Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Nem lesz rövid idő... Volt itt, aki simán rendesen elállt a vásárlástól, és több mint egy hónap volt
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Domino számomra jött az SMS, hogy a szolgáltatás 30 napos időtartama lejárt, pont egy perccel azelőtt, hogy telefonálni akartam. Gondoltam sebaj, gyorsan megveszem újra, majd telefonálok. Beléptem az App-ba, de ott még aktívnak mutatta. Biztos kell némi átfutási idő, így vártam pár percet, majd újra beléptem. Na akkor már nem mutatta aktívnak, de a "Domino most" bekapcsolásának lehetősége eltűnt, és még jelenleg sincs ott, hiába telt el vagy fél óra... Appot bezártam, kiléptem már párszor, de semmi....
Ez milyen már?
-
Tompika777
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nagyjából mindegyik azonos árszinten drága, minimális eltérések vannak csak, amiből egyértelműen látszik, hogy valós verseny az nincs, inkább kartelezés szagú az egész....
-
Tompika777
senior tag
válasz
faölelgető
üzenetére
Nekem volt korlátlan net Dominóra, de semmi sebesség vagy hasonló korlátozást nem tapasztaltam, pedig routerbe is járt
-
Tompika777
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
Ki kell próbálni, hogy a "-Net 5GB" SMS működik-e ennél is
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Megnéztem, a Simple-ben nem látok egyenlegfeltöltést, az OTP 2500Ft az helytálló
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Érdekes, hogy már a One-hoz hasonlóan sebesség limitet is tartalmaz ez a két új opció? Na nem azért,mintha bárhol bármikor a jelenlegi felette lenne, vagy nem lenne elég, csak furcsa, hogy a Telekom előfizetőket is kezdik ehhez hozzászoktatni, és ha igen akkor miért? 🤔🤔🤔
-
Tompika777
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Szerintem nem az M4 nem engedi, hanem az F1 jogtulajdonos,mert ezt az M4 szerződése nem tartalmazza.
Régebben volt, hogy olyan csomagot fizettek, amivel csak TV platformon közvetíthettek online viszont nem. Következő évben már magasabb csomagra fizettek, és azóta van online közvetítés, de gondolom a rögzíthetőség az egy még drágább csomag privilégiuma. -
Tompika777
senior tag
válasz
Alladin888
üzenetére
Telekom appban a kiegészítő szolgáltatásoknál
-
Tompika777
senior tag
válasz
Alladin888
üzenetére
Így van... A lényeg, hogy nem egy hónap, hanem 30 nap
-
Tompika777
senior tag
válasz
Alladin888
üzenetére
A "MOST" kiegészítő 30napig érvényes
-
Tompika777
senior tag
válasz
Alladin888
üzenetére
Az efy nagyon régi csomag, már csak Domino Fix van, válts át rá! Havonta egyszer 190 Forintért bekapcsolod a Domino most kiegészítőt, és hálón belül 9 Ff,hálón kívül meg 19Ff lesz a percdíjad.
-
Tompika777
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ha a másik két szolgáltatónál nincs gond a telefonjával, akkor csak nem azzal lehet probléma... Bár az, hogy három pálcánál már VoWiFi kell, az több mint furcsa.... 🤔
A multisim bármelyik korlátlan netes előfizetéshez díjmentesen kérhető...Legalább is régebben így volt, és mind a két multisim mehet full sebességen , nem kikötés, hogy az egyik csak okosóra multisim lehet.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Logan_M
üzenetére
Rosszul emlékszel, vagy másik szolgáltatóval kevered... Telekomnál nem írja ki és nem is írta.
Viszont mivel van interneted hívás közben,a VoLte működik,tehát a hiba valóban nálad volt, és nem a szolgáltatónál
.
A térerő gondot meg nézd meg másik szolgáltatónál... Ha ott is eldobálja, akkor az sem szolgáltatói hiba,ha viszont ott stabil(Yettel, One), akkor valóban a Telekom elérésénél van hiba, és akkor már nem a telefon a ludas. -
Tompika777
senior tag
válasz
Logan_M
üzenetére
Xiaomi a VoLte-t nem fogja kiírni, simán csak 4g-t mutat, legalábbis nekem az utóbbi négy közül egy sem írta ki, viszont működött. Próbáltál hívás közben netezni? Úgy a legegyszerűbb kideriteni, hogy megy-e a VoLte. Hívd az ügyfélszolgálatot, közben meg próbálj meg böngészni. Ha megy, akkor működik a VoLte, ha nem megy hívás közben a net, akkor nem jó.
Persze ettől még a térerő probléma ugyanúgy megmaradhat, de ahogy írták is egy gyári visszaállítást még lehet próbálni. -
Tompika777
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
A VoWiFi nem egy elsődleges szolgáltatás, nincs rá kötelezettség, úgymond csak bónusz...
De hiába forgatod rajta magad, ez nem fog változni. -
Tompika777
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Látom nem érted amit írok...
A Telekom pont azt oldotta meg, hogy ne lehessen használni... Így már érted? Neki nem érdeke, hogy külföldön magyar hálózatot használj,a Telekom és a Yettel álláspontja szerint arra ott van a roaming. Ennyi. -
Tompika777
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Konkrétan technikailag van ellehetetlenítve a Telekom részéről... A Yettelnél sem igazán működik a külföldi használat, bár ott állítólag ideig-óráig ilyen-olyan trükközéssel megoldható.
-
Tompika777
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Telekom VoWiFi nem megy külföldön sehogy sem.
Csak a One VoWiFi megy. -
Tompika777
senior tag
válasz
sketchifun
üzenetére
Asszonnyal együtt ugyanahhoz az ügyintézőhöz visszamenni, és tedd azt amit jónak látsz
.
Amúgy miért nem neten rendeltél egy multisimet valamelyik korlátlan előfizetéshez? -
Tompika777
senior tag
válasz
Fecó88
üzenetére
Tessék... Semmi extra, Telekom 4G,Debrecen külváros, várostábla után jóval,épületen belül... Szerintem az megvan, mint amiket te írtál más szolgáltatónál,szóval szerintem erről ennyit. Nem kellene általánosítani, mindenhol le lett már írva, hogy nem mindegy az országban éppen hol vagy, milyenek a domborzati és terepviszonyok, mert egyik helyen az egyik, a másik helyen a másik "muzsikál jobban.

Itt meg ugyanott az 5G mérés
-
Tompika777
senior tag
válasz
jobarat01
üzenetére
Nos igen, gyenge a felfogásunk ezek szerint... 😊
Két dologra szűkítettük le, és még így sem biztos, hogy ráéreztünk 😊.
Torrentre válaszoltam, ráadásul kismilliószor volt róla szó, tehát a keresőbe beírva is előrébb van vele bárki.
Ha az öt napos korlátlanság ismételt bekapcsolásának lehetőségére gondolt virágnyelven a kérdező, arra csak közel négy nap múlva tudok valós választ adni, mert csak emiatt bekapcsoltam a Dominó számomon.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Köszönöm...
Én is így tudtam, csak egy ismerősöm tegnap egy partner üzletben intézte ezt, kapott egy bontatlan kártyát is, de azt mondták neki, hogy arra nem lesz szükség, nyugodtan használja a telefonját a megszokott módon a benne lévő kártyával... Nyilván azóta lelőtték az előfizetésest, ő meg nem érti, hogy miért nincs hálózati hozzáférése, hiszen ilyet az ügyintéző nem mondott neki....
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy előfizetésesről dominóra váltás esetén a Telekomnál még mindig kártyacserével jár ez a művelet? -
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Multisim használat ügyében esetleg történt mostanában valami változtatás? Azért kérdezem, mert ugye eddig mindig a fő számot írta ki a hívott félnél ha valamelyik multisimről telefonáltam, de most többedjére fordult elő, hogy a technikai szám volt kiírva. Én arra gondoltam, hogy ugye eddig a fő szám és a multisim egyszerre nem lehett hívásban, de lehet valami változás miatt ha a fő szám használatban van, akkor a multisimről is lehet telefonálni, csak olyankor a technikai szám kijelzésével történik ez? -
Tompika777
senior tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Valami gebasz csak van... Anno mikor nekem megjöttek, aktiválás után normálisan egyből működtek
-
Tompika777
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Igen, abban az EU is korlátlan +1000 SMS
-
Tompika777
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Igen, nyugodtan hívhatsz és hívhatnak.
-
Tompika777
senior tag
válasz
glaci
üzenetére
Nekem sem látszik két publikus Dominónál a lehetőség sem, délután még ott volt.... Chat a szokásos dolgokat mantrázza, ÜSz meg nekem azt mondta, hiba van... Kérdeztem, hogy akkor miért nem kapcsolja be ő, mert régebben ezt megtették. Közölte, hogy semmit nem tud bekapcsolni, azt pedig hogy emiatt kitolják e a határidőt szintén nem tudja, és ennyi... Nagyjából széttártava kezét és elköszönt.
-
Tompika777
senior tag
-
Tompika777
senior tag
válasz
tuto558
üzenetére
Mivel a multisim a fő simhez van rendelve, ha a fő sim előfizetése megszűnik, úgy egyértelmű, hogy a multisim is.
A multisimhez tartozó szám nem hordozható, hiszen alapvetően a multisim száma a fő sim számával megegyezik(technikai száma ugyan van a multisimnek, de az nem hordozható).
Szóval ha elviszed a fő számot, akkor új kártyát kell telepítened a riasztóba. -
Tompika777
senior tag
válasz
Demokatona
üzenetére
Ott van, hogy előfizetéseseknek... Az előbb is írták
Van aki Telekomosabb a Telekomostól, ennyi... -
Tompika777
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
"Okostepsi" a Google-el közösen fejlesztve... Na erről ennyit... Marketing bullshit...
Sanszos, hogy a személyes vásárlás miatt nem akarják majd visszavenni... Ettől függetlenül én csapnék egy balhét, hogy miután elmondtad milyen igényed van a készülékkel kapcsolatban, mégis egy olyat melegített rád az ügyintéző, ami a kívánt funkciót nem tudja. -
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Pont azért írtam,mert nagyon nem ma járt le...
Vissznéztem az összes SMS-t az utóbbi időben,és nincs értesítés a Most-ról,pedig legalább két hete lejárt -
Tompika777
senior tag
Most szembesültem vele,hogy eddig automatikusan jelzett a rendszer,ha Domino-nál lejárt a Domino Most időtartama,most meg már baromira nem küld SMS-t mint eddig...Azért ez elég bosszantó annak aki nem bújja rendszeresen az applikációt...Bezzeg a hülye ászf változásokról mindig jön az üzenet.
-
Tompika777
senior tag
válasz
martonl
üzenetére
Megírtuk a lehetőségeket...
-Multisim telefonba csörögni fog
-Ha csak a net kell,és a csörgéssel nem tudsz együttélni,akkor tedd be egy mobil routerbe a multisimet,azt tedd zsebre és arról oszd meg magadnak wifi-n(ez nem fog csörögni)
-Engedd el a multisimet,és tegyél be egy korlátlan dominó-t 10ezerért(valamit valamiért) -
Tompika777
senior tag
válasz
Fecó88
üzenetére
Erre kíváncsi leszek,mert eddig az volt,hogy mivel csak technikai száma van a multisimek,így bármelyik tiltás a fő simen is érvényesül és fordítva.Persze jó lenne,ha így működne,de eddig ilyen opció elvileg nem volt,tehát ha hívásra is alkalmas készülékben volt használva,akkor a fő számra érkező hívást mindenképp jelezte.
-
Tompika777
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Értem amit írsz,de ha itt akarati kérdésekről van szó,akkor az is csak akarat kérdése,hogy az a valaki aki használja a készüléket,az EU-n kívüli területen egy gombnyomással kikapcsolja a mobilnet elérését,és úgy biztosan nem generál semmiféle adatforgalmat...Azt azért ne mondd,hogy ez az adott felhasználótól irreális,és a képességeit meghaladó elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.