Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Hűség nélküli előfizetésről dominóra váltásnak van költsége? Mennyibe kerül Dominón a hivásátirányítás
-
migabi24
nagyúr
Nagyon oda tette magát a té, le a kalappal, muszály lesz vennem valamit a végén
-
migabi24
nagyúr
Ha webshopból rendeltem telefont, és élek a 8 napos elálási lehetőségemmel, azt megtehetem egy hivatalos t pontban is? nem szivesen postázgatnák
-
migabi24
nagyúr
Ha visszaviszek egy webshopos telót 8 napon belül, nincs baja csak nem jött be, másikat választanák, ugye nem fognak kötöszködni velem, és mikor vehetek másikat?
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz werszomjas #45429 üzenetére
Na akkor leírom a tutit, ezt gariba nem csinálják meg, ha pénzért hivatalos szervízbe végzik a javítást, akkor marad a garanciád, van olyan ember aki olcsón tud üveget cserélni, de akkor garancia ugrik
-
migabi24
nagyúr
A 3.-at használom ha érdekel, vettem a megjelenés napján, rá fél évre, és most 2 hónapja is, nem találkoztam függetlennel, szerintem maradjunk abba, hogy nem függetlenek az S4-ek, nem neked szólt, hogy ne vezesd félre, hanem aki azt állítja, hogy függetlenek
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Intel fan11 #55955 üzenetére
Webshop
-
migabi24
nagyúr
Most én vagyok a béna, vagy tényleg nem tudok iphone 6-ot venni részletre a mozaik s csomagom mellé hűséghosszabítással
-
migabi24
nagyúr
1 hete próbálunk a webshopba megvenni egy telefont, mindig hiba a vége 2x telefonáltam elsőre kedvesen türelmesen, 2. alkalommal morcosabb voltam mind 2x elismerték, hogy a rendszer hibája, igéretet tettek a javításra 72h belül, ez nem történt meg, mit tehetek még? Kit kérjek a telefonhoz az igazgatót, hogy megoldják a dolgot
-
migabi24
nagyúr
válasz Arolotifar #57875 üzenetére
Kipróbálom, köszi
-
migabi24
nagyúr
Nem semmi ez a webshop, 1 hete nem tudok egy telefont megvenni, 3. telefonálásnál is ugyanaz az eljárás továbbítjuk a kollegáknak majd azok javítják, nem tudom meddig lesz még pofájuk ezt mondani
-
migabi24
nagyúr
válasz korcsillio #58084 üzenetére
Szerintem nem, mert az arra a számra szól amire vetted
-
migabi24
nagyúr
Műhelybe szertnénk, számítógép nélküli korlátlan mobilinternetet szórni, milyen lehetőségeink vannak?
-
migabi24
nagyúr
Sziasztok, megszórták a családot kuponkóddal, ugye jól gondolom, hogy 1 termékre csak 1 kód használható fel?
-
migabi24
nagyúr
válasz South Velen #62325 üzenetére
Azt én is szerettem volna, majd írd meg mit kaptál
-
migabi24
nagyúr
válasz South Velen #62342 üzenetére
Ne legyen igazam, de lehet az állapotuk alakítja az árat, ezért is vagyok kíváncsi, hogy mit kapsz majd
-
migabi24
nagyúr
válasz South Velen #62352 üzenetére
Mázlista, grat
-
migabi24
nagyúr
Dominóra is vonatkozik ez az áremelés, szólok és nem emelik?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen