- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Ide járok nyammogni mások béna apróin, erre most vettem észre, hogy a moduláris kábeles hírdetésemnél Foxpost helyett Fospost írtam...
Végülis nem tévedtem sokat... bocs.
-
tatabike
őstag
válasz
KROK640 #125902 üzenetére
Nem baj. Van nekem is egy AM1-es Athlonos konfig itthon, valami nagyon alap, 4magos procival. Mikor tervbe vettem a fő gép cserét, gyorsan összedobáltam netezni, de aztán nem kellett. Igazi "mindent bele" kókány, ami volt itthon. Agyon ventilátorozott Zalman T6 ház, 750-es be guiet! táp, 16GB ram, szegény Athlon azt se tudja hol van...
6 centis ventije van a cpu coolernek, annyira "komoly" herkentyű...
(Nemrég még sittes konténeres autón melóztam, egy konténerben találtam egy számítógépet, volt benne ez a cpu alaplappal, egy 1TB vinyó, meg 2x2GB Ram. Minden működik a mai napig)
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #125899 üzenetére
Eleddig NVidia VGA-kat ajánlgattam
Az Intel VGA-khoz kell egy fajta kalandvágy, ami mostanában bennem sincs meg, ezért is lett RTX3060 anno. (Mondjuk egy B-s Intelre jobban hajlanék, akkor még csak A-s volt).
Én meg a pénztárcám fanja vagyok, egyik cég sem adta olcsóbban a VGAkat/procikat mert X éve tőlük vásárolok, vagy mert "fanboy"uk lennék.De Radeon oldalon én a 6700XT-vel próbálkoznék a helyedben. A 6700XT is 12GB-os, és erősebb is, igaz 100 ezer ft környékén van használtan is.
Bár jelenleg Intelt hajtok (10400F) és ezenfelül van itthon egy 12400F konfig, egy I7 6900K, egy I3 4170 konfig, sőt még C2D is, (jó, meg Athlon XP, Athlon II) most éppen AMD-t vennék ha éppen most kellene vennem.
-
válasz
tatabike #125899 üzenetére
Akkor alkalmi játékra mondjuk egy 7600 xt, újonnan elég sokhelyütt most 140, 16 giga rammal, elég hozzá egy 5600 szintű proci, és egy 4060-hoz képest szerintem ár-érték bajnok, bár valóban minden kártya drága manapság, szar forint meg egyéb külgazdasági okok miatt. Driveres szempontból is stabilabb valamelyest az RDNA 3
-
-
tatabike
őstag
Fél órája raktak fel egy nVidia karit 1.22 milláért, az jó lesz.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #125889 üzenetére
Pont, hogy újat nem szabad venni. Ez amit mondtam, használtan 70K körül kiszolgál még 10 évig is szerintem. Dömpernek nem nevezném, két ventis kis kompakt RTX3060-asom van. Az RTX 3080 10GB ... na az mondjuk tényleg nagy és sokat fogyaszt, de legalább jó hangos is.
Az új kártyáknál még a "kevés" kategória is 150K felett kezdődik. És 220K körül azok amik miatt már érdemes szétszedni a gépet ... -
-
tatabike
őstag
válasz
KROK640 #125886 üzenetére
Farming Simulator 25 a legújabb játék, amivel játszok. Simán elviszi az RX580 is 4K-ban. Szóval elég lenne egy új, de nem annyira erős/drága vga is, nem? Ezek a dömperek sosem kellettek. 50 elmúltam, már nem izgatnak az AAA játékok. Nem is tudok velük játszani igazából.
-
KROK640
nagyúr
Nekem az alaplapom ilyen, hogy a karácsonyfa minden színében játszik, csak kár, hogy szegény egy tömör fém oldalú zárt házba van bezárva a lábamnál a fal felé fordítva
Viszont a tápom is karácsonyfa színeset játszik, előbb le akartam kapcsolni, de éjszaka / sötétben rohadt jól néz ki, ahogy vetíti a színes fényeket falra, így meghagytam -
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #125861 üzenetére
Szerintem egy RTX3060 12GBval igencsak jól jársz, mivel a 12GB VRAM miatt időtálló, használtan 70 ezer környékén van, és tud DLSS-t meg ray tracinget meg mindent ami kell.
vagy ha nagyobbat akarsz, akkor RTX3080 10GB, mostmár annak is egész jó ára van.
Erről a kettőről aktív tapasztalatom van, harmadik éve vannak nálam...8GB-os kártyát én már 2025-ben nem vennék ... (mondtam ezt áprilisban is, és vettem egy 4GB RX470-et
igaz régebbi kis gépbe, nem napi nagyba)
-
válasz
tatabike #125884 üzenetére
Nekem csak a procihűtő színes, és lehetne is vezérelni (pl. sima kéket) de ahhoz be kéne kötni a vezérlését
Szóval ezért "nem lehet kapcsolni".
Mondjuk különösebben a kutyát nem érdekli, úgy sem, hogy nincs háza, csak egy ház váza. Viszont az asztalom mellett van, a hűtő nem látszik...
-
-
tatabike
őstag
Ennyi perverz kollégát...
Idős koromra felkészített az élet sok váratlan dologra. De az valahogy kimaradt, hogy fényes nappal zseblámpával fogok tudni összerakni egy gépet. Most döbbentem rá, hogy manapság minden fekete. Ki találta ezt ki?
Már a kábeleket is csak sorrend alapján tudom beazonosítani, mert régen ugye különböző színek voltak a különböző feszültségeknek. Most meg minden fekete... A csavarok is feketék. A lyukak is, ahova be kell csavarni. De persze a retkes cpu cooleren a szivárvány minden színében játszik a diszkóventilátor...
Aztán rájöttem, az idétlen LED-kavalkád miatt fekete minden, mert így nagy a kontraszt....
-
Alusky
senior tag
válasz
Iramirez #125872 üzenetére
Utána rákerestem direkt szexuális eszközökre és azok is vannak, sperma állagú síkosítótól kezdve minden is. Más téma, hogy én ezt biztos nem merném használni, ki tudja mit raktak bele.
Óvszert meg főleg nem, már gyárilag dréncső lehet. Azért is vannak egymilliárdan.
-
Alusky
senior tag
Ez a Temu tényleg tele van olyan cuccokkal ami másra lett kitalálva elvileg, közben meg egyértelműen szexuális segédeszköz.
Az az állítható melegségű, rezgő bot ami az arcizmok és szem, orr körüli területek masszírozására van hány esetben lesz klitorisz bizgentyű? A másik valami tekercs törlőpapír tartó ami a falra tapasztható tapadókoronggal csak épp 99%-ban az ugyanilyen műkukikra hasonlít, meg volt valami más is ami kajakra egy műsuna valami bársonyos bevonatú talán mosogatáshoz. Temun nehéz értelmezni a 45 soros termékneveket mi is akar az lenni.Van a Kong kutyajáték ami 90%-ban kuki alakú meg valami dogpaw cleaner ami meg egy tüskés nunára hasonlít, ezek a Temus cuccok meg 99% hasonlítanak segédeszköznek.
-
-
-
koby11h
őstag
ólcsón, megbízhatón és garanciálisan keresnek gépet:
Próbáltuk saccra beárazni olcsón, posta nélkül:
Ryzen 5 5600: 30k
ASUS PRIME B450M-A II 20k
2x16GB, 20k
1080 Ti / 2070 60k
SSD 1TB minimum A400 960 18K
80+ bronze minimum, 650-750W-ban 17k
Jól szellőző 4 argb-s ventis fekete ház 20kÉs kínál érte 150k-t.
Mindezt összeszerelve, postával, gondolom telepítve, garanciával!
Ez vagy troll, vagy madarat keres, vagy csak simán nem tud számolni? -
tatabike
őstag
válasz
morcosharcos #125864 üzenetére
Már nem rémlik, miket próbáltam, bohóckodtam vele egy darabig, aztán meguntam. Szét nem szedtem, eladtam hibásként, leírtam, mi van, egy srác elvitte. Ő még józan volt...
Ez az adrenalin az RX580-nál sem jött be nekem amúgy. Most is egy 22Q2 Pro nyers driverrel fut, semmi baja.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #125858 üzenetére
Intel® Xeon® Processor E5-2660 v3 - 10 mag 20 szál, 2600/3300MHZ ... Haswell.
Jó sok szálas és magos, de főleg (régebbi) játékok alatt kb I3 4130 szintjéát fogja hozni, talán picit többet annál ami értékeli a sok cache-t. Újabb játékoknál ahol kel la sok szál, ott jobb lesz, de szerintem I7 4790K teljesítményre sehol nem kell majd számítani. Ez főleg inkább tartalomgyártásho lesz kiváló rendszer. 64GB RAM is inkább ennek fog kedvezni, jelenleg nem nagyon van játék aminek ne volna elég 32GB RAM.
VGA maradt az RX580 8GB?
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #125855 üzenetére
Ez egy tök izgi program
Anno én is majdnem ilyet vettem az I3 4330 után, csak úgy voltam vele, hogy szabadulnék már 7 év után a Haswell világból. De mai napig be van tervezve, hogy valamikor cisnálok ilyet.
Nekem mondjuk egy I7 6900K HEDT procim van hozzá, tehát nem is kell Xeonnal bohóckodjak majd ha minden igaz -
-
tatabike
őstag
válasz
KROK640 #125854 üzenetére
Igen, lőttem egy kínai x99 lapot, valami ezermagos 2011-3 Xeonnal, meg 64GB rammal.
Hallottam már róluk mindenfélét, gondoltam rááldozok egy 50k-t. Reszeltem rá egy hűtőt, mert azt sehol nem kaptam, a Zalman T7 kecómba nem férnek nagy toronyhűtők, ennek meg azért kell, mert 135W a TDP-je. Meg ilyesmikkel bohóckodok.
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #125853 üzenetére
Érdekes ez, mert szerintem ez 20K-ért még éri. Ha nem lenne itthon már ilyen gépem sokkal jobb lappal, még lehet, hogy meg is venném.
Lehet, hogy az RX580-al egyébként jobban elmenne.
RX580 jó kis kártya egy időben volt belőle itthon egy csomó, de RX570 8GB most is akad, meg van egy RX470 4GB is még.Na, és kitaláltad már milyen lesz az új gép?
-
tatabike
őstag
válasz
KROK640 #125852 üzenetére
Igen, kísérletezős időszakom van, erősebb gépet rakok össze, meg új (nekem új) dolgokat próbálgatok, ezért megy pár dolog a háztól. 20-ért sem nagyon kapkodnak érte. Nem rossz kis konfig amúgy, egy őskövület Sapphire Nitro+ 8GB RX580-nal szépen viszi 4K-ban a kamionos meg parasztkodós (Farming) szimulátorokat.
-
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #125851 üzenetére
Az említett oldalon úgy van, hogy az inaktivitás után felfüggesztődik az account, de prémium vásárlással visszakerül normál, sőt prémium státuszba egy időre. Onnan tudom, hogy barátnőmnek már vettem ezért prémiumot
Ez itt azért nem lenne annyira jó ötlet, mert attól, hogy feltud mutatni 1-2 ezer ft-ot még ugyanúgy lehet akár csaló is. A régi account nekem semmit nem jelent, ha amúgy nullás.
Egyébként most nézem, hogy az arc egy kőkeményen 20K-s félkonfigon jojozik ennyit?
Jól leesett az ára! Pár éve (2021) én is eladtam egy ilyesmit, nagyon hasonló alaplappal (az is Giga B85M volt) csak abba I3 4330 volt, és 4עGB RAM, neked meg 2×8GB E3-1240 v3 (ami kb I7 4770) és 20K ...
Tapasztalatból mondom, mert én sajnos eljátszottam a 45K-s konfiggal (csak IRLben adtam oda falubelinek) hogy valószínűleg 5-én se az lett volna az első dolga, hogy téged kifizet, valószínűleg ment volna a most kapsz 5 ezret, most megint 5 ezret, esetleg még 5-öt ... jajj egyezünk már ki ennyibe, jó? / eltűnik ment volna.
Én is csak azért kaptam meg a 45 ezremet 7-8 részletbe, mert IRL ismertem az illetőt, meg tudtam, hogy hol lakik. -
tatabike
őstag
válasz
KROK640 #125850 üzenetére
Úgy nyitott a kolléga amúgy, hogy küldjem el Foxposttal, aztán majd ha nála van már, kifizeti. Igaz, hogy 7 éves reg, de mindene 0, a 7 év alatt gyakorlatilag nem csinált semmit itt. Kéne valami inaktivitás szabály, mint azncore-on, vagyis azon az ejnye-bejnye oldalon. 2 hónapig nem lépsz be, aztán kibaxnak, vagy hogy van most. -
KROK640
nagyúr
válasz
tatabike #125840 üzenetére
Dehogy
Még két hónapig legalább jegelve őrizgetned kellett volna 1-2 hetentei üzenetváltással érdeklődve az anyagi helyzetéről, "a jövőhéten kedden csak fele annyi lesz, akkor annyiért is elviheted" akciókkal tarkítva, aztán két hónap múlva "becsszó majd kifizetem"-re fel kellett volna adni neki, úgy, hogy a postát is te fizeted. A garanciát sem felejted el. Ha nem volt akkor adsz hozzá.
-
válasz
tatabike #125839 üzenetére
Hardverapró azért szenved rajta, hogy ne utalj előre, mert pár százezres cuccoknál jó esélyed van, hogy elutalod, aztán soha többet nem kapsz választ.
Az egy másik dolog, hogy az utánvét se véd meg.
Ha nem tartod, az jó irány. Valószínűleg a büdös életben nem dog többet írni, de ha mégis, te jelezted, hogy nem tartod.
@containerd : "Egyébként ez alól a Foxpost utánvét ugye kivétel? Arra gondolok, hogy az megbízható, az automatánál kifizeti és mindenki mindig garantáltan boldog."
Szerintem a Posta csomagautomatánál is így működik, de nem ez a gond. Kifizetni kifizeti, ha átveszi. Csakhogy nem veszi át. (Elb*ta a pénzét másra, stb.)
És te pedig kifizetted a feladás költségét, meg a visszaszállításét is."Akkor a Foxpost utánvét igazából nem is utánvét..."
De, az. Semmilyen utánvétes szolgáltatásnál nem bonthatod ki a cuccot fizetés előtt@koby11h : Fú mennyit beszélek le hibás cuccokról...
-
koby11h
őstag
válasz
containerd #125845 üzenetére
De igen, utánvét, ahogy az MPL, GLS, TNT utánvétje is az. Csak sajnos nem véd jobban a csalótól, mit az előre utalás.
Hiába van számlaszámod előre utalásnál vagy utánvétnél, ha az valami stróman hajléktalan nevén fut, a rendőrség sem nagyon tud vele mit tenni.A legjobb, amit én is ajánlok, de csak személyes átvételnél megy, hogy eljön, ideül elé, kipróbálja és ha tetszik viszi.
Nem egy vevőjelölt örült már neki, hogy nem vetettem meg vele olyat, amiről azt hitte "na ez kell nekem". Nem próbáltam lebeszélni, eljött, kipróbálta és megértett miért mondtam, hogy nem ezeket a droidokat keresi... -
koby11h
őstag
válasz
containerd #125843 üzenetére
Miért lenne kivétel a Foxpost?
Minden utánvétnél először fizetsz utána kapod meg a bontatlan csomagot.
És amikor elment a futár vagy egyet léptél az automatától és kibontottad, akkor derül ki, hogy féltégla vagy RTX 4090-es van-e benne.
Szóval ezt sosem értettem. Elutalsz 100k-t, nem kapsz semmit vagy kifizeted a 100k-t és kiderül, hogy egy féltégla van a csomagban. A féltéglával bentebb vagy?
Mivel is jobb az utánvét? Lesz sok féltéglád? -
containerd
újonc
Utánvéttel találj valakit, aki még feladja
Egyébként ez alól a Foxpost utánvét ugye kivétel? Arra gondolok, hogy az megbízható, az automatánál kifizeti és mindenki mindig garantáltan boldog.
Nyilván abban az esetben megértem a problémát, ha fellép a "csak küldjed, küldjed, amint megvan utalok, eskü, eskü" szituáció.
Mert mindig gondolkoztam rajta, hogy hogy fair. Ha előre utal, én vagyok biztonságban, ha utána, akkor meg a vevő. Persze emiatt jó a személyes üzlet, de az nem mindig opció.
Mégis mi az ideális opció? Bármi tipp zöldfülű hirdetőnek? -
szebe
addikt
-
tatabike
őstag
Kérdés, témába vág: Félretettem egy félkonfigot valakinek 10 napja, erre ma ír, hogy majd jövő hónap 5-e után tudja megvenni. Hát én kivettem jegelésből, megírtam Neki, hogy nem várok még a bizonytalanra 2 hetet. Szerintetek helyesen jártam el?
-
tatabike
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #125832 üzenetére
és #125831 Pikari : na mondjuk arra nem is gondoltam, hogy már a nyitásnál (tehát a feladás elején) megvannak a kódok, meg az adatai a rendszernekazt hittem csak a végén történik ez meg.
Igazából ha kidobja az kb ugyanolyan mintha elvinné, látszik a kamerán, hogy ki volt, meg ha ott nem is, az adatai már a rendszerben vannak.Általában utánvétezek, de előfordul, hogy nem akarok mondjuk pl 285db ezrest vagy annak megfelelő értékű KP-t a futár orra alá nyomni, (volt már rá példa*, szeles januári napon nem volt vicces) ráadásul néha belefutok abba, hogy az összeg nagysága miatt nem lehet utánvétezni
"majd lehúzza a bankkártyáját...
" --- ez kész, ilyenkor legalább KP-t adna XD
* Biztos vagyok benne, hogy akkor valami futár fórumon le is voltam írva, hogy "a hülyegyerek majdnem 300 ezret 5-10 ezresekbe nyomott a kezembe, olyan szélben, hogy nem győztünk minden címlet után kapkodni ... "
-
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #125834 üzenetére
Ha peches napja van, akkor Vég Béla is oda megy aznap.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
KROK640 #125830 üzenetére
+#125831 Pikari: Nem magától nyílik ki az ajtó. Ahogy Pikari is írta, van kamera. Az ajtó kinyílásához tartozik egy kód, ahhoz egy feladó/átvevő, annak vannak adatai. A beérkező üzenethez a telefonból megint csak tartoznak metadatok, amikhez a rendőrség eljárás esetén hozzá tud férni...
De úgy sejtem a kórusnak prédikálok...
Ezért is vicces számomra, mikor ember a pult túloldalán nem kér számlát, mikor mondom, hogy muszáj, akkor meg bediktál valami nyilvánvalóan kamu nevet és címet, majd lehúzza a bankkártyáját... -
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #125819 üzenetére
És felmerül bennem a kérdés, hogy ilyen helyzetben, mikor kinyílik a rekesz és van benne egy csomag, mondjuk egységsugarú gonosz pistike kiveszi a csomagot és elsétál vele, akkor mit tud tenni a Fox, vagy a csomag tulaja? kb semmit.
Ez különösen akkor jó móka ha valami drágább előre kifizett cucc van benne.Azt az esetet meg már meséltem, mikor a futárok gyöngye a szomszéd csajnak adta oda a csomagomat (miközben otthon voltam, és a számom is megvolt neki), aki másnap szólt, hogy amúgy van nála egy csomagom. Én meg tűkön ülve vártam, mert Z-s lap, I7 CPU, sok drága RAM, előreutalással, ráadásul ügyfél is várta.
-
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
tatabike #125817 üzenetére
Nem volt.
Amin még azóta is gondolkodom, hogy nennyit kellene fizetnem, ha meg kellene buktatni a kocsit?
3420 vagy 13300? És ha a környezetvédelmi még jó, és azt végzik először, akkor az esedékes? És beszámítják vagy megcsinálják még 1x, ha majd viszem újra műszakira a hiba kijavítása után?
Ki mire tippel? -
-
cidalain
veterán
valószínűleg nem bug. a rendszer szerint ott nem kéne csomagnak lennie, mert már kivették. csak egy ügyfél vagy a futár vehet ki. az ügyfél nem valószínű hogy nem veszi ki, szóval ez futár error lesz.
esetleg mégiscsak ügyfél, egy fakkba rakott két feladandó csomagot.
akkor lenne bug, ha a fakkok tartalmát szenzorral figyeli az automata. de ezt nem valószínűsítem. -
-
tatabike
őstag
Ez egy kisváros, itt még egy kicsit van tisztelete a másik tulajdonának. Láttam már máskor is csomagot az automata elé letéve. Meg ugye be van kamerázva. Meg van adva tól-ig, mikor pakolja a futár az automatát, ahhoz lehet időzíteni a feladást pl.
@koby11h na, valami ilyesmi történt az enyémmel is.
-
koby11h
őstag
Amikor raknád a Foxpost-ba, de ott már van csomag...
És az ügyfélszolgálatos is zavarba jön, amikor másodszorra is ez nyílik, és amikor ő nyit egyet a helyett, akkor abban is van már csomag
-
válasz
cidalain #125816 üzenetére
Vagy kiraktak egy nagyobb halmot, b@szott beolvasni, aztán amikor legközelebb valaki nekilátott annak a halomnak, akkor került be a trackingbe, hogy ott van
@tatabike : Pedig néha össze lehet futni az automatással, amikor pakolja. Műanyag láda, vagy rááll a furgonnal, és direktben pakol.
Ha valakinek az nyílik ki, az kiveszi, ami benne van, és ott hagyja? Eléggáz, de mondjuk benne vanMeg hát látszott, hogy benne van a csomagod, nem kéne olyan rekeszt nyitnia, amiben fel van véve valami (pedig ez koby11h-nak is megesett, de ez valami más jellegű hiba).
-
tatabike
őstag
Én úgy tudom, visznek valami nagy kosarat, és abba szedik ki az automatából a cuccokat, és rögtön ragasztják rájuk a cimkét. Ezen nem volt ilyesminek nyoma. Szerintem inkább vagy valakinek beraktak oda még egy csomagot, és a futár nem nézte meg, üres-e, vagy valakinek szintén az nyílt ki feladáskor, és kitette az automata elé. Vagy az van, amit írtál
@gyulaszu: De gondolom nem volt választásod. Hogy kéred-e az előzetest.
@cidalain: ilyen nekem is volt, hogy a csomagautomatából 2 nap alatt ért be a raktárba a csomag... Aztán ott is hentergett két napig, aztán kivitték. Átlag 5 nap náluk egy csomag
-
cidalain
veterán
a tracking szerint a hosszabb idejű szállításnál másnap vette ki a futár (szerdán), majd a központba csak pénteken érkezett meg. ezt se értem hogy ez azt jelenti, hogy a csomagom 2,5 napig egy furgonban dekkolt? elfelejtették kipakolni? nem volt pici, nem csúszhatott be a sarokban a pótkerék alá...
mindegy igazából, rohadtul ráér, mejd csak két hét múlva üzemelem be anyunál... -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
tatabike #125751 üzenetére
Nos 40 ezer lett a vége...
2 db számlát kaptam. Az egyiken van az ÉKM által kiszámlázott "M1 kategóriájú jármű időszakos vizsgálata" 15600
A másikon pedig 3 tétel szerepel a szervíz által számlázva:
Műszaki vizsgálat (M1) 3420
Környezetvédelmi felülvizsgálat (M1/N1) 7680
és Műszaki átvizsgálás (M1) 13300-ért
Tudom ez az utolsó tétel, amit a szervíz pluszban kiszámláz...
...mert ezek szerint a hivatalos 11000 nem adja ki a 1/2-3/4 óra munkadíjat -
-
tatabike
őstag
Á, Foxpost, na ezért is járok csak ide, mindenhez van valami sztorim. Benne vagyok egy postás/csomagküldős topicban, nemrég így jártam a Foxposttal, átmásoltam:
Tegnapelőtt megvettek egy cuccot, amit itt árulok. Foxpost automatába kérte a srác. Semmi extra, tegnap reggel megyek az automatához, feladom, minden oké.
Tegnap du. még egy üzlet, ma délelőtt megyek megint az automatához, feladom, minden oké... Vagyis valamiben megakadt a cipőm, lenézek, és mi van ott nekitámasztva az automatának? A csomag, amit tegnap adtam fel.
Felveszem, sértetlen, nincs rá semmi ragasztva, csak amit én írtam rá. Hívom az ügyfélszolit, mondom mi van, a kislány se értette. Megnézte a rendszerben, benne van az automatában. Mondom az jó, mert itt van a kezembenSemmi baj, ott vagyok az automatánál? Igen. Oké, akkor kinyitja a boxot, amibe tegnap is tettem, tegyem bele, aztán szól a futárnak, hogy csattogjon vissza érte. Így is lett.
Szerintem sosem tudjuk meg, hogy került ki az automatából.... -
-
cidalain
veterán
válasz
Pikari #125802 üzenetére
Tegnap kaptam egy csomagot Debrecenből, amit hétfőn raktak az automatába. 300 km 2 nap.
Hétfőn jött egy olyan, amit előtte hét kedden adtak fel automatába Székesfehérváron. 50 km 6 nap.
Mindegyik Fox automatából Fox-ba. És nem telítettbe kértem, nem azért csúszott az egyik.
Egyik szállító se jobb a másiknál, nyugi. -
homerhamm
addikt
-
opr
nagyúr
válasz
Pikari #125802 üzenetére
Ilyen egységsugarú lények, mint mi, soha nem fogjuk elérni a megvilágosodás megfelelő fokát ahhoz, hogy megértsük a magyar posta működését. A tér, az idő számukra semmit nem jelent. Igazi n-dimenziós lények, nagyságrendekkel a mi felfogásunk feletti komplexitással. Engedd el.
-
Pikari
veterán
Most jött az értesítés a postától, hogy a küldemény már a kézbesítőnél van, és hamarosan kézbesítik. Éjjel 11-kor. A csomagot, amit ma délben már megkaptam. Na, arra kíváncsi leszek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest