Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Yettel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
válasz MaxxDamage #77641 üzenetére
behalt az oldaluk,csak homokórázik minden menüpont már egy ideje.de azt hiszem az elérhetőségek/online ügyfélszolgálatnál van.
-
zoltan6
őstag
domino fix extra-nál mi az a belföldi internethasználat?
-
zoltan6
őstag
Flottás/céges előfizetéssel hogy lehet a webshopból telefont venni hűséggel? csak az új előfizetést engedi,régebben pedig tudtam.
-
zoltan6
őstag
válasz zoli62 #93896 üzenetére
Az tök jó,mert akkor minden akciós webshopos telefonvásárlástól elesik aki flottás.pár éve még az akciós black friday-os 50 ezres s4-ből is tudtam venni kettőt is.
Sok értelme nincs már ennek a flottás csomagnak 2500ft,annyi előnye van családtagokat ingyen hívom,de azt nézem van már normál csomagból is 3000ft-ért 30-as irányba korlátlan csomag.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz Ron Swanson #94695 üzenetére
mivel csak tegnapig lehetett:
.) A 10 000 Ft kedvezményre jogosító tartozék kupon 2017. július 3. és 2017. december 31. között igényelhető egyszeri alkalommal, érvényes COOP Klub törzsvásárlói kártyaszámmal
forrás:telekom -
zoltan6
őstag
Megtudná nekem valaki mondani mi a jó isten ez a t-email+ szolgáltatás?
Hónapok óta ott van a számláimon,sose kértem,hogy kapcsoljanak be ilyesmit,nincs is telekomos emailcímem.
Valamelyik túlbuzgó ügyfél szolgálatos bekapcsolta nekem?
Hogy tudom egyáltalán letiltani? mert a telekom fiókomba nem találtam ilyesmit.Csak telefonon?
t-email plusz (SZJ 72.21.12) (Tárterület, Mbyte:1000) 1 hó 215,75 215,75 274,00 -
zoltan6
őstag
válasz -secret- #95713 üzenetére
Azt vágom hogy mi ez,csak az a baj olyanért fizetek amit nem használok,fél éve fizetem a t-email+t,holott még a simát sem használtam,nincs is telekomos email címem.
A keresőbe beírva most visszaolvasgattam hogy több embernél is bekapcsolták ezt a szolgáltatást önkényesen. -
zoltan6
őstag
válasz Thunderzolee #98025 üzenetére
GLS ingyen kihozza 1-2 nap alatt,vagy ha nem akarod várni a futárt pick-pack pont van már minden utcasarkon
-
zoltan6
őstag
válasz Thunderzolee #98060 üzenetére
webes felületen
[link]
beirod a számot,azt hiszem küld egy sms-t a telóra,de ebbe most nem vagyok biztos. -
zoltan6
őstag
válasz Thunderzolee #98067 üzenetére
Az appba a telekom fiókod jelszavát kell beírni,webes felületen tudsz előfizetést hozzáadni,nem kell semmiféle 1777,beírod a telefonszámot,kapsz egy smst,azzal továbblépsz.utána ha belépsz az appba,már ott lesz a kártyád.
(#98069) dptrsk lehet,nekem ott még sose sikerült,meg a nagymonitort legalább látom szemüveg nélkül
[ Szerkesztve ]
-
-
zoltan6
őstag
válasz Soulfly842 #98156 üzenetére
2013-ban ráíratta a cég a dolgozók nevére az előfizetéseket.de továbbra is flottás csomagban vagyunk:
" További változás, hogy az új szerződés szerint a munkavállaló lesz az elő- és számlafizető is, ezáltal a cég készfizető kezessége megszűnik. "
"a szerződések aláírását követően a további ügyintézési folyamatról tájékoztatni fogja a munkavállalókat. Fontos, hogy amennyiben 3 hónapon belül nem történik meg az előfizetések átíratása a munkavállaló nevére, úgy az átírásra nem került előfizetéseket az ISD Dunaferr Zrt. megszünteti, és a megszüntetés időpontjáig felmerülő összes költséget (számlák, kötbérek, telefonkészülékek részletei, stb.) a munkavállalóra terheli."
Díjcsomag640628Pdolgozó
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #98888 üzenetére
Nekem bejön,csak azt nem értem mik ezek az előzmények meg sablonok az én profilomban? miska bácsi,meg erzsi néni egyedül a számomra ismeretlen anita melletti szám stimmel amit most vettem a +10gb miatt,meg a másik dominos számom a feltöltési előzményeknél,ilyen kártyáim nincsenek is Mi akar ez lenni?
Az Anita nevű felhasználó gondolom a dominó kártyám előző tulaja lehetett,az a vicc még az email címét is látom a feltöltési előzményeknél.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz qwertly #98890 üzenetére
Az a gond ez egy teljesen más dolog csak keveri mindenki,a négyszerező a megújuló netcsomagra vonatkozik,ez annyit jelent tulajdonképpen hogy havi előfizetéses netcsomagod van dominó kártyára,neked meg a sima domino maraton csomagod van,amit akkor töltesz fel ha elfogy,vagy amikor akarod,nem havonta fizeted,a négyszerező arra nem működik.
-
zoltan6
őstag
válasz Soulfly842 #98905 üzenetére
Csak az a baj ő nem havonta megújuló netet (havonta fizetendőst) szeretett volna,hanem feltöltőset,csak azt gondolta a 4gb-ból lesz neki 16gb netje.Azért is vett 3 db domono fix kártyát,mert azt gondolta most ugyanannyi pénzért négyszer annyi netet kap.
-
zoltan6
őstag
Meddig lehet felhasználni? semmit nem találtam róla,részletekre kattintva,már egyből a megrendelésbe dob.
Ja,bocsi megtaláltam alul az apróbetüs résznél."A 10 GB bekapcsolásáról SMS-üzenetben tájékoztatást küldünk. A 10 GB adatmennyiség új mobiltelefon és havi díjas előfizetés vásárlását vagy a SIM-kártya cseréjét követően a SIM-kártya aktiválásakor, egyéb esetben a vásárlást követő 24 órán belül érhető el. Domino esetén a SIM csomag átvételének napjától számított 60 napon belül érvényes az ajándék 10 GB.A 10 GB adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel."
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz zsoltzsolt #100837 üzenetére
Ez elég fapados igy,a kapcsolatot kártyát is elvették
-
zoltan6
őstag
válasz #74454016 #101139 üzenetére
Ne kombináljátok már túl.Nyáron is volt ilyen 10Gb-os kártya.
Telekom webshopban megveszed,1-2 nap aztán ingyen hozza a GLS futár,telekom appban hozzáadod a kártyát (előfizetés hozzáadása) aztán örülsz a 14 Gb netnek 990ft-ért.
Alapból van rajta 1GB,most kapsz még 10GB-ot 60 napra,meg aktiválod az ajándék +3GB-ot okt.31-ig,amit viszont 7 nap alatt el kell használni.
Már a harmadikat vesszük a családban,elhasználjuk,aztán kuka.amit adnak el kell fogadni.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Ez mekkora gáz már hogy veszek a telekom webshopba domino fix kártyát,utána meg látom a saját fiókomba hogy előtte ki meg mennyit töltögette a kártyát,még az email címe is ott van.Adatvédelmileg eléggé aggályos.
miska bácsi,fanni,anita,vicc az egész.itt lehet látni a dominofeltöltésnél: [link]
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Vajon miért nem tudok extra netet vásárolni se az alkalmazásban,se a weboldalon az előfizetésemhez? Legutóbb pár hónapja még működött, most meg csak az ingyenes 50mb-ot engedi aktiválni.
-
zoltan6
őstag
Nekem megcsinálták a Mol 7 napos netet.Már betudom aktiválni,viszont azt írja nov.2-ig.Nem tiszta hogy addig tudom beaktiválni? vagy akkor jár le?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen