- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
Benhill #8871 üzenetére
Szia!
Nem, az alza fiókomban, a visszaküldésnél leírja a három lehetőséget(személyes, alzabox, posta) és ott a postán belül lehet letölteni egy pdfet. A4-es lap, felé a dobozba, fele a dobozra.
Holnap bepróbálkozok vele, a fizetős akkor csinálom ahogy Te írtad.
Köszi szépen a választ!Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Benhill
senior tag
Ha a címiraton feladásnál 0 Ft szerepel akkor nem kell fizetned.
Itt csináltad a papirt?
[https://net.posta.hu/cik/public/cik-frontend-cik/kuldemeny-egyedi/ke-belfoldi-rogzites/ke-be-kuldemeny-adatai]Itt inverz csomag, én az AVRA kódot és a nevem mellé szoktam kötőjellel írni, nem a csomagra, eddig még nem volt gond.
-
Czimby
addikt
Elállnék egy terméktől, ki se bontottam...
A postai elállás:
1. Nyomtasd ki és töltsd ki ezt a nyomtatványt: Ha nem rendelkezel nyomtatóval, olvashatóan írd rá a csomagra az AVRA********* reklamációs azonosítót és küldd el a csomagot az Alza.hu - REKLAMÁCIÓ, Róbert Károly körút 54-58, 1134 Budapest, Magyarország címre.
2. Vágd ki az űrlapból a szállítási címet tartalmazó részt.
3. A kitöltött űrlapot csatold a termékhez, és mindent gondosan csomagolj be.
4. Ragaszd fel a csomagra a szállítási címet.
5. Add fel a csomagot a megadott címre.Ezeket megcsináltam csak még nem mentem el a postára,
kell majd fizetnem vagy ingyenes?[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
NoOne1976
őstag
Azért nem látod, mert ezekből sokszor egy-egy darab van, de maximum pár. A kedvezmény is változó. Van, hogy pár százalék, de előfordul 10-20% is. Viszont ezek a példányok nincsenek fent sokáig.
Én hétvégén tv okosítót néztem, este fent volt az adott használtból 2 darab, reggel már nem. Jellemzően azokat a termékeket látod hosszabb ideig, amik nem jó vételek. -
-
ciricica
kezdő
Felbontott, újszerű:
-
NG238
újonc
Szoktam nézegetni a Google Pixel hirdetéseket itt hardveraprón, és szoktam látni pár reseller fiókot akik olcsón megvett, Alzás, Pixel telefonokat adnak el kb. 10-15k Ft markuppal. Hetente több ilyen telefont is látok. Ezeket a késülékeket a megszokott áruknál 40-50 ezer forinttal olcsóbban veszik meg Alzáról valamilyen használt leárazással (legalábbis a számlák ezt mutatják). Viszont én sosem látom ezeket az itemeket Alzán azokon az árakon amin ők megveszik.
Ezek a fiókok folyton nézik az alzát valami szoftverrel és rögtön felvásárolják a telefonokat? Vagy csak én vagyok figyelmetlen és van valami külön rész az oldalon ahol ilyen telefonokat lehet ennyire olcsón megvenni? Miről lehet itt szó? -
Kerio
őstag
válasz
Darth_Revan #8857 üzenetére
A telefont is meglepően hamar felveszik. Talán ott is próbálkozhatsz.
-
válasz
Beni2360 #8859 üzenetére
Szia én szívesen segítek! Küldd át, hogy hova kéred.
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Beni2360
félisten
Kedves forumlakók!
Keresnék olyan segítőkész tagot aki rendelkezik AlzPlus opcióval. Egy formatepsi rendelésben kérném a segitséget, Alza boxnál fizetendő megrendeléshez. Már szállítással nem igazán érné megrendelni.
Köszönettel várom segítségedet[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Benhill
senior tag
válasz
Darth_Revan #8857 üzenetére
Írj nekik alza experten, nekem szinte egyből válaszoltak, kb 10 percen belül lezajlott minden, én visszakaptam a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
Benhill #8853 üzenetére
segito@alza.hu vagy +36-1-701-1111 vagy Chat
Applikációban jobb alsó sarokban Menü(három vonal egymáson) -> Vásárlási asszisztens -> Alza.hu
És szépen leírni nekik mindent.De nem is értem miért nem egyértelmű, hogy az ügyfélszolgálatot kell keresni. Emailben körülbelül 1 nap alatt reagálnak. Chaten 1-2 órán belül 8:00 és 18:00 között. Illetve van telefonos elérhetőség is, amit felvesznek és működik.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
tl-x
őstag
Nektek volt már olyan, hogy egy teljesített rendelés mindig feljön, hogy vegyem át? Pedig már töröltem többször a már átvettem indokkal.
-
Alza.sk rendelés, hogy működhet itthonról ?
Tudok regisztrálni magyar névvel telefonszámmal ?
Baj ha az email cím már regisztrálva van magyar alza.hu -ra is ?Komárno ba is van több alza box oda rendelném.
Magyar bankártyával is ki tudom fizetni ? (MC)
Asus alaplap vagy 70.000 -el olcsóbb annyiét megér(ne) nekem.
-
raziel01
veterán
válasz
Genesistibi #8848 üzenetére
Ha ki lehet hozni azt mindig írja is a terméklapon.
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
Genesistibi #8848 üzenetére
Szia.
Nem.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Genesistibi
tag
Sziasztok!
Ezt a terméket: [link] ki lehet hozni olcsóbban Alza+-szal vagy ALZANAPOKxy kuponnal? -
torma1981
veterán
Küldöm az AlzaPlus+ kedvezménykódot, ha valakinek kellhet.
https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=TAYLTWwu2XdK
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Otp oldalán alza is szerepel szép kártya elfogadó helyként.
Vásárolt ott már valaki szép kártyával?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
NoOne1976 #8841 üzenetére
Az nekem is feltűnt. Viszont 3 alkalommal lett használva Alzaboxon kívül más szállítási mód. 2x Posta, 1x FoxPost.
Mindhárom után jött ilyen email. És erről a címről.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Benhill
senior tag
Ez wtf, csalás volna?
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
Celithrandi #8837 üzenetére
Hm. Akkor már csak az ár kérdéses.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
polonic #8835 üzenetére
Csak gyorsan ránéztem DHLnél. 2 kg, cipősdoboz méret, majdnem 7000 Ft.
Attól még hogy néhány futárszolgálat csomagját át lehet irányítani nem vagyok biztos abban, hogy Alzaboxban fel is lehet adni. Plusz biztosan van sokkal olcsóbb megoldás. Egy elég nagy, 11 kg-s, 60*60*40-es csomag volt 2600 Ft DPDvel. Jött érte a futár, vitte.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
polonic
félisten
Üdv,
Akartam küldeni DHL csomagot Alzaboxban feladva. De egyszerűen nem olvasta be a QR kódot. Aztán kézzel beírva a legalsó vonalkód alatt lévő számsort pedig azt írta az automata, hogy érvénytelen kód. A többi kódot is próbáltam már, arra is ezt dobta. Kb 10-szer tartottam oda a leolvasóhoz, de akkor sem akarta az igazat.
Másnak sikerült már ez korábban? -
Celithrandi
addikt
-
v!ct0y
veterán
20%-os alza plusz. [link]
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Alzanapok kódja van esetleg valakinek?
Köszi előre is. -
J o e
tag
válasz
zolee1995 #8824 üzenetére
Üdv!
Az ügyintéző összekeverte a hibás termékek kezelése és elállás esetén követendő szabályokat. A három napos szabály arra az esetre vonatkozik, ha megvásároltad a terméket, az meghibásodik és cserélni szeretnéd (ilyen esetben, ha 3 napon belül visszaküldöd, kötelesek cserélni). Nálad viszont abszolúte nem ez a helyzet, Te elállni szeretnél fogyasztóként a vásárlástól
Az Alza ÁSZF [link] IV. fejezete rendelkezik az elállásról. Az ÁSZF IV.1. pontja alapján az Alza a fogyasztó javára a 14 napos elállási jogot 30 napra kiterjesztette. Ez a pont felsorolja azokat az eseteket is, ahol elállásra nincs lehetőség (a jelenlegi eset nincs közöttük).
Szintén az 1. pont alulról 4. bekezdése írja, hogy a fogyasztó a termékeket teljes egészében (azaz a kiszállított tartozékokkal, alkatrészekkel és teljes dokumentációval együtt), sértetlenül, tisztán, az eredeti csomagolásában (ha lehetséges) és olyan állapotban és értékben köteles visszaküldeni, amilyenben a terméket megkapta.Innentől kezdve két állítás áll egymással szemben. Ők azt mondják, sérült a termék, Te pedig azt, hogy nem (feltételezem, kipróbáltad a terméket és akkor még jól működött).
Írj nekik újra az ÁSZF-ben megadott email címre azzal, hogy Nálad tökéletesen működött a termék (ha nem így lett volna, akkor az ÁSZF X.2 pontja alapján jártál volna el, mint felelős fogyasztó) és lengesd be, hogy az elállásod a 45/2014. Korm. Rendelet és az Alza ÁSZF IV. fejezetében foglaltak alapján történt. Amennyiben nem kapod vissza 14 napon belül a teljes vételárat, úgy első körben fogyasztóvédelmi hatósághoz fogsz fodulni.Vitarendezés, konfliktuskezelés, tanácsadás - http://www.drbaranyai.eu
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
Celithrandi #8827 üzenetére
10% - ALZANAPOK10
15% - ALZANAPOK15
20% - ALZANAPOK20
25% - ALZANAPOK25
30% - ALZANAPOK30Itt pedig az Alza napok bannerra vagy alatta az Alza napok kategóriára kattintva bejönnek a termékek.
-
Celithrandi
addikt
ezt az alza napok kupont hol kellene megtalálni? azt írják, hogy bekerül a kosárba meg elküldik mailben stb, de sehol nem találom
i9 285k, Asrock Z890 Lightning, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, Patriot DDR5 8600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
-
zolee1995
csendes tag
Pár hete vettem az Alzától 1 130k-s alaplapot + az új noctua hűtőt.
Nem tetszett az alaplap + inkább vízhűtőre váltanék, szóval elálltam a vásárlástól, visszaküldtem a termékeket...
Nyilván szépen minden vissza csomagolva, átnézve stb-stb...
Elutasítás, mert az alaplapi pinek jól láthatóan el vannak hajolva.... Na már most a probléma az, hogy ezt tüzetesen átnéztem küldés előtt, és biztosan nem volt semmi elhajolva.
Hívom az ügyfélszolgálatot, hogy mizu?
"Ha sérült a termék 3 nappal az átvétel után már vissza kell küldeni, és ilyenkor nincs elállás, csak ha nem sérült"
Most ezzel mit kezdenétek? Nyilván sérülésmentesen adtam vissza, de mivel még nem álltam el terméktől nem fényképeztem le minden egyes részét.Mit csinálnátok?
Gondolom fogyasztóvédelem... -
Kiscsőke
aktív tag
-
Benhill
senior tag
Alza reklamációt meddig szoktak huzni? 30 nap lejar mi történik?
Még 7 nap van, egy bedöglött videokartyat küldtem vissza, de még semmi, egyszer kaptam egy emailt hogy még pár napot kérnek a rendezésig, ez volt 1 hete. -
zsoca29
tag
Járt már valaki így?
Rendeltem több mindent.
Megérkezett a csomag fura volt,hogy kicsi meg könnyű volt ahoz képest amiket rendeltem.
Kibontom és nem minden volt benne amit rendeltem....hm.
Néztem a fiókomban és amit megkaptam amellett azt írja,hogy Befejezték.
Amit nem kaptam meg az mellett meg Lefoglalva van.
Akkor azt külön küldik?
De a teljes árat meg kifizettem. -
torma1981
veterán
Küldöm az AlzaPlus+ kedvezménykódot
[ Szerkesztve ]
-
Colinka
tag
válasz
PainKiller13 #8810 üzenetére
Én úgy jártam hogy volt egy 1000 Ft-os utalványom, rendelem egy tokot és most fogom visszaküldeni, nekem azt mondták hogy utána 48 órán belül újra aktiválódik az utalvány
-
AnonymusX
senior tag
válasz
Szia!
Nálam visszaadták a pénzt, pedig a boltban azt mondták, az utalványt fogják visszaadni. Ez persze nem jelenti, hogy nálad is így lesz, lehet csak szerencsém volt. -
válasz
Kerdezd meg toluk.
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok,
Mivel 30 napot túlléptem így az alza utalvány formájában adta vissza egy termék árát, van tapasztalata valakinek hogy ha vásárolok valamit rajta aztán elállok tőle akkor pénzt adnak vagy megint utalványt? -
zsoca29
tag
Van 1500ft kuponom el akartam használni,de már azt írja h fel lett használva.
Mi van ilyenkor?
Év végéig érvényes.
Appban is ugyan az van.
-
MrCsiT
addikt
A mai legújabb Alza+ előfizetésre 20% kedvezményes kódom:
https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=VafwWRngv34xHasználható még 10 alkalommal
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
válasz
Albert.Tamas #8801 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt vittem!
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok. Alzanal kedvezmenyem ajandek utalvanyom van 15.290 ft ertekben ha valakit erdekel irjon ertekelesem lathato hardverapron
elore is koszonom szepen
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest