Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Telekomon használom. Nálad is jobb lett?
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
APN: data.lycamobile.dk
user / pass: lmdk / plus
default,supl
Auth type : PAPNekem így jó.
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Még a gemini is azt írja, kártyát le kell tiltani es kész. Nincs vele semmi gond , csak harmad áron elég nekem a Lyca is. Ha lemegy az akciós időszak akkor csinálok egy új számot. Így, hogy a leírásuk alapján beállítottam az APN-t, teljesen jó lett. Fontos a PAP azonosítás kiválasztása.
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Hörbi kb = Drei csak nehezebb megszabadulni tőlük. 5 nappal a megújulás előtt küldetem lemondó emailt nekik. Jött visszaigazolás. Azért letettem az 1 Eurós dijcsomagba előtte a biztonság kedvéért. És le is vonták az 1 Eurót, pedig időben kértem a megszüntetést. Így kártya tiltva.
A Lyca DK a saját APN-jével hetek óta jól működik. Olcsóbb, jobb a hang Telekomon és Yettelen. Nálam ők maradtak. -
RoyalAirForc
senior tag
Én egyelőre nem jutottam odáig...
-
domper2015
senior tag
Valakinek új tapasztalata van? Hörbi, stb...
-
floratm
senior tag
Mindjárt rendszertváltunk... Ezzel lassu agonikus elsorvadásra ítélve a topikot 🙃
-
mentor_4
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
meppróbálom
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
EASTER3 az applikációban kell megadni, 3 hónapig 3€ a kedvezményes havidíj a boost-hoz. Ki kell próbálni.
-
mentor_4
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
ezt a kódot hol kell beírni?
-
domper2015
senior tag
EASYBOOST kód használatával a 4,5 €-s csomag 3 hónapig 3 € kedvezményes áron érhető el.
-
kano
nagyúr
Akinek sikerült előfizetni a román voda easy-re féláron, nekik még mindig csak tényleg a félárat vonja?
-
mentor_4
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
https://www.vodafone.cz/predplacene-karty/zlata-karta/
amennyiben valaki kipróbálja írja meg ide tapasztalatait, kösz
-
domper2015
senior tag
Vodafone.cz 6 hónapig kedvezményes a Zlatá karta / Arany kártya.
200 CZK/hó. Esim van, indulás 249 CZK (16 Ft/CZK).
Nincs regisztráció.
Nem próbáltam. -
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nagyon erős steering van a román vodánál, rettenetesen lehet néha más hálóra váltani. Annó mikor a magyar voda is rendes voda volt, akár ~15-20 percbe is telt nekem, míg valahogy ráeröltettem Telekomra (vagy Yettelre, de akkor anno csak 2G-n volt access). Ahhoz, hogy 2-3 óra múlva eldobja, és visszakerüljek voda HU-ra
. Ehhez képest most jobb a helyzet, de valamennyire még mindig a One a kedvenc, pedig közelebb áll a Yettel -
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Van már egy egyre hosszabb lista, a román voda weboldala néhány szempontból elég elavult, bár még a One listája is hosszabb, mint a román vodáé
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Partner a Yettel is, nekem ma ment csengeren, egy hete T-re ment automatikusan, ma One-ra ment megint. Érdekes mikor telefonálok átváltozik a név "vodafone HU"-ra, régi szép idők🥲. Yettel és Telekom csak 4G, de One-on is 5G-vel az AMBR csak 300 sajna.... Hátha változik idővel
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor a VoLTE nem működik roamingban, le akar váltani 2G-re, mert csak ott van ez a közösködés.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
A Yettel nem roaming partner(ami nem annyita valós a Vodafone.ro honlapon található lista szerint, mert ott mindhárom hazai hálózat szerepel romaing partnerként), a Telekom 4G hálózatról visszaesik a 21625 2G hálóra, amit most Yettel hálózatként azonosit és így nem lehet róla hanghívást indítani.

-
mentor_4
csendes tag
válasz
domper2015
üzenetére
és most jön az, hogy ebben az országban semmi sem működik
-
domper2015
senior tag
A Vodafone Easy a Telekom 4G hálóra állt, de hívás indításakor néma csend. Az új 216-25 hálózatot nem tudja lekezrlmi, így vissza One-ra.
Olaszországban még 5G-ről se lepett vissza hívás közben. -
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Ezt én is néztem, belföldön 4 GB, roamingban 10.2 GB? Ilyen nem nagyon van csak a Lyca-nál :)
-
domper2015
senior tag
válasz
deutsch111
üzenetére
Valami el van írva az appban, 7 € 4 GB-os csomag ad 10.2 GB-ot?
Nem rossz egyébként. -
whbear
őstag
válasz
deutsch111
üzenetére
Köszönjük, ha kidobnak a Hörbiből rápróbálok.
-
deutsch111
kezdő
Sziasztok, nem tudom volt-e már, de találtam egy szlovák virtuális szolgáltatót ami az O2 csinál. [link]
Legolcsóbb csomag 7 EUR és 10.2 GB adatot tartalmaz roamingban.
Telefonos appban lehet aktiválni, elfogad külföldi személyit is és 7 napig ingyen ki lehet próbálni. -
nyilmisi
újonc
válasz
domper2015
üzenetére
A legegyszerübb persze az, ha a telefonban van a hörbie sim és csinálok hotspotot. (Ez a nyaralóban érdekes, ahol nincs más internet.) De nem egyedül élek, ha megyek valamerre a telefonnal, akkor igy nincs a házban internet. Olvastam valahol olyat, hogy van olyan router, hogy a telefonra kell tenni egy router-spezifikus app-ot, ami realizálja a volte-t szám nélkül, kifele pedig a routerben levö hörbie azonosítójával megy a hívás. De valójában nem a hívás a legfontosabb, hanem a hörbie azonosítójával történö felhívhatóság, ha a routerben van a a sim kártya. Ahogy látom, a legolcsóbb telefonos router is 200€ körül van, ami meg túlzás erre a célra. Szóval nem találok jó megoldást.
-
nyilmisi
újonc
válasz
domper2015
üzenetére
tehát ha Ausztriából hívok német számot, akkor van 150 perc ingyenes hívás, ugyanez Mországból (roaming) korlátlanul ingyenes? Érdekes.
-
whbear
őstag
válasz
nyilmisi
üzenetére
Szerintem te egy APN-el nem telefonálsz sehová LTE-n keresztül se. Mi fogja beazonosítani az előfizetést, ha nincs aktív sim. Csak csendben kérdem, ha telefonálni akarsz, nem egyszerűbb egy telefonba betenni a simet? De ez engem is érdekelne ha sikerül. Hörbi simet bele a mifibe, telefon wifin kapcsolódik hozzá és valami alkalmazás segítségével telefonálsz a mifi keresztül. Mert ha nincs kártya a telefonba, akkor biztos nem fogsz semmilyen volte vagy vowifi hívást indítani natívan az biztos.
-
-
nyilmisi
újonc
voip-os szolgáltatót többfélét is használok, de azokkal mobilikat hívogatni Mországon vagy Ausztriában nem ingyenes, akkor nem a hörbi tarifát használom. A problémát részben ott látom, hogy adatkártyaként más az apn, mintha a telefonban lenne, ezért nem tudom, hogy az adat apn-nel lehet-e telfonálni a hörbie tarifával? Ha igen, akkor a volte protokollal müködnie kellene. Csak jelenleg nincs alkalmas routerem, beruházni pedig akkor lenne értelme, ha garantáltan müködik.
-
nyilmisi
újonc
válasz
domper2015
üzenetére
A nyomógombos telefonnal a hörbie tarifa szerint telefonálok?
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nem kell banki adat, nem vagy osztrák állampolgár. Uniós igazolvány és arcképes azonosítás.
Nem tudom, hogy a Yesss-t lehet magyar hálózaton aktiválni.824: bármikor leléphetsz, nem jött be és váltasz.
Ott elkezdett dübörögni a verseny.
Ma éjszaka megyek Bécsbe és a Spusu-tól viszünk át egy számot a Yesss-re, beszámolok a folyamatról.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nálam egyből banki adatokat kér.

-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Apróbetűs rész nincs?
-
domper2015
senior tag
Yesss 6 hónapig ingyenes, az egyik kedvenc szavam.
A végén ők fognak fizetni nekünk, hogy kegyeskedünk őket választani. -
whbear
őstag
válasz
nyilmisi
üzenetére
Az, hogy egy mifivel wifin keresztül a Hörbit hanghívásra használd egy SIM nélküli mobillal, szerintem nem megoldható. Vagy ha mégis, az engem is érdekelne. Ha adat kapcsolat van, akkor valami voip szolgáltató is kell, azon keresztül lehet hamghívást indítani. Én így csinálom.
-
nyilmisi
újonc
köszönöm.
Meg tudnám valahogyan azt oldani, hogy beleteszem a hörbie kártyát adatkártyaként egy alkalmas routerbe és ugyanakkor a mobillal sim-kártya nélkül, de a wlanon kersztül a hörbie tarifájával telefonálok? Elég zavaros dolgokat olvasok ehhez a neten. Ha ez megoldható, akkor gondolom a Volte protokolon mehet, de nem látok megbízható és pontos infot hozzá. Persze az is fontos, hogy pontosen mely routerekkel megoldható, ha megy. Ráadásul az lenne szuper, ha hordozható routerrel is menne.
A másik kérdésem az lenne, hogy ha a hörbie-vel Magyarországon magyar számot hívok, az is ingyenes? Mert azt írják, Ausztriából magyar számot hívni, az nem ingyenes. De a magyar rendszeren indított hívás is az osztrák szerveren megy át, gondolom. -
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
A soha után egy picivel.
Pont azon gondolkodtam, hogy ~15 €/hó Lidl Black tarifa korlátlan 4G adat + beszéd/sms. Van jobb jobb ifjúsági tarifa ennél, de egy ilyen itthon se lenne rossz ajánlat a Lidl-ben vásárolgatva
A Hörbivel odavágott a drei a Spusu, Hot és Yesss triónak, de a többiek se lehetnek túl vidámak. Itthon is ez kellene, de aki felkavarta a posványt, azt kilökték a pályáról.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Mikor "növünk fel" fel ezekhez is...

-
domper2015
senior tag
Ausztriában felpezsdült az élet, a Yesss 3, a Spusu 4 díjmentes hónapot kínál új kártyás előfizetőknek.
A Yesss-t nem ismerem, a Spusu csak Ausztriában aktiválható. A Spusu-nál eddig nem számított roaming időszak hossza. -
kano
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Ha Romániában élsz akkor ok. De itt kedves embernél játszik ez
-
kano
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Cserébe drágább lett 0.5EUR-al.
-
whbear
őstag
Román Vodához nem kell román igazolvány?
-
RoyalAirForc
senior tag
Nekem eddig az itt ajánlottak közül a drei, az Orange, meg a román Voda megy stabilan. Drei néha hívogat, meg sms-t is küldött asszem a FUP miatt, de eddig nem történt semmi. Másik kettő még sms-t se küldött eddig.
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszi az infót.
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Nálam egyiken se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ehhez képest most jobb a helyzet, de valamennyire még mindig a One a kedvenc, pedig közelebb áll a Yettel