- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz PhoenixSzG #23534 üzenetére
Azt meg lehet csinálni, hogy csak akkor ne küldjön sms-t ha a bejövő hívást elutasítom? Csak olyankor kellene értesítenie ha ki voltam kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Gerasz
aktív tag
válasz PhoenixSzG #23541 üzenetére
Egy hónapja engem is átsoroltak ebbe a díjcsomagba, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy 2012-ben ezért a "szolgáltatásért" fizetni kell. Erre már a Balkán nem elég kifejező.
-
szilard28
aktív tag
válasz PhoenixSzG #24139 üzenetére
ja, de erről itt nem szabad beszélni.
de a legtöbb mobilszervízben foglalkoznak az ilyen "szoftverhibával" -
legenda
-
1430
senior tag
válasz PhoenixSzG #25382 üzenetére
Nem, nem fognak gyűlni a pontok (de - ha jól rémlik - a meglévő pontok megmaradnak és beválthatóak lesznek, hacsak idő közben el nem évülnek).
Publikus net csomagok (jelenleg Go!Net S/M/L, márciustól már csak M/L) a legtöbb nem publikus díjcsomagra aktiválhatók, de a "limitbővítő opciók" (pl. a KapcsolatNet) csak az oldalon felsorolt díjcsomagokhoz aktiválhatók (tehát a Mátrixhoz nem).catroot
A HTC WP 8X csak WebShop-ban kapható, és ez "szándékos".polonic
Megelőzendő a kérdést.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djculture
félisten
válasz PhoenixSzG #30904 üzenetére
Nekem működik épp most nézem...
morphin Ne idegesítsd magadat amilyen kiszipolyozás megy most minden téren emelkedések meg szívatások várhatók. Jönnek itt a távszámlával közben minden haver azt puhatolja hogy tudja készpénzben kérni a fizetését mert annyira megdrágultak a bankok, most kerültek ki az új hirdetmények. T-mobile-től is jött az sms változik az üzletszabályzat ott is várok áremelést.. Akiről tudnak még lehúznak pár bőrt...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
-
br4adam
aktív tag
válasz PhoenixSzG #33452 üzenetére
semennyit
-
St3ven
addikt
válasz PhoenixSzG #35324 üzenetére
Nem, mindig 30.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Gedeon31
addikt
válasz PhoenixSzG #35455 üzenetére
Mit mondtak indokként?
-
Gedeon31
addikt
válasz PhoenixSzG #35460 üzenetére
Szerintem amit a webshopból rendelsz és elfogad ,azt egy T-pontos dolgozó nem bírálhat felül.
(#35459) punky10 az az előző akciónál se mindig működött. Nekem tegnap utalták vissza a pénzemet amelyik rendelésemet törölték.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz PhoenixSzG #35462 üzenetére
Lehet ez volt a baj.
Az előző akciónál is tudták ,hogy nem arra lett ki találva amire felhasználtuk mégis át adtak minden rendelést.
-
Vangelis
nagyúr
válasz PhoenixSzG #35900 üzenetére
0006xxxxxxxxxxxx a sok x a rendelés azonosítód!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
s3toraph
senior tag
válasz PhoenixSzG #41838 üzenetére
Köszi. Azt honnan tudom meg, hogy univerzális-e? Rákérdezek ott és megmondják, mikor elvégzik a műveletet?
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
kokokka
őstag
válasz PhoenixSzG #43799 üzenetére
Fent van a honlapjukon. Meg a többi áremelés is. Még jó, hogy nem terhelnek ránk semmit ugye? Nemhogy lefelé mennének az árak, mégnagyobb különbségek lesznek ugyan azoknál a szolgáltatóknál itthon és külföldön. Szégyen, hogy ezt engedik! Még jól meg akarják szedni magukat mielőtt az EU jövőre véglegesíti a terveit.....
-
MODERÁTOR
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz PhoenixSzG #44189 üzenetére
személyesen szeretném ezt elintézni majd
A lényeg lényegében lényegtelen
-
MODERÁTOR
válasz PhoenixSzG #48295 üzenetére
Ez oké. Ha nullázódik az pontosan mit jelent, jövőre leszek megint arany kártyás stb.?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz PhoenixSzG #48302 üzenetére
Idáig sem éreztem előnyét!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
manchester85
addikt
válasz PhoenixSzG #48855 üzenetére
Az egyik nem működik, a másikért meg fizethetek mobiltarifa szerint.
Most jo, érdekes, köszi mindkettőtöknek.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
PhoenixSzG
tag
válasz PhoenixSzG #48837 üzenetére
Hátha valakinek hasznos lesz később: 1430-on megerősítették, hogy a tarifahűség lejárta után változatlan árral használható marad a díjcsomag.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz PhoenixSzG #48837 üzenetére
A tarifahűség után, ha nem hosszabbítasz, akkor a hűség nélküli árat számlázzák ki, az ÁSZFben is ez van. x év hűséggel: 5490/7490 ha lekerül a hűség: hűség nélküli ár. Szerintem
-
dptrsk
Topikgazda
válasz PhoenixSzG #48870 üzenetére
És vajon a kollega írásba is adja neked?
Mert az ÁSZFből nem ez olvasható ki, s a szolgáltató az ÁSZFhez kell, hogy tartsa magát, nem pedig a 1430on az ügyintéző mondataihoz... -
válasz PhoenixSzG #48870 üzenetére
Mióta van T-Online, T-Home és a többi... azóta vagyok náluk.. és mióta van hűségidő, azóta mindig mikor lejár a teljes árat kell fizetni... (automatikusan..) ls ezért teszem azt, hogy hűség lejárta elött mondjuk 1 hónappal új hűséget vállalok (kis +kedvezményeket kiharcolva, szolgáltató váltást említve, vagy egyéb... pl. lemondást) és új (kedvezőbb áron) kapom ugyanazt vagy többet... ez a mai világba így megy és így játszható... így is jól jár a szolgáltató ! /elhiheted/ (gondolok itt Otthoni, vagy Mobil előfizetésre... mert van mind2 nekem is pl.)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
insight
aktív tag
válasz PhoenixSzG #50290 üzenetére
Igen, az lett a megoldás, hogy a céges flottaügyintézőnk kapcsoltatta ki. Jó nagy buziság ez... de mindegy, a lényeg, hogy meg lett oldva.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike
-
dptrsk
Topikgazda
válasz PhoenixSzG #57667 üzenetére
Domino csomagra sohasem lehetett felhasználni a pontokat...
A kapcsolat program elsősorban az előfizetőknek szól, nem a dominosoknak. -
dptrsk
Topikgazda
válasz PhoenixSzG #57669 üzenetére
Tehát Dominora szánnád a kedvezményt...
Mint írtam a kedvezmény az előfizetéseseknek szól, előfizetéses célra.olyan, mint a lakás takarékpénztár, abból se vehetsz (lakó)kocsit.
-
djculture
félisten
válasz PhoenixSzG #59388 üzenetére
1 hónapig nem fog működni szokás szerint, mert Mekk Elek csinálja..
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz PhoenixSzG #60725 üzenetére
Ezt nem tudtam, sorry.
Más:
Felhívtam őket, hogy a mozaik xs helyett rakják át move xs-be mert emeltek az árakon és nekem nem tetszik.
Rögtön meg is csinálta, de a kötbért elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy ügye ilyenkor nincs.Ügye ilyenkor nem fogják kiszámlázni, illetve szólnia kellett volna róla, ha mégis?
-
313313
addikt
válasz PhoenixSzG #60725 üzenetére
Eddig mindig szóba álltak velem/párommal a sima 2 tanús meghatalmazással is...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Bailey
senior tag
válasz PhoenixSzG #71009 üzenetére
Köszi, így már tiszta. Akkor már rendelem is, mert szeptemberben volt utoljára aktív bármilyen NetPlusz csomagom.
-
Onderon
senior tag
válasz PhoenixSzG #76557 üzenetére
Na ez engem is érdekelne, ezt elfelejtettem megkérdezni. Bár ha jobban belegondolunk a Domino Surf az díjcsomag a Most pedig opció. De valaki esetleg megkérdezné legyen szíves amikor aktiválja, hogy a Domino Surf és a Most együtt megy vagy egyik felülírja a másikat?
-
Arcképgyáros
válasz PhoenixSzG #77205 üzenetére
Istenem.
-
Arcképgyáros
válasz PhoenixSzG #77207 üzenetére
Csak 1-et hívnék.
S ha bejelentem az igényemet akkor megkeresnek azzal, hogy hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
válasz PhoenixSzG #77651 üzenetére
köszönöm, nem gondoltam volna hogy erre is külön kitérnek.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Arcképgyáros
válasz PhoenixSzG #79194 üzenetére
Meglett közben köszi. Move xs árából egy évig -500 ft.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz PhoenixSzG #81056 üzenetére
köszi mindenkinek
-
Watto1991
senior tag
válasz PhoenixSzG #82669 üzenetére
Igen, már benne van.
-
embe
nagyúr
válasz PhoenixSzG #83441 üzenetére
Nem. Nem tudtam, hogy kell, azt hittem ez automatikusan a feltöltés után jár. Rohadjanak meg! A feltöltési oldalon ezt megemlíthetnék.
Ez így akkor már elúszott igaz?Érdekes: Elküldtem az sms-t, és az a válasz jött? " Tisztelt ügyfelünk! A BONUSZ szolgáltatás már be van kapcsolva"
Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z1000 Pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
goop
őstag
válasz PhoenixSzG #85015 üzenetére
Így van. Ezt én is a saját káromon tanultam meg, jó sok éve. Vettem 500Mb adatot, ami eleve jó drága volt, hó vége előtt pár nappal. Ebből elment kb 100-150Mb. Következő havi számla meg plusz 30.000 Ft, mert időarányosan csak 40-50Mb járt, ez felett ketyegett az X Ft/kb. Csak erről elfelejtettek szólni aktiváláskor, harcoltam velük, de kb a felét így is ki kellett fizetni.
-
Jhonny06
veterán
válasz PhoenixSzG #90615 üzenetére
Köszi. Ez így mondjuk oké is, csak nem értem miért nem engedte leállítani..
-
Lackooo84
nagyúr
-
veterán
válasz PhoenixSzG #97688 üzenetére
Köszi, de hol és hogyan érhető el ez a feltöltés (netbankom 4000 Ft alatt nem ad lehetőséget mobilfeltöltésre )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz PhoenixSzG #98615 üzenetére
Ha belepek, nincs semmi az elofizetes opció alatt. Csak hozzáadni tudok.
Nem került át semmi sehova. Üres az egész profilom.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz PhoenixSzG #98617 üzenetére
Nem, eddig se azzal léptem be.
Böngészőbol léptem be az email + pass kóddal, a Telekom appba szintén.
A tarskartya számhoz nincs rendelve semmi belépési azonosító.
-
air
nagyúr
válasz PhoenixSzG #99190 üzenetére
Végre.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
thomas77
senior tag
válasz PhoenixSzG #99190 üzenetére
Mondtam az egyik flottás haveromnak ezt.
Felhívta az ügyfélszolgálatot, be is kapcsolták neki azonnal. Hibátlanul megy![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz PhoenixSzG #106357 üzenetére
Nem is baj, már ha nem rosszabbak lesznek a jelenlegiknél.
Akinek adott a hívással kapcsolatos probléma, Domino előfizetéssel tapasztalja mindenki?
Nekem havi díjas van és azzal nincs gond.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
huberpe
aktív tag
válasz PhoenixSzG #106780 üzenetére
még finoman fogalmaztál.
azt nem is értem, hogy az új L és XL között mi a különbség.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz PhoenixSzG #106780 üzenetére
Az új S olcsóbb lesz a korábbi megfelelőjéhez (M) képest.
Az új M olcsóbb lesz a korábbi megfelelőjéhez (L) képest, de jelentősége nincs, mert kevesebb a benne foglalt egység is.
Az új L és XL díjcsomagokat összenézve, utóbbit nem tudom hová tenni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen