Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
válasz thomas77 #87789 üzenetére
Köszi az infót! Azt hiszem, ezt néztem én is - csak nem tiszta, hogy erre mehet-e a maratoni 4GB utána. De ha jól gondolom, igen, mert ez az előbbiekben tisztázottak alapján már nem csak netes kártya. De erősíts meg kérlek!
Egyszerűbb lenne bemennem, mert ott rögtön gondolom a szerződést i meg lehet kötni, nem kell telefonálgatni, meg postai levelet várni a kóddal, amit sms-ben vissza kell küldeni. Hamarosan utazom, és jobb lenne még itthon lerendezni a dolgot. Viszont félek, hogy az adategyeztetés miatt tele vannak a T-pontok Itt van kettő, ahol lakom, teszek egy próbát azért szerintem.
-
olloczky
senior tag
válasz thomas77 #88317 üzenetére
"Ha feltöltöd, újabb perceket kapsz."
Nem pénzt kapok? És akkor abból 25 forintért megy egy perc. mert mobilnetet szeretnék majd venni. Ez így megy nem? Feltöltöm és addig vásárolgatok vele (vagy telefonálok) amíg le nem merítem a keretet.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
veterán
válasz thomas77 #88697 üzenetére
Szolgáltatótól van az iPhone, de mivel az Apple tiltja a szolgáltatóknak, hogy kicsit is belenyúljanak a szoftverbe, ezért a függetleneken ugyanúgy működik a VoLTE.
Előfizetéses vagyok, 1414-en kértem a VoLTE aktiválását.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tsteve
senior tag
válasz thomas77 #89914 üzenetére
a "domino s" csak hálózaton belül ingyenes...roamingban kikerülsz ebből, hisz hálón kívülről inditod....
a "többletdíj nélküliség" sem jelent ingyenességet az esetedben...
a percdij pedig -elvileg- a domino s-nek megfelelő belföldi percdij kell hogy legyen roaming helyzetben...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz thomas77 #89919 üzenetére
lehet hogy zavaros a tájékoztató is, de te is félreérted a többletdíj fogalmát...az egy roaming helyzetben alkalmazott extra díj a normál (belföldi) percdijon felül...korábban általánosan használt volt, ma már szinte sehol nincs a jun. 15-i változások óta...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz thomas77 #89922 üzenetére
az a gyanúm hogy a 2 opció tekintetében nem történt meg a hivatalos eltörlés még eddig ... ezt pótolta a Telekom most hivatalos módon is, noha ténylegesen nem alkalmazta eddig sem... a változás leírása alapján ez a tippem...a 19 ft-os percdij viszont számomra is fura... de szerencsére itt a felhasználók javára téved a számlázási rendszerük...
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz thomas77 #89924 üzenetére
A roaming helyzetből indított hívás olyan, mintha belföldről hálózaton kívülre telefonálnál.
Azaz roaming helyzetben felhívni egy Telekomost ugyanolyan, mint belföldön felhívni egy Telenor/Vodafone/stb számot, ez alapján fiztned kell érte.Azt be tudnád nekem linkelni, hogy hol írják, hogy a Domino Most és Domino S nem lehet együtt.
A 19 forint nem biztos, hogy hiba, a honlap szerint a Most opció is EU kompatibilis lett.Emellett a 19/25 ft/perc roaming többletdíj mentes, lehet az volt a cél ezzel, hogy a méltányos használatot nem veszik figyelembe, tehát korlátlanul telefonálhatsz roaming helyzetben Telekom irányba.
-
Miska0330
tag
válasz thomas77 #90171 üzenetére
Szia!
Igen a HVG is írt róla cikket. Telefonon is lehet őket kérni hogy kapcsolják be.
http://hvg.hu/tudomany/20170905_telekom_iphone_4g_hang_bekapcsolas_mobilnet_hivas_kozben
iPhone SE telefonom van. Még a Notebook.hu -n vettem.
Felhívtam őket, hogy kapcsolják be. Segítőkészek voltak. Kérdezték, hogy milyen telefon illetve hol vettem. Mondták, hogy sajnos szolgáltatófüggetlen készüléken nem tudom majd használni a VoLTE-t.
-
fornettisuti
veterán
válasz thomas77 #90182 üzenetére
Csak ha előfizetéses vagy.
Enyém 5+ éve hordozott Telekomos 20-as, nincs probléma.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz thomas77 #91314 üzenetére
A domino sok jobban járnak ha gyári független készüléket vásárolnak, ahogy eddig is.😉
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
válasz thomas77 #91414 üzenetére
Sajnos én is tapasztaltam VoLTE előtt, hogy olyan helyen is 2G-re vált vissza a teló híváskor, ahol amúgy erős 3G is van. Ez a B20 cellákon fordul elő. És ez ugye azt is eredményezte, hogy nem volt mobilnet hívás alatt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
anadroid
senior tag
válasz thomas77 #91425 üzenetére
Májusban 3 hétig tartott.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Akelaus
senior tag
válasz thomas77 #91559 üzenetére
Az 1-es kérdésre szerintem kapsz választ az oldalon, mert a Nokiáknál két dologban tettek különbséget. Winfosos, vagy "régi" Nokia. Szóval, ha szerencséd van, akkor az ott megadott kóddal ki is nyitod akár már most a készüléket. 2-3 ilyen márka van, ahol leírták a nyitást, és nem kell külön az sms-ben kapott kód. Egy próbát megér szerintem a dolog, azaz hogy megteszed amit a Nokiáknál leírtak.
2-es: erre nem tudom a választ.
3-as: Szerintem ellenőrzi. Hiszen a hűségnél kedvezményt kaptál, itt kérheti akár annak a kifizetését. (Hozzáteszem ez feltételezés, mert addig amíg nem nyittat ki valaki ilyen telót, csak a régi megoldásukból tudok kiindulni. Ott fizethetett ki az ember egy valag pénzt)
4-es: Ez jó kérdés. Ha az elvet nézem, akkor igen bárki kaphat, nem csak a tulajdonosa. Ehhez kell egy szám ahova elküldi az sms-t(ha kell), illetve az IMEI szám kell csak. Jelenleg ezt kéri (vagy kérné a 3.6-os menüpont). -
-
Nikaré
őstag
válasz thomas77 #91849 üzenetére
Na akkor írom mi történt eddig, tárcsázóba beütöttem a megfelelő kódot és
a Hálózatzár menüpontba belépésnél, PIN kódot kér, ami azt jelenti, hogy függő a készülék,
méghozzá T függő.
Ilyenkor mit lehet tenni
Miért küldeném el újból az IMEI számot, ha jót küldtem elsőre is? -
kchris78
veterán
válasz thomas77 #91897 üzenetére
Miért olyan nagy dolog ez? A legtöbb Nokiának ugyanaz az algoritmusa a dekódoló kódhoz. Windowsos programok sokarkoznak típus szerint, vagy eleve webes cucc... Nincsenek millió típusok... Elrakják ezeket típusok szerint kategórizálva azt kész... Ezeket a dolgokat már akkor is meg kellett tartani hiszen függetleníteni eddig is lehetett csak pénzért.
-
Ferike81
senior tag
válasz thomas77 #91897 üzenetére
Olyan 2 hete lomtalanítottam a szekrényben, és ezt találtam. Mondom mekkora poén lesz, belerakom a céges kártyámat. Feltöltöttem, ugyan csak 3 órát bír, meg max 5 perc telefonálást az akksi, de a benzinkúton mikor bevillantottam, jobban megnézték mintha egy Note 8-at tettem volna a pultra. Bár a kislány aki a kávét főzte azt hitte, hogy számológép. Egyidős lehetett a telefonnal.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MárkaLánc
- Asszociációs játék. :)
- ASUS notebook topic
- Google Pixel topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- További aktív témák...
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen