Hirdetés
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Valaki tudja, mi a Telekom SMTP szervere, amiről tudok kifelé küldeni e-mail-t és nem kér azonosítást, mert t-email címem az nincs, nem is szeretnék!?
Mobilnet, esetén telefonról persze!
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz Vangelis #39059 üzenetére
Üzletbe nem tudtam kérni ilyen opció nem volt, sőt akkor lehet csak üzletbe átvenni, ha van ott, oda kérni tudtommal nem lehet, de nem vagyok annyira tájékozott ez ügyben.
Pickpack pontba lehet de azzel előrébb nem lennék, az olyan mintha a futártól venném át.
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
válasz Blackmirror #39506 üzenetére
Nem azért, hanem azért mert átvehető, csak ki kell választani a kiszállítás típusát és mint Pick Pack pont bejelölni az üzletet.
-
#TOTTI
őstag
Magyar telekom-os készülék használható külföldön telekom-os kártyával? (pl.: Németország)
-
#TOTTI
őstag
Telekomnál van olyan mobilnet csomag, amelyben engedélyezve van az RDP (3389-es) port, mert sajnos csak a Telenor nettel sikerül távoli asztalozni?!
-
#TOTTI
őstag
Várható, hogy valamikor az üzleti mobilinternet csomagokban engedélyezve lesz az RDP (3389) port?
Mert törzs Telekomos ügyfeleink és kénytelenek Telenor-os mobilnetet előfizetni, hogy tudják használni egyik szolgáltatásunkat. -
#TOTTI
őstag
Illetve még annyi, nekem egy Like 300 van és három Fun ami a családé, ezeket a díjcsomagokat használhatom díjcsomagváltásig? Gondolom nem aktualizálódnak Like S-re és Fun S-re, lejáró díjcsomaghűség esetén sem?
Amúgy a Like S bár kedvező, de egyben undorító is, összevonták a nagyobb havidíjat a magasabb percdíjakkal, előnye viszont, hogy nem kér diákigazolványt?!
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz Vangelis #40650 üzenetére
Az én 18-25e Ft-os számláimra ez volt a gyógyír, nem a Next S, bár nekem Like 300 van, az sem kért diákigazolványt fizikálisan. Ha a lejárat előtt nem tudok felmutatni diákigazolványt minden bizonnyal Like S-re váltják amit szeretnék elkerülni, mert itt a percdíj kedvezőbb.
2700 Ft-ért vissza állsz Domino-ra a mostani számoddal majd azt cseréled Like - ra, bár itt személyes jelenlét kell és ajánlott a partner üzlet, ott rugalmasabbak e téren.
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
Figyelembe kell venni, hogy bármely Move díjcsomagban le van tiltva a VOIP, szóval aki a net miatt ezt választja az VOIP nem tud telefonálni.
-
#TOTTI
őstag
Tegyük fel, szerencsére nem ez a helyzet, ÁSZF szerint platina kártyás vagyok mivel elértem a szintet, ezért bevállaltam a NEXT S aranytárskártyás díjcsomagot, de, mivel változott az ÁSZF, ok okozatilag az következik be, hogy elveszthetem a jogomat NEXT S társkártyára. Pedig amikor kötöttem a díjcsomaghűséget a társkártyára és aláírtam két évre, még a jelenlegi helyzet ellenkezője volt aktuális, miszerint a jogosultságot nem kötötték havi előfizetési díj mértékéhez, így az utóbbi 3 évben ECO XS-t használtam a kezdeti zöldzónám helyett.
Így meglévő ügyfélként joggal gondolnám etikátlannak, az megint más tészta, hogy aranykártyássá válok idén februárba, veszek egy NEXT S tárkártyát és fő előfizetésem egy MOVE XS mellé, melynek havi díja nem fedezi az aranykártya megtartásához szükséges mértéket. Ez így rendben van.
Az első csak találgatás, nem olvastam az ÁSZF-et, de teljesen életszerű.
Aztán, az is benne, van, hogy a főkártyákhoz tartozó tárkártyák forgalma is beleszámít a főkártya forgalmába. Ettől függetlenül nekem nincs problémám a szolgáltatásokkal, amint úgy érzem, hogy hátrányomra változik lemondom.
-
#TOTTI
őstag
Szóval sarokba van szorítva, Like 300 15Ft-ról felment 16Ft-ra a percdíj felmondhatom, csak a következménye az, hogy fizethetek kötbért. Etikátlan mindenesetre, valószínű ha a haveroddal csinálod ezt akár pofán is b@aszhat, az másképp fáj, de hát kell az okostelefon részletre, evvan...
-
#TOTTI
őstag
Ha egy társkártyát közbér fizetés mentesen át szeretnék íratni, egy másik illetőre, azt milyen körülmények között tehetem meg? Adott egy FUN kártya abból lenne Move XS, illetve van 3 is, készülékrészlet nincs rajtuk hűségidő 2-őn van a 3 közül.
-
#TOTTI
őstag
Köszi, én is valahogy így gondoltam, technikailag lehetséges a Fun helyett, a Move XS, csak a kártya cserével jár ezek szerint, mert a Mix Surf és a Fun S-nél van lehetőség SIM megtartásra.
Illetve kérdés, tárkártyának mehetnénk ezek otthoni előfizetés mellé?
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Elkeserítő és dühítő, de még így is nagyon jók a havidíjak, valamint a percdíjak is itthoni viszonylatban, Like 300 és 2 db Fun esetén! Hűséget aláírni, mindenesetre nem fogok, ill. a Like 300-ban kihasználom a 4 évet!
Szociológiailag ezen a szinten vagyunk ezt érdemeljük, mert kell az okos telefon Next XXXL-el fél forintért! De még az sem elég, ott is lehúznak még pár százast. Távolodunk az EU-tól!
Hol olvashatok a lejjebb lépésről, nem mintha nekem lenne hova, de ismerősnek van MOZAIK XL, amit szívesen lejjebb tenne így másfél év után?
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz szabonagyur #42489 üzenetére
Like S tudtommal nem 100 óra mint a Like 300, hanem 100 perc?! Vagy tévedek, ez a fő ok ami riasztó, ezért nem váltok.
-
#TOTTI
őstag
válasz szabonagyur #42489 üzenetére
ÁSZF:
A Like S díjcsomagban az Előfizető jogosult választása szerint három hálózaton belüli alapdíjas számot összesen havi 300 perc erejéig 0 Ft-os percdíjon hívni. A 3 választott Telekom mobil szám beállítására az előfizetőnek lehetősége van a szerződéskötéskor. A 3 választott Telekom mobil számon havonta egy alkalommal van lehetőség módosításra a www.telekom.hu oldalon. Az Előfizető /Számlafizető felelőssége tájékozódni arról, hogy a választott hívószám a Telekom mobil hálózatába tartozik-e.
Havi 300 perc szemben a havi 100 óra a Like 300-nál.
-
#TOTTI
őstag
Véleményem szerint teljesen komolytalan, ez az egész tarifa és akció képzés, egyáltalán nem érzek késztetést, hogy egy kedvezőtlen Move M csomagba bele ugorjak, illetve arra sem, hogy nyakamba vegyek egy Next XL-t egy kifutó telefonnal és két évig köhögjem, vagy viseljem a terhét!
A Next XL mellé ingyen kéne adni az iPhone 5S-t, de legalábbis nem háromszor annyiért, mint a német Telekom.
A másik, 2 társkártyával együtt 7e Ft volt a számlám és az ügyintéző ajánlotta, hogy kössem át Next S-re a főkártyát, amire semmiféle matematikai okot nem találtam, de ezt igyekeztem egy udvarias kiszolgálást méltató nemmel megválaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Ma beszéltem az ügyfélszolgálattal és tájékoztattak, hogy Next XL-ről váltani lehet akár Move XS-re.
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Online ügyfélszolgálatot elő lehet csalni valahogy? Vagy egyszer csak feldobja?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új, bontatlan Honor 200
- Használt - WALKMAN fülhallgató Sony NW-WS413
- Kedvező ár! Dell Vostro laptop (15,6FHD/I5-G3/6GB/500GB/Dedikált)
- Kedvező ár! Lenovo T430 laptop (14HD+/I5-G3/8GB/320GB/Magyar) - 1 év garancia
- Nitro V15 ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen