Hirdetés
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Öt játékra is jól felkészült új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.5989-es csomag nagyobb teljesítményt is hozhat az egyes címekben.
-
IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
ma Nem tudjuk biztosan, de az Ulefone Armor Pad 4 Ultra Thermal pont ezt kínálja azoknak, akiknek szüksége lenne rá.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Tiszteletem!
Nagy problémám van a T-Mobillal, és úgy érzem átvertek engem.
A történet a következő.
Vásároltam aranykártyára (fun dijcsomag)12hó részletre egy Samsung Galaxy SII telefont.
Az eladó mondta, hogy MAXIMUM addig tart a hűségidőm a dijjcsomagra, amíg fizetem a részleteket.Még aznap felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi a helyzet hűségidő terén.
Erre azt a választ kaptam, hogy 24Hó a hűségidőm a rendszerükben!
Dobtam is egy hátast, hogy erről amikor vásároltam szó sem volt!Ami még nagyon lényeges, hogy amiket kaptam papírokat azon SEHOL nem találok utalást arra, hogy akár 1 hónap hűségidő is lenne nemhogy 24 hónap.
Az eladó mikor ezt kérdőre vontam, miért nincs az előfizetői szerződésemen egy szó sem a hűségidőről csak vakarta a fejét, és átment egy másik kollégájához megkérdezni.
Ti találkoztatok hasonlóval?
Holnap elmegyek egy másik T-pontba a szerződéssel, és kérdőre vonom őket.
Ti mit tanácsoltok, hogy mit tegyek?
-
Ateszpapa
addikt
válasz #40993792 #21358 üzenetére
Eredetileg Dominó kártyával akartam megvenni 109ezerért.
De rábeszélt, hogy mivel arany kártyás vagyok részletre elvihetem fun arany társkártyával- így belementem.
A szerződés az 8 oldal+ garipapír, számlák és a részletfizetés.
29910 FT volt a kezdőrészlet plusz 12 hó 5890 FT.Így 10 ezerrel olcsóbb, mint a dominós, de a részletfizetés csábított.
Viszont a fun aranykártyás szerződésemen egy szó sem esik a hűségidőről.
Amikor anno új előfizetést és amikor az lejárt, hosszabbításkor is rajta volt a szerződésen a hűségidő 24 hónap.
Csak ezen nincs.
-
Ateszpapa
addikt
válasz #40993792 #21361 üzenetére
Az előfizetői szerződés első két oldalán az adataim és a készülék adatai vannak, szó sincs hűségidőről.
3-7. oldalig apró betűs szövegek vannak, de ott sem látom a hűségidőt.
Azt amúgy is nagy betűvel kell írniuk az első vagy a második oldalon, ahogy az eddigi szerződéseim nézem.A 8. oldalon meg az aláírás + pecsét van, a többin a garipapír, számlák, kezdő befizetés, és a részletfizetés felsorolása.
Ennyi van rajta.
Még sosem vettem arany-társkára semmit, így nem tudom, hogy azon fel kell-e tüntetni a hűségidőt - de szerintem igen. -
Ateszpapa
addikt
válasz #40993792 #21368 üzenetére
Na ott voltam ma is, és az az eladó akitől vettem ugyanazt mondta, nem jutottunk többre, még a gépben sem nézte meg a hűségidőmet, csak egy kollégájával elment beszélni.
Sokáig beszéltek, lehet rájött, hogy hibázott, de nem ismerte be.
Elvileg most papíron nincs hűségem, csak a rendszerükben?Felhívtam a 1430-at és ott azt tanácsolták menjek egy másik boltba.
Nekik 24 hónapot adott ki a rendszerük, most beszéltem velük.[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Daffni2 #21372 üzenetére
Nem határozott idejű, csak a vásárlás dátuma van rajta.
Akár a szerződést nézem, vagy a számlákat, és a részletfizetést.
Sehol nincs rajta, hogy meddig szól a hűség.Szerintem is, és a telefonos 1430 szerint (így látatlanba) nagyon nem stimmel.
Ők a szerződés másolatát még nem kapták meg, mert szombaton vettem.Nagyon remélem, hogy nem sumákolta el azt az egy lapot az eladó amin a hűség van.
(Ez egyáltalán külön oldalon van Fun aranytárskártyán?)Csak 2 helyen kellett aláírnom, az egyik a szerződés a másik, hogy átvettem a tartozékokat.
Helyesbítek 3 helyen, az utolsó a bevételi pénztárbizonylat.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
-
Ateszpapa
addikt
Közben előkerestem egy 2010-es szerződést amikor iPhone 3gs vettem.
A 3. oldalon van egy olyan, hogy: "Megállapodás a díjcsomagtól függő kötbér kikötésről részletfizetéssel."
Azon az adataim, telefon adatai, és a megállapodás tárgya benne a 24 hónap szüneteltetési tilalmi időszakról.
Ott szépen le van írva, hogy milyen telót vettem, és a kötbér összege is ha 24 hónap alatt felmondanám a szerződést.Amit Szombaton vettem FUN aranytárskártyára, ott ilyen kiegészítés nincs!
Szerencsére számozott az előfizetés szerződés oldalak.Beviszem mindkét szerződést holnap, mert ma már az üzletvezető nem volt bent.
Szóval holnap folyt köv.
Amúgy az üzletvezető-helyettes nagyon kedves volt, és felajánlotta, hogy találunk megoldást a problémámra, mert asz Ügyfél elégedettsége fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Kösz T, hogy a köki terminálban lévő T pontban a webshopuk hibájából nem tudtam ma átvenni a megrendelt készüléket!
Talán majd holnap!
Nesze neked 2015!
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #59433 üzenetére
Délután meló után megyek csak újra. Nem tudja valaki hogy esetleg lesz akcióssan a sony z3c mostanában?
-
Ateszpapa
addikt
Tegnap rendeltem a webshopból előfizu hosszabbítással. Dijcsomag valtassal. közben meggondoltam magam, ezt le lehet mondani? Az a bibi hogy ami volt dijcsomagom mozaik xs az már nincs. Vissza tudják arra állítani, vagy az már bukta És keressek más dijcsomagot?
A hiba miatt nem vettem még át a készüléket sem. Itt amúgy él a 14 napos felmondás?[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Appról próbáltam, de engem sem enged be. Wilmaaaaaaaaa...
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Páromnak mozaik xs van ami egy lezárt dijcsomag hűséggel februárig, de most érinti az áremelés.
Mikortól és meddig kérhetem, hogy átmenjek a move s be?
Júli 1 től lesz áremelés, csak akkor kérhetem Vagy ma is felhívhatom őket és kötbér nélkül módosítják? -
Ateszpapa
addikt
Rendben, köszi.
Akkor ma fel is hívom őket. -
Ateszpapa
addikt
válasz PhoenixSzG #60725 üzenetére
Ezt nem tudtam, sorry.
Más:
Felhívtam őket, hogy a mozaik xs helyett rakják át move xs-be mert emeltek az árakon és nekem nem tetszik.
Rögtön meg is csinálta, de a kötbért elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy ügye ilyenkor nincs.Ügye ilyenkor nem fogják kiszámlázni, illetve szólnia kellett volna róla, ha mégis?
-
Ateszpapa
addikt
válasz ForRedGlory #60733 üzenetére
Szerintem ezzel semmi probléma nincs.
Ha netán szügséges lenne, akkor ez lesz a legkevesebb, meg amúgy is olyan helyen dolgozik, ahol minden hívást rögzítenek.
Amúgy mi van akkor ha nem akarom, hogy rögzítsenek?
Ki fogja kapcsolni?
Dehogy!
Nincs választásod neked sem, ha itt tartunk. -
Ateszpapa
addikt
Én csütörtökön vettem egy gear s-t. Addigra vége lett az akciónak de mondtam h szeretném megvenni webshopos áron részletre mert azért a 125 ezret nekem nem ér mint a boltbani ára. Erre elment és amikor visszajött mondta h kapok 30 ezer ft kedvezményt üzletvezetői jóváhagyással. Így nem volt kezdő részletem ( 15 ezer) és a következő telefonon számlán még jóváírnak 15 ezret. Kíváncsi leszek rá, mert arról nem kaptam papírt. A számla is csak a 15 ezres ottani kedvezmény van rajta. Es1 év hűség lett az előfizetésemen amikor erről nem volt szó.
Lehet a részlet miatt van hűség.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Nekem 2 arany előfizum van, mindkettő az én nevemen.
Egyiket a párom, másikat én használom.
Az enyimén van még 2 hó teló részlet arra nem tudta adni, így adta a pároméra amin mozaik xs volt ráadásúl 4 ezer valamennyit havi dijjat írt. (ezt valóban nem értettem)
Most, hogy emelik ezért leváltottam move xs-re gond nélkül. ami havi 2 ezer.Nekem februárig amúgy is hűséges az a kari, de így most májusig. (nem probléma amúgy sem, mert maradunk)
De gonolom a részlet miatt papírforma lehet, hogy ne mondd fel az előfizut amíg a részlet tart.
Nem hinném, hogy direkt átvert volna. -
Ateszpapa
addikt
T-MOBILE HOTSPOT 5776 MOBIL WIFI LTE ROUTER
Ez szerintetek független?
Vagy csak T-s karit eszik?
Úgy tudom ezeket nem korlátozzák, de lehet tévedek. -
Ateszpapa
addikt
Köszi, akkor nem rendelek, mert vodás karin van 3Gb net, arra meg van router, de ez jobb lett volna.
-
Ateszpapa
addikt
SZiasztok!
Fiamnak vettem egy Domino Surf kártyát, de net nincs rajta.
Tudtok APN beállításokat hozzá?
A készülék amiben használva van az előfizus T-s de így sem megy a net, mit kell átírni? -
Ateszpapa
addikt
Nekem egyszer azért veszett el az arany jogosultság, mert 790 forintos dijcsomagba váltottam és hónapokig abban voltam.
Nem érkezett rá elegendő pont, és buktam.
Mondanom sem kell, hogy milyen pipa lettem, mert arra akartam a páromnak új készüléket venni részletre.
-
Ateszpapa
addikt
Azért le a kalappal a T előtt.
Vettem boltban egy Gear S-t, de mondtam, hogy annyiért érdekel amennyi webshopon és csak részletre.
( kár hogy websopon nem lehet részletre venni tartozékot)Elment beszélt az üzletvezetővel, és mondta, hogy 30 ezer kedvezményt adnak.
15 rögtön akkor a kezdő részletre és még 15 a következő telefon számlán írják jóvá.Ez utóbbiban kétségeim voltak, de jött 2 hétre rá egy SMS, hogy jóvá írják a 15 ezret.
Egy szó mint száz tartják a szavukat, nem summogták el.
Ezt azért írtam,hogy legyen valamni pozitív is a T-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #61533 üzenetére
Nagyon köszi a tippet, meglesem a mammutban kapható-e amit kiszemeltem részletre. Akció kamera.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #61533 üzenetére
Vettem is egyet a Mammut 1 első emeletén lévő T pontba.
De az ár az nem volt akciós, nem látta, hogy az lenne mától.
Lamax full HD akció kemera,Fekete 39900 31900 0+10*3190
Úgyhogy 39990 volt, de 10 havi részletre.
Ezek szerint az a T-pont nem saját lenne?
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz b.daniel #61564 üzenetére
Értem én, de mire hivatkozzak, honnan tudom azt az árat ami a rendszerben sem volt/van benne?
Erre a fórumra, mert be írta valaki?Amúgy a gari sem stimmel szerintem, mert nem kaptam gari jegyet, csak a számlán szerepel, hogy 6 hónap gari van rá - ami szerintem kevés, mert legalább egy évet kell adniuk 10 ezer forint felett.
-
Ateszpapa
addikt
Szia!
Én bontottam ki a dobozt.
Külön gari papírt sem kaptam, csak a számlán ez a szöveg olvasható:"Megjegyzés 6
A jelen számlán értékesített termékre a jogszabályoknak megfelelõen 6 hónap szavatosság érvényesíthetõ"Ezek szerint rendesen elrontotta az ügyintéző hölgy?
Fura volt, hogy gőze sem volt, hogy ilyet is árulnak.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #61578 üzenetére
Milyen címen tudok írni ezzel kapcsolatban, hogy ki is vizsgálják?
Eddig vagy telefonon vagy személyesen intézkedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen