- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Apple iFold Ultra - elnapolva?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
-
132510 - 132401
132510 - 132401 132400 - 132301 132300 - 132201 132200 - 132101 132100 - 132001 132000 - 131901 131900 - 131801 131800 - 131701 131700 - 131601 131600 - 131501 131500 - 131401 131400 - 131301 131300 - 131201 131200 - 131101 131100 - 131001 131000 - 130901 130900 - 130801 130800 - 130701 130700 - 130601 130600 - 130501 130500 - 130401 130400 - 130301 130300 - 130201 130200 - 130101 130100 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-09-20 15:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
hcl
titán
Meg gondolom másképpen is működik a Fox adatbázis, és elég sok SQL-t kell mókolni

-
koby11h
őstag
-
itldj
aktív tag
-
hcl
titán
-
davenport
senior tag
-
bh
tag
-
koby11h
őstag
Hát, nem mondom, megijednék, ha "felfigyelne" rám.
A Foxpostnál mostanában már nem is próbálják megbecsülni, hogy mikorra ér oda a csomag?

-
morcosharcos
őstag
Hát, nem mondom, megijednék, ha "felfigyelne" rám.
-
Chaser
legenda
Ezek nálam is hasonlóan fenállnak, sőt leegyszerűsítve és bebonyolítva a hosszútávú keresésnél már úgy szólt részemről a fáma, hogy :
Legyen ugyanolyan hülye mint én (értékrend, humor, agy); tudjon főzni (ez fontos); álljon rá a farkam és tudjon is mit kezdeni vele (gondolom ezt nagyon nem kell ecsetelenem, de azt jelenti, hogy jöjjön be külsőre, stílusra, itt akár a hang is benne lehet, és hát ne legyen fából... )Főzés engem nem érdekel, főzök én - qrva jól -, kikapcsol. Napokban hajtottam el egy havert csodafonon. Felvettem főzés közben, mondom főzök, ha sos mondjad, nem az, de hangosítsam ki. Hangosítsa a f@szom, főzök, nem figyelek másra, egyébként se beszélek úgy. Aztán kezdett belemerülni...mondom főzök, csaó':d kinyomtam a f@szba ( :
De ha már főz mosogasson is el, egyből, nem majd. Nálunk ez mindig alap volt. Egyik csajomnál ez állandó probléma volt, már nem fogom tolerálni senkinél. De inkább főzök én...legalább jót eszünk) -
KROK640
félisten
Ezek alapvetések, amit szóba hozni is felesleges...persze van aki asexuál és nincs rá igénye, azt is megértem.
Ribi' faktor, dögös, szép hang, agy, valami értelmesebb értékrend...ha ebből valami hiányzik átengedem másnak a megszokást. Ha van valami extra báj akkor hosszabb távon is leköt(het) a leányzó. Ha nem akkor nem, pár szép este - vagy egy:d - oszt' hello, nem bonyolítom már túl.
Mentőöv...ez de jó duma
Ezek nálam is hasonlóan fenállnak, sőt leegyszerűsítve és bebonyolítva a hosszútávú keresésnél már úgy szólt részemről a fáma, hogy :
Legyen ugyanolyan hülye mint én (értékrend, humor, agy); tudjon főzni (ez fontos); álljon rá a farkam és tudjon is mit kezdeni vele (gondolom ezt nagyon nem kell ecsetelenem, de azt jelenti, hogy jöjjön be külsőre, stílusra, itt akár a hang is benne lehet, és hát ne legyen fából... ) -
Chaser
legenda
Ezek alapvetések, amit szóba hozni is felesleges...persze van aki asexuál és nincs rá igénye, azt is megértem.
Ribi' faktor, dögös, szép hang, agy, valami értelmesebb értékrend...ha ebből valami hiányzik átengedem másnak a megszokást. Ha van valami extra báj akkor hosszabb távon is leköt(het) a leányzó. Ha nem akkor nem, pár szép este - vagy egy:d - oszt' hello, nem bonyolítom már túl.
Mentőöv...ez de jó duma
-
KROK640
félisten
"Amúgy meg a belső a fontos." --- Háá' nekem belül mind rózsaszín volt, szóval maradok a külsőnél

-
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
Hát, a hang nekem nagyon fontos egy nőnél.
Anno egyik chatről találkoztam egyik leánnyal - sokkal:d -, már nem is tudom csodafonon beszéltünk-e előtte, de valszeg' igen. Szép volt a csaj, nem is buta. De a hangja....cinci:d már nem tudom hogy építettem le hogy ne bántsam meg)
Egyik melóhelyen ugyanez, új csaj jön, kis 18 éves, talán 19. Na ki mer odamenni hozzá? Én persze, bomba arca volt. Megszólalt...kecc':d most is vinnyogok rajta:d olyan miki' egeres vagy minis vagy a f@sz tudja, alig bírtam visszatartani hogy ne röhögjek előtte, bírjak ki pár métert:d volt sok ilyen kalandom csajokkal, soknál minden stimmelt de a hangja nem
Az külön jó, amikor szép a hangja aztán megszólal valami brutál unintelligens módon és/vagy hp módon:d legközelebb már fülhallgatóval megyek csajt vadászni, ha szép akkor majd bólogatok szaporán mindenre és hallgatom a zenéimet ( :Nah, hát hang alapján azé' nem igen építettem még le lányt, ha már alakult valami... chates randikról meg én is tudnék mesélni

"már nem tudom hogy építettem le hogy ne bántsam meg" --- voltak ilyenek nekem is, de volt, hogy éreztem, hogy fordítva van, sok vagyok a csajnak, vagy nem passzolunk, és idő kérdése mikor épít le, így mentőövet dobva neki hirtelen sürgős dolgom támadt. -
Chaser
legenda
Te sikeresebb leszel, megörökítettelek a tablettásoddal ( :
homerhamm
Műanyag kisgyerekek cukik, nem kell rájuk vigyázni:d
A békéscsabai halálos vállalású fűkaszás se rossz
-
hcl
titán
Az első bérgyilkos?

@TESCO-Zsömle : A bringások is tudják, hogy a belső számít...
-
Gyuri27
félisten
Csajok is tudják, hogy csak a belső számít...
...ülésfűtés, bőrkárpit, automata váltó, tolatókamera...
Na ugye.
Chaser: kénytelen vagyok ha már azt se tudod, hanyadikán van elseje.
A siker egyébként se egyenlő az ésszel koma. Tudhatnád.
-
Chaser
legenda
Én tisztában vagyok magammal öcccsi', te meg nem)
Ez a vén hülye augusztusban szézb@ssza a világot a "retrójával", utána oktass tovább, biztos kíváncsibb leszek rá mint most ( : -
TESCO-Zsömle
titán
Csajok is tudják, hogy csak a belső számít...
...ülésfűtés, bőrkárpit, automata váltó, tolatókamera...
-
Gyuri27
félisten
Válogatsz, válogatsz. Én is ezt mondanám.
Amúgy meg a belső a fontos. De ezt se tudod. Sokat voltál városon a szmogba. Oszt nem kap az agyad oxigént. Vagy csak már egy vén hülye vagy és kevered a traktort az almával.
-
Chaser
legenda
A szagértőt' hallották
Hadd döntsem már el én, hogy én mit szokok meg és mit nem) a ribi' faktor alap ( : köszi az oktatást azé', de nem szorulok rá) szokd meg, hogy van aki válogat, és nem megszokik
-
totron
addikt
-
Gyuri27
félisten
Anno egyik chatről találkoztam egyik leánnyal - sokkal:d -, már nem is tudom csodafonon beszéltünk-e előtte, de valszeg' igen. Szép volt a csaj, nem is buta. De a hangja....cinci:d már nem tudom hogy építettem le hogy ne bántsam meg)
Egyik melóhelyen ugyanez, új csaj jön, kis 18 éves, talán 19. Na ki mer odamenni hozzá? Én persze, bomba arca volt. Megszólalt...kecc':d most is vinnyogok rajta:d olyan miki' egeres vagy minis vagy a f@sz tudja, alig bírtam visszatartani hogy ne röhögjek előtte, bírjak ki pár métert:d volt sok ilyen kalandom csajokkal, soknál minden stimmelt de a hangja nem
Az külön jó, amikor szép a hangja aztán megszólal valami brutál unintelligens módon és/vagy hp módon:d legközelebb már fülhallgatóval megyek csajt vadászni, ha szép akkor majd bólogatok szaporán mindenre és hallgatom a zenéimet ( :Oszt ezeket milyen ital hatására álmodtaf?
A lány legyen "szopós". A hangját megszokja az ember. De fapinából nem lesz tüzes donna. -
Chaser
legenda
Az külön jó, amikor szép a hangja aztán megszólal valami brutál unintelligens módon és/vagy hp módon:d legközelebb már fülhallgatóval megyek csajt vadászni, ha szép akkor majd bólogatok szaporán mindenre és hallgatom a zenéimet ( : -
KROK640
félisten
gy már jártam én is ...
Meg úgyis, hogy még a hanggal sem lett volna baj, de mégiscsak megszólalásig volt jó ... -
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
Utánvéttel vette volna...
Én : És ha valaki nem veszi át, az nekem postaköltség+1000Ft bukó.
Jázmin : Ah en igy nem szeretnem elore utalasal mar at vertek ezzel engem parszor akkor nem kerem tovabi szep estet
Én : OK
Engem meg párszor azzal vertek át, hogy nem vették át...
Jázmin : Nekem te ne okozal menj a gyaszba te faszopo
(Kilépett a chatből
)Már a nevéből sejtettem, amit az utolsó sorában világossá is tett ... rejtett erőforrás. Ilyeneket írogatnak aztán csodálkoznak, hogy mindenki utálja őket.
-
KROK640
félisten
Szeretnének jól élni, és ezzel flexelni, de nincs rá pénz

Egyébként korrekt lehet az ajánlat, egy vacsora belefér nekik, sok reklámkampány jóval drágább, persze kérdés, hogy hány követőjük van.
Vacsora után meg bármi összejöhet
-
TaaT
nagyúr
-
hcl
titán
-
Chaser
legenda
Jó hát ezen csak az van, hogy emasina':d
asus - snsv, acer - jade, na ezek az igaziak
- ugyi' fejjel lefele az adott fontokkal ezt dobja ki az ártatlanok okosfeje' ( : - -
TaaT
nagyúr
Jah, amúgy a rolleres csaló a napokban bejelölt Facén.
-
Cs1csó
titán
Az ilyen helyeSÍRÁSI bakiknál amikor egy termék LE VAN fotózva és LÁTHATÓ a pontos neve pl. Sony, Daewoo, Kenwood, stb.
erre Soni, Daevo, Kenvud
Tehát látható a termék neve, jó nagy betűkkel, de nem sikerül másolni sem. -
Chaser
legenda
-
Cs1csó
titán
-
hcl
titán
-
bh
tag
valamikor be kapcsol valamikor nem hibáss
-
Chaser
legenda
Tegnap az edzőteremben valami testépítő verseny döntője ment. Csajok állnak háttal a színpadon, haverral nézzük, hogy a nyolc tíz versenyzőből nekünk kettő hátsója tetszik, a többinek valahogy már nagyon vaskos, meg erőteljes a fizikuma. Aztán egyszer csak megfordultak. Hát mi is! A közeli képeken azok az arcszerkezetek nem tűntek túl nőiesnek!
( : szétkoxolják' magukat legtöbben, felborul a hormonháztartás. Nagyon kevés csaj van aki natural nnyomja, az ő arcuk nem is torzul el. Nekem az olyan nők kiábrándítóak, de valakinek bejön hogy kb mellük sincs.
Testépítés soha nem fogott meg. Amit Anatoly csinál az már igen. Kis tömeggel bika dolgokat megcsinálni. Fogytam sokat, még pár kg kell, aztán ahogy rendeződnek a dolgaim én is belekezdek. Olyan szinten nem akarom mint ő, elég ha néha elmegyek terembe és néha leszek hulyekotsog'
-
Top cat
addikt
Tegnap az edzőteremben valami testépítő verseny döntője ment. Csajok állnak háttal a színpadon, haverral nézzük, hogy a nyolc tíz versenyzőből nekünk kettő hátsója tetszik, a többinek valahogy már nagyon vaskos, meg erőteljes a fizikuma. Aztán egyszer csak megfordultak. Hát mi is! A közeli képeken azok az arcszerkezetek nem tűntek túl nőiesnek!
Mint az NDK-s "csajok" ?
-
scdlsc
senior tag
-
Chaser
legenda
Cuki leány lehet)
Láttam egy qrva szép arcút/testűt, na mondom ez már valami.
Aztán megszólalt:d a mondanivalója másodlagos, de az a mély, rekedt hang ami faszinak is csúnya, há' gyorsan felébresztett
-
Top cat
addikt
Ismertem pár fickót is, akik szerettek volna fát nyalogatni...
...miakali fát...
Ismertél, aha...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Top cat
addikt
Kinek miben van gyakorlata ugye...
Na de fát?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
hcl
titán
-
Top cat
addikt
Jázmin : Ah en igy nem szeretnem elore utalasal mar at vertek ezzel engem parszor akkor nem kerem tovabi szep estet
(Kilépett a chatből
)A szép estétől, elég gyorsan eljutott a faszopásig.
Nem idén barnult ez a jázmin leány ugye?
-
Chaser
legenda
Én is erre gondoltam egyből mikor láttam tegnap, olyan lehet mint nálunk az ezüst kéccázas', sok névértékének 20-40x-esét is éri.
-
gyulaszu
senior tag
-
hcl
titán
(Kilépett a chatből
) -
hcl
titán
-
Chaser
legenda
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Ingyenélők.
Jellemzően, alapesetben kimondottan vonzó nők lennének az ezekhez hasonlóak, aztán: műköröm, műhaj, műszempilla, műszáj, műmell, tetovált szemöldök, rommá szolizott vagy rommá "vakolt, idétlen ruhák, affektáló viselkedés stb.
A végen rájuk nézek és kiráz a hideg tőlük.Írd meg nekik: MENJETEK EL DOLGOZNI!!!
Vannak akiknek tetszik a mű nő. Nincs ezzel semmi baj, nekem is tetszenek a tuning autók, nagy lökhárító, nagy kerék.
-
Chaser
legenda
Ingyenélők.
Jellemzően, alapesetben kimondottan vonzó nők lennének az ezekhez hasonlóak, aztán: műköröm, műhaj, műszempilla, műszáj, műmell, tetovált szemöldök, rommá szolizott vagy rommá "vakolt, idétlen ruhák, affektáló viselkedés stb.
A végen rájuk nézek és kiráz a hideg tőlük.Írd meg nekik: MENJETEK EL DOLGOZNI!!!
Ők ezt választották melónak, sztem ezzel semmi baj nincs. Valaki ilyen külső adottságokkal modell, színész, fogorvos, akár fizetős lány lesz, mind egy munka) ma már az influenszerkedés alap dolog, ők a külsejüket vetik be hozzá, van aki az agyát. Persze lehet apróért robotolni egy gyárban is, de van akinek az kevés. Ennyike')
-
Cs1csó
titán
Ingyenélők.
-
Chaser
legenda
Vacsira nem hívná meg őket, ahhoz smucig
de ha jó árat mondanának mehetnének desszertnek ( : monjuk hozzám is, de én biztos nem fizetnék - se -:d
Mesélte meglátott egy masszázs hirdetést, egyből írt, milyen extra szolgáltatások vannak. Csaj nem értette, kifejtette, oboa, stb. A csaj kitért a hitibű' és tiltotta:d -
hcl
titán
-
koko52
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
koby11h
őstag
-
gyulaszu
senior tag
-
koby11h
őstag
Nemrég volt szó a "telefonos" adás-vételről.
Tegnap felhív ember, hogy a hirdetett fűkasza kellene neki. Megbeszéltük az árat, postát. SMS-ben küldte az adatokat. Én sms-ben küldtem a számlaszámot. Utalt, így nemsokára megy a csomag.
Nem egy idős hang volt, érzésre tőlem fiatalabb, szóval van aki egyáltalán nem akar emailben kommunikálni.
Volt más érdeklődő is, ő is telefonon, csak pont rosszkor próbált alkudni
Email üzenetet nem kaptam a 3 hét alatt egyet sem. Van amikor muszáj igazodni az igényekhez, különben nem lesz bót... -
Chaser
legenda
-
totron
addikt
Etcer a Ladánkat akarták megvenni. Az asszonynak szétbaszni földútra kell csak. Üzlet sem köttetett - csak. Azval cseperedtem, jól karban tartott is volt. Paszolyanak a lelkiek, meg a felhasználási célok. Úgy jobb.
-
szebe
addikt
Meg alapból, gyereknek adjunk valamit, amivel elvan :S
@szebe : "A MÁV-nak is van 148-as Tátrája "
Ja de aktív használatban
A volt munkahelyemen is használatban volt egy kb. 60 éves Magirus-Deutz, de az kb. a 3. tűzoltóautó volt, és mondták a tűzoltók, hogy nem akarják lecserélni, szeretik

Tudom hogy használják, pont egy pár héttel ezelőtti eset kapcsán jött elő a téma

-
hcl
titán
Meg alapból, gyereknek adjunk valamit, amivel elvan :S
@szebe : "A MÁV-nak is van 148-as Tátrája "
Ja de aktív használatban
A volt munkahelyemen is használatban volt egy kb. 60 éves Magirus-Deutz, de az kb. a 3. tűzoltóautó volt, és mondták a tűzoltók, hogy nem akarják lecserélni, szeretik

-
morcosharcos
őstag
-
KROK640
félisten
Nem tudom, mert az 1,75 Millásnál azt írja, hogy Tűzoltó autó eladó a képen látható állapotban, és nincsennek képek

148-as Tatra? ÚÚÚ gyerekkoromban még lehetett látni 1-1-et az utakon, de már akkor is réginek számítottak.
-
szebe
addikt
Valszeg jobb állapotban van műszaki nélkül is, mint az olcsóbbik.
Egyébként jó látni hogy mennek még ilyen vasak. A MÁV-nak is van 148-as Tátrája
-
KROK640
félisten
A helyi Nero tűzoltó szertárban meg majd sírnak utána

Egyébként aranyos, hogy műszaki nélkül 2.2M, mikor 1.75M-ért van ugyanilyen műszakis is
és még azt se viszik. -
KROK640
félisten
"- szia alku képes?"
"- Hello,
Mennyit akarsz érte adni?"
"-5 re gondolok
gyereknek mesenézésre kell csak"
"-5000-nél az akku többe kerül amit nemrég tettem bele"
"-nekemax 6 et ér meg"
"-Akkor vegyél ott, ahol 6-ért odaadják
"
"-ajànlom a netet nézz körbe!!!!"
"-Szoktam."
"-Anyàddal legyél bunkó te köcsőg"...felét ajánlani nem bunkóság, na!

"gyereknek mesenézésre kell csak" --- jaaa, hát akkor 3 ezer is elég ... vagy mit várt?
Atz ilyen fog a végén valami lepukkant szart venni, amire aztán ráköltheti mégegyszer a vételárat, és még mindig egy lepukkant zsákutca lesz.
-
KROK640
félisten
Ilyesféle megállapodásom volt nekem is, mikor Budapesten a korábbi lakásom árultam, megbízásival csak az ingatlan mutogatására terjedően adtam az ingatlanosnak valami havi negyvenezret, aztán egyébként szóban megállapodtam vele, hogy ha legalább x összegért sikerül vevőt találnia, akkor adok neki jutalékot a vételárból, de ha én adom el az ismerősök közül valakinek a lakást legalább annyiért (én is megmutogattam), akkor csak a megbízási díját kapja.
Havi 40 ezer csak mutogatásra?
mennyi embert hozott ezért havi szinten? -
KROK640
félisten
Földszinten laktunk (én még kisgyerekként) központi fűtéses, nem szigetelt lakásban.
Ha nem lett volna átalánydíjas gáz, ami által a sütővel fűtöttük a lakást, megfagytunk volna. Persze a 10. emeleten meg nyitva voltak az ablakok télen is.Igen, ezek ilyenek. Nekünk jó volt a harmadikon, de emlékszem mikor ismerőshöz mentünk a tizedikre ott minidg sokkal melegebb volt, a földszinti lakásokban meg hidegebb.
-
KROK640
félisten
-
Chaser
legenda
"- szia alku képes?"
"- Hello,
"-5 re gondolok
"-nekemax 6 et ér meg"
"
"-Szoktam."

Ezen még mindig röhögök
én is vonzom az idiótákat, de te übereled ( : -
Chaser
legenda
"- szia alku képes?"
"- Hello,
"-5 re gondolok
"-nekemax 6 et ér meg"
"
"-Szoktam."

-
tupacamaru
veterán
Ingatlanosok a legundorítóbb állatfajok közé tartoznak. Vettem egy nyaralót Balatonon, ismerős ajánlotta az eladót. Megkerestem, ingatlanossal soha sem találkoztam. Utána fél évre beszéltem a nénivel akitől vettem, hogy kipereltek belőle 84 millió vételár után 4,2 millió Ft-ot. CityCartel.
Az első mondatoddal maximálisan egyet tudok érteni....
-
koko52
nagyúr
Hehe, én olyan ingatlanirodával is találkoztam, aki az eladónak a vevő által már ügyvédi letétbe lerakott vételárból perelte ki a jutalékot, annak ellenére, hogy a világon semmiféle munkát nem végeztek az eladás során (szokásos sablon volt kb., kirakták a műanyagtáblájukat, elnyomtak pár "jövünk majd, jövünk majd" típusmondatot, és tartották a végén a markukat). Sajnos ott teljesen érvényes szerződésük volt, így polgáriban meg is nyerték a jogvitát.
Nagyon oda kell figyelni ezekre a sz\rháziakra, hogy mit írunk alá nekik.Ingatlanosok a legundorítóbb állatfajok közé tartoznak. Vettem egy nyaralót Balatonon, ismerős ajánlotta az eladót. Megkerestem, ingatlanossal soha sem találkoztam. Utána fél évre beszéltem a nénivel akitől vettem, hogy kipereltek belőle 84 millió vételár után 4,2 millió Ft-ot. CityCartel.
-
davenport
senior tag
"Több szerződés is tartalmazta azt a kikötést, amely kizárta, hogy a megbízó kizárólagos megbízás mellett bármilyen jogcímen maga is szerződést köthessen az ingatlanra. Ez az ügyészség álláspontja szerint azért tisztességtelen, mert a tulajdonost megfosztja attól, hogy ingatlanát saját maga értékesíthesse."
Magasan ez belőle a legerősebb jogellenesség amúgy. A dologi jog Európában történetileg (ius in rem/de rebus) iszonyatosan erős, az ingatlanhoz fűződő "védelmeket", jogosultságokat ad a tulajdonosnak, szóval egy ilyet bármilyen jogász csak elolvas, körberöhögi az ingatlanost vele, megbízási szerződésestül, meghatalmazásostul, mindenestül.
Sajnos elképzelhető ezekben az ügyekben ingatlanközvetítős pernyertesség, igen. Ettől még oltári baromság ez a konkrét passzus egy ilyen szerződésben: "kizárta, hogy a megbízó kizárólagos megbízás mellett bármilyen jogcímen maga is szerződést köthessen az ingatlanra" . Na ilyennel nyerni sem lehet, ilyenkor egész biztosan az egész szerződés, ami az ingatlanos meg az eladó között köttetett, de lege lata semmis. Ha pedig egyéb jövőbeni rendelkezéseket is tartalmazott, akkor az de lege ferenda semmis, csupán emiatt az egy, "röhögcsélős" szakasz miatt.
Nem mindegy a jogellenesség mértéke ugye egy-egy szerződésben.Ok röhögünk rajta, aztán amit kettővel lejjebb írtál pernyertesség is valami ilyen alapján született. Úgyhogy a végén az ingatlanos röhögött.
-
morcosharcos
őstag
Azért itt mintha már kezdenének éledezni.
"Több szerződés is tartalmazta azt a kikötést, amely kizárta, hogy a megbízó kizárólagos megbízás mellett bármilyen jogcímen maga is szerződést köthessen az ingatlanra. Ez az ügyészség álláspontja szerint azért tisztességtelen, mert a tulajdonost megfosztja attól, hogy ingatlanát saját maga értékesíthesse."
Magasan ez belőle a legerősebb jogellenesség amúgy. A dologi jog Európában történetileg (ius in rem/de rebus) iszonyatosan erős, az ingatlanhoz fűződő "védelmeket", jogosultságokat ad a tulajdonosnak, szóval egy ilyet bármilyen jogász csak elolvas, körberöhögi az ingatlanost vele, megbízási szerződésestül, meghatalmazásostul, mindenestül.
Sajnos elképzelhető ezekben az ügyekben ingatlanközvetítős pernyertesség, igen. Ettől még oltári baromság ez a konkrét passzus egy ilyen szerződésben: "kizárta, hogy a megbízó kizárólagos megbízás mellett bármilyen jogcímen maga is szerződést köthessen az ingatlanra" . Na ilyennel nyerni sem lehet, ilyenkor egész biztosan az egész szerződés, ami az ingatlanos meg az eladó között köttetett, de lege lata semmis. Ha pedig egyéb jövőbeni rendelkezéseket is tartalmazott, akkor az de lege ferenda semmis, csupán emiatt az egy, "röhögcsélős" szakasz miatt.
Nem mindegy a jogellenesség mértéke ugye egy-egy szerződésben. -
davenport
senior tag
Hehe, én olyan ingatlanirodával is találkoztam, aki az eladónak a vevő által már ügyvédi letétbe lerakott vételárból perelte ki a jutalékot, annak ellenére, hogy a világon semmiféle munkát nem végeztek az eladás során (szokásos sablon volt kb., kirakták a műanyagtáblájukat, elnyomtak pár "jövünk majd, jövünk majd" típusmondatot, és tartották a végén a markukat). Sajnos ott teljesen érvényes szerződésük volt, így polgáriban meg is nyerték a jogvitát.
Nagyon oda kell figyelni ezekre a sz\rháziakra, hogy mit írunk alá nekik.Azért itt mintha már kezdenének éledezni.
-
hcl
titán
"- szia alku képes?"
"- Hello,
"-5 re gondolok
"-nekemax 6 et ér meg"
"
"-Szoktam."

-
morcosharcos
őstag
Nálunk hagyatéknál végül az lett, hogy nincs kizárólagosság és ha olyan ügyfél veszi meg, akivel ő megtekintéskor nem volt ott, akkor nincs jutalék.
Nem játszik az, hogy odaküld valakit, és én mutogassak meg beszéljek, alkudozzak. Jelezzen mikor jönnének megnézni, lesz ott valaki a családból is és uccu neki!
Végül mi adtuk el.
Előtte volt olyan cégtől is próbálkozás, aki olyan szerződést íratott alá nagyszülőnkkel, ami alapján bárki is adja el, neki jár a pénz, és akkor is ha 6 hónap alatt nem lehet eladni pedig ő hozott legalább 5 vevőt (és folyamatosan nyomja lefelé az árat...). Na mikor hazaértem és elolvastam, akkor előkerült gyorsan a telefon, telephelyen kívül kötött szerződés, nem elmagyarázva, érvénytelen, tekintsék azonnal semmisnek, ügyvéd, ellentmondás a fizetési meghagyásra és itt vége lett. Rájöttek, hogy én bíróságra is elmegyek és nem fogok fizetni. Akkor neten olvastam még cifrábbakat is róluk.Hehe, én olyan ingatlanirodával is találkoztam, aki az eladónak a vevő által már ügyvédi letétbe lerakott vételárból perelte ki a jutalékot, annak ellenére, hogy a világon semmiféle munkát nem végeztek az eladás során (szokásos sablon volt kb., kirakták a műanyagtáblájukat, elnyomtak pár "jövünk majd, jövünk majd" típusmondatot, és tartották a végén a markukat). Sajnos ott teljesen érvényes szerződésük volt, így polgáriban meg is nyerték a jogvitát.
Nagyon oda kell figyelni ezekre a sz\rháziakra, hogy mit írunk alá nekik. -
koby11h
őstag
Nekem az enyémmel (márhogy az ingatlanossal) mákom volt, mert a vége nálam az lett, hogy eladta a rüfke simán, a megcélzott áron, szóval jól járt ő is, meg én is, azonban azt a gyakorlatot már 2010 után is utáltam, hogy a nagyobb ingatlanos cégek úgy íratnak szerződést, hogy azokból a szerződésekből az tűnik ki, hogy szinte ha bármilyen okból eladásra kerül az ingatlan, akkor jogosulttá válik a jutalékjára az ingatlanos cég. Ezért ügyeskedtem kicsit én is anno eladáskor, mert a semmire én se fizetek, hogy kirakjanak egy műanyagtáblát az ablakba, utána ugyanúgy én dolgozzak vele és adjam el, és utána tartsák a markukat. Szal megértelek.
Nálunk hagyatéknál végül az lett, hogy nincs kizárólagosság és ha olyan ügyfél veszi meg, akivel ő megtekintéskor nem volt ott, akkor nincs jutalék.
Nem játszik az, hogy odaküld valakit, és én mutogassak meg beszéljek, alkudozzak. Jelezzen mikor jönnének megnézni, lesz ott valaki a családból is és uccu neki!
Végül mi adtuk el.
Előtte volt olyan cégtől is próbálkozás, aki olyan szerződést íratott alá nagyszülőnkkel, ami alapján bárki is adja el, neki jár a pénz, és akkor is ha 6 hónap alatt nem lehet eladni pedig ő hozott legalább 5 vevőt (és folyamatosan nyomja lefelé az árat...). Na mikor hazaértem és elolvastam, akkor előkerült gyorsan a telefon, telephelyen kívül kötött szerződés, nem elmagyarázva, érvénytelen, tekintsék azonnal semmisnek, ügyvéd, ellentmondás a fizetési meghagyásra és itt vége lett. Rájöttek, hogy én bíróságra is elmegyek és nem fogok fizetni. Akkor neten olvastam még cifrábbakat is róluk. -
Chaser
legenda
Nekem az enyémmel (márhogy az ingatlanossal) mákom volt, mert a vége nálam az lett, hogy eladta a rüfke simán, a megcélzott áron, szóval jól járt ő is, meg én is, azonban azt a gyakorlatot már 2010 után is utáltam, hogy a nagyobb ingatlanos cégek úgy íratnak szerződést, hogy azokból a szerződésekből az tűnik ki, hogy szinte ha bármilyen okból eladásra kerül az ingatlan, akkor jogosulttá válik a jutalékjára az ingatlanos cég. Ezért ügyeskedtem kicsit én is anno eladáskor, mert a semmire én se fizetek, hogy kirakjanak egy műanyagtáblát az ablakba, utána ugyanúgy én dolgozzak vele és adjam el, és utána tartsák a markukat. Szal megértelek.
Tegnap hozta a papírokat a srác, mondtam nem írok alá semmit most. Nyugiban átolvasom, értelmezem, elsődlegesen én vagyok a magam ügyvédje, erőltette, akkor sem. Du. elolvastam, nem akar lehúzni, nemsoká átküldöm neki mailben. Én olyat nem írok alá semmiből, amiből rosszul jöhetek ki.
-
morcosharcos
őstag
Semmit nem kap, ha nem adja el. Én próbálkozásért nem fizetek. Ha egy hónapon belül eladja, a 2% mellé még adok neki felet, ez a deal.
Pesti lakást is végül én adtam el, lehet most is az lesz)
Azért mert telefonálgat párat, esetleg hoz egy-két érdeklődőt na bummm, akarjon abból pénzt amit el is adott. Legalább ezzel ő is így van.Nekem az enyémmel (márhogy az ingatlanossal) mákom volt, mert a vége nálam az lett, hogy eladta a rüfke simán, a megcélzott áron, szóval jól járt ő is, meg én is, azonban azt a gyakorlatot már 2010 után is utáltam, hogy a nagyobb ingatlanos cégek úgy íratnak szerződést, hogy azokból a szerződésekből az tűnik ki, hogy szinte ha bármilyen okból eladásra kerül az ingatlan, akkor jogosulttá válik a jutalékjára az ingatlanos cég. Ezért ügyeskedtem kicsit én is anno eladáskor, mert a semmire én se fizetek, hogy kirakjanak egy műanyagtáblát az ablakba, utána ugyanúgy én dolgozzak vele és adjam el, és utána tartsák a markukat. Szal megértelek.
-
Chaser
legenda
Ilyesféle megállapodásom volt nekem is, mikor Budapesten a korábbi lakásom árultam, megbízásival csak az ingatlan mutogatására terjedően adtam az ingatlanosnak valami havi negyvenezret, aztán egyébként szóban megállapodtam vele, hogy ha legalább x összegért sikerül vevőt találnia, akkor adok neki jutalékot a vételárból, de ha én adom el az ismerősök közül valakinek a lakást legalább annyiért (én is megmutogattam), akkor csak a megbízási díját kapja.
Semmit nem kap, ha nem adja el. Én próbálkozásért nem fizetek. Ha egy hónapon belül eladja, a 2% mellé még adok neki felet, ez a deal.
Pesti lakást is végül én adtam el, lehet most is az lesz)
Azért mert telefonálgat párat, esetleg hoz egy-két érdeklődőt na bummm, akarjon abból pénzt amit el is adott. Legalább ezzel ő is így van. -
morcosharcos
őstag
Nem lesz titok, mert én is árulni fogom, tudja. Ha jobb nálam megy a jatt, ha nem akkor nálam marad)
Top cat
Ha felb@sznak nem lennék a másik helyében ( : full nyugodt vagyok alapból, de tisztában vagyok magammal, páran már megtanulták milyen ha zsák krumplinak tekintem őket...attól se kérdezem meg arrébb akar-e menni
opr
Sztem a tagnak kellett nagyon utána:dIlyesféle megállapodásom volt nekem is, mikor Budapesten a korábbi lakásom árultam, megbízásival csak az ingatlan mutogatására terjedően adtam az ingatlanosnak valami havi negyvenezret, aztán egyébként szóban megállapodtam vele, hogy ha legalább x összegért sikerül vevőt találnia, akkor adok neki jutalékot a vételárból, de ha én adom el az ismerősök közül valakinek a lakást legalább annyiért (én is megmutogattam), akkor csak a megbízási díját kapja.
-
Chaser
legenda
-
hcl
titán
Nem lesz titok, mert én is árulni fogom, tudja. Ha jobb nálam megy a jatt, ha nem akkor nálam marad)
Top cat
Ha felb@sznak nem lennék a másik helyében ( : full nyugodt vagyok alapból, de tisztában vagyok magammal, páran már megtanulták milyen ha zsák krumplinak tekintem őket...attól se kérdezem meg arrébb akar-e menni
opr
Sztem a tagnak kellett nagyon utána:dJa de ő erre nem készül
-
Chaser
legenda
Top cat
opr
Sztem a tagnak kellett nagyon utána:d -
opr
nagyúr
-
Top cat
addikt
Aaaaa, az sokaknak felfoghatatlan)
Néni kérdi mért nincs gáz a lakásban. Mondom mert kiköttettem, tizenéve valami szivárgásra fogva napokig nem volt az épületben a gáz. Visszakötni csak úgy lehetett, hogy minden lakásnál nyomáspróba vagy nem tudom mi. 2013-ban lehetett, 45e ft/lakás. Mondom a csávónak ismerek hivatalos gázszerelőt, majdnem harmadannyiból megcsinálja. Aaaaa azt nem lehet, a Pistiék szokták. Mondom miva'? Húzzon ki a lakasból mert könnyen baj lesz:d osztán' kb 55e ft-ból a 16A-t kibővíttettem 32-re, egy csomó áramkörrel, a csöveket meg levágattattam INGYEN a Pistiékkel
Rá is jöttem, klasszisokkal jobb a kerámia főzőlap. Nem fújja el a huzat a lángot, egyszer beállítom elvan. Nen fűti annyira a lakást, stb, nagyon nem bántam meg.
De a néninek ez gyanús, hogy nincs gáz...lol:d mondom minden hivatalos, dokumentált. Idióta:d
Dolgoztam most pár évet építőiparban, legutóbbi helyen nemhogy a lakásokban, az épületben sem volt gáz. Rengeteg bürokrácia, baleset veszély. Ott geo fűtés volt és napelemek, minden elektromos. Nálam meg távfűtés van, fenének kell gáz ha már úgy alakult anno ahogy.
De az ilyennek lehet bármit mondani, begyepesedett csőlátó agyhalott. Tiltani kéne a szaporodását:dhcl
Az oké, az ingatlanosoknak - tisztelet a kivételnek egy célja van, eladni.
Na most ha valaki ezzel nincs tisztában, nem tudom sajnálni ( :
Az viszont aki nem talál el egy konkrét címre, részletes paraméterezéssel mivel/hogy találja meg - tekintsünk el a mapstól és naviktól:d -, az nálam erősen f@szláma kategória:d"Húzzon ki a lakasból mert könnyen baj lesz"
Ilyen veszélyes vagy?
-
hcl
titán
Ez zsaluzott beton gázszilikát, 35cm, plusz szigetelés. A földszinten is dög meleg van) - pince nincs -. Nekem meg negyediken van a lakás, télen sokszor nullára tekert radival, nyitott ablaknál aludtam rövid nadrág+póló+huzat takarónak kombóban ( : ha kimaradna vmiért a távfűtés - soha nem volt olyan - van klímám. 2026 van, nem 2006) fürdőben radi feltekerve 30 fok, és standard méretű ablakkal, nem egy lukkal vagy anélkül.
hcl
Az ingatlanosok kalmárok. Az én lakásom egyik nagy előnye, hogy sarki, szobák d-dny-i tájolásúak, a kilátás egy park+panoráma. Utca vége, kövi' épület jó 30m-re van és alacsony. Fényképez a tag, kérdem a kilátást nem akarod? Aaa az nem fontos. Biztos van akinek nem, de sokaknak az egyik legfontosabb a tájolás+kilátás ( :
Még a héten pár dolgot felboostolok aztán árulom én is. Lehet én fogom eladni)Ha valaki hülyének néz, arra valami egész más szavam van

"Fényképez a tag, kérdem a kilátást nem akarod? Aaa az nem fontos."
Abból kiderül, hogy hol van, be lehet lőni, hogy melyik lakás, és az ingatlanos megkerülésével is meg tudja venni, aki ügyes
-
Chaser
legenda
Földszinten laktunk (én még kisgyerekként) központi fűtéses, nem szigetelt lakásban.
Ha nem lett volna átalánydíjas gáz, ami által a sütővel fűtöttük a lakást, megfagytunk volna. Persze a 10. emeleten meg nyitva voltak az ablakok télen is.Ez zsaluzott beton gázszilikát, 35cm, plusz szigetelés. A földszinten is dög meleg van) - pince nincs -. Nekem meg negyediken van a lakás, télen sokszor nullára tekert radival, nyitott ablaknál aludtam rövid nadrág+póló+huzat takarónak kombóban ( : ha kimaradna vmiért a távfűtés - soha nem volt olyan - van klímám. 2026 van, nem 2006) fürdőben radi feltekerve 30 fok, és standard méretű ablakkal, nem egy lukkal vagy anélkül.
hcl
Az ingatlanosok kalmárok. Az én lakásom egyik nagy előnye, hogy sarki, szobák d-dny-i tájolásúak, a kilátás egy park+panoráma. Utca vége, kövi' épület jó 30m-re van és alacsony. Fényképez a tag, kérdem a kilátást nem akarod? Aaa az nem fontos. Biztos van akinek nem, de sokaknak az egyik legfontosabb a tájolás+kilátás ( :
Még a héten pár dolgot felboostolok aztán árulom én is. Lehet én fogom eladni) -
hcl
titán
Néni kérdi mért nincs gáz a lakásban. Mondom mert kiköttettem, tizenéve valami szivárgásra fogva napokig nem volt az épületben a gáz. Visszakötni csak úgy lehetett, hogy minden lakásnál nyomáspróba vagy nem tudom mi. 2013-ban lehetett, 45e ft/lakás. Mondom a csávónak ismerek hivatalos gázszerelőt, majdnem harmadannyiból megcsinálja. Aaaaa azt nem lehet, a Pistiék szokták. Mondom miva'? Húzzon ki a lakasból mert könnyen baj lesz:d osztán' kb 55e ft-ból a 16A-t kibővíttettem 32-re, egy csomó áramkörrel, a csöveket meg levágattattam INGYEN a Pistiékkel
Rá is jöttem, klasszisokkal jobb a kerámia főzőlap. Nem fújja el a huzat a lángot, egyszer beállítom elvan. Nen fűti annyira a lakást, stb, nagyon nem bántam meg.
De a néninek ez gyanús, hogy nincs gáz...lol:d mondom minden hivatalos, dokumentált. Idióta:d
Dolgoztam most pár évet építőiparban, legutóbbi helyen nemhogy a lakásokban, az épületben sem volt gáz. Rengeteg bürokrácia, baleset veszély. Ott geo fűtés volt és napelemek, minden elektromos. Nálam meg távfűtés van, fenének kell gáz ha már úgy alakult anno ahogy.
De az ilyennek lehet bármit mondani, begyepesedett csőlátó agyhalott. Tiltani kéne a szaporodását:dhcl
Az viszont aki nem talál el egy konkrét címre, részletes paraméterezéssel mivel/hogy találja meg - tekintsünk el a mapstól és naviktól:d -, az nálam erősen f@szláma kategória:d"Na most ha valaki ezzel nincs tisztában, nem tudom sajnálni ( :"
Az ingatlanos nincs vele tisztában, hogy miért mondtam, hogy valamilyen legyen vagy ne legyen az a lakás?
-
Depression
veterán
Az viszont aki nem talál el egy konkrét címre, részletes paraméterezéssel mivel/hogy találja meg - tekintsünk el a mapstól és naviktól:d -, az nálam erősen f@szláma kategória:dFöldszinten laktunk (én még kisgyerekként) központi fűtéses, nem szigetelt lakásban.
Ha nem lett volna átalánydíjas gáz, ami által a sütővel fűtöttük a lakást, megfagytunk volna. Persze a 10. emeleten meg nyitva voltak az ablakok télen is. -
Chaser
legenda
Az viszont aki nem talál el egy konkrét címre, részletes paraméterezéssel mivel/hogy találja meg - tekintsünk el a mapstól és naviktól:d -, az nálam erősen f@szláma kategória:d -
hcl
titán
ja itt volt egy ilyen sztori
egy részüket később letartóztatták.Csak egy részüket

@Chaser : "milyen ember az ilyen?" Olyan aki nem tudja használni a gugli mapszt
Én meg azt tanultam meg, hogy az ingatlanos hülyének nézi a vevőt és nem zavarják a paraméterek
@homerhamm : A bömbis tuti troll

-
Top cat
addikt
Kizárt dolog, mert nem tudom)
Ingatlanos gyerek jött délelőtt, kivolt a pofája:d
Elmeséli, tagnak elmondja pontosan hova menjen, busszal/helikopterrel/ótóval' hogy jut oda, erre a város másik végébe ment
milyen ember az ilyen?
Mondom f@szláma, ezek miatt untam bele a kereskedelembe) relax ( :
Azt már ő is rég megtanulta, legtöbben b@sszák elolvasni a hirdetésr is:dHa elolvassa a hirdetést, az még kevés. Fel is kéne fogni, mit olvasott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
132510 - 132401
132510 - 132401 132400 - 132301 132300 - 132201 132200 - 132101 132100 - 132001 132000 - 131901 131900 - 131801 131800 - 131701 131700 - 131601 131600 - 131501 131500 - 131401 131400 - 131301 131300 - 131201 131200 - 131101 131100 - 131001 131000 - 130901 130900 - 130801 130800 - 130701 130700 - 130601 130600 - 130501 130500 - 130401 130400 - 130301 130300 - 130201 130200 - 130101 130100 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Xiaomi Redmi 15C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Sapphire PULSE Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
) és az tart hónapok óta...

mennyi embert hozott ezért havi szinten?