Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz #08205312 #101179 üzenetére
Jól értelmezem ezt a 600 Ft 300perc 7 nap dolgot,tehát bekapcsolt Most opció mellett is 2Ft-os percdíjjal beszélhetek,aztán ha netán hamarabb elfogyik mint egy hét,akkor a Domino Most tarifájával forgalmazok tovább?És ez 600/3000/7 opció hetente megújítható vagy netán hét napon belül is ha lebeszéltem?
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen megkötés aprobetűs megkötés van a Domino havi korlátlan mobilnettel kapcsolatban?
Sajnos nálunk nincs értelmes internet szolgáltató, így áthidalásként ebben gondolkozok, de be lehet e tenni ezt routerbe, vagy egyáltalán megosztható e, történt, stb. tiltott e, vagy már lehet normálisan használni vezetékes net kiváltására? Nem szeretnék valami hülye aprobetűs tiltásba belefutni.... -
Tompika777
senior tag
válasz 4Grider #111476 üzenetére
Kíváncsiságból rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál, és ők azt állították, hogy technikai kiszolgálás és annak használatát tekintve nincs különbség az előfizetéses és a Domino korlátlan között,a torrent használat van egyedül 2Mb/s-re korlátozva mindkettőn.
Időben sajnos azt nem tudom mennyi egy ilyen flottahoz csatlakozni, ezt meg be megyek egy T-be a városban, feltöltöm és megy.... -
-
Tompika777
senior tag
válasz 4Grider #111476 üzenetére
Az a baj, hogy ezeket a flottás dolgokat nem nagyon vágom,olvasni róla negatív dolgokat is, ehhez meg tudni kellene melyik is a megbízható és kit kell inkább kerülni.
Meg ezt már holnap is meg tudom oldani,hűség itt sincs ugye, és nem tervezném hosszú távra.
Tény, hogy olcsóbb lenne, és lehet a torrent sem volna lassitva, bár állítólag a filemegosztást egyik szolgáltató sem szereti, lehet a flottásnál is lassítva van. -
Tompika777
senior tag
válasz Starchm #111506 üzenetére
Megértem, ha valaki a torrent ellen van a hálózat stabilitása miatt, de szerintem nyugodtan emelhetnék 2Mb/s-ot 10 re vagy 15re,az nem hiszem, hogy hazavágná a dolgokat. Sok ember szukségből lenne ilyesmivel is mobilneten, a többség úgy is a kábelt preferálná akár csak én is, de nálunk nincs vezetékes szolgáltató. Majd lesz valamikor, de a főút sarkától egy éve nem mozdultak vele semerre, csak ott van az oszlopon feltekerve.
-
Tompika777
senior tag
válasz kovacsmi_74 #111561 üzenetére
Gondolom majd egy frissítéssel kivezetik, vagy leviszik az árát
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Erre valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet, mi okozza?
Ettől függetlenül látszólag jól működnek a dolgok, de olyan, mintha valami becsapná a mérő programokat.
Böngészőben is mértem nem Speed test-én, ott is ugyanezt mutatja.
Mobilnet(Huawei e3352 stick+d-link dvr118 ac router)[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
Külön-külön is lepróbáltam 2,4 és 5 GHz-en, úgy hogy közben a másik frekvenciasáv tiltva volt, és mindkét esetben ugyanilyen sebességet mutattak a mérőprogramok.
Mint írtam is a kapott érték nyilván fals, hiszen ha valós lenne, akkor nem videót hanem jó esetben diavetitést néznék. Próbából bejelentettem hibára, de szolgáltatói oldalról nyilván mindent rendben találtak. -
Tompika777
senior tag
Ezt értem... De akkor nem csapná be a mérőprogramot sem? Mert az összefüggést viszont nem értem. Mivel itt "csak" arról van szó, hogy a letöltési sebességnek irreálisan keveset mutat annak ellenére, hogy a valós sebesség megfelelő. Tehát a wifin csatlakozó eszközök tökéletesen tudják használni a mobilnetet.
-
Tompika777
senior tag
-
Tompika777
senior tag
válasz enginev3.0 #111938 üzenetére
Uhhh...
Konkrétan a toronyban laksz??? -
Tompika777
senior tag
válasz BPéter1984 #112568 üzenetére
Ha a Vofa lassú volt neked, akkor a Digi biztos nem opció 😁
A Telekom általánosságban gyorsabb neten, igaz ez sem mindenhol, viszont egy Vodafone szintű korlátlanság sacc 5ezerrel drágább...Persze valami flottába nyilván vannak ettől jobb ajánlatok -
Tompika777
senior tag
válasz BPéter1984 #112571 üzenetére
Mivel azt írtad, nem beszélsz sokat, így lehet jó megoldás a Domino és nem az előfizetéses.
Korlátlan domino net 9900 havonta, beszélgetésre meg ott van a Domino most 9/19 Ft-ért, amit kiegészíthetsz különböző egyéb fizetős hang opciókkal.
Ha nem friss lennél, hanem régi, akkor sem igen kapnál előfizetésesben jobb ajánlatot. -
Tompika777
senior tag
válasz BPéter1984 #112576 üzenetére
Szerintem amit írtunk az jó, de úgy is te döntesz....
Domino korlátlan net meg 200perc beszélgetés domino most-al idegen hálózatba az együtt nagyjából 13700.
Ehhez ha hozzá adsz havonta pl. 2x70 percet 2x450Ft-ért bármilyen hálózatba, még akkor is 15ezer Ft alatt vagy, és akkor már beszéltél is jócskán. A VoLte megy Dominon is.
Azért így már közel vagy a Vodafone havidijhoz, és nem nagyon mondtál le semmiről,és se hűség, se semmi, akkor kapcsolod ki, amikor akarod. -
Tompika777
senior tag
válasz Enigma1945 #112815 üzenetére
Volt már erről szó, és ez nem az a rész, amin változtatnának pozitív irányba.
Jelenleg is engedik a torrentet, de 2mb/s-ra lassítva. -
Tompika777
senior tag
válasz #70234880 #113147 üzenetére
A kártyát minden további nélkül beteheted egy routerbe, azt nem tiltják... Itt a gond a multi SIM-mel van, mert egy előfizetéssel használnád a telefont és a routert is, aminél viszont úgy tudom, hogy a második kártya sebessége már korlátozva van...
Bocs, ez electro91 ment volna
[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
válasz Petya2900XT #113327 üzenetére
Nekem inkább az a furcsa az egészben, hogy szerintem ha imei alapján tiltanak egy telefont, akkor az nem korlátozódik csak az egyik SIM slotra...
-
Tompika777
senior tag
válasz ferob #113378 üzenetére
Gondolom itt újra a torrentre hegyezi ki a dolgot, bár igazából azt nem értem, ha amúgy is 2Mbit/s-ra van korlátozva ennek a forgalma, akkor milyen veszélyt is jelentene a hálózat stabilitására?
Vagy másra gondolnak?
Mi az a magatartás ami miatt felmondanak? Számomra ebből nem derül ki... -
Tompika777
senior tag
válasz viktorhu #113396 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek...
Elsején kipróbálom, hogy feloldják e a torrentre vonatkozó lassítást...
Viszont konkrét leírást, hogy mi számít majd extrém adatforgalomnak, azt nem ártana tudni,mert ez viszonylagos megfogalmazás csak, hiszen kinek mi az extrém ugyebár.... De lehet ezután nem büntetik majd, ha valaki 4-6 Mbit/s-al töltöget... -
-
Tompika777
senior tag
P2P korlátozás feloldását nézte már valaki?
-
Tompika777
senior tag
válasz st3v3np3t3r #113980 üzenetére
Tévedsz... Én nem azon pörgök, hogy lassítják vagy sem a torrent és más P2P forgalmat,hanem az ászf-ben foglaltak szerint járnak-e el...
Én eddig is elvoltam a lassítással is, nem is reklamáltam sehol soha, hogy miért van így, hiszen az ászf ezt tartalmazta.Aztán ezt módosították ugyebár, és ez a passzus kikerült belőle.
Jelen helyzetben nyilván jogos, hogy fenntartják a lassítást a hálózat védelme érdekében, ezzel szerintem nagyjából mindenki egyetért.
Én a tájékoztatást hiányoltam jelen esetben, hogy a hatályos ászf-től eltérő metódust alkalmaznak.
Ennyi...[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
válasz st3v3np3t3r #113989 üzenetére
Amint látod az általad bemásolt részleten is, hogy viszont tájékoztatási kötelezettsége van az előfizető felé... Mindamellett ebből nekem az jön le, hogy ez ezentúl egyes előfizetőkre vonatkozik, ami nem egyenlő azzal, hogy tájékoztatás nélkül az összes előfizetőre alkalmazzák.
-
Tompika777
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen