Hirdetés
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Senki sem néz muskátli szerzeményét amióta bezsákolta, kihalt platform
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Lehet, hogy a FB nagyobb pöcegödör, több a szarra rárepülő légy.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
nem mondanám, hogy váratlan fordulat volt

-
doc
nagyúr
-
madari
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Neeeeee
Ha ez így van (nyilván...), akkor nem ártana szólni a környező 5-10 km-en belül
minden mobil bázisállomásnak is, hogy arrafelé ne szórják a térerőt, mert
különben hatástalan lesz a kezelés.
(Csak halkan jegyzem meg, - a miértjét nem tudom -, de saját magamon, és többször kutyáimon is határozottan jól működtek homeopátiás készítmények. Nem vagyok biztos benne, hogy az egész homeopátia bullshit, csak sok idióta csatlakozott a mozgalomhoz - ami igen sok dolog esetében van így...) -
GEIL
addikt
-
kokopo
aktív tag
Ti azt hiszitek, hogy az a havas baromság, az baromság. Pedig nem!!
Itt van róla a dokumentum film
[link] -
fabokf
tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Na, az ilyeneket szoktam minden létező, ordas baromságot tartalmazó posztjánál kiröhögni FB-n, meg mindenkit IS, aki adja alá a lovat a kommentszekcióban
Kedvelem én is az X-aktákat, nézem is most, h a Cool megint műsorra tűzte de azért nem kellene az ottani fikciót ennyire valósággá alakítani.... -
Yutani
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Nem elképzelhetetlen, hogy drog volt a dologban, de majd a rendőrség kideríti.
-
syberia
veterán
válasz
Big_Boss
üzenetére
Úgy rémlik hogy a Albert bácsi regélt volna erről valamelyik interjúban, de sok más hasznos dolgot említ a negyedikről, ami a harmadikat erősíti, ami az első kettőt lenne hivatott

Elsőre azt gondolnád valami építész , közben állatorvos.
Magyarország-tagadó, csodaszert áruló újfasiszták kampányolnak
Szegény cikkíró agyon haragszik az újmicsodákra 🤣😂 -
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Hú... most jut eszembe... a havazás előtt tele volt minden kemtrél csíkokkal.
Kezd ám összeállni a kép! Kezdek átlátni a szitán!
A hó sokkal jobb a mérgezésre, mert nem olyan, mint az eő, nem folyik el, így tartósabb a hatása, tehát hatékonyabb, így egységre visszavezetett ára alacsonyabb.(Az elmúlt jópár év elég laza volt ebből a szempontból, alig volt hó.)
-
válasz
syberia
üzenetére
Pfizer ordered a batch of vaccines for its Australian employees to avoid draining the government’s supply, but Australia’s health department said the shots were the same as those designated for the general public. The claim originated on a website known for publishing misinformation. Forrás
-
syberia
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Korábban úgy szólt a fáma hogy a szérumról lemaradók az utolsó szálig kinyiffannak, én már egy bárányfelhőn lovagolva csapkodom a klaviatúrát.

Ehhez képest a nemszagértők véleménye súlytalan kéne legyen, de mégsem hagyja nyugodni a sok kérdőjel az érintetteket: Kinek lehet hinni, és miért nem?
Amúgy, gőzöm sincs kinek mennyi idő van leosztva az élet nevű játékban , de baromira nem lennék nyugodt azzal a tudattal, hogy a nekem beadott vakcina milyen kockázatokat hordoz (ha megkaptam volna). Csak egy apró részlet, a Pfizer dolgozóknak külön gyártási tétel készült , miért nem volt megfelelő valamelyik a sok közül?
Itt tovább bonyolódik a történet, de ezen anno már végigzongorázott a PH! nagyérdemű olvasóközönsége a konklúzióval: a betegség jóval halálosabb mint az oltóanyag, kész pont!

#4299 Mennyivel tévednek nagyobbat mint a buliból hasznot húzó bagázs, akik a legostobább középkori dogmák szintjén osztották az észt, és ezért még fizetést is kapnak?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
MINDEN halálhír alatt nekikezdenek
-
doc
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Azzal kezdődött hogy “év végéig minden oltott meghal”. Aztán ugyanúgy mint az összes idiota szekta, az antivaxxerek is folyamatosan tologatjak a vilagveget, ezek szerint akkor most éppen “minusz húsz év” a dogma, miután minden eddigibe rohejesen belebuktak, rájöttek arra mint a többi szekta is: megfoghatatlan jóslatokat kell tenni. Ha valaki meghal 110 évesen akkor jonnek majd röhögni az agymosott szekta sok hogy “hahaha, oltás nélkül 130 évig élt volna bebebe”
-
válasz
syberia
üzenetére
Hát, ha igaz, hogy mínuszban 20, akkor viszont egy kis eszmefuttatás, statisztikai alapon.
Felmenőim jellemzően nem élték meg a 63 éves kort.
Tételezzük fel, hogy én is 63 évesen kampeca'. Viszont van ótásom', így a várható életkorom 43 év.
Viszont 48 évesen kaptam meg az ótást'.
Tehát már korábban meg kellett volna halnom, mint megkaptam volna. Még amikor nem is volt c19 mizéria.
Ez valami időhurok lesz.
Vagy...
Az oltás már most meghosszabbította 10 évvel a 43 éves várható c19 oltás utáni elhalálozásomat.Maradnak a kérdőjelek.
-
-
consono
nagyúr

-
arnyekxxx
veterán
Azt hiszitek éltek, pedig már nem.

-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
&consono, &doc
Alakítsunk c19 oltás-nem-károsultak egyletet.
Vagy mi a fene.Bejegyeztetjük, kérünk állami támogatást a nanorobotok további vizsgálataira, hogyan lehetne hatékonyabb... Aztán jól elköltjük másra a zsét.
-
BUÉK!
Él még valaki 3db c19 oltással itt?
Lejárt az öt év (ami kezdetben 3 volt).
Vagy változott a terv?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
consono
üzenetére
Volt egy tudományos egységesítési kísérlet 1839-ben Stuttgartban egy fizikus konferencián, ők ott jól megegyeztek a 440-ben, de abban a században ez nem jött össze általános használatra, kb operaházanként különböző hangolást használtak végig
Miért van az, hogy a gyerekek akiket szünetben 9 előtt nem lehet kirugdosni az ágyból, január 1.-én már fél8-kor bemásznak az ágyadba jó reggelt kívánva?
-
arnyekxxx
veterán
5G-vel aktivált nanocsipekben gazdag boldog uj évet a Háttérhatalom minden támogatójának!
-
arnyekxxx
veterán
azt tudjuk mindanyian, hogy a 666 a Sátán száma, azt már kevesebben hogy a 440Hz a náciké, azért erre hangoljuk a zenei A-t, hogy eltávolodjunk a szeretettől. Göbbelsi zsenialitás!

-
arnyekxxx
veterán

-
arnyekxxx
veterán
HeppY Nyu Karácsonyt minden Gyíkembernek!
-
syberia
veterán
válasz
syberia
üzenetére
Példamutató módon az ötödik vakcinát is beadatta, talán mert még sokáig szerette volna tanulmányozni az általa "laposföldesnek " titulált embertársait, de a karma végül lerendezte.
Most már nem tudja tovább vinni a lángot, a konteo-hívők vérszemet kapva fognak támadni, az összeesküvések sötétségébe borítva mindent

-
arnyekxxx
veterán
Szomorú hir ez tardia népének.

-
syberia
veterán
Sok rendezvényen vettem részt és beszélgettem hardcore konteósokkal. Akik nem viccelnek – feketeöves világbajnok-jelöltek. Ha ők kialakítottak vagy átvettek egy nekik tetszetős elméletet, nem tudom, minek kéne bekövetkeznie, hogy kizökkenjenek.
Tiboru mester tanításai nyomán kezdek megvilágosodni. Az oltástagadás sötét bugyrából való kiszabadulás egyre közeledik, érzem 🤡 -
arnyekxxx
veterán
-
vlevi
nagyúr
Ezt magyarázzák meg a laposföldesek:

-
arnyekxxx
veterán

-
doc
nagyúr
A laposfoldes talalkozasa a gombvalosaggal

[link] (9:00-tol) -
-
-
arnyekxxx
veterán
MAngelika a mai parlamenti döntés hatására teljesen elveszítette a kapcsolatát a valósággal.

-
homerhamm
veterán
Azta.
-
madari
csendes tag
-
serapeum
lelkes újonc
Na laposhívek, Tim Boyle, a Columbia Sportswear 76 éves vezére felhívást tett közzé:
"aki lefotózza a Föld „valódi” peremét, az megkapja a Columbia Sportswear teljes, 3 milliárd dollárt érő birodalmát – irodákkal, kávégépekkel, raktárakkal, parkolóhelyekkel és minden mással együtt."
De mint a cikkből kiderül a jutalom még sem ez, ami azért nem szép dolog tőle. Lapsiknak nyilván millió egy kifogásuk lesz, hogy miért nem tudják rendesen teljesíteni. -
válasz
arnyekxxx
üzenetére
És tudja, és tudja, és tudja!
Ráadásul az oltás és az üveggyapot is összefonódik!
Egyik erősíti a másik negatív hatását.
A nanorobotok feldarabolják az emberi testben az üveget, így sokkal sikeresebbé válik a belső pusztítás, mint csak simán a nanorobotok nanopengéi által okozott károsodás. !444!!4![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arnyekxxx
veterán
amikor azt hiszed, hogy már mindent láttál, szembe jön veled ez
-
madari
csendes tag
Bár még messze áll a lapper szintű hiszékenységtől, de talán az előszobája annak. Hírességek tucatjairól jelennek meg ilyen nyilvánvaló FB baromságok, pedig 10mp kiguglizni, ki mikor született. Mégis 50 ezren lájkolták, vagy szivecskézték. Azért ez is sokmindent elárul az értelmi, és hiszékenységi állapotokról:

-
madari
csendes tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Egyszer, kb 20 éve gyanútlanul hagytam magam berángatni egy scientológus "előadásra", gőzöm sem volt, hogy kb mire számítsak. A színpadon kb összeveszett egymással a két "előadó" "úr". Csak azért nem álltam föl rögtön, mert teljesen szürreális volt az egész, inkább megvártam, vajon verekedés is lesz-e.

-
madari
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Hát igen...
Azt sem értettem sosem, hogy bár a vallások többsége mindig a szeretet erejét, és fontosságát hangsúlyozza, de azért kizárólag az ő elveik a helyesek, mindenki más tévúton jár, és el is fog kárhozni, mert megérdemli...
Nekem nagyon úgy tűnik, ha van is Isten valamilyen formában, az tuti, hogy egyetlen valláshoz sincs semmi köze.
De abszolúte semmi.
A vakon követés a lényege a vallásoknak, politikai, ideológiai mozgalmaknak, érdek-köröknek.Eszembe jutott erről Jiddu Krishnamurti, aki egy nagyon érdekes ember volt, sokan egy új prófétának tartották a 20. század elején, - noha ő maga ezt mindig kategorikusan visszautasította. Sőt, a spirituális Kelet Csillaga Rend-et, melyet azért alapítottak, hogy ő vezesse, és hirdesse a spirituális igét általa -, fel is oszlatta. De ennél sokkal tovább ment. Tagadta minden nemű vallási-, politikai-, és egyéb hasonló hatalmi szervezet tekintélyét, és hitelességét!
-
consono
nagyúr
Feleségem most olvas vicces gyerek beszólásokat, az egyik pont ide illik

"Nem vagyok megkeresztelve, de be vagyok oltva"
-
doc
nagyúr
nem mintha nagy ujdonsagot mondana...
-
doc
nagyúr
Az valojaban nem onnan jon. A GPS is full kamu, valojaban foldi tornyokrol mukodik. Arra a kerdesre hogy akkor miert mukodik az ocean kozepen, az a valasz hogy nem mukodik. Mikor meg merem emlitetni hogy nekem mukodott, akkor annyi a valasz hogy nem mukodik, pont.
Ha azota esetleg fejlodott a laposfoldes 'tudomany' es van mas valasz erre, akkor en is kivancsian varom
-
egyuttal ez azt is magyarazza hogy miert van totalisan mas elkepzelese a komplett mesevilagrol mondjuk az osszes kereszteny szektanak/egyhaznak/stb.
És ez pont igaz a topik témájához is, a laposföldes elméletek - igen, többes számban -, sem egységesek.
Igaz, nem is törekednek rá, hogy esetleg valami nagy főőőőkonferenciát szervezzenek össze, ahol megvitatják az egyes elméletek alapjait.
(Amúgy jellemzően nem is tűrik a vitát, ahogy vitya sem. Vita vs vitya..
) -
doc
nagyúr
válasz
arnyekxxx
üzenetére
"hangsúlyozottan gyakorlati tudomány,"

tudományosságát a következő tevékenységek biztosítják:
a) rendszeresen összegyűjti és kritikailag rendezi a műveléséhez szükséges adatokat.
b) Értelmezi adatait.
c) Szellemtörténetet mutat be.aztaQ, hat ez "made my day"

egyuttal ez azt is magyarazza hogy miert van totalisan mas elkepzelese a komplett mesevilagrol mondjuk az osszes kereszteny szektanak/egyhaznak/stb.
-
arnyekxxx
veterán
a teologia nem kijelent
-
doc
nagyúr
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Siman lehet(ne) kiserleti resze a nyelveszetnek, peldaul vizsgalni mittudomen mondjuk a teljes hasonulast nem letezo szavakat kimondatva emberekkel. Tenyleg, miert nincs ilyen?

Egyebkent a nyelveszet, tortenelem, stb VIZSGAL es MEGFIGYEL letezo dolgokat. A vallas ilyet nem csinal, nem MEGFIGYELI peldaul hogy hogyan mukodik a bunbocsanat hanem egyszeruen csak KIJELENTI es kesz. Igy van mert azt mondtam. Mert csak.

-
arnyekxxx
veterán
Nem csak olyan tudomány van amiben kisérleteznek, egy nyelvész nem csinál kísérleteket, hanem elemez, megfigyel, leír. A teológus is ezt csinálja csak a saját vallási rendszerén belül, és ott működik. Mivel emberek milliárdjának az életét irányitják kisebb-nagyobb mértékben vallások, igy (sajnos) kénytelenek vagyunk együttélni ezzel.
-
madari
csendes tag
-
doc
nagyúr
válasz
arnyekxxx
üzenetére
vannak bizonyos szempontok ami alapján tudomanyosnak lehet nevezni egy módszert. Például legyenek megismetelheto, adott eredményt produkáló kísérletek, tegyen olyan előrejelzéseket amik később igazolhatóak, stb. Ezeket a teológia nyilvánvalóan nem tudja produkálni. Az hogy "induljunk ki abból hogy van Isten, ez alapján vizsgáljuk meg hogy milyen Isten" NEM tudomány

-
arnyekxxx
veterán
ami tudományos módszerekkel foglalkozik valamilyen témával azt tudománynak lehet nevezni, bármekkora hülyeségnek/értelmetlenségnek is gondoljuk azt a témát amit vizsgál. Lehetne akár a laposföldesség is tudomány, csak az megsemmisítené magát pár pillanat alatt mert ha tudományos módszereket használna akkor bebizonyítaná, hogy nincs igaza. Viszont magukat a laposföldeseket és az ő téveszméiket már lehet tudományosan vizsgálni, de ez belefér a szociológiába meg pszichológiába. A teologia a saját axiomarendszerén belül vizsgálja az adott vallást, onnan nézve tudomány, kívülről nézve meg laposföldességnek tünhet, csak amig a laposföldesek kiindulópontjai egyértelműen cáfolhatóak addig a vallások alapjai nem, hiszen definició szerint hinni kell bennük, nem bizonyítani.
-
madari
csendes tag
Nagyon jó!!
Amúgy elgondolkodtatok már azon, hogy milyen jogon van tudománynak nevezve pl a hittudományt? De akár a filozófia és az egész bölcsészet is minden, csak nem tudomány. Ha valaki kulturált keretek között ír, vagy mond ellenőrizhetetlen baromságokat, az akkor már tudomány? Egyáltalán nem azt állítom, hogy szükségtelenek ezek!!! Dehogyis! Sőt, még azt sem állítanám feltétlenül, hogy az ateizmus sokkal feljebb való. Bizonyos emberek esetében az is csak egy vakhit, és nem túl sokkal megy messzebb attól a szinttől, hogy isten megteremtette a világot. Persze az igazán nyitott ateistában legalább az igény megvan arra, hogy továbbmenjen, a mélyére lásson a dolgoknak. A nyitottság az nyitottság. De semmiképp nem jogos, hogy a tudomány tárgykörébe sorolják bizonyos részeit a fentieknek. Sokkal több közük lenne mondjuk a szórakoztatóiparhoz, pl a színészethez. Az sem fölösleges, mégsem nevezzük tudósnak sem a színészt, sem a rendezőt. És még csak nem is bántódnak meg érte.
Persze semmi csodálkoznivaló nincs itt. Az a gyanúm, hogy a politika kulcsszerepet játszik a zűrzavar elhatalmasodásában. Egyrészt az ezerszer átb...tt ember már elkezd mindenben kételkedni, észrevétlenül átcsaphat konteósságba esetleg. Pedig a politika maga pont hogy nem a konteó, hanem a konprakti színtere. És nem csak Magyarországon, mielőtt félreértenétek.
Tuggyukkik léteznek, csak az a baj, nemtuggyukkik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rájött, hogy az x meg a substack oldal nem hoz annyi nézettséget, mint egy fb profil a "náci szeméttelepen"...