Hirdetés
Hirdetés
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
prozodus
őstag
válasz vwpolopg #62788 üzenetére
Menj el a Békéltető Testülethez, jók az ügyvédek. A UPC-t úgy helyre raktama segítségükkel, h jobban se kell
************************************************************************************************************
Ma este felhívtam a trét, de minek... Csak felbosszantottak... Az egyik se magyarul nem tud, se smihez nem ért. A másik úgy tűnt, ismeri a dolgokat, de azzal meg lemehet a tréa p...-ba.
Van egy dominó, amit mivel minden díjcsomag tré, átvinnék máshova, de van még rajta pénz. Egyik ötletem az lett volna -más okból is-, h átváltok havidíjasra, de emiatt ugye -meg úgy egyáltalán- nem vagyok hajlandó aláírni hűságidőt. Aszongya a kiscsaj, h lehet hűségidő nélkül, de akkor ki kell fizetnem a sim-kártyát, ami 5000-be kerül. Eddig is tudtam, h idióták ezek, de már nincs szemernyi 2ség: ott lopnak meg, ahol tudnak, de h ennyire átlátszó hazug indokokkal...
[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
Az előfizetésed igen, de a számot nem, így egyáltalán nem biztos, h erre is érvényes lesz, ha nem foglalják külön bele
És akkor is ugye, külön kell majd kérni, és mennyi idő alatt fogják visszaadni? És mikor lép életbe a törvény?
Bakker, ez mekkora megoldás lenne a problémámra, ha nem pont az egyetlen megtartani óhajtott számomról volna szó...Az 5000 meg akkor is pofátlanság, lopják meg az öreganyjukat. Főleg, h nem kérek új kártyát, csak más előfizetést. Ők akarják rámkényszeríteni az új kártyát. Egyszerűen csak lopni akarnak ebben is.
-
prozodus
őstag
Tehát ha én a dominónál az újra nemet mondok, akkor maradnak nekem a régi percdíjak???
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz Varszegig #62855 üzenetére
Juhhhúúúú, de ha jól értem, akkor a feltöltés új szerződésnek minősül, és így csak a máj1 előtti utolsó feltöltésekre vonatkozik?
De akkor is nyerek fél évet. Bár az egész nem jó smire, de akkor is[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
Ha a díjcsomagom nem található meg a díjváltozásban, az vajon mit jelent???
-
prozodus
őstag
válasz Soulfly842 #62874 üzenetére
Ha ez ilyen egyértelmű lenne, nem kérdeztem volna. A díjcsomagomat rendszt max a kisbetűben említik....
-
prozodus
őstag
válasz Soulfly842 #62918 üzenetére
Ja, csak éppen a múltkor se így volt....
Ahhoz viszont smi közöd.A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
Amennyit használom a dominót az előfizetés mellett, még egy feltöltés sem fogy el... Úh nem az lenne a gond, h elfogy, hanem h potyára gyűlik. Alig várom, h lefogyjon, és átviszem ezt is a blue-hoz, mint a telenyomort, és a trénél csak az előfizetés marad, ha nem csinálnak megint vmi nagy disznóságot, mint szoktak egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
-
prozodus
őstag
válasz Gedeon31 #63103 üzenetére
Megpróbálhatod, de: nekem pl eltüntették a hangfelvételt is... Mert az egyértelműen bizonyította volna az egyébként is myilvánvalót, h a helpdeskes hibájából hamisan kezelték az előfizetésemet, és így folyamatosan megloptak vele majdnem 2 évig, míg egy másik helpdeskes elszólta magát, h mit vett észre... Szted megtérítették, amit elloptak v akár csak elnézést kértek??? Se egyik, se másik. Gusztustalan tolvaj banda.
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz Blackmirror #63322 üzenetére
Neked legalább ezt megtérítették. Nekem még a bizonyítékot, a hívásfelvételt is eltüntették, még a kötelező 2 év lejárta előtt, csak h ne kelljen rendbehozni a dolgot...
Apropó, mennyi ideig lehet panaszt tenni? Elévülési idő meg ilyenek?A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
Így van. Nem is véletlenül tanulták meg az emberek, h ha vmit el akarnak érni, azonnal neki kell kezdeni habzani. De a milliós forgalmaknál se jobb a helyzet, ismerős céges telói el is kerültek a trétől, pedig ott aztán volt forgalom dögivel, lett volna mit megbecsülni.
Kártyával még éppen el lehet náluk bohóckodni, de már az sem éri meg, ha már kártyás.
Amúgy a behajtócégeknél sem reménytelen a dolog: mikor a upc baromkodott, visszaírtam a behajtónak, h ne strapálja magát, mert jogtalan a követelés, sose hallottam róluk többet; a upc-t meg a Békéltető helyretette, és ha éppen ráértem volna válás helyett, még be is pereljük őket. Na, azóta én is megtanultam habzani. Ha nem az úri modor kell, akkor nem az lesz, de h félévig szórakozzanak az emberrel... Nonszensz...A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
-
prozodus
őstag
-
prozodus
őstag
válasz Ateszpapa #63523 üzenetére
Egészen másról van szó: 2 teló 1 számmal, ott csak egy 2. kártya segít, 2. szám, ha nem akar folyton rakosgatni. V egy feltöltős, h ne kerüljön sokba, v egy előfizetés, h át lehessen az elsőre irányítani, de ha hív, akkor úgyis 2 számot fognak látni tőle.
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz György1212 #63530 üzenetére
Mivel a trékom segítőkészségét és korrektségét ismerjük, a helyedben már most azonnal beszélnék a Békéltetővel, időpontkérés és bemenni, ők vban segítőkészek. Legfeljebb feleslegesen futottad ezt a kört, de remek idegnyugtató, mert rengeteg infót kapsz a lehetőségeidről, ha a tré továbbszarozik. Uígy a Hírközlésivel is érdemes lehet már most beszélni. Mind2 adhat akár tippeket is a trékomhoz, h mit vegyél vigyelembe, hivatkozási alapot, stb, amikor a trékommal kell beszélni.
Még egy: Megvan az időpont, h mikor kérte először, h kapcsolják ki ezt a szolgáltatást? Ez még fontos lehet a későbbiekben.A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
válasz György1212 #63538 üzenetére
Már majdnem egy éve???? Akkor méginkább irány a Békéltető és a Hírközlési. A Békéltetővel kezdeném, ingyenes a jogi tanácsadás, és behívhatják tárgyalásra a trékomot is. Tapasztalatból modom, megéri hozzájuk fordulni.
-
prozodus
őstag
válasz Vangelis #63542 üzenetére
Tudom, nekem is állt hozzá a upc, el se jött a Békéltetőhöz, csak aztán mégse akarózott neki bíróságra menni a pénzéért Azért tudják ők jól, h igazuk van-e... Egyszerűen arra utaznak, h az ügyfél berezel.
-
prozodus
őstag
http://privatbankar.hu/vasarlo/megszavaztak-eltunnek-a-roaming-dijak-az-is-megvan-hogy-mikor-283025?utm_source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel_20150630
-
prozodus
őstag
válasz György1212 #63550 üzenetére
Persze, h életszerű. Nekem is hasonlókat játszottak el, csak más szolgáltatással és kisebb tétellel. Az állítólagos korrektségük csak mese habbal, ha vban arra lenne szükség. Nem érdemes várni, minden fronton minden infót begyűjteni, és cselekedni.
-
prozodus
őstag
válasz szabogabor10 #63660 üzenetére
Azért még ne igyál rá mérget...
-
prozodus
őstag
válasz szabogabor10 #63662 üzenetére
Magadnak mondasz ellent, de nagyon
-
prozodus
őstag
válasz Soulfly842 #63688 üzenetére
Na, ettől ugyan nem lesz kiváló az élmény, hanem attól lenne, ha tudnának értelmesen szervezni a meglévő igényeknek megfelelően a trékomnál, csak ehhez ész is kéne, és nemcsak sok akarás.
-
prozodus
őstag
A folyton jövő sms-ek után, ma is érkezett, h változik az ászf; megjelent-e már a honlapon vhol konkrétan és részletesen, h nem lehet számelhordozáskor a feltörtőkártyákról a pénzt a szolgáltatónak benyelni? Merth aug-tól ugye ez van végre
-
prozodus
őstag
válasz prozodus #64264 üzenetére
Mert egyelőre csak ennyit találtam:
8.3.2.3. Az Átvevő szolgáltató a számhordozási igénybejelentésnek megfelelő módon
tájékoztatja az előfizetőt arról, hogy
a) a számátadási időablak alatt a szolgáltatás részben vagy egészben szünetelhet,
b) a hangposta üzenetek nem vihetők át,
c) az előre fizetett csomag esetén a fel nem használt összeg számátadáskor elvész, kivéve, ha
az átvevő szolgáltató ettől eltérően rendelkezik,A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
válasz 4Grider #64269 üzenetére
Igen, elvileg a hétvégén kéne életbe lépnie, csak éppen nem találok smi rendes idevonatkozót, és most pláne nincs időm órákig ezt vadászni. A tré meg küldözgeti az sms-eit, h változás, csak éppen a honlapon az aug-i változások között nem ír smit erről.
-
prozodus
őstag
A tré felébredt? Ma megint jött egy sms a már anno (potosabban mense ) visszaigazolt számomra, h elfogadták a díjemelés elleni tiltakozásomat.
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz tomi5244 #64793 üzenetére
A kuponkódot a telekom.hu/tartozek oldalon az online vásárlási
folyamat során, a „kosár” oldalon kell beírni a „kuponbeváltás”
résznél. Egy vásárlás alkalmával csak egy kuponkód
használható fel, egy tartozék erejéig. Amennyiben a kuponkód
értéke meghaladja a vásárlás összegét, akkor készpénzt nem áll
módunkban visszafizetni, további részletekbe beszámítani vagy
más vásárláshoz érvényesíteni. A kupon értéke csak a tartozék
vételárára váltható be, részletfizetésre történő vásárlás esetén a
kezdőrészletbe, egyösszegű vásárlásnál a teljes árba.Akkor egy vásárló több vásárlásnál is használhatja a kupont?
Mkinek uazt a kódot küldték ki?
Akkor is van ötletem a megoldásra, ha egy számra csak 1x szabad.
Számhoz kötött egyáltalán?A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen