Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem online egy telefont domino díjcsomaggal.
Az átvételt követően kaptam egy e-mailt a Telekomtól, hogy elkészültek a dokumentumok és havidíjas díjcsomag.
Domino fix extra kártyát kaptam.
Akkor ez most előfizetéses lett? Én feltöltő kártyás csomagban akartam. -
Zeki
nagyúr
Nem nagyon figyeltem napközben, vótmán?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Pár órája beszéltem egy ügyfélszolgálatossal, aki elég lekezelő volt, azt mondta hogy attól még mert mára van kiirva, abból maximum csak a holnapi nap lesz, mert még át kell vizsgálniuk hogy minden rendben van-e....csak azt nem értem ha már le lettek egyeztetve az adataim pénteken, akkor miért nincs még jóváhagyva a rendelésem ?
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Csütörtökön délután le adtam egy rendelést egy Samsung Galaxy Note 9 DS Black készülékre elő és részletfizetéssel, pénteken beszéltem egy ügyintéző hölggyel, akivel le egyeztettem a személyes adatokat, de a honlapon a megrendelésnél még mindig azt irja ki, hogy jóváhagyás alatt. Pedig elméletileg ma kellene kiszállitaniuk oda ahonnan felveszem majd. Kb mennyi időbe telik amig elfogadnak egy ilyen megrendelést ? Már 3 éve Telekom ügyfél vagyok, a számláimat minden hónapban fizetem a fizetésem napján. Elöbb sajnos nem tudom, és amióta átkerült hónap elejéről az elöző hónap végére a számla lezárása, igy olyan mintha csak késve tudnám befizetni a számláimat. Várható az hogy el lesz fogadva a megrendelésem ? Vagy mire számitsak ?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vizslakutya
üzenetére
Már ki is néztem az opciókat - lehet ez lesz.
-
viktorhu
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
Telekom, de úgy mint Telekom Srbija - lényegében szerb állami cég, nem Deutsche Telekom érdekeltség. Bosznia nehéz piac a multiknak, gyakorlatilag három ország külön szabályozással, felügyelettel, és ahhoz képest nem túl nagy üzleti lehetőséggel. A szerbek viszont érdekeltek a piacon a boszniai Szerb Köztársaságon keresztül, ahol az mtel székhelye is van.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Igazad van, hirtelen kevertem Montenegróval, mindkét helyre sokat járok. Valóban az Mtel van az gyakorlatilag a Telekom.
[link]itt lehet tájékozódni -
válasz
-Ben-
üzenetére
Interneten próbáltam díjcsomagot váltani 2019. év augusztusban, de nem engedte a rendszer. Felhívtam a Telekom ügyfélszolgálatát és az ügyfélszolgálat átváltotta az új díjcsomagra a régi díjcsomagom. Hűségidőm van jelenleg. Ez alapján próbáld meg a díjcsomag váltást az ügyfélszolgálat segítségével.
Számlán ez az információ szerepel:
A költési szintjére vállalt hűsége lejár: 2019.10.21. -
viktorhu
veterán
válasz
vizslakutya
üzenetére
Boszniában telenor? Szerintem nincsenek jelen. A BH meg az mtel a nagy szolgáltatók.
-
viktorhu
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Tavasszal 8 márkáért vettem helyi sim kártyát, ami 3 napra talán 30 giga netet adott. Az első nagy szupermarketnél megálltam, és ott volt egy kis mobilos pult a bejáratnál, szépen be is aktiválták nekem a kártyát.
Szerk: nekem nem volt gond a nyelvvel Boszniában. Dobar dan (jó napot), hvala (köszönöm), és le is vetted őket a lábukról
Anyit tudni fognak angolul, hogy internet, meg hogy beírják a számológépbe az árát, és megmutassák. -
gzbotii
nagyúr
válasz
vizslakutya
üzenetére
Tapasztalat, hogy mennyire könnyű egyezkedni angolul/németül? Mert és Pristinában vettem annó egy ipko kártyát, net miatt, és elég sokat szenvedtem, amíg megértettem magam.
-
-Ben-
veterán
válasz
vpanangin
üzenetére
Ez esetben nem értem. Még júniusban telefonáltam nekik, akkor azt kaptam tájékoztatásul, hogy fejlesztések zajlanak az oldalon, ezért ne lepjen meg, ha nem úgy működik a dolog, ahogy szeretném. A gond az, hogy azóta se úgy működik. A másik előfizetésemen idő közben lejárt a hűség, azt sikerült is módosítanom szerződés nélkül. A másik novemberben jár le, azt sajnos nem lehet módosítani.....
-
-Ben-
veterán
A csomag módosítása megszűnt hűségidőn belül?
Hónapok óta nem tudok módosítani..... -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Jövő hétvégén mennénk Boszniába - az lenne a kérdésem, hogy ennél van jelenleg jobb opció mobilinternetre (a Telekomnál): Világ NET 2GB
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
A mostani előfizetésem 2020.09.14-ig hűségidős. Mobil S+3GB mobilnet 4290Ft,vállalt min havidíj 4590FT.
Ezt áttudom váltani 0perces beszéd(35ft/perc)+10GB mobilnetre 4590Ft előfizetésre?
Nem sokat beszélek inkább netezek. -
G@ben
addikt
Dominon van olyan bekapcsolható kedvezmény, hogy olcsóbban hívhassak itthonról EU-ban (Olaszország) lévő 30-as számot?
-
törölt tag
Afrikai nagybácsik, Monacoi nagynénik telefonszámát központilag tudják tiltani a Domino ügyfelekenk is.
Aki eddig nem tette meg hogy központilag tiltsák a csaló telefonszámokat, az jelezze a szolgáltató felé, és kérésére pár órán belül tiltani fogják.Aki nem kapott ilyen ismeretlen számokról hívásokat, annak is érdemes bekapcsoltatni, megelőzés céljából.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
1414et ingyen hívod
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
A 10GB csomagra tudsz váltani.
A 2017es 0 perc csomagot már lezárták, így maximum a 2019es 0 perc csomagra tudsz váltani, amihez a netet is módosítani kell 2019esee: 10GB(+Magenta duplaadat 10GB)
-
enginev3.0
félisten
Lejárt a hűségem
Hogy tudok csak adatra váltani, hogy megmaradjon a 15+15gb netem? -
HellGreg
őstag
Sziasztok. Ha veszek Telekomnál telefont előfizetésre vállalt hűséggel, akkor abban működni fog a vodafonos SIM is?
-
Sziasztok,
Valamit nem értek.
70 számról jöttem át T-hez, voltak gondok ezzel a szolgáltató részéről és kaptam össz 10GB+ adatot/netet (jóváírást amit én nem látok sehol, csak a T tudja megnézni) meg 10k+ Ft-t (még év elején) és most kérdeztem a T-től mennyi is van még vissza és azt mondták meg 11GB (meg van 12GB saját töltés is =23GB összesen) ez hogyan lehetséges?
Használtam/használom a netet épp eleget pedig.

-
Keem1
veterán
válasz
tibi970307
üzenetére
Akkor vedd 0 perccel, 0 forintért, csak a netet. Az miért nem jó?
-
tibi970307
tag
válasz
Keem1
üzenetére
Igen, azt én is néztem, ráadásul hűség nélkül hozzá lehetne csatolni az otthoni előfizetéshez és akkor csak 2800 Ft lenne, plusz nekem járna +2GB mobilinternet is, mivel 25 év alatti vagyok. Viszont nem szoktam annyit telefonálni, hogy megérjen 3000 Ft költséget minden hónapban, mobilinternet is inkább csak az autóban Spotify-nál fogy, egyébként minimálisat böngészek. Ha pedig telefonálok, akkor sokszor előfordul, hogy nem Telekomos számot hívok.
-
Keem1
veterán
válasz
tibi970307
üzenetére
Viszont ha hálózaton belül beszélsz szinte mindenkivel, akkor korlátlan + 2000-ért. Nekem nagyon is megéri. Kiszámoltam, olyan 8-9 ezer helyett fizetek 4000 alatt, pár perc hálón kívülivel.
-
válasz
tibi970307
üzenetére
Szia,
Az ászf-ben minden lényegi információt megtalálsz:
A havidíjas hang díjcsomag nélkül is igénybe vehető mobilinternet csomagok fentiek közül a Net 3 GB, Net 10 GB. Hang szolgáltatás és SMS ezekben a csomagokban is elérhető, azonban annak nincs külön havidíja. A beszélgetési díj és az SMS díj belföldi és EU alapdíjas irányba belföldön és EU roaming helyzetből 35 Ft/perc, ill. 35 Ft/db, kivéve SMS küldés EU roaming helyzetből 24,25 Ft és SMS küldés belföldről EU-s hálózatba 24,25 Ft.
Forrás: [link]
Olvasom közben, hogy megtaláltad a lényeget.
Új SIM kártyára lesz/lenne hozzá szükséged, bár a Domino <-> havidíjas váltás mindig SIM kártya cserével jár.
-
anglergab
addikt
válasz
tibi970307
üzenetére
Ez előfizetéses net csomag, ez önmagában is rendelhető illetve hang csomaggal együtt is.
-
tibi970307
tag
Sziasztok!Van egy új díjcsomag, ami érdekelne, de nem találok bővebb információt és megrendelési lehetőséget róla.
Erről a csomagról lenne szó:
[link]Kérdés, hogy milyen díjakkal számolják a beszélgetést, SMS-t, illetve hogy hogyan is tudom megrendelni, mert opciót nem találtam a Telekom alkalmazásban/fiókomban.Jelenleg Dominos vagyok.Szerk: Közben megtaláltam, ez sima havidíjas mobilinternet 3GB esetén.
-
kory24
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Ügyfélszolgálatostól kérdeztem váltás után, hogy duonet simet be kell vinnem telekom üzletbe vagy automatikusan deaktiválódik és eldobjam csak?
Erre ő kérdezte miért kellene? Megy tovább ugyanúgy...
Neki is az van...
Mondtam neki, mert már vagy áprilisba lezárták és új csomagok meg augusztustól vannak.
Ekkor mondta utána néz...
Majd mondta mehet tovább, működni fog ugyanúgy.
És működik is.
Aztán majd kiderül hosszútávon.Más:
A 30% kedvezményeknek mikortól kell majd látszani váltás után?
-
kory24
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Váltottam a régi csomagról újra (2017-esről új Mobil M+Net) és mondta ügyfélszolgálatos teljesen természetes, hogy megmarad ilyenkor a Duo Net sim.
És persze valóban működik is.

(#110238) zsoltzsolt
Igen, mindent. Én is emiatt váltottam most.
De összességében több beszéd, több net és mégis olcsóbb lett
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Én úgy tudom mindent, elméletileg az ügyfélszolgálatos jobban tudja. Én mindent frissítettem. És így az első 3 hónap, nagyon kevdvezményes lett, és több mint baráti-ra jött ki, utána csak simán kedvezményes, de így is lényegesen kevesebb jött ki, mint amit eddig fizettem. Szóval, nekem nagyon megérte frissíteni mindent.
Pedig az ez előtti konstrukcióm volt. És mégis jobban jövök ki a jelenleg konstrukcióval. -
kory24
őstag
Magenta 1-es vagyok
Jelenleg van oylan előfizetésem, ami már lezárt (2017-es).
Emiatt van, hogy mindenre 20% kedvezmény van.Jól értelmezem?
Ha mindent átváltanék új csomagra, akkor mindenből 30% kedvezményem lenne? -
kory24
őstag
A 3GB és 10Gb-os net csomagoknál eddig is ott volt a TVGO és HBOGO ikon?
"Az alábbi alkalmazások használata böngészővel és a letölthető alkalmazással sem csökkenti a 3 GB adatmennyiséget:
facebook, Instagram, Waze, Messenger, WhatsApp, Spotify, Tidal, Apple music, Deezer, HBO GO és TV GO."
-
válasz
üzenetére
2015. év nyár óta csak mobilinternetet használok, vagyis nem használok 2015. év nyár óta vezetékes internetet. Online nézek filmet (HBO GO), online hallgatok zenét (Spotify), online játszom, stb.
1. Fő SIM kártya a Nokia 8.1 mobiltelefonomban van.
2. MultiSIM1 kártya a Dell Latitude 5491 laptopomban van.
3. MultiSIM2 kártya a Huawei Mate 9 mobiltelefonomban van.
4. Domino SIM kártya az Alcatel Pop 4 (6) mobiltelefonomban van. -
törölt tag
Sziasztok!
Az online rendelt készülékhez kapott SIM-kártya a futártól való átvételt követően aktiválva lesz vagy várni kell pár napot?
-
4Grider
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
A tartozások nem telefonszámra szólnak, arra csak a felszólítások jönnek. Jó is lenne úgy megszabadulni a tartozásoktól, hogy eldobod/lecseréled a hívószámot...
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Dehogy, ettől nem kell tartanod!
-
raziel01
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Remélem nem komoly a kérdés.

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Egyik felszólításban benne volt a név facen rákerestem.
-
Aventador91
őstag
hát ez csodálatos... mivel személyi számmal, névvel stb-vel kellett beaktiválnom a kártyát, így rámverhetik ezeket a tartozásokat?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Amit én vettem anno domino simet meg mindenféle upc meg banki tartozástól jöttem az smsek. Aztán irtam az ex tulajnak, h jó lenne ha módosítaná a számát mindenhol.

-
válasz
Aventador91
üzenetére
jelezd a Telekomnak, hogy téves telefonszám van rögzítve, Neked nincs otthoni szolgáltatásod, töröljék a számodat az adott MT számról.
-
kory24
őstag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
3.
Nem veszel tudomást ezekről az üzenetek-ről

-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Szia!
Én is jártam így.
Két lehetőséged van:
1.
Vagy veszel másik kártyát és azt használod ezentúl, persze arra is érkezhetnek ilyen üzenetek.
2.
Elmagyarázod azoknak akik az eddigi üzeneteket küldték hogy nem te vagy a célszemély.
Nekem az utóbbi vált be.
-
Aventador91
őstag
üdv! múlt hónapban vettem egy domino quick simkártyát tescoban. utána beaktiváltam, még nem használtam egy másodpercre sem. másodlagos simnek van benne a telómban. aztán most a napokban jött rá 2 sms, hogy "xy számú (9db szám) otthoni szolgáltatására vonatkozó folyószámláján 13442Ft díjtartozása van"
rá két napra jött egy másik "xy számú (itt már 16db szám) otthoni szolgáltatására vonatkozó havi számla beérkezési határiodeje 8.30.-án" lejárt, azonban 9315 Ft-os összege még nem érkezett be"
ez wtf? nincs telekom otthoni szolgáltatásom, digi van. csak egy rohadt simkártyát vettem.. ilyenkor mi a teendő?
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Pont annyi infót írtam, ami pont elég ahhoz hogy felkeltse az érdeklődést, ahhoz hogy megemeld a telefont és személyesen kérj árajánlatot. Ugyanis az se mindegy hol laksz, és ott milyen lehetőségek vannak. Úgy gondolom, ahogy én nem voltam rest a saját érdekeimet képviselni a Telekom ügyfél szolgálatosnál úgy más is veheti a fáradságot hogy rá kérdezzen, és elsőkézből érdeklődjön a lehetőségei felől. Ja hogy piszka a csőr, hát bocs, a lehetőség neked is adott, mint mindenki másnak.
-
válasz
üzenetére
Ja de te magad se tudod csak trolkodsz.
Persze, hogy nem tudom, ezért érdekelt volna, csak te, akinek van, nem tudtad úgy leírni, hogy gondolatolvasás nélkül is lehessen érteni. Nekem úgy rémlett, ahogy te pongyola módon leírtad, úgy nem lehetséges, ezért próbáltam tisztázni a kérdést, ha ez trollkodás......
Legközelebb úgy írj valamiről, hogy ne nagyobb legyen a zavar a témával kapcsolatban, mint volt!
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ja de te magad se tudod csak trolkodsz.
Nyilván aki Magenta1 az tudja hogy Magenta1-es. És nyilván azt írja ami neki van a csomagban. Az hogy több opció áll rendelkezése, hogy hogyan lehet valaki Magenta1, az csak jó. Aki meg eleve Magenat1 az pont leszarja hogy hogyan lehet kevesebb szolgáltatással továbra is Magenta1-es. Valójában mindegy, mert aki az, az tudja milyen plusz kedvezmények vannak. Aki meg nem Magenta1 annak meg ott a lehetőség hogy azzá váljon ha szükségét érzi. 
-
martonl
senior tag
válasz
anglergab
üzenetére
Nincs mit, de megint csak úgy kezdhetem, hogy: tudtommal (tehát mérget ne vegyél rá). Előfizetésre is úgy válthatsz, ha aktív a Dominód, és ebben az esetben rákerül az egyenleg. Tehát ez esetben is először fel kell tölteni, majd átváltani előfizetésre. Ilyenkor jóváírják az egyenleget rajta. Természetesen a forintos egyenlegre gondolok, tehát pl. adatkeretet nem fognak jóváírni egyik esetben sem. Nyilván ha el szeretnéd hordozni, célszerű megvárni, míg a feltöltött egyenleget jóváírják, és csak ezután hordozni. Meg hűségszerződés nélkül kell kötni az előfizetést.
Talán más is megerősít, vagy nem.
-
mano660
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem bonyolult.
Két otthoni előfizetés és egy mobil előfizetés Magenta1 alkot, ehhez rendelhető havidíj mentesen a Családi mobil opcióként 4 dominós telefonszám, melyek ingyen beszélhetnek egymás között.
Magenta1 ügyfélként havidíj és adatforgalom nélkül használhatom a TV Go szolgáltatást is, és amit írtál a szolgáltatások díja 30%-kal csökken. -
No úgy látom pont annyi változat van arra, mi kell a Magentához, amennyi hsz.

Egyszóval az sem tudja, aki Magentás.
Valami otthoni kell hozzá, ez legalább kiderült.Az mondjuk kicsit durva, ha ennyire kiemelten kezelik a Magentásokat, hogy még az ÜSZ is kiemelt, szerintem mindenből 30% kedvezmény elegendő kéne, hogy legyen, a többi ügyfél meg lekaka.......nagyon jó.
-
martonl
senior tag
válasz
anglergab
üzenetére
Tudtommal: nem és nem. Csak teljesen aktív hívószám hordozható, és az egyenleg csak akkor kérhető vissza, ha a szerződésed végleg megszűnt. De ugye azt megteheted, hogy feltöltöd. Ezzel aktívvá válik. Elhordozod. És ezzel a Telekomnál a szerződésed végleg megszűnik, tehát akár másnap kérheted vissza az egyenleged.
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
A Domino kártya száma a hívószám lekötési időtartamban (90 nap) hordozható?
Illetve a Domino kártya egyenlege a hívószám lekötési időtartamban visszaigényelhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Horgász topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Anyit tudni fognak angolul, hogy internet, meg hogy beírják a számológépbe az árát, és megmutassák.
Hónapok óta nem tudok módosítani.....