- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Beca1990 #139436 üzenetére
Esetleg kereső használata önállóan?
[link]Megsérült a SIM-kártyám, kérhetek-e helyette újat?
Igen, a sérült vagy meghibásodott SIM-kártya cseréjét üzleteinkben kezdeményezheted.
Honlapunkon időpontot is foglalhatsz a Hozzád legközelebb eső üzletünkbe, így minimálisra csökkentheted a várakozási időt.
A személyes okmányok bemutatása mellett a cserét kérheted, mint:
a havi díjas szolgáltatás előfizetője, vagy
a Domino szolgáltatás előfizetője.
A sérült kártya cseréje díjmentes, de blokkolás, rongálás, lopás és feltételezett eltűnés esetén a havi díjas, illetve Domino díjszabásban feltüntetett díjat - 2500 Ft/alkalom/db - kell megfizetni.
A kártyapótlást követően korábbi hívószámod, és a korábban feltöltött egyenleged megmarad.
Fontos, hogy a kártyapótlás csak személyesen történhet, SIM-et sem belföldi, sem külföldi címre nem postázunk! A csere kizárólag a havi-díjas vagy Domino előfizető személyes jelenlétében, a személyes okmányai bemutatásával lehetséges, meghatalmazás nem fogadható el. -
Kaba
veterán
válasz
Beca1990 #128454 üzenetére
Az utolsó részletszámla minden adatot tartalmaz (Telekom folyószámla, a részletfizetési számla sorszáma (az utolsó két számjegyet elhagyod és megjegyzed,hogy az összes részletet fizeted és hogy csak eszközrészletre kéred könyvelni), a részletfizetési számla sorszáma helyett a 16 karakterből álló vásárlási számla sorszámát is megadhatod.
Az összeget a Telekom havi számláján szereplő bankszámlaszámra utalod a Telekom Nyrt-t add meg kedvezményezetként.
A postán ugyanez az eljárás( Telekomos csekket kérsz). -
-
Kaba
veterán
válasz
Beca1990 #121051 üzenetére
Automatikusan meg fog jelenni a Telekom fiókodban 10 hónap után,hogy lejárt a hűséged,ha erre jogosult vagy.
Amennyiben nincsen fiókod,akkor a chaten is le tudod mondani esedékességkor.
Igen,működik,már többen is jelezték,hogy minden további nélkül le tudták mondani.Vannak kivételes esetek is amikor valaki az otthoni kedvezményt is igénybevette vásárláskor,akkor természetesen nem tudja lemondani. -
Tompika777
senior tag
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Beca1990 #113689 üzenetére
Azt hogyha 1 év hűséggel veszel ( készülék nélkül) előfizetést, akkor is 2 évvel készül el a szerződés technikai okokból. Viszont ( gondolom kárpótlásul elengednek 2 hónapot) 10 hónap után kötbér nélkül felmondhatod. Onnan gondolom hogy az 1 évre vonatkozik mert hűség nélkülinél nem kellene 10 hónapot se várni, 2 évesnél ( készülékkel ha veszel bármit) meg hiba nélkül is 2 év.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Beca1990 #108963 üzenetére
Köszönhető ez annak, hogy sokan kihoztak ~0 forintért készülékeket részletre, amit eladtak jóáron, s utána nem fizették a részletet.
Egy új ügyfél esetén a Telekomnál olyan a készülék részletre, mint egy banknál bemondásra egy hitel, nincs ügyfélmúlt, amit alapul tud venni.A részlet inkább arra való, hogy habár ki tudnád fizetni a készüléket, de esetleg nem maradna tartalékod. (tudom sokan nem erre használják...)
-
-
-
törölt tag
válasz
Beca1990 #92197 üzenetére
Igen. A weboldal írta. De én szopok ezzel másfél hete.
Először azért nem tudtam rendelni, mert lejárt a személyim. Küldtem nekik egy igénylést arra, hogy frissítsék, aláírva, az új személyim másolatával, most jutottak el odáig, hogy frissítsék...
Aztán meg lett rendelve, de más árat láttam netem, mást emailben, ezért írtam egy emailt, hogy töröljék. Aztán még aznap telefonáltam, hogy ez mégis mi, miért látok más árat, mondta az ügyintéző, hogy amit mailben küldtek abból lejön 20 % kedvezmény, szóval a valós ár az lesz, amit láttam. Odaírta megjegyzésként, hogy beszélt velem és mégse töröljék. Erre jött az sms, hogy érvénytelenítve lett a rendelésem...Telefonáltam, ja, bocs a megjegyzést nem nézték, rendeljem meg újra.. Ott nem írt előleget. Megrendeltem újra, már ír.
De érted, haverom, akinek annyi köze van a T-hez, hogy 2 hónapja T-s a netük otthon, azon kívül semmi, ő is előrendelte ezt a telefont, neki is 44-45 ezret írt előlegként, és nekem is 10 éves arany mobil előfizetői + 14-15 éves otthoni net + telefon múlttal...De ahogy írták többen is, szar a weboldal. Majd kiderül mi lesz, mert már én sem tudom. -
Aryon87
félisten
válasz
Beca1990 #88138 üzenetére
Nem kedvezo.
Oke, kicsengetek majdnem 90k-t, de 2 evig havi 20 vagy 21k-t torlesztenek. Fejem is szednek miatta. Meg a Telekom 15k-ja is soknak tunik, de meg mindig jobb az 5k "megsporlas"..
Sajnos arerzekeny a haztartas...Greg: S8 lesz belole sztem, U11 joval magasabb aron is van. Meg tartok a pure droidtol..
-
MK VII
veterán
-
gianone
őstag
-
ACE-
addikt
válasz
Beca1990 #85440 üzenetére
2/2015. NMHH rendelet - az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól
21. § (6) A hívásrészletező eseti jelleggel, határozott időre vagy visszavonásig igényelhető. A hívásrészletező az egyéni előfizetők részére havonta egy alkalommal díjmentes. Az igénybevétel feltételeit a szolgáltató köteles az általános szerződési feltételeiben meghatározni.
(7) Az egyéni előfizető a hívásrészletező kiállítását utólag, legfeljebb két évre visszamenőleg is igényelheti a szolgáltatótól, melyet a szolgáltató az igényléstől számított 15 napon belül köteles rendelkezésre bocsátani. Visszamenőleges igénylés esetén minden, már kiállított számlához egy esetben kérhető hívásrészletező díjmentesen. -
Soulfly842
addikt
válasz
Beca1990 #84637 üzenetére
Biztosat nem tudok mondani, de erős a gyanúm, hogy azoknak, akiknek idén történt a domino kártya vásárlás ill. A dominora váltás már csak jövőre lesz szüksége adategyeztetésre.
Én nem stresszelném túl a helyükben/helyetekben úgy is küldenek egy csomó sms-t azoknak, akiknek aktuális az adategyeztetés.
-
gianone
őstag
válasz
Beca1990 #84427 üzenetére
Elég rossz biznisz biznisz T-nél telót venni. Minél nagyobb a csomag, annál kevésbé éri meg. Mobil XL-nél 96000-t kell pluszba a havidíjban fizetni, ha veszel telefon, mintha nem, miközben S8-ra is csak 36000-96000 kedvezmény adnak. Többe kerül összesen, mint listaáron. Ha Mobil XL + 4GB-ot fizet elő valaki, akkor kapja listaáron a telefont, kisebb nettel még bukik is... Nevetséges.
Indian74
Ha vettél telefon az előző díjcsomagra, akkor nyilván nem vehetsz másikat, csak kötbérrel. Itt azokról van szó, akik nem vettek, csak aláírtak hűséget. Vagy ha kicsi csomagban volt, kevés kedvezményt kapott, kicsi a kötbér.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Beca1990 #84289 üzenetére
Nekem speciel Move XS+NetPluszL, helyett Mobil S+400MB+ Diák opció.
Havi kb. 1000+ forint megtakarítást jelent, nem beszélve arról, hogy 2x annyi perc, sms egység és több, mint kétszer annyi net van benne hüség nélkül.
De, ha nem lennék diák, akkor is havi kb 500 forinttal olcsóbb lenne, s megegyező havi adatot s 2x annyi percet kapnék hűség nélkül.
Hűséggel esetemben havi 300 forinttal még beljebb lennék.Persze akinek nincs otthoni szolgáltatása, lehet hogy csak drágábban jön ki.
-
grafikus17
senior tag
válasz
Beca1990 #83268 üzenetére
Mióta bejelentették az új csomagokat, minden szarabb lett.
Csak amit én vettem észre:
1, 11 nap alatt szállították ki a kártyákat a pick pack pontra.
2, mikor 1 hét után újra akartam rendelni, mert nem jött, a 1430-on összevissza beszéltek, akkor már csak 1-et, engedett a rendszer, végül megérkezett a két SIM.
3, online rendszer nem működik, hiába regisztráltam. -
toeki
senior tag
válasz
Beca1990 #82844 üzenetére
huhh
Az utóbbi pár 10-100 hozzászólásban voltak olyan hangok hogy telekom előfizetőként sokallják a telefonárakat.
Valójában erre próbáltam reagálni, ha valaki előfizetéses vagy az szeretne lenni, az most egy elég jól összeállítható csomagkombót tud alkotni a telefonálási - internetezési preferenciái függvényében, ráadásul ha nincs többszázezer forintja telefonra akkor a részletfizetési lehetőség miatt elfogadhatónak gondolom a sufnigsm-ekhez képest magas árakat is.HA valaki nem akar előfizetést annak lehet nem éri meg itt részletre venni a hűséég miatt.
HA valakinek van egyben többszázezer forintja a kinézett csúcstelefonra akkor egy gsm boltban jobb áron tudja megvenni.Remélem így jobban érthető lesz amit írni szerettem volna
-
törölt tag
-
taip
senior tag
válasz
Beca1990 #82524 üzenetére
Írtam valamit, kaptam rá egy teljesen irreleváns választ, amivel egyetértettél.
Ha van egy függő mifim hűséggel, mennyiben segít rajtam, hogy létezik egy másik szolgáltatónál valamilyen díjcsomag? És az ajánlott dual SIM-es telefon sem tudom hogy jön ide.
A hozzászólásom érdemi része az volt, hogy ma 20GB-ot lehet kapni 7140-ért, ezután lesz 10GB 6500-ért. És ha a hűségem alatt csomagot szeretnék váltani, már csak az új, drága csomagra lehet váltani. -
matthewKER
tag
válasz
Beca1990 #82196 üzenetére
Nem teljesen osztom a véleményeteket, és nem a Telekomot akarom védeni, mert rengeteg hasonló hibát vétenek.
Kizárólag a díjcsomag-váltós felületen írja ezt ki (valószínűleg a Domino Fix Extra 1990Ft-ért megvásárolható kártyájának a leírását szúrták be ide), de ilyenkor neked már tudnod kellene, hogy miért is váltasz meg mire. Márpedig az ÁSZF-ben és mellékleteiben jól szerepelnek az információk. Az ÁSZF és mellékletei nem ismerete nem mentesít annak betartása alól.
A megkárosítási reklamáció eleve nem védhető, mert nem fizetsz valamiért, ami aztán elmarad. Ha levonnák a 990Ft-t, vagy az 1990Ft-t, de bónuszokat nem kapnád meg, akkor lenne miért reklamálni.
Félretájékoztatásért lehetne reklamálni (más tucatnyi esetben is, a szolgáltatások Telekom fiókos/applikációs leírása hemzseg a hibáktól), de az NMHH-nál ez simán kimagyarázható dolog, a Telekom meg valószínűleg felajánlja neked a térítésmentes díjcsomag visszaváltást (amit ugyebár csak a következő feltöltés után tehetnél meg saját magad).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest