Hirdetés
Hirdetés
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
gp A játékot egy ember fejlesztette, a látványvilággal a PS2-es érát próbálta megidézni.
-
A szomszédban nyitott mérnöki központot az AMD
it Rögtön két helyen, Belgrádban és Nišben bővíti balkáni kirendeltségét a cég.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
313313
addikt
"A kártyacserét díjmentesen biztosítjuk bárhol vásárolt, Telekomos micro vagy nano SIM kártyával működő készülék használata céljából. "ez az én olvasatomban annyit jelent, hogy ha náluk veszed a telefont ingyenes, egyébként nem.
Tehát ha független telefont veszel, és abba kell a kártya az fizetős.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
Mikor bejöttek az új (drágább) netplusz kiegészítők, akkor nem engedett ki a régi 4g-re, ill az újat(drágábbat) hirdették 4g képesnek, aztán mindenki váltott, és emeltek árat, aztán megszűnt az olcsó...
Olyan 3 éve volt 1100-1200 környékén a NetpluszL, aztán ebből lett az 1600ft-s...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
makesz1989
tag
Szerintem akárcsak az osztrákoknál itt is a minél nagyobb csomagot veszel, fajlagosan annál olcsóbb egy egység elvet alkalmazhatják, tehát mondjuk az "S" csomagban 3000Ft-ért kapsz 1500 egységet, viszont az "M" csomagban 5000Ft-ért már 5000 egységet.
Azért is nehéz megjósolni, hogy pontosan hogyan is lesz az árazás, mert igazából 3 lehetséges alternatíva van abban az esetben, ha valóban ezen az elven fognak működni az új tarifák:
1, A jelenlegi magas árszint megmarad, viszont lehet egységesen kezelni az sms-t, a percet és az adatforgalmat, tehát az előző bekezdés példájánál maradva pl. mindegyik 30 egység.
2, Létrehoznak egy mixelt rendszert, azaz az sms, a perc, valamint az adatforgalom más-más egységszámba kerül, pl. 1 sms vagy 1 perc 10-10 egység, de 1Mb=1 egység
3, Jelentős "jóárasítás" következik be és alacsony árszinten egységesítik a tarifákat, tehát 1 sms, 1 perc, 1Mb = 1 egység.Szeretném hangsúlyozni, hogy mindez spekuláció részemről, tehát semmivel sem tudok többet mint Ti, csak megpróbálom logikusan átgondolni
-
Herczi
senior tag
Pont ezt néztem én is.
Többieknek:
Ahhoz, hogy Move Xs-ről átváltsak Dominora, be kell mennem valamelyik ügyfélszolgálatra, vagy meg tudom oldani neten is?
Beszélek egy hónapban max 20 percet, mostanában meg a havi 1 giga netemet se használom el, készülék árak így is ratyik, semmi értelme, hogy előfizetésem legyen. Fix + maraton tökéletesnek tűnik nekem. Hűségidőm nincs már vagy fél éve.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
25% telekom kedvezménnyel pl. ha van rá lehetőség, sim kedvezménnyel (-300 Ft ennél) ugyanez 2775 Ft-ra jön ki, s az alap havidíjat nem 40 forintért lehet lebeszélni (35 Ft az alap havidíjon felül), hiszen 80 perc alapban van a csomagban (kiszámolva az kevesebbre jön ki az alap lebeszélgetés tekintetében, s aki move xs-re fizet elő tudatosan ált. ettől többet nem is szokott forgalmazni)
Partnerkártyával is csak minimális a differencia.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Az -szp- által írt csodálatos cikk dezinformációk tömegével van tele! Aki újság/cikkírásra adja a fejét az igazán megtehetné, hogy a tényeket is figyelembe veszi, s nem csak a valótlan adatokat közli tényként. Valamilyen látens igazmondó gömbje lehet, amit megpróbál tényekként papírfecnire vésve a tömegbe dobni, de sajnos a tényszerű újság-/cikkírástól sok tekintetben távol áll
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Pedig leírta már 3 nap alatt legalább 3-4*, de az is lehet naponta annyiszor
Tehát a számlán is úgy van, lezárják a díjcsomagokat és nem kivezetik.
Díjcsomag kivezetés: azt meg is szüntetik egyből.
Díjcsomag lezárás: maradhatsz addig, még el nem váltasz róla. Hűséget nem tudsz már rá aláírni, illetve kedvezményesen se tudsz készüléket venni hozzá.Szerk.: Hogy legyen érdemi válasz is, a meglévő díjcsomagokat nem módosítják, tehát ott marad a lassítás...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
gianone
őstag
Elvileg nem jó, a gyakorlatban nekem is azt mondta a csaj, vigyek simát, mikor elhagyták az enyém eredetiét. Szerencsére nekem megvolt a másodpéldány, jó kis panaszt nyújtottam be nekik.
De pl. megszüntetni, Dominóba kivinni nem engedtek, amíg nem vittem be az ügyvédes másolatot (másik ügyintéző, ez is ahogy puffan )
Meghatalmazás, igen.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Z()L3
tag
Köszönöm a választ!
Akkor marad az egyel alatta lévő, a mostanitól legalább a percdíj kevesebb Mobilnettel kombinálva is jobb ajánlat ez az új csomag. Legalábbis nem rosszabb
Most kapok 3410-ért 200 MB adatforgalmat, meg a havidíj lebeszélhető. Ez 86 perc kb.
Ha a 2000 ft-os új csomagot nézem meg a 400 MB-os mobilnetet, az 3000 ft, azért kapok 80 percet. A régi havidíjamat meg mire elérem, a 35 ft-os percdíjjal több lebeszélhető percem jön ki mint most. Szóval inkább jobb a csomag.
Kérdés az, hogy ezt tudnám-e módosítani, mivel most hűség köt Ha többet fizetnék akkor tuti lehetne -
Z()L3
tag
Igen, telefon miatt van a hűség, az miatt meg verem a fejem a falba.
Volt anno egy hasonló megoldásom, sőt lehet hogy a csomag ott is a Move XS volt csak nem az 1 GB nettel, hanem 200 MB-al. Megmondom őszintén nem szívesen fizettem a mobilnetért külön. Ez a mostani csomag jó így ahogy van, egy picit több netet mondjuk elviselnék Szimpatikusabb így hogy amit fizetek mind leforgalmazhatom.gianone : Nekem nem felesleges, tök jó így nem kell töltögetni, mindig tudok hívni. Az a 4000 ft meg elgondolkoztató. Meglátom még..ha nagyon elegem lenne a kevés netből váltok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen