Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #3578 üzenetére
Végre! Látom van köztünk egy olyan ember, aki került már bajba valójában is, nem csak "elvben"!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
meroly
veterán
válasz Mr.Csizmás #3578 üzenetére
Jogos, kicsit eltúloztam, talán üldőzési mániám van
A 112-nek külön hely van a hálózatban, így nagy százalékban mindig el lehet érni őket.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Mr.Csizmás #3588 üzenetére
Szilveszterkor is van ilyen.
Az az érdekes egyébként, hogy ilyenkor a szolgáltató felezheti az adatátviteli sebességet (az alap 12 kbit/s-ról 6 kbit/s-ra), ezzel duplázódik az ügyfelek száma, de élvezhetetlen lesz a beszélgetés. Mondjuk buékot kívánni elég
Azt nem tudom, hogy automatikusan kapcsol vagy kézzel kapcsolják....Impossible is nothing
-
addikt
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #5860 üzenetére
Ilyen felhasználásra a legjobbak szerintem a Médiamánia csomagok. Mondjuk a legkisebb éppen hogy belefér az 5k-ba, de teljesen lebeszélhető stb. Nézd meg mi van benne!
A számot szerintem simán viheted tovább, de ezt majd a 1430 megmondja.
A hűség az készülék vásárlásakor szokott szóba jönni, amiért cserébe olcsóbb a készülék. A hűségvállalás vonatkozhat a készülékre és a csomagra is. Meg kell nézni az adott készüléknél a konstrukciókat. Ha nem vállalsz hűséget, akkor lesz a legdrágább a készülék. A csomag ára fix, de ha van olyan konstrukció hogy arra is vállalod a hűséget akkor még olcsóbb lehet a készülék.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #5862 üzenetére
Ilyenkor nem. Szerintem sima díjcsomagváltás és kész. Az új előfizetésnek örülnek, ezért is gondolom hogy a számmegtartással sem lesz gond.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tjb007
nagyúr
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #6065 üzenetére
Elnézést, hogy belevau...de miért akarod a meglevő számot kukába dobni?
Függ attól, milyen telefont veszel..meg milyen szoros (mondom szoros! ) a bugyi/gatya az ügyintézőn, aki visszahív...meg biztos sok más dologtól is, de ezt úgysem fogja neked elárulni senki, főleg nem így, nyíltan...
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #6075 üzenetére
Oké, rendben!
Teljesen új előfizetőnek fogsz számítani, ezt tudnod kell! A többit meg próbáld meg (kaució, egyéb papírok), ezt a részét nem tudom/ismerem!
(Teljesen maszek véleményem, hogy talán a webshopon keresztül egyszerűbb a dolog, bár ebben sem vagyok biztos. Ellenben, ha találsz olyan üzletet, ahol még nincs meg a heti/havi/adott készülék terv, vagy ahol szimpi vagy az ügyintézőnek, sokkal jobb helyzetben találhatod magad! )
Jó szerencsét!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #6345 üzenetére
senki?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
qky
tag
válasz Mr.Csizmás #6364 üzenetére
Csak egy tipp, de az üzenetközpont száma biztosan jól be van állítva?
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
1430
senior tag
válasz Mr.Csizmás #6366 üzenetére
Ennyi idő alatt már ezerszer leellenőrizték volna telefonon keresztül (jelszó ellenében), hogy aktiválva lett e a számodon az SMS küldés szolgáltatás...
Legalábbis ha a készülék nem változott (és korábban tudtál erről a telefonról SMS-t küldeni), akkor 99%, hogy ez lesz a hiba.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
F-ECT$
titán
válasz Mr.Csizmás #9791 üzenetére
Aktiválás: felhívod az üfsz, hogy engedélyezzék + a legtöbb okostelefon esetén a menüben is be kell kapcsolni.
szerk: Mint látszik "érdemes" internet kávézózni vagy wifizni...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
tjb007
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #14257 üzenetére
Azokat már sehol.
-
lindermen
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #14346 üzenetére
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #14514 üzenetére
9940 előleg+ havi 1040
Hűségpontok ott semmire se jók minden hülye kupont lehet venni rajta kb. De amúgy ezt a t-mobile nál is megtudod venni de ott repkednek a 29 ezrek meg ilyen dijcsomagra hűség /MédiaMánia XL 16750 Ft havi díj 2 év hűség/
meg olyanra szavak.[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
Üdv
Több lehetőséged is van... Ha új előfizetést nem akarsz kötni, akkor is adott a lehetőség, hogy tabletet vásárolj, akár kamatmentes részletre...
http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/tablagep
Abban az esetben, ha mindenképpen akarsz mobilinternetet is akkor is vannak elég jó lehetőségek...
Felhívnám pl. a figyelmedet a duplanet kedvezményre, ami arról szól, ha van meglévő vezetékes interneted és erre frissen hosszabbítasz hűséget (akár ezt hűségidő alatt is megteheted) akkor összekapcsolhatod a meglévő mobilinterneteddel és lemegy a havidíadból 40% (amég a hűségidő rajta van a vezetékes interneten addig fixen kapod ezt a kedvezményt is!)
Két éves hűség mellett az első három hónapban alapban kapnál két ezer kedvezményt így - bármelyik internetes csomagból - és egy ilyen megoldással egy Net&roll L-t (26 GB adatforgalommal) 9550-nel szemben, te megkaphatnál havi ~5700-ért, Egy Net&roll M-et (16GB adatforgalom) 4195-ért.... Mindezek alapján az árak a következőképpen alakulnának:
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
Egy kis kiegészítés:
kisebb mobilnettel is megnézheted egyébként az előbb linkelt árlistában, 4050-es csomag helyett te fizetnél cirka ~2400-t... Promóciós első három hónapban meg 1230-at...
Ha összeregisztráltatod a T-home-ot és a T-mobile-t, akkor onnantól Magyar telekom szinten egybe gyűjtöd a pontokat (T-home és T-mobile) és a tablet vásárlásba is betudod váltani a T-home szinten összegyűjtött pontjaidat...
Abból a szempontból is okos dolog ez, mivel ha alapesetben nincs a neveden T-mobile-os aranykártyás előfizetés akkor az összeregisztrálás után már egy 'integrált' telekom aranykártyával rendelkezel, ami feljogosít akár arra is, hogy kamatmentes részletre elvidd a tabletet (t-mobile oldalon)... (ahogy látod ez előfeltétele a tablet/laptop/netbook vásárlásnál a kamatmentes részletnek a mellékelt árlista is külön taglalja az aranykártyás/aranykártyával nem rendelkező ügyfelelet)
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #15663 üzenetére
Szia!
Ha árban ugyanezt a szintet szeretnéd, akkor vagy megmaradsz a MM S-nél, vagy válts át Mozaik S-re.
Ebben a netet "csak" lassítják, illetve kérhetsz 90 SMS-t hálón belül vagy 30-at bárhová. A havidíj itt is lebeszélhető. Bővebben ezen az oldalon találod a díjcsomag ismertetését.
Ha pedig nagyon sokat beszélsz, itt tudsz választani a kedvezmények közül.
(Ha a váltás mellett döntesz, akkor előtte a MobilTV-t inaktiváld!)Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #15665 üzenetére
Mármint a MobilTV-t? A My-T-ben tudod inaktiválni.
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #15732 üzenetére
Ja neked vonatod van
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #15738 üzenetére
Már dobtam neki. Nincs se rosszakaróm se olyan illető aki ezzel ba...na. Akkor nincs megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #15740 üzenetére
Samu S5230 van. Van rajta tiltólista. Szóval mehetne a dolog csak érdekel, hogy ki a franc lehet az.
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #20182 üzenetére
Na ezt te tudhatod csak , teljesen különbőző a két tarifacsomag. Médiamánia csomagba net is van a másikba nincs. /Eco-nál 195 Ft / 10 MB a net külön fizetve/ A médiamánia havidíja duplája a másiknak, cserébe a 34/38 ft/perc helyett 29/33 ft/perc a percdij.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #20187 üzenetére
Annyi az előnye hogy nincs túlforgalmazási díj a neten a hátránya meg hogy 29/33 helyett 32/34 ft/perc a hívás díj.
Bár az Extra kedvezmények-ből ha kiválasztod az Extra Percdíj-csökkentést, / hálózaton kívüli percdíjakra/ akkor lehet 32ft a percdíj.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Mr.Csizmás #20212 üzenetére
Ahogy nezegettem, nem igazán.
Akkor talán, ha nem elég a havi 500 MB keret... -
addikt
válasz Mr.Csizmás #20212 üzenetére
Ha túlforgalmazásidíj-mentes díjcsomagot akarsz, akkor talán. Bár attól a korlátozott sebességtől én agyremegést kaptam...
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz Mr.Csizmás #20218 üzenetére
dedike; élesben én sem bírtam volna sokkal tovább - bár így a lassított önkínzást, csak próbának csináltam!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dany007
veterán
válasz Mr.Csizmás #20755 üzenetére
1875 pont? Jól tudom, hogy az kemény 1875 forintot jelent?
Igazából nem lenne nagy veszteség... b...meg... :S
Asszony is T-s már vagy 10 éve... az ő nevére vettem a telefont, volt kemény 2500 pontja, ami 2500 forint kedvezményt jelentett és egy fillérrel se többet. Ennyivel kaptuk meg olcsóbban a készüléket, mint az aki az utcáról bemegy új előfizetést kötni... Ennyit számít a hűség... -
BéHGT
senior tag
válasz Mr.Csizmás #20755 üzenetére
Apámnak is van majdnem 5000 pontja, valamit nekem is kéne rendelni, azt hiszem a 24 hónap most elsején fog lejárni, és nullázzák...
Mi változik már megint? Tényleg emelnek?
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43599 üzenetére
Átlehet íratni simán ha bemennek mindketten egy t-pontba (kérdés hogyha harag van kivetelezhető e ez). Pontos dijazását már a fene se tudja mert 1 év alatt volt 10+ áremelés meg aszf változás.. Megkell nézni a honlapon lévő pdf-ben
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43601 üzenetére
Felhivja az illető az ügyfélszolgálatot és megkérdezi milyen féle meghatalmazást fogad el a telekom. Ez is mindig változik régebben elég volt egy géppel irt 2 tanus meghatalmazás utána meg már nem fogadták el.
[ Szerkesztve ]
-
klogw
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #43599 üzenetére
"idegen" embernek előfizetéses telót adni nagy ostobaság - persze a "kedves úr" így pórázon is tudta tartani a hölgyet: szép kapcsolat lehetett ez már telefonvásárláskor: egy komplexusos kontroll freak pasi és egy ilyet kihasználni gondoló nő -
Teko001
őstag
válasz Mr.Csizmás #43611 üzenetére
Nekem nem teljesen világos az eset. Többféle képpen is lehet értelmezni szerintem. Leírnád részletesebben pontosan, ki nevén van mi, és ki mit kap, és mi a végső cél?
-
klogw
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #43611 üzenetére
Be kell menni együtt a szolgáltatóhoz, ahogy más is írta fentebb.
Vagy le kell tiltatni: ha papíron az ő nevén van, joga van hozzá. Miért nem teszi?(Ez azért mégis inkább pszichológiai probléma semmint telekommunikációs, pláne ha már az is gond, hogy együtt bemenjenek a szolgáltatóhoz. A telefon körüli játszmázás meg csak egy tünet. Az a pasi, aki nem családban, gyerekkel él és mégis hagyja magát kihasználni huzamosan, az nem türelmes és jóhiszemű, hanem gyenge és gyáva.)
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43613 üzenetére
Ezt egyszerűen hogy vissza nem szerzitek arra fogadok... Letiltás meg nem opció mert akkor a kötbért kikell fizetni ami a telefonra kapott kedvezmény. Itt csak egyet lehet tenni felszólitani hogy szolgáltassa vissza ha nem teszi meg sajnos akkor ugy kell kezelni az ügyet mintha ellopták volna és megtenni a megfelelő bejelentést.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43618 üzenetére
Igen az a megoldás.
-
klogw
aktív tag
Szép lesz ez, befenyegetni a csajt egy rendőrségi feljelentéssel ...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43621 üzenetére
Rajta van a szerződésen a telefon kedvezménye amit kapott rá az a kötbér. Telefontól szerződéstól függ az egész meg hogy egybe fizette e vagy részlet, van e még hátra részlet stb. De a szerződésen megtalálható minden.
Szerk: Ja hogy már tartozás is van. De mire várt ennyi az illető már rég lépnie kellett volna?
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43625 üzenetére
Szerintem akkoriban még papiron ment minden nem online mint most. Meg egyáltalán hogy betud e lépni a t-mobile.hu oldalon az előfizetésem fülön.. Mert oda kell a telefonszám meg a jelszó.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43627 üzenetére
Akkor ott az előfizetéshez kapcsolódó dokumentumokat el lehet érni, feltéve hogy feltöltötték. Amúgy legegyszerűbb lenne az ügyfélszolgálatot felhivni ott előadni a helyzet tömöritett verzióját és megkérdezni mennyi lenne a kötbér esetleg még lehet hogy méltányosságot is adnak egy kérelemre mert szoktak ha nem is az egész összeget engedik el.
Most ha sokáig ül az illető a babérján akkor tényleg kiadják a Credit Expressz-nek és két háromszorosát fogják követelni. Nem jó azt megvárni..[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43629 üzenetére
Az a legbiztosabb de már holnap is nyitva vannak szerintem, posta is lesz holnap
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem lopás hanem jogtalan elsajátítás lenne ez a konkrét szitu de túl nagy jelentősége nincs a különbségnek.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Mr.Csizmás #46205 üzenetére
Szerintem tavollevok kozott kotott szerzodesrol van szo, igy igen, 14 napon belul eljutattva az elallasrol szolo nyilatkozatot a Telekomnak.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Vangelis
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #46205 üzenetére
gondolom nem webshopon vette?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #46211 üzenetére
Az nem számít távollévők közötti értékesítésnek..?
Hívd fel a 1430-at mit mondonak.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen