- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
--------------------------------------------
Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
Xiaomi 15 re van bejáratott eu-s forrás?
-
mhydas99
őstag
Pixel 9 256GB a te telefonod. Esetleg Pro, ha befer az arba.
Ha fontosak a szoftveres okossagok, akkor Samsung S25 256GB. Vagy ha nagyobb meret is jo, akkor S25FE 256GB. Ejszakai fotozasban ugyan nem tul acelos, abban eleg keves telefon jo a valosagban.
Xiaomi 15T Pro, ha nem odzkodsz a HyperOS-tol szinten okes.
-
mhydas99
őstag
-
.Ishi.
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Ránéztem az update policy-re, és ott 2029 áprilist írnak az Edge Pro 60-ra, mint utolsó security update dátumot.
Esetleg hasonló kerettel, gyengébb felszereltséggel, de hosszabb supporttal milyen alternatívák vannak?
-
rbgm
csendes tag
sziasztok!
tudnátok, kérlek, ajánlani vmi jó telefont az alábbi paraméterekkel?:
- új
- hosszútávra
- nem játékra
- max. 300k HUF-ig (de inkább olcsóbban)
- Android
- napfényben is jól olvasható kijelző
- 70-72mm-nél nem szélesebb
- szép fotókat készítő (nem baj, ha nem óriási felbontású, de minél élethűbb színekkel)
- lehetőleg éjszakai fotózásban is "okés"
- videó készítés nem túl fontos
- jó lenne, ha (legalább némileg) bírná a vizet
...leginkább egy olyasmi jó ajánlatot keresek ár/érték-ben, mint anno a Samsung A52s 5g volt :-)köszi!
-
.Ishi.
aktív tag
Sziasztok!
100-120k környékén keresek ismerősömnek új, Androidos okostelefont, mindennapos, de amúgy light (netezés, Youtube, emailek) használatra.
(Jelenleg egy Huawei P20 Light után gondolom nagy előrelépés lesz.)
Visszaolvasva 1-2 oldalt, az eMAGos Motorola Edge 60 Pro 8/256GB 5G lehet az egyik befutó. Van esetleg valami más best buy ebben a kategóriában, nem külföldi rendeléssel?
-
mhydas99
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
A lenyeg az, hogy 1 markatol wgy termeket szeretek hasznalni cross-platformon is ugy, hogy egyszerubb legyen az eletem es ne bonyolultabb. M8vel az emberek 80 szazaleka Chrome-ot hasznal raadasul nagyon jol mukodik, meg ha ne is a leghatekonyabb en azt hasznalom mert bevalt es gordulekenyen hasznalom mashonnan is.
-
cs.zs.
veterán
Sziasztok,
ha valakit esetleg érint,
az új S26 Ultra, 12/512GB, 600.000 Ft körül szóródik a boltokban,
és mindenféle kuponozás nélkül a Mediamarkt-ban 540.000.- Ft,
és akár 20 havi 0 kamatos hitel is elérhető.
-
-
mhydas99
őstag
válasz
sike!
üzenetére
Meg csak tegnap jott meg. Allitgattam kicsit de csak jovohettol fogom hasznalni. Jonak tunik egyebkent, de nekem a Samsung rendszere az etalon. Aprosagokban mutatkozik meg. Peldaul olvasok egy cikket angolul, egy szot nem ismerek. Samsungon hosszan ranyomok, feljon egy kis menu, megnyomom a forditast es fordit. Moton ilyen nincs. Azt hittem ez alap.
Csak 1 honap aktiv hasznalat utan mondok iteletet.
Ja es osszeraktam az edge 40-emmel, hiaba jobb papiron a 60 lro kijelzoje, nem latok elterest, 40-ben teltebbek a szinek. -
mhydas99
őstag
-
sike!
tag
Sziasztok!
Motorola Edge 60 Pro 8/256GB 5G telefon hogy lehet ilyen olcsó az EMAG-on? Nincs itt valami turpisság?
-
mhydas99
őstag
válasz
Chris500
üzenetére
Teljesitmenyben nagyjabol ugyanazok, ugyhogy mindegy.
Szoftver szempontjabol Samsung jobb.
Aztan S23 tamogatja a bypass toltest, bar lehet a Xiaomi is.
Xiaomi gyorsabban tolt, de az akksimeretehez kepest gyorsabban is merul, rosszul optimalizalt a szoftvere.En biztos S23-at vennek a ketto kozul, bar arra meg iden jon az android 17, aztan nincs tobb frissites csak plusz 1 ev biztonsagi 3 havonta.
Egyebkent milyen jatekokkal tervezel jatszani, hogy szamitana a proci? -
Chris500
kezdő
Sziasztok játékra a xiaomi 13 vagy a samsung galaxy s23 jobb ?
-
dzsi23
addikt
válasz
totron
üzenetére
Ez így van. Muszáj kompromisszumokat hozni, nem lesz minden tökéletes (sajnos még a csúcskategóriában sem). Pont ezért kellett volna leírnod, hogy nálad mik a prioritások.
Mindenesetre tartanám az Edge 60 Pro-s tippemet. Árkategórián belül elég jó kamera, erős proci, nagy akksi, gyors töltés, IP68/69, stb... cserébe oldalt lehajlik a kijelző, és pwm-ben (ami ugye lényeges szempont lehet a legutóbbi hozzászólásod alapján) gyengébb, mint pl. a Honor 400. Szóval utóbbi talán jobb döntés lehet számodra... vagy nem, ki tudja, mert több infót nem kaptunk tőled.
-
-
mhydas99
őstag
válasz
Drughi
üzenetére
Az iPhone az teljesen mas liga, mint az android. Hasznaltal mar valaha Applet az elmult 4 evben? Ha igen akkor tudod mire szamits, ha nem erhetnek meglepetesek. Kivalo telefon, de mas az okoszisztema, a backup, eleg sok program fizetos azon, at kell szokni a rendszerre. Ezek mellett nagyon jo telefon, ahogy elneztem az iPhone 17 60-100 ezerrel dragabb, de alapbol ketszeres tarhelyet ad, ami ha sok evig tervezed megtartani a telefont kelleni fog, illetve ha eladnad sokkal tobbet er. A 17 a jo valasztas. Esetleg nezd meg Rejoynal vagy hasonlonal, ha van, par honaposan mennyiert adjak, bar lehet nincs meg fenn.
Androidon meg a HyperOS szerintem idegesito szoftver, hangsulyozom, szerintem. A legminosegibb szoftvere a Pixelnek es Samsungnak van.
Pixelek nagyon jo fotokat lonek, de mar eleg sok keszulek felnott arra a szintre, sot le is hagyjak!
Ha nem vagy egy fotoszaki, de ertekeled a minoseget, akkor a Pixelek jok. 9 Pro nagyon jo valasztas szerintem, ha nem nyomkodod megallas nelkul egesz nap, akkor 1 napot lehoz.Samsung S24FE/S25FE szinten jo keszulekek, jo fotos es videos kepessegekkel. Bar gondolom a peldaid alapjan az mar nagymeretu. S25 is jo telefon, 1 napot elmegy, ha nem nyomogatod agyon.
Xiaomi 15 hardveresen eros es jo kamerakkal szerelt, de mint mondtam a szoftvere kerdeses, ha neked bejon, akkor jo valasztas. A nagy akksi ellenere azonban gyorsan merul, az is 1 napot tud nem agyonnyomkodva.
Ha meg nem nezted volna, ott van a Vivo X200FE is, nagyon jo telefon!!! Annyi hogy a tobbihez kepest nincs vezetek nelkuli toltes. X300-ban van, de az dragabb is.
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Dilemmába vagyok, ti melyiket vlasztanátok?
Xiaomi 15 / iPhone 16 / Pixel 9 Pro?
Fotózásban mind erős, akkuban (tesztek alapján) az iPhone felveszi a versenyt a Xiaomival, ott a Pixel elvérzik, ahogy teljesítményben is az a legyengébb. Viszont szoftveresen, támogatottságba talán az a legerősebb név.
Játék / vagy bármi erősebb hw igényes app nem lesz rajta, cél a flott működés.
Ha az iPhone nem 60HZ lenne nem lenne kérdés, de az... -
totron
addikt
Mit vennétek most vagy a közeljövőben használtan 90-110k magasságában?
-
mhydas99
őstag
válasz
Infláció
üzenetére
Ha minimum 6000-es akksik kellenek, akkor csak kinai markak kozul valaszthatsz. Ez van. Ne hagyd magad atverni a szamokkal, a kinaiak nem optimalizaljak jol az androidot, kivetel nelkul egyik sem, illetve SiC akksikat hasznalnak jellemzoen, amik nem egy az egy aranyban birjak tovabb, mint a sima litium akksik. Tehat altalanossagban elmondhato, hogy egy 6000 mAh kinai barmilyen telefon uzemido = 4600-4900 mAh jol optimalizalt nem kinai android gyarto, leginkabb Samsung, de a Pixel is viszonylag jol birja.
Ha azt szeretned, hogy atlagos hasznalattal elmenjen 1 teljes napot a telefon, akkor 5000 mAh-s Pixel vagy Samsung is jo neked.
En biztos Samsung A56-ot ajanlanek neked, ha az uzemido, hosszu tamogatas es jo rendszer szamit. Ha eleg az annal kb. 15 szazalekkal gyengebb uzemido, akkor S24FE/25FE jobb.
Pixel 9a-t is minden gond nelkul ajanlom 1 napos uzemidore. -
Infláció
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni telefont vásárlásban. Jelenleg egy redmi 9-et használok, lassan 6 éve, sajnos már megöregedett, így cserére van szükségem.
- Árkategória: maximum 200 000 forint
- Használt vagy új: új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszútávra, 5+ év
- Mire használnád: hívás, youtube, online bankolás, nem izmos játékok (coc, angry birds epic, bloons td6).
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez: Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: mindegy
- Egyéb igények: aksi minimum 6000 mAh vagy afölötte (ez a legfontosabb). Ram: minimum 8 gb, inkább 12 gb (ha nagy az árkülönbség elengedem 12 gb-ot). -
ToBeY
nagyúr
Hello
Milyen okostelefont érdemes venni 200k környékén itt a PH-n?
Én 15tpro gondolkodom (13tpro volt előtte) -
mhydas99
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Probald meg ha akarod, de mar evek ota nincs tamogatva.
Osszehasonlitaskepp Samsung S21 erosebb vassal, jobb videozassal, nem hajlitott kijelzovel (ami sokaknal szempont) jon ugy, hogy most kapta meg az utolso biztonsagi frissiteset, tehat relativ friss. Kompakt, jol mukodo telo. Fenykepekben es uzemidoben a Huawei jobb, de regebbi is.
S21-et hasznaltan lehet 50-60k ert kapni.
De mondom probald meg, hatha. -
carl18
addikt
válasz
mhydas99
üzenetére
Telefonálni és zenét hallgatni Bluetooth hangszórón még mindig tökéletes.

Azért ha kap új akkut akkor nem 40e ér mint egy olyan példány aminek degradált az akkuja.Én csinálom házilag az alkatrész cserét?
Szerviz és munka díj esetén valóban nem térülne meg soha.
Egyetlen baj a Szoftveres támogatás hiánya.

De ilyen hobbi telefonnak vagy gyűjtői darabnak tökéletes.

Még egy Nokia 5700 is van nekem csak nincs hozzá pót alkatrész.
így azt se igazán tudom fel támasztani. 
Az a baj így hibásan még kevesebbet ér.
Dzsi23
Igen jönni fog mert valami elő adás alatt mert jött részlet attól a Honor 600 széria fém keretet fog kapni.
Meg a Honor 600 Lite már fent van Redditen. -
carl18
addikt
válasz
vlesi69
üzenetére
Még azt láttom idén rajtol a Honor 600 széria is
Akkor azt még ki várom.
Ezt a pár hónapot még röhögve ki bírja a P30 Pro.Mit gondoltok érdemes javítani? Hogy el tudjam adni? Után gyártott Kamerát árulnak hozzá és akkor egyenlőre meg akaratom javítani.
Még csak zene hallgatos telefonnak is tökéletes
Deji után gyártott akku 4000ft ez mellé a fő kamera modul 11.000 forint körül már kapható. -
Zsolt,72
senior tag
Ha valaki Sáomi 17-et tervez vásárolni:
-
Ha valaki az új Xiaomi 17-est venné március 31-ig a Médiába van kuponom a 17-re 20000 ft, az Ultrára 30000 ft kedvezményem.
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Regisztrálj, töltsd le az alkalmazást, és szerezz pontokat. Általános kupon talán nincsen, de az első vásárlásra is ad valamit.
Ha más nem, regisztrálj egy új fiókot.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
-
MageRG
addikt
mi.com-ról max. 100-120K-ért melyik az ajánlott vétel?
Alapvetően Redmi Note-jaim voltak és meg voltam nagyjából elégedve (túl sok összehasonlítási alapom nem volt).
Játszani nem játszom, és 5 évre kellene a mobil. -
válasz
dzsi23
üzenetére
Öt csillagot adnék erre a hozzászólásra, ha lehetne. Én csak olyan telefont veszek, amin a lehető "legstockközelibb" Android fut. MIUI, HyperOS, EMUI, és egyéb csodák felejtősek, de még a OneUI is. Esetleg még a MagicOS, amit elviselek, de már az is kompromisszum.
De ez csak az én véleményem. -
carl18
addikt
válasz
mhydas99
üzenetére
Dxomark mark oldalon szoktam a Kamera pontokat nézni. Az alapján nagyjából meg lehet saccolni egy telefon milyen fotózásra vagy videózásra.
Nem vagyok Maximalista de nem akarok 2026 körül rosszabb fotót csinálni mint egy P30 Pro.

Amúgy ez elég lenne nekem csak a fránya frissítés hiánya miatt nem jó így hosszú távon.
Csak már úgy választok következő telefont hogy tudjon egy korrekt minőséget adni. Meg kell a Aptx Kodek is nem árt.
Poco F6 ettől azért távol marad. 
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 15t Pro-hoz kupon honnét szerezhető?
Köszönöm
-
mhydas99
őstag
válasz
carl18
üzenetére
P30 Pro az nem most jott le a futoszalageol, akkor mwg mas volt a mobilfotozas kozpontjaban, ezert is volt piacvezeto. Imadtam a P20 Promat BTW. Ma mar az elesseg szamit, a 30 Pronal meg az osszhatas es termeszetesebb kepmegjelenites (laggabb rajzolat) volt a jellemzo.
Szoval olyat, mint a 30 Pro mar nem fogsz talalni.
Ha hajlando vagy elfogadni, hogy ma mar elesebbek a fotok ea a HDR sokkal agresszivabb, akkor Vivo, Honor, Oppo vonalon nezelodj. Elfogadhato aron szerintem a Vivo V50 van, aminek jo a kameraja, de az nem tul eros fotozasban.
Ott van a Honor 400 Pro is, aminek jobb a kamerakitje es erosebb is hardverben.
Xiaomi 15T Pro az, ami mwg nagyon jo, matol kb. 180 ezerert viheto a mi.com magyar hivatalos oldalrol, ahogy veebrave mondta az elobb.
Ha nem akarsz latvanyosan mas rendszert hasznalni, akkor a Honort javaslom.
Nezz YT-on osszehasonlito kameravideokat, en ketto csatornat javaslok:-Techmo
-Versus -
Mi.com-on többek között a Xiaomi 15T széria is akciós lesz ma 17 órától. [link]
A 15T 159.990 Ft a 15T Pro 199.990 Ft, ezekből az árakból kuponnal/MI pontokkal akár 20e Ft-ot is lehet majd még faragni...Szóval érdemes lesz ránézni az oldalra. Alapvetően is bb árak, kuponnal meg... Már azon túl.

-
carl18
addikt
Üdv. Úgy látszik a Huawei P30 Pro kamerája 7 év után meg adta magát.
sajnos a Fókusz nem működik.Még kap egy új akkut és hátlapot házilag de komolyabb összeget nem költenék rá.
Arra lennék kíváncsi melyik az a telefon most ami elérhető áron kicsit is hozzá a P30 Pro szintjét?

Sajnos a Huawei 3 éve nem kapott frissítést Android 10 mellett úgy gondolom ez nem future proof.
Idén jön a Honor 600 is még az is tetszik azt ki tudom várni.

Néztem a Xiaomi Redmi Note 14 vagy 15 szériát de nem a igazi.
Tegnap egy Poco F6-volt előbe a P30 Pro mellet de a Kamera és kijelző kicsit fapados a P30 pro mellet.
Volt egy Xiaomi Mi 10 és egy IPhone 17 amiket össze mertünk. És a IPhone után a P30 Pro Oledje volt a második. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
oli987
üzenetére
A félreértés ott van, hogy amit idézel, azt nem én írtam.
Amikor kérdeztem, hogy tényleg nekem akartad-e írni azt a választ, már akkor gyanús volt, hogy nem én vagyok a címzett, hiszen azt egy másik felhasználó írta a szál egy korábbi részében. Most akkor teljesen tiszta, hogy hol ment félre nálad a beszélgetés. Semmi gond, van ilyen.
-
oli987
tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
"Egyetlen gyártót sem neveztem meg"
Valóban, de itt kezdődött a reagálásom: "Xiaomit nem veszek többé. Ebben az őrült tempóban már nincs idejük rendesen összerakni".
Te pedig a válaszom félreértetted? Vagy én nem bontottam ki megfelelően a mondandóm.
"A minőségi összeszereltség azt jelenti..."
Kétlem, hogy ezt a Xiaomi ne tudná összehozni. Pont úgy, mint a többi nagyobb gyártó. Hibák is lehetnek minden gyártónál. Tehát a Xiaomi - t ilyen alapon kizárni értelmetlen, mert ilyen alapon a többi gyártót is kizárhatjuk. És nem csak a mobiltelefonok között. Ennyi a mondandóm lényege. Így már érthetőbb?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
oli987
üzenetére
Egyetlen gyártót sem neveztem meg, így nem is állítottam olyat, hogy X rosszabb lenne, mint Y.
Nem írtam olyat sem, hogy van gyártó, akinél nincsenek hibák.
Ezt a posztot tényleg nekem akartad címezni? Csupa olyasmit írsz benne, ami irreleváns...
______
A minőségi összeszereltség azt jelenti, hogy pontosan illeszkednek az alkatrészek, ezzel biztosítván a megfelelő por- és cseppmentességet, valamint a kellemes felhasználói élményt. Őszintén szólva, ez a kérdés a PH! mobiltelefon részlegében egy olyan személytől, aki sok tesztet olvas és kommentárt is fűz hozzájuk, nagyon meglepő. Bog, Alice, Bone gyakran használják ezt a kifejezést, így meglepne, ha még nem találkoztál volna vele vagy nem tudnád, hogy mit jelent... itt, a PH!-n. Vagy a Mobilarénán.
-
válasz
gabor9991
üzenetére
Már csak 116 ezer de ha veszel még valami apróságot le jön még 10 százlék. Ár érték arányba a legjobb. A főverzió frissítés 17-18 szerintem meg lesz, a telefonjaim közül a Motorolákra volt a leghamarabb Android 16, zoom kamera, 6000 mah akku, és egy elég karcsú, vékony telefon, akku idő nekem átlag két nap. A másik még ami jó ha valaki Motorolába gondolkodik a Moto G86 vagy a Power jó telefon, majd 7000-es akku a Powerbe átlag 3 nap. Mostoha gyerek a Motorola is a piacon de tudom ajánlani, volt Edge 50 Pro és 50 Edge Ultra is, szerettem őket. Ja és szinte majd tiszta Google felület, csak pár Moto app, a többi a szokásos, és lehet őket tíltani-törölni.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
oli987
üzenetére
"Ennyi erővel semmit se vegyél. Se telefont, se bármi mást."
Hmmm... ezt úgy írod, mintha nem volna egyetlen cég sem a piacon, amelyik képes minőségi összeszerelésre (vagy annak megfelelő ellenőrzésére az adott bérgyártónál). Ezzel szemben valójában több remek összeszereltségű termék is megvásárolható...
-
acronka
tag
válasz
legooka
üzenetére
Szia! Feleségemnek versenyez a gt8 pro a OnePlusz 15-el. Szerintem ez lehetne még. Engem is érdekelnek a válaszok, és engem még főleg az érdekelne melyik erősebb kamerában.
(Nekem gt7 van, és imádom! De ez kamárában kissé gyenge. )
Illetve nálunk a OnePlus 15r is verszenyben van, ha jó a kamerája. (Xiaomit nem veszek többé. Ebben az őrült tempóban már nincs idejük rendesen összerakni) -
Orgi
addikt
válasz
Ateszpapa
üzenetére
"For a fourth generation in a row, the Galaxy S26 and S26 Plus use the same camera hardware with no changes whatsoever. So it's only natural to expect the same camera quality with maybe some subtle changes to the processing, thanks to the new ISP." - GSMArena tesztből
-
mhydas99
őstag
válasz
istnag
üzenetére
Pedig ennyiert ujonnan meretugyileg csak Motorola edge 50 neo van, az viszont egesz jo az araert. Telekom kartyas csomagban.
115k es kismeretu az kvazi kizart...hasznaltan meg kaphatsz annyiert Pixel 8a-t esetleg apron, ha epp fel van rakva, vagy Samsung S23-at, bar arra mar csak 2 ev tamogatas van, de attol fuggetlenul egy akksicserevel kivalo telefon. -
istnag
addikt
Sziasztok, max. 6.5 képernyő méretig, min. 6 Gb Ram és 115.000 ig van valami normális telefon, csak én találok? Újat szeretnék mindenképp és androidot. Motorola és Pixel kizárva, bár utóbbi gondolom úgy sincs ennyiért. Fontos lenne, hogy ne 4-5 éves megjelenés legyen.
Édesanyám Redmi 8T je bemondta az unalmast, annál szeretne egy kicsit kisebbet.
köszönöm elore is -
legooka
csendes tag
válasz
veebrave
üzenetére
Huu de jó hogy mondod az e-simet arra pont szükségem lesz mostanában és az nincs a realmeben sem. (Valamiért azt hittem hogy ez már ilyen alap dolog). Akkor azt hiszem marad addig a 13t pro. Asszonykam megjelenés óta használja a vívó x300pro kínai verzióban és egyetlen problémája volt eddig vele, hogy a kínai újévet munkaszünetnek vette és nem szólt az ébresztő, ez alapján úgy gondolom egyelőre hogy én is kínait fogok venni.
cs.zs. : Magyarországon nem veszek én már többet telefont, ami kapható Kínából az pontosan a felébe kerül az itteninek.Köszi a válaszokat
-
mhydas99
őstag
válasz
norby91
üzenetére
Motorola edge 60 Prot vegyen. Neki overkill, de most 104 ezer az eMagtol, cserebe nagy akksija van, 2 napot is elketyeg, bar lehet neki 3-at is. 4/5G-s es Dimensity proci jo tererovel. Annyi hogy hajlitott a kijelzoje es ha esetleg leejtegeti az erdoben az oreg, akkor nem a legjobb valasztas. Ha vigyaz ra (azert nem kell selyembe burkolni a telefont, par kisebb esest kibir, plaen tokban es foliaval) akkor nagyon jo.
-
norby91
tag
Sziasztok.
Apumnak keresnék telót.
Jelenleg Redmi Note 9t-t használ. Alapvetően nincs baj vele csak erdőn dolgozik, S küzd a térerővel. Tudom nem idealis körülmény, de jó lenne valami erősebb antennás eszköz.Amire szükség lenne:
- 4G
- telefonálás közben jól hallja a másik a felet
- kijelző legyen jól látható
- max 100kb.. nem tudom milyen opciók lehetnek,
(dual sim nem fontos)Leginkább új, de használt is lehet.
Köszi!
-
titi12
senior tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
(Borzalmas képi világ.)
-
mhydas99
őstag
válasz
Csaby25
üzenetére
Ahogy gondolod.
En nemreg rendeltem okosorat Alitol, mert fel aron volt a magyarhoz kepest es ugyanaz, tokeletes.
Szallitas EU-s raktarbol megy, tehat nincs VAM pluszban, megrendeled es hazhoz viszik, mintha barmi mast rendelnel orszagon belul. Szallitasi ido max. 10 nap, de altalaban 5.
Ha a UPS szallitja, ami tragyal, akkor fel kell oket hivnod, hogy megtudd mikor viszik ki a csomagod es akkor egesz nap otthon kell lennie valakinek, mert nem adnak meg idokeretet. Ezt leszamitva megkapod es sporolsz kb. 30 ezret ezen a telon. Vagy rendeld meg otthon ha az neked jobb, te penzed. -
mhydas99
őstag
válasz
Csaby25
üzenetére
Jatszani fog rajta es a mai fiatalok turelmetlenebbek, mint mi voltunk.
Ergo vegyel neki olcsobb es gyors telefont, eroset ha jatekra is kell. Kamera neki nem lesz olyan fontos, amire kepesek mar a maiak az boven eleg lesz. Sajnos olcsobb arfekvesben csak nagyobb meretu telefonokat lehet ajanlani, 6,7 colosakat.
Ha az nem gond, akkor rendelj Aliexpressrol, vagy vedd meg Magyarorszagon ugyanazt dragabban: Poco X7 Pro, abbol is a 8/256GB-osat, kb. 85 ezer, rakok be linket. Global romos, tehat ugyanaz, ami Mo.-n is kaphato minden teren. Annyi hogy gari korulmenyes, kulfoldre kikuldeni ugye, de nem igazan fog kelleni. Vegyel ra egy eros tokot meg kijelzovedo uveget osszesen kb. 5-8 ezerbol Temutol vagy Alitol ha mar pl. es meg van oldva.
Eleg surun mondom a Pocot, de annyira eros telefon annyira olcson, hogy nehez gyereknek, aki jatszana barmi mast jo szivvel ajanlani.
Alin 13 ora mulva indul ra egy kedvezmenyes vasar, igy par ezrest megsporolhatsz rajta, kb. 80 ezerre jon ki majd az ara. -
tranceplanet
addikt
Nokia én így szeretlek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Óra topik
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Poco F6 ettől azért távol marad.

Viktor0610