Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
tag
Ezt gondolom blueye-nek szántad, de én is úgy tudtam, hogy csak a sima szolgáltatói számmezőn belül változhat az IP.
Akkor annyit módosítok, hogy angliai szerverrel is meg lehet nézni a sebesség tesztet.
Én az iplocation.net -et szoktam még használni. Az több forrást is felsorol, de a whatismyip is jelzi, hogy angliai szolgáltató. -
whbear
őstag
válasz
martongunar
üzenetére
-
blueye
veterán
válasz
martongunar
üzenetére
Igen. Mármint az IPt.
-
blueye
veterán
válasz
martongunar
üzenetére
Mindig más lesz az IP szvsz, előtte érdemes tesztelni.
-
blueye
veterán
válasz
martongunar
üzenetére
megmondja, én most pl. cseh IPvel vagyok magyar telekomon Lycaval

-
martongunar
tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Itt még szűk keresztmetszetet adhat az is, hogy külföldi internet szolgáltató irányából méred a sebességet. Saját hatáskörben még az is korlátozhat. Nem tudom, egy Lyca hogy kapcsolódik netre, pl.whatismyip gondolom megmondja.
-
blueye
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Egyszerűen adott cellában hátrányban van a roamingoló letöltés, a feltöltéssel meg nem foglalkoznak, az ritkán magas.
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Az Easy-vel való vásárlással kapcsolatban, igen, lehet, a rendszerben nincs is megkülönböztetés egy prepaid meg egy easy között.
A román CNP nem pontosan a személyi szám, a személyi szám a "Nr.Document" . Megye + 6-7 szám (régi-új tipusú), általában csak a szám kell. A CNP-t az születéskor adják, és tartalmazza a nemet/dátumot/megyét amelyikben az adott személy született + 4 random szám
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem még nincs saját "rendes" előfizetésem, nem tudom mennyi lehet valakinek egyszerre. az orange és a digi számom még apum nevén van, a digi nem nagyon érdekel, az orange februárban fog átkerülni az én nevemre, mert még addig tart a szerződés. Amikor az átkerül teljesen az én nevemre, többet fogok tudni mondani arról is, de én személyesen még nem indítottam előfizetést, mert akkor muszáj 2 éves hűséget aláírjak. Majd valamikor lehet a digit is átíratom a nevemre, ha úgy alakul.
Az a baj, hogy ez egy elég személyes dolog, mert ha aki használja a kártyát valamit csinál, akkor az kerül bajba, akinek a nevén van az előfizu/kártya, és itt egy fórumon pláne nem nagyon tudja az ember, hogy kivel beszél. Fordítva már kértek tőlem Yettel kártyát (speedtestre), mert azt magyar személyi nélkül elég nehéz szerezni, de ott is ugyanezt mondtam, hogy ez egy elég érzékeny dolog, mert nem tudod mit csinálhat vele az, akinek oda adod a román buletined, vagy a magyar személyid.
-
domper2015
senior tag
Nem olyan fantasztikus ajánlat lett, 9 €-os roamingképes csomag
.Nem tudom CNP(román személyiszám) nélkül tudsz előfizetni bármire is. RoyalAirForc
Lenne nekem is egy kérdésem, az Easy-t lehet használni parkolásra, menetjegy vásárlására?
Van egy régebbi Orange kártyám, annak az egyenlegéből vettem adventkor Nagyváradon villamosra jegyet.
Azon van egy 6€/hó éves csomagom a Pocus Bonus-szal nyertem
.Így egyenlőre megtartom. -
dr9
tag
Már van feltöltőkártya a diginél is, bár meh, nem tudom mit mondjak róla. Digi pontokon ha az ember szerencsés adnak 4€-ért. A telekom felvásárlása miatt vezették be, kötelezte őket a versenyhivatal, legalább 3 évig nem vezethetik ki, és megközelítőleg olyan opciókat kell adjanak, amit a telekom adott. Roaming csomag nélkül csak 2G/3G-re enged, és az most magyarországon problémás lehet a Telekom-Yettel 2G összeolvadás és MNCMCC költöztetés miatt!
https://www.digi.ro/oferta-prepaid-optiuni
Alternatív opció szerezni Telekom feltöltőkártyát január 19-ig, és akkor az átkerül a digi-hez. De szerintem közel se olyan kedvező, mint a VF EASY. Én már akkor inkább YEPP-et szereznék. Amúgy valami BNR/BCR/ING curs-t használ, az EASY-vel ellentéttel + még jön hozzá az adó (TVA) is, 21%.
Nincs semmi applikációja még mindig a DIGI-nek, csak USSD-n keresztül lehet aktiválni opciókat. Ami a play áruházban van, az szó szerint csak a weboldal, ennél még a magyar digi is jobb volt
. -
bp15
junior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Felolvastam neki amit írtál….letette a szemüvegét, összeráncolta a homlokát, és csípőre tette a kezeit….
Szerintem ez nemet jelent…
-
bp15
junior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ha prepaid lenne, simán vinnék neked is egyet. De ez havidíjas….
Így olyan mitha a hitelkártyád adnád kölcsön.
Ha benevezek 1-re, akkor az nagyanyám nevén lesz
-
bp15
junior tag
Engem az első hónap kb 20-ik napján elkezdett ledobni a yettel hálóról, majd nem engedett fel többet. Le is mondtam… Van voda korlátlan hívás+7GB csomagom (dolgozói flottás), és kifejezetten a yettel backup miatt akartam valamit…
Tudnék szerezni román digit, az 2,16 euró korlátlan beszéd és 3,3GB roaming van benne: sokan mondják hogy évek óta műxik roamingban nulla hibával/roaming zaklatás mellett -
RoyalAirForc
senior tag
BÚÉK!
-
kano
nagyúr
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Igazad lehet.
Visszakerestem és a PROMO50 kód volt az. Az pedig az első hónapra adott kedvezményt.
Szóval remélem még lesz ilyen kedvezmény ami legalább 12 hónapra lesz alkalmazható.... -
bp15
junior tag
Valaki írt választ: ha nem a blackfriday kóddal fizettél elő, akkor nem érvényes 12 hónapra a kedvezmény.
Hogy miért írta (tapasztalat, vagy csak vélemény), azt nem részletezte.Akkor ez kb olyan lesz, mint a tepekom, akik a mai napi dominoDay esetén azt írták, hogy lehet választani a korlátlan beszéd vagy korlátlan net közül....de csak beszédet lehet aktiválni ( fórimban vissza lehet olvasni). Magyarán: bent hagyták az előző szöveget.....tévedésből....
-
kano
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm!
December 1-én fizettem elő (10,38 lei-t vontak le) Boost csomagra és nem tudom milyen promó kóddal (de már nem a BF volt). Akkor pedig direkt néztem, hogy ezt is 12 hónapra írták.
Ma vonták le a 2. havidíjat 50% kedvezmény nélkül, ami 20,78 lei lett.
Még 1x köszi!
-
kano
nagyúr
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Igazából az a baj, hogy én nem a BF kóddal kaptam 50% kedvezményt, hanem november 30-án élő más kóddal, de az ugyan ezt a kedvezményt adta (és ott is 12 hónapra volt jelezve a kedvezmény).
Szerintetek lehet chatelni velük angolul vagy legalább németül? Rákérdezek...
Igazából az appban van valahol valami, ami jelzi ezt a kedvezményt? Én nem látok nálam.... -
kano
nagyúr
Meg is kaptam a visszaigazolást, hogy teljes árú a Boost csomagom.
Az első díj levonása tényleg 50% kedvezménnyel volt, de ez a második díj már teljes. Nem 12 hónapig kellene adniuk ezt az 50% kedvezményt? Az volt leírva, ha jól emlékszem. Nincs képernyő fotóm róla sajnos... -
kano
nagyúr
Nekem ma a román előfizu a normál árat vonta le és nem az 50%-os kedvezményest. Így 20,78 LEI terhelődött.
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Köszi, ez nagyon jó oldal.
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
.
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ha jól emlékszem neked is az után kezdett lassulni a net, hogy a megosztással, APN-el szórakoztál?
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Lehet durcásak.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Próbáltam már pár szolgáltatót, de megmondom őszintén, hogy még nem találkoztam ilyen tiltással, igaz, nem is foglalkoztam vele. Ha kellett net, megosztottam.

-
kano
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Érdekes módon pedig svájci előfizunál éppen azt mondták, hogy inkább osszam a netet és ne tegyem routerbe.
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Arra várhatunk. Nálam addig jól működött a Lyca, amíg nem próbáltam ki a wifi tetheringet. Roamingban tilos, írják is. Volt olyan O2 esim ami nem engedte csak a honos országban az hívást. Azért én indítottam külföldre és működött is. Aztán másnap letiltottak és ez volt a státusz : Out of Bundle Usage Triggered! Plan Cancelled! Lehet itt is ez van, hogy engedi de valami fekete listára tesz? Nem biztos, csak próbálom kitalálni mi lehet vele.
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
A beszéd az megy jól azt kihasználom én is. Ennyiért megéri. Nekem a netnél a stabil kapcsolat a lényeg, nem a mennyiség. Voip nem eszi az adatot de kell alá a jó ping kis jitter és alacsony de leginkább 0 packet loss. De kinek mire. Van ez a bcengi esim backupnak, nem tudom hogy csinálják de nagyon stabil. Azt tapasztalom, hogy stabilabb mint a natív dominós telekom kártya.
-
RoyalAirForc
senior tag
Hollandot nem próbálta senki?
-
whbear
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Nem túl acélos..
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
domper2015
senior tag
Az angol esim hibás volt, de lehet nevetni, az IOS-en nem az 5G.
Nagyon összebarátkoztam a lyca chatdroiddal

-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Yettel LTE+
[link] -
RoyalAirForc
senior tag
Délutánra/estére megint gatya lett a net nálam...
-
RoyalAirForc
senior tag
Felbuzdulva a helyzetjelentéseiteken, most én is visszakapcsoltam. Egyelőre nálam is jobb lett.

-
blueye
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
BP és környékén még most is megyeget, nem hasít de bőven elég arra amire nekem kell.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Az utolsó vaktöltényig harcoltunk.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor az Alföld is elesett...

-
bp15
junior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Végig lehet menni a lycan...van nèmet is, 5.99 eu/20GB
-
Igen, valóban nem teljesen stimmel ilyen szempontból a dolog, eredetileg úgy emlékszem csak számlafizetők voltunk (4 előfizetésünk van a családból ebben a flottában), majd egyszer megkerestek minket, hogy az előfizetéseket névre kellene venni (vagyis gyakorlatilag visszakaptuk a hívószámok "tulajdonjogát" - akkoriban volt 1-2 flotta ami ment a levesbe és a végfelhasználók bukták a számukat).
Végső soron így már valóban nem áll meg itt az ATR felállás, gyakorlatilag magánszemélyként szerződünk a Yettel-lel csak egy már újonnan nem köthető flottás díjcsomagra.
Mindenesetre már csak tájékozódás miatt is érdekelnének az alternatívák, ez a külföldi eSIM-es szám roamingban mondjuk kevésbé megbízható megoldásnak tűnik nekem elsőre, de lehet csak új és ezért idegenkedem tőle.

Árban viszont elég jónak tűnik pl. az Orange Flex 75 amit néztem, egy évre előre fizetve valami 2700Ft körül jönne ki havonta korlátlan hívással meg SMS-sel + 12GB nettel, persze az ismerősök lehet először furcsán néznének a lengyel hívószámra.
-
blueye
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Én csak netre használom ha ez fontos a megítélésében és azt sem viszem túlzásba.
-
RoyalAirForc
senior tag
Akkor nem tudom.

Amúgy ez az egész csak azért problémás, ha így működik, mert eljön ide valaki Dániából, és elkezd itt szarakodni neki a net, meg megszakadnak a hívások? Miért is? Hisz' a szolgáltató által megadott roaming keretét használja. Emiatt gondoltam, hogy ez nem lehet általános probléma, hanem inkább lokális. -
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nálam Budapesten is olyan volt mint nálad. Le is töröltem a simet.
-
blueye
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nálam OK a Lyca, One-ra van feljelentkezve.
-
RoyalAirForc
senior tag
Egyelőre visszakapcsoltam a román Vodát. Este már a dánnal semmi se akart menni. Ennyire ellehetetlenített esimmel még nem is találkoztam.

-
4Grider
félisten
válasz
Savageboy
üzenetére
Ha téged hívnak a szolgáltató részéről, akkor az nem ATR flotta lesz. Az ATR esetén nem te vagy az előfizető, csak számlafizetőként szerződsz a flottával. Valamiért a küf-nek most az az érdeke, hogy összemossa az ATR flották kényszerű megszűnését, a saját régi yetteles flottával...
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Régi KÜF-ös Yettel csomag 4GB nettel 3k körül havonta.
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Túl szép is lett volna havi 3GB ingyen net.
Az Orange Flex díjcsomagokon kívül van jelenleg másik ajánlat ami többé-kevésbé ki tudna váltani egy megszűnő ATR flottás előfizetést?
-
whbear
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nálam is ugyanez volt tegnap este. Egyébként már pár napja vacakolt. A hívások is elkezdtek remegni, majd megszakadtak, Yettelre váltás után ismét ment egy ideig, majd ugyanaz. Aztán jött egy sms, hogy ilyen meg olyan roaming csomagok közül válasszam ki a leginkább megfelelőt. Mérgemben töröltem a simet is. Szóval ezek mégiscsak nagyobb zsiványok mint mi vagyunk. Ezeket nem tudtuk megtrükközni.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nálam o.k., Yettel 4G/5G. Alföld akkumulátor fővárosában.
-
martongunar
tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nálam sincs.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nekem ma teljesen gatya a mobilnet a dánon. 5G-n, 4G-n, bármilyen hálózaton, bármilyen apn-nel 1-2 mbps a letöltés. Vannak appok, oldalak, amik be sem töltenek. Lehet, hogy ez ennyi volt.
-
válasz
martongunar
üzenetére
Van nemzetközi oldaluk is, de nem tudom azzal is működik-e a mobilinternet szolgáltatás.
RoyalAirForc: appon belül kerested?
-
GMX FreePhone-nal van valakinek tapasztalata itt?
-
kano
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Én is azt látom.
Bár azért nem volna hátrány, ha Yettel hálón is menne. De ennyi pénzért nem panaszkodik az ember... -
domper2015
senior tag
Vodafone Easy Boost 5,1 GB helyett 6.1 GB lett, a Top 10,5 GB ->12.2 GB-ra nőtt a havi roaming adatmennyiség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.Így egyenlőre megtartom.
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)