- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
válasz
migabi24 #103661 üzenetére
Most néztem rá az akciós készülék árlistára. Az iPhone 8 64 Gb és a 256 Gb is 22 x 5530 Ft Mobil L + 3 Gb net előfizetéssel, miközben az iPhone 7 32 Gb 22 x 6420 Ft szintén Mobil L + 3 Gb net előfizetéssel. Az iPhone 8 most olcsóbb (emlékeim szerint), mint a novemberi akcióban volt.
-
anadroid
senior tag
válasz
migabi24 #103649 üzenetére
Most is akcióztak már, a múlt héten vettem egy 49"-os Panasonic TV-t 77220-ért, 22 havi kamatmentesre, a héten meg egy Acer notebookot szintén részletre 139 ezerért. (Már elfogytak). Ettől zengett a Bestbuy topic a hét elején, illetve már a múlt hét végén, amikor volt egy 3 napos rendkívüli akciójuk.
Holnaptól ezüst hét, még nem tudni, mi lesz benne.
-
thomas77
senior tag
válasz
migabi24 #103524 üzenetére
Engem a tarifa érdekelt volna. Készülékem van egy kazallal.
De azt hiszem, hogy a dominós "600 Ft-ért 300 perc bármilyen irányban" ajánlattól úgyse kapnék jobbat.
Szóval ha lejár a hűségem, akkor irány a domino.
- Elköszönök a VoLTÉ-től (pedig azt nagyon szeretem).
- Max 30Mbit lesz a net
- Adatot is egyeztethetek évente
Cserébe nem kell 35 Ft-ot fizetnem percenként hálózaton kívülre, meg eu roaming helyzetben. Az is valami... -
jksx
senior tag
válasz
migabi24 #102830 üzenetére
Az előző hónapban az otthoni előfizetés meghosszabbításával volt egy-két jó áron árult telefon. A mostani akció a mobil előfizetéssel van összekötve. Ez csak annak éri meg aki akar egy új előfizetést. Akinek nincs szüksége rá, nos annak ez nem akció. Mondjuk illene a nagy akciós reklámban valahogy ezt jelezni. Persze, ha valaki nem használja ki az előfizetést akkor az is egy ráfizetés.
-
-
trec12
addikt
válasz
migabi24 #75960 üzenetére
Üzletbe nem kérdeztem én visszaküldtem. Van egy nyomtatvány amit ki lehet tölteni de nem kötelező (de szerintem célszerű).
TELEKOM MOBIL SZOLGÁLTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ
VISSZÁRU KÍSÉRŐLEVÉL -
Soulfly842
addikt
válasz
migabi24 #69737 üzenetére
Szerintem, akinek nincs Marketing nyilatkozata arról, hogy belsős akciókról kaphat tájékoztatást - azoknak nem megy ki automatikusan (ami érthető is!).
Szinte biztos, hogy nekik kell csak 'manuálisan' igényelni (korábbi - hasonló - kampányokban mindig így volt, gondolom ez nem változott).
Csak higgadtan
Nem kell érte különösebb köröket futni, csak jelezni - azzal csak a a saját időtöket raboljátok, ha nagy dirr-rel durr-ral estek az ügyintézőnek - felesleges. Felveszik egy oldalon, miután beolvassátok a rendelési azonosítót, s nem sokkal később kiküldik mindenkinek, akinek jogos .
Január 17-ig adják a vásárlásokhoz (február 15-ig használhatóak fel).
-
agemate
addikt
válasz
migabi24 #69557 üzenetére
Köszönöm a választ! A kárfelvevő többször is megkérdezte telefonon, hogy van-e egyéb sérülés a berepedt kijelzőn kívül. Mondtam neki, hogy a telefonon több helyen is vannak apróbb sérülések, mivel a készülék elmúlt két éves és többször leesett már. Ezután közölte, hogy rendben, elfogadták a kárigényt. Azért mesélem el ezt, mert hallottam olyan tapasztalatot, ahol végül azért nem javították/cserélték a sérült készüléket, mert "hosszú amortizáció"-t állapítottak meg rajta. Sőt, olyanról is hallottam, hogy a biztosító megvádolta a biztosítottat, hogy az szándékosan törte össze a készülékét. Lehet, hogy túl aggodalmas vagyok?
Ha újat ajánlanak fel, akkor azt olyan értékben, mint amennyi a listaára volt a készülékemnek a vásárlás pillanatában?
-
válasz
migabi24 #69316 üzenetére
Nekem is más volt a készülékváltás száma, mint amihez használni fogom, így van egy felesleges nano SIM-em, ráadásul ahhoz a számhoz eddig is az volt....
Szerintem hívd fel a 1430-at, mivel azt a kártyát így is, meg úgy is aktiválni kell használat előtt, hátha tudnak segíteni neked.
-
válasz
migabi24 #68958 üzenetére
ez az egyszerűbb, ha csak ennyi volt a gond - bár ennek is oka van/lehet -, ezt nem is vetettem fel, de régebben sokat volt szó róla, én is többször írtam, hogy valamikor ie11 alól nem ment, chrome alól viszont igen, máskor meg fordítva, de egy ideje nem tapasztaltam a problémát.
annyit érdemes még megtenni, ha probléma van bármelyik böngészővel, hogy üríteni az előzményeket, vagy inkognitó módban, bővítmények nélkül rápróbálni, hátha azok közül kavar be valami. -
válasz
migabi24 #68168 üzenetére
A Music XS díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
forrás: linkSanyi.il; díjmentes.
Derek V.; szerintem megéri, elég jó.
sokan csak azt nézik, hogy a nagyobb mAh értékű másmilyen gyártós olcsóbb, a részletekben nem merülnek el, hogy például azt milyen értékű volt mellett adja le...stb., pedig úgy már másként fest az a jóval nagyobb mAh mutató és esetlegesen közel sem duplája...stb. a "hatásfok", mint akár ennek. -
ForRedGlory
félisten
-
-
encsi71
újonc
válasz
migabi24 #57865 üzenetére
Én több,mint 2 hete szeretnék a webshopba telefont venni. Kb. 5-6 órát töltöttem telefonálgatással az ügyintézőkkel, mindig csak ígérgetnek,hogy legyek türelemmel, javítás alatt van az oldalam. Én már panaszlevelet is írtam és kb. 6-7-szer telefonáltam, de semmire nem mentem. Nem tudják megoldani a problémát, a válasz csak annyi, hogy legyek türelemmel és nyugodjak meg. Hozzátenném, kb. 2 hete nincs telom,mert a 2 évet sem bírta ki, elromlott. persze még garanciális, ha visszaviszem javításra,akkor nem állapítják meg az általam tapasztalt hibát. VICC a T-MOBILE! Nem érem,hogy a telefon rendelést miért nem lehet rugalmasan szóban felvenni, amikor bizonyított tény, hogy hibás az oldalam. Úgy látszik az ügyfélnek náluk csak kötelessége van ,nekik pedig csakis jogaik.
-
-
válasz
migabi24 #55875 üzenetére
szó nincs félrevezetésről, több darab is volt a kezemben, amit ezen szolgáltatótól vásároltak a megjelenés után közvetlenül, és nem.voltak hálózati korlátosak, kicsivel később az enyém már az volt.
itt a fórumon is találsz tulajdonosi hozzászólást mind a két t-s szolgáltató kapcsán, illetve korábbi apróhirdetést is, ami igazolja, hogy akadt függetlenül eladott is.
ne egy darab alapján általánosíts, és főleg ne dobálózz félrevezetéssel! -
Huroq
senior tag
válasz
migabi24 #43056 üzenetére
Természetesen. Én is leváltottam valamelyik nap Mozaik S -ről Move XS -re. Mondjuk volt egy kis bibi amiért visszahívtak később (az ügyintéző akivel beszéltem nem intézhette volna a váltást, mert nem volt rá jogosultsága), de egyébként minden zökkenőmentesen és gyorsan intéződött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest