Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát akkor ezígyszar. Akkor valahogy a készülékben kell letiltani. Köszi
Mondjuk ez azért érdekes, mert gondolom minden multisimnek technikailag van külön telefonszáma, valahogy a sávszélességet is tudják kezelni adott kártyán, tehát ez se lehetne megoldhatatlan. Mindegy, Telekom...

-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, Gigaerős Net+ mellé kihoztam a 2db ingyen multisimet, utána merült fel, hogy a 2 multisim nekem tulajdonképpen csak adatmegosztónak kell, szóval szerettem volna letiltani a 2 kártyán a hivást-sms-t, mivel gyerek is használná az egyiket, nehogy véletlenül mókoljon vele, de azt mondta az üfsz, hogy nem tudják külön kezelni a 2 multisimet lyen szempontból. Lehetséges ez? Elég bizonytalannak tűnt a lányzó, szóval lehet csak nem volt képbe, vagy tényleg ez ilyen?

-
SUPREME7
őstag
Köszönöm szépen
Ezt megtaláltam, elvileg átutalással is lehet előtörleszteni csak készülékre, de semmi infó, hogy hogyan kömyvelik le, de akkor biztosabb személyesen. Bár talán ha úgyis olvassák a közleményt, akkor abba bele lehet írni, bár nem tudom hány karakter lehet a közlemény átutalásnál. Mindegy akkor személyesen 
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, készülék előtörlesztés hogy működik? Átutalok például 6 havi törlesztőt, és akkor csak 7 hónap múlva kell a következőt, vagy csak korábban telik le?
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem a kuponos cuccokra gondoltam, nem csak kuponnal vásárolok
Most megkerestem, régebben szerepelt a számlán, hogy "A jelen számlán értékesített termékre a jogszabályoknak megfelelõen 6 hónap szavatosság érvényesíthetõ", mondjuk nem tudom, ez a 6 hónap "szavatosság" mennyire felelt meg a jogszabálynak, szerintem az a 6 hónap jótállás lenne, mert ugye nem ugyanaz. Újabban viszont nincs rajta ez a mondat a számlán.Illetve hazudok, mert rajta van, de így:
A jelen számlán értékesített termékre a jogszabályoknak megfelelõ szavatosság érvényesíthetõ.
Tehát a 6 hónap már nem szerepel rajta.
Na mindegy, akárhogyis, de a T-nél elég rugalmasan kezelik az ilyet.
==========
Értelek, akkor csak kupon, meg használt börze...

Aljas
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Meg hát 10K alatti külön vásárolt műszaki cikkekre (tehát ha veszel egy fülhallgatót 5K-ért külön, akkor 6 hónap a jótállás, ha viszont a telefonhoz adják akkor az egész pakkra 1 év jótállás van, így a fülhallgatóra is, de elvileg akkor csak együtt lehet gariztatni a telefonnal).
Ezzel akart beszopatni pár éve a Vodafone, sajátmárkás táblagépük töltője kipurcant 6 hónap után, be lett küldve a szervizbe (Telemax ofkorsz) és visszadobták, hogy a tartozékokra csak 6 hónap van, vegyek újat 6K-ért (egyedi töltőcsatlakozós volt, még akkor nem volt annyira divat a microusb, így annyit kértek érte amennyit nem szégyelltek).
Aztán pár hét huzavona után belátták, hogy igazam van, mert csak a külön vásárolt 10K alatti cuccokra van 6 hónap.
Ja és ezt azért hoztam fel, mert egy ideig a T számláján is szerepelt a 6 hónap, újabban viszont nincs rajta. De nem tudok róla, hogy ez változott volna.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
-- bocs, félreértettem. Lehet ha bemutatják a halotti papírokat, akkor méltányosságból kötbérmentesen fel lehet bontani, de ez csak feltételezés.
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, a dominós 5GB ingyen netet be lehet valahogy aktiválni T fiók és az app letöltése nélkül?
-
SUPREME7
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére

-
SUPREME7
őstag
válasz
sellerBP
üzenetére
Pöttyet túlpörögtél, mivel dominóval rendelted, ezért van pár munkanap átfutása a rendelésnek, mivel már limitálva van, hogy egy magánszemély hány sim kártyát vásárolhat és ezt ellenőrizni kell, plusz elég sok megrendelést kellett a BF miatt kezelniük, a szar rendszerük pedig gondolom méginkább megnehezíti a dolgot. Nem kell verekedni se, a Telekom kezeli a legrugalmasabban ezt a kérdést, ha véletlenül függő telefont kapsz, akkor is 1-2 munkanap alatt az újabb telefonokra megkapod a függetlenítő kódot. Ha nem megfelelő telefont kapsz akkor pedig értelemszerűen a kézhezvételtől számítva 14 napod van elállni, nem a rendelés napjától számít. peace, relax

-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Minek erőlködjenek ha fost is el tudják adni jó drágán?
A Magyar Telekom 2017. harmadik negyedéves eredményei
2017 harmadik negyedévében az összbevétel 8,8%-kal, 155,4 milliárd forintra nőtt (a 2016. harmadik negyedévi 142,9 milliárd forintról).
Ez elsősorban a RI/IT bevételek erős növekedésének, a magasabb készülékértékesítésnek illetve a mobil adathasználat folytatódó növekedésének volt köszönhető. -
SUPREME7
őstag
Azigen: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/magenta1allin
Ez valami új cucc?
Havi 55K-ért azért nem semmi. Bár nem tudom ebből még jön le, vagy ez már a "kedvezményes" ár, nem igazán részletezik. Plusz úgy tűnik még ekkora havidíj mellé se adnak normális készülékkedvezményt

Ez a 2Gbit-es csomag is erős vállalásnak tűnik annak fényében, hogy sok helyen ennek tizedét se képesek nyújtani

-
SUPREME7
őstag
Mit kalibrálnak már megint a webshoppal? Csak nem jelszavakat loptak tőlük? Belépésnél "A fiók felfüggesztésre került", jelszóváltoztatás után jó ... 2 fiókkal is ugyanez. Egyiken sincs se előfizetés, se dominó.
Másnál?
-
SUPREME7
őstag
válasz
atosan
üzenetére
Így kapod meg a kuponodat:
Online vásárlásod után 10 napon belül SMS-ben küldjük el a kuponodat. Telekom üzletben történt vásárlásnál a helyszínen kapod meg a kedvezményt.Ha ott nem kaptad meg, akkor első körben telefonon próbáld rendezni, vagy ha közel van, egy bolti látogatás.
===
Sőt, alul az apróbetűsben már az van, hogy ha helyszínen nem kérted, akkor kiküldik ugyanúgy sms-ben.
Az online rendelő ügyfelek a rendeléstől számítva 10 napon belül SMS-ben kapják meg a kuponjukat, a Telekom üzletben vásárlók a helyszínen választhatnak tartozékot 5000 Ft kedvezménnyel, ha pedig nem kívánják a helyszínen felhasználni, úgy 10 napon belül SMS-ben kapják meg a kuponjukat.
-
SUPREME7
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Ha egyszer beállítod, akkor elvileg az másik telefonnál is megmaradna. Nem iphone véletlenül? Annál volt nemrég szoftveres bug, hogy hiába volt beállítva, szám nélkül ment a hívás.
Egyébként meg miért lenne az alapértelmezett a rejtés? Szerintem ez hülyeség lenne, nekem is most hálózati alapbeállításon van és nem rejti.
-
SUPREME7
őstag
Azért el kell ismerni most, a Telekom elég korrekten nyomja, ahhoz képest, hogy úgy indult, hogy csak akiknek most jár le a hűség, azoknak lesz ingyen a függetlenítés. Kár, hogy ritkán lehet róluk pozitívat írni

-
SUPREME7
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Már ne a 06-ot írd elé, hanem 1-est.
-
SUPREME7
őstag
válasz
üzenetére
Te nem értessz engem?
Leírtam, hogy van pár újonnan felrakott cucc ami bár nincs akciósok között, nem fogadja el rá a kódot, ezt csak a webshoposok tudják megoldani. De ahelyett, hogy nekik írnál, csinálnál screenshotot, és nyoma lenne, hogy nem akciós tarozékról van szó, itt kérdezősködsz meg a telefonos ügyfélszolgálatra telefonálsz és "felhívod a figyelmet" a dologra, pedig elvileg pont ezt akarod elkerülni. -
SUPREME7
őstag
válasz
üzenetére
Egyszerűbb lenne leírnád mire próbálod beváltani. Van pár új tartozék ami ugyan nincs az akciósok között, de nem jó rá a kupon. Lehet csak jelezni kell a webshopos email-re. (webshop@telekom.hu) A telefonos ügyfélszolgálat kb mindenre csak pislog ami webshopos téma.
-
SUPREME7
őstag
Valami ilyesmi történhetett a T-nél

Sajnos magyarul nincs fent.
https://youtu.be/jroQCyWwEgE -
SUPREME7
őstag
mennyi lesz a listaára és vajon előfizetéssel lehet-e venni? 2 év hűségre csak kihoznék egyet.
Mekkora troll a T beszarás, nem gondoltam volna. -
SUPREME7
őstag
Ez volt már? Ingyé 3GB 3 napra dominóhoz.
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/domino/3gb-3napra
-
SUPREME7
őstag
Egyébként van gyakorlati jelentősége, érezhető minőségi ugrás ezzel a VoLTE-val, vagy csak melegít belülről a tudat, hogy van, mint az alma logó?
A mondat első felét komolyan kérdezem. -
SUPREME7
őstag
válasz
khorvat
üzenetére
Nem szoktam védeni a T-t, de ilyen szempontból az egyik legkorrektebb webshop, most is vagy 2 hete fosztogatták a cuccokat ingyen mire egy kis gátat szabtak, bármelyik másik sokkal nagyobb webshop fél nap után lelőtte volna az egészet és törli a rendeléseket és ír egy mailt, hogy hibásan ment ki az akció.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Öhm, ezt én hintettem el, hogy tartozékokra is engedi beváltani domino feltöltőkártyával, és nekem ki is küldték, de persze igen, a feltételek szerint készülékre lehet beváltani, de az megint más kérdés, hogy valahogy soha nem sikerül a T-nek rendesen megcsinálni valamit, gondolom nagyon könnyen be lehet állítani egy ilyen komoly shopnál, hogy azt a nyamvadt kupont melyik termékkategóriára lehet beváltani.
Én azt hittem a domino csomag a lényeg, azért engedi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
Nekem 7GB volt a Telekomnál, többnyire elhasználtam
Most meg kicsit főlélőttem, telenor 50GB, de esélyt se adnak elhasználni, korlátlan böngészés + 100GB éjszakai, és a mytv se számít már bele az adatkeretbe. 4700Ft-ért elég szar, mit is ad ennyiért a Telekom?
Mondjuk tény, hogy ez csak a net, dual simes telefon kell hozzá és egy főkártya csak beszélgetésre. -
SUPREME7
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére

Egyébként valószínűleg egyre több független készülék lesz, ha úgyis ingyen kell függetleníteniük a szolgáltatóknak, lehet nem fognak vele szarakodni. Max alapból drágább listaár lesz. És sokkal több letiltott telefon az aprón

-
SUPREME7
őstag
válasz
CHIPman
üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy az 5577c mifi független. A t pontos ügyfélszolgák sincsenek sokszor képbe, vagy direkt nem mondják meg, nemhogy a t parner.99.9% ha nincs /SL jelzés akkor az független.
Talán még valami árlistán is szerepel valamilyen formában, hogy független. A d-link DWM-222 is független, a többi függő (e3372h, L100, W800)
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok. Flottás előfizetés sim kártya cseréjét partner üzletben is megcsinálják? (van meghatalmazásom a cégtől, tehát hivatalosan)
-
SUPREME7
őstag
válasz
bopeti98
üzenetére
Valószínűleg akkor a számla/jótállási jegy sem elérhető mert még nincs teljesítve a rendelés. Szóval szerintem minél előbb szólj, mert lehet nem fog nekik gyorsan menni, ha meg szükséged lesz valamelyik papírra akkor szaladgálhatsz miatta.
(ha nem titok, milyen telefont volt érdemes listaáron megvenni a T-nél ami nem olcsóbb máshol?
) -
SUPREME7
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
A D-link kártyafüggetlen, valószínűleg kb semmi más különbség nincs köztük, szóval a D-linket venném.
Egyébként én már nem nagyon vennék USB-s modemet, akkor már inkább kicsit drágábban ezt:
http://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+E5577C+4G-kepes+router--HUAWEI+E5577C
És ez is független és egész jó áron van.
-
SUPREME7
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ez a normál működés
Egyébként ja, megint elkeféltek valamit. -
SUPREME7
őstag
Maratonhoz kell valami alap net? USSD menüből hibát dob, hogy a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető...
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok gyors kérdés, maraton opció addig tart amíg el nem fogy ugye? Van valamennyi felhasználási ideje, vagy ha mondjuk 4GB kitart 1 évig akkor addig megy?
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
Telekomnál valami durva cuccot tolhatnak, LG G6 árát felvitték 280K-ra....
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ha csak a szám kell akkor át lehet dobni dominóba.
-
SUPREME7
őstag
2 hete beragadt "visszahívásra vár" rendelésre más is kapott mailt, hogy törlik, és változatlan feltételekkel újraindítják és adnak grátisz a kellemetlenségért egy 5K tartozék kupont?
Nem tudom mi van a T-vel de rendkívül jótékonyak ... -
-
SUPREME7
őstag
Webshoppal mi van? eladtak mindent? Mobilokon kívül nincs semmi a kategóriákban

-
SUPREME7
őstag
Beszéltem a webshop ÜFSZ-szel, mert van egy megrendelésem 1 hete "visszahívásra vár" státuszban, de állítólag technikai hiba, jövő héten meg lesz oldva

-
SUPREME7
őstag
Két terrorista meg politikai komment között valaki meg tudná mondani aki a napokban rendelt webshopból, hogy mit kavartak a rendelés státuszokkal? Jelenleg Megrendelés teljesítése folyamatban, de a rendelés azonosító direktbe a GLS-nél 2012-es rendelés adatait dobja, szóval valami nem kerek. Ez után mire kellene változnia a státusznak, jelzi ha kiszállítás alatt van?
-
SUPREME7
őstag
23K-s előfizetéssel már elég baráti is az ára

-
SUPREME7
őstag
Pff ez a Telekom folyamatosan visszafejlődik, komolyan mondom. Venni akarok egy tartozékot erre már a megrendelés végén benyögi, hogy "A kosárba tett termékek csak azonnali átvétellel vásárolhatóak meg.", persze az ország másik felén
Hát akkor fulladjanak lószarba. -
SUPREME7
őstag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Mikor milyen gatya van rajtuk, volt, hogy postán kaptam választ, de legtöbbször emailben. De a 3 hetet többnyire tartják a válaszadásra.
-
SUPREME7
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Így van, ezt vázoltam korábban
Mondjátom, hogy nem zseniálisak. -
SUPREME7
őstag
Rejtett kamerás felvétel készült arról, hogy miért nem készült el a webshop 14 órára.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Á, nem tudnál rámtukmálni semmit, otthoni előfizetést ha fizetnének érte se köttetnék újra, mobil csomagot is csak akkor ha adnak hozzá értékelhető árért telefont (páromnak rendeltem nemrég a move m-mel s6 edge-et, na az ilyen ajánlat lett volna, de azzal is megszopatott a T
) -
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ez is mekkora vicc, tudom eddig is így volt - de most még ki is emelik mint a Vodafone - hogy ha nem veszel készüléket akkor olcsóbb a havidíj, de ha veszel akkor drágább, de akkor "olcsóbb" a készülék - ami ugye megint nem igaz, mert magasabb havidíjat fizetsz, ami alacsonyabb díjcsomagnál simán több lehet 2 év alatt, mint amekkora kedvezményt kapsz az eleve túlárazott készülékből... hihetetlen

Ez volt már?
5194Ft 00:00 - 07:00
Kemény ez a 7 órás időintervallum.... -
SUPREME7
őstag
Azért ügyesen megoldották az internet áfájának csökkentését, gyorsan átstrukturálták a csomagokat, és máris úgy emelték vissza az árat, hogy eltűnt az áfacsökkentés

-
SUPREME7
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak mobilnet 30GB 10K?
A másik T-nél 50GB-ot (+100GB éjszakai) kapok 5200Ft-ért benne foglalt korlátlan böngészés és MyTV alapcsomaggal. 
4GB 4K-ért is vicces ...
Mondtam én, hogy nem lesz itt semmiféle szeretetszolgálat.
-
SUPREME7
őstag
válasz
balint82
üzenetére
Az
Bár lehet kell a lóvé a T-nek, tőlem az elmúlt hónapban 2x akartak pénzt behajtani jogtalanul, nem győznek sajnálkozni, úgyhogy egy jó használtcucc vásár már kijárna 
Soulfly842: Dáridó? Nem hiszem, hogy a T átmegy szeretetszolgálatba, de ha jók lesznek a csomagok akkor is azokkal a hisztikkel lesz tele minden akik most kötöttek 2 évet

-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Egyáltalán nem hülye, azt a T kapcsolta be hasraütésre, nekem céges csomaghoz is kérés nélkül be lett kapcsolva úgy, hogy már több hónapja le lett róla mondva a mobilnet, megreklamáltam, igazat adtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most megkerestem, régebben szerepelt a számlán, hogy "A jelen számlán értékesített termékre a jogszabályoknak megfelelõen 6 hónap szavatosság érvényesíthetõ", mondjuk nem tudom, ez a 6 hónap "szavatosság" mennyire felelt meg a jogszabálynak, szerintem az a 6 hónap jótállás lenne, mert ugye nem ugyanaz. Újabban viszont nincs rajta ez a mondat a számlán.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sprinter.
Mekkora troll a T beszarás, nem gondoltam volna.

Hát akkor fulladjanak lószarba.