Hirdetés
Hirdetés
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz migabi24 #43056 üzenetére
Természetesen. Én is leváltottam valamelyik nap Mozaik S -ről Move XS -re. Mondjuk volt egy kis bibi amiért visszahívtak később (az ügyintéző akivel beszéltem nem intézhette volna a váltást, mert nem volt rá jogosultsága), de egyébként minden zökkenőmentesen és gyorsan intéződött.
-
legenda
válasz migabi24 #55875 üzenetére
szó nincs félrevezetésről, több darab is volt a kezemben, amit ezen szolgáltatótól vásároltak a megjelenés után közvetlenül, és nem.voltak hálózati korlátosak, kicsivel később az enyém már az volt.
itt a fórumon is találsz tulajdonosi hozzászólást mind a két t-s szolgáltató kapcsán, illetve korábbi apróhirdetést is, ami igazolja, hogy akadt függetlenül eladott is.
ne egy darab alapján általánosíts, és főleg ne dobálózz félrevezetéssel![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz migabi24 #55879 üzenetére
én sem azt írtam, hogy mindegyik az, de volt közte eleinte.
amióta az i9505 helyett i9506 van, azok közül már nem csak nem volt a kezemben, de nem is hallottam vagy olvastam függetlenről.más; jól mutatja már a rendszer az elektronikus számla állapotát.
-
-
őstag
-
encsi71
újonc
válasz migabi24 #57865 üzenetére
Én több,mint 2 hete szeretnék a webshopba telefont venni. Kb. 5-6 órát töltöttem telefonálgatással az ügyintézőkkel, mindig csak ígérgetnek,hogy legyek türelemmel, javítás alatt van az oldalam. Én már panaszlevelet is írtam és kb. 6-7-szer telefonáltam, de semmire nem mentem. Nem tudják megoldani a problémát, a válasz csak annyi, hogy legyek türelemmel és nyugodjak meg. Hozzátenném, kb. 2 hete nincs telom,mert a 2 évet sem bírta ki, elromlott. persze még garanciális, ha visszaviszem javításra,akkor nem állapítják meg az általam tapasztalt hibát. VICC a T-MOBILE! Nem érem,hogy a telefon rendelést miért nem lehet rugalmasan szóban felvenni, amikor bizonyított tény, hogy hibás az oldalam. Úgy látszik az ügyfélnek náluk csak kötelessége van ,nekik pedig csakis jogaik.
[ Szerkesztve ]
-
-
ForRedGlory
félisten
-
313313
addikt
válasz migabi24 #67814 üzenetére
Ha nem válaszolnak rá 30 napon belül.
Szép is lenne ha boldog-boldogtalan hülyeségei miatt a cégek fizetnének...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz migabi24 #68168 üzenetére
A Music XS díjcsomagban foglalt havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
forrás: linkSanyi.il; díjmentes.
Derek V.; szerintem megéri, elég jó.
sokan csak azt nézik, hogy a nagyobb mAh értékű másmilyen gyártós olcsóbb, a részletekben nem merülnek el, hogy például azt milyen értékű volt mellett adja le...stb., pedig úgy már másként fest az a jóval nagyobb mAh mutató és esetlegesen közel sem duplája...stb. a "hatásfok", mint akár ennek.[ Szerkesztve ]
-
-
spider80
őstag
válasz migabi24 #68954 üzenetére
Én 2 hétig szenvedtem ugyan ezzel a problémával. Végül egy nagyon egyszerű megoldást találtam: megpróbáltam másik böngészővel,és tökéletes (chrome,firefox).
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Disney+
- Apple notebookok
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen