- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #268 üzenetére
Így van, a meglévő egyenleg ilyenkor csak nemzetközi hívásra használható.
-
TomPack
őstag
-
4Grider
nagyúr
Ez nem így müködik. Egyedileg adja a Dellmont ezt a lehetőséget. Annak van esélye erre az előfizetéses csomagra, aki keveset telefonál. Aki évente több 10 EUR feltöltést csinál (tehát folyamatosan beszél rajta), az kb. soha nem kapja meg ezt az ajánlatot, hiszen jól fizető ügyfél, nem érdemes a számláját jóárasítani.
-
TomPack
őstag
Nem tudom vót-e mán, de kb. egy hónapja a StuntCalls-al havi 3 euróért lehet magyar számokat hívni!
Hátha valakit érint innen!
-
Volvofh16
csendes tag
Osztrák sim kártyát lehet itthon venni ?
-
8
senior tag
válasz
domper2015 #261 üzenetére
ezt jó tudni
-
domper2015
senior tag
A lengyel nju 4 hónap után alkalmazza a FUP-ban leírtakat. Brutális emelés jött volna, inkabb búcsú..
-
RoyalAirForc
aktív tag
Drei nálam Yetin van mindig, mert azzal a legjobb.
-
whbear
senior tag
válasz
domper2015 #257 üzenetére
Drei még felmegy mind a háromra. Most próbáltam.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #256 üzenetére
A Spusu mostmár csak a One-ra hajlandó csatlakozni, a Yettel-re nem. Drei MVNO.
Ez egyre érdekesebb. -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
domper2015 #255 üzenetére
Most a drei-t.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #254 üzenetére
Melyiket használod?
Nálam az osztrák 2,5 éve működik, de keveset használom.
A lengyel nju most kezdte meg a 3. hónapot, arra leszek kíváncsi. -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
domper2015 #253 üzenetére
Nekem nem.
-
domper2015
senior tag
Lengyel és osztrák SIM-kel tapasztalat 4-5 hónap után?
Érkezett valami figyelmeztetés? -
8
senior tag
válasz
domper2015 #251 üzenetére
Végül helyi prepaid esimet sikerült vennem, aktiválni is tudtam és roamingol itthon, így bízom benne, hogy ott landoláskor működni fog.
Akcióban 2900Ft volt 30 napra 25GB, korlátlan helyi hívás és sms, 1 hétre bőven elég lesz nekünk. Ugyanez 55GB-tal 4200Ft lett volna.Örülök, hogy végül sikerült értelmes áron előre beszereznem valamit, mert a reptéren nem akarok időt tölteni a sim standnál sorbaállással, vásárlással + esim konvertálgatással-aktiválással, meg úgy olvastam sokszor trükköznek azzal, hogy azt mondják csak drágább turistacsomagokhoz van éppen simjük, így 10-15 ezret kényelmesen ott lehet hagyni.
Backupnak van napi korlátlan firsty előfizetési lehetőség korrekt áron, amit már használtam másik országban és nagyszerűen működik. Végső esetre ott az ingyenes korlátlan nagyon lassú firsty ami mindig, mindenhol működik.
(privátban szívesen küldök firsty meghívót, ajánlom)
Haza telefonhíváshoz van egyhetes ingyenes korlátlan viberout lesz kipróbálni. Backupnak lesz a szokásos dellmont klón voip, vagy skype kredittel magyar mobilra 100 perc 1300Ft, 400 perc 2800Ft.
-
vacs
veterán
Ezt a cikket olvastad?
Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használataIlletve:
- prepaid-data-sim-card.fandom.com/Jordan
- összehasonlító táblázat -
8
senior tag
tudtok olyan, itthonról is megköthető, esim szolgáltatói csomagról valahol, ahol értelmes áron adnak sok roaming adatot Jordániában? És/vagy jó áron lehet az EU-t/Magyarországot hívni?
előre tudom, hogy sokan nem fogják érteni a kérdést, tehát át is fogalmazom pluszban: olyan prepaid esim szolgáltatást keresek, amit én megköthetek itthonról és benne van sok Jordán adat olcsón, vagy értelmes áron lehet kötni hozzá külön csomagban
(telekom 5GB 7 napra 6490Ft, meg vegyek sim kártyát a reptéren +voip, https://esimdb.com/jordan megvan, stb. ezektől függetlenül fenti kérdésre keresem a választ
)
-
-
törölt tag
válasz
domper2015 #242 üzenetére
A yoxohoz román személyi kell, revolut viruális bankkártyával simán műxik, de szerintem akár magyar otp-sel is.
Én arra reagáltam, hogy a román diginél szeintem jobb a yoxo, ugyanis a digit a yoxonál nehezebb megkötni. -
tibor23
senior tag
Digi.ro 2-3-5€ előfizetést használ valaki itthon? Lehet-e egyáltalán tartósan itt használni, hogy évente 1-2x megy csak vele "haza"?
-
Henri
kezdő
https://www.bouyguestelecom.fr/forfaits-mobiles/
Ezt próbáltam tegnap, IBAN-t kért, meg beírtam egy random párizsi címet. Ezeket elfogadta, de aztán másnap valamit ellenőriztek, és visszadobták. Mondjuk egy random nevet írtam be, lehet az volt a bajuk.
-
domper2015
senior tag
[link]
28 nap 8,5 Euró, a FUP 404 hibára fut.
Esimet nem találtam, az A1 hálózatot használja. Aki esetleg Szerbiába, Montenegróba, Bosznia-Hergovinába, Észak-Macedóniába készül érdekes lehet.
-
Henri
kezdő
Ez is Drei, most akciós😁 1000 perc 500 sms 13 giga net 8 euró
https://www.eety.at/shop/tarif-top-spezial/
https://www.eety.at/ismerje-meg-az-eety/ -
Henri
kezdő
válasz
domper2015 #227 üzenetére
Akkor hívnak helyette mást, aki versenyt csinál.
-
Henri
kezdő
válasz
RoyalAirForc #222 üzenetére
Mikor mi aktiváltuk, akkor akciós volt €4,9-ért a Smart csomag (1000 perc és/vagy sms + 11 giga net), így 24 hónapra fix áron kapjuk. Addigra meg, ha minden jól megy, talán az eredeti román Digi rehabilitálva lesz.
-
törölt tag
válasz
RoyalAirForc #222 üzenetére
Oké, de ismerős most szólt és már nincs promo.
-
törölt tag
Most van jobb opció, mint a Drei?
Nekem sikerült még anno 4,9-ért, de ismerősnek is kellene. -
whbear
senior tag
Ez már nem az első emelés, mert mikor kijött az up smart akkor 4.9 0-ért adták azt amit ezelőtt 9.90-ért. 11 GB netet, amit 5.8-ra csökkentettek.
-
martongunar
tag
válasz
domper2015 #218 üzenetére
Köszi, ez kicsit magasabb az iká-nál. 4,9-ről 6,9-re és még a jelentős net keret csökkentés.
-
domper2015
senior tag
válasz
martongunar #217 üzenetére
10 GB-ról 5 GB-ra csökkent, a havidíj 5 €-ról 6,90€-ra nőtt.
-
whbear
senior tag
Kicsit emelt a drei.
-
Olyan esim hozzáférés létezik , ahova nem szükséges a személyi? Bár most belegondolva, az utazós esimekhez nem szokott kelleni.
-
zichie
senior tag
Így tényleg nem éri meg, árban jobb a hazai One. Így csak két előny marad, az egyik, hogy több hazai szolgáltatóval tudnám használni (van, ahol a One-nak nincs lefedettsége, míg a másik kettőnek van), a másik pedig, hogy közvetlen kriptóval tudok fizetni, azaz arra használnom, ami miatt sok-sok éve vettem. Hátránya a roaming, a nem magyar ip cím, csak Magyarországon belüli használat és az ár.
Összefoglalva így két előny és négy hátrány, ami nem jó arány. Talán akkor érdemes itt eSim-et venni, ha EU-n kívüli országba megy az ember. -
-
zichie
senior tag
Bitrefill eSim-et használt már valaki? Van csak Magyarországon belül használható eSim: [bitrefill-esim-hungary]
Maga a Bitrefill oldal teljesen megbízható, én egy éve veszek itt rendszeresen ajándékkártyákat, amikkel gond nélkül tudtok mindig fizetni, de az eSim-eket még nem próbáltam.
Csak adat elég lenne, pl. a 3GB csomag 30 napra 4,56 USDC vagy 0,03541297 LTC.
Úgy tűnik ez is az osztrák drei szolgáltatót használja, de az APN beállítás "drei.ai", nem "drei.at", ami lehet, hogy csak elírás. -
whbear
senior tag
Így már más a helyzet, erről nem tudtam. Akkor van remény, hogy tudjuk használni sokáig. Én nem kaptam ilyen SMS-t még és remélem nem is fogok mert épphogy sikerült bevezetnem az osztrák számot a köztudatba az ismerőseim körében. Akkor tényleg vannak akik kampányolnak a külföldi SIM használat ellen. Én nem ilyen vagyok, olvasd el a régebbi kommentjeimet. Francia szolgáltatókkal remélem több sikered lesz és megosztod velünk, mert ami nekem tetszett a free.fr nem sikerült úgy, hogy van francia 974-es címem és ottani banki kivonatom. Ha esetleg neked sikerül valamelyik akkor örömmel fogadnám a megosztást.
-
Henri
kezdő
Az sms-t be tudod fotózni dátummal együtt, amit kaptál? Mert ez 163-as hsz egy 2019-es fórumposzttal szinte szóról szóra megegyező bemásolt szöveg, semmi több. Ráadásul itt mindkét esetben Liechtenstein, Izland meg Norvégia szerepel, nem is Magyarország. Egy mobilarénás fórumozó éppen ugyanott barangol hónapokat Drei sim-mel, mint egy 6 évvel ezelőtti osztrák idegenvezető, és mindketten sms-t kapnak, mikor senki más... micsoda véletlen! Egyébként 2019-ben még 2x ekkora volt a roaming nagyker ára, mint ma, így érthető az akkori sms...
Én azoknak hiszek, akik velem együtt léptek be a Drei-hez innen a fórumról vagy az ismeretségi körömből, és közülük senkit nem tiltottak még le, sms-t sem kapott senki, a hang sem recsegett még senkinek a 6 hónap alatt. Az, hogy ide egy tök random ismeretlen valaki beír valamit valamilyen célból, az meg egy teljesen másik dolog.
Itt a poszt: https://www.lteforum.at/mobilfunk/roaming-limit-erreicht-4-monate.12804/
-
whbear
senior tag
A mobimatter felemelte a 39.90 USD EU + USA csomagot 40 GB-re 35 GB-ről. Lengyel kilépési pont. 365 nap érvényesség.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Azt hittem, hogy csak én emlékszem már erre.
Mi először a 99-ben megjelenő Vodán nyomtuk, kb. egészen 2002-ig. Akkor áttértünk külföldi karikra, ki svédre, ki honkongira, ki németre...stb. Komplett üzletág épült a free sms-re. Smsc kereső teszt programok, meg minden.
Konkrétan bejárták a világot az smseink.
Aztán 2004-től a djuice korlátlan sms megjelenésével kb. értelmét vesztette a folyamatos smsc keresés. Persze voltak, akik tovább használták, sőt a mai napig is használják... -
whbear
senior tag
De kapott más is SMS-t. 163. hozzászólás. Olvass is, ne csak írj. Mondom, tények. Én is használok külföldi simet, melyik oldalon állnék? Ez a majd ha lesz időm. Hát ez komoly. Részemről téma off. Csak próbáltam felhívni a tényekre a figyelmet, de úgy látszik az itt nem jó pont.
-
Henri
kezdő
Ne idegeskedj!: )
6 hónapja vagyunk tucatnyian Drei Up Smart felhasználók, és senki nem kapott sms-t. 4.9 euróért 1000 perc és sms 6 giga nettel a legjobb ajánlat a piacon. Ugye mikor mi kötöttük 11 giga netet kaptunk, ami most már 13 giga.
Viszont ebből a heves reakcióból arra következtetek, hogy jó helyen kapizsgálok ezekkel a francia sim-ekkel. Majd holnap - vagy ha lesz időm - belepróbálok valamelyikbe. Amúgy most ezt fogjátok csinálni, hogy dezinformációt terjesztetek? Mert a dumából egyből levágós, hogy ki melyik oldalon áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest