzenetére
Szintén
Jó lenne tudni mikor indul
Egyébként átverés, nem 1GBIT hanem 1000MBIT
Bár igazából TV előfizetés is lesz itthon nem sokára, szóval így is úgy is jó lesz, de azért inkább tv nélkül legyen
De egyébként ez olyan erősen hangzik
"0ft percdíj a vezetékes telefon esetén, és szintén 0 ft a mobilnál is"Hogy valami brutál magas árat tudok elképzelni csak
Honnan van ez az infó?
-
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #85846 üzenetére
1 est
volt valami akció?
-
Game-over
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #85710 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #85594 üzenetére
Move XS + 1000ft kedvezmény + korlátlan böngészés + duosim iPadbe = 3290
Ettől nem jobb a Telenor, de jó látni, hogy tényleges korlátlan netet is tudnak adni az országban, elérhető áron.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #85409 üzenetére
Felesleges a reménykedés a korlátlan tematikus opciókkal kapcsolatban szerintem. Az adatforgalmak megkülönböztetése - még ha pozitív megkülönböztetés is - sérti az EU-s hálózati semlegességet, akkor miért tennék azt is EU-ban korlátlanná ?
Az NMHH erre hivatkozva már ebbe is - khm - keresett problémás pontot.
-
tsteve
senior tag
válasz
az opciók esetében szinte biztos, hogy nem lesz használható a keret odakinn... sem élő, sem lezárt csomagok esetén... valójában csak a lezárt csomagok bennefoglalt keretei kérdésesek...
-
Roxbury
őstag
válasz
Move XS + 5 Gb Netplusz XXL + Korlátlan böngészés dettó. 😂
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #85394 üzenetére
Régebben az előfizetésre/otthoni szolgáltatás mellé készülék rendeléseknek lett ez az állapota, s valóban fel is hívtak, ha volt egyeztetni való.
Szerintem 1430-at hívd fel, ha nem gond, hogy mehetsz-e érte, mert gyanítom hibás a webshop, s ha pár apróság, akkor valamiért visszahívásra vár-ra került, átvehető helyett.
-
tsteve
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #85394 üzenetére
.. lehet hogy fel fognak hívni telefonon előtte, mielőtt élesitik a rendelésed..
-
btz
addikt
válasz
Mr.Csizmás #82660 üzenetére
A korlátlan közösségi esetén is arról volt szó, hogy lezárásra kerül csak, nem lesz megszüntetve. Egy ügyfélnek mégis kikapcsolták ma. Azt kéne megtudni, hogy ez egyedi eset volt vagy mindenkivel ez történt.
(#84710) tsteve válasza btz (#84709)
Csak az a kérdés, hogy akkor az adott ügyfélnek miért kapcsolták ki, vissza tudja e kapcsoltatni. -
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #83477 üzenetére
Vásárlási számla pótlása az előfizető részére fizetős díjtétel, de ha a garancia érvényesítése miatt van rá szükség, akkor az előfizető részére - ha igazolja magát -, akkor díjmentesen biztosítaniuk kell.
(a számla önmagában már elégséges a jótállás érvényesítéséhez).
Milyen gyártmányú eszköz? Ha van közvetlen márkaszerviz, akkor ott gyorsabb lehet a javítási időtartalom (ha közvetlenül oda viszed)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #83472 üzenetére
A dokumentum tárolást érintő ütemezett karbantartás miatt lehet, hogy csak egy bizonyos időtartalmat jelenít meg. Rövidesen szerintem látni fogsz ott ismét mindent.
-
válasz
Mr.Csizmás #83394 üzenetére
Tőlem lehet bugos és nagyon is örülök most persze neki... csak aztán nehogy az legyen, hogy be akarják rajtam valahogyan hajtani...
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mr.Csizmás #83251 üzenetére
Igen, sajnos.
A neten ki vagyok akadva, 400mega 1000 forint.
Döbbenet. -
Keem1
veterán
válasz
Mr.Csizmás #82663 üzenetére
De, még április végéig aktiválható a korlátlan böngészés. Csak online nem lehet már.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #82660 üzenetére
Ettől jobbat max. csak a korlátlan böngészés opcióval tudsz kihozni. De az új csomagok felejtősek.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #81569 üzenetére
nem, a spotify nem közösségi oldal, hanem zenei streaming szolgáltatás.
Szöveges és képi megjelenítésű tartalom
a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace,
Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare,
Pinterest, Regram
közösségi oldalakon
(akár böngészőből, akár alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is). -
válasz
Mr.Csizmás #81260 üzenetére
Igen, ismerős, olyan mint mikor valahol megjelenik a Digi, és egyből lemennek az internet- és tv árak.
-
válasz
Mr.Csizmás #81253 üzenetére
Á, az elátkozott 29-es körzet? Lakik ott ismerősöm, kabaré ami ott megy.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #80622 üzenetére
S6 vagy P8. Igazából egyéni preferencia kérdése. Én P7-ről váltottam S6-ra, mert kellett egy kis változatosság
Elvileg április elején céges teló csere és maradnék is Samu vonalon S7 edge-et választva. Nekem nagyon bejön az S széria, de a Huawei és Honor készülékek is rendben vannak. Csak ne a lite verziókat szerintem.
-
Beca1990
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #80622 üzenetére
ár érték arányban P8.
van szép fehér-arany színben is. -
Black_Raven
veterán
válasz
Mr.Csizmás #79619 üzenetére
Szerintem hogy nálunk nem mutatja a hivószámot a szolgáltató tudja különben hogy számolják el egymás között a szolgáltatók a hívásokat, ha másnem lekéri a másik szolgáltatótól az adatokat.
-
tsteve
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #79619 üzenetére
2 telefonszám van ebben az esetben elvileg: ahonnan hívták és amit feltöltetttek a naiv apukával, mindkettő lenyomozható természetesen, de az sem kizárt hogy a kettő azonos. Emellett a hívó szám is lenyomozható akkor is, ha nem volt kijelzett a csalás idején.
-
Beca1990
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #79086 üzenetére
nekem január 9-re írtak egy csomagot a honlap szerint, ma pedig hozta a futár.
tehát inkább a futár értesítése mérvadó -
tmslevi
tag
válasz
Mr.Csizmás #79081 üzenetére
MIUI. Xiaomi Redmi Note 3 Special Editionöm van.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #78669 üzenetére
Kár, lett volna helye. No mindegy, így sem rossz ár.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #78667 üzenetére
Hmm erre kíváncsi leszek, mert most nem tudom sehogy előhozni a részleteket már.
-
Carline
őstag
válasz
Mr.Csizmás #78660 üzenetére
Én biztos nem vennék ilyen bt hangfalat, mert nem vagyok nagy zenehallgató. Nem tudom mennyire lenne rá kereslet.
Persze ha kb. 80ért elmenne a hangrendszer akkor dominóban már csak száz a telefon. Az már nagyon korrekt lenne. -
SUPREME7
őstag
válasz
Mr.Csizmás #78651 üzenetére
Nem.
-
nobiand
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #78648 üzenetére
Valóban jó ajánlat.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Mr.Csizmás #78642 üzenetére
Hát sajnos nem nagy szám számomra.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Mr.Csizmás #78637 üzenetére
Majd reggel fel órával hamarabb kelek és meglesem.
-
Mill3r
tag
válasz
Mr.Csizmás #78457 üzenetére
Reménykedjünk
Attól tartok, hogy a nagy kedvezményeket ellőtték a BF alkalmával -
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #78457 üzenetére
120 helyett 102e-ért előfizu nélkül nem lenne akkora készlet, ami ne fogyna el pár óra alatt.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #78415 üzenetére
Sorry, hogy "megvezettelek", a jó szándék vezérelt...
-
313313
addikt
válasz
Mr.Csizmás #78415 üzenetére
Majd kiszórják a dolgozóknak. Érdemes lehet figyelni, én 3-án küldtem vissza egy silver...
-
Beca1990
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #78367 üzenetére
ez engem is érdekelne
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #78144 üzenetére
Itt vannak a roaming mobilnetcsomagok.
Anyukád SIM kártyája:
Bementek a kártyával egy T-Pontba, s kéritek, hogy Téged rögzítsenek felhasználóként.
30 nap türelmi idő van, utána át tudod váltani a saját nevedre szóló előfizetéses csomagra. -
ANDROID???
addikt
válasz
Mr.Csizmás #78103 üzenetére
..de még a nevében is
-
balint82
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #78106 üzenetére
Gondolom visszakerült az S7/edge páros
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #78103 üzenetére
Ők állították be.
Amúgy gáz, hogy nincs kevés beszélgetés sok net csomag.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #78098 üzenetére
Telekom — Samsung S6
De úgy néz ki más gond van. Next S Aranytarskartya a csomag, de nincs fő kártya...
Ezt meg már nem akarják hagyni, de egyszerűen semmi normális ár érték arányú csomag nincs. Szóval lehet lemondom az egészet, leszek kártyás, ott a ceges.
-
Mill3r
tag
válasz
Mr.Csizmás #78075 üzenetére
Köszi.
Én is erre gondoltam. -
Beca1990
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #77808 üzenetére
akkor az ügyintéző tegnap kamuzott...
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #77781 üzenetére
ne offoljuk szét ennyire a T topicot, mindjárt megírom priv...
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #77776 üzenetére
Nem teljesen tiszta.
Akkor megtehetem, hogy Next S-re (8e) vagy sokkal inkább Move M-re (5,5e) váltással lecsapok népszerű 8. Máté barátunkra 60e-ért, de a hűség csak előfizura vonatkozik, így visszaváltom a csomagot alacsonyabbra?
A 60e-t kifizetem egy összegben, nem gond. Viszont ha a váltás alapból nem lehetséges, csak részletre vett telefon előtörlesztése után, akkor 1hó Move M után kifizetek mindent, és pápá drága díjcsomag.És hová érdemes váltanom? Okt. 31-el lejárt a diákom, Like S kiesett, ezen kívül nincs értelmes csomag "sok" nettel, csak a fradista, az meg hűségmentes flotta csomag, szerintem oda nem enged a rendszer. Mit ajánlotok.
-
válasz
Mr.Csizmás #77773 üzenetére
Előre lehet fizetni törlesztést? Kétlem.
-
KZP
őstag
válasz
Mr.Csizmás #77745 üzenetére
Látogass át a Mate 8 topikjába gyorsan.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Mr.Csizmás #77745 üzenetére
De már csak az ezüst, a fekete elfogyott.
-
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #77620 üzenetére
Amikor én rendeltem akkor már nem volt nekik p70 csak rendelésre...
Lehet közben meg is gondolom magam... de gyereknek lehet jó lenne karácsonyra... csak addig üzletelni kell valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest