- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Poco F8 Ultrám van igaz, de villámgyors ebben az ultrahangos olvasó üvegfólián keresztül és sose hibázik. Összehasonlítást s23 ultra ujjlenyomat olvasójához képest tudok mondani, ahhoz képest sokkal pontosabb, gyorsabb. Konkrétan sose hibázik.
-
pepimama
tag
Ha bárki gondolkodna kínai rendelésen, akkor NEM ajánlom, mert onnan rendeltem (azt hittem EU-s raktár
) és a vám miatt van rá fix. 10.500,-Ft Postai vámkezelési díj, amit a már kifizetett + kb. 27% áfán felül kell fizetni, így már nem éri meg, még ha adnak hozzá gyorstöltőt is. Most nézem, hogy EU-s raktárból kb. 176K az 512GB. Holnaptól hétfőig lesz vmi akció is... -
Zoli bácsi
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Mások a szokásaim, mint az átlagfelhasználónak.
Az itt jelenlévőknek nagyjából a szülei korosztálya lehetek. Vagy idősebb....
Párszor ránézek a telefonra, nincs-e üzenet, ritkán telefonálok, még ritkábban hívnak, wifi-mobilnet kikapcsolva alapból......
Azért nem elég a butatelefon, mert néha szükséges, hogy valaminek utánanézzek a neten, illetve jó a kamera is, ha van az embernél.
De az én telefonom zsebben, hátizsákban, asztalon hever a nap nagy részében, ritkán van kézben. Így van az üzemidő.
Régi Samsung A52S-em képernyőfotója, ultraerős akkumulátorkímélővel..Ez kiszámolta, nála valós adat.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
"Telefon gyors, egy hét alatt sem merült le." - valaki titokban rétölthetett.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
WNorbert85
üzenetére
Kösz a gyors választ!
Egy ma délutáni kép, Poco kamerája, virágzó cseresznyefa.
Kivittem a régi Samsung A52S-et is, azzal is kattintottam párat. Továbbra is állítom, nem kiemelkedő a Poco kamerája, de nem is rosszabb mint az előd. Kissé világosabbak a képei, illetve alapból mintha többet élesítene a szoftvere. Nem vittem ki a Nikon D5600-ast a 35-ös fix objektívvel, az nem lett volna sportszerű
Megjött a flip tok (Link feljebb, ha valakit érdekel), tökéletes méret.
Telefon gyors, egy hét alatt sem merült le.
-
WNorbert85
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A Poco telefonokon (és általában a MIUI/HyperOS rendszereken) a fejlesztői beállítások engedélyezéséhez kövesd az alábbi lépéseket:
Nyisd meg a Beállításokat.
Koppints A telefonról menüpontra.
Keresd meg az „OS verzió” vagy „MIUI-verzió” feliratot, és koppints rá gyorsan egymás után 7-szer.
Megjelenik egy üzenet: „Most már fejlesztő vagy!”.
Hol találod meg ezután?
Visszalépve a fő Beállításokba: További beállítások -> Fejlesztői lehetőségek. -
At1kaHD
csendes tag
válasz
WNorbert85
üzenetére
Bluetooth hangerő visszaállítása EU régióban:
*#*#3646633#*#*
Hardware Testing / Audio / Volume / Audio Playback
ott a 2. menüben a music.
itt az utolsó index 30 at fel kell tenni 255 re.
Megmarad újraindítás után is. -
ktommy91
addikt
válasz
WNorbert85
üzenetére
Állítsd át a régiót EU-n kívülre.
-
pepimama
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
KÖSZI szépen
-
WNorbert85
tag
Engem egyedül a Bluetoothon való hangerő szint zavar. Meg sem közelíti az eddigi telefonjaim. Azok kb 3/4 hangerőn szóltak úgy, mint a xiaomi maxon. De ahogy utánanéztem, ez megint a szaros EU korlátozás velejárója
-
BOMBYCILLA
újonc
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszi. A 7000 mAh-s akkumulátorom hatodik éve jól szuperál, de nem jön már android frissítés. Ezért is szeretnék új, erős telót. (Van telefon, amelyik nem enged ikonokat rendezgetni.)
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
BOMBYCILLA
üzenetére
Igen, többen vettünk már.
Nekem bejön, szép kijelző, gyors..Tetszik. És amiért vettem, brutális üzemidő.
De biztos van akinek nem jön be, de hát, így kerek a világ!
Ikonrendezést nem értem, oda rakod ahova akarod, ez mindig így volt....
pepimama: Gyárilag rajta van egy vékony fólia, ráérsz akkor levenni, levetetni, ha felteszik az újat. Nem karcolódik könnyen, ne aggódj.
Én meg annyit kérdeznék, aki üvegfóliát tesz rá, működik vele az ultrahangos ujjlenyomatolvasó? -
BOMBYCILLA
újonc
Van már valakinek? Milyen? Lehet rendezgetni az ikonokat rajta? Milyen a működése?
-
pepimama
tag
Remélem nem hülye kérdés: Mivel előbb jön meg a telóm, mint a TG-fólia (amit majd más rak fel rá), akkor otthon merhetem használni és érinthetem/átköltözhetek rá, ugye? HA nem ejtem le, akkor nem kerülnek rá (mikró) karcok stb? Tudom, hogy alapból van hozzá fólia, de nem tudom felrakni, illetve nem tudom mennyire lenne nehéz majd leszednie annak, aki rárakja az eddzett -üveget.
-
sniper112
aktív tag
Tudom hogy ritka de hátha valaki esetleg váltott honor magic 8 lite rol erre a telefonra? Érdekelne a véleménye, hogy érdemes e váltani erre.
-
Valaki vásárolt a mi.com -ról készülékbeszámítással együtt? A működő poco x3 pro-mért 9920Ft-ot akar adni bár azt írja ez még változhat a beszámítás után. Illetve kupont vagy kedvezményt kérhetek az új készülék vásárlásakor.
-
pepimama
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
KÖSZI SZÉPEN a részletes választ!
Sajna mind2X az Ali-alkalmazásból másoltam a linket (ehhez való Tempered Glass volt, kb. 2 féle van csak), de már berendeltem. -
Zoli bácsi
őstag
Nekem a fóliázást egy vidéki, kisvárosban végezték.
Ha egy ilyen kisvárosban foglalkoznak vele, egy olyan boltban, ahol ruhaneműk mellett telefontokokat árulnak, biztos vagyok benne, hogy szinte minden komolyabb telefontokkal, illetve mobilokkal foglalkozó üzlet fóliáz.
Én minden telefonomat eddig flip tokban hordtam, üvegfóliával. Múltkor kiesett a kabátzsebből,(Még a régi) lecsúszott a kocsi pedálokhoz, azt vettem észre hogy tiprom. Olyan is volt, hogy mire odaértem a zebrához, villogott a zöld jelzés, és át akartam szaladni a zebrán. Már amit a szaladás jelent közeledve a 6. ikszhez, és 130 kilósan....Na, a lényeg, ahogy futottam, kirepült a zsebemből, és pont belerúgtam véletlenül, én a zebra közepénél járhattam, a teló mát átért a túloldalra, aszfalton csúszva, pattogva....
Nekem legtöbb a zsebből ejtés, feleségem hasonlóan ügyetlen, neki is flip tok és üvegfólia védelem van a telefonjain. Szerintem legjobb kombináció.
Hidrogélről nincs személyes tapasztalat, de elhiszem, hogy pofára esés ellen jobban véd az üveg. Üveget párat sikerült összetörnöm.(Pl említett zebrás kaland....). Úgy tűnik nagyobb repülésnél a flip tok kinyílik. Hiába, mindig elfelejtem a telefonon beállítani a repülő üzemmódot....... (Ez vicc akart lenni)
Hozzáteszem, hidrogél fólia is több fajta van, én a vastagabb, nem mattot rakattam fel.
Ja, és megint nem jó a linkelésed.
-
pepimama
tag
Köszi szépen mindkettőtöknek! 👏👏👏 Ez volt [link] KÖSZI SZÉPEN, nem is tudtam a hidrogél-ről, meggyőztetek azt rakatok fel, HA megosztod, hogy hol csinálták... (akár privátban, ha vmiért itt nem lehet) Előre is KÖSZI!

-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Elfelejtettem leírni, mivel a telefonunkban ultrahangos ujjlenyomat olvasó van, állítólag lehet gond az üvegfóliával. Miután feltették a hidrogél fóliát, a telefon újra kérte hogy vigyem be az ujjlenyomat mintámat. Hogy ezért, vagy a rendszerfrissítés miatt, mert éppen előtte újraindítottam, ezt nem tudom.
Egy biztos, hidrogél fóliával épphogy odaérintem az ujjam, és már működik is az érzékelés. -
Zoli bácsi
őstag
A linkelésed nem jó.
Gyárilag van rajta egy vékony fólia, tényleg alap karcok ellen jó. Én tetettem rá egy Hidrogél fóliát. Az üzletben ilyen vágó gépük volt, ismerte a típust, beállították, és méretre vágta, majd felrakták.
Eddig a telefonokon üvegfóliát használtam, állítólag ez a hidrogél fólia öngyógyító, a karcok eltűnnek pár óra alatt.
Ami teszteket láttam Youtube-on, meggyőző ez a fólia, persze gyakorlati tapasztalatom nincs. Illetve drágább is, mit az üvegfólia.
Én nagy telefonleejtő vagyok, sőt, autó tetején is maradt fent telefon, ami menet közben lerepült. Flip, kinyitható tok, és üvegfólia, eddig ez a páros mindentől megmentette a telefont. Flip tok hátránya, hogy vastag, kissé ósdi.... De véd, sokat.
A gyári tok üveg vagy hidrogél fóliával kisebb balesetek esetén biztos elég, egy átlag asztalról, kézből ejtést biztos kivéd.
Ilyen extrém dolgokhoz, hogy autó tetejéről lerepül, és 10 métert pattog az úton, oda kell a flip tok Szétnyílt a tok eséskor amúgy, és az üvegfólia rommá tört, de a telefon karcmentes maradt.
Viszont flip tokban kb 2x olyan vastag a teló. Rendeltem flip tokot, ezt: [link]
De nem tudom, használom-e, jelenleg a gyári tok+fólia a védelem, és tényleg vékonyabb, gusztusosabb így a telefon.
-
pepimama
tag
Tempered glass-t (kijelző védő fólia) [link] rendeljek rá előre, vagy ami a dobozban van, az megfelelő egy tokkal? Esetleg más javaslat védelemre,mert biztos sokszor le fogom ejteni.
-
Graphics
Jómunkásember
-
ktommy91
addikt
Valószínűleg ki is öregedtünk belőle, de a világ is abba az irányba tart, hogy megszűnik a custom ROMok világa.
Persze kellemes nosztalgia visszagondolni, hogy mekkora wow érzés volt, amikor felraktam a Kelzsoca-féle cyanogenmodot a ZTE bladere vagy bekapcsoltam a wolfson hifi DAC-ot a galaxy S1-ben stb, de ezek a mai 4-6-7 évig támogatott középkategóriától felfele teljesen használható telefonok semmi ilyesmit nem igényelnek.
Ha nem "rendes" a szoftver vagy valami egyéb tulajdonságával nem tud az ember megbarátkozni, akkor szét lehet nézni a piacon, van egy néhány alternatíva.Nekem is az egyetlen problémám az x6 pro-val az üzemideje és pont emiatt fogok x8 pro max-ra váltani. Tegnap berendeltem a szokásos xundd tokot, tempered glasst és töltőt, ~két hét mire megjön, aztán remélhetőleg ennek is esik kicsit az ára 1-2 hónapon belül és akkor megveszem a telót is.
-
kusza80
tag
Szia!
Nekem müködik és már tettem is így rá progit vagyis másoltam rá!Nekem az értesítési panelt kell lenyitni miután rádugom a telót a gépre és ott kell kiválasztanom, hogy mit szeretnék.
Nincs adatátvitel
Töltés
Fájl átvitel
Fotótranszfer
Fordított töltésDe azt vettem észre , hogy nem mindegy milyen a kábel és a számítógép usb portja sem.
-
Graphics
Jómunkásember
Ahogy öregszünk már szerintem egyre kevesebb a hajlandóság.
Egy darabig én is benne voltam, túrtam kerestem a havi romokat... Most már inkább fontosabb egy stabil gyári ( és lehet szemet hunyok pár hiányosság miatt is), és legyen egyszerű a költözés, mert még ezt tartom nagy hiányosságnak az Android háza táján.
És ha valami nem működik, akkor inkább váltok más telefongyártót... Pocoról így kerültem máshova, mert nem állt össze egy rendes üzemidő sose az F6-oson.
Most úgy érzem ez az X8 Pro Max üzemidőben parádé lett. Nagy kár, hogy ebből a nagy aksiból nem kapott az F széria...
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
Vacs: Mintha azt olvastam volna,hogy már nem lehet. Azért várd meg a többiek véleményét. -
ktommy91
addikt
Némi trükközéssel biztos nyitható, de ez nem az a telefon, amin érdemes. Normális AOSP ROM biztos nem lesz rá, mediatek-re pedig a custom hyper os sem egy nagy cucc. Custom kernel -ami valóban adhatna valami pluszt- szintén nem lesz. Én most zártam be a bootloadert az x6 pro-n, mert csak a szívás van vele.(play integrity...) Elite ROM volt rajta, de semmi sem hiányzik a stock-ból, ami véleményem szerint teljesen rendes szoftvernek tekinthető. Nem merül jobban és nem lassabb a mindennapokban. Szvsz ezt az egész mókoló közösséget maroknyi fejlődni akaró igazi fejlesztő mellett csak egy rakás unatkozó ázsiai tizenéves kanger és päbdzsí + genshin gémer tartja fent. Értelme semmi, én már kinőttem ebből.
-
Lehet ezeknél még bootloadert nyitni, hogy rendes szoftvert tegyek rá?
-
Zoli bácsi
őstag
Megpróbáltam az enyémet, egy Euronics-ban vett piros, Xiaomi SJX102M kódcímkés kábel van az asztalon éppen..Tökéletes, bedobja a telefon az USB töltés ablakot, rányomok, felugró menüben fájlátvitelt kiválasztom..
W11-es PC, USB 3 porton, a Total Commander is meghajtónak látja, U1 a jele, lehet fájlokat másolgatni ide-oda.
Másik kábellel próbálnám. Régebben egy Samsung A52S telóm volt, sokszor szívtam a fotók letöltésével, ami kábellal működött, azzal asszony Xiaomi telója nem.
Hiába USB C, meg szabvány, a töltés általában mindegyikkel megy, az adatátvitel nem.
-
sniper112
aktív tag
értelek driverek feltelepiti rendesen ? vagy lehet előző xiaomi driver van fent ? az is be tud kavarni, lehet drivert elkéne távolitani és úgy rá dug, vagy lehet kábel vagy port nem szereti más kábellal és usb porttal is próbálnám, egy telefon restart is lehet ami segithet, gép restart is. de én amúgy airdroiddal szoktam ilyesmiket küldeni fogadni.
-
sysrq
őstag
válasz
sniper112
üzenetére
Ez jó irány, ott tényleg lehet állítani de sajnos újraindítás után sem csatlakozik. Megjegyzi, nem áll vissza, (alapértelmezésben nem csatlakozáson áll) de kisbetűvel ott van hogy csak másik készülékkel ha az aktív. Jelentsen ez bármit.
A kérdésem tehát!
Akinek szintén van már max pro telefonja, neki működik a PC-ről a fájl átvitel?
Lehet csak elállítottam valamit, de mi lehet az? Vagy gyári a bug.
-
sniper112
aktív tag
Igaz más márkájú telefon de nekem is volt ilyen és úgy lehet elhozni hogy névjegy és ott build szám 7 X rá bökni ki írja hogy fejlesztő vagy és utána bemenni a fejlesztői beállítások ba és ott megkeresni hogy usb radugasnal ne töltés legyen beállítva és utána már elő fog jönni, hogy mit szeretnél.
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hívásrögzítésre tudtok esetleg megoldást. Nem nem költözök másik országba, de jegyzetelés helyett jól jön. A régi telókon is volt akkor senkit nem zavart.
Köszönöm a segítségeteket! -
pusszycat
nagyúr
válasz
classicblue
üzenetére
Jól bírta akkuval. Már ha nem volt cserélve.
-
sysrq
őstag
Zenét akartam rá tölteni, csatlakoztatam a pc-hez de nem jelenik meg a meghajtók között. A menüben hova dugták a beállítását? A csatlakozáskor az előd megkérdezte mit szeretnék ez meg mélyen hallgat. Nem volt még csáó mi termekem, ez újdonság.
-
Zoli bácsi
őstag
Azt hittem, a hátsó fényeket be lehet állítani, hogy értesítési ledként funkcionáljanak. Működik a beállított szín, de addig jelez, ameddig csöng a telefon, aztán semmi. Így nem igazán látom értelmét, amikor régóta meglévő dolog a vaku led villogtatása, az azért figyelemfelkeltőbb. Egy sima értesítő lednek jobban örültem volna, ami az elmulasztott eseményeket jelzi.
2 nap után 80% töltöttség még megvan, jó, ma már nem nyomkodtam.
Azt hiszem, a túrázós/horgászós hátizsákomból nyugodtan száműzhetem a 10.000mah-es Xiaomi power bankot, ezzel úgyis fel lehet tölteni akár egy fejlámpát.
Telefon töltést házon kívül úgy tűnik elfelejthetem.
-
hushshs
csendes tag
Na végre értelmesen összeválogatott featureök. Azaz igazság, hogy a kamera nem annyira fontos dolog, hogy azért kelljen kifizetni egy csomó extra pénzt vagy feláldozni más dolgokat, hogy az kicsit jobb legyen. Hétköznapi használathoz ez a kamera pont elég.
-
mrThomi
addikt
Akku jó, de egy poco f7 után ez ízléstelen lett.
-
pepimama
tag
BOTS, asszem értem: Te nem a tokra, hanem a tárcára mondtad, hogy vegyek MagSafe-est, mert abban jobb a mágnes. Írja is az egyik: "MagSafe-compatible devices, or cases with magnetic rings" OK, KÖSZ
viszont ez is egy mély nyúlüreg, mert ezt [link] tölteni is kell párhavonta, de van benne "Find My" funkció, azaz "megcsörgethető" a tárca külön is... -
laca7909af
tag
Jó teszt és jó telefon.
A kis tesó X8 Pro-t használom.
Mindkettő jól sikerült darab. Jó áron. -
janeszgol
félisten
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszönöm a beszámolót. Igen ez a kamera simán használgató szint. Szerencsére ebben már a 100k alatti kategória is jól áll.
Jó ajánlat ez a telefon. -
moleculez
veterán
Annyira csúnya hogy a sok tanusítvány a hátlapon van
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
bollokcs80
üzenetére
Arra ott van a Xiaomi T széria.
A Poco vonalból az X nem fog komolyabb kamerát kapni, mert arra meg ott az F.
Ha mindenből megkapná az X a tutit, senki nem venné ezzel a vassal a többit felette.

-
bollokcs80
Korrektor
Értem én, hogy a Redmi meg a Poco a budget vonal, de legalább a Pro Plus/Max egyedekbe tehetnének már egy normális, autófókuszos ultraszélest (és esetleg egy kevésbé állat procit). Lásd pl. Honor 400.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nem is emlékezem, mikor láttam utoljára KA minősítést.
Anno a Redmi Note 5 kapott, ezek után vettem is egyet, azóta sok Xiaomi volt a családban. (Egyel volt gondom, a 14T nem tetszett, főleg a készenléti idő)
Poco-t nyúzom, szülőfalumban eddig nem volt gyakorlatilag beltéren 2G hálózat sem One-nál. Poco kiírta ma hogy 5G. És hasított..Ledöbbentem, aztán rájöttem ez nem a telefon érdeme, csak most fejlesztettek bázisállomást.
Amúgy nagyon tetszik a Poco, alig merül, gyors, hangos, semmi gond vele. Számomra automatán szebb képeket készít, mint a 14T. Világosabb, (kicsit mű, de nekem tetszik) olyan "Samsungos" képeket ad.
Mai kép, Rábca, Osli felett. Képminőséget lerontotta a Google Fotók is, tárhelyről szedtem le, meg ugye az itteni szerver is tömöríti. Nekem tetszenek a képei, nem buknak be az árnyékos részek mint a 14T esetében.
Automatán, jpg, HDR is automata.
-
janeszgol
félisten
Zseniális a cím választás. Szerencsére ezekben majdnem mindig van fantázia, pici intelligencia. A telefon tök jó, az ajánlott plecsnit megérdemli. A KA-t nem, mert sokkal jobb, ám teljesítményben nyilván gyengébb telefonok vannak ilyen ár körül.
-
jack982
senior tag
jó nevet adtál a cikknek
-
pepimama
tag
2 hete rendeltem és ma érkezett a Postához a teló, viszont az 1 hete rendelt tok már megjött hozzá
[link] A tok felirata szerint mágneses kártyatartót (is, a többi nem érint) lehet hozzá csatlakoztatni, ami nekem nagyon megtetszett, mert így egyben vihetném a mobilt és a bérletet+bankkártyát. Ilyesmivel kapcsolatban van tapasztalatotok, vagy ötletetek, hogy milyet vegyek, mert itthon alig látok ilyet és alin is alig vannak vélemények, így gondolom ez új technológia (HA jól látom Iphone-alapú MagSafe). Nekem a 2. linkes tárcás tetszik a legjobban, mert abba kb. minden belefér és egyben vihetem, akár az aprópénzt is. Pár példa, hogy mik a lehetőségek: [link] [link] Ezt a kisebbet csak Magsafe-hez írja, de gondolom a mágnesES TOK miatt jó lehet: [link] Előre is KÖSZ a segítséget!
Remélem maradhat, mert ehhez a telóhoz kapcsolódik, néztem tartozék fórumtémákat, de nincs hasonló. -
nicu71
addikt
Ha esetleg megvenném 3dik Pocom lenne.Eddig mindet imádtam de ez midnél vonzóbb.
-
WNorbert85
tag
3 napja nyúzok én is egy példányt 😀😀
-
judas13
veterán
Ezt oda rakták rendesen! köszönöm a tesztet.
-
Prowler
senior tag
Köszönjük a tesztet, ha elviszik a mostani telómat tuti beruházok egy ilyenre.
-
enginev3.0
félisten
Le a kalappal, főleg még a proci választás miatt is, nem aprózták el azt sem
-
sysrq
őstag
Lenne pár észrevételem a mint felhasználó kiegészítendő a tesztet.
Az üzemidő tényleg három nap (sok navigáció, közepes telefonálás, minimális médiafogyasztás).
A hívó mindig érthető és kihangosítva sem torz vagy zajos.
A rendszer szerintem villámgyors, nem tudok belekötni (ennyi pénzért 2026-ban elvárás).
A reklámoktól féltem de nyom nélkül eltávolíthatóak (majd kiderül a frissítés bezavar-e) a teszt végén linkelt videóval.
Az AI tényleg jól használható (gyors).
Ujjlenyomat olvasó az ideálisnál kicsit feljebb van és kicsi az érzékelő terület, hiába pontos ha nem találod el olyan mintha "rosszul" működne.
A GPS vevő azért messze van a villámgyorstól, vagy nekem nem jelenti a 3-4 másodperc a villámgyorsat. Eddig nem vesztett jelet, szokásom túrázni majd összehasonlítom a Garmin órámmal.
Ma villanyóra állást fényképeztem, ott majdnem elbukott a kamera, tényleg a minimumot hozza, de a vásárláskor nem volt kritérium.
A kijelző fényereje szobában sötétben már szinte szem fájdító, de a mai napsütésben már kellet döntögetni a kijelzőt. A konkurencia nem tudom hol tart az előd telefonnál jobb a helyzet.
Nehéz mint egy vödör sár, és nagy, de ezt már kezdem megszokni. Rá kell érezni mikor stabil a fogás. -
kengyel
nagyúr
Nagyon szemeztem vele, de a kamera nyert, ès lett 15T Pro. Amúgy minden tekintetben, ezt is letették az asztalra.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
classicblue
üzenetére
Simán jó lesz,használd egészséggel! Vettem volna én is,de semmi baja az x7 pro-nak,ugyh marad.
Ugyanitt megnyitom a fórum siránkozós részét 🙂 Csak tessék,csak tessék.
-
Zoli bácsi
őstag
Megvettem, ma hozta a futár. Egész délután nyomtam, frissítettem, alkalmazásokat telepítettem, beállítottam....Lement a töltöttség 56%-ról 40%-ra, kb 4 órás nyüstöléssel. Egy Xiaomi 14T-volt nemrég, pont az akkuidő miatt menesztettem, az így piszkálva nullára merült volna, ha feltételezzük a közepes töltöttséget gyárilag.
Kamera youtube összehasonlító tesztek alapján nem igazán problémás, legalábbis mindenhol a gyenge kamerás teljesítményt említik...Nekem is fontos a kamera, de ha monitorméretben nem látok különbséget mondjuk a 15T-vel összehasonlítva, akkor ezen nem aggódom. Gyors, szép a kijelző, az elején kikapcsoltam a reklámokat, leszedtem a sok előtelepített játékot...Szerintem megleszünk, a 14T-vel nem voltam elégedett, ennek főleg a gyenge készenlét volt az oka.
Leírom, az elején elvégeztem a reklámok kikapcsolását, nem találkoztam azóta sem vele, max 5 perc...Ez ne tántorítson el senkit.
Ilyen teszteket nézegettem, ezek után mertem megvenni, nem gondoltam hogy ilyen gyorsan letesztelik a kedvenc oldalamon. [link] -
classicblue
újonc
Két hete szereztem be egy Poco F1 helyére. Szerintem ezzel is elleszek 7-8 évet.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez lett volna a Poco F8, de azt végül ki sem hozta, ez persze elnevezés kérdése, így tolták meg egy picit a palettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Foxpost
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Villanyszerelés
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone XS Max 64gb
- Samsung Galaxy A20e, gyári dobozában, 32Gb, Dual sim, független, szép kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és a vám miatt van rá fix. 10.500,-Ft Postai vámkezelési díj, amit a már kifizetett + kb. 27% áfán felül kell fizetni, így már nem éri meg, még ha adnak hozzá gyorstöltőt is. Most nézem, hogy EU-s raktárból kb. 176K az 512GB. Holnaptól hétfőig lesz vmi akció is...