Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santi22
aktív tag
Nálad az volt, nálam ez volt. Továbbra is a rugalmatlanságot hiányolom. Nekik jelezniük kellene felém, hogy mi a helyzet és megoldási opciókat felajánlani, nem nekem/neked kellene külön kérvényt benyújtani, hogy ugyan hol van már a termékem, amit megrendeltem és azt írtátok, hogy ma/holnap itt van.
-
válasz
Santi22
üzenetére
Nálam ugyanezt csinálták múltkor, hogy tologatták az időpontot, aztán már időpont sem volt. Chaten írtam nekik, azt mondták technikai hiba, adjak le új rendelést. Leadtam újra, be is tették időben az automatába. Szerintem ez fixen az alzának valami bénázása, nem automata probléma.
-
Santi22
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ez viszont már fixen automata telítettség vagy meghibásodás. Amikor ígérnek kézbesítési időpontot tőlük már kiment, de nem tudják berakni, mert nincs hova, ezért minden nap újra próbálják és tologatják, ha megint nem tudják berakni.
Ebben az esetben egyébként a rugalmatlanságot hiányolom, ilyenkor miért nem hívnak fel, hogy mittudomén tele az automata, de amúgy itt van 800 méterre egy másik, ahova be tudnánk rakni, jó lesz neked? Te meg mondod, hogy ok és problem solved. Ők sem hurcolásznák minden nap meg a vevő is át tudná venni.
Nekem volt ilyen, hogy automata meghibásodás (igazából nem meghibásodás, hanem áramot nem kapott, korábban írtam róla), 3. sikertelen próbálkozás után hívtak fel, hogy mivel nem tudják kézbesíteni az adott automatába, ezért törlik a rendelést és újranyitják egy másik automatát megjelölve, ahova másnap ki is hozzák, jó-e nekem ez így. Ezt nem tudom miért nem lehet már legelőször meglépni. -
válasz
ciricica
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ha kérsz hitelkártyát ráadásul maximális kerettel, akkor az a hitelkeret függvényében (ha nagy, akkor erősen) befolyásolni fogja a hitelképességedet, ha egyéb hitelt (pl. autó, lakás, szabadfelhasználású) szeretnél felvenni. Ciki lenne esetleg elesni valami ilyentől, csak azért, mert tartalékban van egy egyébként évente csak párszor használt hitelkártya.
Adott esetben persze jó lehet, csak legyen az ember tudatos és körültekintő. -
ciricica
tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Akkor mindig újra kell menned ezen a procedúrán, nem?
Ilyen áruhiteles hitelek úgy éri meg a legjobban, hogy kéred a kártyát a maximális kerettel amit tudnak adni a kereseted alapján.
Ha nem használod általában, akkor kell éves kártyadíjat fizetni ami 5-6.000 Ft lehet. Budapest banknál ennyi volt.
Viszont, ha adott időszakban ki volt használva a keret x%-a, akkor azt elengedték.
Most nyilván itt nem tudom a feltételeket, de valszeg valami hasonló lehet.
Szóval aki rámegy a 0%-os áruhitelre, szerintem kérje a kártyát. Legrosszabb esetben évente ki kell fizetni pár ezer forintot, de ha van promó érdemes használni. Kvázi a bank pénzén veszel nagyobb értékű műszaki dolgot. Vagyis én anno erre használtam.
És utána teljesen rugalmas, hogyan fizeted vissza. A minimum legyen a kártyára rakva havonta ami ott helyben lesz a szerződésen. Tőlem megkérdezték, hogy hány hónap alatt akarom visszafizetni. Mert ez is választható.
Példa 120.000 Ft-os cucc 10 hónap 0%-ra az 12x10.000Ft. De, ha úgy tetszik mehet havi 15 vagy 20.000-el is vissza a kártyára. Vagy, ha gyorsan kell a hitelkeret másra, akkor egybe vissza lehet tölteni és lehet is venni a nagyon drága OLED TV-t vagy bármit amit éppen adnak és kell.
-
echterion
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Van ez így sajnos. Nekem most újabb pozitív eset Alzával: box-ba kért cuccot kérdés nélkül hosszabbították 4 nappal (csak egyet kértem), mert nem érek el átvenni időben, pedig egy hosszabbítás már volt és egy ram van a dobozban, ami tegnapelőtt óta 20ezer forinttal emelkedett.
Nekem csak pozitív tapasztalatom van velük, persze szar dolog, ha csalódik az ember, de hát az életben sokkal nagyobb csalódások is érnek néha. Tanulni kell belőle, hogy mint minden az életben, ez az átvételi idő is csak akkor biztos, amikor már megtörtént, addig bármi közbejöhet. -
Áldozathibáztatás felsőfokon.
Menjetek szobára, mert kezd sok lenni.
-
echterion
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én anno nem vacakoltam ilyesmivel, mikor kellett egy füles repülőútra meg egy hetes hollandiai egyedül tartózkodásra. Bementem egy bestbyte boltba és vettem egy sima sencor fülest párezerért, oszt' jónapot. Persze, kompromisszumos volt a minőség, de hát ha valami gyorsan kell, akkor gyorsan kell, annyira meg azért nem volt hallgathatatlan, mint a temus társai.
-
r3dsnake
nagyúr
Mert most volt akciós...
Santi22: Az alza kommunikálja így a saját weboldalán, hogy pár perces a hitelbírálat. Ez nekem elég ösztönző volt a vásárlásra. Aztán 8 nap után törölték a rendelést automatikusan, az ügyfélszolgálat nem volt túl segítőkész. Aztán végre lement a hitelbírálat rendesen, ígérnek adott dátumot az alzán, és a kiszállítás előtt egy órával módosítják holnapra. Ne mondjátok már, hogy ez így normális.
-
Santi22
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ha az alza hibás abban, hogy a cofidis nem volt képes a pár perces hitelbírálatra (amit gondolom a cofidis vállalt a megállapodásukban és nem habiból írta az alza) az olyan, mintha te lennél a hibás abban, hogy az alza nem vitte ki másnapra a cuccot, mert az alza neked azt írta, te meg elhitted. Remélem érted.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Santi22
üzenetére
Októberben is belefutottam ugyanebbe, Pesti box, 4x tolták új időpontra.
Santi22: Az alza is hibás abban, hogy vásárlás előtt azt írták pár perc a hitelbírálat. Hitel nélkül is meg tudtam volna venni, de egyrészt arra számítottam, hogy gyorsabb lesz. Másrészt az ingyen kamatnál olcsóbb és logikusabb döntés nincs.
-
Santi22
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Erre már nem akartam kitérni, de amúgy ebben viszont megvédeném a felhasználót és az alzát is, mert itt a cofidis szivatta le azzal, hogy váratta 1,5 hétig az elbírálással, ami normál esetben szintén villámgyorsan szokott menni, de náluk is év végi rohanás van.
Amúgy már a tervezett utazás előtt régen a kezében (fülében) kellene lennie az airpodsnak, ha nincs a cofidis.
Persze igazad van neked is, ha valami nagyon sos kell, mert elutazok, akkor nem kezdek el hitelügyintézni, hogy az is még egy plusz hibaforrás legyen, ha nem ér révbe időben. Legközelebbre szerintem tanult belőle, hogy ebben az időszakban ezt így inkább ne. -
Santi22
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ebben egyet tudok veled érteni, de a múltkor is volt ez már téma, hogy ebben az időszakban ez benne van és számolni kell vele. Az oldalukon is leírják, hogy "A kiszállítási idő forgalmi okok és külső tényezők következtében eltérhet." [kép] Egy bf, egy év végi rohanás, egy cofidis ilyen külső tényező, de most is úgy gondolom, hogy ezt feltüntethetnék jobban látható helyen is, mert eléggé el van rejtve kisbetűs részen, ez nem túl fair. Én elégedett vagyok az alzával, de nem fogom védeni ebből a szempontból, mert ugyan fedik magukat ezzel, de kisbetűs részeket mindig is utáltam szerződésekben is, mert mindig ott van a kutya elásva.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Santi22
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Rokon/barát/valaki akiben megbízol átdobod neki a kódot és elhozza az automatából, nem olyan nagy ügy ez szerintem.
Néha túlgondolják itt páran a topikban amúgy és ez nem neked szól most, hanem általánosságban. Örülök, hogy ilyenkor általában jön Tikakukac kolléga és gyorsan leszállítja az embereket a földre, jókat szoktam rajta derülni.

-
Tikakukac
titán
Imádom, amikor annyira magabiztosan osztod a tanácsokat úgy, hogy világodat nem tudod a témában.
Tehát első körben kiderítjük, hogy adott géphez mi jár. Az, hogy a weben mit találsz meg a kereskedő oldalán mit látsz, az soha nem jelentett semmit.
Ha ez megvan és valami nem volt a dobozban azt ugyan verheted az Alzán, de mivel ők is pont azt fogják tenni, hogy írnak a gyártónak, ezért az esetek nagyon döntő többségében nyersz magadnak több hét és hónapot ha a gyártó hazai supportját keresed meg.
Ismétlem: még mielőtt itt megint bepörögnek az események először tudni kéne ahhoz a konkrét géphez mi a gyári elemlista.
-
kóóó
aktív tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Gondolom én nem verhetem a Whirlpoolnal az asztalt, mivel az Alzarol vásároltam nem a Whirlpootól, igy tőlük tudom igényelni, ok pedig felkeresik a beszerezojuket és szépen megigénylik ha már kimaradt.
Kecsua:
Az a gond, hogy kipróbáltam már, hogy működik-e.
A nikecellt meg kibasztam.
Nem gondoltam, hogy kellhet még 😅 -
kóóó
aktív tag
WHIRLPOOL WIP 4T133 PFE
Írtam tegnap a Whirlpool ügyfélszolgálatnak, remélem lesz válaszuk.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Tegnap végre elbírálták pozitívan a hitelkérelmet, átadták az alzának az infót, jött is az üzi, hogy ma legkésőbb 12-ig az alzaboxban lesz a csomagom. Ide mindig meg szokott érkezni 8-ig, úgyhogy kezdett gyanússá válni. Ránéztem a profilomra, a termék státuszánál nincs ott, hogy elindult volna a raktárból. Support szerint Szigetszentmiklóson van még a termék (én Szegeden). Kérdeztem, hogy megérkezik-e ma délig? Mondták, hogy nem tudják...
Elutazom ma, pont délben, szóval baromi jól jött volna, ha végre megérkezik a november 29-én rendelt Airpods. Értem, hogy nagyrészt a cofidisen múlt a dolog, hogy idáig húzódott, de már az Alza-nál a labda, és mára ígérték. De erre is egyre kevésbé látok esélyt.
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok, vettem egy beépíthető mosogatógépet.
A beépítési rajznál jelöl egy gumi tömítésest K betűvel, hogy a konyha pult és és a gép közé, hogy a pára ne tudjon hátra jutni, jelölöm a [képen] .Na most ez nem volt a csomagban , tegnap hívtam az Alzát azt mondták átadják az illetékes kollégának. Aztán jött egy email, hogy ez nem tartozék nem érdekli őket.
Na most a kép alapján szerintem nagyon is beépítési tartozék és kellett volna lennie a mosogatógép felső részébe berakva.
Most én vagyok a hülye vagy ők akarnak atbaszni?
-
Met
nagyúr
Rendeltem tegnap 4 tételt, ma 10-ig kellett volna Alzaboxba tenni.
10 után levél, késnek, kedvezményes kupon.
Majd kis idő múlva, szétszedték a rendelés. Az alábbiakat tudom most kivenni.
tétel 1 1 db
tétel 2 1 db
tétel 3 1 db
tétel 4 1 dbAz eredeti megrendelés
tétel 1 1 db
tétel 2 1 db
tétel 3 1 db
tétel 4 1 db
szállítás 1190 1 db
szállítás -1190 1 db
Darabszámok stimmelnek, következőre mit tudok átvenni? Egy nullás szállítási díjjat? -
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem kérdezted a folyamat során?
Tájékoztatni szoktak róla, és másnapra meg szokott lenni, bár most biztos túlterheltek ők is.
Nekem tőlük újrafelhasználású hitelkeretem van, még jópár évvel ezelött a 6700xt-re kellett szintén Alzán keresztül.
Az azért is jó, mert egy idő után a befizetett összeget újra le tudod kérni a számládra ami még aznap megérkezhet. -
-
Kaptam ma egy Alza Benefit kódot. Van ezzel tapasztalatotok? Mit érdemes vadászni, miket lehet ezzel jókat kifogni?
Jól működik? Vagy csak parasztvakítás?
thx -
-
AnonymusX
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Szia!
Érdemes ilyenkor a visszaküldés okát feltüntetni. Egyrészt így a helyén tudják kezelni a terméket, hogy eladják-e bontottként/használtként (ha érdekli őket), másrészt látják, hogy nem kedvtelésből küldözgeted vissza.
Szóval nyugodtan rendeld meg újra.
Én kíváncsi volnék arra, hogy melyik ebook olvasó ez?
-
pethYeti
addikt
Sziasztok.
Rendeltem egy ebook olvasótt de vissza küldtem mert pixel hibás. Sajnos ezeknél ez elég gyakori és sok próba mire kifog egy "hibátlant" az ember.
Szerintetek ha még párat próbálkozok, hogy vissza küldöm az újonnan megrendeltet ha nem jó, abba beleköthetnek?
Max még 2x próbálnám.
-
Tikakukac
titán
Ezt hívják úgy, hogy szépen szelektált nálad a merítés.
Alapesetben ilyet nem lehetne, Emag asszem mobilon már ebbe el is bukik, nem kell oda sem sok idő. Hestore-t ma adtam le és ott 1 acc, 1 cím regeléskor és az úgy is maradt, soha többet nem nyúlhatsz hozzá.

Allegro mobilos kedvezményeknél azt hiszem szintén már bukó, tavasszal próbálkoztam.
Kedvezményes Genius, Smart meg Alza+ ilyen 2-3 ezer forint, azaz 2 rendelés kinullázza az árát. Amelyik cégnek az sok, ott sokkal durvább dolgok is vannak a könyvelésben
-
BaLee
addikt
válasz
AnonymusX
üzenetére
Akkor ezt fogom tenni. Egy értelmes B2B kedvezményt sem láttam eddig még, meg amúgy is basic szinten vagyunk, mert nem vásárolunk olyan sokat.
Kösz a tippet.
#10675 Tikakukac: ilyen problémába én máshol eddig még nem ütköztem, szinte mindenhol a rendelés végén meg tudod adni a számlázási adataidat, akár vendégként regisztrálva. Emagnál, allegronál is működik, pedig aktiválva van egyiknél a Genius másiknál pedig a Smart szállítási lehetőség.
-
Tikakukac
titán
Na majd akkor milyen ideges leszel, amikor kiderül, hogy ezt a lehetőséget egy raklap bolt alapból tiltotta és sehogyan sem lehet véltogatni magán és céges között.
Próbáld ki, hogy egy szolgáltatást megveszel nem természetes személyre és használod természetes személyként.
-
AnonymusX
őstag
Én a nyáron vettem észre ezt, szóval már egy jó ideje meglépték.
Amennyiben vállalkozói a fiók és így kaphat extra kedvezményeket, akkor valóban nem lehet magánszemélyként rendelni, viszont fordítva igen. Tehát ha visszaváltod B2B fiókról normálra, akkor a rendelésnél lehet választani. Legalábbis böngészőben, mert a mobilos alkalmazásukban nem, ráadásul nekem be van ragadva vállalkozásra és mindig sír, hogy nincs megadva adószám, ha mobil appból akarok rendelni.
-
BaLee
addikt
Kicsit nálam most öngólt rúgott az Alza.
Van egy fiókunk ahonnét szoktam rendelni, anyámnak van egy egyéni vállalkozása, innen rendelem neki a cuccokat, mert olcsó, gyors stb. Van Alza+ is. Eddig működött, hogy rendelés végén kiválasztottam, ha magánszemélyként kérem (mert nem tudja elszámolni vagy épp nekem kellett). Most ügyesen kivették ezt a lehetőséget.
Ezzel elérték, hogy akkor mostantól rendelek máshonnét illetve Alza+ is megy a kukába. Nem fogok 2 alza+-t fizetni emiatt, annyira azért nem jók az áraik, inkább csak megszokás volt. -
Benhill
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Szerintem kérdezz rá náluk, lehet feledésbe merült. Ez már elég régi.
Gondolom jó áron volt és húzzák az időt hogy olyan beszállítótól érkezzen amihez közelít az ár.Nekem a Giga gaming 5070Ti-n csücsültek közel 2 hónapig, valami 307ert sikerült rendelni, de alig akarták elküldeni.
-
-
Dr.Én
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én november végén rendeltem iPhone 17-et.
Múlt hét kedden írták hogy beérkezett a raktárból, lefoglalva. Utána pedig feldolgozás alatt.
Múlt hét szerdán hívtam is az ügyfélszámot és azt mondták hogy pénteken küldik.
Azóta se jött meg. Ma felhívtam őket. És most meg azt mondták hogy dec 12. pénteken érkezik a beszállítótól.
Akkor most ez hogy is van?
-
r3dsnake
nagyúr
Hát ez zseniális. Törölte az alza a rendelésem 10 nap után, mert nem került kifizetésre. Persze a cofidis ügyintézés még mindig folyamatban. Nem tudom ilyenkor mivan... Hívtam az ügyfélszolgálatot, ők se tudták. Nagy nehezen nyitott egy ticketet az ügyintéző, de azt is noszogatásra...
-
Benhill
senior tag
Ki bírod azt fizetni, hiába halványított szürke.
Én is tapasztaltam ilyet már (csak APP-ban), mintha livebe csinálgatnák a fizetési módokat.Kattints rá, majd lent lesz hogy Új kártya hozzáadása és ott tudod kiválasztani azt is, hogy ne mentse ha nem akarod és utána kell a Rendelés leadása gombra kattintani.
-
denko
senior tag
sziaztok,
Ma azt láttam hogy az online rendelést nem tudom kifizetni kártyával átvételkor, ez valami új dolog? -
-
-
Tikakukac
titán
-
-
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Lehet nem pont teljesen ide való téma de nem találtam jobb helyet. Alzán vennék egy laptopot részletre (kb 25 éve vettem utoljára részletre tévét) és itt [kép] előre írja hogy mikor kell fizetnem az első részletet. Ez akkor minden hónapban erre a napra esik? Fizethetem előbb például minden hónapban 10-12-én? Szeretek mindent befizetni rögtön ahogy megkapom a fizetést.
-
lowzor
veterán
Ez már nem gyenge...
Rendeltem 1db USB kábelt, és ennyit kaptam:
-
Na tegnap ismét chateltem velük és végül este küldtek infót emailben, hogy a beszállító visszajelzése alapján hosszabb ideig nem elérhető termék. Ez nyilván kamu, hiszen a gyártónál is van és egy csomó hazai kereskedőnél is 1-2 napos átfutással rendelhetó. Inkább az a bajuk, hogy kb. 20-30%-kal alacsonyabb az ár, mint egyébként és nem akarják ezt így kiszolgálni. Ezt így nem tartom korrektnek és azt sem, hogy egy hétig váratták az embert a semmire.
-
válasz
undercover
üzenetére
Szia!
Mostanában csúszások vannak. Chaten írnék nekik, vagy telefon, hogy nézzenek rá. Nekem is azt írták múltkor ilyen esetnél, hogy adjak le új rendelést és az meg is jött egy nap késéssel.
-
bul07
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Jól nézd átt ha megjött
Mi kicsitt több mint egy éve vettünk ugyan ilyen kombit
Kicsomagolás közben lemezcsavart találtam a sütő részében, szállítás közben kieset
4ilyen lemezcsavar tartja a keverő ventilátor tartó lemezét csak ép a négyből három meg van szakítva, nem igen tartanak semmit. És az egyik kiesett. Visszatekertem de csak hogy mégis benne legyen.Érdemes jól átnézni.
Én nem estem hanyat a minősségétől hiába electrolux
-
SUPREME7
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Jobban jársz, igen, ha megrendeled máshonnan. Ha már dátum sincs a beérkezésre, az általában nem lesz egyhamar. De hagyd ott a rendelést, hátha mégis beszerzik rövid időn belül, ha az Alza a preferált bolt.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő. Rendeltem még kedden egy tűzhelyet.
Pontosan ezt: ELECTROLUX LKK560232W - Tűzhely | Alza.hu
Előbb kiirták, hogy 12.04-re várható, tegnap azt írták, hogy 12.05. Ma pedig, hogy dolgozunk rajta...Akkor most mit csináljak? Félek, hogy nem jön meg időben. Rendeljem meg máshonnan vagy várjam meg a hétfőt?
-
Azharel
aktív tag
Évekig elégedett voltam az oldallal de most azért rendesen kezdenek felpiszkálni.
Volt egy rendelésem 19k értékben amit nem sikerült 5 nap alatt (minden volt raktáron) kihozni alzabox-ba. Töröltem, megrendeltem kicsit más tételekkel újra ugyan ezért az összegért, meg is jött 2 napon belül. Az eredeti rendelésemből a jóváíró számla szerint 12k-t sikerült visszatéríteni.... Az új rendelésemből amit már átvettem, azt írja a rendszer, hogy megkezdték a visszatérítés feldolgozását. Indult 19k-ról, órákon belül már 80k lett belőle. Telefonáltam nekik, hogy gáz van. Kiderült rendszer hiba, meg lesz oldva. Estére el is tűnt a vissszatérítéses hülyeség, ma reggelre megint ott van csak 50k-val. Komolyan hülyét kapok ezektől. Amit vissza kéne adni nem adják, amit meg nem kértem azt vissza akarják adni irreális összeggel.
Grátisz kérdés, véget ért egy garis ügyintézés náluk és azt írja úton van az alza boxba. Kb ez mennyi idő szokott lenni ? nem mindegy honnan van úton a boxba, tőlük vagy a világ másik feléről. -
AnonymusX
őstag
Azt írja, hogy a beszállítónál van raktáron és a szállítási mód választásánál pedig ezt: "Az árut külső raktárból hozatjuk. Ezért korlátozottak a kiszállítási lehetőségek".
Szerk.:
Lehet ha megrendelnéd személyes átvételre az Alza Róbert Károly körúti üzletébe, majd a megérkezése után lemondanád, akkor raktáronra váltana az állapota és meg tudnád rendelni Alza boxba. -
bul07
nagyúr
Van ez a cucc [link]
Szerintetek miért nem lehet mondjuk Posta pontra rendelni, sőt nagyon sok Alzabox-ba se engedi rendelni -
bul07
nagyúr
Keddre igét(másodika) Posta pontra érkezés megtörtént, zárás előtt 10perccel, jött is róla értesítés hogy átvehető(sms, email).
(Ide falura posta zárás előtt hordják a cuccot, így mindent egy nap késéssel lehet átvenni, előre megyünk. Innen tőlünk lassabban megy most egy levél Budapestre mint a nyolcvanas években)
Szerdán délelőtt átvettem.
Még szerda délelőtt böngésztem az oldalt és valahol láttam értesítést hogy késik a megrendelés kézbesítése, na mondom mi fenne már rég nálam van.
Most délután jön sms, hogy megrendelés késve érkezett, és bocsánatul adnak egy 990Ft-os kupont, részletek e-mailbe.
És tényleg pár percre rá meg is jött az email a kuponkóddal.

Ahogy nézem azért volt mert a Átvételre kész bejegyzés a rendelésnél késve vitte be a rendszerük, csak 2025. 12. 03. 22:03-kor.
Microsoft rewards pontból is lett már 2db 5000Ft-os kuponom, az egyiket már el is lőttem, vettem 1Kg pisztáciát 6800Ft helyett 1800Ft-ért
-
z123456z
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Oké, oké, ezért kérdeztem, hogy hogy zajlik egy ilyen. Alzával egész más tapasztalataim vannak, villámgyorsnak ismertem meg, ilyen helyzetben nem voltam még. Akkor nem idegeskedem, de ezek szerint nem erősségük a kommunikáció, ha mér eladták, amit akartak. Amikor a gyereknek vettük az ipad-et, kérésre megrendeljük volt a státusz, másnap mégis itt volt a boxban. Elég nagy a kontraszt.
Köszi mindkettőtöknek. -
válasz
z123456z
üzenetére
Nekem például semmi információval nem tudnak szolgálni, hogy a megrendelt termék mikor érkezik meg várhatóan. Annyi a válasz, hogy várják a raktárukba érkezését. Na most ez micsoda? Ma már bármit rendel az ember bárhonnan, kapsz egy idóablakot, hogy mikor fog megérkezni. Nemár, hogy az alza nem kap információt erről és nem egy nevesincs termékről van szó, hanem egy ismert és elismert márka egy termékéről.
Szóval ez ilyen. -
z123456z
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Igen, lassú. Ha a Philips 2 órán belül képes kiállítani és elküldeni a csereutlaványt, akkor nehogy már ez legyen a normális, hogy személyesen nem tudom intézni, felvilágosítást nem kapok, hogy meddig tart egy ilyen ügyintézés, csak üljek vigyázba és várjak. Ez pofátlanság.
Lauda
Köszönöm, remélem így lesz, ezek szerint ez normális. Eléggé frusztráló háromszori felesleges szervíz után zéró kommunikáció és információ mellett várni valamire, amit személyesen már rég elintéztem volna, így meg azt sem tudom, mikor lesz vége. -
z123456z
őstag
Sziasztok. Termékcsere tapasztalatokról érdeklődnék.
Belefutottam egy garancia idő alatti termékcserébe. A szervíz bevonta és kaptam egy csereutlaványt. Naívan úgy gondoltam, hogy fogom a papírokat, elbattyogok a központba és elhozom az újat. De előtte telefonáltam. Telefonon semmit nem tudnak segíteni, be pedig hiába megyek, emailben kell elküldeni ezeket, hogy jóváhagyják a cserét. Baromi lassan akaródzott nekik válaszolni, a délelőtti emailre este 7-kor jött válasz, hogy mit akarok és a címemet kérték. Azonnal válaszoltam, ezidáig nem jött válasz. Kapcsolatba nem tudok velük lépni, az ismételt emailre sem válaszolnak, a telefonos pedig brossúrából olvassa a sablon válaszokat.
Ez a rettentő lassú ügyintézés jellemző ilyen esetekben, vagy kifogtam egy lusta ügyintézőt? Meddig húzhatják ezt? Érdemes mégis megpróbálni a Róbert Károly körúton?
Köszönöm. -
Piistii
tag
A garanciális ügyintézésem kedd reggel óta ez az üzenet fogad : A termék úton van a boltba . Ez mennyi ideig tart nekik általában ? Hívtam őket de nem tudják megmondani mikor ér hozzájuk...
-
válasz
Executioner
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hobby rádiós topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt akarod mondani?