Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Kedves Mikulásbá!
Látom tartod a szavadat, meg is kaptam a virgácsot, amit igértél.
Kérlek ne haragudj rám, jövőre másképp lesz, ígérem...Csak tegnap reggel kapcsoltam be a szerdai 300 MB+30 percet, és nekem ezt még aktívnak jelzi valamiért, pedig már 24 órán túl van (de amúgy vont is le összeget az előbbi hívásnál). A mai 3 lehetőség pedig emiatt nem is jelent meg.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi szépen a gyors választ.
Nálam valamiért nem akar betölteni semmit a domino day-es nettel Németországban, pedig a romaing szolgáltatás is be van kapcsolva. -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Telekom által adott ingyenes domino day-es 1gb-os netet csak belföldön lehet kihasználni? -
thomas77
senior tag
Akit érdekel... már megy a dominós mikulás. Ma is szerda van!
-
donmackó
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Új vagy meglévő előfizetést vittél bele a MÁV flottába, illetve ha volt hűségidőd? Én is néztem már de nem tudom hogy meglévő hűségidős előfizut bele lehet-e rakatni.
-
marec1122
senior tag
Nem értetted. Én szerzem be a telefonokat többek közt magamnak is. X összegű ársáv van a különböző szinteknek, a kérdés az, hogy adott áron a telekomtól ha már ott vannak az előfizuk nem kapnánk e jobb készülékeket.
-
Keem1
veterán
válasz
marec1122
üzenetére
Ugyan nem én vagyok, akit megszólítottál, de a munkáltatóm a piros szolgáltatónál több, mint 400 előfizetést vesz igénybe. Viszont... nekem, mint dolgozónak rohadtul mindegy, hogy honnan és mennyiért veszi a cég a telefont
Nem az én dolgom, ezt oldja meg a munkáltató, ha neki számít. Bár, mivel minden munkavállaló aktuális csúcs iPhone-t és Samsungot kap, nem hinném, hogy számít neki.De egyébként szerintem abszolút szerződésfüggő ez, ahogy a céges előfizetések minden részlete.
-
marec1122
senior tag
Kedves Mindenki!
Elsősorban olyanokat kérdeznék aki foglalkoznak céges mobil előfizetés flotta managelésével. A cégnek ahol dolgozom kb 80-120 telekom előfizetése van. A telefonokat viszont függetlenül vásároljuk mm, euronics, emag ilyen helyeken. Na már most az a kérdés , hogy a sok előfizetésér számíthatnánk e kedvezményes készülékekre ha bemennék vagy ez csak hiú ábránd és esetleg beleviszik a telefon árát az előfizetés összegébe, hogy részletekben fizesd ki ugyan azt vagy többet mint egy független telefonra?
-
snooze
veterán
Sziasztok!
a telefonon megjelent a volte beállitás,be lett aktiváltatva az üfsz-en a szolgáltatás,ujrainditás is meg volt,de mégsem jelenik meg a felirat,mobilnet 4g-re állitva,bekapcsolva..mi lehet a gond? -
Azonos névre lett íratva az otthoni, a mobil előfizetés és a dominós szám is, de a hölgy azt mondta, hogy a mobil előfizetés miatt NEM lehet bevenni a csoportba ... szóval akkor tévedett a Magenta 1-el kapcsolatban ha jól értem?!
A családi mobil opció már működik pár hónapja! -
kovacsmi_74
senior tag
-
"Dominóval van a Magenta 1-ben, neki is feljött az ünnepi minden korlátlan 30 napra opció"
Azt mégis hogy hoztad össze?
Nekünk Magenta 1-ben van otthoni telefon+internet + 1 mobil előfizetés, de a dominós számokat NEM lehet bevenni a csoportba a mobil előfizetés miatt < ezt az előbb mondta az ügyintéző hölgy!

-
KZP
őstag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Minden belföldi számot. Vezetékest, mobilt beleértve.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
huberpe
üzenetére
A "belföldi alapdíjas irányokba" pontosan mit jelent, mert számomra nem tiszta teljesen, ráadásul sajnos google keresőben rákeresve se találtam róla egyértelmű magyarázatot.
Ha aktiválom akkor 1 hónapig Telekom vezetéket, és Vodafon, Telenor mobil számokat is ingyen tudok majd hívni? -
anonymus89
addikt
Sziasztok, tapasztalatomat írom le a MÁV flottával kapcsolatban.
Igaz sokat kellett várni itt Nyíregyházán mert nem lehet időpontot foglalni de a lényeg, hogy sikerült igényelni.
Nincs szükség munkáltatói igazolásra csak a vasutas igazolványra és a személyes okmányokra.
Lehet kérni email-es számlát is de tőlünk még azt is megkérdezte az ügyintéző, hogy a számlázási cím mi legyen.
Hamar aktiválva lett a szolgáltatás úgyhogy már 1 órán belül fel lehet venni a telekom fiókba. -
JDMKid
tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
szerencsére most sem kellett csalódni.
a dominósok szemét kiszúrják azzal, hogy vehetnek maguknak extra netet...
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
De nem erted, h nekem nincs ilyen???
Hanyszor mondjam meg el?... -
Zeki
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Az asszony Dominóval van a Magenta 1-ben, neki is feljött az ünnepi minden korlátlan 30 napra opció. Szóval buli.

-
anadroid
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Ez nekem a lenyitottnak tűnik.
-
Rendeltem egy TV-t a BF alatt. Eléggé kérdéses szükségem van-e rá, lehetséges elállás lesz a dologból. Ilyenkor is megtehetem azt, hogy betérek a legközelebbi telekom üzletbe leadni azt? Esetleg futárszolgálat?
-
Top cat
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ebből a képből kiindulva 1 nap korlátlan telefon és vagy internet.
Nekem nem üzent ilyent a Miki bácsi, pedig egész évben jó voltam.
-
-
Nikaré
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Virgács Té alakban.

-
Pénteken milyen "ajándék" lesz majd?
-
zibo73
aktív tag
válasz
Cranberries
üzenetére
Decemberben.
-
Cranberries
aktív tag
Meddig aktiválható az ünnepi korlátlanság Magenta1-gyeseknek?
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
De pont ezt mondom, h nekem sehol sincs ilyen. Most mar nem tok kepet csinalni, de nekem csak az elso par szo latszik, es soha sehol smi tobb. Regen megnyitotta az appot, de ugy, h latszott az app elott a hirdetes, es kulon ki kellett loni. Aztan vmelyik frissitessel ez elmult, azota csak egy csik.
-
JDMKid
tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Tudom, nyilván nem várok semmilyen nagy durranást. jól ismerem már a telekomot...
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
-
albiosz
őstag
válasz
Tompika777
üzenetére
Nézd, én 2017 áprilisában vettem 4 giga netet 4000 HUF-ért és még van 600 mega körül. Ez majdnem 3 év. Persze mindig aktiválom a havi 50 megát meg szerdán az 1 gigát. Valamelyik évben karácsony körül adtak talán szintén 4 gigát, ami talán decembertől márciusig volt érvényes. Szerintem ez így teljesen oké. Hozzáteszem, hogy nem lógok a neten egész nap, de ebben benne van a Viber kapcsolattartás munkaidőben feleséggel (sok képet küld a kislányunkról), e-mailezés és ha bármire szükség van ott, ahol nincs wifi, akkor azt megnézem. 2500-as feltöltés pedig sokszor egy évre elég nekem. Keveset telefonálok, de most költözünk, kicsit többet beszéltem, így is azért 3-4 hónapra elég. A Domino szerintem erre a felhasználásra van kitalálva, Most opcióval pedig teljesen rendben vannak a percdíjak is.
Ha több net vagy perc kell, akkor elő kell fizetni valamire. Tök jó flották is vannak, biztos találsz megfelelőt.
Az elmúlt mondjuk 2-3 évben szerintem jó irányba ment el a Domino, én elégedett vagyok velük.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Na, ez neked hol jelent meg, mert nekem az app kuld egy ertesitest, ami zart telon is megjelenik, ugye, de aztan hiaba kattintok, csak siman az appot nyitja meg, az ilyen ertesiteseknek hult helye se, sose tudom elolvasni, nincs ilyen kepem, ahogy pedig logikus lenne, neked hol???
-
JDMKid
tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Vajon mi lesz az extra meglepi?
korlátlan net 1 hónapra mint a magentásoknak? felőlem a korlátlan beszélgetést akár el is hagyhatják mellőle.
-
AnonymusX
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
Ők sincsenek elfelejtve. Nekik is érdemes lesz figyelni.
-
Üdv
Ha most kötök hűséget egy már meglévő előfizetésre azt jövő tavasszal át tudom hordozni magenta 1-be?
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nagyon sok meló folyik a háttérben,míg megkapod a jól megérdemelt virgácsaidat.
-
vpanangin
senior tag
A webshopból rendelt Huawei B535 asztali router független. Most próbáltam a másik "T" kártyájával.
-
vpanangin
senior tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Nem.
-
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok. Ha Dominoról váltok hűség nélküli előfizetésre, akkor nem kell az 5000 Ft-os belépési díjat kifizetni?
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Engem ne keverj bele!
-
anadroid
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Vagy akár a kedves ügyfél+a Vodafone hibájából is, ha az ügyfél Vodafone-nál hiányosan mondta be (írta le) az utca nevét, a Vodafone meg nem egyeztette a lakcím- vagy utcanév-nyilvántartásban.
-
csacsi67
addikt
Én a Vodátol vittem számot a telekomhoz mult év végén semmi gond nem volt az adataimmal a számhordozás majd nem 2.5 hónapig tartott ezért kaptam x összegü jóváirást valamin plussz 10 GB netet. Valamit 3 x kellett bemenni Telekom üzletbe.
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
És nyilván ezért büntette a hatóság a Telekomot. Hát persze...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
Ezen mi olyan érdekes? Vannak jogszabályok,rendeletek amiket be kell tartani. A Vodafone volt trehány,mivel hiányos adatokat küldött a Telekonak, ebből fakadóan a számhordozni kívánt ügyfél jogalap nélkül tett panaszt,a Telekom meg jogosan utasította el.
Ha leírják egy jogszabályban, hogy kötelező a pontos azonosítás, akkor egy betű sem hiányozhat az adatokból.
Van az a mondás: Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy Idd ki a bilit. Jelen esetben az utóbbi szituáció állt elő, nyilván a Vodafone hibájából. -
btudos
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
Sokminden nem derül ki belőle, csak amit eddig is tudtunk, hogy karakterre pontosan egyeznie kell mindkét szolgáltatónál az adatoknak, egy extra szóköz is hetekig tartó pingpongozást eredményezhet. (Az nyilván érdekes kérdés, hogy a konkrét az esetben ki és hol hibázott, de a tanulság szempontjából ez lényegtelen.)
-
csacsi67
addikt
Számhordózoknak érdekes cikk [link]
-
dnl91
tag
Köszi, akkor átváltok én is, mert ez elég baráti ár már a korlátlanságra.
-
Huroq
senior tag
-
hangyász2
aktív tag
válasz
dnl91
üzenetére
Én rendeltem, sehol nem látszik az 50 %, felhívtam őket, és azt mondták, a számlán úgy lesz már. Egyébként ez nagyon sok mindennel így van, promóciókkal is, hogy a weboldal nem mutatja. Vagy pl. alkalmazásban is mindig a kedvezmény nélküli listaárat írja ki. Bátran lehet érvényesíteni, a telefonra meg lehet hivatkozni, ha reklamációra kerül a sor. Várni teljesen felesleges. Kint van honlapon is a promó. Én be is diktáltattam vele, mennyi lesz a havidíjam.
Az összes olyan korlátlan netre vonatkozik, ahol eddig nem az volt.
-
dnl91
tag
válasz
Huroq
üzenetére
Igazából még ez a kedvezmény sem működik rendesen, nekem adottak a feltételek mégis 30%-al számol a rendszer ha váltani szeretnék, chaten azt mondták hogy pár nap múlva próbáljam újra, mert még nagyon újak a kedvezmények és technikai hibák vannak. Azonban ha valakinek már sikerült ezt meglépni írja le légyszíves!
-
hun005a
tag
Megrendeléskor ezt az üzenetet kapom
"A személyes okmány érvénytelen! Kérjük, ellenőrizd, hogy pontosan -az igazolványban szereplő adatokkal megegyező módon - adtad-e meg az okmány adatait!"De még az adatok megadásáig se jutok el csak a kosárban lévő termékeknél lépnék tovább
-
Tompika777
senior tag
Ezt értem... De akkor nem csapná be a mérőprogramot sem? Mert az összefüggést viszont nem értem. Mivel itt "csak" arról van szó, hogy a letöltési sebességnek irreálisan keveset mutat annak ellenére, hogy a valós sebesség megfelelő. Tehát a wifin csatlakozó eszközök tökéletesen tudják használni a mobilnetet.
-
válasz
Tompika777
üzenetére
Sok csatorna adott 2.4 és 5 GHz sávon is, érdemes mind a kettőnél más/minden értéken kipróbálni.
A szolgáltatóra csak úgy tudod szűkíteni a jelenséget, ha a wifi átvitelt kihagyod. -
Tompika777
senior tag
Külön-külön is lepróbáltam 2,4 és 5 GHz-en, úgy hogy közben a másik frekvenciasáv tiltva volt, és mindkét esetben ugyanilyen sebességet mutattak a mérőprogramok.
Mint írtam is a kapott érték nyilván fals, hiszen ha valós lenne, akkor nem videót hanem jó esetben diavetitést néznék. Próbából bejelentettem hibára, de szolgáltatói oldalról nyilván mindent rendben találtak. -
válasz
Tompika777
üzenetére
Szia,
A wifi átvitel miatt is lehet, akkor jellemző, ha például nem a megfelelő csatornán megy a forgalom.
-
norbertoth
senior tag
Olyan jók ezek a Magenta 1-es ajánlatok...az előfizetők meg le vannak sz*rva, akinek nincs Magentája mert nem lehet.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Huroq
üzenetére
Kösz a promóciót, pont hosszabbítani szerettünk volna.
Sokszor mondják, nem éri meg szolgáltatónál készüléket venni, de az nagyon attól függ. Így most mi 16000-t fogunk fizetni törlesztővel, havidíjjal együtt erre az előfizetésre. Számolok egy GSM árat a készülékre (S10+), amit ráadásul kamatmentes részletre kapunk, az legyen havi kb. 10000.
A maradék 6000-ért korlátlan beszéd multiSIM-mel+korlátlan net+HBO GO. Nekem nem tűnik rossz boltnak. -
Akhim92
tag
A Telekom kínálatába bekerült a Oneplus 7T és 7T Pro. [link]
-
-
válasz
Tompika777
üzenetére
Ha jól látom fent mutatja a netsebességet, próbálj meg letölteni egy nagyobb méretű fájlt egy gyors weboldalról.
-
4Grider
félisten
válasz
Tompika777
üzenetére
Ezt bármi...
Szerk.:
A képen lévő jelenséget jellemzően túlterhelés okozza. Elég sok ilyen - jellemzően csak 800 MHz-et használó - cella van a Telenornál, mert ott a korlátlan mobilnet csomagok elterjedtebbek, ráadásul az HBO Go és Telenor MyTV forgalma mindenkinek méretlen. -
Tompika777
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Starlink
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az én dolgom, ezt oldja meg a munkáltató, ha neki számít. Bár, mivel minden munkavállaló aktuális csúcs iPhone-t és Samsungot kap, nem hinném, hogy számít neki.

korlátlan net 1 hónapra mint a magentásoknak? felőlem a korlátlan beszélgetést akár el is hagyhatják mellőle.
csak a részletfizetés lehetősége miatt érdekes.