Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
"jött-ment ingyen telepítgetni ésvagy linuxolgatni" --- anno én nekem is így kezdődött a gépszerelés.
No nem az asszony miatt (aki akkor még nem is volt), hanem mert öcsémmel ketten voltunk egy gépre, aztán míg ő játszott addig én unatkoztam, és gondoltam akkor elmegyek tapasztalni és tanulni a haverok gépén.
-
Krisszer
aktív tag
-
-
koby11h
őstag
válasz
totron
üzenetére
Kevesebb elektronikai hulladék - környezetvédelem (amúgy is lelkes híve vagyok).
Ami nekem szemét, az másnak érték, el sem hinnéd néha mekkora, főleg ha rászorulónak megy.
Érdekes embereket ismerek meg közben - nem a Rohagy meg "kategóriára" gondolok
A fiam úgy nőtt fel mellettem, hogy nem végigjátszotta a gyerekkorát, hanem ellesett ezt-azt, ma már jobb mint én. Ő persze nem használt SATA kábelekkel és 250 GB HDD-kel foglalkozik, hanem kéziszerszámokkal, betonkeverőkkel, utánfutókkal, de ezzel a szerelgetéssel kezdődött.
És ha már amúgy is imádok szerelgetni, akkor nem gond ha van belőle haszon is (van egy lányom, bármennyit el tud költeni) így nem fogom elhordani a hulladéklerakóba csak úgy. Az eladással meg együtt jár ez a része is... -
totron
addikt
Tofábbra sem értem mit ad ez az egész neked, ezen a piszlicsáré szinten mármint értsd jól, de oké. Anno a internetszolgáltató rendszergazdája jött-ment ingyen telepítgetni ésvagy linuxolgatni, mert taszította otthonról elfele az asszony hum office mód. Kell valami kitekintés a köznapokból. Amik aztán ugyanúgy köznapokká lesznek. Csabda.
-
-
-
-
Telefon hirdetés, Jófosás :
Vevő : -"Roland vagyok meg veném foxpost automata lehet utánvét"
Én : - Hello, Utánvéttel nem küldök. Sokan nem veszik át, ésolyankor bukom a postaköltséget+1000Ft-ot, amiért visszahozzák.
Vevő : -"Csurgó petöfi tér 1/a"
Vevő : -"Rohagy meg"" -
-
Jaja. Mármint, ne érts félre, szerintem is nagyon fontos a megbízhatóság, de ahhoz nem árt mindig hozzátenni, hogy arról csak akkor van értelme beszélni, ha megfelelő, gondos, nem spórolós és időben elvégzett karbantartás is van mellette. Úgy meg azért bőven vannak megbízható és jó motorok európából is. Prémium és nem prémium szegmensben is.
-
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Eh, tökéletes konstrukció nincs. Néha még a legendásan megbízható toyota hybrid rendszerekkel is van gebasz. Ez nekem ilyen melyik kezembe harapjak kérdés. Ha kényelmet, csendet, magabiztos futást akarok hosszú távon, alacsony és magas sebességnél is, annak ez az ára. Akinek ezek annyira nem fontosak, az meg ha prémiumot vesz, hülye.

-
válasz
KROK640
üzenetére
A múltkor írtam egy eladónak, hogy a felrakott cuccal kapcsolatosan kellene kettő screenshot (egyértelműen leírtam miről kell), ha ezek sem mutatnak „hibát” előre fizetem a cuccot, erre csak az egyik screenshot-ot küldte el.
Kértem a másikat is, erre a válasz: már becsomagolta (nekem) a cuccost, nem tudja elküldeni...
Írtam neki, hogy akkor adja el másnak nyugodtan. -
válasz
koby11h
üzenetére
Ezt elengedem, úgyis olyasmiket szoktam árulni, ami a kutyának se kell (képzeld el, ha már nekem se
) sokáig tart, mire jön egy értelmezhető vevő.@KROK640 : Hirdetést leszedni meg luxus, eltart vagy 10mp-ig, nem foglalkozik ő ilyen hülyeséggel.
@szebe : De arra költeni kell! Az elfogadhatatlan
Olajcserére is szívja a fogát sok
-
szebe
addikt
válasz
davenport
üzenetére
nincsen normális európai motor, és lassan autó sem igazán.
Jürgenvágenéknél azért az 1.0/1.5/2.0 TSI több mint vállalható. Infotainment oldalról "kevésbé szerencsés" 1-1 modell, de műszaki tartalomra már rég nem a széthulló láncos TSI-ről beszélünk.
Renault-éknál is ahogy besegített a Merci, az 1.0/1.3 TCe már oké (meg az 1.6 1.8 is)Kokszolni kokszol a közvetlen befecsi igen, de 120-150k km után egy diózás belefér. Az átlagjózsinak mennyi, 8-10 év futása?
-
KROK640
nagyúr
vagy valaki valahogy megelőzött, vagy volt aki helyben vitte volna. Nekem pl volt olyan, hogy az eladó azt mondta, hogy hárman pályáznak a termékre, de én helyben vagyok a másik kettő postázós lenne, hiába harmadikként írtam, enyém az elsőbbség ha másnap érte megyek. Érte mentem, megkaptam, a másik kettő meg a választ, hogy elvitték.
-
válasz
koby11h
üzenetére
Nem kell odaírni, hogy előre utalás, 10 érdeklődő lesz utánvéttel

Nekem ma egy nem jött a telefonárt (nem gond, nem a legbizalomgerjesztőbb alak volt, macerát nem okozott), egyet akkor tiltottak le, amikor írta, hogy megvenné, egy meg 500Ft-os fényképezőgépre tanakodott, hogy tökéletes állapotban van-e és megvegye-e (oda van írva a hirdetésbe hogy hiányzik róla burkolati elem, de amúgy jó
)@homerhamm : Az utolsó nem troll

@davenport : A magyar üzemeltetési kultúra + kereskedői kultúra mellett (KHMM visszatekerés) ne csodálkozzunk, ha a modern autók rosszak. A régiek is rosszak ilyen körülmények között.
-
homerhamm
veterán
-
sh4d0w
félisten
"Annyi, hogy b48/58 családban van pár műanyag elem, ami néha (de tényleg néha, és bőven nem is mindenkinek) szeret elengedni, akkor bepisil szegény, de ha nem vagy hülye és azonnal (nem saját lábon) beviszed egy szervizbe, ez egy gyors, filléres javítás és utána megint nincs vele baj."
Ez nekem oximoronnak tunik. Ha nem sajat laban megy a szervizbe, akkor nyilvan sarga angyal, csak az meg nem olcso.
-
bh
tag
felrakja a hirdetést, nem sokkal utána ráírok hogy megvenném, 0 válasz, másnap ránézek, jegelve, aztán 3 nap múlva (jobb esetben) válaszol hogy elvitték
és ez vagy 5x az elmúlt pár hétben.. -
-
davenport
senior tag
Igen, de valamennyire azért azt is hogy olyan megoldások is lehetnek benne, amik vagy sikeresek, vagy nem, főként az első tulajdonosa élvezi ki őket, de mindenképpen olyan magasabb fenntartási költséget jelentenek a 2-3. tulajnál amiket az autó akkori értéke már nem indokol, és így elengedik. Pl.: W220.
-
-
kenwood
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
A jo es a tartos ket kulon kategoria.
Az N42B20 es a 1.2 Puretech is rengeteg dijat zsebelt be. Rakas szar mindketto.
Mondjuk a B58-nak tartossagban sincs rossz hire,az teny. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
morcosharcos
üzenetére
Az nem Supra.
Legalábbis ha egy verrajongot kérdezel.
-
válasz
davenport
üzenetére
Ja hát nyilván, prémium márka, senki ne számítson hybrid yaris-hoz hasonló fenntartási költségekre. Valamit valamiért.
Amúgy nekem ha jó a kocsi, nem szarozok rajta. Pláne ha meg akarom tartani évekig. Nem érdekel, mennyi az annyi az árához képest, amikor úgy volt, a kis £2000-be kerülő előző Lexus is megkapta a £900-ba kerülő törődést. Ennek ez az ára, ezt el kell fogadni. Vagy lehet járni nem prémium kocsikkal, azzal sincs a világon semmi gond. Pláne ha nem ilyen sokszáz-ezer km-es túrákra használod, mint mi. Idén pl lesz egy London -> Via Michelangelo (Olaszország) kis túrácska (~1800km egy irányban). Ezt is túl lehet élni nem prémium kocsiban, de azért nagyon más az élmény.
morcosharcos:

-
válasz
Krisszer
üzenetére
Kicsit jobban utánaolvastam, nehogy kiderüljön, hogy valamire rosszul emlékeztem, de tényleg az a konszenzus, hogy az elmúlt bő 30 év legjobb konstrukciója lett ez a mostani motorcsalád. Még az s58 (ami az M modellekben van) is nagyon megbízható, pedig azok aztán kapják a szeretetet általában.
Annyi, hogy b48/58 családban van pár műanyag elem, ami néha (de tényleg néha, és bőven nem is mindenkinek) szeret elengedni, akkor bepisil szegény, de ha nem vagy hülye és azonnal (nem saját lábon) beviszed egy szervizbe, ez egy gyors, filléres javítás és utána megint nincs vele baj.
Mivel már ~10 éves a motorcsalád minimális módosításokkal, ezért hosszú távú tapasztalat is van velük.
Nekem is tervben van, csak még nem döntöttem el, 3-ast vagy 5-öst akarok, és konkrétan milyen évből (az új 5-ös hatalmas, de legalább kívül-belül gusztustalan, úgyhogy azt biztos nem). Plusz igazából ami most van, az még 1-2 évig kiszolgál, minek pattogni...
-
T..köm ki van azokkal a Hardveraprón hirdetőkkel, akik felraknak egy hirdetést, aztán napokig be sem lépnek az oldalra, vagy belép, de nem válaszol a közben ráküldött PM-ekre.
-
davenport
senior tag
Most hogy bebringáztam a munkába jöhet a szó az autókról. :-)
Jogos a "B" elvileg jobb mint az "N", igaz a műanyag alkatrészeket ott is írják hibának (vízpumpa, olajszűrőház, hűtővíz csonk).
De itt is, mint a mercinél felmerül az a kérdés, hogy mennyibe kerül az a normális tartás. A W213 mercit pl. nem azért linkeltem mert sz.r, hanem mert a 2-3 nox szenzor cseréje +500-700 000 forint, az az volt akinek nem ment el 100 000 kilométert. Nekem pl. nagyon tetszik, és ezek nagyjából a "B" motoros BMW-vel egyidősek.
Teljes mértékig elfogadom azt, hogy a prémium szegmens alapszervize sem olcsóbb, de az bőven mérlegelendő, hogy ezen felül kifizetem-e azt a többletet, amibe a típushibák orvoslása/megelőző karbantartása kerül.
Mert ami 5 évesen az autó árához képest nem nagy összeg, 10-15 évesen már akár gazdasági totálkár is lehet, és amit egy Suprában kifizetek mert ott van érzelmi kötődés, de egy hasonló motoros családi szaladgálós kombiban már nem szívesen.
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_GR_Supra#Engineering_and_specifications
Konkrétan az új Supra is azt használja, tehát még a japóknak is elég jónak tűnt az a motor. -
-
válasz
Krisszer
üzenetére
Tényleg. Ha normálisan van tartva, nagyon sok 100k km bennük van hiba nélkül. Persze ha szarnak a karbantartásra, akkor a gatyát rá lehet költeni, de ez milyen motorra nem igaz?
Jó egy toyota hybrid nyilván megbízhatóbb, de nem sok más. Simán benne lehet a dologban, hogy a b58 (3l, 6 henger) az egy bmw-toyota koprodukció, nem tudom, de hogy baromi jól sikerült, az biztos. -
válasz
davenport
üzenetére
Nincsen normális európai motor? Bmw mostani benzin és dízelmotorjai pont hatalmasat mennek. A b58 kb már most legendaszámba megy, pedig még abba se hagyták a gyártását. De a b48, b47, b57 - tehát gyakorlatilag a teljes minimum 2 literes - 4 hengeres motorcsalád zseniális. Megbízható, nagyon megy, alig eszik, még a hangja is szép.
-
-
Minden hengerenkénti befecskendezős motor kokszolódik.
A közvetlen befecskndezésesek kokszolódnak. A sima hengerenkénti szívócsőbe befecskendezők nem.
davenport: Kihagytad a Fordot akiknél az elfogyó hűtővíz után volt hajlamos kigyulladni a kis 1 literes motor. Vagy kompletten az egész iparágat a 30.000-es olajcserével ami pl. az amúgy frankó 1.3-as JTD-ket szépen elintézte, pedik 10-15k cserével simán lefutnak 300k-t.
-
davenport
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
A 2000-es évek Mercedes klónjai különösen jól sikerültek. Meg az a Voyagerem is, aminek kitört egy labdányi rész a motorblokkból, és menet közben láttad ahogy spriccel ki belőle az olaj :-). Igaz annak már volt elég baja.
#131643 kenwood: Európai gyártók bármelyike írhatná ezt. VW kezdte az 1.4TSI-vel, meg a dízelcsalással, Ford, PSA és velük az Opel ugye most kielemezve, BMW, ahol nem javítanak meghatározott benzinest, mert gazdasági totálkár + ott vannak a kiégő darabok.de kedvencem a gondozásmentes benzines Mercedes nox szenzora. Ázsiaiak, szívóbenzin Kia/Hyundai pedig azt hittem, hogy azok jobban sikerültek. Toyoták amikbe nem sikerült a szervizeknek megfelelő olajat rakni.
Nem 200 000 futásnál, hanem 100 000 körül széthulló autók. Nem vagyok "régen minden jobb volt" típus, de ez itt most nagyon el van cseszve. És igen, lehet hogy nem mindegyik esik szét, de azért vannak bőven aknák. -
-
kenwood
veterán
válasz
davenport
üzenetére
"Péternek a pécsi márkaszerviz felajánlotta, hogy vegyszeres tisztítást végeznek a Peugeot Riftere motorjában, ami szerencsés esetben segít eltávolítani a feltételezett olajkoksz-lerakódásokat a dugattyúkról"
Az biztos, hogy olyan helyre nem vinnem a kocsimat, ahol egy ilyen muveletet tippre,es nem endoszkopos vizsgalat eredmenyekent ajanlanak fel. -
davenport
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Az újabb PureTec motorok már láncosak, de aki egyszer megégette magát velük, valószínű ezt is elkerüli.
Az EU hülyeségén túl azért az autógyártók filléreb...-a is kellett ahhoz, hogy nincsen normális európai motor, és lassan autó sem igazán.
-
-
koby11h
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Ez még EcoTec, az talán jobb. De azért egy új szalon Honda Civicre elcserélném, ha nem kell ráfizetni
Egyébként az előző, egy Corsa C még megbízhatóbb volt. Ez E, már nyűgösebb (elektronika), nem szeretem annyira.Nem belváros, családi házas övezet, 400 m2, víz-villany-szennyvíz van, csak gáz nincs (már ha kell). Hasonló az ingatlan.com szerint ott most 15 millió körül van, nem tudom azt a telket miért 10-re becsülték... egyébként nem rossz hely.
-
-
kenwood
veterán
válasz
koby11h
üzenetére
Ha az meg nem a csodas Puretech motor,akkor mindenkepp csereld le egy olyanra.
Az mar turbos, jol gurul,es akar 100-150 ezer kilometert is elmegy az elso 2-3 millios motorgeneral elott
Leh et,h en vagyok csoringer,de nekem egy 2016-os kocsi meg majdnem uj
En nem epitenek/vennek szazmillios hazat olyan helyen,ahol csak egy tizest er a telek.
Az vagy valami zsakfalu,vagy egy frekventaltabb telepules gettosora. -
KROK640
nagyúr
Egyszer Pesten találkoztam egy ürgével. Egy régi oldtimer Ford Mustanggal járt és volt BP szerte vagy 20 lakása. Panaszkodott nekem, hogy lassan embert kell felvegyen, aki a bérlők kínjaival (elromlott a csap, stb.) foglalkozik, meg begyűjti a pénzt (tizen sok éve volt) mert ő már alig bírja csinálni. Csak hát milyen rohadt drága egy alkalamzott bejelentéssel stb... Még manapság is elmorzsolok néhány könnycseppet ha eszembe jut.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h
üzenetére
Nem csak az, az az ingatlanos topic tele van ilyenekkel. És van aki mellérakja, hogy ennél olcsóbban lehet vadi újat felhúzatni.
Nyilván az eladók meg kitartják az árat, egyrészt az alkura is számítva, másrészt az átlag magyar (sajnos jogosan) úgy van ezzel, hogy ez élete businesse, és ennek jól kell sikerülnie, mert egy-egy alku akár töb éves fizetésébe is kerülhet. -
KROK640
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Pontosan, és épp ezért nem volt várható, hogy érdemi tettek lesznek az ingatlan árcsökkentés érdekébe. Pl hatalmas szociálislakás építési program.
Debrecen belvárosa tele van újépítésű "prémium" "luxus" ingatlannal, amik átadászuk óta üresen ácsorognak. MIndeközben a külvárosban 50-60 Milláért mennek a lakások egy NEM panelprogramos 40+ éves éves panelben is. -
-
válasz
kenwood
üzenetére
Kérdezd meg azt az AI-t hogy itthon mennyi az annyi. Kíváncsi vagyok mit mond, de olyan 230-330k közé tippelem amit írni fog. OK, ez nem a fele, de amit ír extrákat azzal megvan kb. a dupla japán pénz. Ami viszont nem jelenik ebben meg, hogy hol olcsóbb az élet. Az pedig nem kis vérzivataros hazánk lesz a tapasztalataim alapján.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Jah, mentünk q nagy faluban, ez is az enyém, az is, amaz is:d én 8-10-et néztem meg)
2010 körül a kis millió jmf-emet lekötve egy év alatt ha jól emlékszem 100e körül hozott, tehát 10%. És az infláció korántsem volt ekkora. Most hiába hazudik a ksh 3-at ha az 30 legalább ( :
Állampapír ha jól tudom korántsem hoz ennyit, és tegyük rá a mostani inflációkat.
Itt amibe érdemes fektetni ingatlan, nem nagy hozzáértés kell hozzá. Aztán bérleti díj és az ára is megy feljebb. Sokan így is vettek, teljes kp nem volt meg, majd a bérlő fizeti a hitelt. És fizeti. -
válasz
Chaser
üzenetére
Jó, hát konkrét bizonyíték nincs, csak a történések, meg ugye itt könnyen kitakarítják az ilyen kommenteket

"Elmegyünk, nem tetszik, de még van neki más is. Kb 40 ingatlanja volt, amit fillérekért vett meg"
Ja, ő is tuti nem tudta, hogy mi jön
Befektetésnek meg állampapír. Hát, nem bíztam volna benne, hogy nem dől be az egész bármikor.
-
Chaser
legenda
Nem valószínű, 100%.
Ismerek olyat aki szereti a narancsot mert egészséges) 2017-ben akartam venni lakást a nagy faluban, vettem is. Közben megismertem egy mókust, szuterén de bátor voltam:d igen ám, de a bejárat valami 80-90cm magas, képről is gyanús volt. Odamegyek, jön, nézzen már rám:d jó, de van neki egy másik. Elmegyünk, nem tetszik, de még van neki más is. Kb 40 ingatlanja volt, amit fillérekért vett meg)
Meg lehet nézni a banki kamatokat is, gyakorlatilag rákényszerítették az embereket, vegyenek lakást befektetésnek ha egyébként nem tőzsdecápák. És a többség nem az. A kereslet feltolta az árakat, aztán ez a csoda 3 - 33:d - %-os hitel ráfejelt.
Már régen is mondtam, persze összeesküvés elméletetek:d A történtek tükrében talán már nem olyan hihetetlen. Egyébként meg szimpla matek. -
koby11h
őstag
Ismerősöm nemrég talált házat, 95 millióért hirdették, 95 m2, végül 92-ért vette meg. Van még egy könnyűszerkezetes garázs hozzá.
A biztosító szerint az újjáépítési értéke kb 70 millió (ennyire adtak biztosítási alapként ajánlatot). A telek az értékbecslő szerint 10 milliót ér.
Tehát a komplett házat új építéssel, azonos helyen lévő telken (van az utcában eladó üres telek), azonos minőségben kb. 80 millióért lehetne most felhúzni. Vagyis minimum 12-15 millióval túl van értékelve az a ház, és még nem is új, hanem kb. 25 éves.
Van ám benne logika... -
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Jarod1
üzenetére
Pedig ez a kvázi "logikus" :
- adja az állam a sok "ingyen" (az adófizetők másra is fordítható) pénzt ami simán
- mivel a gazdaság, a megtakarítási formák egyre rizikósabbak és persze sok agyalást, odafigyelést stb. igényel ezért sokan inkább vesznek egy-két (Lázár Jani 50-et) plusz ingatlant befektetési céllal, SŐT vannak olyan lusta gazdagok akik a lakáskiadással járó macerát is inkább elkerülik és simán csak üresen áll az ingatlan, ez a befektetési célú ingatlanvásárlás ennek is kemény hatásai vannak:
- növeli a keresletet ezért drágulnak az ingatlanok
- csökkenti a piacon lévő kiadható lakások számát azok amik üresen állnak így a bérleti díjak is magasabbak.- amellett sem kell elmenni, hogy a VIDÉK sokszor élhetetlen: nincs bolt, iskola, óvoda, az utak rosszak a bejárás macerás autóval még okés de tömegközlekedés pl. vonat, busz az lassú. Ezért az emberek koncentrálódnak a nagyobb városokban és szűk környezetükben és ez is árfelhajtó.
Ez mind-mind ide vezet.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Jarod1
üzenetére
Tavaly nyár végén, Debrecenben egy - igaz felújított - tizedik emeleti háromszobás panel 65 Milláért ment el egy olyan panelben, ami 1982-ben épült, és nem esett át a panel programon. Na akkor mondtam azt, hogy ez már totál agyrém ...
De vannak még példáim ugyanarról a lakótelepről, pl 2018-ban 13 Millás lakás 2024-re már 36 Millás volt. Ugyanaz a lakás.
-
-
Jarod1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
de japánban 3x 4x ennyit keresnek... itthon az 1 millió forintos m2 díjat rablásnak hívom, szerintem egy panel lakás 5-6 milliónál nem ér többet, és hallom már 50 milla latt nincs...
-
totron
addikt
Kezdő volt, a haladó árat sem ír ki, csak a klasszikus mondat: HÁZ ELADÓ. A körítést, mint konkrétumokat meg tartalmazza a háttérsugárzás. Mém is keringett erről, de IRL is láttam.
#131603TESCO-Zsömle, vannak, akikbe nem szorult térérzék és a számok használata sem megy készségszinten. Akár egészen extrém mértékekről is szó lehet. A ketreclakásoké a jövő. -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A nem új építésű meg ennek a töredékébe kerül. Ráadásul ha megnézi az ember a "vidéket", akkor Kyoto-Osaka olcsóbb, mint Debrecen. Ráadásul csalóka, mert a helyet sokkal jobban kihasználják. Nem hittem volna, hogy ilyet írok, de számunkra sem drága.
-
TaaT
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó hát face marketplace, bármi is lehet.
Mondjuk ránézésre ingatlanos rakta fel a hirdetést [link] -
TaaT
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem elírás
Feelingre nekem is a japán mini lakások jutottak az eszembe, ezt a youtube csatornát nagyon szeretem nézni ilyen témában. Tokyo Lens
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A befektetést meg ugye mi álltuk...