-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
válasz albandy #76999 üzenetére
Összefoglalva. Havi Dominós internetcsomagod van.
Telekom aktuálisan legfrissebb 5.1 verziójú applikációjában működik adatforgalom egyenleg keret megjelenítése. Elvileg be tudsz kapcsolni "Adatforgalmi értesítő SMS-t" (Telekom lehet be is kapcsolta neked.)Több hónapos Dominó mobilinterneteknél (Pokémon Go adatcsomag, új SIM mellé 3 hónapra 1GB stb.) nem működik ez az Adatforgalmi értesítő SMS. Valamint a Telekom aktuálisan legfrissebb 5.1-es applikációjában nem jelenik meg, az adatforgalom egyenleg.
Ezekből én azt feltételezem, most hegesztik az alkalmazásba. Az akár több hónapos Marathon mobilinternet csomagokat.
[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
válasz [P]laci #76971 üzenetére
Merre van ez az "adatforgalom egyenleg elérhető"?
Az áttekintésben nincs.Neked most mutatja Dominó kártyán az adatforgalom egyenleget?
A Telekom alkalmazásból a verzió 5.1 van fent nekem, neked?Olvastad a nyitó kérdésemet? #76931 "A telekom applikációból kivették kb. két hete, erre panaszkodtak páran a Play-en."
-
addikt
Az a baj vele, hogy mikor megkapja az újat, a régi egyből kuka...
...bár ezt is ki lehet hozni kedvezően.
Jó szerencsét!
-
dptrsk
Topikgazda
-
törölt tag
Van olyan lehetőség, hogy megnézhessem, mennyi törlesztő van még hátra a részletfizetésnél?! Illetve van arra lehetőség, hogy a havi törlesztőn felül mégegyet befizessek? Vagy ezt csak személyesen lehet T-pntban?
Köszi. -
-
addikt
Értem.
Annak viszont járj utána, hogy ez így lehetséges-e?
(Egyébként csak azért érdeklődtem annyira bátran, mert amennyiben az ő általa használt előfizetéshez készülékváltással rendelnél, akkor benne lenne a kisebb méretű SIM a csomagban, ha az ő nyilvántartásuk szerint még nem olyan méretű az előfizetéshez rendelt SIM.)Jó szerencsét!
-
betyarr
veterán
válasz AliasB #76983 üzenetére
sztem,az az értelme,hogy a mérete akkora,mint egy sd kártyának.és ugyebár a fantasztikus fejlesztésnek köszönhetően (fiókos sim/sd tartó) vagy egyik vagy másik helyezhető bele a megfelelő helyre.ez a fejlesztés is a tervezett elavulást hivatott elősegíteni,mert egyrészt a teló akkuja beépített és nem,vagy nem egyszerűen cserélhető,illetve,így erőltetik rá a júzerekre a minél nagyobb tárhellyel rendelkező telefonokat (nyilván jó pénzért),de ha a kisebbet veszi,akkor meg szív,ha nyilván nem elég (brutál méretű felbontás=sokmegás kép/videó) a hely,ergo vesz egy másikat.ki van találva ez...
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Sziasztok!
Galaxy j5 (2016) okostelefont szeretnék vásárolni, kamatmentes részletfizetéssel. A legjobb tarifa a Like S lenne, minden szempontból. A bökkenő az, hogy egyetemistának kellene lennem hozzá.. ha neten rendelem ezt a tarifacsomagot, hogyan ellenőrzik?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Fifi
őstag
válasz dedike #76976 üzenetére
A telefonvétel az ő SIM/telefon előfizetésétől független lesz. Egy másik előfizetésemre veszem meg.
A lényeg, hogy amikor megkapja az új telefont, mielőbb tudja használni majd, mert jelenleg nem nano SIM-mel rendelkezik, az új telefon meg azt igényli, ezért gondoltam, hogy előre berendelek egy SIM-et és szenteste meg csak aktiválni kellene majd.
A nála lévő SIM is az én nevemen van (telekom fiókomban kezelem) és persze az ő számára igényelném meg az új 4G-s nanosimet. A rendelés során SMS-ben érkező ellenőrző jelszó idejére meg hozzá tudok férni a telefonjához.
-
Fifi
őstag
Az így rendelt SIM-et, hogyan kell telefonon aktiválni majd? Gondolom a 1430-t kell hívni előfizetésesként és ott ügyintéző segítségével.
Van korlát az aktiválási időre? Pl. kézhezvételtől ha csak 2 hét múlva tudom aktiválni, abból lehet gond?
Azért kérdezek ennyit, mert feleségem szeretném majd karácsonyra új telefonnal meglepni és a kiszemelt telefon nano SIM-es, a mostani meg micro és nem 4G-s. Így ha előre megrendelnék neki egy új kártyát, akkor a telefon kicsomagolása után azonnal tudná használni, nem kellene még SIM cseréért Telekom üzletbe elmenni az ünnepek alatt.
Bye, Fifi
-
[P]laci
senior tag
válasz Merlini #76956 üzenetére
+ (#76960) Tybor66 és minden érdekelt:
már nem is emlékszem mióta, de már nagyon régóta lehet csekkolni feltöltősként is az aktuális adategyenleget.
feltöltősként ugyanúgy működik a dolog, mint előfizetéses számok esetén: telekom alkalmazás -> telefonszám + 5 számjegyű jelszó -> adatforgalom egyenleg elérhető, meg látod mennyi van még a kártyádon.
ha nincs prepaid jelszavad: 1777 -> 2 -> 3 -> 5 -> 1 -> 1 -> 1 -> XXXXX -> XXXXX#
(XXXXX -> 5 számjegyű általad választott jelszó, ami nem 5 egyforma és nem 5 egymást követő szám)[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Otthoni vezetékes telefon csak előfizetéssel létezik? Vagy esetleg van feltöltős lehetőség is?
-
n@p@lm
őstag
válasz Soulfly842 #76715 üzenetére
Szia!
"Technikai alapinternet szolgáltatás dominós telefonszámokra.Friss feltöltést követően a dominó telefonszámokra felkerül egy technikai itnernet jelölő, ami ahhoz segíti hozzá az ügyfeleket, hogy alapinternet nélkül is igénybe vehessék a promóciós internet szolgáltatásokat (pl. új dominóhoz 90 napig felhasználható 1 GB-s internet).
Önkiszolgáló felületeken is megfog ez jelenni feltehetőleg TechNET elnevezéssel, de addig csak az új egyenleg feltöltésekhez kerül csak fel automatikusan.
A szolgáltatás technikai jelölője már felkerül a fent megjelölt esetben (egyenleg feltöltés), de hogy technikailag működik-e, vagy csak 15-től, arról úgy is írni fogtok "
Ugyan ez vonatkozik a Maraton opciókra is?
Tehát amíg nem töltöm fel az egyenlegemet addig nem lesz technikai netem és nem tudom aktiválni?
Nekem ilyen Napinet nem kell, csak a Maraton. -
Vangelis
félisten
válasz leslieearth #76957 üzenetére
Az nagyon alacsony árnak tűnik.. a 125e.
Mikor vetted a G2-őt?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
leslieearth
tag
-
Merlini
tag
válasz Tybor66 #76940 üzenetére
Köszönöm a megoldási javaslataidat.
Nem érintő képernyős telefonon, nem is igazán tudnék mobilinternetet használni.
Beépített számláló kinullázódott, amikor jött a telefonomra egy OTA frissítés, ami kilőtte a mobilinternetet. Így újra kellett flash-elnem a ROM-ot.
Na meg én is bonyolítom a dolgokat. Dominó kártyát időnként cserélem Telenorosra, Perc + SMS + NET egy hétig érvényes csomaghoz. (Leinternetezem, Telenoros ismerősöket hívok. Néha az SMS is jól jön, pl. autópálya matrica vásárláskor.)Remélem megoldják hamarosan Dominó mobilinternet csomagok adatkeretének nyomon követhetőségét.
-
Vangelis
félisten
válasz leslieearth #76952 üzenetére
Azért én megkérdeztem volna mennyi is volt a vásárláskori kisker ára a g2-nek
Meg, hogy mennyi most amit vásároltál.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Telekom által kiadott összes MicroSIM (nem nano) 4G képes lehet? -
AliasB
senior tag
Üdv.
Jövőhéten át is váltok Domino 5re és meglátom én is, hogy mi a szitu vele. Előbb nem váltok ugyanis van még a surf díjcsomagomban foglalt adatból Váltás után pedig egyből töltenem is kell rá, hogy meg tudjam rendelni a marathon 1GB-ot 1990ért. Kíváncsi vagyok rá, hogy azt az adatot is jelzi-e az alkalmazásba és a böngészőből belépve mert most a feltöltési bónuszt nem mutatja.Járj nyitott szemmel.
-
leslieearth
tag
válasz 313313 #76913 üzenetére
na hello ismét!
pont került az ügy végére, ígéretemhez híven megosztom a nagyérdeművel.tehát azzal indítottam, csereutalványom van, de az árában fellelhető telefonok nem felelnek meg, így vagy ráfizetek többet mint a rendszer enged, vagy kérem a pénzt vissza. szegény srác elsápadt, majd hívott egy megmondóembert (esetemben asszonyt). ő mondta, hogy olyan megoldást tud felajánlani, hogy visszaveszi a telefont annyiért amit kifizettem érte, de azt ott rögtön le is kell vásárolni. de! nem kiskerárlisa alapján lehet választani, hanem a díjcsomagnak megfelelő akciós árlistából. így meglett a vágyott honor 8, abba beleforgatták a G2 visszavásárlási árát, a fennmaradót meg részletekben. hátrány, hogy a 2 év hűségidő újraindult.
ők is engedtek az első verzióhoz képest, így én is. a kecske is jóllakott, káposzta is maradt
köszike mindenkinek a közreműködést!
-
joelke HU
senior tag
Egyébként ez tényleg így van. Mindegy milyen simet veszel az új aktiválásúakhoz alapból jár az 1 giga
betyarr
Nekem még azt mondta legyek türelmes, sajnos ő nem lát rá a rendelésemre, de biztosan megjön valamikor. Neked legalább mondtak egy időpontféleséget 😜[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
betyarr
veterán
akkor újból kiderült,hogy káosz a köbön van a T-nél.
---
pénteken végül felhívtam a 1430-at,hogy mi a helyzet a szerdán rendelt domino 5 simmel és amit péntekre ígért a weblap.hát,mit mondjak,vagy bő 5 percig kutatott a hölgy,aztán bejelentette,hogy valamikor a jövő hét folyamán fogja hozni a futár.
éppen nem mintha annyira sürgős volna,de akkor most napokig igazodjak a futárhoz?ez régebben azért nem így működött. -
Maist
senior tag
válasz #08205312 #76946 üzenetére
Egyébként kb. semmit sem jelent mi van a hirdetésben. Nemrég vettem egy ugyanilyen kártyát egy benzinkúton (nano méretű SIM kellett azonnal), 2016.04 havi csomagolású volt, 200 mega volt arra is írva, de 1 GB-ot adtak hozzá. Külön ki is emelte az aktiválás során a kedves, Telekom-os ügyfélszolgálatos hölgy, hogy 1 GB ajándék net jár hozzá 3 hónapra, szemben a kártya csomagján szereplő 200 MB-al.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Utolsó (legalsó) oldalon a Telekomos ajánlat, az a külön sim érdekes...
-
Tybor66
tag
válasz Merlini #76939 üzenetére
Nem tudom, milyen telefonnal rendelkezel. Amennyiben érintőképernyős: egyes típusokban van beépített számláló. Amennyiben nincs, szívesen ajánlom (Androidra) a 3G Watchdog - Data Usage alkalmazást.
Vagy még talán az USSD kód lehet a segítségedre.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
Merlini
tag
válasz Tybor66 #76933 üzenetére
"Az adatok feldolgozása utólagosan történik, így az értesítés mindig múltbeli eseményre vonatkozik. A forgalmazás számlálása független a számlázástól, tehát havonta újraindul és nincs időarányos kalkulálás, tehát a tájékoztató SMS-ben foglaltak csak a benne foglalt forgalmat tartalmazó csomagok teljes havi igénybevétele esetén helyesek, hóközi díjcsomagváltásnál, amennyiben az új díjcsomag kevesebb adatforgalmat tartalmaz, mint az előző csomagban az ügyfél által felhasznált adatmennyiség, úgy tájékoztató SMS küldése nem történik."
Igen, megkaptam a választ.
Tehát Dominó új SIM mellé 3 hónapra 1GB, ill. Marathon mobilinternet csomagoknál sehonnét nem tudhatja meg a felhasználó hol tart a keretéből.http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/adatforgalmi
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Pár napja szórakozik a 4G mobilnetem. Azt csinálja hogy leáll az egész net, az állapotsávon lévő mobiladatot jelző kis ikon is eltűnik (mintha a menüben kikapcsolnám az adatot) és után csak úgy tudok újra netet csinálni ha átváltom 3G-re a telefont, és utána vissza 4G-re. A telefon újraindítása sem segít ilyenkor, csak ez a 3G-re váltás. Ezt úgy 1-2 óránként eljátssza velem.
Lefuttattam a T mobilLabor appját ami ha éppen nincs net, akkor azt írja hogy hibás az APN, amit nem értek, mert akkor gondolom 3G-re se csatlakozna normálisan.
Mi lehet ez?
A többi eszközön nincs ilyen gond. -
313313
addikt
válasz makoss #76934 üzenetére
Akkor itt egy illetékes válasza a Dominósoknak, meg itt, és ez van benne a aszf-ben is. Bárki mást mond, az vagy hazudik, vagy nem tudja mit beszél.
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
joelke HU
senior tag
-
makoss
veterán
válasz dedike #76930 üzenetére
Nem adtak el, csak érdeklődtem ők mit mondanak, de ha legközelebb bemegyek és megint a net+os baromsággal jön, elhajtom a túróba!
Akkor most mi igaz?
Aktiválható ez a Marathon a nélkül is?
Nincs szándékomban külön havidíjjakat fizetni még ráadásnak!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
válasz makoss #76923 üzenetére
- ha több embernek azt mondják a 1430-on, hogy napi net mellé is aktiválható a maraton
- ha be lehet kapcsolni az automata rendszeren a napi net mellé a maratont
- ha az ászf is ezt írja
mindez számodra nem bizonyító erejű...Ki is próbálhattad volna, hogy így van-e, de inkább annak hiszel amit egy ügyintéző mond.......te tudod!
-
Merlini
tag
Dominó mobilinternetnél, valahol meglehet tudni mennyi van hátra a keretből?
A telekom applikációból kivették kb. két hete, erre panaszkodtak páran a Play-en.Adatforgalmi értesítő SMS tiltása.
„Természetesen” alapból aktiválva volt. Nem zavarnak holmi értesítő SMS-ekkel …Új SIM mellé 90 napra 1GB, ill. Marathon csomagoknál is 80%-nál értesít, vagy ez csak havi internet csomagoknál működik?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz makoss #76923 üzenetére
Na most akkor neked ott eladtak egy net+s csomagot...
De ne törődj vele, sokszor előfordul, hogy nincsenek teljesen a topon üzletben sem, de volt már itt erről szó. A múltkor érdeklődtem személyesen az új családbarát csomag után, s mivel szemét vagyok megkérdeztem, hogy nem lesz-e az gond, hogy az egyik postpaid csomagom lezárt díjcsomag? Válasz, hogy nem. Aztán tegnap, mikor beállítottam a telefonos üfsz-on a csoportot, mondja a hölgy, hogy valami nem stimmel. Mondom, hogy az egyik lezárt díjcsomag... Mire ő: köszönöm, tényleg....
De legalább közösen megoldottuk a gondot...
Jó szerencsét!
-
veterán
Na, tapasztalat. Marathon megy akkor is ha csak napinet aktív.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jmo
újonc
Szia. Rendeltem a Telekomtól Lg okoskarkötőt és ajánlott hozzá egy Sim kártyát: Domino upg.
Infót én nem találtam a honlapon, hogy hogyan tudom tölteni, milyen percdíjak vannak... Hiszen a gyerek is tud hívni majd az okoskarkötővel. Ebben kaphatok segítséget? Köszönöm! -
makoss
veterán
válasz St3ven #76830 üzenetére
Na most én voltam a Telekomnál személyesen, és ott azt mondták a Marathon mellé kell 1 net + s csomag ami havonta 1090Ft
Így valszeg nem igaz amit itt írtak, vagy valaki rosszul tudja ittKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
joelke HU
senior tag
válasz joelke HU #76919 üzenetére
Ja közben megvan. 30 napig, talán egyedül a 100 mega nem, mert az mintha csak egy hét lenne.
Mondjuk ez így nem feltétlenül rossz.
Teszem azt feltöltöm 2500 Ft-tal az egyenlegem. Akkor kapok 100 mega netet 2 hétre, valamint 25 hálón belüli percet. Utána veszek 1 gb netet 1690-ért. Marad még 810 Ft az egyenlegemen, amiből a mostnak köszönhetően hálón belül 90 percet beszélhetek.
Tehát 2500-ért havi 115 perc hálón belül és 1100 mega net.
Egész jó.[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
A turbo net az aktiválástól meddig használható fel?
-
törölt tag
450 megabitet villantott a Telekom
https://itcafe.hu/hir/450_megabitet_villantott_a_telekom.html -
Nordik
őstag
Domino Most opció aktiválás előtt töröljem a Domino 5 díjcsomagnál hozzárendelt telefonszámokat vagy felesleges? Nem kavarodik meg a rendszer és a rosszabb percdíjakkal fog számolni?
-
313313
addikt
válasz leslieearth #76912 üzenetére
A törvény az törvény.
Amit köteles vagy elfogadni az egy új G2, ha nem tudnak adni, akkor a vásárláskori ósszeg jár vissza, és visszaállítanak mindent a vásárlás előtti időpontra.
Itt a zavaró tényező a céges dolog lehet, mivel a cég nem fogyasztó, így lehet más jogaid lesznek...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Vangelis
félisten
válasz leslieearth #76907 üzenetére
Le van írva mi a lehetőség...
Be is vált sokaknál.
-
leslieearth
tag
válasz Vangelis #76902 üzenetére
lehet, de a dolog jellegéből adódóan, mit tudsz tenni?
beballagsz t-pontba, húzol egy sorszámot. hív egy ügyintéző, elmeséled mi a sztori, mit szeretnél. hát szerinte nem lehet. kérsz egy üzletvezetőt, aki vagy szóbaáll veled vagy nem, vagy simán letagadja az ügyintéző, hogy bent van. kérsz panaszkönyvet, írsz egy litániát, stb...
a baj az, hogy ha jól csalódok, a vonatkozó tv csak LEHETŐSÉGET ad a boltnak a pénzvisszafizetésre, de nem kötelező. számomra az a "vicces" az egészben, hogy hajlandó lennék ráfizetni, de abban sem partnerek. 4 előfizetésem van náluk, 15+ éve velük vagyok kapcsoltban, azért ez nonszensz, na....
-
AliasB
senior tag
válasz jozsi968 #76903 üzenetére
Na akkor ezt megint benéztem. Itt láttam nézd [Domino 5]
"Töltsd fel univerzális egyenleged legalább 2500 Ft-tal elektronikusan, és akár 1 GB bónusz adatforgalmat kaphatsz!"
Milyen megfogalmazás ez akkor hogy legalább 2500as töltésnél akár 1GBot kaphatsz :/
Járj nyitott szemmel.
-
jozsi968
tag
válasz AliasB #76895 üzenetére
"Szóval át is fogok váltani Domino 5re és megrendelem a marathon 1GB-ot ami ameddig megy megy és megrendelem ha elfogy. És ha Domino 5öt töltök fel 3500al akkor kapok mellé 1GB adatot amit 2 hétig kell felhasználnom. Na így szerintem 3 hónapot (2.5) is kihúzok a marathonnal."
Elárulom neked, a 3500-as feltöltésért 100MB-ot kapsz! Ha 1GB-ot szeretnél akkor 10000 ft-ot kell töltened! [link] -
Vangelis
félisten
válasz leslieearth #76901 üzenetére
..... hát benne van a lehetőség az összefoglalóban.
amit személyesen mondanak... kb az a legnagyobb átverésFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
leslieearth
tag
válasz AliasB #76898 üzenetére
meg hát olyan apróságok, hogy egy honor 8 kiskerára náluk hogy a szöszbe lehet 2k+ kártyafüggőként, mikor más üzletbe 120 alatt is kapható, FÜGGETLENÜL
na mindegy, rápróbálok a napokban, azt majd elválik hány zsák telikén úgy gondolom, hogy az a mérvadó, amit személyesen mondanak, mert ezt a dolgot sem on-line, sem telefonon nem lehet lebonyolítani
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest