- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Babszem kamerarendszer kerül az iPhone 18 Pro előlapjára
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
addikt
Újra le vannak árazva a DLC-k (meg az alapjáték persze) Steam-en. Szóval, akinek hiányzik valami, az tudjon róla.
-
tusi_
addikt
Vszeg nem az auto szar, hanem a BOP.
-
TestamentDNR
senior tag
Mi a bajod a Ferrari lmgt3-al?
En ma Sebringen 2. helyet huztam be vele gold lobbyban.
-
Rony949
addikt
-
ForRedGlory
félisten
Na megvolt az első silver versenyem Monzán. Izgalmas volt... 3 hete nem volt időm leülni sem játszani és fixed setuppal mentem, de a boxból (34 hely) felkúsztam a 17. helyre úgy, hogy még csak érintésem sem volt. Nagyon jól esett. Az is, hogy időmérőn alig maradtam el 5 tizeddel a legjobbamtól.

Az már kevésbé, amikor kiírta a futam elején, hogy 16.3-16.5 kör lesz a futam, erre elment 17 kört, mert az Alien az elején úgy nyomta, mintha az élete múlna rajta.
5 körrel a vége előtt realizálódott, hogy kevés lesz a benzin, így életemben először volt egy kis lift&coast is. Na mindegy, csak 1 helyet buktam a vele.Viszont továbbra is istenkirály ez az új kocsiérzet, ami az utolsó patchel bejött.
"Örömmel" látom, hogy még mindig szar a Ferrari GT3. Lehet ott is olyanok fejlesztik, mint a Forma 1-es csapatot.
-
zsozsa74
őstag
Iracing-ről most gőzöm nincs, de azt grafikailag mindig kissé elmaradottnak tartottam anno, amikor próbálkoztam vele. LMU szerintem csodaszép tud lenni VR-ban, de iszonyat gépigényes. Szerintem egy 4080 szint a minimum hozzá VR-ban a normális teljesítményhez. Azzal is jókat mentem, de most egy 5090-el nem sok baja van...

-
Laby
őstag
LMU iRacinghoz képest milyen VR szépségben, teljesítményben?
-
TestamentDNR
senior tag
-
TestamentDNR
senior tag
-
tusi_
addikt
Ja bocs, lehet felreertheto voltam. Altalanossagban ertettem a devek hozzaallasara, hogy ott az upsampling, a framegen, hasznald, hogy meglegyen a 60 fps.
Amugy az LMU nagyon jol fut upsampler nelkul is. En ugyan 2560x1080 ban jatszom, de neha tesztelek 3440x1440-en is es ott is jol fut 90 fps-el full lathato griddel. Csak rajtnal esik be 87 fps korulire, de ott is inkabb a cpu a ludas.
-
TestamentDNR
senior tag
-
TestamentDNR
senior tag
-
tusi_
addikt
Huu, hat en mindig felteszem a legujabbat, ha valamiert valtoztatnom, kell, reinstall vagy ilyenek, de most azt sem tudom melyik van fenn. AMD-nel vadaszni kellett, melyiket teszem fel, de NV nel meg nem talalkoztam olyannal, hogy ezzel megy, azzal nem.
Melyik NV van fenn nalad?@Lac-coo: nemhiszem hogy framegen jo lenne egy szim jatekba az input lag miatt.
Persze lesznek alienek, akik azzal is jol mennek majd. -
Lac-coo
addikt
De volt valami terv , hogy lesz dlss, framegen...?
-
TestamentDNR
senior tag
-
tusi_
addikt
Na akkor neked jonak papolok beta tesztrol

Nincs benne DLSS/FSR meg egyelore.
-
TestamentDNR
senior tag
Mas a szemleletem. Software tester voltam szakmavaltas elott!
Amikor visszakuldesz egy reportot, a geped parametereirol is visszaternek adatok. Illetve azt is lathatjak, hogy a vga-d melyik vga szoftver verzival futott. Lehet egy olyannal, aminek tesztelesere mar nem maradt ido, de igy latjak, hogy azzal bizony gond van, javitani kell.
Amugy lett fsr/dlss a jatekban? -
tusi_
addikt
Szerintem meg a tied nem, de ebben elter a velemnyunk. Ha mindenki csak alajuk tol mindent, akkor meg kevesebb energiat tesznek bele, mert majd a fizeto csicskak ugyis eszreveszik. Lasd game optimalizacio. Ott a DLSS/FSR, hasznald ha nincs meg az fps-ed.
Ha valaki egyszer is elinditotta volna, hogy na milyen lett, akkor mar a release elott ki lett volna gyomlalva.
De errol nem nyitnek vitat. -
TestamentDNR
senior tag
-
TestamentDNR
senior tag
-
tusi_
addikt
-
tusi_
addikt
Na az nalam meg megy

3 oras futamokat megyek, de nem mindig tolom le egyben, pit stopnal mentek.
De meg sosem volt ilyenem. Nalam a betoltes lett extra gyors, ami azt jelenti, hogy par sec alatt eljut 100%ig, de aztan ott al 20 secet. Ha kozben kattintok eggyet az egerrel, allor feldobja, hogy varok-e a programra, vagy lepjen ki. Ugyanez kilepesnel, de ott 2-3 perc utan sem lep ki, ki kell lepnem eroszakkal. -
Lac-coo
addikt
-
tusi_
addikt
Ezt elfogadom. Szvsz sokkal jobb lett az uj gumi fizkaval, Jardier es Boothby is ezt a velenyt osztja, ami persze nem jelenti azt, hogy mindenkinek ez tetszik. Ha egyforma izlesunk lenne, mindenkinek szoke nagymellu felesege lenne.
Nem vagyok benne biztos, de szvsz a GTE-k nem kaptak meg az uj fizikat. Tekerj par kort a Porkaval Fujiban. En szemelyszerint jobbat megyek 1 seccel a GT3-as Porscheval, mint a GTE vel, holott ezen a palyan kb 2 seccel gyorsabbnak kene lennie a GTE-nek. -
RobbyJr
addikt
-
Lac-coo
addikt
-
tusi_
addikt
Amugy ha mar teniszkonyok. Nem vagyok benne biztos, hogy a jatektol jott ki, de nem kizart. Tegnap arra lettem figyelmes JB videojaban, hogy mennyire nem szoritja a kormanyt, szinte csak hozza er.
Ugyanezt latom Kimi Antonellinel, hogy mennyire lagyan fogjak a kormanyt. Ez nalam nem igy van sajnos, csak ha direkt koncentralok erre. Ti is igy vezettek, ilyen liteosan?
-
tusi_
addikt
Nalam Apr 28-an jott az uj update es azota szar. Jardier 4 hetrol beszel. Ez kivan zarva, mert nemtudom.
Kb 2 hete szalltam vissza a rigbe, de semmi hibat nem erzekeltem, csak az apr 28 update utan. Programozasrol semmit nem tudok. Igen ok keszitettek, de van egy olyan fogalom, hogy beta teszt. Nemcsoda, hogy mar senki nem emlekszik ra, mert par eve kiment a divatbol, mindenki - Microslop, Game studiok, de akar Android - teszt nelkuli SW-ket adnak ki elozetes teszt(ek) nelkul.
Majd mi, fizeto ugyfelek leteszteljuk es visszajelzunk. En SOHA, nem kuldok loggot egy crash eseten, nem dolgom, oldjak meg sajat maguk. Majd ha ingyen kapom a jatekot, vagy fizetnek erte, akkor termeszetesen. Egy ugyfelnek nem az a dolga, hogy collaboraljon, hanem hogy elvezze a vegeredmenyt, amiert fizetett. Mi nem pertnerek vagyunk, hanem szolgaltato/ugyfel viszonyban. Ciscoval, Palo Altoval is igy csinaltam, csak azokat a loggokat kuldtem el, ami megoldja a problemamat, semmi extra infot nem adtam at, amit en sok ido alatt tshootoltam ki.
Amugy en uzleteket updateltem, magas rizikos uzleteket, ahol ha valami felremegy, akor 1000-10000€-s kiesesek vannak. Ezert en tobblepcsos updateket csinaltam, eloszor egyet, aztan 10-et es ha nem volt semmi gond, akor tomegesen."futni kell megszámlálhatatlan különböző hardverelem kombinációját tartalmazó pc-n és hát néha becsúszik egy-egy gikszer"
Ez igy van. Emlekszem a TLOU PC-s launchjara. Eveket vartam ra, a megjelenes napjan elotoltottem, hogy ha vege a melonak, akkor azonnal tudjam inditani. Erre inditasnal 2-3 oran keresztul shaderelt, tobbszor kifagyott kozben, aztan jatek kozben is. Masok meg twitchen, youtubeon jatszottak a gamet fagyas nelkul. Nem volt jobb gepuk, csak mas.
DE! Ha valami mukodik, akkor ahhoz ne nyuljunk hozza. Nem tudom, hogy jott e valami uj fizkai modell megint, vagy akarmi, vagy csak content. Uj kocsi, palya....Egy olyan niemand, mint Max Verstappen ezert hagyta ott rf2-t, mert iszonyat ratyi allapotu a game, tobbszor crashelt neki es elege lett belole. Mekkora reklem lenne nekik - LMU-nak - ha egy Maxi szintu nev versenyezne a jatekukkal.
De mind1 is. Tenisz konyokom van - holott 30 eve nem volt teniszuto a kezemben - igy kiesik magint par honap. Ha lesz egy update, ami megoldja a problemakat, akkor azt letoltom es megyek megint Steam offlineba, ugy nem updatel es azzal fogok jatszani.
-
zsozsa74
őstag
Mindent megértek, de azt tudod, hogy ezeket a dolgokat pár napon belül javítani szokták?
Meg nem tudom, mennyit tudsz a programozásról (én semmit), de pont ugyanezek a dillettáns programozók készítették azt a játékot, amit pár nappal ezelőtt még kedveltél. Nyilván nem szándékosan qrják el, de egy ilyen szimnek futni kell megszámlálhatatlan különböző hardverelem kombinációját tartalmazó pc-n és hát néha becsúszik egy-egy gikszer.
Kár ezen őrjöngeni szerintem, különösebben Jardier sem tette. Ma-holnap kikalapálják.
-
tusi_
addikt
Amugy ha mar szar update, latom a forum is kapott egy uj UI-t. Hat kb annyira sikerult jol, mint az LMU legutobbi javitasa

-
tusi_
addikt
Egyreszrol igazad van, mert ez egy jatek, semmi nem mulik rajta, hacsak nem egy 100e dodos bajnoksagot buksz el.
Masreszrol. Fizettel valamiert, ami arra szolgalna, hogy elvezetet okozzon, erre jon nehany iszonyat dilettans programozo, akik tonkrevagnak egy jol mukodo valamit, csak mert folyamatosan extra penzt akarnak behuzni, raadasul egy fos vegeredmenyert. Hogy az uj kontenteknek valami koze van a csapnivalo allapothoz, azt en nem tudom megmondani, de sajnos az sem, aki felelos erte.
Mivel csak offline jatszom, ezert nekem elmeletben tokmind1, mi tortenik, ha valami nagyon felremegy, visszatoltom a mentest a boxbol. DE. Ez elkurja az elvezetet, amiert megvettem ezt a szart es leultem jatszani.
Amugy Te meg akkor hisztiztel, amikor kicsereltek a gumi modellt, ugyhogy bagoly mondja...

@RobbyJr: Ekkorat fagy offlineban is. Eddig azt hittem a kerekvetoknek van valami koze hozza, mert nalam mindig akkor allt meg a kep, amikor a La Sourceban erintettem az apexet. Meg talan egyszer a Puhonban...
-
Lac-coo
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
1:32:00 perctol erdekes.
-
Lac-coo
addikt
Nekem az tűnt fel ,de leeht csak haluzok, hogy jobban pattognak az autók , a horizont is sokkal jobban ugrál előttem ... De jó, ez ilyen igazából is ...
-
Rony949
addikt
Túl vagyok az első másfél órás versenyemen is. Kicsit féltem attól hogy lehet nem kéne még belevágnom, de valahol el kell kezdeni ugyebár, a félelmet meg le kell küzdeni.
És meglepetésemre egész jó verseny volt. Első kör első kanyarában kitoltak a sóderre, de azon kívül egyetlen (kocsival) való ütközésem sem volt, szóval faszán vezetett mindenki.
A verseny közepe táján elkezdett esni, itt még nem is volt probléma, minden hiba nélkül sikerült elérnem a boxot, 4. helyen voltam, mi probléma lehet?. A box után marhultam meg az esőgumikkal. Hiába próbáltam kimélni a gázt, NÉGYSZER sikerült kicsúsznom (sajnos mindegyik a falban végződött). Szóval sérült kasztnival és bal első felfüggesztéssel kellett a maradék köröket befejeznem. Közben ketten le is előztek a bénázásom miatt.
Ezután már lényegében egyedül, higgadtan végigmentem a verseny végéig. 6. lettem végül.
Kicsit bosszantó, hogy sikerült 4x eldobnom a kocsit, de ezen kívül nagyon élveztem.

-
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
En nem vettem eszre eddig stuttert. Ami persze lehet az en hibam es mindig is volt, de most nagyon feltuno. Lagg az nem volt tuttira, most van.
Hasznalok RTSS-t megnezem majd amit irtal, köszönöm.
Az alkarommal mar volt ilyen problemam par eve, akkor 2 evig tartott, mire elmult, mert a nemet orvosok faszok, egytol eggyig Dr. Mengele
Most beirtam a youtubera hogy teniszkonyok es pint az ellenkezojet mondjak a guruk, mint amit nekem ajanlottak a fritzek.Az FFB-m 27%-on van egy 8NM-es bazison. Fana CSW 2.5
-
RobbyJr
addikt
Stutter probléma az mindig is volt, ez ilyen gyerek betegsége a játéknak.
Ha Riva tunert használsz FPS korlátozásra, akkor azon belül az Nvidia reflex legyen kiválasztva, mert az async tud akadásokat okozni.
Virtuális memóriát is 64gb-ot ajánlanak beállítani.
Alkarod nem az erős ffb-től lett? Vagy esetleg a kormány van túl közel? -
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
Kipróbáltam a játékot update után, nálam szerencsére nincsen fagyás.
Héten már nem vagyok itthon, szóval jövőhéten megnézem milyen az online része is. -
tusi_
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Beszereztem egy ilyen kormányt. Mi lenne a legideálisabb gomb elosztás?
-
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
Most mentem egyet, befejeztem a tegnapi versenyt.
Ma is koccolgattak, de nem volt olyan szar, mint tegnap. Viszont a verseny vegen, ha a finish sessionra kattintok, nem lep ki a fomenube, hanem felgyorsitja a replayt. En nemtudom, ezek melyik programozo suliba jartak - ha egyaltalan - de ez nagyon szanalmas... -
RobbyJr
addikt
-
Lac-coo
addikt
-
tusi_
addikt
Az utolso elotti updatettel tokeletes volt nekem. Nem voltak ilyen baleseteim es elvezetes futamokat tudtam menni.
De most ujabban ugy belassitanak az apexen az AI versenyzok, hogy tuti crash lesz belole es tuti, hogy a vegen te allsz a f@sz rossz vegen. Az AI akarmit tulel, de en mar egy koccnal is repulok. Le scriptelt forgalom, hihetetlen sebesseg bizonyos reszeken...
Egy fos lett. Lehet egy ideig csak gyakorlok egyedul, azt ha javitjak, akkor megyek vissza versenyezni... -
Rony949
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
En offline modban inditom mindig a steamet, igy nem nez updateket. ACC nel mar megszoktam, hogy nem frisstitek egybol. Sokan szivtak az updattel, en meg elveztem a regi jo kis fizkat. Persze igy online kilove, de keves olyan dolog van, ami kevesbe erdekelne, mint az online versenyzes.
Amugy a content is valtozott, legalabb is az AI kapott egy -100 IQ-s "fejlesztest". Minden AI ram palyazik, kiloknek folyamatosan, olyan igazi vakeger modon. Tegnap Fujiban lenyomtam egy GT3-at az egyenes kozepen es a fektavon ugy belem jott hatulrol, hogy repultem a 3,14csaba. Visszaneztem az o dashcamjebol es az 50-es tablanal meg kb 200-al jott..
Amilyen jo volt meg par hete, olyan szar lett most. Ha a La Sourceban hozzaerek a kerekvetohoz - az apexhez - akkor megall a kep egy secre, de minden korben.... Mintha szamolna a fizikat, de valami agyhalott sebesseggel.. Borzalom.
Ja es a toltesi sebesseg az megjavult, gyorsabban tolti be a palyakat, de aztan ott all 100%on meg 10 secig, mire beulhetek a verdaba. Kilepni nemtudok a jatekbol, mert program nem valaszol hiba van, ki kell loni eroszakkal. -
RobbyJr
addikt
Akkor kompletten a steamen kell minden játékra érvényesíteni, hogy automatikusan ne frissítsen.
-
RobbyJr
addikt
Mindig ki szokták rakni, hogy mit módosítanak. BOP is változott.
Íme a lista. -
TestamentDNR
senior tag
-
zsozsa74
őstag
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
Igaz, ti nem offlineban jatszotok az online racing miatt. En offline vagyok es nem latja a frissiteseket.
-
RobbyJr
addikt
Alap setuppal ha gyorsak vagytok, lazán be lehet menni 2:20 alá.
Ha ez meg van, én akkor kezdenék használni egyedi setupot, mert a tempó jelen esetben nem a setupon múlik, hanem a rossz féktávokon / kigyorsítás.2:17 az már egyedi setup, na meg függ a pálya hőmérséklete, állapota. 16.9-et is láttam a Lamboval, az már betyáros.
-
TestamentDNR
senior tag
-
TestamentDNR
senior tag
-
Hummin
tag
Nálam szerencsére a frissités nem befolyásolta a mai futamomat. LMGT3 Bajnokság Spa-i 1 órás futama volt ma. A proktól nagyon elmaradva 2:21 körüli időket tudtam futni, Alien-ek 2:17.5 -8-at mentek. Időmérő már jól kezdődött, gumi bemelegítéskor kétszer is falnak csaptam a BMW-t, végül 2:21.2-es idővel 23. helyről startoltam.
Rajt tiszta volt, aztán első körben Pouhon-ban sikerült eldobni, visszaestem 33. helyre. Gumi szép kockás lett, végig rázta a kormányt az egyenesekben. Innen kellett visszamászni a mezőnyben. Ezen a versenyen nem lehetett kispórolni a kiállást, így utolsó 10 percben álltam ki. Visszatérve a pályára 17. helyre kerültem. Először azt hittem versenyben vagyok a Porsche-val, úgy is viselkedett. De persze 29. volt, körülötte senki. Tempó hasonló volt, nekem az első gumik már nem úgy tapadtak, szenvedtem velük a kanyarokban. Viszont jött egy gyorsabb srác Lexussal mögöttem. Végül sikerült megelőzni a Porschét, de ő nem adta fel, míg én szenvedtem az első tapadással. Innen jöttek a koccanások, a mindig versenyzővel, és a Lexussal. Porsche szerencsére nem pörgetett ki, csak magát szívatta meg. Sajna megkaptam nyakamba a Lexust. Vele nem igen harcoltam, de a Blanchimont-ból jobban jöttem ki, és féktávon vissza tudtam vágni egy kicsit. De sajna érintkeztünk. Először azt hittem én húzódtam felé, de visszanézve ő volt a hunyó. Miután ismét feljött rám elengedtem, gondolva balesetben részem lehetett. Végül egy utolsó védekezéssel 16. lettem. -
RobbyJr
addikt
-
Lac-coo
addikt
Én csak offline próbáltam de semmi bajom nem volt....
-
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
!!!SZOLGALATI KOZLEMENY!!
Aki meg nem frissitette a gamet, az ne is tegye. Jott ma egy update es azota game freezek vannak, nem lehet kilpeni a jatekbol, csak kiloni es laggol is.
Nemtudom mit kavarnak mar megint, de most kb visszatertunk oda, ahol voltunk 2024 februarban -
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
"Funfact": egy Pierre Levegh neveztetu versenyzo, talan 54ben egyedul vezette vegig a Le Mansi 24 orast es 4 korrel vezetett, amikor az utolso oraban lehalt a motorja. De sajnos megis arrol lett "hires" hogy o volt az a versenyzo, aki egy evvel kesobb becsapodott a nezok koze es 80 halalos es 120 sulyos serultet okozott. nem o volt a hibas, de sajnos igy maradt meg az emlekezetben.
-
TestamentDNR
senior tag
-
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
Box kiállásnál, tankolás kerék csere közben van annyi ideje. Ráadásul azt a 24 órásat meg is nyerte.
-
TestamentDNR
senior tag
-
Géjza
őstag
-
Rony949
addikt
De ember, hogy a retekbe lehet ÍGY rejoinolni? És a csávókám Gold SR-ben van. És persze hogy én kapok másodfokú lepontozást az ütközés miatt.
Én: Porsche
Ő: Mustang -
tusi_
addikt
[LMU HC tierlist]
Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vegeredmeny.. A valosagban egy taliga fos, de itt a best ever. -
tusi_
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Amazon
- OLED monitor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Linux felhasználók OFF topikja
- Saros (PS5)
- Aranylemezre került a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- MSI 274UPF E2 4K / RapidIPS / 160hz
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).