-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz anadroid #124673 üzenetére
Dehogy kukázták. Levelezési szűnt meg.
Hétfőn jelentkeztem be tartózkodásira.
Egyébként hülyeség hogy elég 1 cím, bérelt lakás esetén a tulaj 99%-ban nem enged állandó lakcím bejelentkezést, csak tartózkodási címre.
Pl párom állandó lakcíme 260km re van innen, de tartózkodásival legalább van helyi címe, anélkül gondba lenne pl hivatos ügyek intézésénél, munkahely stb.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz anadroid #123530 üzenetére
Most böngésztem az oldalt, és kiderült mivel kevertem össze... 490 ft a korlátlan 1 napi beszélgetés.
Ez Vodánál 300 ft után érhető el/ kb 15 perc beszélgetés - utána automatikusan ingyenes, nincs külön díj.A Domino Most-nak tényleg 190 az ára, nálam is.
Viszont van egy kérdésem, melyik fogy előbb? A telekom.hu oldala szerint előbb a saját adatkeret, utána a domino nap adatkerete, jól értem?
Mert ha így van, akkor túl sokra, amúgy sem mennék az extra adatkerettel.
Telefonnál is vajon így lehet?
Nem az lenne a "normális", hogy előbb ez az ajándék keret merül le?
Vagy csak az ábra hibás, és én értem félre? -
félisten
-
-
válasz anadroid #119687 üzenetére
UK BIN-es Curve kártyával működik, de Magyar BIN-es(Ha a kártyaszám ezzel a számsorral kezdődik) akkor nem, Samsung Pay-be nem lehet regisztrálni! Vissza fogja dobni! Olvass utána!
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz anadroid #113745 üzenetére
Hát én nem tudom, de remélem reggel kapom az sms-t hogy futárnal van és jön. Ám ha nem, akkor sincs nagy baj, tudok várni, csak szerettem volna ha hétvégén már be tudom lakni a telefont.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
-
-
anadroid
senior tag
válasz anadroid #113365 üzenetére
Javították. Ez gyors volt.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz anadroid #113257 üzenetére
Dehogy csak akkor, nekem kiírja, ha vowifin vagyok. Na most, hogy így jobban megnézve nem működik semmilyen felvétel, nem, hogy a wifi hívás. Az a helyzet, h nemrég vagyok Android 10-en, azóta nem csekkoltam. Viszont Android 9-en tuti működött perfektül, a 33.1 unchained verzió van nekem.
The Truth is out there...
-
-
-
-
-
kapasz
tag
válasz anadroid #111438 üzenetére
Szerintem minél többünknek kellene jelezni az ügyfélszolgálaton keresztül, hogy amíg nincs elég kiszolgáló kapacitás a Telekom app mögött, addig ne szüntessék meg a *102# kódot, mert az legalább mindig működik. A Telekom app percenként lehal, aztán újra megy, halál idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
hito
nagyúr
válasz anadroid #110572 üzenetére
Na várjunk csak! Eddig (a 15-15GB-os csomagnál) ez nem volt. Az ügyintéző pedig telefonon nem hívta fel erre a figyelmem, egy szóval sem említett.
Ennek tudatában nem kértem volna a módosítást. Így mi a helyzet?
Igen, azt tudom, hogy balhé volt valamiből, de nem tudtam, hogy ebből. Még rá is kérdeztem, hogy akkor ez most ugye nem ilyen korlátolt korlátlan lesz. Mire a válasz az volt, hogy nem, ez már új csomag és nincs olyan korlát benne, mint ami miatt elkaszálták őket. De azt nem mondta, hogy konkrétan mi volt az.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
törölt tag
válasz anadroid #110197 üzenetére
Magenta 1 feltételébe már nem kell TV-se? hm...
Ja hogy akkor nekem azzért van külön kiemelt ügyfélszolgálat. ( Ők mondják így. )
Azt mondja az ügyfélszolgálatos ha bemondom Magenta1 hogy átkapcsol a kiemelt Magenta1 ügyfélszolgálathoz, mert ők tudnak hatékonyabban segíteni.
Érdekes, de jelen pillanatban rendkívűl hízelgő hozzálás.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz anadroid #109689 üzenetére
Abban az országban - és még néhány másikban - erőltették a gyengébb mobilos lefedettség miatt a wifi útján történő kommunikációt is, ahogy kénytelen most tenni azonos ok miatt hazánkban a DIGI is, de a többi szolgáltató nincs úgy rászorulva.
A Note9 tekintetében, a telefon topijának összefoglalójában megtalálod a linkeket, hogy melyik kódnál, hogy haladnak a megjelenés óta a frissítésekkel, a szolgáltatók közül a Telekom adta ki a legtöbbet, a XEH után messze ők (TMH) a legjobbak.
martonl: Nem ennyire egyszerű azért a dolog.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
anglergab
addikt
válasz anadroid #109689 üzenetére
Az S7-en (és attól felfelé) megy a Telekom VoLTE, az S8-on (és attól felfelé) megy a Telekom VoWiFi is.
S7-en azért nincs VoWiFi, mert annak már lejárt az aktív szoftveres támogatása, új funkciókat már nem kap.
A szolgáltatói változat mindig le van maradva a XEH-től, hiszen azt tesztelni kell a szolgáltatóknak és utána adható ki a szolgáltatói változat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz anadroid #109509 üzenetére
http://Például kb. 70 ezer forint kedvezmény 2 év hűséggel Galaxy Note 9 vásárlásakor.
Sorry, de linkelésnél te másoltad be tévesen a vágólapról amit fent látsz!
Így aztán most akkor ez még érvényes?
Sajnos egy vagy humán vagy robot "ünneprontó" szétbarmolta a linket
(mindig ellenőrizd hsz elküldése után a linkelt dolgokat)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
legenda
válasz anadroid #108469 üzenetére
Egy hete kaptam új céges előfizetést és +36301xxxxxx a hívószám.
Elég sokat telefonáltam (Budapest belvárosában) délelőtt és délután is a céges és a privát előfizetésről is, nem tapasztaltam problémát, bár a VoLTE (még?) csak a priváton megy.
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz anadroid #106506 üzenetére
Nekem van, hogy kevés a heti 300 perc is, de amúgy nagyon bejött ez a 300 perc 600 Ft-ért. Nem kell ellenőrizgetnem, hogy hálón belül, vagy kivülre telefonálok. Ha már nagyon fogynak a percek, jön a figyelmeztető sms. Az alkalmazásban pedig könnyen nyomon tudom követni a hátralévő percek számát.
Ha kell az opció, megrendelem, de van hogy napokig nem is kell. Akkor meg nem kér enni. -
gzbotii
nagyúr
válasz anadroid #105695 üzenetére
Rövid ideig éltem Németországban egyetemista koromban, imádtam, amikor az udvaron rohangálni kellett, hogy legyen jeled. A falu végére jártam ki, ha mobilról telefonálnom kellett.
Erélyiként eddig én ehhez voltam szokva, havi 1500Ft le volt tudva minden, kvázi 2007 óta nem volt olyan, hogy valakit nem tudok felhívni, vagy megcsengetek, visszahívós SMS-t kérek..stb.Roaming problémám: Kíváncsi leszek, mit izzad ki magából az Ügyfélszolgálatos Mancika, mert a múltkori válasz kritikán aluli volt, remélem most bér végigolvassák a levelet.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz anadroid #102986 üzenetére
Igazad van, nem tudom...ill. már tudom miért emlékeztem egybegyúrtra! A +10giga volt egyben az 1gigával eddig. Most látom, hogy már itt is szerepel a 4GB.
Majd két nap múlva kiderül, mit kezd el használni....
Jujdejó, most már felfedezhetem a digitális világot! (na de mi a fenét csináltam akkor az eddigi gigákkal vajh?)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz anadroid #102982 üzenetére
Érdekes, mert nem ezt írták, de sok jelentősége úgy sincs, mindkettő hosszú távú, nem úgy, mint a 3GB. 😉
Ha lejár a hét nap, megnézem ezt a 4gigát, nálam hogyan működik, de úgy emlékszem, hogy az összeadódás miatt nem látszik, melyik fogy éppen.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
legenda
válasz anadroid #100448 üzenetére
Az csak jó, papírforma szerint levonódik, illetve itt a topikban is volt korábban "panasz", mert nem tudta az illető, hogy miért tűnt el feltöltés után a 300 Ft.
lesaux: Nincs mit!
prozodus: Azt, azért írtam, hogy utána már nem.
A választott hívószám és társai már extra díjazásúak, de Domino esetén a legtöbbre nincs lehetőség.sundayrobi: Az üzletek külön cégek/vállalkozások, így szerintem arról lehet szó, hogy rámennek (vagy most kaptak engedélyt) ők is az ilyen jellegű bevételi forrásokra (is), próbálják ezáltal jobban kiaknázni az ügyfélkör adta lehetőségeket a bónusz bevételek tekintetében, biztos nem akarnak már csak az üzletbe betérőkre szorítkozni, hátha sikerült a keresztértékesítés.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
-
8
senior tag
válasz anadroid #99778 üzenetére
Pont erre akartam rávilágítani, nem a beszédfelismeréssel van a gond - ugyebár ez a "dragon" része - hanem a mögé tett értelmezés nem elég, néhány kulcsszó van aztán kész. Ha azokat nem mondod ki, akkor nem jutsz sehova.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Ice&Lime
veterán
válasz anadroid #97038 üzenetére
Az milyen már, regelsz egy szg.-es rendszerben és nincs meg, nem kapsz visszaigazolást...
Akkor minek regelni, ha a regelés ezek szerint megsem történik?
Tavaly 2x kellett regelni, mert először hiába lett megcsinálva és az nem túl hamar volt, hanem márciusban.
Ráadásul még egy sms sem jön konkrét dátummal.
Minek ez az egész akkor? -
4Grider
nagyúr
válasz anadroid #96656 üzenetére
A https://www.telekom.hu/shop/adategyeztetes oldalra lépve kiírja a Telekom fiókodba regisztrált Domino kártyáid hívószámait? Mert nekem a hívószámok mögött ott van, hogy meddig volt adategyeztetve.
-
MaxxDamage
félisten
válasz anadroid #96114 üzenetére
1GB Netre az volt írva "választható"
Gondolom majd hívnak telefonon (rendelés véglegesítés, megerősítés...vagy hasonló miatt) akkor ezt a szándékom jeleznem kell feléjük? (hogy a netre igényt tartanék?) vagy hogyan is van ez?MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest