Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
gp A franchise legújabb részének premierjére még kicsit várnunk kell, november közepén várható a premier.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz MadMancs #74448 üzenetére
Kell nehany ora, amig frissulnek az adatok.
Ha mar megvolt akkor 2 eset lehet.
1.: Ennyit forgalmaztal az Opera Max nelkul es akkor nem szamolta bele.
2.: Jol tomoritett az Opera Max es ennyi volt a tenyleges adatforgalom. Viszont ebben az esetben beleszamolta ...Szerk.:
Most nezem, hogy 58 mega volt a megtakaritas, akkor lehet, hogy az 1. eset lesz ...[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MadMancs #75942 üzenetére
Ha a legolcsóbb megoldás kell, akkor Domino 5 + NetPlusz S, ez így, ha csak netezel 1090 forint, s lassítanak, ha elfogy.
Ha egy neten rendelt új SIM, akkor azért megy a hívás/net, mert van 12*10 perc hívás rajta és 3*1GB net, ha jól tudom.
Arra vigyázz, hogy ha az akciós net elfogy, s nincs másik netcsomagod, akkor napi 195ft 10mb.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MadMancs #75991 üzenetére
Domino esetén marad a keret és a csomag is csak inaktív lesz, mivel előre kifizeted.
Előfizetésnél 2 éve mikor utoljára volt NetPluszom, akkor lemondás esetén törlődött a megrendelt adatmennyiség, de ha csak 5 napig használtam a csomagot, 5 napot számláztak ki.
Csomagváltásom nem volt, ott lehet, hogy összeadódik, azt nem tudom. -
Soulfly842
addikt
válasz MadMancs #76438 üzenetére
De ez szerintem egy jó darabig nem lesz napirenden
De ha már spekulálunk:
Várhatóan sokáig százalékos bontásban elég szűk réteget érint csak.
1, Marketing kommunikációnak kiváló, ha jól emlékszek a spanyol mobil-high-tech körkép alatt ült is az első beszéd róla. Ezt elég sokáig meg lehet lovagolni
2, Szerintem az anyacég is tisztában van vele, hogy akinek szüksége van rá, s mozog olyan berkekben, hogy a szükséges információt megtalálja ezekhez: az úgy is megtalálja az alternatívákat a költségek csökkentéséhez. Miért ne csinálnának akkor már egy olyan keretet, ami az övék, s ahol nekik szivroghat egy jelképes összeg.
3, A telekommunikációs piacnak fel kell készülnie arra, hogy a tendenciák, a piac örök változásban van, hogy az internet alapú megoldások náluk is reformokat sürgetnek. Ez is ennek egy eszköze lehet. Természetesen nyilvánvaló, hogy a hatásokat/a hatásfokot, hogy a piaci tendenciákat hogy befolyásolja - azt kőkeményen vizsgálni fogják, s ennek a kontextusában fogják meghozni a legmegfelelőbb döntést. Hogy mi lesz ez, vagy merre akarnak mozdulni azt elsősorban a piac fogja meghatározni, s szerintem ehhez fogják finomhangolni az egészet.Viszont, ha már úgy propagálták hivatalos médiaeseményen, hogy díjmentes, akkor az indulásától számítva egy ideig (jó ideig akár) díjmentes is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz MadMancs #76706 üzenetére
Éppen ráér, csak tudnám már, hogy ha a jelenlegi csomagom megváltoztatnám erre a 9/19 percdíjjas csomagra, akkor erre mehet vajon a Marathon?
Nem használnám csak böngészésre + Facebook[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
radio100jozs
őstag
válasz MadMancs #76802 üzenetére
Azért, mert a MOST opció az első a használatkor, ha nulla lenne az egyenleged, akkor lépne be, hogy hálón belül még beszélhetnél. Bár akkor sem értem miért 49/39 Ft-al számolt!
"Egyéb kedvezményekkel való együttélés és azok
érvényesülési sorrendje:
Domino Most,
Domino 5 kedvenc szám
Domino Nap Plusz
Domino 7 Extra
Te+Én Plusz
A felsorolt kedvezmények a fenti
sorrendben fognak érvényesülni."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen