- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecó88
tag
válasz Tompika777 #142913 üzenetére
Szia persze van ahol a telekom jobb én nem mondom hogy nincs így. De abban szerintem egyet értünk hogy amire én írtam az első hozászolásomat hogy a telekom be fejezte a hálózat modernizációt az elég baj mer oké hogy nagy területen le van fedve 5g vel az szépen mutat csak egy a bibi hogy az nem igazi 5g.Még a yettel nél azért érdemi fejlesztések voltak meg még vannak is mind 4g én és pláne 5g én mer ami ott 5g az az is még ha nincs is annyira sok hejen mint a Telekom nál.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
csacsi67
addikt
válasz Tompika777 #142738 üzenetére
Itt látod melyikbe jár ingyen 2 db [link]
Ezek már nem az órába való multisimek.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Tompika777 #142363 üzenetére
De látod a képen, nem?
Az első kártyán (bal oldali) fogad hívást, az a kérdés, de a második kártyára van állítva a net...
Gondolom valamelyik hálózati monitorozó programmal észlelhető..[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Tompika777 #141968 üzenetére
Ó bammeg.
-
aktív tag
válasz Tompika777 #141749 üzenetére
de azt mondták neki, hogy arra nem lesz szükség, nyugodtan használja a telefonját a megszokott módon a benne lévő kártyával...
Magas Ég, mekkora sületlenség
Jó, hogy képben vagy és tudsz neki segíteni. -
aktív tag
válasz Tompika777 #141745 üzenetére
-
AnonymusX
senior tag
válasz Tompika777 #141446 üzenetére
Köszi a megerősítést!
#141444 macikos
Amire vacs is utalt, hogy Android készülékeken be lehet állítani, hogy a Wi-Fi hálózat vagy a mobil hálózat legyen a preferált. Ha az előbbit állítod be, akkor rögtön Wi-Fi hívásra vált, amint Wi-Fi-hez csatlakozol. Az iPhone-okon tudtommal csak úgy lehet ezt kikényszeríteni, ha repülőmódba váltva visszakapcsolod a Wi-Fi-t. -
TomPack
őstag
-
Pierre75
senior tag
válasz Tompika777 #141170 üzenetére
Ez valóban 4g de körülírtam azt is, hogy kb mi lenne a célom vele, amihez esetlegesen passzolhatna ez a 4g is. Nyilván feltümt, hogy laikusként keresek megoldást. Az olvtársak között lehet olyan, akinek van megoldási javaslata és mint olvashattad ebben a topikban fentebb konstruktív szemléletű.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Tompika777 #140894 üzenetére
Oké, és magát a céges hívószámot tudom nem céges számra számhordozni? Vagy ez a dolog nem megoldható?
⭐ Stella
-
válasz Tompika777 #140673 üzenetére
Mobil L-nél percenként mennyibe kerülne?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #140571 üzenetére
Van nem egy ember a voda topikban, aki 100 Mbps körüli sebességgel használja az adott (XXL) csomagot. Ahol torlódás van, ott igen, elsőnek ezt fogják korlátozni.
-
kchris78
veterán
válasz Tompika777 #140571 üzenetére
akkor ezert reklamozza a T hogy nincs maximalva a sebesseg...
-
dannyl
addikt
válasz Tompika777 #140513 üzenetére
Ó, ezt nem tudtam. Szívás.
-
-Solt-
veterán
válasz Tompika777 #139354 üzenetére
El is ismerték a chat-n, de mégsem adnak... panaszt tettem, ha nem lesz eredménye akkor fogyasztóvédelem. Kiakadok ezektől a piti húzásoktól...
www.smart-bus.hu
-
mezis
félisten
-
-Solt-
veterán
válasz Tompika777 #139352 üzenetére
Mobil L + Gigaerős Net 2021
Díjmentes Okosóra MultiSIM
2 db díjmentes Okosóra MultiSIM, amellyel több eszközön is használhatod előfizetésedet.Ezt írtam alá anno, amire most kitalálták, hogy mégsem...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
PedroPascal
senior tag
válasz Tompika777 #139281 üzenetére
Így már tiszta.
Még annyi hogy a korlátlan net csomaggal 46GB-t EU-ban is lehet használni. Ezt be kell hozzá kapcsolni ha jól gondolom (adatroming).ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
senior tag
válasz Tompika777 #139279 üzenetére
Köszönöm az infót! XL díjcsomag mivel ad többet? Az EU számok is ingyen hívható?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
veterán
válasz Tompika777 #139246 üzenetére
Kellett fél óra, de megjelent.
-
mjuti
tag
válasz Tompika777 #138841 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha februári a neve és feb. 29-ig kapcsolható be ( 1x ) és 1 napos, akkor mért írja alatta hogy március 15-ig érvényes?
-
glaci
őstag
válasz Tompika777 #138834 üzenetére
Régebben nem néztem. Csak most akartam volna aktiválni, de nem jött össze. Kiváncsi leszek, hogy végül mit mond majd a probléma megoldó részleg.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
bombibmw
veterán
válasz Tompika777 #138550 üzenetére
Nekem nem csinálta meg.
-
csaszi75
senior tag
válasz Tompika777 #138165 üzenetére
Be tud töltődni, most teszteltem egy Domino kártyán..
-
BIT_
tag
válasz Tompika777 #138165 üzenetére
Nem fogyasztja, de aktív adatkapcsolat nélkül nem tudod megnézni. ;)
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #138163 üzenetére
A saját - szolgáltatások megrendelésére és paraméterezésére alkalmas - alkalmazásra lehet kivételt tenni, hiszen ennek nincs versenytársa a neten.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Tompika777 #138146 üzenetére
Köszi! Itt azt írja, hogy
A bónuszokat a Telekom alkalmazáson belül és honlapunkon aktiválhatod a kiegészítő szolgáltatásoknál, illetve a sikeres feltöltésről szóló SMS-ben kapott telekom.hu/valasszbonuszt linken keresztül. A sikeres feltöltés után előfordulhat, hogy azonnal nem jelenik meg a választható bónusz, akkor kérjük várj pár percet, mire befrissül az alkalmazás vagy a honlap.
de akár a fiókból, akár az SMS-ből nyitom meg a linket, midig ezt kapom.
1414-en, milyen menüpontokon keresztül tudok ügyintézőt elérni? Mobilinternetnél nem kínálta fel.
-
bsh
addikt
válasz Tompika777 #137983 üzenetére
üdv!
épp tegnap volt "szerencsém" a telekom ügyfélszolgálattal beszélni erről (vanda...) és azt mondták végül, hogy üzleti mobilnet előfizetéshez sincs publikus ip cím, semmilyen formában nem lehetséges. ezen dobtam egy hátast, ez tényleg így van? még külön fizetős szolgáltatás (pl. fix ip cím) formában sem lehetséges? (az ügyintéző szerint nem) ezt így nehezen tudom elhinni. -
fkenny
senior tag
válasz Tompika777 #137983 üzenetére
Köszönöm! Akkor számolnom kell egy SDWAN megoldással is
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
pourri
aktív tag
válasz Tompika777 #137935 üzenetére
Akkor itt az igazság rothfb topiktárs.
Ezt így technikailag nem tudtam, akkor interneten keresztül kapom meg az sms-t magát, ismessagenek köszönhetően. Én mint basic felhasználó csak azt tapasztaltam, hogy megjön telefonra, órára, sőt még mac-re is.
-
szalai112
senior tag
válasz Tompika777 #137925 üzenetére
Szia
Nekem az okosóra multi esimre megjön a banki sms. -
veterán
válasz Tompika777 #137925 üzenetére
Semmilyen módszer nincs?
Telekomos üzletben azt mondta az ügyintéző, megérkezni megérkeznek. Küldeni lehet csak úgy, hogy a túloldalon a technikai számot jelzi ki.[ Szerkesztve ]
-
Pipi75
tag
válasz Tompika777 #137486 üzenetére
A Domino kártyások is megkapják a hétvégi netet!
Csak egy üzenet a Telekomnak messengeren és nem kell találgatni... -
jack982
aktív tag
válasz Tompika777 #137071 üzenetére
a Mari hegesztett rá két kilós tokot
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #136676 üzenetére
Ebben az esetben az a kérdés, hogy a főszám kicsörög-e, vagy valamelyik multisimje általi átirányítás hívásértesítőre hívásvégződtetésnek számít-e. Ha igen, akkor nem, ha nem, akkor igen.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Tompika777 #136594 üzenetére
Roaming esetén nem biztos, hogy afőszám látszik
-
törölt tag
válasz Tompika777 #136386 üzenetére
Én is. Nekem 1-2 nap. Korábban felírtam a határidőt, ezért pontosítanám most is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #133568 üzenetére
Én ma kaptam sms-t a Domino Most lejáratáról, valami egyedi gond lehetett nálad legutóbb. Bízzunk benne, hogy legközelebb te is megkapod újra.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #133566 üzenetére
Vagy csak később jön majd az sms a lejáratról. Bekapcsolás ideje is számít (óra, perc). Ma járt le?
-
martonl
senior tag
válasz Tompika777 #133423 üzenetére
Igen, még az jutott eszembe, hogy mi van, ha a kérdéses SIM-en kikapcsolom a volte-t, és a hálózati üzemmódot csak 4G-re állítom. Persze ez már erősen készülékfüggő és root is kellhet hozzá. Ilyen esetben a hívás nem fog működni, ugyanakkor a net meg menni fog. Nincs multisimem, csak tervezem a Telekomra való váltást egyébként, ezért vettem elő a témát.
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #133374 üzenetére
Technikailag akkor is két külön hívószám a fő és a multisim, és egy nem szabványos átirányítással oldják meg az egyszerre csörgetést. Lehet, hogy ennek az átirányításnak tesz keresztbe a hívástiltás, ha tényleg így van.
-
kutga
nagyúr
válasz Tompika777 #133330 üzenetére
Az lesz végül igen. Ránk akarta sózni az új előfizetést?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Onderon
senior tag
válasz Tompika777 #133229 üzenetére
Oh igen, bocsánat! Csak a TELEKOM-ig jutott el az agyam…
-
Bferibörs
addikt
válasz Tompika777 #132897 üzenetére
Köszi!
Vissza olvasva futottam itt bele,hogy routerben nem használható,nem pont dominóról írtak.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
veterán
válasz Tompika777 #132881 üzenetére
Ki van ez találva hidd el.
Nem csak kijelzővel, hanem egész pontosan saját kijelzővel, billentyűztettel, hangszóróval és mikrofonnal kell rendelkezni az eszköznek. Máris offos a mifi.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
HoaryFox
őstag
válasz Tompika777 #132883 üzenetére
Oh, pardon
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Indiant
addikt
válasz Tompika777 #132877 üzenetére
Na most, hogy jobban kezdek utána olvasni elég sok kérdés merül fel.
[link] Egyrészt a dolgozói flotta a Lakossági résznél van. Másrészt azt írja, hogy bevonhatom Magenta1-be, a Telekom boltban nekem azt mondták, hogy nem. Ugyanez a készülékvásárlasra.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #132877 üzenetére
A laptopba épített belső modem sem rendelkezik saját kijelzővel hasonlóan egy usb-s modemhez.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #132492 üzenetére
Telenornál évekkel ezelőtt rájöttek, hogy a korlátlan mobilnet opciók mellé fillérekért adott adatmegosztót az esetek 90%-ában routerbe teszik és nagyságrendekkel több adatforgalmat bonyolítanak így velük, mint telefonokban. Nem is lehet már jó ideje korlátlan mobilnet mellé adatmegosztót kérni. Itt kettőt is adnak...
-
kchris78
veterán
válasz Tompika777 #132492 üzenetére
Szerintem a kábeles szolgáltatás drágább minthogy az emberek azt mondják hogy vezetékes és mobilnet, inkább rádobnak a mobil előfizura még egy pár ezrest és megspórolják a vezetékest, és azon (próbálnak) netezni. Korlátlan az is jó az is nem? elven... Persze hiába irunk mi itt okosat egyik példa sem reprezentativ. Közben meg az ember próbáljon dolgozni minimál sávszéligénnyel ha mindenki videót néz a cellában...
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Tompika777 #132330 üzenetére
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
KrAt
veterán
válasz Tompika777 #132323 üzenetére
Woah ez aztan ficsor. Akkor ezt meg at kell gondolnom
Koszi a valaszokat mindenkinek!
-
kchris78
veterán
válasz Tompika777 #132323 üzenetére
És fel is vehetik . Nekem kolléganőm lepődött meg amikor kiderült hogy a multisim amit a tabletemben használok az az ő számán van rajta (ő alig használ adatot ). Mondjuk apple tablet nem kezel hívást de na... Talán még tandem volt eredetileg (az volt jó erre a célra), de szerintem azt időközben kivezették.
[ Szerkesztve ]
-
bohoc71
aktív tag
válasz Tompika777 #131903 üzenetére
Nem,kettő...Az egyik 10 napos korlátlan(december elejétől igényelhető holnap estig),a másik magenta1 egyhetes korlátlan. Az utóbbi érvényességét szeretném megtudni. Köszi!
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
MODERÁTOR
válasz Tompika777 #131381 üzenetére
Köszi!
-
veterán
válasz Tompika777 #130794 üzenetére
Én úgy tudom hogy kivezették csak. Azaz a jelenlegi szerződésekben maradnak. Viszont ezekre a csomagokra már nem lehet váltani/előfizetni, az újakban meg már nincs benne.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Dency01
aktív tag
válasz Tompika777 #130692 üzenetére
Telót újraindítottam most már úgy néz ki jó.
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
tylerddd
veterán
válasz Tompika777 #130564 üzenetére
Az OK, de én azt gondoltam, ha az adott telefonnál a multisim csak netre van kapcsolva, akkor nem. Ezen kívül pedig ha fater engem hívott, akkor az miért nem csörgött anyum telóján?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz Tompika777 #130553 üzenetére
Nem a routert tiltja, hanem az aktív használatot korlátozza routerrel. Aki routerbe szánja az nem facebookozni meg messengerezni fog. Szóval lehetnek lehet, csak nem érdemes.
-
slice14
veterán
válasz Tompika777 #130553 üzenetére
Szerintem aki mobilneten torrentezik, az meg is érdemli hogy korlátozza a szolgáltató.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
xy.zsolt
őstag
-
zelikocc
senior tag
válasz Tompika777 #130023 üzenetére
Igen most hogy így mondod rémlik régebbről ez a dolog hogy csak SIM kártya cserével lehet váltani.
Nem szoktam ilyet mondani, de most igen:
Oldják meg.
Miért van ilyen idióta rendszerük? Ha ilyen szar a rendszer akkor cseréljék le, variálják át. A többi szolgáltató megtudja oldani más rendszerrel? Akkor ők miért nem?Másrészről viszont a tényleges műszaki oldalról is érdekelne, hogy mi a különbség SIM kártya és SIM kártya között, hogy mindenképpen cserélni kell és amiért nem lehet eSIM a feltöltőkártyánál
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Tompika777 #129861 üzenetére
Köszi!
Neked is #129862kovacsmi_74 -
norbertoth
senior tag
válasz Tompika777 #129741 üzenetére
Értem köszi! Látom a listát, ott a Net 15GB fel van tüntetve, bár nekem nem annyiba kerül se alap áron se e-pack-al, akkor valszeg az enyém újabb ahhoz képest és nem érinti csak januárban. Még van 6 hó hűségem, jó lett volna ha érintene és lemondhatnám mindenféle következmény nélkül
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
törölt tag
válasz Tompika777 #129741 üzenetére
a dominót megosztanád?
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #129360 üzenetére
A második válasz rossz, azt írta, hogy külföldön és az EU-ban van. Ilyenkor az EU-s roaming szabályok otthoni hálózaton kívüli percdijakkal írják elő az EU-s számok hívását.
-
Zeki
nagyúr
válasz Tompika777 #129315 üzenetére
Köszi!
-
totron
addikt
válasz Tompika777 #129275 üzenetére
Ok, ez elvileg és emlékeim szerint is műkődő. 1 kézen megszámolható hányszor láttam 4G-t Telekommal, így itt ez a szűk keresztmetszet, de nekem is elég az Edge.
-
totron
addikt
válasz Tompika777 #129272 üzenetére
Az megfelelő. Mitől függ, hogy 4G-komatibilis-e? Annyira nem.lényeg, csak kíváncsiság. Néhányszor kijelzett 4G ikont, az már azt jelenti, hogy forgalmazni is tudna rajta?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Tompika777 #128754 üzenetére
Nem tudom, már megkeveredtem.
Ha még nem Domino Fix díjcsomagban vagy, könnyedén átválthatsz rá, díjmentesen az önkiszolgáló ügyfélszolgálatainkon keresztül:
a 1777-es szám felhívásával: a "Díjcsomagok, szolgáltatások" menüpontban,
vagy a
*111# kód bebillentyűzésével, majd a hívásindító gomb megnyomásával elérhető önkiszolgálón keresztül: a "Díjcsomagok, szolgáltatások" menüpontban.Az alábbi elérhetőségeinken, a díjszabásban meghatározott díj ellenében módosíthatod:
3 van felsorolva:
1414
és az üzletben:1414: [link]
3. Ügyintézés díjai
Információ kérése:
díjmentes
Díjcsomagváltás:
1500 Ft/előfizetés
PUK-kód lekérdezése*:
500 Ft/alkalomA 1777-en akkor úgy néz ki, hogy lehetséges díjmentesen vagy díjmentesen lehet. Nem egyértelmű. Élő emberhez kapcsolva akkor most mi van.
Úgy is önkiszolgáló?telekom fiók-ban próbáltam első körben, de vagy nem jó helyen néztem, vagy nem tudom, de aszem oda dobott át, ahonnan a fenti infók vannak, vagyis, hogy elküldött a 1777-re vagy az USSD-re vagy a fizetős verziókra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tompika777 #128754 üzenetére
Előző linkemben írja a Telekom:
A díjcsomag módosítása önkiszolgáló ügyfélszolgálatainkon keresztül díjmentes, az ügyintéző munkatársunk általi módosítás díját pedig az Általános szerződési feltételek Mobil Domino díjszabásában találod.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
atyec7
tag
válasz Tompika777 #128744 üzenetére
Köszönöm "pitiless", és "Tompika777" reagálását. Így jártam akkor. A jelszint jó/mind az 5 led jelez folyamatosan, és a kiegészítési lehetőségnek megfelelően még 2 pici antenna is csatlakoztatva hátul. Ennyi.
-
Kaba
veterán
válasz Tompika777 #128624 üzenetére
Többek között a dolgozók kapják meg akciós áron.
-
Landsmann
addikt
válasz Tompika777 #128108 üzenetére
Köszi az infót. Azt hittem 1 év után "elévül". De akkor nem.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #128108 üzenetére
Nem tévedsz.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Laki
tag
válasz Tompika777 #127663 üzenetére
Nem lehet hogy a kettő együtt nem megy?
-
Zsocy155
őstag
válasz Tompika777 #127827 üzenetére
Nekem is ezt írták a Face-n, hogy ha 6-7 éves akkor nem biztos, hogy tudják függetlenyteni.
Egy kicsit szomorú lennék. -
Nikaré
őstag
válasz Tompika777 #127673 üzenetére
Valószínűsíthető a Xiaomi vonal miatt van?
Samsung, Huawei stb. is problémás? -
Charx
senior tag
válasz Tompika777 #127665 üzenetére
Nekem is xiaomi van, ez a leírás megoldotta. Megy a volte és vowifi is.
-
nfer
tag
válasz Tompika777 #127663 üzenetére
Ne engedd el, ennek működnie kell. El kell dönteni hogy telefon vagy szolgáltatói hiba. Esetleg cseréltethetsz Sim kártyát is.
Nekem Redmi Note 8T telefonon minden hibátlan, kettő Telekom dominó kártyával, sőt van Volte és VoWifi ikon is. -
nfer
tag
válasz Tompika777 #127661 üzenetére
Wifi-hang kapcsoló alatt van wifi előnyben részesítése opció. Ezt kiválasztotttad? Újraindítás volt?
-
nfer
tag
válasz Tompika777 #127658 üzenetére
"szolgáltatás is "elméletileg" aktív"
Ez mit jelent?
Ha megrendeled ezeket a szolgáltatásokat kapsz róla sms-t.
-
Indian74
senior tag
-
Nordik
őstag
válasz Tompika777 #127549 üzenetére
És ha lemondom a hűséget akkor 220Ftot kellene befizetnem? Plusz gondolom a fennmaradó részleteket egy összegben.
-
Zeki
nagyúr
válasz Tompika777 #127545 üzenetére
Ott a pont! És kamatmentes részletre is vehet készüléket.
-
TigerDzsó
tag
válasz Tompika777 #127221 üzenetére
Ennek nem örülök, azért köszönöm a segítséget!
kovacsmi_74 és sajtos365
Köszönöm!
Úgy tűnik ez egy működőképes megoldás lehet. Magyarországi címre postázás nekem tökéletesen megfelelő, onnan már meg tudom oldani. -
chungee
addikt
válasz Tompika777 #127026 üzenetére
-
ZoliBen
tag
válasz Tompika777 #126951 üzenetére
Ettől most tekintsünk el szerintem, a magyarországi lakcímem még megvan, és mindenképpen meg szeretném tartani a Magyar számomat... Nem tudom, hogy van-e olyan csomag, ami alapvetően figyelembe veszi a külföldi életvitelt, de ez alapján szerintem a telekomnak nem hiszem, hogy sok gondja lenne vele.
Ismerősöktől úgy tudom, hogy csak akkor szólnak, ha külföldön túl sokat használja az ember, de én csak nagyon minimálisan használnám.
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
Landsmann
addikt
válasz Tompika777 #126676 üzenetére
Elvileg router függő is a dolog, bár nekem mindegyik próbált hálózaton tökéletesen megy. Ha a routerben van olyan beállítás, hogy IPsec pastrogh, akkor azt engedélyezd. Nekem 4 routerből 3-ban nincs ilyen, de ettől függetlenül működik. Ráadásul egyik sem Telekomos internethez csatlakozik.
-
Landsmann
addikt
válasz Tompika777 #126662 üzenetére
Be van állítva hozzá a WIFI elsőbbsége? Mert az ikon csak akkor van kint, ha tényleg csatlakozott is a wifihez. Alapból a mobilhálózat van elsődlegesnek beállítva.
-
szemesi69
addikt
válasz Tompika777 #126666 üzenetére
Ha MT azonosítót tudsz vinni a postára, megtudják mondani mennyi van még vissza, vagy a másik verzió, amit bohoc71 ír.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
bohoc71
aktív tag
válasz Tompika777 #126666 üzenetére
Számlasorszám két utólsó számjegye a befizetett részlet száma. Pl: xxx01…xxx02...stb.
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
pitiless
senior tag
válasz Tompika777 #126662 üzenetére
Ikonok nincsenek rejtve?
-
szemesi69
addikt
válasz Tompika777 #126663 üzenetére
Nem kell csekk postán, MT azonosítóval, annyi részletet fizetsz, amennyit akarsz. Vagy akár egyben az egészet.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
pitiless
senior tag
válasz Tompika777 #126659 üzenetére
*#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#*) sem segít?
-
Kaba
veterán
válasz Tompika777 #126659 üzenetére
A legegyszerűbben banki átutalással fizetheted be egyösszegben.
Amennyiben ez nem lehetséges,akkor postán is befizetheted.
Üzletben nem fog menni.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #126586 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy kikkel kerülsz egy nat alá. Ha kifogsz jó sok eszközt (pl. mert sokan továbbosztják x eszköz felé) és azokat aktívan használják is (pl. torrenteznek), akkor simán elfogyhatnak a szabad portok. Ilyenkor a natolt net megáll mint a szög. Persze ez a társbérlőidtől függ.
-
Winne
nagyúr
válasz Tompika777 #126422 üzenetére
Nem tudom mi a tiszta vicc ebben. Attól hogy más a neve a tartalma nem változott. Ha valaki most nem tudja állítani akkor ír a gyerek chatre és megoldjak, nem hiszem hogy ezt össze vissza állítgatta valaki eddig is. Lehet valami hiba csak hogy kikerult, akkor meg majd vissza fog kerülni.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
donaldk
csendes tag
válasz Tompika777 #126148 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, frissítettem, most már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Steam topic
- További aktív témák...
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest