- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. A telekomnál már egyik készülék sem függő amit kamatmentes részletre csomag mellé lehet venni? Mert rájöttem hogy 50 ezerrel olcsóbb a p30 pro mint a vodánál. Igy a párom meg tudná venni és én használnám vodafonnal. Aztán tavasszal amikor lejár a hűségem, én veszek neki telefont a vodafonnál. Járható ez az út?
-
addikt
válasz fornettisuti #110367 üzenetére
Nekem is mindig át kell kapcsolnom "Szám kijelzése" beállításra az aktuális telefonom frissen belakandó rendszerén a Telefon alkalmazáson belül, de nekem ez úgy is szokott aztán mindig maradni, pedig természetesen az évek alatt azért megejtek egy pár telefon újraindítást.
Nem tudom nálad miért állhat vissza alapértelmezett beállításra a telefonon , biztos mobiltípus függő is a dolog akkor.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Oposzumtoszó #110394 üzenetére
Azért is jobb online, mert 14 napon belül vissza lehet csinálni mindent, ha mégsem lenne jó. Személyes vásárlásnál nincs ilyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
KZP
őstag
válasz Oposzumtoszó #110392 üzenetére
Online is próbáltad?
Mert engedni szokta a vásárlást, legfeljebb mobilelőleg befizetése lehet szükséges. Nekem is több részletem van. -
senior tag
-
raziel01
veterán
válasz Oposzumtoszó #110390 üzenetére
Hát én erre azt mondom, hogy örüljetek, hogy 2 részlet is fut. Ipad meg Note 9. Egyik se olcsó.
Szolgáltató persze, hogy erősnek érzi a Note 10-et részletre mikor az nem rég jelent meg és 300 ezer felett nyitott. -
senior tag
válasz raziel01 #110389 üzenetére
Van egy Galaxy Note 8 és egy Galaxy Note 9, mindkettő L-es előfizu, mindkettő részletre lett elhozva. Eddig egyszer sem volt probléma. Plussz az otthoni előfizetés.
Note 10-et szerettünk volna. A Note 9 részlete még tart, plussz van egy iPad részlet az otthoni mellé.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Oposzumtoszó #110388 üzenetére
Azt nem írtad milyen készülék meg, hogy milyen előfizetés.
Mert ha eddig két kicsi előfizetésed volt olcsóbb telefonnal én kicsit jogosnak érezném, hogy Telekom nem adna rögtön részletre 200-300 ezres telót. -
senior tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Oposzumtoszó #110386 üzenetére
Van egy részletfizetésre fordítható kereted, te jelenleg ezt részben egy másik készülékre igénybe veszed, így az újabb készülék nem fér bele ebbe a keretbe.
Azt sajnos nem tudom, hogy ez a keret milyen képlet szerint van meghatározva.
-
senior tag
Sziasztok!
Tájékoztatást szeretnék kérni.
2019.12.12.-én lejár a hűségidő az egyik előfizetésünkre. Elvileg ugye az mától hosszabbítható, mivel nagyon, nagyon, nagyon jól fizető, 14 éve rendes ügyfelek vagyunk.
Kinéztünk egy készüléket, hogy akkor szerződés hosszabbításal megrendeljük részletre. Az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy azt a készüléket nem lehet, mert nem fér bele a "keretbe", ami jelenleg, mivel van aktív részlet más előfizetésünkön, 70000 forint.Elmagyarázná nekem ezt valaki, hogy ez most micsoda? Mert sajnos az ügyintéző, bár nagyon kedves volt, nem tudta rendesen elmondani.
Köszönöm szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
Üzleti vowifiről nincs még hír?
-
Nordik
őstag
válasz kovacsmi_74 #110381 üzenetére
A titkos szám az a tudakozos titkosítás.
Hidd el próbáltam, de az jön vissza amit írtam az előbb.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Nordik
őstag
válasz kovacsmi_74 #110376 üzenetére
Hát ezaz de látod nincs lemondom gomb, egyszerűen nem tudom lemondani illetve smsbe se sikerül. Kereset technikai okok miatt nem tudjuk végrehajtani. Múltkor felhívtam őket erre kikapcsolták a hivoszamkijelzest ami ugye tök más...
-
Nordik
őstag
válasz kovacsmi_74 #110374 üzenetére
-
kchris78
veterán
válasz szabogabor10 #110363 üzenetére
az apple itthoni forgalmazoja arra var h apple vegye fel m.o-t a tamogatott orszagok listajara, ill a telekom is ugyanerre var... szerintem itt kb egy korkoros fugges van mar eleg reg ota.
-
Nordik
őstag
válasz fornettisuti #110367 üzenetére
Csak azt nem értem miért nincs lemondom gomb mellette. Illetve smsbe se működik a lemondás.
-
marsu.
senior tag
Sziasztok!
Telekomhoz hordoznék számot. Az ügyintézés kezdetétől számítva kb. mennyi az átfutási idő? Jelenlegi szolgáltatómnál pont nemrég volt fordulónap és mivel nem sürgős nem akarok túl sokat bukni. Köszi! -
fornettisuti
veterán
válasz Nordik #110342 üzenetére
Alapból tiltott, vagy személyesen aktiváltatod, vagy alkalmazásból.
Ha CSAK a készüléken kapcsolod be, újraindítás után vissza áll.
Szívtam vele én is.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
attiati
veterán
-
veterán
-
kchris78
veterán
Apple Watch eSIMről tudni valamit?
-
Nordik
őstag
Spotifyn vannak ezek a mini videók jónéhany zene alatt. Canvas néven futnak. Ezek vajon melyik adatkeretet fogyasztják? Végülis ezek is az alkalmazás része.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Köszi mindkettőtöknek
És le lehet vásárolni valahol az univerzális egyenleget valami hétköznapi boltban?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Az 1500 ft-os domino feltöltés is 1 évvel hosszabbítja a SIM érvényességét?
Egyébként milyen elohangos ügyfélszolgálati számot lehet hívni?
1777en nincs, 1430 már nem él. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #110353 üzenetére
... vagyis bekapcsolt jelszóvédelem esetén csak. Felületesen olvastam el elsőre.
-
Nordik
őstag
válasz kovacsmi_74 #110353 üzenetére
Tudom, de úgy is ez jön vissza.
-
Nordik
őstag
válasz kovacsmi_74 #110351 üzenetére
Próbáltam. Kereset technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni... Nem csak erre jön ez vissza válaszként.
-
veterán
válasz -secret- #110348 üzenetére
Semmi gond, nekem sosem volt almás telefon a kezemben (csak rétes ), Android + butatelefonokon pedig muszáj használnom, mert titkosítás mellett így állítja be a szolgáltató, én meg nem is kerestem a weboldalon.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Nordik
őstag
Közbe megnéztem a *111# kód alatt és ott jól írja. Hívószám küldés tiltás nem aktív. Tehát kijelzi szolgáltató szerint a számom. Nem értem a weboldal miért írja rosszul. Titkos a számom a telefonoonyvbe az is jó az előbb említett kód alatt, weboldal mégis rosszul irja. Vagy idő kell neki és egyszer helyreáll?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Nordik #110342 üzenetére
Ha kiválasztod a mobilon, hogy csakazértis, akkor azt veszi figyelembe.
Három kapcsoló szokott ott lenni: szám küldése, szám elrejtése és a szolgáltatói alapértelmezett beállítás használata.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
sopruk
senior tag
válasz Lackooo84 #110307 üzenetére
Én ma reggel kapcsoltam be több számhoz is és a 100 percet nem engedte bekapcsolni:
1 GB bekapcsolása után még aktiválni tudtam a 300 MB+30 percet is
Ha viszont a 100 percet kapcsolom be, akkor az nem aktiválódik, viszont utána szintén engedi a 300 + 30 -at
Azt nem próbáltam, hogy mi van, ha először a 300 + 30 -at aktiválom[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
Az HBO GO csak akkor nem fogyasztja az adatkeretet a 3 és 10 GB-os adatkeretű mobilnet csomagnál ha a Telekomon keresztül fizetem elő?
Én közvetlenül az HBO nál fizetem elő, 1490 Ft-ért.
-
Zoty4
őstag
Sziasztok.
Ma jott emailben hogy az egyik husegszerzodesem le fog jarni
A lejarati datum 2019 dec6. jelen pillanatban 2017es mobil L elofizetes van ami kedvezmenyekkel kb 4500/ho
Az volna a kerdesem hogy atvalthatom e az uj elofizetesnel mobil s + 4gbra ami 2653 ft lenne? -
kory24
őstag
válasz Cranberries #110314 üzenetére
Magentába csak úgy tudod bevinni, ha van még legalább 2 otthoni szolgáltatásod is Telekomtól (net, tv, telefon közül 2)
Hűségidő csak beviteltől nem változik (csoportos készülék kedvezmény igénybe vételével igen)
30% pedig csak akkor jár, ha minden szolgáltatásod 2019.09 utáni (mobil és otthoni is), egyébként 20%.
-
Cranberries
aktív tag
Adott két mobil előfizetés (mindkettő régebbi Mobil L + Net 3 Gb) amelyeknek 2020-ban jár le a hűségszerződése; ezeket be lehet vinni Magenta 1-be vagy meg kell várni a hűség lejártát? Ha lehet, hogyan befolyásolja a hűségidőt? Magenta 1-ben az összes mobil előfizetésre jár a 30% kedvezmény?
-
Lackooo84
nagyúr
Érdekes ez a mai Domino day, a megszokott cuccok mellett még pluszba be lehet kapcsolni 300MB/30 perc napi keretet ingyen (a másik mellé)
The Truth is out there...
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a telekomnál a SONY XPERIA XZ3 single vagy dual simes-e? Adatlapján nem találom. -
anadroid
senior tag
válasz yoogie #110301 üzenetére
Nálam is szombaton volt 3 óra kiesés, de nem ajánlottak semmit. Úgy látszik, szokás szerint nem egyenletes az ügyfélszolgálat. Annyit mondtak csak, hogy tudnak róla, hogy már reggel óta tart... No nem baj, 20-án jön a Digi.
Ugye jól tudom, hogy a hűség alatt is büntetlenül csökkenthetem a csomagom sávszélességét?
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest