Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Nálatok megy a T ügyfélszolgálata? Hívom, kb 10mp-ig vagy kicsöng, vagy csönd van, aztán benyögi a gép, hogy jó napot kívánok és szétkapcsol a vonal. Nálam a hiba?
-
SUPREME7
őstag
Létezik valami smskód amit elküldve, visszakapja a készülék a helyes mms beállításokat? Mintha régebben lett volna ilyen, de az istenért nem találom. Egy SE W100 spiro-t kéne beállítani, a netes beállítások alapján, én úgy gondolom helyesen van beállítva, de az MMS-ek letöltése vagy sikertelen hibaüzenettel elszáll, vagy folyamatosan próbálja letölteni amíg meg nem unja az ember és megszakítja. Független telefon, mobilnet nincs rajta. Ötlet? Köszönöm előre is
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a "Domino 5 quick" kártyák régi "nagy" sim kártyák csak, vagy kitörhető micro sim-re? (Ilyen formára gondolok) Egyszerűen nem találok képet-infót róla.
-
SUPREME7
őstag
Nálatok mi a helyzet? Nekünk asszonnyal mindkettőnk telefonján lehalt a T hálózat, se hívni, se fogadni. (Budapest XVIII kerület)
Facebookjukon már megy a panaszáradat, akkor legalább nem egyedi probléma
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
Csodás, már megint kihúztak valamit amit nem kellett volna Telefonálni más hálózatba tudok, de ha engem hívnak akkor kikapcsoltat jelez.
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, van valami sms parancs a T-hez ami visszadobja a szerintük elhasznált adatforgalmat? (Céges kártya, szóval online felületre nem tudok belépni mert nincs hozzáférésem)
Olyan lassú a mobilnetem mintha le lenne lassítva, de sms-t nem kaptam, hogy elfogyott volna az adatkeretem, és az android mérése szerint még a közelébe se vagyok.
Vagy van valami hálózati gond Budapesten?
-
SUPREME7
őstag
válasz hurenzon #68450 üzenetére
11:41-kor adtam le az első megrendelést, majd délig még jópárat, mindet házhozszállítással, és mégis törölték, szóval inkább az lehetett, hogy még akiknek (dolgozóknak gondolom) be lett élesítve, elkapkodtuk előlük. Aztán utána hibákat dobott, majd mire megint jó lett a durva cuccokat elkapkodták (30K-s laptop, 30K-s 40" tv, xbox csomag stb)
Szerencsére még egy G4-et megcsíptem, meg 1-2 jobb deal-t.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
Nem tudja valaki, hogy a Lenovo M72E Tower-ből a T melyik konfigurációt árulja? (már 404-et dob az oldal, de amúgy se volt semmi infó róla) Berendeltem egyet, de ha nem valami komolyabb konfig akkor inkább lemondom.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz PainKiller13 #68560 üzenetére
Elvileg a GLS honlapján a 0006 + megrendelésszám kombóval lehetne, de nekem nem dob semmit.
Jéé de, "ügyfeles adat fogadva". Ebből ma semmi sem lesz.
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot a Lenovo PC miatt is, hogy mondják már meg miféle konfiguráció egyébként, mert létezik belőle vagy 10 féle. Természetesen egy hölggyel beszéltem, akinek fogalma nem volt miről beszélek, azt ígérte utánanéz, és visszahív. Azóta is ...
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz varsam #68587 üzenetére
Köszönöm, akkor azt hiszem ez a rendelés töröltetve lesz
Bár érdekes, mert a hivatalos oldalon nincs is ilyen processzorral.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz PainKiller13 #68611 üzenetére
Nekem ma hoztak volna 7-et is, de át tudtam kérni holnapra meglepően gyorsan, azt hittem hívhatom a GLS-t egész délelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz Sanyaman #68614 üzenetére
Esélytelen. Vangelis szerintem a tesco meg a telekom marketingese, esküszöm mióta a bestbuy topikban olvasom miket vesz meg mennyiért (és szerintem a töredékét írja le) azóta melóból hazafele rendszeresen beugrok a tescoba és megyek egy kört, de akciós zsemlén kívül még semmit se találtam A telekomnak meg nem is tudom mennyi oldalletöltést generáltam.
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz Soulfly842 #68636 üzenetére
A T-s Note 3 egyébként 16 vagy 32GB-os alapból?
-
SUPREME7
őstag
válasz SUPREME7 #68667 üzenetére
Na akkor helyzetjelentés.
- Samsung 32" smart tv használtként véve nullaperces, bontatlan minden, csak a garijegy nincs
- Idol 3 4.7 látszik, hogy felbontott, de szerintem csak vevőknek mutogatós darab mert mikrokarcmentes, bontatlan tartozékok, még a sim tű is a helyénLG G4 kirakott bemutató darab lehetett de látszólag full újszerű, bontatlan tartozékok, mikrokarc-kopásmentes fekete bőr hátlap + bontatlan arany hátlap, fóliás kijelző és keret. Viszont lehet mókolni vele mert retail mode-ban van és valaki vicces volt, arcalapú lezárás van bizonyos funkciókon (kikapcsolás, reset )
+1 samsung mini 2 mikrokarcmentes állapotban, dobozban tartozékok "behányva" de 700 forintot megért ajándékba
Amik meg újként lettek véve azok valóban újak teljesen, viszont kettőhöz nincs garijegy, arra majd rá kell kérdeznem.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz dptrsk #68684 üzenetére
Lehet, bár ezek nem mobilok tehát nem tudom, hogy ezek is ott lesznek-e, és még nincs fent semmilyen jótállási jegy a fiókomban. De pl az egyik tablethez volt kitöltött garijegy külön. Bár még mai átvétel, valószínűleg van egy kis csúszás ebben, mert még a státusz se változott, szóval nem lett lezárva a rendelés.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz balint82 #68697 üzenetére
Amit akarsz. Egy kollégám szívta a vérem még pár éve, hogy a Nokia 5800-jára telepítsek neki androidot. Addig-addig mondta, hogy rendeltem egy android figurás matricát és ráragasztottam a kijelzőjére
Hogy ON is legyek, megjöttek a számlák, illetve 1 jótállási jegy a dokumentumokba, de van egy cucc amihez se online, se papíros jótállás niincs, pedig garisnak vettem. Megint hívthatom az üfsz-t, hogy mi a pálya
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz zaskar #68799 üzenetére
Semmit. Mit csinálhatna? A meghirdetett áron a meghirdetett terméket megveszed, utána az a te tulajdonod. (max a belsős dolgozókra vonatkozhat ez a szöveg, mert őket nyilván tudják szankcionálni) Ha nagyon el akarnák dugni ezt a dolgot akkor megtehetnék, de nekik még így is megéri kiszórni.
Dolgoztam olyan helyen ahol a vezetők annyira sz@rrágók voltak, hogy tilos volt a kiállított cuccokat eladni. Ha a kiállított cucc elfogyott és megszűnt a forgalmazás akkor ment bezúzásra.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
Azt tudja valaki, hogy ha személyesen T pontba bemegyek és kérem egy rendeléshez a jótállási jegyet, akkor ki kell adniuk ugye? Merthogy egy garis cucchoz se fizikailag se online dokumentumként nem kaptam meg a jótállási jegyet, csak a letölthető számlát. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, erre "továbbítom a problémát az illetékesnek, de január közepéig türelmét kérjük"
-
SUPREME7
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Telekomnál így használtna vett telefonokat lehet-e hivatalosan náluk függetleníteni? Ha igen,van valami árlista, vagy egységáras?
-
SUPREME7
őstag
Ejj mennyi letltott Z5 compact lesz. Már valaki 95-ért is odaadja
-
SUPREME7
őstag
válasz anderledani #69337 üzenetére
Mondjuk számla-részletnemfizetés miatt? Kiszórták fillérekért előfizetés mellé, már közepes előfizetés mellé is nagyon olcsón odaadták, ráadásul ugye sokan részletre is kérték és ment az apróra 100-150K-ért.
Nem mondom, hogy mindet letiltják, csak, hogy sok lesz amit igen. Úgyhogy érdemes odafigyelni. (persze ezt sose lehet tudni, 2 év rohadt sok idő, lehet most megveszed egy "megbízható" eladótól aki 1 év múlva már nem annyira megbízható, és "elfelejti fizetni", aztán egyszercsak lepottyansz a hálóról
-
SUPREME7
őstag
Pixelhiba esetén (3 munkanapon belül kiderült) vajon a Telekom azonnal cseréli a készüléket, vagy elküldi vizsgálgatni, esetleg 1 pixelhiba miatt nem is foglalkoznak vele? (Nokia Lumia)
-
SUPREME7
őstag
válasz St3ven #69376 üzenetére
Én inkább valós tapasztalatra lettem volna kíváncsi, azzal tisztában vagyok, hogy sok gyökér gyártó megszabja, hogy a pixelHIBA mikortól is hiba szerintük. Az érdekel, hogy a T mennyire partner ebben.
(#69378) frozzyZTE
köszi, mostanában van tapasztalatom ezzel is, 150K-m áll a telekomban (önhibámon kívül, tehát nem szórakozásból vittem vissza) , és még nekem kell vitázni az ügyintézővel, mert nem tudom elhitetni vele, hogy 2 éve legalább 14 nap az elállás, és ugyanennyi idejük van visszajuttatni a pénzemet.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
Köszi, remélem, hogy sikerül kicseréltetni, bár nem sok reményt fűzök hozzá, főleg mert kifutott készülék és túl olcsó volt ahhoz. Esetleg bepróbálom a Nokia Care-ben (vagy már az is MS?) hátha kicserélik a kijelzőt vagy valami ha a T esetleg hozza a formáját...
#69389) americanidiot
Ez nem így működik, ezt a hozzáállást sose értettem, ha valami olcsóbb akkor el kell nézni, hogy szar is legyen? Meg "ennyiért belefér"... Hát szerintem nem.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz Frozzy #69392 üzenetére
Jóhát annyira nem életbevágó dolog, lehet, hogy szögegyszerűen gondolom a dolgot, de a hiba az hiba, ha kijavítják akkor örülök, ha nem, akkor max szóvá teszem, de tudom, hogy ezt a pixelhiba dolgot sok gyártó próbálja elkummantani. (lehet, hogy avatatlan szemnek fel se tűnne és vannak akiket ha látja is, nem zavar)
Mindegy, nem akarom offolni a topikot, ha esetleg van valakinek valós tapasztalata, hogy a T mennyire kezeli jól a pixelhibát garancián és leginkább 3 napon belül Lumiák esetén akkor írja le. Köszi
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz ANDROID??? #69433 üzenetére
A megrendelés azonosító elé írj egy 6-ost, és úgy keress rá itt:
-
SUPREME7
őstag
válasz ANDROID??? #69435 üzenetére
De maga az azonosító megegyezik a telekom oldalán a rendelésazonosítóval? Mert ha igen, akkor krvagyorsan hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy nézzenek utána kinek küldték ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Futás, futópályák
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen