Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Helló
Van egy Tmobilban vásárolt telefonom Omnia 7-es, ami megy vodás kártyával, akkor megy Telenorossal is ugye?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
Helló
Van ez a telefon
Ha mondjuk vásárlásra kerülne a sor, és alulról a 3. opciót választanánk,
"Kezdőrészlet: 29 991 Ft
Törlesztések:
12 hó X 5000 Ft"Akkor, ha a futár kihozza, akkor neki adunk 30ezret, és utána csekken fizetünk 12 hónapig havi öt ezret? Illetve, mit takar a 2 év hűség az előfizetésre? Mert azt nem teljesen értem, hisz csak 12 hónapig kell fizetni a telefont
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
-
enginev3.0
félisten
Helló
T-mobilnál feltétlen szükséges a blokk is garanciánál? Nem elég a jótállási jegy? Azon is rajta van a vásárlás dátuma, és minden egyéb információ
-
enginev3.0
félisten
sziasztok
akarok venni egy telefont, de 2 év hűségre vette az eladó
Megkapom a papírokat, számlát stb...-t
Legrosszabb esetben letiltják a telefont? és akkor mit tehetek?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
Egy telefonról hogyan lehet megállapítani hogy előfizetésre lett véve vagy hogy kötődik-e hozzá bármilyen előfizetés?
-
-
enginev3.0
félisten
Az nem jó, mert ha most nincs letiltva és ezt el is mondja nekem a Tmobil akkor lehet hogy következő hónapban már le lesz tiltva nem fizetés miatt
Tehát most akkor mit tehetek?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
válasz raziel01 #25516 üzenetére
Nem akarok új telefont venni.
Nekem tökéletes a 20-30ezerrel olcsóbb használt garanciás ha nem kell tartani a letiltástól, szerintem ez elég egyértelmű, főleg hogy nincs havi jövedelmemRáadásul olyat akarok ami lehetőleg független és pl One X-nél az első eladott telefonok függetlenek
Blue mobilos kártyával akarom használni...Olyan lehet hogy flottában lett véve, de nincs rá hűség? (nem kell tartani a letiltástól)
[ Szerkesztve ]
-
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Pl itt [link]
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 175060 Ft
Kezdőrészlet: 4900 Ft
Törlesztések:
24 X 7090 FtKifizetek a futárnak 4900Ft-ot
Majd havi 7090-et és nincs több költség ezen felül?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
válasz polonic #30709 üzenetére
Jah, mert azt még a következő oldalon kötelező lesz választani?!
Tehát akkor nagyjából, havi 10k lenne a csekk amit be kell fizetnem, ha választok még egy nem túl drága előfizetést
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz raziel01 #30712 üzenetére
Ne idegeskedj, rámegy a szivedre, főleg, hogy ugyan arról beszélünk
Nem tudtam, hogy még kell hozzá valamilyen csomagot is választani... de aztán rájöttem
De akkor összegezzük, pl itt van ez
Kezdőrészlet 0 ft
A telefonra fizetek 2 évig 7090ft-ot
Előfizetésre (Mozaik XS) 3200Ft-ot
Viszont mivel új előfizető lennék, ezért ott kell hagynom először pl 50ezret, ami "nem veszik el" hanem amíg tart addig vonják belőle az előfizetési díjat és a telefon havi törlesztőjét ?![ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz raziel01 #30716 üzenetére
Akkor 15hónapig csak havi 7090-et kellene fizetnem
Pont 50-60 ezret tudnék otthagyni mobilelőlegnek
Azt lehet választani, hogy mennyit akarok otthagyni? Tehát pl 60ezret hagyhatok?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
Mert akkor tudom, hogy a pénzem már ott van, és hogy 15hónapig csak 7090ft-ot kell fizetnem, főleg hogy ha lesz annyim (60k), akkor miért ne hagyjam ott? Inkább több legyen előre kifizetve, mint hogy ne adj Isten egy napot is késsek bármikor a befizetéssel (mindig szeretek előre gondolkodni, és biztosra menni a dolgokban)
De ha nem választható akkor mindegy, majd amit mondanak
Viszont ez nagyon tetszik, hogy ilyen mobilvásárlásra még sosem gondoltam! ...A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
válasz djculture #30723 üzenetére
Vicc de nekem pont a 3. fajta szolgáltató kéne, a piros
Viszont kékeknél sok a 100k kezdőrészlet, ha annyi pénzem lenne, akkor gyűjtenék és megvenném használtan ha.-n[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #30726 üzenetére
Ha tudok holnap bemegyek árkádba a tmobilhoz, megkérdezem mind a két készüléket
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Helló
Hol tudok feltöltős Tmobil simkártyát venni?
-
enginev3.0
félisten
Helló
Tmobil mennyiért függetleníti a készüléket?
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Ezt most nem értem
Iphone 6, 15ezer a kezdoreszlet
4 ezer a havidij, és 7ezer a telefon törlesztőHogy lehet ennyi, mikor a vodafonennal ott kell hagyni 100ezret kezdoreszletnek?
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #58461 üzenetére
Szóval akkor a T-nél tényleg ezek a feltételek és kész? Az nagyon jól hangzik
-
enginev3.0
félisten
válasz Soulfly842 #58465 üzenetére
Van otthoni net és telefon elofizetesem T-től akkor az mellé mehet simán az aranyos 3500ert? 7k törlesztő
-
enginev3.0
félisten
Ha online veszek készüléket részletre előfizetéssel, mik a feltételek a visszavásárlásra ha esetleg a készülék nem felel meg?! Ilyenkor van lehetőség az elő fizetést megtartani és másik készüléket valsztani mellé?
Lumia 930on gondolkodom de túl sok hibáról olvasni, és ha nálam is eljönne, akkor lenne i6
-
enginev3.0
félisten
Köszi. Akkor azt hiszem ezt a megoldást kipróbálom. Nem akarok ciganykodni, de a 930 nagyon tetszik, viszont tényleg olyan hibákról olvasni amivel nem tudnék együttélni, de két hét alatt kiderül, hogy szerencsés vagyok-e vagy sem
-
enginev3.0
félisten
Mondhatok ezt az aranytarskartyat, mi annak a feltétele? Nem találtam sehol értelmes leírást
Otthoni netem és telefon is T-től van, annyi elég?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
Most beszéltem Tmobil oldalon chaten egy segítővel, és nagyon sok fontosat megtudtam
Lehet online rendelni amit átvehetsz a boltban, ami ugye egyértelmű
Viszont amit nem írnak le sehol
-Boltban átvételkor, ott tudsz hagyni annyi pénzt amennyit akarsz, a telefon kezdőrészletre, tehát ha egy telefon kezdőrészlete 15ezer, de azt mondod, hogy Te szeretnél ott hagyni 6 havi kezdőrészletet, akkor csak a 7. hónaptól kell legközelebb fizetned, és addig csak a díjcsomag árát fizeted havonta, ez szerintem nagyon jó dolog, ennek nagyon örülök, és ezt nem írják le sehol.-Ha van már otthoni telefon, tv vagy internet előfizetésed akkor nem kell hogy legyen aranykártyád az aranytárskártyás díjcsomag választásához, hanem hozzárendelik az otthoni előfizetésedhez a mobil előfizetést, és gond nélkül választhatod bármelyik opciót, aranytárskártyásat is.
Ezzel kapcsolatban még annyit, hogy ha online rendelsz, akkor nem tudod kiválasztani az aranytárskártyás opciót mert akkor be kéne lépned egy aranykártyás telefonszámmal miközben rendelsz, ez esetben kiválasztasz egy másik díjcsomagot, megrendeled a telefont, mikor bemész a boltba a készülékért, akkor kéred őket, hogy Te pontosan mit is szeretnél, és hogy össze szeretnéd kötni az otthoni előfizetéssel, így élve az aranytárskártyás lehetőséggel. Ez is nagyon fontos információA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
enginev3.0
félisten
válasz DonMedve #58384 üzenetére
Én úgy tudom, hogy változó, akár 20-30 ezer is lehet, de nem vagyok benne biztos, neked is ajánlom a Tmobil oldalon lévő chatet, sokat tudnak segíteni
(#58562) Garada@ Igen, nagyon hasznos!!
-
enginev3.0
félisten
válasz csababarca #58571 üzenetére
Menj be, mondd, hogy fel mondod a szerződésed, és egyből kapsz olyan ajánlatokat amit egyébként sose
-
enginev3.0
félisten
válasz csababarca #58573 üzenetére
Azt hittem már lejárt...
-
enginev3.0
félisten
Most megrendeltem egy telefont, de nem tudom , hogy tényleg megrendeltem-e
Végig mentem minden ponton, kérte egy 5számból álló jelszót, azt is megadtam, meg egy választott telefonszámot, aztán kiírta, hogy a kosár üres, most ez nem tudom hogy jó vagy rossz előtte persze kosárba raktam ami kellett
-
enginev3.0
félisten
Sikerült megrendelni
Hívott is a T hogy rendelést adtam le
kérdezte hogy hol dolgozok mi a beosztásom, mennyit keresek-Elmondtam
-várjon egy kicsit-Akkor 140ezer forintot kellene otthagyni a telefonert elolegbe (Iphone 6 16gb), ha ez így megfelel
-Mondom oké drága, de mondom aranykartyas vagyok otthoni előfizetéssel
-Jaaaa, hát akkor persze lehet bármit, mondja mit szeretne és hogy
Elmondtam, és mondom tegnap a kolléga azt írta chaten hogy rendeljem meg move m csomagba, és aztán a boltban módosítják az aranykartyasra amit akarok
-Hát azt úgy nem lehet, mert ezt rendeltem
-De mondom nekem ezt mondták ehhez ragaszkodom!
-várjon egy kicsit.... Oké, akkor felirom majd a kollégának az üzletbe
legyetek határozottak és ti iranyitsatok, akkor mindent lehet!Ja és amíg nem mondtam el, hogy aranykartyas vagyok, addig majdnem hogy lenezve éreztem magam, hogy mit akarok én tőlük telefont venni... Még mondta is a csaj hogy meglepődött az aranykartyamon hisz olyan fiatal vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Elhoztam a telefont, kifizettem 6 havi részletet előre plusz a 15ezres előleget (ezt az előleget mire lehet majd felhasználni?)
Számhordozást kértem, és azt mondta a srác, hogy 30.-án fogják megcsinálni, szóval addig csak egy ipod
Bent a boltban a srác már semmit nem kérdezett, megnézte hogy tényleg arany szintű vagyok, és adott is mindentA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen