Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
Megjöttek a 990 Ft-ért, online rendelt Domino Fix Extra kártyáim. Kell ezeket még valamilyen felületen vagy telefonos ügyfélszolgálaton regisztrálni? Azt tudom, hogy a rendelés napján élesítették, onnantól ketyeg a 365 nap érvényesség.
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz bunnyhu #81172 üzenetére
"Most akkor ez szokásos T weboldalas hiba, amiből kapásból egy tucattal találkoztam az elmúlt napokban vagy tényleg el már nem élő szolgáltatást lehet bekapcsolni?"
Szokásos, nem szokásos? Azt nem tudom eldönteni, hogy mennyire szokásos, de az biztos, hogy előforduló. SMS-ben értesítettek többünket is, hogy a szolgáltatás 2017. június 30-ig meghosszabbodott.
-
vpanangin
senior tag
Hoppá!
Nem tudom, hogy szóba került-e már az elmúlt napokban, ha igen akkor elnézést kérek az ismétlésért!
Az online ügyfélszolgálatra belépve jelzi a rendszer, hogy a Fix Extra kártyámon mennyi adatforgalom használható fel még az 1GB-ból.
Szuper!
-
vpanangin
senior tag
Sziasztok!
Ma 18:00 körül kaptam SMS-t több online vásárolt Domino Fix kártyámra, hogy
"Korlátlan, belföldi díjmentes hétvégi beszélgetés kedvezményét aktiváltuk, melyet ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap egész nap használhat fel alapdíjas Telekomos mobil és vezetékes számok hívására."
-
vpanangin
senior tag
Üdv!
Telekomos iPad, hűségidő lejárta után függetleníthető? Ha igen, akkor mi a menete és mennyibe kerül?
Köszönöm.
-
vpanangin
senior tag
válasz radio100jozs #86254 üzenetére
"Mert azért ebből súlyos érvágása lesz a Telekomnak, mert az említett két csomag miatt szépen jönnek át az ügyfelek a Telenorhoz."
Érthető.
-
vpanangin
senior tag
Domino Fix-el tudom próbálgatni ezt a korlátlan netes hétvégét?
-
vpanangin
senior tag
Igaz, a nagy keresgélés közben ez elkerülte a figyelmemet.
-
vpanangin
senior tag
Ha azonos folyószámlán pl. a Dominóról előfizetésre átkötött szerződésem már a második előfizetésem lenne, akkor még ez a 20% kedvezmény is csökkentené a 2200 Ft-os havidíjamat?
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/20-szazalek-mobil
Mert a lapon lejjebb a "Hogyan számítjuk a kedvezményt?" bekezdésnél a felsorolásnál úgy értelmezem, hogy igen, még ezt is levonják.
[ Szerkesztve ]
-
-
vpanangin
senior tag
Üdv!
Mobil "L" csomagban a hálózaton belüli korlátlanság opció csak a percdíjra vonatkozik, vagy az SMS-re is?
-
vpanangin
senior tag
válasz szabogabor10 #87620 üzenetére
Köszönöm.
-
vpanangin
senior tag
Szerintetek a *111# kívül hol tudom lekérdezni online rendelt FixExtra kártyám perc egyenlegét?
-
vpanangin
senior tag
válasz dragon1993 #88959 üzenetére
Korábban többen írták, hogy igen.
Tutira akkor derül ki, ha beüzemeled. Ha Webshopból rendeled és nem független, legfeljebb visszaküldöd, azt hiszem 14 napig visszaveszik a pénz visszafizetésével együtt.
Peace.
-
vpanangin
senior tag
Domino Fix-ről milyen Domino csomagra lehet váltani és hogyan?
Illetve Domino Fix mellé *111#-en lehet Netplusz S-t rendelni? Feleslegesen nem akarom feltölteni a Domino Fix kártyámat egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen