Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bareszotron
tag
A narancs színben jól néz ki, de ezt is csak azért merték mert az iPhone is
-
mrThomi
addikt
-
Nekem tetszik, de azért megvárok róla egy MA tesztet.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ellenfen feleannyiba kerül, mint itthon ... "
Pontosan utána számoltál a végösszegnek (Áfa + vám), és így jött ki a "fele"?
Mert abban egyetértünk, hogy van az a vételár (ez is egyénfüggő), aminél érdemes rizikózni.
eSIM: a mostani telefonban ugyan nincs, de mivel (finoman szólva) nem 6 hónapra veszek telefont, ezért lehet ez nálam már deal breaker.
Egyébként nincs is benne eSIM-es chip, vagy csak nem kompatibilis az EU-s / nyugati változattal?
Az is vicces, hogy végre itt lenne a lehetőség, hogy a Földön kb. bárhol lehessen pikk-pakk használni egy mobilt (megveszed az eSIM-et, és kész), – ill. bármelyik mobil bárhol használható legyen – erre mégsem sikerül?
#8 HaZsolt
A billegés szerintem a legidegesítőbb. Ahogy beszéltük, a kinézet olyan, amilyen. De, hogy asztalra téve billeg ...
-
HaZsolt
őstag
Egyetértek hogy az összes mobil gyakorlatilag el van csúfítva a kiálló kameraszigetekkel. Arról nem is beszélve, hogy zavaró ha lerakja az ember billeg mint a 3 lábú szék. Sokkal szebben nézne ki az összes telefon kamera sziget nélkül (reméljük évek múltán megoldódik eljut a technológia arra szintre, hogy kisebb helyen is meg lehet majd oldani a kamerát), semmi extrát nem látok hozzá képest ami jobban "csúfító" lenne mint más telefonban.
-
TS-en néztem az új Honor készülékeket, Magic széria, Win széria, Honor 500.
Mindegyik támogatja a hazai sávokat, a magyar nyelvet, stb.Kínai rendelés kapcsán nekem nincsenek ellenérzéseim. Majdnem rendeltem egy O+ 15-öt, global ROM-mal, de végül a mérete miatt letettem róla. Ott is egyedül az e-SIM nem működik, ellenfen feleannyiba kerül, mint itthon...
-
<Adamsky>
nagyúr
"Most nézem, hogy a kínai Honor modellek támogatnak ... "
Betennél kérlek egy link-et?" ... bátran lehet rendelni a kínai verziót ... "
Ja, hát nem azt mondom, hogy én még egyszer sem rendeltem onnan telefont (konkrétan a Xiaomi Mi 2s-em onnan jött, amikor kb. 10-ből 10 ember azt sem tudta, hogy mi fán terem a márka ...), de most már nem biztos, hogy belevágnék.
Azért ez egy – számomra legalábbis – szemmel is látható összeg. És, ha még vállalna is a kereskedő / gyártó garanciát, az oda-vissza küldözgetés okán nem lenne rentábilis a buli egyik félnek sem.Egyébként hosszú évek óta várom a "tuti" kompakt mobilt, szóval kíváncsi lennék rá ...
#4 Draun01
Ízlésről nem érdemes vitatkozni (én se tartom ezt szépnek, de nem is fáj ránézni), mégis érdekelne, hogy szerinted akkor mi az ami szép? Én speciel nem tudnék ilyet mondani. Mióta igény, hogy a telefon ne legyen fél-tégla, de kilométerekről az éjszaka közepén le lehessen vele bármit fotózni, miközben mondjuk a HÉV-en döcögök ...
... és mióta az előbbi okán mint egy furunkulus áll ki az összes telefon hátlapi síkjából a "kamerasziget" szerintem nehéz szépségről beszélni. -
Draun01
tag
Azért ez a kamera sziget elég csúnyára sikeredett.
-
TTomax
félisten
Nekem ez egy picit túl szép, hogy igaz legyen....
-
Ez már igen, remélem érkezik belőle global modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Akciókamerák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Apple iPhone 17 - alap
- potyautas: Stand up és én
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs