Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Uhhh, ilyenkor szoktak elhajtani. Belekezdek, hogy hallottam amint mondja valaki valakinek, valahol, hogy látott olyan embert, akinél volt valami, ami … és elnézést kérnek, de nem tudnak segíteni stb, stb …
Remélem most szerencsésebb leszek.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Konkrétan melyik számot kell hívni?
1414?
Utána hogyan tovább? -
vpanangin
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Pontosítok. Futárral küldik. Felénk konkrétan a GLS hozza.
-
vpanangin
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen, kiküldik postán.
-
vpanangin
senior tag
Takarék Bankos vagyok. Ötezres feltöltést nem engedett app-ban kb. 10-szer. Na a k.@ny@tokat, most belefér, megpróbáltam a 15 ezres feltöltéssel, úgyis lottóra használom az összeget, de a 100 Gb meg most kell. Láss csodát. Azt meg engedte elsőre. Ilyenkor ki a hunyó? Telekom vagy a bankom?
-
vpanangin
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Bővebben?
Melyik csomaghoz sikerült?
-
vpanangin
senior tag
válasz
apuci04
üzenetére
Én Mobil S+Net 4 GB csomagban vagyok, az app azt Írja, idézem:
"Válassz május 27-ig bármilyen díjcsomagot és 3 hónapig korlátlanul beszélhetsz és netezhetsz!"
Ennek ellenére csak a "Mobil M + 15 GB" és a "Mobil M + Gigaerős Net" csomagok valamelyikére engedne váltani.
EZ ÍGY ENYHÉN KIFEJEZVE MAGAM: NEM KORREKT.
Az utsó 2 szó helyett több megfelelő szó és szóösszetétel behelyettesíthető, kinek - kinek vérmérséklete szerint.
-
vpanangin
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igen.
-
vpanangin
senior tag
Tudható, hogy az eredetileg jan. 31-ig promócióban hirdetett 100GB-os adatcsomag meddig érhető még el?
-
vpanangin
senior tag
Bejelentettem az app-ban küldött ajánlatukat, ugyanis az XS csomagban ugyebár nincsen hálózaton belüli korlátlan ingyenes hívás:
Meg arra is felhívtam a figyelmüket, hogy az aktuális ÁSZF. 5/a. melléklet 7. oldalán ezt írják:
"A Mobil XS hang díjcsomag mellé a Net 4 GB és a Net 15 GB adatcsomagok közül egy kötelezően választandó."
Persze a Webshopban ha tarifát akarsz váltani, akkor az XS mellé csak a 15 GB-os csomagot engedi választani.
-
vpanangin
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Természetesen.
-
vpanangin
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Vagy nem kell tovább bonyolítani:
korlátlan belföldi net, HBO GO nélkül, 5000 Ft-ért/hó. Egyik korlátlan net opciónak pont megfelelne sokaknak.
Másik lehetne olyan ami tartalmaz roaming helyzetben kb. 20 GB adatot, meg az HBO-t.
Talán ez a flotta őrület is alább hagyna.
Peace!
-
vpanangin
senior tag
Nekem most havi előfizetőként a 30 napos, 10 napos, 3 napos, stb ... korlátlan és társai net opciók tűntek el az app-ból.
Másnál mi a helyzet?
-
vpanangin
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem rosszak ezek a csomagok, csak hát nem mindenki Telekomos. Ha a hálón kívüli percdíjat levinnék legalább a Domino Most szintjére, szimpatikusabb lenne sokunknak.
Szerintem.
-
vpanangin
senior tag
válasz
alex devil
üzenetére
Igen.
-
vpanangin
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Igen.
-
vpanangin
senior tag
Hohóóóóóó!
A 4 GB-os adatcsomagban már nincs benne az HBO GO és TV GO korlátlanság adatmennyiség szempontjából!
-
vpanangin
senior tag
Bekerült már az új 4 GB adat opció a díjcsomag összeállítás táblázatba? Nálam még nem látszik.
-
vpanangin
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem jött be a tippem.
-
vpanangin
senior tag
Vajon mire ez a nagy karbantartás az online shopban?
Most rakják ki az új korlátlan csomagok feltételeit, reagálva a Voda Red változásokra?
-
vpanangin
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
A tapasztalatom szerint sajnos mindkét esetben él a korlátozás. Direkt felváltottam az előfizetésemet Mobil XL-re + korlátlan netre március végén kb. 10 napra, hogy kipróbáljam a sebességet. Torrent esetén ~250 kb/s volt a max. letöltési sebesség. Domino esetén dettó ugyanez volt a szitu. Éjjel is, nappal is.
-
vpanangin
senior tag
Hogyan lehet beállítani havidíjas előfizetésnél, hogy ne csak 20 másodpercig csörögjön a bejövő hívás? Hangposta ki van kapcsolva.
-
vpanangin
senior tag
A webshopból rendelt Huawei B535 asztali router független. Most próbáltam a másik "T" kártyájával.
-
vpanangin
senior tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Nem.
-
vpanangin
senior tag
Azzal, hogy átvetted a kártyát (postástól vagy futártól vagy Pick-Pack ponton) és azt ugye aláírásoddal + valamely okiratoddal hitelesítetted, onnantól él az előfizetés amint visszaér postán vagy futártól az aláírt szerződés. Amíg az új kártyát nem aktiválod, addig valóban él a Domino-s. Elképzelhető, hogy maradhat is nálad, továbbra is működőképesen. Ezt nem tudom. A telefonos ügyfélszolgálat meg fogja mondani.
Azonnal megrendelheted újra, amint e-mail értesítést kapsz a folyamat lezárásáról, törléséről.
-
vpanangin
senior tag
1414-en mondd le, de hangsúlyozd, hogy akarod az eredeti állapot visszaállítását, tehát visszaváltást Dominora! Erre mondja majd, hogy ez nem fog menni, mert ez SIM kártya cserével kell hogy járjon. Oké, küldjék ki. Ingyenesen. Várakoztatni fog, megkérdezi a főnökét. Ha nem fogja tudni megcsinálni (kétlem, mert a Telekom elég rugalmas tud lenni ezen a téren) és maga a hívószám megtartása nem fontos, akkor még ebben a telefonbeszélgetésben mondd le az elállási jogodra hivatkozva!
Ha ezzel végeztél, rendelj online egy 990 Ft-os Domino kártyát amin van 80 perc lebeszélhetőség, 5 SMS és 1 GB adat. Ha megérkezik, ezt már vígan át tudod váltani hűség nélküli, csak net előfizetésre.
-
vpanangin
senior tag
1. Nem tudom miért rendelted 1 év hűséggel, hiszen Dominoról előfizetésre váltásnál elengedik az egyszeri 5000 Ft költséget, amit különben új előfizetés esetén kérnek hűség nélküli konstrukcióban. A havidíj mindkét esetben ugyanannyi.
2. Nem tudom hogyan raknának át a csak net csomagba, hiszen annak alacsonyabb a költségvállalási szintje.
3. Online rendelés miatt van elállási időd, egyszerűen visszaküldheted minden retorzió nélkül. Kéred, hogy állítsák vissza az eredeti állapotot, tehát rakjanak vissza Domino csomagba. Aztán egy újabb rendeléssel már meg tudod rendelni a Dominoról váltást a csak net csomagra úgy hogy még hűséget sem kell vállalnod.
-
vpanangin
senior tag
Az HBO GO csak akkor nem fogyasztja az adatkeretet a 3 és 10 GB-os adatkeretű mobilnet csomagnál ha a Telekomon keresztül fizetem elő?
Én közvetlenül az HBO nál fizetem elő, 1490 Ft-ért.
-
vpanangin
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Leírom a témával kapcsolatban az elmúlt 6 napom történéseit, te pedig belátásod szerint cselekszel.
Péntek óta vadásztam egy példányt az említett készülékből. Online shop nekem is azt jelezte mint neked. Szombaton a közeli városban bementem mindhárom szolgáltatóhoz, egyedül a Vodánál ígértek a mostani hét elejére néhány darab érkezését. Személyesen tovább nem tettem többet a dolog érdekében.
Online a Vodánál van, de abban a konstrukcióban amiben nekem kell, nekem drága. Telenornál feliratkoztam a készletértesítésre, még nem jött e-mail.
Telekomnál négyszer cseteltem ügyfélszolgával, mindannyiszor arról tájékoztattak, hogy már nem lesz a készülékből. Ezt a csatornát elengedtem. Online shopban sűrűn ránéztem, hétfőn délután sikerált egyet megrendelnem.
Üdv.
-
vpanangin
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére

-
vpanangin
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem tévedsz.
De, 3,5 GB a max. -
vpanangin
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére

-
vpanangin
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nem.
-
vpanangin
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nem.
"A feltöltési bónusz net és ajándék percek miért nem követhetőek az appban?" Pontosan ez volt a kérdés.
Tehát "feltöltési bónusz és ajándék percek".
-
vpanangin
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
"de a 1777-en él a menüpont a percekhez (Egyéb egyenlegek...)"
Igen, a menüpont él de ott sem lehet információt szerezni a vásárláskor kapott 40 illetve 80 perc egyenlegéről.
Ugyanis:
1. feltöltési bónusz egyenleg
2. Paletta egyenleg
3. kedvezményes készülékcseréhez vásárolt Domino kártya ajándék percei
4. World Roaming Limit szolgáltatás adatmennyisége
4. Domino Surf adategyenlegemenüpontok találhatóak az "egyéb egyenlegek" menüben.
Peace.
-
-
vpanangin
senior tag
válasz
balint82
üzenetére
Ne bánkódj, menj át Dominósba! Kapcsold be a Fix-et!
Tegyük fel, hogy beszélsz 40 percet hálón belül és 40-et hálón kívül. Az 1120 Ft-ba kerül. Veszel hozzá netet, méghozzá Maratont. Hamarosan 3500 Ft-ért már csak 3,5 GB-ot kapsz, ez az eddigi előfizetésedből visszaszámolva 3,5 hónapig elég. Ez nagyjából összesen kb. 2300 Ft-ba kerül havonta. Mégsem 3090 Ft, vagy mennyi volt eddig a legolcsóbb havidíjú csomag (a 80 perc/80 SMS + 1 GB adat).
Persze ez eltolódhat lefelé és felfelé is párszáz Ft-al, attól függően, hogy hogyan alakul a hálózaton belüli és kívüli percek aránya a 80-on belül.
Különben azt tudod, hogy nem kell váltanod az új csomagok egyikére sem amíg ki nem vezetik?
-
vpanangin
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Az előtted levő hsz-ben ott az oldalra utalás.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
"Szerintem nem lesz rossz az új irány"
Biztosan a közzétett változásokra gondoltál?
-
vpanangin
senior tag
válasz
bksgbr
üzenetére
Tapasztalatból a következőről tudlak tájékoztatni:
Szeptemberben váltottam Telekom Mobil S + 1GB adat + költség kontroll előfizetésemről Blue Mobilra. Ugye a költség kontroll opció miatt ez egy öszvér előfizetés, félig havi díjas félig feltöltős. A feltöltős részben volt 1500 Ft tartalékként, meg hogy roamingolni tudjak adott esetben.
A lényeg, hogy miután Blue Mobilos lettem, ezt az 1500 Ft-ot jóvá írták a Blue M. kártyámon. Tehát létezhet vissza irányban is.
-
vpanangin
senior tag
Adategyeztetésen kívül hogyan kerülhet át más nevére egy Domino kártya?
-
vpanangin
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő