Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr9
tag
Elhiszem, és tényleg nagyon hasznos volt a magyar menü, köszönöm, hogy annó ezt sikerült elérned. De a *222-n már csak AI robot van, mint a Telekomnál Vanda. *277-re meg azt mondja, hogy hibás a szám, és itt vagyok romániában, nem roamingolok.
Itt az a baj, hogy mint a vodafone, ha nem nagyon van igény egy bizonyos dologra, elengedik. Ahogy mások is írták a fórumon a panaszt, egyik szolgáltatónak se lehet még angolra se tenni az appját, mert nem elég nagy rá az igény valószínűleg, vagy nem érdekli őket annyira, magyarországon ezzel szemben mind3 szolgáltatónál van teljes angol támogatás. Ez a jelenség nem csak a szolgáltatóknál bukkan fel, csak egy példa, egyetemen is angol szakon vagyok, mégis románul tanítanak, mert nincsenek külföldiek, ezért fogok lehet én is nemsokára magyarországon kikötni.
Aki annó Connex-es volt, az már valószínűleg rég a DIGI-nél van, csökkent az igény a magyar ügyfélszolgálatra, ezért is engedték el valószínűleg a dolgot.. Szatmár pld. egy erősen orange-os zóna volt, körülöttem mindenkinek 074x és 075x-es telefonszáma van, de lassan lassan már alig lehet találni közülük olyat, ahol nem sípol be a telefon, mikor hívom őket, pedig az orange-nak ott még magyarul is vannak reklámtáblái.
-
RoyalAirForc
senior tag
+1

-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Legyen a topic új neve Lyca Roaming Support :)
-
RoyalAirForc
senior tag
Tegnap beszéltem a dánon 10 percet. Órákig utána nem mutatott semmit. Most a helyi Lyca hívás 300 percéből vett le 11 percet.
-
bp15
junior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Így kell ezt csinálni.
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Román Vodánál nincs magyar üfsz amióta behozták az AI robotot a *222-n, és nagyon rád próbálja eröltetni, hogy fizess 2€-t ahhoz, hogy kapcsoljon valakihez prioritással. Bele kell mondani, 2-es gomb után, hogy "probleme acoperire" (lefedettségi problémák), megmondja, hogy nem tud segíteni, és kapcsol, de SE angolul SE magyarul nem tud már. Talán Tobi tud segíteni még angolul, nem próbáltam még.
Telekomnál van magyar üfsz menü, már ameddig még létezik. Az orangenál van egy különleges telefonszám magyar üfsz-hez, előfizuknak ingyenes, feltöltőn nem tudom mennyi lehet.
-
dr9
tag
itt vagyok
Oferta (ajánlatra fordítódik, de ebben az értelemben az aktív csomagot jelenti) -> Ráklikkelsz a számra -> Închide oferta (ajánlat lezárása lenne az abszolút fordítás, de ebben a formában csomag lemondását jelenti)
utána még lehet megkérdi, hogy akarod e még megtartani a számot feltöltősként, vagy teljesen le akarod vágni (díjmentes persze mindkettő).bár ha leengedett árú csomagod van, és problémák vannak, inkább jobb a problémát megoldani, minthogy lemondani, mert ilyen olcsón roaming ritkaság
-
Igen. Csak gondoltam mielőtt nekiállok begépelni az egészet (és mivel screenshotot nem enged az app a franc tudja miért, ezért még csak úgy se tudom kiszedni a szöveget) románul, gondoltam hátha van olyan aki már átesett ezen és csak annyit mondana hogy 'ezt' szót keresd. Ugyanis nyilván megkérdeztem 2 AI-t is, de mind a kettő olyan megoldást javasolt ami magában az appban nem is létezik. Ami nyilván érthető, de ettől még nem lett megoldva a problémám.
De be fogom gépelni nyilván. A kedves és konstruktív hozzászólást pedig köszöböm, öröm látni a valós segíteni akarást
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
A Lyca egy régi motoros, régóta ismert... sajátosságokkal. Németeknél adót felejtettek el fizetni évekig. [link]
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Senki nem mondta, hogy fostalicska lenne. De ezek az MVNO-k pontosan azért tudnak olcsó(bbak) lenni mert ott spórolnak ahol tudnak. Ezt lehet normálisan is csinálni, mint pl. az 1&1 a németeknél, meg gagyin is, mint a Lyca, mindenhol ahol jelen van.
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Az MVNO-k világa egy külön, önálló univerzum úgy
-
kano
nagyúr
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ezekhez képest a román voda maga a pontosság.
-
RoyalAirForc
senior tag
Enyhe zavart érzek az erőben én is.

-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Van gond a rendszerrel..
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
-
RoyalAirForc
senior tag
Én sem újítottam meg, nekem viszont most 1gb felhasználható netet ír minden nap, de mindig úgy, hogy az adott napon lejár. Amúgy meg; az elmúlt egy hónapban a leforgalmazható roaming keret majdnem dupláját használtam el a telóm szerint. Az app szerint ~27 volt. De össze-vissza mutat mindent. Most pl., ahogy ezt írom, ránéztem, már 2 díjcsomagom aktív. Az is, amit nem engedett aktíválni, és amiért levonni se tudott lóvét, mert töröltem a kártyát.
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Szerintem is.
-
whbear
őstag
Lejárat előtt egy nappal kikapcsoltam a megújulást a Lyca appban. Ennek ellenére küldött SMS-t, hogy ha nem akarom megújítani akkor dial *190#. Ezt nem tettem meg, aznap megpróbálta levoni a pénzt, de a kártya fagyasztva volt. Fordulónap után inaktív lett és most felajánlja, hogy válasszak a nem akciós csomagok közül. Szám megmaradt.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Amióta durrogtunk, azóta jó. Csak tudnak olvasni ezek a skandinávok

-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
A Telekom hálózattal van valami, tegnap este nem volt adatkapcsolat és VoLTE, abból vettem észre, hogy nem jöttek az emailek duma közben.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nálam azóta is jó a net.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Egy új szám választása, a másik megy levesbe.
Az Alföldön dadog a Telekom 4G, ma lyca + yettel volt a megmentő.
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Dobj egy emailt az üfsz-nek, nekem amikor decemberben kérdésem volt 2 óra alatt válaszoltak.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Sőt, pontosítok, semelyik másik díjcsomagra nem enged váltani, csak a jelenlegit, amivel regiztem, azt engedi megújítani...

-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Telefonáltam. Működött. Meglepett volna egyébként, a roaming rendelet elég egyértelmű. Jó kis deal egyébként ennyiért egy korlátlan telefon csomag.
Az adatkeksz meg kis kedves bónusz. Bár egyébként nekem értelmezhetetlen hogy az app nem tud angolul.
-
Üdv! Ellőttem ezt a román voda easy simet. Itt a hívások hogyan működnek? A weboldalon úgy értettem hogy korlátlan a roaming helyzetből eu-ba indított hívás. Az SMS-ben viszont 5 cent per percről van szó.
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Csak mi vagyunk a keményebbek :)
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor szerintem letiltanának minket.

-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Olvasták a fórumot.

-
whbear
őstag
Valami történt a Lycával nálam. Visszakapcsoltam elsején. Aznap nem jött meg az SMS se a belépéshez, mert az appot töröltem régebben. Adat állt, hívás szakadozott. Másnap megjött az SMS elsőre, elindult az adat, teljesen normálisan megy, voip-n megszűnt a csomag vesztés és a hanghívás is tökéletes. Mindez már 5 napja.
-
martongunar
aktív tag
Ezt gondolom blueye-nek szántad, de én is úgy tudtam, hogy csak a sima szolgáltatói számmezőn belül változhat az IP.
Akkor annyit módosítok, hogy angliai szerverrel is meg lehet nézni a sebesség tesztet.
Én az iplocation.net -et szoktam még használni. Az több forrást is felsorol, de a whatismyip is jelzi, hogy angliai szolgáltató. -
whbear
őstag
válasz
martongunar
üzenetére
-
blueye
veterán
válasz
martongunar
üzenetére
Igen. Mármint az IPt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Projektor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utána 3 hónapon belül lett, elsőként az összes szolgáltató közül.
utána még lehet megkérdi, hogy akarod e még megtartani a számot feltöltősként, vagy teljesen le akarod vágni (díjmentes persze mindkettő).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)