Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Idén egybeolvad az összes cég, megszűnnek a Digis szerződések. Az Antenna Hungáriát meg felesleges ide belekeverni, ők csak műsorszórással foglalkoznak, mellesleg az állam idén visszavásárolja a haveroktól...
A Voda vezetékes nettel nekem nincsen rossz tapasztalatom, amire anno szerződtem azt tudta a hálózat (de nyilván ez is helyfüggő, van ahol a Telekomos net döcög). -
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Komám!! NINCS verseny! Anno a DIGI elindított valamit: ki is csinálták.
A Telekom a legrégibb és legjobban bejáratott "brand" és mivel Németország ott áll mögöttük szórakozni sem mernek vele. Ami fontos van vezetékes "lába" is.
A Yettel van a legnehezebb helyzetben mert nincs vezetékes lába, csak Mobil.Az "one"-nak is van vezetékes lába (anno a UPC-t vette meg a Voda majd őket a One)
Náluk még mindig katyvasz van (4ig, upc, digi, voda, antenna hungária) hogy ebből mikor lesz homogén, minőségi egység az kérdéses.
Plusz a Voda háló sose volt a legjobb, sőt a UPC-s vezetékes rész sem acélos DE a megvásárolt DIGI vezetékes részében lehet bízni.
A Netfone nevű "virtuális" operátor is a Vodafone hálózatát használja.
(Volt anno Telekomos ajánlatuk de ahogy láttam "kikopott")Megjegyzem kb. ezt nyújtja a netfone is.
-
enginev3.0
félisten
Na szépen elhordoztam a számaimat kuf-ra telekomtól
Majd ha lesznek értelmes csomagjaik visszajövök.500perc, 50gb net, 30 ingyen sms havi 5990ft, hűség nélkül, ezután 10ftos percdíj ha túllépem
One hálózat, de nálunk bőven jóAnyumnak 20gb net, 275perc, 30 ingyen sms 4500ft
Elegem van hogy mindenhol lehúznak és alig kapunk érte valamit, eddig sem voltam hűséges semmilyen szolgáltatóhoz, ezután mégannyira sem leszek
Kíváncsi vagyok mennyi lesz az otthoni net és telefon miután jövőhéttől átmennek a számok, de ha jól számolom neten akkor +1000ft kb
-
skroy
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Azt hiszem ez kötbér fizetés nélkül nem fog menni.
-
btudos
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Igen.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Rendelj üfsz-en keresztül.
-
Mobilelőfizetésem mellé szerettem volna rendelni egy telefont és órát, mindkettőt részletre, de most a Cyber kedvezmények miatt csak egy terméket enged kosárba tenni..
ha megrendelem most mondjuk a telefont, kiszállítás után meg tudom rendelni az órát is részletre, ugyanahhoz az előfizetéshez anélkül hogy nagyobb csomagra kelljen váltanom? -
remetelvtars
junior tag
Ma, marmint tegnap, dobbenetesen peldamutato ufsz-ban volt reszem, szinte szurrealis elmeny volt: felkeszultseg, segitokeszseg, ertelmes beszed, kedvesseg, minden megvolt. Hihetetlen, smi a szokasosbol.
-
radi8tor
MODERÁTOR
SMS-eket ha meg akarom tudni milyen számokra lettek küldve (híváslista) azt hogyan lehet kérni Telekomtól?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ultra 3, de terep szíjjas.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ah, órára várok...
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Hetente többször kapnak szállítmányt, volt a héten is minden színből iPhone 17, Pro Max, egyedül a sima Próból volt csak sötétkék, de múlt héten volt abból is minden szín.
Sötétkék Pro és Pro Max már 2 napja folyamatosan elérhető, de az a kutyának se kell.
De legutóbb az ezüst is volt több óráig, már nem fogy el olyan gyorsan mint a megjelenéskor. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Eléggé le van fosztva a T az új apple cuccok tekintetében. Valakinek esetleg van infója, hogy mikor töltik fel várhatóan a készleteket? -
kl122
tag
válasz
deutsch111
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy Telekomnál ott az N1-es NSA 5G is, amit a Yettel pl még nem használ, szóval szépen jönnek fel végre fejlesztés terén a Yettel mellé. Igazán ennek az előnye majd akkor fog megmutatkozni ha lesz 5G CA.
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az lenne a legjobb, ha az eredeti tulajjal mennél be, aki vásárolta a készüléket a Telekomtól.
-
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Keszthely , Bercsényi buszmegálo
Samsung Z Fold 3 512Gb [F926B]
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Anno ha nem a Te nevedre szóló előfizetéshez lett vásárolva a készülék, akkor nem egyszerű a helyzet, jogilag még úgy is necces csak az önmagában, ha a vezető engedélyezné.
-
Telekomnál szokott gond lenni, ha készülék gariztatva van, kapok csere utalványt és a csere utalvány a nevemre szól, de a korábbi telefon törlesztő nem. (részletek rég kifizetve egy összegben) Ezzel ha bemegyek a közeli T pontba, akkor elhajtanak?
Minden hivatalos dokumentum (számla, gari jegy, TMX munkalap és Samsung csere utalvány) , részletfizetés igazolás, a rendelkezésemre áll.
Beszéltem közben T-vel is és azt mondták ilyen esetben kell mind2 fél jelenléte az ügyintézés idején. "vagy HA"
Ez nem megoldható távolság, munka miatt akkor mi a teendő?
Elvileg lett értesítve T-s vezető (email írt neki a T-s ügyfélszolgálatos kolléga) személy és ő engedélyezheti számomra az ügyintézést.
Most erre várok...azt mondták 1-2 munkanap max. -
deutsch111
lelkes újonc
Végre elkezdett fejleszteni a Telekom az n78-as 5G terén is, egyre több városban és bázison kezdi telepíteni. Pl. Nyíregyházán két bázison is van, egyiken 3, másikon 2 cellával, de Miskolcon és Szolnokon is szép számban telepített.

-
TomPack
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Én is ettől féltem!
Köszi szépen! -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Dominó-nál ha megrendelem a "100 perc 7 napra" 690Ft-os opciót, és azt azonnal lebeszélem, akkor megvehető újra ez az opció? Vagy meg kell várni, hogy leteljen a 7 nap? -
Zeki
nagyúr
Mac mini nem lesz a Telekomnál?
-
Cs1csó
titán
válasz
AnonymusX
üzenetére
"gyanús" hogy ezzel "a véletlenül már nem lehet tudni melyik partner és melyik saját bolt" dolog is egy terv része amit szépen fokozatosan építenek fel (vagy inkább le) azaz: előbb utóbb beszántják a "saját" boltokat, és mindent - is - csak a "partner" boltban lehet majd csinálni. Minden xarrágó cég ezt csinálja kb. "outsourcing"
Gusztustalan de ez a jövő, sőt előbb utóbb a FIZIKAI boltok is el fognak tűnni. (egy beltéri egységgel sem kell már a boltba menni beadod postán és kész) -
peetyy
őstag
válasz
martongunar
üzenetére
-
martongunar
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Valaki ezt nemrég beírta. Ha jól emlékszem, a trükk az, hogy el kell kezdeni foglalni időpontot, és akkor fogja mutatni. (Lehet applikációban, erre sem emlékszem).
-
AnonymusX
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Az mondjuk elég komoly hiányosság, hogy az ügyfélszolgálat sem tudja megmondani. Hiszen van olyan ügy, amit csak saját üzletben intéznek.
-
Nikaré
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Gyors kontroll után, megerősítem, tényleg így van.

-
AnonymusX
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia!
Sajnos a legegyszerűbben a Telekom térképes keresője alapján már sehogy, marad a korábbi saját vagy itteni tapasztalat, esetleg chaten/1414-en biztos meg tudják mondani.
Tudom, hogy az Etele plázában lévő üzlet saját, nem partner.
-
Nikaré
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tkom webes felületén anno fel volt tüntetve egy listán.
(Most nem tudom megnézni) -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
egy T üzletről honnan lehet tudni hogy "rendes" vagy franchise? (előbbire lenne szükségem)
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
Utolsó kánaán a hónapban.
Korlátlan beszélgetés
Korlátlan net. -
Két kérdésem lenne. Ami lehet, hogy három lesz.
Tudja-e valaki, akár belsős infó is jöhet privátban, hogy mikorra várható Xiaomi 15T készlet? Illetve üzleteket elérhetek valahogy telefonon, hogy érdeklődjek, nem-e bújik meg valamelyikben egy az asztal alatt? Az üzletkeresőnél nincs telefonszám...
A másik, hogy hűséget vállalnék az otthoni szolgáltatásaimra, amik persze két év alatt "elavultak" (a hűség egyébként November 31.-én jár le, de ahogy néztem, ez nem probléma, mert a kosárból továbbjutok).A helyzet, hogy 3 árat látok. Egyet, amikor az adott csomagot kiválasztom, ilyenkor kicsit lejebb ugyanezen az oldalon az összesítőben egy másikat (ez kb. 900 pénzzel több), majd egy harmadikat, mikor kosárba rakom a módosított szolgáltatást. Azt sem nagyon értem, hogy a Netvédelem Plusz miért szerepel mondjuk kétszer egymás után a kosárban a netnél, illetve például olyan csomaghoz, ami például Rec&Go-val szerepel a listában, mint extra, miért számol fel havidíjat a következő oldalon az Extráknál (a Netvédelem ugyanez a net esetében), ami persze megemeli az előző oldalon látott csomagdíjat.
-
AnonymusX
őstag
válasz
zoli62
üzenetére
ÁSZF közös kedvezmények melléklete.
-
zoli62
addikt
Hol lehet megnézni, hogy az otthoni szolgáltatásokra hány százalék Magenta kedvezmény jár most?
-
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Amúgy az viszont érdekes, hogy más bónusz adat/perc lejáratokról küld SMS-t a rendszer! De DD-ről nem találtam ilyet.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem a megterhelés miatt, hanem simán megfeledkezhet róla az ember
Azért igyekszem észben tartani.Valós a kérdés, amit felvetettél, ha a lejáratkor pillanatában küldene sms-t a rendzer, az már késő lenne. De még így is adna plusz támpontot, ha elfelejtené az ember a lejárat idejét.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hoppá, erre gondoltam, mégiscsak van!? Lehet anno olvastam is a HyperOS topikban, de már annyira belekavarodtam a 15T finomhangolásába, hogy ezt a lehúzómenüt még nem cserélgettem!
Köszönöm az infót!
ez elég hasznos dolog és könnyű megszokni is! Remélem a lassan beízzított HyperOS 3-ban is benne marad.Update
Sajna nem tudok változtatni az Irányító központ stílusán...vagy eltűnt vagy bénázok.
-
válasz
nfsu17
üzenetére
annyiban nem (lenne) hülyeség tudni pontosan, hogy mikor járt le, mert pl:
Hát igen...szerencsére ugyanebben a hozzászólásodban le is írod, miként lehet ezt piszok egyszerűen megtenni! De tény, hogy az utolsó három órában fokozatosan csökkenő időkben is küldhetnének SMS-t a lejáratról, más kérdés, hogy sokan ettől kapnának inkább arcidegzsábát.

Engem sokkal jobban zavar, hogy az új mobilom frissebb OS-e nem mutatja az elhasznált adatmennyiséget/keret a lehúzós menüjében.
(nem írnám le inkább, hogy HyperOS, mert sokan egyből fikálgatásba fognának)No de az is jellemző tünet, hogy hetente kap a user ingyen plusz adatot vagy percet, de a rohadék szolgáltató nem helyez teljeskörű supportot köréje...micsoda világ ez kérem! (majd ha a nerpacman behalámolja ezt a szolgáltatót is, akkor biztosan mindenkinek jobb lesz)
-
-
Landsmann
addikt
Az aktiválásról küldenek SMS-t. Azt bármikor vissza lehet nézni és abvból kiderül meddig aktív a DD.
-
nfsu17
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
annyiban nem (lenne) hülyeség tudni pontosan, hogy mikor járt le, mert pl:
-ha korlátlan (vagy akármilyen net) net volt, akkor mondjuk 17:30-kor már nem indítok el egy 4k YT videót, ha előtte 17:25-től már vége az "ingyenebédnek"
-vagy 17:30-kor nem indítok el egy hosszabb (annyira nem fontos) hívást, ha 17:25-kor járt le az 50 perc ingyen beszéd.Ha elfogyott az 50MB ingyen net, arról küld sms-st, de az nem DD specifikus.
Amúgy kb semmibe nem tartana egy PUSH üzenetet kitolni a mobil appnak, hogy akkor eddig és netovább.
Mint ahogy jön push üzenet, ha emailed jött (nem kerül pénzbe).
Jön a Revoluttól push, hogy fizettél a boltban (nem kerül pénzbe).
Jön push üzenet, hogy túl sokáig használtad a fülest.
Ha a T-től is jön ilyen, akkor sorry, mert amúgy én kikapcsoltam onnan mindent
Mielőtt nekem esnétek, hogy "tudjámá24óráthozzáadniazaktiválásidejéhez"....engem amúgy annyira nem érdekel a dolog, mert az sms megvan percre pontosan, hogy mikor jött és ha olyan lenne (amit fentebb vázoltam), akkor gyorsan ránézek az sms-re, hogy még időben vagyok-e (appba belépni nekem bonyibb és lassabb, de igen, ott is látnám)
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Gondolom van a telefonon ébresztő funkció, állítsd be azt, hogy jelezzen! Megjegyzést is tudsz írni mellé, ha esetleg elfelejtenéd miért csipog.
-
Cs1csó
titán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem akkor küld, ha már majdnem lejárt pl. a MB amit DD-re aktiváltam. Nyilván én csóró vagyok és odafigyelek hogy kimaxoljam de NE lépjem túl.
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A felhasználónak kell észbentartania, hogy pl. 17 óra 43 perckor igényelte, akkor másnap 17 óra 43 percig ércényes?
Istenőrizz, hogy ennyire megterheld magad!
Főleg mivel ha aznap járna le az ajándék, akkor az Appban órapercre mutatja a hátralévő időt.Másrészt ha a lejárat percében küldene a szolgáltató egy SMS-t, akkor honnan tudnád az előtte lévő órákban, hogy mikor jár le?
Vagy akkor meg észben tudnád tartani? No mindegy, de elég érdekes igényei vannak az embereknek... -
Marengo
csendes tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Szia. Én legalább 4 éve használok Domino kártyát, és aktiválgatom a szerdai Domino Day-t, de eddig soha nem küldött DD-vége-SMS-t a Telekom.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Régebben nem küldött a szerdai Domino Day szolgáltatás lejártával SMS-t a központ?
Mert most nem küld. A felhasználónak kell észbentartania, hogy pl. 17 óra 43 perckor igényelte, akkor másnap 17 óra 43 percig ércényes?
-
4Grider
félisten
válasz
fabiant_05
üzenetére
Akkor nem csoda, hogy nem frissült a térkép.
-
fabiant_05
csendes tag
Sziasztok! Ahogy látom, a T is belendült az N78 5G fejlesztésbe. Szolnok jó részét telepakolták N78 AAU-val, de ez a tendencia figyelhető meg Miskolcon, Nyíregyházán is. (Talán országosan is elindul a DSS helyett végre…) Viszont az az érdekes, hogy a lefedettségi térkép 2025 január óta nem frissült még, és a telefonok is hol látják, hol nem őket.
-
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm, ez volt a megoldás. Alapból a meglévő apn-eknél nem volt ez a mező (apn type), új hozzáférési pontot létrehozva megtaláltam és az adott mezőt beállítva az alapértelmezett "internet" helyett "internet és csatlakozás"-ra lett ipv4 is.
-
A Honor X5C Plus megér 20e forintot a csere programban?
Illetve ez a csere dominós szerződéssel is érvényes? -
-
dr9
tag
A cellmapperről miért lett leszedve rengeteg B1 cella????
-
Yodafon
őstag
válasz
martongunar
üzenetére
Őőőőő.... nemtom, a corvin plaza telekomjába mentem be 🤷🤷🤷
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AliExpress tapasztalatok
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De legutóbb az ezüst is volt több óráig, már nem fogy el olyan gyorsan mint a megjelenéskor.

én a blackDecemberre gyúrok!

Azért igyekszem észben tartani.

(nem írnám le inkább, hogy HyperOS, mert sokan egyből fikálgatásba fognának)