- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap óta a telefonomon a térerőnél csak egy csík, jobb esetben is csak két csík jelenik meg. Idáig 4 vagy 5 csík volt. Tegnap, amikor indítottam egy hívást, majd letettem rövid ideig 4 csík volt, majd újra visszaállt egy csíkra. A telefonom hibásodhatott meg? (Ebben az esetben mi lehet a hiba) -
Top cat
addikt
válasz
Hegyirabló #113296 üzenetére
Te akkor inkább völgyirabló vagy.
Vowifi-hez azzal kompatibilis telefon kell. Abból azért nem túl sok van.
-
vwpolopg
őstag
OOo, megvilagosítottatok, köszi
Na hát egyik szituban sem voltam még, de így már értem a letjogosultsagat a dolognak.
-
válasz
vwpolopg #113293 üzenetére
Olyan helyen laksz, mint én. Földszinti lakás. A mellékelt képen az én házam az egyes ház, a szolgáltató szektorsugárzója a hármas számú ház tetején van. Közöttünk van a kettes ház, ami árnyékolja a vételt, plusz még völgyben is vagyok a hármas házhoz képest (a karika a képen a rádióhullámok akarnak lenni). Tök jó lenne, ha a Vodának lenne vowifije, mert akkor nem kellene szenvednem itthon a folyton megszakadó, akadozó hanghívásokkal, hanem egyszerűen telefonálhatnék neten keresztül, amikor itthon vagyok.
-
vwpolopg
őstag
Keresem, hogy miért jó ez az egész vowifi dolog, de egyszerűen nem találok reális hétköznapi példát amikor erre szükségem lenne. Valaki segítsen már ki vele, miért jó ez?
-
fil
őstag
válasz
st3v3np3t3r #113291 üzenetére
Tudom. Csak a VoLTE-ről van szó Telekom esetében. A VoWifi a Digin van demónak, mert itthon csak az van
, nincs Digi mobil vétel...
De VoLTE esetében a Digi-nél és a Telenornál is megjelenik egy kis volte feliratú ikon. A Telekom esetében meg nem. Innen indult az egész kérdezősködésem. -
fil
őstag
válasz
st3v3np3t3r #113289 üzenetére
-
bostone
addikt
Nagyon köszönöm!
Ebben az esetben kedvezmény kérherő vagy csak a publikus csomagolból választhatok?
-
fil
őstag
válasz
Lackooo84 #113281 üzenetére
Úgy tűnik ,hogy nem egyszerűen teló specifikus, hanem inkább szolgáltató specifikus a kijelzés. Samsung A8-on a Diginél megjelenik a VoLTE/VpWifi ikon (Telenornál is) a Telekomnál nem, de híváskor kiírja, hogy HD. Gondolom akkor megy a VoLTE. Ugyanaz a teló. Sim1 "T", sim2 Digi.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
A hét folyamán megkeresett az ügyfélszolgálat, hogy kivezetésre kerül a csomagom és váltanom kell.
Évekkel ezelőtt megszűnt a move, mégis használhattam.
Akkor most mi történt.(Az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kellemetlen stílusban kommunikált egyébként, mintha loptam volna és most rajtakaptak.)
-
fil
őstag
Új vagyok a Telekomnál. A VoLTE-t Dominón autómatikusan bekapcsolják majd vagy tennem kell valamit?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
blackmajesty #113269 üzenetére
nekem 20%-ot mondott az ügyintéző
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #113266 üzenetére
A Magenta1 akkor is 30% kedvezményt ad, ha csak 2 otthoni van benne és egy mobil, ha az otthoni szolgáltatások 201809-esek vagy újabbak.
Csak az ennél régebbi otthoni szolgáltatások esetén volt nagyobb a kapott kedvezmény 3 szolgáltatásra mint 2-re. (25% vs 20%)
-
válasz
st3v3np3t3r #113266 üzenetére
Itt három otthoni (net, tévé, vezetékes) és két mobil lesz, így is hatványozódik a kedvezmény? (Megnézném amúgy csomagkalkulátorral, de a tesóm a Magenta 1 előfizető, és nem tudja az MT-jét, megnézni meg lusta/nincs ideje
)
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Hegyirabló #113264 üzenetére
nem csak az az 1 lesz olcsóbb...
a magenta1hez legalább 2 otthoni és 1 mobil kell, ez 20% kedvezmény jelent a magenta1ben lévő előfizetések összértékből, de ha van 3 otthoni+1mobil szolgáltatásod, akkor már 30% a kedvezmény a végösszegből...
nekem a 3otthoni 1stbvel és dvrrel+7mobil lenne kb.46ezer forint normál áron,de magenta1ben csak kb. 33ezer... -
válasz
st3v3np3t3r #113262 üzenetére
Szia, köszönöm!
"de az új előfizud viszont 30%-kal lesz olcsóbb"
Jól értem, hogy a második előfizetés 30%-al alacsonyabb árú lesz, mint ha első előfizetés lenne ugyanabban a csomagban? Kicsit talán nyakatekerten írtam, szóval ha van egy 1000 forintos előfizetésem Magenta 1-ben, akkor a második előfizetés nem 1000 forint lesz, hanem csak 700? Mert ez nagyon jó ár!
Nagyon köszi!
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Hegyirabló #113261 üzenetére
szia, lehet... nem lesz több a kedvezmény mértéke...marad a 30%,de az új előfizud viszont 30%-kal lesz olcsóbb
nekem a 3otthoni mellett 7mobil előfizum van(2fő+5 3gb mobilnetes)
a netes kártyák alap ára 1890ft,nekem 1323Ft, az egyik fő előfizum eredeti áron 10800,kedvezménnyel 7900 -
Sziasztok!
Magenta 1 mellé lehet még egy plusz mobil előfizetést rendelni, a meglévő mellé? Ha igen, több így a kedvezmény?
Köszi!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
anadroid #113257 üzenetére
Dehogy csak akkor, nekem kiírja, ha vowifin vagyok. Na most, hogy így jobban megnézve nem működik semmilyen felvétel, nem, hogy a wifi hívás.
Az a helyzet, h nemrég vagyok Android 10-en, azóta nem csekkoltam. Viszont Android 9-en tuti működött perfektül, a 33.1 unchained verzió van nekem.
-
-
martonl
senior tag
válasz
Lackooo84 #113254 üzenetére
Megköszönném, ha megírnád, melyik ACR-nek melyik verziójával sikerül wifi hívást rögzíteni. Én egy fajtát próbáltam Android 9 alatt, de az még a mobil hívást sem tudta rögzíteni, hát még a wifit. De tudtommal van több fajta app, ami ACR-nek nevezi magát, Cube ACR, ACR pro stb. A Samsung belső rögzítője nem veszi fel a wifi hívást, egyéb app meg jó esetben a saját hangomat jó, ha felveszi, de az is bizonytalan.
Egyébként nem kötözködésképpen, de a wifi hívásod az biztos wifi hívás? Menüben bekapcsolva és wifi hálózat előnyben beállítva? Mert csak akkor fog tutira wifin menni a hívás, de akkor is csak megfelelő wifi térerőnél.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Van valami infó, hogy a Samsung Galaxy S10e miért nincs a T kínálatában?
Keresőbe beírva az alábbiakat: telekom samsung galaxy s10e
A találatok között ott vannak a Telekom oldalára mutató linkek, de azokra rákattintva az alábbi szöveggel tölt be az oldaluk:"Kedves Ügyfelünk!
Jelenleg karbantartást végzünk.
A munkavégzés ideje alatt az online shop és az önkiszolgáló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan érhető el.
Köszönjük a türelmet, és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!"A hét elején is néztem az oldalukat, és akkor is ezt vagy hasonló szöveget dobott az S10e-re rákeresve.
-
martonl
senior tag
Napok óta rossznak tűnik a 2G hálózat a lakhelyemen. Ezt direkt csinálhatják? A térerőt jónak mutatja a telefon, de sokszor ugrál. Először készülékhibára gyanakodtam, de másik készülékben is ugyanez a helyzet. A 3 és a 4G hálózat gyenge, Vowifi is van, de azt meg a készülék nem tudja rögzíteni. Ezért lenne jobb, ha jó lenne a 2G.
-
anadroid
senior tag
válasz
#73820095 #113248 üzenetére
Az összes vásárláshoz kapcsolódó szolgáltatási szerződésen (amiből gondolom a fiókodban is van egy-kettő) ezek (esetleg a második helyen másvalakié) vannak rajta . Szóval semmiféle személyiségi vagy GDPR jogot nem sért, legfeljebb az automata szerződés- és számlakiállító rendszerét.
A Skynetnél meg még nem tartunk.
-
törölt tag
válasz
Vangelis #113246 üzenetére
Aztan nehogy neked legyen bajod, h latszanak itt a nevek...
Akkor csak a video marad, mint bizonyitek. Bar az is el tud veletlenul veszni...
Marmint ez lenne az a szerzodes, amite hivatkoznak???
Igen erdekes, h nincs ott vevo alairasa... Ez mar jo alap a rendorsegi feljelenteshez. -
btudos
nagyúr
válasz
Vangelis #113246 üzenetére
Na, ha ez a "szerződés" szerepel a dokumentumok között, akkor ez még csak érvényesnek sem nevezhető, nincs miről vitázni.
Én vettem tartozékot január elején, a Telekom fiókomba feltöltött szerződésen ott az aláírásom, úgyhogy ha nálad csak ennyi látszik, akkor ez egy viszonylag egyértelmű szituáció.
-
-
válasz
st3v3np3t3r #113241 üzenetére
Emlékszem, vagy 2 éve be kellett váltanom a pontokat mert elvesztek volna.
-
válasz
st3v3np3t3r #113239 üzenetére
Ráadásul : Utoljára frissítve: 2020. január 22.
Aranykártyához is legalább 6 hó kellett, tehát max a név változott a feltételek nem.
Kapcsolat kártya azóta is van még a Telekom appban. -
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Vangelis #113223 üzenetére
Nyilván mert nem szabad neki. Történt egy visszaélés, valaki a te költségedre vett telefont, ezt ki kell vizsgálni, meg nyilván a telefon nem lesz meg, szóval a Telekom bukik rajta egy csomót. Ez rendőrségi ügy és T oldalról is nyilván menedzsment jogköröket érint. Pl. nyilván a cég nem tudja, hogy nem volt-e benne a csalásban az ügyintéző, így ezt nem ő maga fogja intézni.
-
Vangelis
félisten
válasz
hangyász2 #113220 üzenetére
Úgy hogy ismerem jó pár éve az ügyintézőt......
Mivel igazából kiderült, hogy hogyan történt.
De tény, hogy nem kért semmi dokumentumot elvileg és "véletlenül" nem vette észre, hogy nem jó előfizetésre csinálja a szerződést.De több dolgot végig kell zongoráznia. Nem létezik, hogy nem vehető észre.
Mindegy ma megint megyünk be úgyis.De persze nyugodjunk meg nem lesz ebből semmi gondunk. (szerintem inkább neki kellene nyugtatnia saját magát), mert ebből azért gond is lehet. Mivel tényleg BCS.....
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Vangelis #113219 üzenetére
Hát akkor az elég egyértelmű. "Sima" bűncselekmény. És kénytelen a Telekom fejelentést tenni, és ajánlatos a károsultnak is. Nem kizárt, hogy máshova is besétáltak. Igazolvány nem hiányzik? Csak mert személyesen aztán végképp mindig kértek papírokat tőlem.
Akkor még kevésbé értem, hogy gondoltad, hogy a kellemetlen részét meg lehet úszni. -
hangyász2
aktív tag
Nekem 97 óta van mobilom náluk, és az elmúlt 6-8 évben hosszabbításnál, ha volt változtatás, akkor bizony többször volt probléma. Mivel a Magenta egyedi volt a lakhely szerint, sokszor nem is lehetett online előre kimatekozni. Volt, hogy nem az lett, amit ígértek, pl. HBO GO-val, volt, hogy simán csak elrontották, pl. nem vonták a magentás kedvezményt otthonira. Viszont később javították, és mindig kaptunk kompenzációt is. De az igaz, hogy nekem kellett kiszúrni. Azóta mindig nézem a számlákat részletesen.
StLui
Elállni valóban csak a készülékkel tudna, de elvileg meg más nem is tudja átvenni. Ha más címre ment, akkor gyanús, és bizonyíték is.st3v3np3t3r
Értesítést mindig kapsz, de te mondod meg, mire. Ez is bizonyíték, ha másra kérték.
Nekem ez az egész nem áll össze. Szerintem a legvalószínűbb, hogy nem a nevében rendeltek, hanem egy másik rendelést könyveltek rossz számlára. Azaz nem bűncselekmény történt, hanem hiba.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Hát nem tudom, én már 7éve vagyok telekomos, sosem történt meg ilyen...Szerintem az ilyen esetek hátterében az ügyintéző is ludas,mármint benne van a turpisságban, mivel nem igazolta a személyazonosságot. Ha meg online rendelés történt, akkor nagyon egyszerű jelszót adtak meg... de ha online rendelték meg, arról az előfizető kap emailt is meg sms-t is és még jóváhagyás előtt töröltetheti azt. Eddig 4 terméket vettem online, mindegyikről jött email is és sms is.
-
StLui
veterán
válasz
enginev3.0 #113199 üzenetére
Hogy tudna elállni, ha nem tudja visszaadni amit vett?
-
Vangelis
félisten
válasz
vwpolopg #113213 üzenetére
Persze. Ha mi se vesszük észre. De látod csak az van, hogy nincs igazam ...
Tuti meg lehetne csinálni azonnal is. Mondjuk visszaveszi az órát 3 napon belül és törlődik minden. Gondolom én. Vagy lehet nem tudja ki vitte el az órát vagy tényleg be akartak húzni. De belexarok. Úgysem hagyom az igazamat. Max itt megpróbálok nem irkálni.
Meg persze a sorban állások stb idő energia ideg. Mert először azt se tudtuk, hogy hol lett megvevéve...
Aztán a számlán amit letöltöttem láttam, hogy ki rögzítette
Mindegy. Telekom azt mondta ilyen figyelmetlenség nem fordulhat elő náluk. A rendszer nem engedi véletlenül.
Olyan sok xaron kell átvinni egy hiteles vásárlást. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Vangelis #113209 üzenetére
Azt hiszem, te nem érted az egész szituációt.
Elállást csinálhat, persze. De te nem azt szeretnéd, nyilván.
Valaki vagy hibázott, vagy csalt. Ki kell vizsgálni, ez meg fog történni. De amiről te beszélsz, az életszerűtlen, és sehol a világon nincs ilyen.
Szerintem ne itt vezesd le a feszültséget, csak mert nem érted a menetét. Nyilván az ember próbál empatikus lenni, mikor önhibáján kívül kerül valaki kellemetlen szituációba. De azért mindennek van egy rendje. Itt egyelőre semmi problémát nem látok a magam részéről.
Nyilatkoznod kell, hogy nem te voltál. A panaszkezelést már el is indították. Ha bűncselekmény történt, feljelentést is tesznek. Ennyi.
Vissza fogják állítani az eredeti állapotot, kapsz némi kompenzációt is. Kb. ez fog történni. -
Vangelis
félisten
válasz
hangyász2 #113208 üzenetére
Ha köthet tölthet is tuti. Gondolom. Majd a helyszínre hívjuk ki a rendőrséget. Legalább lesz nyoma ott is.
Ha ott se voltunk akkor nem vettünk semmit. Visszaéltek az adatainkkal? Akkor miért is vagyok köteles én lenyelni mindent és idegeskedni más hibája miatt. Törölje és oldja meg ahogy akarja.
Tény hogy szóban beismerték. De nem hiszem, hogy nincs valami belső felület jelezni a gondot a Telekom felé. Csak az előfizető oldaláról. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Vangelis #113205 üzenetére
Na jó, nekem ez nem tiszta, mármint a gondod. Eléggé keversz össze-vissza mindent.
Neked van panaszod, nem neki. Nyilván elindította a belső vizsgálatot (részben saját maga ellen). Persze, hogy a te nevedben, te vagy az ügyfél, a károsult.
Ő nem törölhet, csak a háttércsoport, aki a panaszod elbírálja.
A rendőrségi feljelentés más eset. Nyilván neked nyilatkozni kell, hogy mi történt, és ők az alapján megteszik a feljelentést, ha történt bűncselekmény. És javasolják csak, hogy te is tegyél külön, a saját érdekedben, hogy azután is nyomozzanak, hogy más eset, máshol nem történt veled. Ugyanis természetesen azt is hihetik, hogy valaki visszaélt az adataiddal.Nekem ez így rendben van.
-
törölt tag
válasz
totron #113206 üzenetére
Nem az összeg a lényeg, hanem az elv. Amúgy annyira nem volt stressz, mert ez nem folyamatosan zajlott, csak időnként, és olyankor meg csak nem hagytam magam hülyíteni, h jópárezer ft-ot kivegyenek a zsebemből. Smi nem múlott rajta, már rég letettem róla, úh egyszerűen csak jólesett, h végre normális vége lett.
-
Vangelis
félisten
válasz
hangyász2 #113202 üzenetére
..... őőőőőőőő de ha be is ismerte.
HA megkötni megtudta... törölje is ki de kutya gyorsan.
Reklamálja meg a saját nevében, hogy elbaxta. Ne a mi nevünkben. Ha kötni tud 1 perc alatt akkor törölni is 1 perc max. Mi lett volna ha nem is tűnik fel rögtön. (habár rögtön feltűnt, mert nem vettünk semmit, de érdekes, hogy se a-mail se sms semmi nem jött a vásárlásról) Gondolom ilyenkor se a kamerák se a digitális aláírás nem működik.Telekom hivatalosan még most is azt mondja, hogy minden képen rendőrségi feljelentést kell tenni, hogy legyen hivatalos nyoma. De sajna az elég macerás mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest