Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
South Velen
üzenetére
azon gondolkozok, hogy egy kék H8-ra befizetek részletre, aztán pár hónap alatt 20-30ezresével behordom az árát, mivel be lehet fizetni előre több részletet is

-
glaci
őstag
Nektek bejönnek a részletek, ha rákattintatok valamelyik cuccra?
Nekem csak kiírja, hogy sok időt vesz igénybe a betöltés és legyek türelmes, majd alatta, hogy frissítsem az oldalt ...
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Sebaj. Ennyiért megérte nekem. Így is sokkal jobb ajánlat mint bármelyik black friday-es.
-
törölt tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Idő kell mire lefrissül az egész.
Ezek vannak 18-20 között:
Laptop:
ASUS X554 + Huawei E3372H 179.990 Ft helyett 99.900 Ft,
TV:
SONY KDL48WD650BAEP 188.790 Ft helyett 129.900 Ft,
SAMSUNG UE48J5200 158.190 Ft helyett 119.900 Ft,
SAMSUNG UE40J5000 115.290 Ft helyett 69.900 Ft,Telefonok Move M csomaggal:
Honor 7 39.800 Ft,
Huawei Y6 0 Ft,
Sony Xperia M4 Aqua +fejhallgató 13.800 Ft,
HTC Desire 825 39.800 Ft,
Microsoft Lumia 950 29.800 Ft,Tartozékok:
Huawei Watch okosóra acél+bőr szíjjal Okosóra 69.900 Ft,
RHA S500 fülhallgató,fekete Fülhallgató headset 5.990 Ft
Harman Kardon Esquire mini,arany BT hangszóró 19.990 Ft
Harman Kardon Esquire mini,fekete BT hangszóró 19.990 Ft
Harman Kardon Esquire mini,bronz BT hangszóró 19.990 Ft
Harman Kardon Esquire mini,fehér BT hangszóró 19.990 Ft
Sony fejhallg. headset ZX310APL,kék Fejhallgató headset 5.990 Ft
Sony fejhallg. Headset ZX310APR,piros Fejhallgató headset 5.990 Ft,
SanDisk Wireless Stick 16GB USB Flash drive 4.990 Ft
TDK A12 Bluetooth Hangszóró, fekete BT hangszóró 4.990 Ft
TDK A12 Bluetooth Hangszóró, piros BT hangszóró 4.990 Ft
Fitness aktivitásmérő,ocean wave Aktivitásmérő óra 2.490 Ft
Fitness aktivitásmérő,malibu blue Aktivitásmérő óra 2.490 Ft
Fitness aktivitásmérő,hot coral Aktivitásmérő óra 2.490 Ft
Fitness aktivitásmérő,cool gray Aktivitásmérő óra 2.490 Ft
Huawei Talkband B2 Sport, fekete Okosóra 19.990 Ft -
Mr.Csizmás
titán
válasz
South Velen
üzenetére
most 15-ével van új árlista, abban a H8 van 120ért rablánc nélkül, m8 meg 100ért.
hűséggel persze lehet lejjebb tornázni, nekem Move S van, azt se használom ki teljesen.
-
kgb79
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Megfogadtam, hogy 100e fölött nem veszek telefont, de az a készülék nagyon csábít
-
tabaga
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Szerintem azóta annyi, mióta pl a Honor 8 100e ugyan ezzel a csomaggal. Vagyis kb kedd. Mikor írtad, hogy az érdekel, ránéztem; 60e volt már.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
na erre kíváncsi vagyok, hogy, hol?
-
South Velen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Most 60 Move M-mel.
Rendeltem is. Eddig is ennyi volt?

-
Intel fan11
őstag
ennyi a blekkfridéj? 10-15 termék ami már el is fogyott? Én azt hittem majd mindent akcióznak! Amúgy lenne 1 kérdésem, Miért van az, hogy 1 meglévő ügyfélnek sokkal drágábban adnak 1 készüléket mint 1 utcáról betérő embernek? Amúgy olyat lehet, hogy nem hosszabbítok lejár a hűségidőm és újat kötök? Szinte negyed annyiért adnak készüléket új ügyfélként!
-
törölt tag
Lesz még egy forduló.

-
tabaga
tag
Szerintem biztos lesz még akció, gondolom cserélődnek, csak ki tudja, mikor.
Ez alapján a kínálat alapján arra gondolok, hogy a többi online kínálatból kivett készülékek lesznek akciózva.
Amúgy a Sony fejhallgató linkje nekem nem is működik.
Valaki a Honor 7-t látta rendelhetőnek egyáltalán?
-
glaci
őstag
Lehet, hogy én vártam túl sokat a nagy plakát kampány és a 2 évvel ezelőtti tapasztalataim miatt de nem igazán estem hanyatt ezektől az ajánlatoktól ...

Szerk.:
A matekot még gyakorolni kell:
59% online kedvezménnyel
115 290 Ft helyett 69 900 Ft
-
Intel fan11
őstag
mi van már elfogyott minden? semmit se enged fos az egész

-
Ákinard
aktív tag
Sajnos beigazolódott amit mondtam a kollégámnak:
2 éve nem volt hírverés, szépen megjelent, tényleg szuper kedvezmények voltak, 35 ezerért Alma 5C pl...
Most a csapból is ez folyt, YT videók előtt ömlött a reklámja a T BF-nek, körúton teleplakátolva, mindenhol ez volt. Mondtam is, hogy bizto valami fos kínálat lesz, azért kell a cégér... Igazam lett...
Akkor ennyi, jóéjt
-
Aryon87
félisten
Telenoros vagyok, de azért felnéztem.. Vicc kategória

Még talán a Honor 7-re azt mondom hmhm..
Na ée ugye ezekre nekem mint új előfizető még rájön a szép kis előletéti summa is... -
keshudioo
csendes tag
Ez a termék már nem rendelhető.

-
South Velen
addikt
Mindenkinek jobb lett volna ha inkább meg sem javult volna
Bár még nem rendelhetők a termékek.
nem mintha nagy kár lenne 
-
XeeN
senior tag
Ha valójában csak ez az öt készülék lessz akcióban, az eléggé ki fog akasztani sokakat.
-
Ákinard
aktív tag
Fent van minden, de .... Hagyjuk

-
csababarca
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Megpróbálom a be-kikapcsot.
valamiért nem jó, eléggé zavar.
Így nem látom értelmét, mert ha a krolátlant is belassítják,akkor kb használhatatlan.sikerült,kikapcs/bekapcs segített, köszönöm!
-
Intel fan11
őstag
Nagy nehezen bjött ez a blekkfridéj, de vazze ugyanannyié mutat mindent mint eddig! Nagy átverés

-
XeeN
senior tag
Ki korán kel, aranyat lel... Vagy nem.
-
South Velen
addikt
+99999
az nem lep meg, hogy lefagyott a rendszer, anno a nempublikus használt kiszórás is haza tudta vágni a szervereket amiről javarészt csak a PH egy része tudott.
Az a nokomment, hogy email sem jött eddig, fenntartják az embereket, aztán persze a nagy semmi van. na de nem baj, inkább rendelek valamit kínából -
glaci
őstag
válasz
hacki87
üzenetére
Én is épp akartam írni, hogy valami dolgoznak, mert akartam nézni tartozékot és dobott egy ilyet:
Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server Error
The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

-
anadroid
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
És már le is fagyott a rendszerük. Ez azért rekord, 3-4 perccel a tervezett indítás után.
-
hacki87
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
-
glaci
őstag
Még 1 perc ...
Nagyon kíváncsi vagyok! -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
Kikapcs-bekapcs lehet hogy kell az új beállítások érvényesítéséhez.
Én a korlátlan böngészés+e-mail opciót használom, így a többi adatkeret csak letöltéseknél/frissítéseknél fogy.
Ja, és mellé olyan adatcsomag kell (adatkeretet is tartalmazó tarifacsomag vagy netplusz adatkeret), amit a keret elfogyása után lassítanak. -
csababarca
őstag
Lefogyott a havi adatkeretem, belassítottak, gondoltam megrendelem a korlátlan közösségi oldalasopciót...amit amúgy is terveztem.
Gondolom ez azt jelenti hogy nem számolja az adatot.Viszont továbbra is belassítva hozza be a facebookot, messengert, 4gvel se hoz be semmit...
PEdig pár óra eltelt az aktiválás óta...
Ez csak akkor működik ha van mögötte "fedezet"? Ha lefogy az alap adatom, akkor ez is belassul? AZt hittem ez korlátlan ilyen szempontból is. Így nem sok értelme van, mert az 1 giga az simán elfog menni másra 2-3 hét alatt. -
tabaga
tag
Amúgy lehet tudni, hogy lesz majd a rendszer ezen a Black Friday-on? Egy nagy akció mint tavaly, vagy emellett lesznek ilyen 1 órás leárazások adott termékre, mint pl tavaly Aliexpressen? Utóbbira azért gondolok, mert most nagyobb intervallum van megadva.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Cég "részt vehet" a BF-ban? Vagy az csak magánszemélyekre vonatkozik?
szerk.: pont most lenne esedékes készülék vásárlás
-
gjo
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Magától nekem se szűnt meg
Azt még külön követelnem kellett, de elég kitartó tudok lenni ilyenkor 
Én mindenkinek azt javaslom, ha bármiben nem értenek egyet, azonnal panaszlevelet írjon, írásban már csak nem mernek hazudni. Vagy lehet hogy mernek, de akkor hatóság előtt nyert ügyed van. -
gjo
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Először nekem se akarták visszaadni a pénzt, de aztán írtam egy panaszlevelet és micsoda véletlen.. írásban már ők is úgy gondolták, hogy ha se kicserélés, se kijavítás nem lehetséges, akkor elállunk a vásárlástól. Igaz erre nem keveset kellett várnom, meg még újabb 2 év hűséget rám akartak sózni meg ilyen apróságok. (Azért nem kicsit pofátlanság hogy kártyafüggetlenül olcsóbban kaptam volna meg a telefont, mint náluk 2 év hűséggel..) De végül be kellett ismerniük az igazam. Szerintem a Vásárlók Könyve legyen az első akivel erről beszélsz, utána írj a honlapjukon is egy panaszlevelet. A lényeg hogy ne hagy magad.
ÉS fontos, hogy ilyenkor a hűség is véget ér."A szerződéstől való elállás azt jelenti, hogy olyan állapotot kell létrehozni, mintha a szerződés létre sem jött volna, vagyis a fogyasztó visszaadja a terméket, és visszakapja a teljes vételárat."
-
Sziasztok!
Vennék a telekomnál hűség hosszabbításra egy P9 Plus-t. Eddig nincs is gond, viszont a rendelésnél ha a szürkét választom, nem lehet házhoz szállítást kérni, ott van, hogy csak bolti átvétel lehetséges, az is egy helyen, Baranya megyében. Gold-oit választva nincs ilyen gond, bár az is csak 3 helyen elérhető, ott ki lehet választani, hogy kiszállítással kéri az ember.
Kérdésem,hogy ilyenkor mi van? Szürkét szeretnék, de csak személyes átvétel van, én viszont azt szeretném,ha kiszállítanák.
Vangelis: Köszönöm. Akkor megkérdezem, újabb készlet várható-e vagy mi lesz, mert fontos lenne.
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Nekem az lenne a lényeg, hogy az LG a csereigazolás fejében ne nyelje be a telót, hogyha a T mégsem fogadná el a csereutalványt (mert a számla cégnévre szól), akkor ne legyen az, hogy se cseretelefon, se régi.

-
gyurkikrisz
őstag
válasz
üzenetére
Én mondjuk nem a T-nél csináltam ilyet, de amit hozzá akartam tenni, az az, hogy a telefont is visszaadták az LG-nél. Ha még most is így van, akkor kedvedre játszadozhatsz a T-vel.
A topikba beleolvasva pedig nem sok esélyt látok arra, hogy a T visszaadna pénzt, max levásárolhatsz.
-
KZP
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Valami sunyiság van itt, a Samsung A5 2016 sem nyitható meg, csakúgy, mint a Mate 8 oldala...
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Hmm, a csereigazolás mellé odaadták a telefont is, hogy add le a T-nél? A számla nevedre szólt vagy céges volt? Köszi!
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan problémája a telekomos online fiókkal, hogy hiába lép be, nem lehet semmilyen ügyet elintézni, mert 404-es hibát dob állandóan?
Konkrétan az előfizetésemet szeretném neten fizetni, ezért amikor a telefonom az én nevemre került hivatalosan az egyik telekomos irodában létrehoztak egy fiókot az email címemmel. 1 hónapja. Azóta 2 emailt írtam a telekomnak, hogy mindig 404-es hibát dob az oldal, bármire kattintok a fiókomon belül, telefonáltam már 2x is az ügyfélszolgálatnak, semmi visszajelzés, semmi javulás. Mit lehet tenni?

-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Koszonom szepen sikerult!
Amugy ez valami katasztrofa, hogy csak igy lehet elo emberhez eljutni. 
Kertem az uzlet szamat, azt nem tudjak kiadni. Ami vezetekes szam megtalalhato, arra meg azt mondta a holgy, hogy hozzajuk csorog vissza. Epesszel en nem tudom feffogni ezt a rendszert. Nem is leszek telekomos a budos eletben se.

Egyebkent megnezte a rendelesszamot es elvileg holnap megerkezik a telefon.

-
-
A 2-1-4-2 - vel eljutsz az online rendelesig, de csak pofazik a no, kezelot kerni nem lehet. Hogy lehet itt elo emberrel beszelni?
10 perce megyek korbe korbe es csak az automata dumal mindig. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Bluemobiltól lehet számot hordozni Dominó előfizetésre? -
Huroq
senior tag
Ma rendeltem telefont bolti átvétellel és természetesen ahova rendeltem bolt zárva van annak ellenére, hogy sehol sincs jelezve (ügyfélszolgálat is kérdően annyit felelt, hogy tényleg?). Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy akkor most mi van. Olyan menüpont, hogy rendelés átvétel vagy bármi hasonló nincs. Kiválasztottam az általános ügyintézést, de sajnos itt egy olyan úriembert fogadta a hívást, aki azt se tudta, hogy hűséghosszabbítással kérem-e a készüléket vagy új hívószámmal. Felvilágosítottam, de a hebegés habogáson kívül nem sokra jutottunk a vége az lett, hogy nem kérhetem másik boltba, mert foglalás alatt van a készülék, pont. Komolyan mondom, hogy én ahányszor közelébe kerülök egy bolti átvételnek azonnal az inkompetenciával és a rugalmatlanság legfelsőbb szintjével találkozok. 2016 végén jó hogy nem a telefonos Mancika kapcsol a telefonközpontba ha valamit intézni szeretnék. Máshol miért tudják azt megoldani, hogy PayPallal kifizetek valamit és X üzletben át akarom venni a terméket, de meggondolom magam, akkor egy telefonhívás után simán kiadják Y üzletben is. Pedig a szent és sérthetetlen raktárkészletből ugyan úgy le volt foglalva. Ezt csak a borzalmas telefonos menürendszerre írtam na meg kicsit felhúztam magam.

-
Hello!
Rendeltem tegnap este egy telefont es azutan erdeklodnek a telekomnal, egyszeruen a telefonos automatajuk egy orulet, nincs is ilyen menupont, mar tobbszor vegtelen ciklusba keveredtem benne.
Milyen menupont alatt tudok ezzel kapcsolatban erdeklodni?
Koszonom!
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy olyan helyzet, hogy az LG G3 telefonomat nem tudja javítani az LG, kiállítana csereigazolást. A telefont használtan vettem hardveraprón, eredeti garancialevél megvan, számlamásolat van. A számla egy cégnévre szól, de én nem vagyok a cég alkalmazásában.
Szükség van-e a számlamásolatra a csereigazolás beváltásához? Ha az LG az én nevemre állítja ki a csereigazolást, és be kell mutatni a számlát, abban az esetben ugye lenne egy ütközés... Ha viszont a cég nevére állíttatom ki, akkor megint csak kérdés, hogy jogosult vagyok-e beváltani, ha semmi közöm céghez...
Ha elvileg elég csak a csereigazolás, akkor lehet-e abból gond, hogy a papír az én nevemre szól, de a telekom megnézi a garancialevélen lévő számlaszám alapján, hogy a számlát egy cégnévre állították ki?
Mivel a csereigazolás fejében a G3-at ott kell hagyni az LG szervizben, nem lenne szerencsés, ha utána derülne ki, hogy a Telekomnál nem tudom beváltani, de közben a G3-at sem tudom visszakapni, mert már leadtam az LG-nek, aztán olyan bukóval jövök ki a dologból, hogy még telefonom se lesz...
Ha valaki tud segíteni az ügyben, vagy van 100%-ig tuti infója, azt nagyon szívesen fogadom!
Köszönettel:
gabi123
-
gretzky77
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem is olyan típus amúgy de egyszerűen azt mondta olyan mereven elzárkóztak bármiféle megoldástól,hogy hiába borította volna rájuk az asztalt! Először nem is vette át,csak aztán úgy volt megy a biztosítóhoz inkább minthogy hónapokat szívjon a fogy véddel csak ugye az sem nyert így viszont végig viszi a T-vel meg fogyasztóvédelemmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....utána próbálkozni ilyenekkel
Amugy ez valami katasztrofa, hogy csak igy lehet elo emberhez eljutni.