Hirdetés
Hirdetés
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
gp A játékot egy ember fejlesztette, a látványvilággal a PS2-es érát próbálta megidézni.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Szegeden is behalt a mobilnet
(szerencsére a lakásban már digi van )[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Na, váltottam Move XS + NetPlusz L csomagra, előbbit szépen megcsináltam a netes felületen, utóbbit már sms-ben aktiváltam, mert "Hiba történt a feldolgozás közben". Egyébként az interneten lehet látni valahol, hogy NetPlusz L-em is van? Válasz SMS-t kaptam róla, hogy bekapcsolták, csak érdekel
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
veterán
válasz ANDROID??? #41994 üzenetére
A hálózattal van gond, nekem pl. az előbb full térerőn nem volt hajlandó netkapcsolatra.
(#41998) sarkanyolo2: Én jókat mosolyogtam rajta
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tothjozsi96 #42370 üzenetére
Kétféle hűség van: előfizetésre vállalt és díjcsomagra vállalt. Előbbi azt jelenti, hogy valamilyen díjcsomagú előfizetést 2 évig fizetned kell, de akármikor válthatsz kisebb díjcsomagra vagy nagyobbra. Ha az előfizetés mellé utóbbi, díjcsomagos hűséget is bevállalod, akkor már csak felfele válthatsz, tehát pl. vagy 4990-et fizetsz 2 évig vagy többet.
A 2 év vagy 1 év, amit állítgattál, az előfizetésre vonatkozik.
-
veterán
Na, itt Miskén EDGE (majdnem hogy telefonálni sem lehetettet eddig) helyett már van 4G
-
veterán
válasz #40993792 #49787 üzenetére
Én kb. 1 hónapja bementem, mondtam az ügyintézőnek, hogy szeretnék egy microsimet, ő elkérte az okmányaimat és már adott is egyet, miközben az új telefonom (moto g) még meg se érkezett...
-
veterán
válasz ForRedGlory #54033 üzenetére
Az előző fórumtárs két kérdést tett fel és arra is lehet érteni az egyszerű "Igen" válaszod, hogy "Igen, van tapasztalatom vele" ezért kérdezett vissza, hogy mi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dobostorta #65928 üzenetére
Ingyen van és azonnal odaadják az üzletben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 313313 #65930 üzenetére
Lehet, hogy úgy is érthető, de én pl. ingyen kaptam, bármilyen kérdés nélkül, mikor még meg sem volt az a telefon, amibe akartam rakni (ami mellesleg egy általuk sohasem forgalmazott Motorola Moto G 4G)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz spider80 #69783 üzenetére
Elvileg, de akkor ez is ügyintézőtől függ szerintem: nekem nemrég kellett egy nanonsim micro helyett, meghatalmazással ment érte valaki, addig használtam a microt a régi telefonban, egyszer csak azt vettem észre, hogy letiltották a nálam lévőt... hazaérve pedig várt az új nanosim ingyen. De pár éve a microsimet is úgy adták oda nekem, hogy rá se néztek a régire.
Remélhetőleg NFC-sre váltásnál is így viselkednek
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Bács-Kiskun megye -> Hajós -> Még rendben van.
-
veterán
válasz bihariszabi #71079 üzenetére
Fentebb a telekom weboldalára írták, hogy rossz, nem a hálózatra
Mellesleg itt falun sikerül találni néhány négyzetméteres fehér foltokat (konkrétan eddig két helyen tapasztaltam, de pár lépéssel arrébb már jó volt ). A fejlesztések óta pedig mindig hasít 4G-n a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ANDROID??? #71724 üzenetére
Nekem gyorsan betöltött (Firefox 47.0a2)
-
veterán
válasz BrownB #74837 üzenetére
Elfogadják, ha csak arról van szó, hogy pl. micro helyett nano kell, tapasztalat. Egész addig a pillanatig használtam a régi telefonomban a nagyobbat, míg ki nem adták a meghatalmazottnak az újat...
Azt hiszem van olyan magadnak aktiválod be, de én nem akartam vele foglalkozni, csak 1-2 óráról volt szó.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz makoss #76504 üzenetére
Beállítások-ban kapcsold ki az Adatkapcsolatot vagy valami ilyesmit, ha egyáltalán nem akarod használni a mobilinternetet. Egyébként meg ha csak 2G-re akarsz leváltani, akkor szintén a Beállítások (lehet rá kell bökni a "több" feliratra) -> Mobil hálózatok-ban a Preferált hálózatot kell "Csak 2G"-re rakni.
-
veterán
válasz wertigo1984 #79801 üzenetére
Melyik díjcsomag? 1430-on simán meg tudod hosszabbítani szerintem, ha valamelyik Next.
Move féléket nem kell meghosszabbítani, ugyanannyiba kerülnek hűséggel és anélkül is. Attól, hogy lejár a hűség, még nem szűnik meg a szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #41133696 #80133 üzenetére
Ingyen cserélik, partner üzletben is. Az alkalmazás kompatibilitását a play áruházban lehet ellenőrizni. Ha a play szerint nem kompatibilis: valahonnan megszerezve az apk-t, meg lehet próbálni manuálisan felrakni, hátha mégis működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen