Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kp78
addikt
-
djculture
félisten
válasz Beca1990 #22397 üzenetére
Szerintem mindenki így van vele de egy ideje nincs az hogy te eltervezed hogy van ennyi pénzed erre a célra havonta, mert tuti hogy bele fognak rondítani egy kis áremeléssel. Ami persze kicsi csak épp közbe minden más is emelkedik és borulnak a megtervezett dolgok.
Én csak a nagyit szoktam hívni jóformán vezetékesen tehát nekem isten lenne ez a mobil otthon csomag.
Már gondoltam rá hogy átváltom erre a mobil otthon csomagra, telefonom van az se izgat meg az x ezer kedvezmény se amiért alá kellene írni 2 évet.
De az izgat hogy teszem azt elkezdik emelgetni a havidíjat havonta mert épp olyan a helyzet én meg szaladgáljak akkor visszaváltani dominósra.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Beca1990 #22493 üzenetére
"előrehozott" készülékváltás:
- legalább arany szint
- 24 hónapos hűségből 21 hónap eltelt"normál" készülékváltás:
- 30 napon belül lejáró hűség vagy egyáltalán nincs hűség
- ha nincs arany szint, akkor legalább 7 hónapos hívószám (illetve utóbbi esetben WS-on csak egy összegű vásárlás tarifahűség vállalása nélkül)Gazsi00
A te konstrukciód valóban emelkedett, de összességében inkább csökkentek az árak.[ Módosította: radi8tor ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
veterán
válasz Beca1990 #22564 üzenetére
Ja, akkor 2 hét után még nagyon felesleges furán néznem, hogy hol a kártya..
Viszont így, hogy a hónapban vettem a lumia 610et én is nagyon rásandítottam a telóra, mikor megláttam gépen az akciót.. szerencsére elég messze volt tőlem a teló ahhoz, hogy ne tegyek benne kárt nagy hirtelen
Everybody lies.
-
Soulfly842
addikt
-
djculture
félisten
válasz Beca1990 #22830 üzenetére
Hát ideje is lesz ment nevetséges hogy a tescoba t-mobileos csomagba fele annyiért kaphatók mint a t-mobile saját webshopjában. Még ha leszámoljuk a lebeszélhetőség különbséget akkor is vicc.
Legutóbb a samsung minivel volt ugyanez a történet meghirdették hogy hujj de nagy akció közben 5 ezerrel olcsóbban bármelyik tescoban megvehetted szintén feltöltősen. Facebookon oltották is őket rendesen.
Szerintem az nem akció aminél drágábban veheted meg ugyanazt mint a konkurenciánál.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Beca1990 #22821 üzenetére
Megnéztem a mai kalendáriumi ajánlatot, és tökéletesen igazad lett!
De szerintem ne rúgasd ki magad e miatt...Én a T helyében nem égetném magam a sok semmirevaló Alcatellel... Adjanak inkább ingyen letölthető karácsonyi hátteret, több értelme és haszna lenne...
Jó szerencsét!
-
Gedeon31
addikt
válasz Beca1990 #22889 üzenetére
Lehetne a ZTE Grand X IN és a Samsung Galaxy S Advance telefonokra is még akció.
Egyébként a kapcsolat kártya rendelésnél a telefonos ügyintéző megcsinálhatja azt először kéri a 1 3. 5. , majd a 2. 4. 5. számot a jelszóból? Így tudni fogja az illető jelszavát. Szerintem ez így nem korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen