Hirdetés
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
ma Ez az első kétzsanéros harmonikamobil, döbbenetesen futurisztikus és drága.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Jövőre jöhet az új Ryzen Z2 sorozat a PC-s kézikonzolokba
ph Valószínűleg a Strix Point kódnevű SoC APU lesz a feladatra kiválasztva.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz Tompika777 #101286 üzenetére
Igen.
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #111473 üzenetére
Több is van. Eleve NAT-olt netről van szó, tehát a routered nem kap publikus ip címet. Meg ugye ha sokan kapjátok ugyanazt a publikus ip-t, akkor be tud dugulni (le- fel kell csatlakoztatni, hogy megjavuljon). Meg ugye vannak nem szeretem protokollok a Telekomnál (torrent, vpn).
Jobban jársz egy mások szolgáltató flottás korlátlan mobilnetjével (árban és technikailag is). -
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #111475 üzenetére
Általában a feltöltőkártyások és a hangcélú kártyán opciós mobilnetet használók minden szolgáltatónál NAT-olt netet kapnak.
Azért javaslok másik szolgáltatót, mert ott adatkártyát kapsz havi 6000 Ft alatt korlátlan adatforgalommal, hűség nélkül. Viszont pont ezért helyenként már túlterhelt a másik szolgáltató 4G hálózata... -
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #111477 üzenetére
Az ügyfélszolgálat jól mondta, pont ezt írtam én is a #111476-ban az első mondatban.
Egy flottához való csatlakozás kb. egy hétig tart.
Majd ne felejtsd el egy hónap múlva megírni a tapasztalatokat. -
thomas77
senior tag
válasz Tompika777 #111477 üzenetére
Minek mennél be egy T-be? Alkalmazásban feltöltöd az egyenleged, megrendeled az opciót és kész. Ezért kár bemenni.
Vagy váltanid kell szolgáltatót? Esetleg havidíjasról dominóra? Mert akkor tényleg be kell menned. -
Starchm
őstag
válasz Tompika777 #111507 üzenetére
Persze, ilyen 10 még oké is lenne. De van olyan hely ahol ha mindenki kiváltaná mondjuk a kábelt ilyen korlátlan mobilnetre akkor is megfeküdne a rendszer és nemtudom, hogy a telekom képes-e "érzékelni" a torrentet és azt mondjuk ilyen helyzetben kevésbé priorizáltá tenni. Ha ilyesmi lehetséges akkor talán jó opció lenne.
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #111604 üzenetére
Ezt bármi...
Szerk.:
A képen lévő jelenséget jellemzően túlterhelés okozza. Elég sok ilyen - jellemzően csak 800 MHz-et használó - cella van a Telenornál, mert ott a korlátlan mobilnet csomagok elterjedtebbek, ráadásul az HBO Go és Telenor MyTV forgalma mindenkinek méretlen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha jól látom fent mutatja a netsebességet, próbálj meg letölteni egy nagyobb méretű fájlt egy gyors weboldalról.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
legenda
Szia,
A wifi átvitel miatt is lehet, akkor jellemző, ha például nem a megfelelő csatornán megy a forgalom.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Tompika777 #111619 üzenetére
Sok csatorna adott 2.4 és 5 GHz sávon is, érdemes mind a kettőnél más/minden értéken kipróbálni.
A szolgáltatóra csak úgy tudod szűkíteni a jelenséget, ha a wifi átvitelt kihagyod.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
albiosz
őstag
válasz Tompika777 #111648 üzenetére
Nézd, én 2017 áprilisában vettem 4 giga netet 4000 HUF-ért és még van 600 mega körül. Ez majdnem 3 év. Persze mindig aktiválom a havi 50 megát meg szerdán az 1 gigát. Valamelyik évben karácsony körül adtak talán szintén 4 gigát, ami talán decembertől márciusig volt érvényes. Szerintem ez így teljesen oké. Hozzáteszem, hogy nem lógok a neten egész nap, de ebben benne van a Viber kapcsolattartás munkaidőben feleséggel (sok képet küld a kislányunkról), e-mailezés és ha bármire szükség van ott, ahol nincs wifi, akkor azt megnézem. 2500-as feltöltés pedig sokszor egy évre elég nekem. Keveset telefonálok, de most költözünk, kicsit többet beszéltem, így is azért 3-4 hónapra elég. A Domino szerintem erre a felhasználásra van kitalálva, Most opcióval pedig teljesen rendben vannak a percdíjak is.
Ha több net vagy perc kell, akkor elő kell fizetni valamire. Tök jó flották is vannak, biztos találsz megfelelőt.
Az elmúlt mondjuk 2-3 évben szerintem jó irányba ment el a Domino, én elégedett vagyok velük.
-
JDMKid
tag
válasz Tompika777 #111648 üzenetére
Tudom, nyilván nem várok semmilyen nagy durranást. jól ismerem már a telekomot...
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
prozodus
őstag
válasz Tompika777 #111904 üzenetére
Es azt lehet ellenorizni vhol, mint a hordozott mobilokat?
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
Zoli djc
csendes újonc
válasz Tompika777 #112032 üzenetére
Új fiókot kellene csinálnom, vagy mit tehetnék? Egyébként új előfizunál végig megy az összes ellenőrzésen előre ki van töltve nem kell beírni semmit. A Dominos adategyeztetés is megvolt amit minden évben kell, nem változott a címem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tompika777 #112286 üzenetére
Ez tökéletes, de múlt évben megvolt ez, most viszont 240KB/s a max több OS-t és letöltendő iso-t kipróbálva. 2MB/s-nél fel sem tűnt volna a korlátozás.
Ha már említed az ÁSZF-et, azt nekem kéne ismernem, de az ÜSZ-es hugiknak nem? Vagy csak hülyének nézik a felhasználót?
Pont amiatt hívtam őket, hogy eddig működött, most viszont túl alacsony a limit.
(#112287) dptrsk
Értem én, de nem örülök neki.
(#112288) anglergab
MIért írod, hogy nem tagadják? Te is ÜSZ-es vagy? Hárommal is beszéltem és mindhárom egyértelműen letagadta. Mint ahogyan Te most letagadod, hogy ők tagadják.
Azért van erre szükség, hogy a hálózat működését és integritását fenntartsák és egyes felhasználók miatt ne kerüljön veszélybe sok más felhasználó adatforgalmazása.
Ne kerüljön veszélybe a sok torrenthuszár letöltögetése? Deqrvajó. Szívjon az, aki jogszerű tartalmat akar leszedni! Azzal ne fárassz már, hogy technikailag nem lehet szűrni a jogrótiszta oldalakra, ezekre a kincstári kamuszövegekre nem vagyok ma felkészülve.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
BPéter1984
tag
válasz Tompika777 #112569 üzenetére
Hát igen hallottam a DIGI-ről sajna nem jött be nekik eddig. Igen az a kb 5 ezer nem kevés havonta. Flottát meg nem szeretnék. Gondolom újoncként nem lehet jobb ajánlatom. Bár évekkel ezelőtt voltam már telekomos és a számom is 30-as még.
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #112572 üzenetére
Ugyanezt akartam írni...
+Feltöltési bónusz percek+net
+Domino Day ingyenes opciók,
de a heti 70 perc bármilyen irányba 450Ft-ért is szóba jöhet.Így tovább gondolva, a bónusz net felesleges...
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Tompika777 #112572 üzenetére
100-200 perc havonta szerintem nem kevés
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #112577 üzenetére
Ha bekapcsolja 2x a 70 percet, akkor inkább kevesebb lesz az a 13700.
Ha mind a 4 hétre (majdnem az egész hónap) mindig bekapcsolja, 280 percet kap bármilyen irányba.
9900+4x450=11700 Ft (+a 70 perc feletti plusz percek díja esetleg)App-ból kényelmesen fel is tölthető az egyenleg, kapcsolhatóak az opciók. Ha meg nem kell annyi beszéd éppen, lehet húzni a bekapcsolást, úgy még kevesebb lesz.
-
thomas77
senior tag
válasz Tompika777 #112816 üzenetére
Jó ez így. A torrent nem feltétlenül jelent illegális tartalom letöltését. Ha akarod, tudod használni, de talán nem áll be tőle az egész hálózat.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Tompika777 #112816 üzenetére
Szia!
A torrent lassitása nem is lenne probléma, de sajnos ha fut a torrent kliens, (bármilyen) rendszeresen szakadozik a telefon internet kapcsolata!
Természetesen csak a Telekom simmel.
Több fajta telefonon.
Megoldás:
VPN használata, vagy a torrent kliens kilővése.
Ui:
Több mint egy éve tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ssgt1981
senior tag
válasz Tompika777 #112965 üzenetére
Köszi szépen valahol azt olvastam, hogy nem mindegyik csomagot lehet routerben hasznàlni.
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
válasz Tompika777 #112967 üzenetére
Köszi szépen mégegyszer a segítséget
-
b.daniel
senior tag
válasz Tompika777 #112962 üzenetére
Kötbért fizet az előfizető(a kapott kedvezményt),de nem tiltják a telefont, nem is tilthatják ha ki van fizetve
-
fil
őstag
válasz Tompika777 #112985 üzenetére
Kösz.
-
Enigma1945
őstag
válasz Tompika777 #113005 üzenetére
Nekem is kiirva, hogy aktiv, de ujraaktivalni nem lehet. Igaz, megy a net, es a 300 megambol se kajal semmit.
Szoval aktiv a korlatlan net nekem
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
addikt
válasz Tompika777 #113016 üzenetére
Aztaaaa, mekkora kasuk vagyok! 🤣😂
Biztos valami "valentin" szimbólumot vagy szöveget kerestem még mellé, nem csak így snasszon. 😅
[ Szerkesztve ]
-
Caranita
aktív tag
válasz Tompika777 #113148 üzenetére
ez így nem igaz, a csomagtól függ, hogy korlátozott e a sebesség
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Tompika777 #113329 üzenetére
Eddig abban a hitben éltem,hogy az egy összegben kifizetett telefonokat nem tiltják. Remélem,hogy du. beigazolódik,hogy nem butaságot mantráztam magamnak eddig. Jeelentkezem.
//6800K+1070–XboxOneX—PS4–Switch\\—GamingEmpire
-
Kbali
nagyúr
válasz Tompika777 #113329 üzenetére
A két slotnak külön imei azonosítója van
-
Kbali
nagyúr
válasz Tompika777 #113335 üzenetére
Fejlesztések szempontjából is halál, mert gyakorlatilag olyan, mintha két készülék lenne
-
btudos
veterán
válasz Tompika777 #113335 üzenetére
Egyáltalán nem életszerűtlen, a dual simes készülékek sokáig teljesen ismeretlenek voltak a szolgáltatói kínálatban, így a készülékek azonosítását is csak az egyik IMEI szám alapján végzik.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
ferob
őstag
válasz Tompika777 #113376 üzenetére
A korlátlan adatmennyiség kapcsán a feltételek az alábbiak szerint módosulnak.
2020. március 31-ig:
A Korlátlan Net és Korlátlan Net Max csomag kizárólag személyes felhasználásra vehetőigénybe. A Korlátlan Net és Korlátlan Net Max díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következőforgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérőmaximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint:Peer-to-peer jellegűfájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentőforgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. A Szolgáltató a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának érdekében az Általános Szerződési Feltételek 4.3 pontja alapján jogosult a szolgáltatást korlátozni, vagy az előfizetői szerződést felmondani.2020. április 1-jétől:
A Korlátlan Net és Korlátlan Net Max csomag keretében a hálózat integritásának, valamint a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a Szolgáltató jogosult az Előfizető által igénybe vett szolgáltatás az ÁSZF Törzsrészének 5.2. pontja szerinti korlátozására, amennyiben az Előfizető olyan magatartást tanúsít, mely akadályozza vagy veszélyezteti a Szolgáltató hálózatának rendeltetésszerű működését, ezáltal pedig más előfizetők által igénybe vett szolgáltatások minőségének csökkenését vagy a szolgáltatás elérhetetlenné válását eredményezi. -
viktorhu
veterán
válasz Tompika777 #113379 üzenetére
Megbüntették őket a torrent és a vpn korlátozásááért, ezért helyette az extrém adatforgalom lesz, amire figyelniük kell majd.
-
viktorhu
veterán
válasz Tompika777 #113383 üzenetére
Pedig ott van az, nézd meg a régi és az új szöveg különbségét, pont ezt a sebességkorlátozást vették ki belőle.
-
viktorhu
veterán
válasz Tompika777 #113395 üzenetére
Ott van ferob idézetében, amire válaszoltál. Ott a régi és az új változat is, ha összehasonlítod a két szöveget, pont ez lesz a különbség.
-
szalai112
senior tag
válasz Tompika777 #113397 üzenetére
Arra én is kiváncsi leszek hogy lehet e torrentezni
-
viktorhu
veterán
válasz Tompika777 #113397 üzenetére
Ha 3 perc alatt letöltesz egy filmet, az nyilván nem extrém használat. Ha fent hagyod a seedet, az már inkább, ha mobilról beszélünk Nyilván nem lesz fix érték, hanem ahol bedugul a hálózat, ott megvizsgálják, hogy ki csinálja, és azt fogják korlátozni.
-
viktorhu
veterán
válasz Tompika777 #113409 üzenetére
Szerencsére tévedsz, mobilnál szükséges a fair use policy, de pl. UPC-nél vezetékesen is van ilyen.
-
MadMancs
veterán
válasz Tompika777 #113770 üzenetére
Szerintem az 5Gb ment a lecsóba,lett helyette 10. Viszont aki eddig megrendelte annak maradt.. Vagy dominónál lehet másképp működik. Én előfizus vagyok, 5 öt 3 napja , 10et ma aktiváltam. Működik mindkettő.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
clon
aktív tag
válasz Tompika777 #113770 üzenetére
Mint láthatod nem aktív. DE az 50M be volt aktiválva ami lejárt de aktívak között maradt és átváltott 5G majd eltűnt és azóta az már nincsen vagyis egyik sincsen sem 50M sem 5G. Mivel láthatóan csak átírták az 50M ennél a kártyánál és mikor lejárt az előző aktiválástól a 30 nap akkorra meg az 5G már nem volt sehol mint ahogyan látható a képeken.
Az 5G sosem volt aktív, nem mintha kellene mert wifi van csak kicsit kezd kaotikussá válni mi is van valójában és kinek mije van vagy jár vagy akármibármi[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz Tompika777 #113953 üzenetére
Értem
Csak vettem pár 450Ft-os telenor simet. Feltöltös
A lényeg korlátlan net elvileg 1 napig kéne tartania de már a 2 napnál járok.
És a telenor nem lassít p2p-én. -
Huroq
senior tag
válasz Tompika777 #113971 üzenetére
Most néztem és még él a korlátozás.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Tompika777 #113973 üzenetére
A jelenlegi helyzet felülírja a szabályokat. Most minden eddiginél fontosabb a hálózat védelme. Mikor az új ászf készült, nem ez volt a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Tompika777 #113977 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy a hatóságok megkapták a megfelelő tájékoztatást.
A torrent teljes sávszélességgel mobilneten meg nem annyira elengedhetetlen járvány idején, mint a liszt vagy a WC papír
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz Tompika777 #113977 üzenetére
Már bocsi, de te most azon pörögsz, hogy a P2P kapcsolati sebesség korlátozva van?! Az miért baj? A telekom maximálisan kiszolgálható sávszélessége sem véges ám. Mivel a jelenlegi helyzet úgy hozta, hogy a szolgáltató napi netforgalma jócskán megugrott, így, hogy ne fogyjon el a sávszélesség de minden ügyfelet ki tudjon szolgálni, sajnos bizonyos csatornákat korlátoznia kell. Ahogy írták is, egyrészt így védik a hálózatot a túlterheléstős, másrészt meg az ügyfeleknek így tudnak biztosítani elérhető sávszélességet... Mióta van ez a #maradjotthon meg a #homeoffice dolog, átlag 20-30%-os hálózati forgalomnövekedésről lehet olvasni, ami másodpercenként 200-230Gigabit/s,de volt már 250Gb/s felett is
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz Tompika777 #113983 üzenetére
átfutottam a mobil és internet ászf-t, nem találtam p2p korlátozásra utalást benne :/
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz Tompika777 #113991 üzenetére
nyilván monitorozzák a végpontok forgalmát,és ha hosszútávon extrém magas egy átlagos felhasználástól,akkor értesítik, ha továbbra is extrém magas, akkor korlátoz. Bár a jogszabály a korlátozás módjaira nem tér ki.
-
Zeki
nagyúr
válasz Tompika777 #114326 üzenetére
Azért van, amiért egy másik topikban veri valaki a tamtamot, hogy ő pontosan fizet a korlátlan betért, ezért ő 4k-ban tőlti le a sorozatát, és a szolgáltatónak kötelessége lenne fejlesztenie, hogy legyen sebesség . Ha terabájtos torrentekel töltögetnek, akkor neked nem jut sávszél le. Csak fel.
-
tibor23
senior tag
válasz Tompika777 #114326 üzenetére
Én tegnap előtt du. 17h. körül mértem Révfülöpön (LTE+ max. térerő) sima Domino kártyával 150/40Mbps-t, de lehet több is jött volna valami drága telefonnal.
Tapolcán lakásban (2-3 pálcika térerő B3 torony) per pillanat 23/15-32/19-stb., de 40 fölé nem megy szinte soha. Itt semmi romlás nincs az ingyen napok ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OLED TV topic
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lokális AI chatprogramot ajánl az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jack Hunter: Közösségi tér konfliktus
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új!Beelink GTi12 Ultra Mini PC+ eGPU Dock
- ASUS ROG G513RW-HF096W / RTX 3070Ti / Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 4800 / 1TB NVMe SSD gamer laptop
- 4 db Palit RTX 3060 Ti Dual 8G GDDR6
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen