- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
MadMancs #144341 üzenetére
Már elmúlt.
Két szolgáltatótól kértünk az év elején ajánlatot a következő, nyáron elkészülő következő áruházunkhoz (nagyjából 2-3 év alatt adunk át egy újat). Mindkét helyről a VoWiFi-t javasolták, az egyik legalább adott egy tízmilliós nagyságrendű ajánlatot. N-es sávokról szó sincs benne. -
-
kchris78
veterán
válasz
MadMancs #135988 üzenetére
Ezek pont-pont adatkapcsolatok. Hogy a dobon belül még a régi belső van... Talán az se biztos.. De hagyományos 900MHz régi cella bekötése még lehet ilyen régi eszközökkel pörög. Talán vidéken vannak még ilyenek ahol az első szükséglet hogy lehessen hívást fogadni/indítani.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MadMancs #135896 üzenetére
Ez teljesen érthető is, hiszen az eSIM csak egy ici-pici chip, abszolút nem helyigényes, simán mehet a 10 db egy telefonba. Valószínűleg csak az életszerű igény miatt van a tíz darabos korlátozás.
Akkor jól sejtettem, hogy a rivális gyártó is ennyit tesz elérhetővé. Köszönöm az információt! -
válasz
MadMancs #135744 üzenetére
Kérhetnék 3-at?
"jaj, miért nem használsz appot?"
Mindenki akar mindennek appot telepíteni?
Az app belépés nélkül tudja kezelni azt ha én fel akarok tölteni bármilyen számot? Ha igen, akkor a weoldal miért nem?
A voda simán belépés nélkül engedi a feltöltőset, sőt még az előfizusokat is tölteni/rendezni. Yettel feltöltőset szintúgy. -
bociusz
aktív tag
válasz
MadMancs #135703 üzenetére
Ez a helyrajzi szám az Inotai Hőerőmű területét fedi. Jövő hétvégén lesz ott egy fesztivál.
-
domper2015
senior tag
válasz
MadMancs #135539 üzenetére
Samsung A52 5g telefonban Telekom +Vodafone magyar SIM esetén, ha Vodafone a román hálózatra csatlakozik Erdélyben, akkor megszűnik a backup calling. A Telekom esetén megfelelő helyen a nincs hálózat vagy csak segélyhívás játszik. A Digi kártyával hibátlanul működött.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
MadMancs #135507 üzenetére
A VoWifihez csatlakozni kell egy kompatibilis wifi hálózatra.
Hamost a mobilon bekapcsolja a hotspotot, hogyan használja azt a telefon VoWifire? A mobil a saját hotspotjára nem tud csatlakozni, ergo VoWifi se lehetséges így.
Max VoLTE lehetne, ha átjárható lenne a GSM. -
Renwick
őstag
válasz
MadMancs #135123 üzenetére
Komoly pénzeket tennék arra, hogy jelenleg azon izzadnak a marketingesek meg a jogászok, hogyan lehet elkérni plusz pénzt egy olyan szolgáltatásért, ami az esetek 90-95%-ában semmiféle pluszt nem nyújt az előfizetőnek. Amíg a C-sávban volt túlsúlyban az 5G, addig ez a móka nagyjából rendben volt, de a DSS-sel (pardon, ESS-sel) alaposan megborult a képlet.
-
Mostvid
újonc
válasz
MadMancs #134887 üzenetére
Nem alkalmazásról van szó, hanem a webes felületen a fiókról. Eddig úgy volt hogy egyszer engedett díjcsomagot váltani, utána inaktív lett a kapcsoló. Ha tisztességes lenne a cég, egy felugró ablak vagy valami arra figyelmeztetne, hogy ön jelenleg díj ellenében fog díjcsomagot váltani és erre kellene cancel vagy ok. Szóval az elvről van inkább szó.
-
válasz
MadMancs #134700 üzenetére
A 100 GB net nekem bőven elég, ahogyan Magenta 1-ben az 50-is... de azért a kivezetése, visszalépés. Úgy 15 évvel ezelőtt azt jósolták, hogy a vezetéknélküli, azaz a mobilinternet kiválthatja a vezetékest... hát itthon elmaradt a csoda.
A Telekomnak Németországban volt olyan szolgáltatói xDSL HGW-je, amiben volt a Telekom SIM kártyának hely... idehaza sosem láttam ilyet
Router: Speedport Hybrid Telekom | alle Eckdaten (lte-anbieter.info)
Ez 2014-es cikk.
Akkoriban még nekem is Telekom VDSL2 volt, és pont Speedport HGW-vel
Logikusnak tűnt, hogy idehaza is bevezethetik, akár úgy , hogy lényegesen drágább havidíj mellett mint fizetős opciót. Most meg mivan? Ha Telekomnál szolgáltatáskiesés van , és speciel Magenta 1-es vagy, akkor mivel van Telekom SIM kártyád kpasz egy SMS-t, hogy a hibaelhárítás idejére aktiválták a korlátlan adatforgalmat tartalmazó jegyedet, de ezzel két probléma van:
1. Mivel nincs a HGW-ben benne, a kevésbé technokrata felhasználó, aki azt sem tudja, hogy mi a Hotspot a molbiján kénytelen Internetezni, meg akkor is ha nincs WiFi a PC-jében.
2. Ha nincs Magenta 1-e, csak vezetékes szolgáltatásai vannak a Telekomtól, mint nekem a DIGI-től, akkor még ez sem opció! -
-
polonic
félisten
válasz
MadMancs #134150 üzenetére
Nincs olyan, hogy DSS NSA. A DSS a rádióra vonatkozik, míg az NSA a core-ra. Külön kell kezelni.
És már többször is írtam, hogy gyakrolatilag a VoNR ugyanoylan VoIP, mint a VoLTE az IMS segítségével. Csak default lett az EVS codec benne és elnevezték VoNR-nek, ha már új hálózaton fog működni.
Mit gondolsz, ha lesz 5G SA, akkor a 700 mhz-es frekvencián automatikusan csak 5G-t fog szórni a rádió? Simán megmarad a DSS és lesz rajta 4G is és 5G. Tök mindegy, hogy az NR mihez, melyik core-hoz kacsolódik. És akkor mondjuk úgy, hogy DSS SA lesz, ha így tetszik.De inkább ne használjuk ezeket a fogalmakat így együtt.
-
Balcsix
senior tag
válasz
MadMancs #133652 üzenetére
A Telekomnál nincsen rá lehetőség.
-
zelikocc
senior tag
válasz
MadMancs #133575 üzenetére
Neked is mondom, hogy használd a repülő üzemmód gombot a telefonon, vagy az újraindítást.
Nagyon sokszor beakadnak a telefonok 2G-re vagy 3G-re, miközben amúgy simán elérhető a 4G, csak nem vált vissza. Ezt a "beakadást" magát az átlag user nem veszi észre, csak az tűnik fel neki, hogy folyamatosan E betű virít és bosszankodik, hogy milyen szar ez a szolgáltató. Pedig amúgy van 4G lefedettség, de a készüléked nem csatlakozik rá vissza.
Az esetek túlnyomó többségében ez a helyzet. Mindegy melyik szolgáltató.Elég ha csak egy pillanatra szűnik meg a 4G jel, levált a telefonod 2G-re, majd hiába lenne máris újra 4G, nem fog visszamenni nagyon sokáig... mondom: repülő üzemmód be és ki
-
Landsmann
addikt
válasz
MadMancs #133531 üzenetére
Nyilvánvalóan továbbra is vannak kivételek. A Yettel továbbra is írja, hogy az applikáció nem fogyasztja az adatkeretet. Most nem próbáltam, de korábban aktív adatkeret nélkül is ment, mint ahogy a Speedtest jónéhány szervere is. Most pár napig van még adatkeret az egyik kártyán, de utána meg tudom nézni, hogy betölti-e az appot. De szerintem igen, hiszen a Speedtest is ment pár napja adatkeret nélkül is.
-
-
tylerddd
veterán
válasz
MadMancs #133508 üzenetére
Én ezt értem. Én se éreztem hátrányát a Telekomos szoftvernek a Galaxy Note 9 esetében úgy, mint még jóval korábban, tizenéve, amikor indításkor Telekom logó meg minden fiszem-fa**om rontotta a felhasználói élményt. Előtte az iPhone-okba (több generációt használtam) ugye nem is nyúltak bele, a frissítések is egyszerre jöttek. A kártyafüggetlenség meg más tészta, nem függ össze a kettő.
Én magára a tényre voltam kíváncsi, hogy akkor mi a helyzet az említett FB csoportban felhozott téma miatt.
-
Landsmann
addikt
válasz
MadMancs #132827 üzenetére
Yettel-Telekom, illetve Vodafone-Yettel között mindkét irányba ment/megy. A múltkor csak a Vodafone-os kártyáról, most csak a Telekomosról. Telekom/Vodafone páros van az egyik telefonban. Itt a két kártyás dolog kavar be. Írták is, hogy két kártyás üzemben nem megy mindkét kártyáról. Későbbiekben fog menni. Gondolom valami gubanc van két kártya esetén.
-
válasz
MadMancs #132822 üzenetére
"aktiválja" az RCS-t. Ez vajon mit jelent?
Telekom gyik-ben is többször említik. De hol és mit kéne aktiválnom?4Grider:
Eszerint a Samsung RCS (Deutsche Telekom szerver) és a Messages (Google szerver) nem kommunikálnak egymással???
Aki az Üzenetek appot használja az csak Üzenetek felhasználónak küldhet RCS üzenetet; a Messages felhasználó pedig csak Messages felhasználónak? -
4Grider
félisten
válasz
MadMancs #132822 üzenetére
Nincs ott minden okostelefonon és szolgáltatónál és irányban. A tökéletes RCS-nek olyannak kellene lennie (ilyen hozzászólásra reagáltam). A Samsungomban is ott van, de csak hálózaton belül működik, voda, telekom irányba yeti irányból nem. Vodánál már talán nincs is. Ez messze nem tökéletes, a szolgáltatók sajnos nagyon nem is érdekeltek abban, hogy tökéletessé váljon, mert agyon keresik magukat az sms-eken.
-
válasz
MadMancs #131678 üzenetére
A hívás nem is volt kérdéses, csak a hívás fogadás. Ezen Telekom gyik miatt [link]
"Wi-Fi hálózaton az átirányítási beállítások nem állnak rendelkezésedre, de a korábban ... beállított átirányítások érvényesek." azaz ha volt egy hangposta átirányítás beállìtás nem elérhető esetén akkor vajon azt hogy értelmezi a 2G4G hálózat. -
-
törölt tag
válasz
MadMancs #131017 üzenetére
Tételezzük fel, hogy a vodafone lelőtte a 3G-t (múlt idő), és használnád a TMH-s A52s-en a HD+, azaz a VoLTE szolgáltatást vodás kártyával....nem fog működni.
Vagy: szeretnél telefonálni és közben netezni...ez sem fog működni.
Erre te azt írod, hogy független a készülék.
Akkor az XEH-s A52, amivel a fenti anomália nem jelentkezik...akkor az mi? Szuper független ?A fenti analógia alapján: ha a TMH-s A52s-sel vodás simmel nem lenne 4G-n adatátvitel, csak 2G-n, akkor arra is azt írnád, hogy független?
Maradjunk annyiban, hogy ha egy szolgáltatói szoftver, egy másik kártya bizonyos szolgáltatásainak igénybevételeiben korlátoz, akkor az részben független.
UI: a legszebb az, amikor S9 készülék TMH-s szoftverre l+ vodás sim roamingban 0,2Mbps sebességgel töltött le (kb. havonta próbálva), miközben a feltöltés 20Mbps volt....aztán ugyanaz a készülék, ugyanott roamingban, XEH rommal 50Mbps-et tudott. És semmilyen hálózatfejlesztés vagy CA nem jelent meg adott külföldi kistelepülésen.
Független...aham...
-
törölt tag
válasz
MadMancs #131012 üzenetére
Csak óvatosan ezzel a mondattal "Telekom:...samsungok 2018 óta függetlenek".
Mit jelent az a kifejezés, hogy független?
Számomra azt, hogy egy Media Marktban vásárolt készülékkel mindenben egyenértékű a Telekomtól vásárolt. Ez pedig nem igaz.
Én vettem egy A52s-t telekomtól, és a TMH rom miatt a vodás kártyával nem volt VoLTE a készüléken (ilyen indokkal el is áltam a vásárlástól, bevittem TMH rom mentes A52s készüléket, amivel reprodukáltam a dolgot. Eladó is csak pislogott...).Szóval aki TMH-s samsungot vesz, és vodás simmel akarja használni, annak nem lesz VoLTE, valamint ha a 3G-t a voda lekacsolja, akkor marad a 2G-s hanghívás.
Oké, lehet romot cserélni, de 10-ből 9 ember biztosan nem tudja megcsinálni. -
HoaryFox
őstag
válasz
MadMancs #130557 üzenetére
Én saját akaratomon kívül kipróbáltam, mi történik, ha torrent megy a mobilneten, egyszerűen 0-ra korlátoznak, konkrétan semmilyen adatforgalom nem jön. Szentségeltem is, hogy pont most vettem 60e ft-ért új routert a MultiSIM-hez és nem akar menni. Aztán rájöttem, hogy a háttérben fut a kliens, bezártam, instant működni kezdett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- UHD filmek lejátszása
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest