Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tapasztalatból nem tudom, nem fogyott el.
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, Like 300 2GB-ja, jelen állás szerint, használható külföldön ingyen?
-
#TOTTI
őstag
Jelenleg Domino Fix + Most mellé nehezen éri meg az előfizetés főleg a hűség és kötbér tudatában, én valamiért nagyon nehezen viselem az e fajta kötöttséget.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem vertek át fogd már fel, a 160 a listaára csere érték a 90e, az előfizetésnek megfelelő listaár. Ha a 90e-et nézik akkor az előfizetésnek megfelelő áron választhatsz, ha a listaárat akkor a cserébe választott készüléknek is a listaárat. Ha 1ft -ért vetted volna a telefonont, akkor azok közül választhatsz ami a tarifaszintednek megfelelő, ha több rá kell fizetni. Semmi árverés nem volt.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt csak tudod, hogy lejárt-e a 21 hónapod? Vagy a jelenlegi ár készülék nélküli?
-
#TOTTI
őstag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Én 3-5e Ft értékű ajándékot szoktam vinni, hidd el megéri, ezeregy kiskapu van.
-
-
#TOTTI
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nekem független a BB Q5, bár német nyelven indult, 20-as kártyával csak a PIN kódot kérte, tartanak tőle az emberek pedig nekem vállalati környezetben nagyon jól muzsikál. Csak játszani vettem, de próbálgatom pár napig élesben. Kimondottan tetszik az Exchange integráció is.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Worldmaster
üzenetére
Már 3 hónap van csak, előtte csak kötbérrel.
-
#TOTTI
őstag
BB Q5 dominóval 19,5k, használt telefonok között.
-
#TOTTI
őstag
Ha neten rendeltem TV-t annak a garancia jegyét hol töltessem ki? Mert online nincs, csak a számla.
-
#TOTTI
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Múlt szombaton kaptam egy ajándék (kiérdemelt) iPhone 6 16Gb-ot, még nem üzemeltem be, mert nem akarom hátra kötni a kezem, jelenleg Z3 Compactot használok és pl. MHL és Miracast az tudtommal nincs az iPhone-on, mert azt használom pl. hotelekben, illetve Digi Sport is csak alkalmazáson keresztül jön be mert Telekomos a TV-m, azt sincs iPhone-ra?
-
#TOTTI
őstag
Ismét mondhatom, hogy nem le a kalappal a Telekom előtt!
2 Mobil előfizetésem van náluk és most kb. 2 hónapja egy Otthoni is.
A bekötése eltartott több mint egy hónapig, a napokban kaptam egy levelet, hogy mivel kicsúsztak kötbért fognak jóvá írni nekem, most látom hogy soktízeezer forintról van szó, így a 49" LCD részletei majdnem elfogytak pedig december elején vettem át!
-
#TOTTI
őstag
válasz
n@p@lm
üzenetére
Azért mert a kutya nem áll sorba új előfizetést kötni, készüléket/tartozékot vásárolni, mert ezren állnak sorba számla befizetés miatt, ez az egyik oka.
...és nem az inmedio csinálja. Hanem a Telekom alkalmazott. Az inmedio pedig nagyon jól pörög és jól is fizet, bár ami paraszt betéved, nem csodálom ha a tökük kivan.
-
#TOTTI
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Garanciában semmit! Külső behatás érte! Az más kérdés, hogy kis hisztivel mit lehet elérni.
-
#TOTTI
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Megnézik a legutolsó listaárát +/- 5e Ft értékben ha találsz telefont akkor azokból választhatsz ráfizetés nélkül, ha nem akkor van rá esély, hogy a vásárláskori vételárán vissza vásárolják, ebben az esetben lehetőséged van egy új készüléket választani, újabb hűség indításával. Arra, hogy iPhone 6 kategória lenne egy mosógép márkájú telefon kevés esélyt látok!
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, rendeltem egy meglepetésnek szánt LG Leon 4G-t a Telekomtól 23e Ft-ért, de akinek szántam közbe vett egy másik telefont, így felesleges, 3-4 nap telt el, vissza tudom küldeni esetleg a 14 napos határidőn belül? Minden bontatlan Domino kártya is Ha igen, hol kezdjem, írjak mailt? Vagy kérjek futárt, esetleg telefonáljak? Köszönöm ha valaki válaszol előre is.
-
#TOTTI
őstag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Szinte semmiben nem értek egyet a gondolatmeneteddel. Én új készüléket kaptam Z1 Compact esetén beázás miatt. 18e Ft önrészért.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi.
-
#TOTTI
őstag
Domino kártyából tudok előfizetéses díjcsomagra váltani Online?
-
#TOTTI
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nekem hasonló helyzet Z1C > Z3C, kérdezte, hogy maradjon a bizti, mert akkor meg fog emelkedni? Nekem él jelenleg.
-
#TOTTI
őstag
PUK kódot csak személyesen tudok megérdeklődni? Mert a családban egy Domino kártyán elment a PIN és nincs meg a miniSIM kerete.
-
#TOTTI
őstag
Velem nagyon rendesek voltak, közöltem, hogy szeretném meghosszabbítani a korábbi 1000 Ft-os havídíj kedvezményemet ami 04.28.-án járt le, az ÁSZF változásra hivatkozva. A válasz az volt, hogy természetesen meg tudjuk hosszabbítani újabb egy évre, mindezt maximális udvariasság mellett!

-
#TOTTI
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mostantól egy év és ha lemondod akkor a telefon részletet egyben be kell fizetni, ha azt a számot szünteted meg amire vetted.
-
#TOTTI
őstag
Én sem tudok mozogni, Like 300-am még él, azt nem adom!
Van mellette kettő FUN S, egyik lejár 05.22.-én az megy Domino-ra mert belföldön nem használja a családtagom, a másiknak pedig marad, legalább amíg nem lesz drasztikus csökkenés a feltöltős piacon. A havi 1000Ft kedvezmény az rajta van a számlámon havonta, szóval rendben lesz ez nekem.Kérdés viszont az, hűségidőm van csak, több mint egy év mind a két megtartani kívánt csomagra, ha gondolnék egyet, felmondhatnám és mehetnének Domino-ra a jelenlegi helyzetben? Készülék részlet, hasonlók nincs, csak egy biztosítás.
-
#TOTTI
őstag
Ki tudom kapcsolni valahogy webes felületen, hogy belépésről ne kapjak se e-mailt, se sms-t?
-
#TOTTI
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Pár napja nem működik csak ez a része, hívd fel őket és megkapod online áron! Nem kell azért eret vágni!

-
#TOTTI
őstag
Nekem még szombaton érkezett meg egy Xperia Z, egy E és két 520, Nokiákba még SMS is volt, de hibátlanok, másik kettő Xperia bontatlan.
-
#TOTTI
őstag
válasz
djculture
üzenetére
1 éven belül újra indul, mert az amit kötelezően adni kell egy termékre, 2-3 év garanciás terméknél a 2.-3. év már csak grátisz abban az esetben maximum méltányosságból indulhatna újra, de azért nem fog mert egy éven belüli termékre még mindig ott van a több mint 2 éven át tartó garancia.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Nekem egy éve 30 naptári napon belül utalták vissza, neked viszont 14 naptári napon belül kell jelezned, hogy a terméket vissza szeretnéd szolgáltatni. A termék beérkezésétől számítva érvényes a 30 naptári nap. Illetve a fizetésre 5 nap türelmi idő van, ezt csak bizonyos ÁSZF-ben olvastam nem tudom törvényileg helyt áll-e, de ez a csúszás mindkét félnek meg volt engedve.
-
#TOTTI
őstag
A kérdés, hogy mi történt valójában, az hogy egy téves belső bizonylat készült amit töröltek az nem döntő! Ha valóban be lett fizetve a tétel, akkor van értelme kardozni, de egyéb esetben nincs. Ugyanis amit vállalsz azt ki kell fizetni, ha téves számlát készítenek azt is sztornózzák, ha a belső elszámolás miatt tévednek, azt is aktualizálják. A telefon 24*4490, azt ki kell fizetni. Egy ilyen visszavont bizonylatba kár kapaszkodni, kivétel akkor, ha elhangzott, hogy adnak 9228 Ft kedvezményt, vagy írásba foglaltak.
-
#TOTTI
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
107e volt a telefon, kezdő részletet nem fizettél, szóval 107e oszlik 24 felé? Azzal a dokumentummal nem mész semmire, ha nem tudod igazolni a befizetést, ami ha jól gondolom meg sem történt? Írd már le a történteket mert máskülönben nem tudok együtt érezni veled.
-
#TOTTI
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Te mit tudsz szenvedni, fizesd ki a kötbért aztán mond fel a szolgáltatást, vagy használd! Véleményem szerint korrekt a Telekom, minden szolgáltató próbál ügyfeleket lekötni a 2016-os egységes EU szabályozásig, utána úgy is olcsó lesz a kommunikáció. Ha kell az okostelefon részletre viselni kell a terheit.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A legtöbb helyen, ahol fizetnek nem csak fizetgetnek megkapod a korlátlan mobil használatot, esetleg felsőkategóriás telefont is.