Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Copycat teszt
gp Egy frissen örökbefogadott menhelyi macska egy furcsa helyzet áldozatává válik, amikor másolata úgy dönt, hogy átveszi helyét a házban.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
ma Szeptember 16-tól az iPadOS 18-at futtató Apple táblagépekre is telepíthető külső alkalmazásbolt, illetve alternatív böngésző is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz kovacsmi_74 #3035 üzenetére
Remélem az olcsóság is játszik majd a szempontok között.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #3035 üzenetére
Hát ezek lesznek novembertől a választható internet csomagok.
(Nem olvastam végig minden hozzászólást, remélem nem ismétlek senkit.)
-
őstag
válasz kovacsmi_74 #3216 üzenetére
Nem igazán láttam nagy különbségeket. De kaptam a t-től levelet, megtarthatom a korlátlan opciót hűség idő után is csak nem ingyen (ezer forint). Szerintem megéri.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #3216 üzenetére
Ahogy láttam, kb annyi változott h már dominóval is lehet 500 MB-os cuccot rendelni.
Egyelőre a pannon 45 napos feltöltős csodáját használom a netbook beépített modemjével, majd ha lejár (nov vége) esetleg kipróbálom a t-set is, úgyis van egy fölös kártyám -
meroly
veterán
-
Atti0925
tag
válasz kovacsmi_74 #4032 üzenetére
Ha jól értelmezem,akkor a más szolgáltató mobilját is 22 ft-ért hívom az adott időszakban?
Ha így van,akkor hamarosan váltokRealme Narzo 30 5G
-
Troy.
addikt
-
csababarca
őstag
válasz kovacsmi_74 #77556 üzenetére
Megpróbálom a be-kikapcsot.
valamiért nem jó, eléggé zavar.
Így nem látom értelmét, mert ha a krolátlant is belassítják,akkor kb használhatatlan.sikerült,kikapcs/bekapcs segített, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #77556 üzenetére
szia, mik a tapasztalataid a böngészés+e-mail opcióval?
mi marad továbbra is lassú és mi a gyors? -
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #77702 üzenetére
Köszi, nekem is flottás benne foglalt 100mb-al ami kb azonnal elfogy. Akkor kiprobälom
-
szabacsik
őstag
-
embe
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #80021 üzenetére
Samu S5. Tudja. Köszi a tippet!
Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
embe
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #80027 üzenetére
Laptopra természetesen. Mert az lenne a cél, hogy ne unatkozzak munkaidőben. És ezt egy lapos segítségével oldanám meg.
És ekkor ennél a "Böngészés netes" opciónál nincs adathatár?
-
embe
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #80029 üzenetére
Azért biztos ami bíztos, bemegyek és személyesen kérem majd a csomag cserét, és hozzá az opciós csomagot.
-
makoss
veterán
válasz kovacsmi_74 #80409 üzenetére
És e közt, és a MyChat csomag közt Mi a külömbség?
Illetve melyik a jobb?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz kovacsmi_74 #80488 üzenetére
Akkor úgy érted, hogy a netplusS csomagon felül kell aktiváljam ezt a "Korlátlan közösségi oldalak opció"-t?
Mert meglévő díjcsomagot említ, de lehet félreértem:
"Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/időszakidíjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havi díjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció, illetve mobilinternet-csomag."...amikor aktiváltam ezt a netplusS-t akkor még 800MB-ot írt az első 2 hónapra, utánna 200MB ami semmire nem elég
Ezért agyalok valami változtatáson, esetleg a telenor MyChat csomag amiben 1 Giga net + korlátlan MyChat van.
Nem tudom melyik legyen.
Dualsimes feltöltőkártyás telóm van, csak erre az 1 kártyára netet használnám, a másik vodás arra beszélgetés.[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz kovacsmi_74 #80498 üzenetére
Akkor ez így 1010Ft + a 827Ft havonta= 1837Ft/hó ugye?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Arcképgyáros
-
vonyarc
tag
válasz kovacsmi_74 #80641 üzenetére
köszönöm
-
tlac
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #80669 üzenetére
áh, köszi, jó, hogy szólsz, ezt simán nem vettem volna észre
hihetetlen, hogy ezt külön kell kérni.. -
matthewKER
tag
válasz kovacsmi_74 #80672 üzenetére
-
matthewKER
tag
válasz kovacsmi_74 #80674 üzenetére
Ez a netes felületről van, nem az alkalmazásból: Telekom
-
Black_Raven
veterán
-
Digitalis
senior tag
válasz kovacsmi_74 #81091 üzenetére
Korlátlan böngészés és e-mail opció használatával pl. kedvenc youtube vlogger videókat nézhetnék? Ahogy kivettem a honlapon, sajnos pont a beágyazott audió/videó tartalmak megnézésére ez nem vonatkozik, csak konstans böngészésre, email letöltésére akár kliensről vagy webről. ( persze tudom, hogy lehet vpn, proxy dolgokkal is próbálkozni, de akkor is az elfojt adatok szolgáltatónál láthatóak lesznek, ezek mérvadóak, és ászf szerint ez bukovári, illetve szerződés szegés lenne, akár utólag le is számlázhatják, ami pedig nem kevés...)
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Carline
őstag
válasz kovacsmi_74 #81091 üzenetére
Egyszer próbáltam ezt a korlátlan böngészés és e-mail opciót de nekem nagyon nem jött be. (Pedig amég kevesebb tiltás volt benne mint manapság.) Akkor még Move XS csomagban voltam amiben van 200MB net. Az én böngészési szokásommal az két nap alatt elfogyott és utána olyan akadozva jöttek le a netoldalak hogy "öröm" volt várni rá.
Szóval nekem megéri a netplusz xxl, pláne megnégyszerezve.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
trec12
addikt
-
tsteve
senior tag
válasz kovacsmi_74 #85931 üzenetére
ha csak az lenne hibás a telekom web-en..de ez csak a jéghegy csúcsa
-
tsteve
senior tag
válasz kovacsmi_74 #87073 üzenetére
ők a sokkal gazdaságosabb, neten rendelt kártyákról beszélnek...
-
Zeki
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #87073 üzenetére
Az Auchan is tele van Domino simkártyákkal.
-
St3ven
addikt
válasz kovacsmi_74 #87608 üzenetére
Nekem is felajánlja a Fixre váltást, de emlékeim szerint az ÁSZF-ben írják, hogy csak Net&Roll-ra (?) lehet váltani.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Bferibörs
addikt
1430
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
radio100jozs
őstag
Ugyan ebben a helyzetben voltam, de nem lehet váltani, még személyesen is voltam bent az ügyfélszolgálaton, mert nekem is elég jó a szám, de ahogy az ÁSZF-ben van nem lehet ezekről a Dominós adatkártyákról hangalapú csomagra váltani, hamis amit felajánl a weben Fixre váltást.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kovacsmi_74 #87924 üzenetére
Elképzelhetőnek tartom, hogy más HLR tartozik a netes SIMekhez, tehát SIM cserével jár, ezért ha intézhető, akkor csak személyesen.
-
jozsi968
tag
válasz kovacsmi_74 #87924 üzenetére
Mivel netes kártyáról van szó, így gondolom a telefonszám nem érdekes, mivel úgysem hívható. Akkor miért ragaszkodsz hozzá ennyire? A feltöltött összeget ellottózod, parkolsz, autópálya matricát vásárolsz belőle stb... Ha Domino Fixet szeretnél, vásárolj neten és 2* annyi netet, 2* annyi percet kapsz, mintha az üzletben bohóckodnál!
-
jozsi968
tag
válasz kovacsmi_74 #87927 üzenetére
Ezt a számod eddig senki nem ismerte, de Te ragaszkodsz a számhoz, még akkor is ha ezért sort kell állnod az üzletben, ráadásul feleannyi percet és adatot kapsz mintha egyszerűen megrendelnél egyet a neten. Komolyan mondom nem értem az embereket, de a Te döntésed!
-
jozsi968
tag
válasz kovacsmi_74 #87930 üzenetére
A hangsúly itt van : "ráadásul feleannyi percet és adatot kapsz mintha egyszerűen megrendelnél egyet a neten." De mint írtam a Te döntésed!
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #87930 üzenetére
+1
Inkább egy alvó sim, mint egy levedlett, amin 1000 ft-ot spórolsz. -
jozsi968
tag
válasz kovacsmi_74 #87940 üzenetére
"Ha így van, akkor amennyivel több bónusz lenne egy ezresért, a váltás pedig ingyenes (?), akkor 0 Ft-ért 40 perc, 500 MB (vagy mennyi alapból)"
Ezt most komolyan gondolod? A két szép szemedért átváltják a kártyád 0 Ft-ért FIX-re és még kapsz hozzá ingyen 40 percet és 500 MB-ot? Ezt azért gondold át!
Én is zárom a témát, mert látom teljesen feleslegesen koptatom a billentyűzetet! -
CHIPman
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #87942 üzenetére
Szerintem jogos amit mondasz, de az tényleg kicsit erős elvárás, hogy ingyenesen kicserélik. Ha maradnál az adott csomagban és valamiért kéne új sim, akkor igen. De ha csomagot váltasz, akkor azt lehetne a régi simmel is, ha azt akarnák, hogy ingyenes legyen. Tehát itt nem csak egy sima SIM-csere lesz, pénz nélkül ne menj oda...
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #89895 üzenetére
nem
-
enginev3.0
félisten
válasz kovacsmi_74 #90868 üzenetére
Ezek úgy is a kockát gurítják, a gömböt meg cipelik
Elgondolkodtató, hogy ez most tényleg csak valami hatalmas trollkodás a telekomtól a folyamatos őket való kritizálásért, vagy tényleg próbálnak egyre mélyebbre süllyedni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bexinho23
őstag
válasz kovacsmi_74 #91056 üzenetére
Basszus,lehet benne valami. Pont kikapcsoltam az alkalmazasukban az mms fogadast.megprobalom, koszonom.
-
bexinho23
őstag
válasz kovacsmi_74 #91056 üzenetére
Sajnos ez nem segített...
-
bexinho23
őstag
válasz kovacsmi_74 #91255 üzenetére
Ezt még nem próbáltam, köszönöm az ötletet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #94949 üzenetére
Ön nyert!
A Most tényleg be volt kapcsolva, a Bónuszt meg most kapcsolta be.szerk:: mondjuk fel nem foghatom, hogy ezeket a kedvezményeket miért nem kapcsolja be automatikusan a szolgáltató minden ügyfelének?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #95118 üzenetére
Amikor megrendeltem a korlátlan böngészést, akkor nekem azt mondták a boltban, hogy mindent használhatok vele ami működik. Ha valami nem működik, (pl direkt linkes letöltés) azt úgyis észreveszem.
Amúgy ez egy hosszú sztori.
Nagyon röviden.
Semmilyen vezetékes szolgáltatás nincs ott ahol lakom. Van mikrós net, de közé nőtt egy fa, 6 év után szerződésbontás. Akkoriban a Telekom még a nagy sebességemelés előtt volt, gyalázatos sebességgel, így vettem onnan mobilnetet ahol van lefedettség. Nem sokkal a 2év hűség lejárta előtt elkezdték nálunk az ftth-t csinálni a nemzeti internetfejlesztés keretében, ekkor kicsi utánjárás után a mobilnetet hűség végével felmondtam, és lett az átmeneti pár hónapra ez (akkor még nem volt korlátlan csomag, viszont időközben lett nagyon jó sebesség). Persze az optika csak nem akar eljutni senkihez, a három hónap most tart fél évnél, én meg már nagyon unom a funkciókorlátosságát* a netnek. A hétvégén írtam is a topicomba, hogy korlátlan netre fogok váltani hónap végétől, és nem várok a vezetékes netre.
Ezt csak azért írtam le, hogy árnyaljam kicsit a helyzetet.* Itt költségként azt is odaszámoltam, hogy kb mennyi megy el havonta kávéra, amíg leszedem valami kávézóban a szoftverfrissítést a telefonokra, szinkronizálom a mentést felhőbe, meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz kovacsmi_74 #96528 üzenetére
Fent/lent nevezett ismerősnek volt vmi olyan sztorija is, h előfizetésesre lett vmi feltöltve bankszámláról; ezt elvileg tán nem is lehet, v mi volt, és akkor visszautalták a számlára, ez az egy biztos, de a részleteket már nem tudom.
Mindenesetre az nem rossz ötlet, megnézetni, h élő szám-e egyáltalán. Ha kifog egy rendes ügyintézőt, akkor talán ezt ki lehet deríteni, mert akkor azért más a leányzó fekvése.[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
btudos
veterán
válasz kovacsmi_74 #97011 üzenetére
A korlátlan böngészés opció (és minden korlátlan opció március óta, köszi EU) akkor működik, ha van felhasználható adatmennyiség, legyen az az alap díjcsomagban foglalt adat, vagy eseti bővítőből származó.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kovacsmi_74 #97381 üzenetére
Kösz, ezt holnap kipróbálom.
-
gebro
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #97435 üzenetére
Szerintem is ezért nem foglalkoztak vele, és itt a fórumon sem olvastam ilyen jellegű gondokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sandisk Extreme Hordozható SSD 1 TB /// Teljesen Új, Sosem használt // Számla + Garancia
- Samsung 870 EVO SATA SSD 1 TB /// Számla + Garancia
- MSI PRO X670-P Wifi /// Számla + Garancia
- LG OLED65C47LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA
- DJI Osmo Action 4 Standard Combo akciókamera - hibátlan állapotban +ND filterek +Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen